fbpx
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 1645 recensies
js_loader

Bel direct:
085 - 11 042 67

GRATIS AEG kookplaat met afzuiging t.w.v. € 3.399,-

bij ELKE vrijblijvende keukenofferte

Laat uw gegevens achter voor een afspraak!

(Kan alleen na telefonisch contact, u ontvangt van ons een

email na het contact. Zonder deze e-mail is de actie niet geldig)

* Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar (wo/do/vr)
** Géén koopverplichting en toch een gratis kookplaat met afzuiging
*** Telefonisch bespreken we de simpele voorwaarden

  • Immer billiger
  • 7.000+ tevreden klanten
  • Stylisten service

De AEG kookplaat met afzuiging bij u thuis?

AEG Kookplaat met afzuiging

Koken zonder geuren

Deze innovatieve en stijlvolle kookplaat biedt een ongeëvenaarde kookervaring die uw huiselijke leven zal transformeren. Niet alleen doet het dienst als een efficiënte kookplaat, maar het heeft ook een geïntegreerd afzuigsysteem om dampen en geurtjes direct te verwijderen. 


Het is tijd om de manier waarop u kookt te herdefiniëren, en de AEG kookplaat met afzuiging is de perfecte partner om dit te doen.

Kookplaat met afzuiging gebruiken

Stijl & gemak

De AEG kookplaat met afzuiging biedt een onovertroffen gebruiksgemak en een strak, minimalistisch ontwerp. Het naadloos geïntegreerde afzuigsysteem zorgt voor een schonere en frissere keukenomgeving, zonder dat er een afzonderlijke afzuigkap nodig is.


Deze kookplaat combineert efficiëntie met een prachtige look, waardoor uw keuken er niet alleen beter uitziet, maar ook beter functioneert. Bespaar ruimte en verbeter de luchtkwaliteit in uw keuken met deze innovatieve combinatie van kookplaat en afzuiging.

Afzuiging in kookplaat

Innovatieve afzuiging

Iedereen zou moeten overwegen om een AEG kookplaat met afzuiging in huis te halen. Niet alleen zal het de keukenervaring verbeteren, maar het helpt ook bij het behouden van een gezond leefklimaat. 


Het afzuigsysteem zorgt ervoor dat dampen en geuren effectief worden verwijderd, wat resulteert in een betere luchtkwaliteit en een aangenamere kookomgeving. Bovendien is deze kookplaat eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor u meer tijd overhoudt voor leuke dingen.

Kookplaat met afzuiging in werkblad

1001 voordelen

Ontdek de vele voordelen van de AEG kookplaat met afzuiging vandaag nog. Maak uzelf klaar om de keuken te transformeren en een geweldige kookervaring te creëren. 


Mis deze kans niet om uw keuken te upgraden met een van de meest innovatieve en stijlvolle keukenoplossingen op de markt. 

U leest het goed.


U hoeft niet bij ons een keuken te kopen om een gratis kookplaat met afzuiging te KRIJGEN

