Altijd goedkoper

Showroom bezoeken?

Maak een afspraak zodat u altijd een ervaren adviseur tot uw beschikking heeft. 

* uw gegevens zijn veilig
** wij bellen alleen om de afspraak te bevestigen

KüchenWelt Heerhugowaard
3.7
Gebaseerd op 103 beoordelingen
We zijn enorm goed geholpen bij Kuchenwelt. Ze nemen de tijd voor je en zijn erg vriendelijk. En straks nog met een Styliste alles doornemen en inmeten. Wij zijn blij!
franka soomer
franka soomer
8 maanden geleden
Eergisteren super geholpen door Pedro. Hij denkt goed mee naar een praktische mooie keuken. Dingen waar je soms zelf niet aan denkt. Er waren toch een paar dingen nog onduidelijk en zijn vandaag nog een keer langs gegaan. Ze namen weer alle tijd voor ons, super. We zijn benieuwd naar het eindresultaat.
M Rob
M Rob
8 maanden geleden
Wij hadden op zondagmiddag om 12 uur een afspraak om voor het eerst naar een keuken te gaan kijken. Oriënteren dachten we! Bij binnenkomst werden wij zeer vriendelijk te woord gestaan door Melvin en zijn gaan zitten met koffie en een koekje. Uiteindelijk 4 uur gezeten en onwijs goed en professioneel geholpen. Wij zijn naar huis gegaan met een super enthousiast gevoel en een top deal. Wij zijn erg benieuwd naar hoe mooi onze nieuwe keuken zal komen te staan.
Amy Vrind
Amy Vrind
8 maanden geleden
Nadat wij elders een offerte hadden gekregen zijn wij terecht gekomen bij Kuchenwelt in Heerhugowaard. Na enige onderhandeling kregen we een prijs die een paar duizend euro lager lag. Thuis gekomen schrokken we wel van klantenreacties op het web. Directeur Ronald heeft ons uitleg gegeven dat het bedrijf een moeilijke tijd had gehad door een faillissement van een leverancier, maar dat het nu goed ging. Na de koop heeft styliste Stephanie ons bezocht thuis. We kregen goede adviezen en de order is gecontroleerd en definitief gemaakt. Vorige week heeft monteur Jordi de keuken geïnstalleerd. Wij vonden hem niet alleen erg vriendelijk maar ook bijzonder vakkundig. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Kuchenwelt is voor ons een goede keuze gebleken. Voordelig en alles is volgens afspraak gegaan.
Ruud Koopman
Ruud Koopman
19 uur geleden
We hadden maar een klein budget voor een nieuwe keuken, maar dankzij melvin en de inkoper hebben wij een hele mooie keuken kunnen kopen voor ons budget. Ze denken echt met je mee en zijn daar heel goed en vriendelijk geholpen.
esther Van Ijzerloo
esther Van Ijzerloo
24 dagen geleden
Vorige week vrijdag hadden wij een afspraak i Heerhugowaard met Melvin Kabel. Meteen toen we aankwamen werden vriendelijk te woord gestaan door Melvin. (Ik herkende hem van de site maar hij wist niet dat wij voor de afspraak kwamen) Na een rondje gelopen te hebben in de winkel zijn we bij Melvin gaan zitten stond er voor ons een lekker bakkie klaar. We zijn met een tevreden en vertrouwd gevoel de winkel uit gegeaan en we kijken enorm uit naar onze nieuwe keuken!
Manuela Kruimel
Manuela Kruimel
maand geleden
Gisteren hebben we bij Melvin Kabel een prachtige keuken uitgezocht. Hij dacht goed mee en het resultaat was op de tekening heel mooi! De styliste komt nog en ik ben heel benieuwd wat voor tips zij heeft. Tot zover zijn wij heel positief over Kuchenwelt.
lydia den Dunnen
lydia den Dunnen
maand geleden
Na een wat onzeker gevoel over te hebben gehouden aan de eerste besprekingen was het onlangs tijd voor de styliste om langs te komen. Aan het bezoek van de styliste (Stephanie) heb ik een zeer goed gevoel overgehouden. Ze dacht goed mee en was niet bang haar mening te geven als je daar om vroeg.Enige puntje van kritiek is dat na het bezoek van de styliste de order definitief bevestigd moet worden. IVM stroomaansluitingen had ik op in overleg met de styliste voor een oven (en een aparte magnetron) gekozen, maar na overleg met een elektricien werd mij dit afgeraden daar de aanpassing goed en betaalbaar te doen is. Ik hoop dat ik nu de keuze voor de oven kan wijzigen, aangezien ik nog ongeveer 7 weken van de levering af zit hoop ik dat dit geen probleem gaat zijn.Ik ben benieuwd en zal zeker nog eens terugkomen hier als de keuken eenmaal staat!
