Bel direct:
085 - 58 002 38

GRATIS Grohe kokend waterkraan bij

ELKE vrijblijvende keukenofferte

(t.w.v. € 1.099,-)

Bel direct voor een afspraak!

(Kan alleen telefonisch via onderstaand nummer, u ontvangt van ons een

email. Zonder e-mail is de actie niet geldig)

* Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar (wo/do/vr)
** Géén koopverplichting en toch een gratis grohe kokend water kraan

U leest het goed. U hoeft niet bij ons een keuken te kopen om een gratis kokend waterkraan te krijgen. 

Bel dagelijks tussen 09.30 en 21.00 uur en u krijgt mij (Ronald) aan de lijn, alleen via Ronald kan deze speciale actie afspraak gemaakt worden, niet via de email, winkel of ons centrale telefoonnummer, dan spreken we direct de simpele actievoorwaarden nog even door.KüchenWelt Heerhugowaard
4.4
Gebaseerd op 265 beoordelingen
Grote winkel met veel keus. Geen ontvangst of iemand die vraagt of ze je kunnen helpen. Uiteindelijk maar weer de winkel verlaten
François Labout
François Labout
13:03 06 Jun 20
Cindy Van Woggelum
Cindy Van Woggelum
12:17 06 Jun 20
We zijn uitstekend geholpen om al onze wensen in de keuken te krijgen.
xander mos
xander mos
16:47 05 Jun 20
Op 27 mei naar Kuchenwelt in Heerhugowaard geweest om daar een oriënterend gesprek te hebben over een nieuwe keuken. Na een vriendelijk ontvangst tijdens een kopje koffie onze wensen besproken met de verkoper (Melvin). Hij nam ruim de tijd voor ons en heeft ons zeer goed geholpen. Uiteindelijk dezelfde dag daar onze keuken gekocht voor een zeer nette en goede prijs. Styliste komt nog aan huis om kleur ed. te bepalen. Over alles zeer tevreden en zeker een aanrader om bij kuchenwelt langs te gaan als je een keuken wil kopen.
Ferry Kleijn
Ferry Kleijn
13:16 05 Jun 20
een mooie keuken gekocht voor een mooie prijs.Keuken geleverd géén idee of ie compleet is. Ze hebben de de keuken ingemeten precies op de waterleidingen die uit de muur komen!Gebruiksaanwijzing verwijst met een oogje naar een document (daar lijkt het op) totaal onduidelijk dus.25-5inmiddels gebeld door kuchenwelt, en da's mooi. Keuken is bijna geïnstalleerd (door mij zelf). ! keukenblad was beschadigd maar dat word netjes opgelost. Alleen jammer dat je dan niet in 1 keer alles goed kan zetten. Als de keuken helemaal staat een foto en final review ! Kwaliteit is prima !4-6De kwaliteit van de keuken bedoel ik dan. Spul van Frilec zou ik echt nooit niet meer bestellen. Verteld word dat het ook goed is maar daar heb ik inmiddels mijn twijfels over. Dun plaat materiaal en de afzuigkap is helemaal een drama. Verkeerde boorgaten. Niet fatsoenlijk op te hangen. Jammer voor de 4 sterren. Er blijven er maar 3 over,
Marcel Nijskens
Marcel Nijskens
13:04 04 Jun 20
Twee keer een afspraak gemaakt, na de eerste keer met een tekening de deur uit. Na het tweede gesprek een mooi aanbod gekregen, dus keuken gekocht. Styliste moet nog langs komen en de keuken moet nog geleverd worden.... Maar tot nu toe zeker tevreden. Contact is vriendelijk, nemen de tijd voor je en geven je ook genoeg bedenk tijd. Ontzettend benieuwd wat de styliste nog voor mij gaat betekenen en hoe de keuken uiteindelijk hier zal staan :)
Daphne Posthumus
Daphne Posthumus
13:19 03 Jun 20
Ruim een jaar geleden een keuken besteld helemaal naar onze smaak.Met de levering paar dingetjes fout gegaan, maar dit is door Kuchenwelt naar alle tevredenheid opgelost 👍
Remi Moederzoon
Remi Moederzoon
12:52 03 Jun 20
Service goed styliste goede advies fijne samen werking
erik korendijk
erik korendijk
10:30 03 Jun 20