Vul uw gegevens in en daarna neemt een collega telefonisch contact op, alleen via deze button kan deze speciale actie afspraak gemaakt worden, niet via de email, winkel of ons centrale telefoonnummer, dan spreken we direct de simpele actievoorwaarden nog even door.KüchenWelt Heerhugowaard
4.6
Gebaseerd op 1645 recensies
Zaterdag geweest voor een oriëntatie gesprek.Wij werden heel fijn ontvangen door Piet.Na onze wensen verteld te hebben aan hem heeft hij een mooie 3d tekening gemaakt.Dit was onze droomkeuken!!Na de laatste punten op de i te hebben gezet en een hele mooie prijs aangeboden gekregen hebben wij onze handtekening gezet.Wij zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat!!
Fleur Van Hoorn
Fleur Van Hoorn
1701870072
We had an amazing experience at KuchenWelt keukens. Their customer service is the best we have seen in the Netherlands. Right from the beginning the staff is super friendly and professional at the same time, We were amazed to see the variety of kitchens and they show you everything according to your budget and within a few hours you have your dream kitchen ready in front your eyes. We would definitely recommend KuchenWelt keukens to our friends and family.
Fijne winkel. Zijn erg goed geholpen.Ook was er koffie en een broodje voor ons.Mooie tekening van onze nieuwe keuken.
Truus Wessel
Truus Wessel
1701595695
Tot nu toe erg vriendelijk en professioneel geholpen
P Bilars
P Bilars
1701542404
Heerhugowaard langs geweest goede service met veel uitleg
Artie Ramgolam
Artie Ramgolam
1701459446
9-9-2023Vanmiddag zijn wij op afspraak bij kuchenwelt Heerhugowaard geweest. We werden goed ontvangen door Manuel, met een fris drankje en een taartje. Hij luisterde heel goed naar wat wij wilde en hebben zo een keuken ontworpen naar onze smaak. Hij gaf ook aan wanneer iets duurder zou worden en wat goedkoper misschien beter is. Hij heeft er een 3D print van gemaakt en we hebben een prijs besproken, het viel best boven ons budget, maar door wat te sparren met elkaar, is het tot ons budget gekomen.20-09-2023Vandaag is de styliste langs geweest. Zij was heel aardig en vriendelijk. Ze gaf duidelijk aan wat wel en niet kan, heeft alles opgemeten en alles tot in details met ons doorgenomen. Dit was heel prettig en verhelderend.27-11-2023Vannochtend is onze keuken geleverd. Wij hebben er voor gekozen om zelf de keuken te monteren, dus er was 1 chauffeur die de spullen kwam brengen. Dit ging allemaal prima, alleen was het iets te hoog opgestapeld, waardoor de meeste spullen buiten al afgestapeld moest worden. We hebben netjes gecheckt of we dingen miste, helaas miste we de stelpootjes voor onder de keuken. De bereikbaarheid via de email is snel, we kregen meteen een reactie dat deze meteen met spoed besteld zouden worden, en hopen dat we ze eind deze week binnen te krijgen.
Lisa Weber
Lisa Weber
1701339784
Een hele prettige ervaring. De ontvangst was hartelijk, het gesprek was fijn en eerlijk. En we zijn zeer blij met de keuken.
Onwijs fijn en leuk geholpen. Onze ideeën werden goed meegenomen. Wat we vooral heel fijn vonden is de eerlijkheid en behulpzaamheid om onze ideale keuken vorm te geven.
Mooie winkel ,en personeel die hun vak verstaan de informatie is top en na de aankoop komt er een stylist aan huis om alles nogmaals te bespreken en door te nemen.Als het gezamenlijk dan doorgenomen is dan is alles rond .Kortom echt een aanrader .
richard wals
richard wals
1701207012
Goed geholpen , en onze keuken gevonden .fijn dat voor de plaatsing nog een styliste komt om de laatste puntjes op de i te zetten .dat je zeker weet dat er in de maatvoering geen foutjes zijn geslopen .
Loes Rimini
Loes Rimini
1701198834
Goede service en er wordt goed meegedacht.
Mark Van Delft
Mark Van Delft
1701077492
Prettig geholpen, deskundig advies en vriendelijke medewerkers.
Kelly de Winter
Kelly de Winter
1701025155
Zeer goed ontvangen in de showroomOnder het genot van koffie met gebak de keuken samengesteld en later op de computer in 3D bekeken.Mooie winkel met vriendelijk personeel
Patricia Braem
Patricia Braem
1700760081
Fijne samenwerking
Hans van Braak
Hans van Braak
1700735764
Ik heb enorm goede ervaring met KüchenWelt. Alle tijd werd er voor mij genomen. De verkoper heeft mij geholpen met het ontwerpen van de, voor mij, perfecte keuken!
kim Boekelman
kim Boekelman
1700682768
Na diverse keukenoffertes te hebben ontvangen, kwam alles tijdens de afspraak bij Küchenwelt Heerhugowaard tezamen. Al onze wensen qua kleur, materiaal en indeling. Dit geheel digitaal gepresenteerd, gaf ons een duidelijk en reëel beeld van wat het geheel zou kunnen worden. Wij werden er blij van. Na alle uitleg, koffie, taart en wijn proosten wij op een verder goede samenwerking en hopen wij vandaag met de Stylist van Küchenwelt het geheel te kunnen voortzetten in een uiteindelijke plaatsing van onze ideale, op onze maten afgestemde, gele droomkeuken.
Fr. de Haan
Fr. de Haan
1700644712
Fantastisch geholpen bij Küchenwelt! Vriendelijk ontvangen, professioneel advies en een leuk gesprek. Wij zijn blij met onze droomkeuken.
Wij werden heel goed en fijn geholpen door de verkoper, onze keuken werd volledig naar onze wensen in 3D voorgelegd.De keuken is besteld, en wij kunnen niet wachten tot deze geleverd word!
Gerard Hak
Gerard Hak
1700515093
Professioneel geholpen door verkoper heeft ons goed op weg geholpen nu maar afwachten als de keuken geplaatst is
Paul Haagoort
Paul Haagoort
1700495626
Na een bezoek aan Kuchenwelt om informatie in te winnen, werden wij zeer vriendelijk ontvangen. Voor ons was het "goede gevoel" direct aanwezig. Er werd goed naar onze wensen geluisterd.Dat onze wensen niet echt praktisch en/of mooi waren werd al snel duidelijk dankzij het goede advies met voorbeelden.Nadat het ontwerp was getekend waren wij overtuigd dat dankzij de kennis van Kuchenwelt en de adviseur dit onze keuken moest worden. Nu wachten op de styliste voor de fine tuning(top service).
Peter Joosten
Peter Joosten
1700489615
Vriendelijk geholpen goede service
Cindy Beld
Cindy Beld
1700488944
js_loader

* slechts enkele plekken beschikbaar

Waarom deze WAANZINNIGE keuken actie?

In samenwerking met AEG, is deze actie tot stand gekomen. Voor AEG een mooie naamsbekendheid en voor KüchenWelt een gelegenheid om zich aan u te tonen.


Daarnaast doen wij dit omdat wij voor u een offerte willen maken en wij overtuigd zijn van onze prijs/kwaliteit stelling, zodat u daarna ook eigenlijk niet meer verder hoeft te kijken.

Waarom kozen duizenden klanten voor KüchenWelt?

10 jaar garantie

10 jaar garantie op de goedkoopste Duitse kwaliteitskeuken.

Volledige service

Van kennismaking tot na plaatsing ontzorgen wij u.

Altijd goedkoper

Gemiddeld is uw Duitse keuken €1000,- tot €1500,- goedkoper.

OP = OP

Enkele plekken beschikbaar alléén op 

Woensdag, Donderdag & Vrijdag

H.P. Berlageweg 3 Heerhugowaard

* slechts enkele plekken beschikbaar


Copyright 2023 - KüchenWelt

Disclaimer - Contact