Dave
Dave
maand geleden
Via een advertentie voor het eerst met Kuchenwelt in aanraking gekomen en omdat ik fan ben van het model een afspraak gemaakt. Andere keukenzaken hebben veelal een mooiere showroom maar ik vond deze doelmatig en praktisch. Er staan genoeg verschillende opstellingen en de verkopers zijn erg vriendelijk en bieden naast drinken ook wat te eten aan. Voor mijn afspraak ben ik geholpen door Melvin Kabel. We hadden een idee wat we ongeveer wilden en Melvin heeft goed met ons meegedacht en samen hebben we een mooi ontwerp neergezet. De prijs was goed en derhalve direct tot koop overgegaan. Later nog een afspraak met één van hun stylistes om de keuken te finaliseren, wat in ons geval alleen het definitief kiezen van de kleuren zal zijn. Kortom, voor nu erg tevreden. Zodra de keuken uitgeleverd wordt kom ik met een update. Er staan een aantal negatieve reviews maar het geeft vertrouwen dat de eigenaar hier bovenop zit!
Erik Gielstra
Erik Gielstra
maand geleden
Na een telefoontje konden we gelijk terecht dezelfde avond nog.werden zeer hartelijk ontvangen.We wisten precies wat we wilde,Er word meer dan de tijd genomen om alles te bespreken en er word geluisterd naar jou wensen.Na duidelijke uitleg over de apparatuur en kleuren hebben we onze keuze gemaaktWe zijn samen tot een fantastische deal gekomen, wij zijn zeer tevreden over de manier van benaderen & het helpen in de winkel, op naar de levering, wij kunnen niet wachten! Bedankt namens familie Hiddingh.
Veronique C
Veronique C
2 maanden geleden
Via internet gezocht naar Duitse keukens en ik kwam bij kuchenwelt terecht. Ik werd vriendelijk geholpen en kreeg zelfs een tosti bij het gesprek over de keuken. Nu nog een keer heen geweest met vriendin en alles is geregeld.Ik ben geholpen door melvin kabel, een jo ge gozer die weet waar hij over praat, we hebben gezellig gebabbelt en hij komt zelfs langs bij mij om te zien hoe de keuken er uiteindelijk uit gaat zien, dus zeker passie voor zijn vak, je wordt niet als nummertje gezien. De prijs viel eerst best hoog uit maar met een flinke korting hebben we een mooie prijs gemaakt.Dus al bij al, zeker een aanrader, nu nog even wachten op de keuken.
julian handgraaf
julian handgraaf
2 maanden geleden
Prima geholpen Mooi ontwerp We zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat
Familie Van lammeren
Familie Van lammeren
3 maanden geleden
Karin Steur
Karin Steur
3 maanden geleden
Vriendelijke mensen, goed advies en een super leuke prijs voor onze nieuwe keuken
Mirjam Kramer
Mirjam Kramer
3 maanden geleden
Op zoek naar een nieuwe keuken gewoon even wat sfeer geproefd bij KuchenWelt. Zag er prima uit allemaal en vriendelijk personeel. Nee, nog geen keuken gekocht, morgen weer verder kijken
Cor
Cor
4 maanden geleden
Zeer tevreden over KuchenWelt! Ontzettend fijn geholpen en een mooie deal gesloten. Top service!
Merel Zegwaard
Merel Zegwaard
4 maanden geleden
Zeer tevreden! Wij waren al getipt om eens langs deze winkel te gaan. Na 4 uur stonden we weer buiten met onze droomkeuken!
Lianne Hoekenga
Lianne Hoekenga
4 maanden geleden
Voor onze nieuwe keuken zijn als eerste keuze bij Küchenwelt in Heerhugowaard gaan kijken. Melvin, de bedrijfsleider, heeft ons hierin meer dan uitstekend geholpen. Werkelijk alles was mogelijk en samen met hem hebben we elk detail aan de keuken doorgelopen en ingetekend. Dit neemt natuurlijk tijd in beslag, maar onder het genot van een drankje en met wat gezellig kletsen was daar ineens onze droomkeuken.Top service! Er komt nog een stylist langs om alles nog eens thuis te bekijken en te laten zien waarna de keuken wordt besteld. Wij kunnen nu al niet wachten!Bedankt Küchenwelt en Melvin!