Zonder afspraak op zondagmiddag kwamen wij terecht in Heerhugowaard. Waar we na een heerlijk kopje koffie geholpen werden door Leo. Hier is ruimschoots de tijd voor genomen want uiteindelijk gingen we 2 uur na sluitingstijd pas de deur uit! We kwamen alleen om te oriënteren maar met het prachtige plan en het goede deskundige advies hebben we direct de knoop doorgehakt en de keuken gekocht. Volgende week komt de styliste voor de exacte kleur keuze etc. Hier kijken wij erg naar uit. Tot nu toe alleen maar positief wat onze ervaring betreft.
Diana van der Maat
Diana van der Maat
09:32 03 Jun 20
Geweldige zaak neemt de tijd voor je
menno rinsma
menno rinsma
05:05 03 Jun 20
Een poos geleden langs geweest bij KuchenWelt voor een keuken voor onze nieuwbouw woning. Het idee was om wat inspiratie op te doen voor kleur en indeling. Maar Melvin was zo enthousiast om gelijk een opstelling te schetsen en een scherpe prijs neer te leggen. Omdat de bouw wat vertraging had opgelopen is zonder probleem de offerte verlengd. Binnenkort komt de styliste langs om de laatste details door te nemen.
Jacob Dekker
Jacob Dekker
20:18 02 Jun 20
Mooie Deal en blij met onze keuken!!
D.R. Manuputty
D.R. Manuputty
10:08 02 Jun 20
Afgelopen weekend hebben we een keuken besteld bij Küchenwelt in Heerhugowaard. We hebben gekozen voor Küchenwelt vanwege de belofte dat ze altijd goedkoper zijn en dat ze een styliste service hebben. De styliste komt nog langs in ons nieuwe huis om de kleur van de kastjes en het aanrechtblad te bepalen. Dit was voor ons een enorm pluspunt omdat we het moeilijk vonden om in de zaak zelf de kleuren te bepalen. Wat betreft de prijs hebben we volges mij een mooie deal te pakken. Twijfel dus niet om langs te gaan. De deskundige medewerkers zullen samen met u ongetwijfeld tot een mooie deal komen.
Wouter de Boer
Wouter de Boer
11:07 28 May 20
We zijn heel tevreden met het advies van Valerie. Met een redelijke laag budget hebben we een mooie keuken gekocht van KuchenWelt. Heel erg bedankt voor de hulp van Marcel.
Eni Holzhauser
Eni Holzhauser
10:12 28 May 20
Zijn naar heer hugowaard gereden om ideeen op tedoen erg fijn geholpen door Jos en zeer goed geadviseerd nu afwachten op de styliste voor de laatste puntjes een aanrader zeggen wij
Rinado Alofs
Rinado Alofs
19:28 27 May 20
Wij hebben een keuken bij Kuchenwelt gekocht op 8 mei. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen met een kopje koffie en thee. De verkoper stelde zich aller vriendelijkst voor (Melvin). Wij zijn zeer professioneel geholpen en hij nam echt de tijd voor ons. Al onze vragen zijn beantwoord. Het was een zeer prettig bezoek. Daarna is direct een afspraak gemaakt dat de styliste zou langs komen en ook dat was een zeer professioneel en vriendelijk bezoek. Alle lof voor deze medewerkers van Kuchenwelt.
geordy van der schaaf
geordy van der schaaf
17:44 27 May 20
Heel hartelijk ontvangen bij Kuchenwelt. Eigenlijk voor een oriëntatie maar ik zag al gelijk een frontje en keukenblad wat ik graag wilde. Na een fijn en gemoedelijk gesprek op een mooie keuken uitgekomen en voor een prijs waar ik tevreden over was dus gelijk getekend. Morgen verwachten we de styliste en dan heel benieuwd hoe het eruit gaat zien.
Toos Boukens
Toos Boukens
16:29 27 May 20
Afgelopen week mijn droom keuken gekocht bij Kuchenwelt in Heerhugowaard. We wisten dat we best wel wat wensen hadden, maar Pedro heeft ons daar ontzettend goed in begeleid. Tips en ideeen waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Uiteindelijk redelijk binnen ons budget een prachtige keuken uitgekozen. Wat ik vooral ook heel fijn vind is dat er tegen de tijd dat ons huis gebouwd is nog een styliste bij ons thuis komt om de puntjes op de i te zetten. Top!
Thijs Boltze
Thijs Boltze
09:02 27 May 20