Hans Schuitmaker
Hans Schuitmaker
4 maanden geleden
Vandaag op afspraak een keukenontwerp laten maken door verkoper Jasper Haarsma bij Küchenwelt Heerhugowaard én na enig onderhandelen de keuken gekocht. Hij nam werkelijk alle tijd (ruim 4 uur) en had veel geduld, ook nadat ik had aangegeven toch een heel ander ontwerp te willen. Hij heeft dus 2 tekeningen en berekeningen gemaakt.Door de actie kreeg ik de kokendwater kraan en de inbouwapparatuur erbij.Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Nu heel benieuwd naar het vervolg van deze aankoop. Dus het contact met de styliste, de levering en plaatsing van de keuken. Als dat net zo gaat als dit eerste deel, ben ik tevreden.Update 8 juli 2019:De keuken is geplaatst. Én naar volle tevredenheid.Monteur Jordi heeft zijn uiterste best gedaan de keuken zo goed mogelijk te installeren. Dit is hem zeker gelukt!Zelf had ik eerder, voor het contact met de styliste, het ontwerp van de keuken gewijzigd. Ik wilde toch liever een andere indeling. Dit was geen probleem.De styliste had naar mijn idee weinig ervaring en weinig verstand van de gebruikte apparatuur. Zo kon ze het juiste bestelnummer van de frontjes niet vinden.En ze had niet, zoals eerder wel was aangegeven, allerlei materialen en greepjes mee om uit te kiezen. Er was namelijk aangegeven dat het ook nog mogelijk was om de frontjes en het blad eventueel te wijzigen. Samen zijn we naar de winkel in Heerhugowaard gegaan om e.e.a. compleet te maken.Ook was er, na mijn akkoord, niet helemaal duidelijk voor mij dat ik later nogmaals moest aangeven dat de keuken besteld moest worden. Deze stond op afroep omdat ik de opleverdatum van mijn woning nog niet wist.Dit is later goedgekomen.Levering, en daardoor ook de plaatsing, werd iets uitgesteld. Behalve de kookplaat en de heetwaterkraan was alles netjes in 1x geleverd. Op 2 en 3 juli 2019 supernetjes geplaatst door Jordi. Mijn complimenten.Ik vind het alleen wel bijzonder dat je zelf voor het afvoeren van de verpakkingsmaterialen moet zorgen. Ook de nalevering van de ontbrekende items ging prima. Deze zijn vandaag, 8 juli 2019, netjes geïnstalleerd. De hele keuken is nu compleet en klaar voor gebruik.Zeer blij met het resultaat.Punt van aandacht: de installatietekening die je erbij krijgt is algemeen, maar op verzoek is een installatietekening te krijgen van de eigen keuken. Het is jammer dat die er niet meteen bij zit. Ook doen veel onderdelen het niet in de app. Hiervoor moet persé een computer cq laptop voor worden gebruikt. Dit is heel jammer.Overall.... dik tevreden met het resultaat. De keuken is geworden zoals ik had bedacht.
Rianne Hageman
Rianne Hageman
5 maanden geleden
Alma Abspoel
Alma Abspoel
5 maanden geleden
We kwamen bij KüchenWelt geheel onverwacht binnenlopen. We werden vriendelijk ontvangen. Duidelijke uitleg over het keukenconcept. Er werd alle tijd genomen voor ons. We zijn super tevreden over hoe we zijn geholpen.
Astrid Bakker
Astrid Bakker
5 maanden geleden
Eerste pinksterdag even keukens kijken bij Küchenwelt .Super zaak en super personeel( Melvin)Top en eerlijk advies., dus mooie keuken uitgezocht.En dat allemaal voor een zeer leuke prijs.Nu wachten op de styliste, luxe hoor een styliste voor je keuken.Wij kunnen bijna niet wachten!!
Hannie Oortwijn-Hand
Hannie Oortwijn-Hand
6 maanden geleden
Een hele fijne zaak. Wordt heel vriendelijk geholpen en er wordt goed naar je wensen geluisterd.We gingen met een goed gevoel weg en een nieuwe keuken. Ook voor onze kinderen was het fijn die werden goed vermaakt en kregen allemaal lekkere dingen. We waren er namelijk al 3 uur en dat is voor kinderen toch best lang. Kort om zeker een aanrader!!
Patricia wassenaar
Patricia wassenaar
6 maanden geleden
Wij zijn heel goed geholpen bij Kuchenwelt.Wij zijn heel tevreden.
Louis Gerstel
Louis Gerstel
6 maanden geleden
Het was echt top! Ze waren heel vriendelijk en duidelijk. Hele goeie service. We gingen met een goed gevoel naar huis.
naiel hannani
naiel hannani
6 maanden geleden
Zeer goede service. Pedro nam alle tijd om aan al onze wensen te voldoen. Personeel is ontzettend vriendelijk en kundig door vele jaren ervaring. Daarbij werden we verwend met vele kopjes koffie, thee, gebak en warme snacks. Maar het belangrijkste is natuurlijk de mooie keuken die we hebben kunnen uitzoeken binnen ons budget zonder dat ons een duurdere keuken werd opgedrongen. We raden een ieder deze vestiging aan. We kunnen niet wachten tot de keuken geplaatst is.
Ard VERBERNE
Ard VERBERNE
6 maanden geleden
Vandaag een keuken gekocht bij kuchenwelt te Heerhugowaard. Vriendelijk en behulpzaam en zonder dat we van plan waren gelijk een keuken te kopen hebben we een aanbod gekregen die we niet konden laten liggen.Fijne winkel, goed geholpen en nu al zin in de levering.
jolanda Kostelijk
jolanda Kostelijk
6 maanden geleden
Zeer goed en vriendelijk geholpen en naar huis met een goed gevoel en een droomkeuken.En dat alles zonder afspraak, omdat we ons eerst wilden oriënteren, maar deze deal was zo goed dat we maar gelijk hebben besloten om de deal te sluiten.
Ilse Zegwaard
Ilse Zegwaard
6 maanden geleden
Goede keukenzaak met veel geduld geholpen. Nemen goed de tijd voor je. Komen afspraken goed na.
simone72121
simone72121
7 maanden geleden
Vriendelijke mensen , denken goed mee onder het genot van koffie en cake, wij kunnen niet wachten tot de keuken staat ! Met een compleet nieuwe opstelling
Pascal Riewald
Pascal Riewald
7 maanden geleden
Op eerste paasdag onze keuken hier gekocht, heel fijn geholpen! Word goed geluisterd naar de wensen en geven hier een eerlijk advies op
Mandy Overbeek
Mandy Overbeek
7 maanden geleden
Eerste kennismaking was met de heer Groothuis. Thuis het besprokene overdacht en de volgende dag terug. Weer alles besproken en op papier gezet. Dan het punt bereikt om een beslissing te nemen. Met de hulp van de heer de Vormer is dit alleen door zijn medewerking tot stand gekomen. Overigens zijn genoemde heren zeer deskundig en een kopje koffie ontbreekt niet.Bijzonder bedankt.
Frans Gokke
Frans Gokke
7 maanden geleden
We zijn gisteren heel goed geholpen om onze droomkeuken te kunnen realiseren. Pedro heeft onze wensen goed in beeld gebracht en zijn ervaring als specialist is goed van pas gekomen. Samen met Pedro hebben wij de opmaat keuken samengesteld en zijn we goede prijs met de juiste voorwaarden overeengekomen. Wij raden Kuchenwelt een ieder aan.
Yvonne Blauwhoff
Yvonne Blauwhoff
8 maanden geleden
Op een zaterdagmiddag zonder afspraak langs geweest bij Kuchenwelt in Heerhugowaard. Terwijl er 1 medewerker aanwezig was zijn we zeer vriendelijk geholpen. Onze wensen is heel goed beluisterd en naar aanleiding daarvan hebben we een goed advies ontvangen. Via de showroom kregen we voorbeelden te zien.Ons doel was om te oriënteren, echter hebben we uit eindelijk een leuke offerte ontvangen en een deal gesloten. We wachten met smart op onze nieuwe keuken af. Echt een top service.
Oznur Ozturk
Oznur Ozturk
8 maanden geleden
Vandaag een keuken samengesteld bij Küchenwelt Heerhugowaard. Al met al een erg prettige ervaring. Er word ruim de tijd genomen voor je en het hele proces wordt goed uitgelegd. Vriendelijk personeel maar niet opdringerig. Vragen worden helder en duidelijk beantwoord.Melvin bedankt!
Imperum