Jos van Kuchenwelt heeft ons uitstekend geholpen. Wij hadden een vrij krap budget. Er is naar onze wensen geluisterd en uiteindelijk zijn wij tot een mooi compromis gekomen. Een keuken naar wens, voor een mooie prijs. Wij kunnen niet wachten tot de styliste komt (fantastische service) en tot de keuken geplaatst wordt.
Mark Krol
Mark Krol
20:19 25 May 20
Afgelopen weekend een afspraak gehad bij de vestiging Heerhugowaard. Relaxte manier van advies. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je. Luisteren naar wat jij als klant echt wel en of niet wilt en belangrijk vindt. En stellen daarna pas een plan op maat op. Zelfs een styliste service aan huis krijg je erbij waar je dan evt. nog wijzigingen kan aanbrengen en advies krijgt qua styling, indeling en kleur. Kortom tot nu toe erg tevreden KuchenWelt!!! En benieuwd naar het uiteindelijke eindresultaat!
Sander Pellegrom
Sander Pellegrom
20:13 25 May 20
Goede ervaringen in de winkel. Eerst zelf een rondje gelopen om inspiratie op te doen en werden hartelijk ontvangen. Daarna een afspraak gemaakt. Verkoper denkt met je mee en denkt zelfs een stapje vooruit. De 3d optie in de winkel werkt ook super! Je krijgt meteen een mooi beeld van de keuken! Ook de stylistenservice is een pluspunt.
Mariska Rodenburg
Mariska Rodenburg
19:21 25 May 20
Mooie showroom met vele modellen en een gemoedelijke sfeer .Wij hadden wel een afspraak en werden voor tijd al geholpen . Mijn vrouw zag al snel mooie fronten waar we toen voor zijn gegaan maar toen alles op papier stond was hij wel wat boven ons budget maar na en praatje met zijn baas kwam Jos met zo'n prijs dat we hem niet konden laten lopen . Dus hebben we hem gekocht en ik heb net een afspraak gemaakt met de styliste om de puntjes op de I te zetten . Onze ervaring was zeer positief en gastvrij dus aan te bevelen.!!!!!!!!!
Aat Gorissen
Aat Gorissen
17:04 25 May 20
Wij werden heel hartelijk ontvangen. Onze zoon van 12 jaar was mee, ook daar was aan gedacht. Hij heeft flink kunnen gamen terwijl wij een advies gesprek hadden. Wat wij erg fijn vonden was dat er niet gevraagd werd om ons budget. We werden ook niet gepusht. Wij werden geholpen door Pedro en daar hadden we een heel fijn advies gesprek mee. Hij dacht ook met ons mee, en als hij iets niet vond passen, zei hij dat ook eerlijk. Later kwam er ook een andere collega bij, die ook mee dacht en eerlijk was. Wij hebben dit als heel fijn ervaren, en zijn uiteindelijk met een keuken order weer naar huis gegaan. Tot nu toe zijn wij erg tevreden. 👍
Corina van der Sanden
Corina van der Sanden
09:40 25 May 20
Top geholpen, nette snelle afhandeling.
Paul van Dam
Paul van Dam
07:53 25 May 20
Eind april oriënterend gesprek gehad. Zeer vakkundig geholpen door het personeel. Hebben op hetzelfde dag besloten om de keuken af te nemen. De styliste afspraak was snel en eenvoudig te maken. Zeker een aanrader voor diegene die een goede keuken zoekt.
Ibrahim Olgun
Ibrahim Olgun
23:35 24 May 20
Tijdens onze keuken oriëntatie kwamen mijn vrouw en ik -op afspraak- bij Kuechenwelt in Heerhugowaard terecht . Mooie ruime zaak met vriendelijk personeel. Niemand was opdringerig of gaf je het vervelende gevoel dat ze moesten "scoren". Wij werden te woord gestaan door Melvin Kabel, een twintiger , maar wel iemand die "keukens kende". Melvin nam alle tijd voor ons en wist ook onze soms nog wat vage, onduidelijke ideeën en wensen m.b.t. de nieuwe keuken om te zetten in duidelijke en praktische voorbeelden qua stijl, materialen, kleur en kleurencombinaties. Heel mooi is het 3D systeem waarover Kuechenwelt beschikt en op ingenieuze wijze alle (on)mogelijkheden van onze voorkeur(en) in beeld werden gebracht. Vervolgens gingen Melvin, mijn vrouw en ik rond de tafel om te bezien wat er financieel - d.w.z. binnen ons budget, welke wij niet aan