Imperum
8 maanden geleden
We zijn enorm goed geholpen bij Kuchenwelt. Ze nemen de tijd voor je en zijn erg vriendelijk. En straks nog met een Styliste alles doornemen en inmeten. Wij zijn blij!
franka soomer
franka soomer
8 maanden geleden
Eergisteren super geholpen door Pedro. Hij denkt goed mee naar een praktische mooie keuken. Dingen waar je soms zelf niet aan denkt. Er waren toch een paar dingen nog onduidelijk en zijn vandaag nog een keer langs gegaan. Ze namen weer alle tijd voor ons, super. We zijn benieuwd naar het eindresultaat.
M Rob
M Rob
8 maanden geleden
Wij hadden op zondagmiddag om 12 uur een afspraak om voor het eerst naar een keuken te gaan kijken. Oriënteren dachten we! Bij binnenkomst werden wij zeer vriendelijk te woord gestaan door Melvin en zijn gaan zitten met koffie en een koekje. Uiteindelijk 4 uur gezeten en onwijs goed en professioneel geholpen. Wij zijn naar huis gegaan met een super enthousiast gevoel en een top deal. Wij zijn erg benieuwd naar hoe mooi onze nieuwe keuken zal komen te staan.
Amy Vrind
Amy Vrind
8 maanden geleden
Nadat wij elders een offerte hadden gekregen zijn wij terecht gekomen bij Kuchenwelt in Heerhugowaard. Na enige onderhandeling kregen we een prijs die een paar duizend euro lager lag. Thuis gekomen schrokken we wel van klantenreacties op het web. Directeur Ronald heeft ons uitleg gegeven dat het bedrijf een moeilijke tijd had gehad door een faillissement van een leverancier, maar dat het nu goed ging. Na de koop heeft styliste Stephanie ons bezocht thuis. We kregen goede adviezen en de order is gecontroleerd en definitief gemaakt. Vorige week heeft monteur Jordi de keuken geïnstalleerd. Wij vonden hem niet alleen erg vriendelijk maar ook bijzonder vakkundig. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Kuchenwelt is voor ons een goede keuze gebleken. Voordelig en alles is volgens afspraak gegaan.
Ruud Koopman
Ruud Koopman
19 uur geleden
We hadden maar een klein budget voor een nieuwe keuken, maar dankzij melvin en de inkoper hebben wij een hele mooie keuken kunnen kopen voor ons budget. Ze denken echt met je mee en zijn daar heel goed en vriendelijk geholpen.
esther Van Ijzerloo
esther Van Ijzerloo
24 dagen geleden
Vorige week vrijdag hadden wij een afspraak i Heerhugowaard met Melvin Kabel. Meteen toen we aankwamen werden vriendelijk te woord gestaan door Melvin. (Ik herkende hem van de site maar hij wist niet dat wij voor de afspraak kwamen) Na een rondje gelopen te hebben in de winkel zijn we bij Melvin gaan zitten stond er voor ons een lekker bakkie klaar. We zijn met een tevreden en vertrouwd gevoel de winkel uit gegeaan en we kijken enorm uit naar onze nieuwe keuken!
Manuela Kruimel
Manuela Kruimel
maand geleden

Waarom KüchenWelt?


 • check
  Inkoop direct vanaf Duitse fabriek
 • check
  Beste apparatuur groots ingekocht
 • check
  Geen onnodig grote showrooms
 • check
  Voorkom keukenfouten met de unieke styliste service
 • check
  1 vestiging in Nederland
 • check
  85% beveelt KüchenWelt aan
10 Jaar Garantie

10 jaar garantie op uw
KüchenWelt keuken

Volledige Service

Van eerste kennismaking tot na de plaatsing helpen wij

Altijd Goedkoper

Bij KüchenWelt is uw keuken €1000,- tot €1500,- goedkoper

Küchenwelt: Kwaliteit = Bewijzen

Stel uw keuken naar wens samen -> 100% slagingskans

In onze showroom staan de meest populaire keukens opgesteld. Staat uw droomkeuken niet in de showroom? Geen probleem, samen stellen wij deze graag samen! 

Onze ervaren adviseurs hebben samen al duizenden keukens met klanten uitgezocht. 

Ons ervaren team helpt u graag bij het samenstellen van uw kleine keuken!

Kom langs in Heerhugowaard


Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te helpen.
Tip: maak een afspraak vanwege volle agenda's.