Melvin kenbaar hadden gemaakt- mogelijkzou zijn. Na enig onderhandelen kwamen we tot een mooie prijs.Zeker vermeldenswaard is nog dat Kuechenwelt beschikt over 2 stylistes. Deze dames komen op afspraak bij de klant langs om de keuken exact in te meten en te adviseren indien twijfels over opstelling, kleuren of materialen bestaan. Kortom, de vraag beantwoorden of alle klantwensen kunnen worden uitgevoerd. Een zeer professionele en geruststellende laatste stap alvorens de afspraak over de leverdatum te maken. Mijn vrouw en ik kunnen tot op heden enkel bijzonder lovend zijn over ons contact met Kuechenwelt.
Rob Van wunnik
Rob Van wunnik
19:12 24 May 20
Hele gemoedelijke sfeer. Geen opdringerigheid. Zeer kundig personeel die met je meedenken. We kwamen eigenlijk alleen om te kijken aangezien ons huis nog gebouwd moet worden. We hadden een droomkeuken in ons hoofd. Jos heeft deze op papier uitgetekend en daarna via een 3D scherm tot leven gebracht.Met nog wat advies en aanpassingen was daar ineens onze toekomstige keuken.De 1e prijsindicatie was niet wat wij in gedachten hadden, maar na een gesprek met Ronald is er een mooie offerte gekomen waar we eigenlijk geen nee op konden zeggen. Fijn is ook dat we niet met een keuken zitten als onverhoopt de bouw niet doorgaat. Wij raden iedereen aan die een keuken nodig heeft zeker naar KuchenWelt te gaan.
Cindy Knuistingh
Cindy Knuistingh
13:10 24 May 20
We waren helemaal naar Heerhugowaard gereden voor wat inspiratie voor onze nieuwe keuken. We werden goed en aandachtig geholpen door Leo. Leo is kundig en zeker van z'n vak. We voelden ons erg prettig bij en we hebben daarom ook gelijk een figuurlijke handdruk gegeven voor een nieuwe keuken. De styliste service is overigens een goed idee! Een minpunt was dat de styliste waarschijnlijk een slechte dag had, die zich niet voorstelde bij onze afspraak, maar wel gelijk ter zake kwam. Tot op de dag van vandaag weten we haar naam nog steeds niet, dus dat is wel een verbeterpunt!
Thien Ly Nguyen
Thien Ly Nguyen
13:30 22 May 20
Tot zover prima geregeld allemaal. We verwachten de keuken in september
andy vandenbroek
andy vandenbroek
10:34 22 May 20
Gastvrij ontvangen en er werd alle tijd genomen om een keuken samen te stellen en deze uit te tekenen.Na een tweede bezoek hebben wij een mooie deal gekregen en we kunnen niet wachten om de keuken thuis te zien. Bedankt Kuchenwelt!
Alex Aguilera
Alex Aguilera
16:45 21 May 20
Goed geholpen op het filiaal in in Heerhugowaard. Ook was de keuken scherp geprijst
Yosri Van Der Wal
Yosri Van Der Wal
13:35 21 May 20
Wij zijn vorige week echt super geholpen bij kuchenwelt Heerhugowaard. 2 fijne gesprekken gehad en tot een mooie deal gekomen. Geen enkele druk opgelegd en overal werd aan gedacht. Aanrader voor iedereen. Bij een eventuele volgende keuken komen we zeker terug.
Rick Berende
Rick Berende
13:12 21 May 20
Recent bij Küchenwelt geweest op voorspraak van een kennis. Wij zijn hartstikke goed geholpen en zijn de deur uitgelopen met een mooie getekende offerte. Verkoper heeft zich flexibel opgesteld en de onderhandelingen waren leuk. Ik heb genoten; kan niet wachten tot de keuken geleverd wordt. Oh ja, erg gaaf dat een styliste in ons huis de belichting komt bekijken zodat we de juiste kleur en glans goed kunnen bepalen. Super!!!
Sjohnja Huisman
Sjohnja Huisman
19:17 20 May 20
Wij zijn super geholpen informatie erg duidelijk en communicatie is duidelijk.Nette bouwtekeningen ontvangen.Heb de winkel al enkele keren aangeraden
Patrick Bedorf
Patrick Bedorf
18:35 20 May 20
Goed geholpen en praktisch meegedacht. De keuken wordt na de bouwvak geplaatst. We zijn benieuwd hoe mooi hij staat.
Gert Verresen
Gert Verresen
08:10 20 May 20

Dit is hoe Grohe uw leven gemakkelijker maakt

* Klik op de play knop *

Met uw pasta en thee bijvoorbeeld...

Of bij het bereiden van eieren en groente...

Bel 085 - 58 002 38 nu voor een afspraak

* slechts enkele plekken beschikbaar


Waarom deze WAANZINNIGE keuken actie?

In samenwerking met Grohe, is deze actie tot stand gekomen. Voor Grohe een mooie naamsbekendheid en voor KüchenWelt een gelegenheid om zich aan u te tonen.


Daarnaast doen wij dit omdat wij voor u een offerte willen maken en wij overtuigd zijn van onze prijs/kwaliteit stelling, zodat u daarna ook eigenlijk niet meer verder hoeft te kijken.

Eten in no time klaar

De geavanceerde techniek zorgt ervoor dat uw water direct kokend uit de kraan komt. Ideaal voor thee, eten afspoelen of koken van pasta. 


Veiligheid staat voorop. Na het loslaten van de knop stopt het water direct. Zonder gespetter, door de rustige straal.

Waarom kozen duizenden klanten voor KüchenWelt?

10 jaar garantie

10 jaar garantie op de goedkoopste Duitse kwaliteitskeuken.

Volledige service

Van kennismaking tot na plaatsing ontzorgen wij u.

Altijd goedkoper

Gemiddeld is uw Duitse keuken €1000,- tot €1500,- goedkoper.

VOL = VOL

Enkele plekken beschikbaar op Woensdag, Donderdag & Vrijdag

H.P. Berlageweg 3 Heerhugowaard

Bel 085 - 58 002 38 nu voor een afspraak

* slechts enkele plekken beschikbaar


Copyright 2020 - KüchenWelt

Disclaimer - Contact