Bereken uw keuken maandbedrag

KüchenWelt Heerhugowaard
4.1
Gebaseerd op 160 beoordelingen
Ik had al een keukentekening laten maken bij een andere keukenwinkel, maar wilde ook verder rondkijken. Via Facebook ben ik bij jullie terecht gekomen en had op 15 februari een afspraak in de winkel. Werd geholpen door Pedro, een man met vakkennis en die erg met de klant mee denkt. Meteen vanaf het eerste moment had ik er al een goed gevoel bij. Ik had de tekening van de andere keukenwinkel meegenomen en Pedro heeft de tekening zo aangepast dat mijn nieuwe keuken meer rust en symmetrie uitstraalt. Plus een hele moderne afzuigkap met afstandbediening! Ik kan niet wachten tot mijn keuken er is!
Shelley Bruinsma
Shelley Bruinsma
17:36 25 Feb 20
Perfect geholpen, goede service
Hans Twisk
Hans Twisk
11:09 25 Feb 20
primma service van de styliste.. Alles netjes ingemeten en de aanpassingen gedaan. TOP !
volkan Bal
volkan Bal
13:47 21 Feb 20
Goed geholpen in de winkel en door de styliste! Het gaat mooi worden.
Marry Dijkstra
Marry Dijkstra
15:34 19 Feb 20
Mariken Van der waart
Mariken Van der waart
14:03 18 Feb 20
Goed geholpen bij Kuechenwelt, Top
Wendy Veul
Wendy Veul
13:40 18 Feb 20
Hartelijk ontvangen, duidelijke uitleg en advies. Heel fijn dat de styliste nog thuis langs komt om te zorgen dat wij de juiste bijpassende keuken krijgen.
Rulik Donkers
Rulik Donkers
20:28 17 Feb 20
We kwamen zonder afspraak binnenlopen met best wel lastige vragen over een nieuw te plaatsen keuken in ons verbouwde huisje. Pedro heeft ons zeer deskundig geholpen. Gaf ons alle ruimte voor onze eigen wensen en hielp bij punten waar we zelf niet uitkwamen. En dat vanaf een ruwe bouwtekening. Binnen twee uur waren we er helemaal uit. Aanrader.
Piet Spaarman
Piet Spaarman
13:16 17 Feb 20
Arthur&Elvira&kids de Graaf - Feduzzi
Arthur&Elvira&kids de Graaf - Feduzzi
12:38 17 Feb 20
Op 7 februari door Jos ontvangen bij Kuchenwelt.Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en een tekening gemaakt. Kleur kasten en aanrechtblad uitgezocht. De kwaliteit hiervan is mooi en goed. Morgen komt de styliste alles met ons doornemen en inmeten. Hoop dat wij snel van onze keuken kunnen gaan genieten.
Thea Molthoff
Thea Molthoff
12:16 17 Feb 20
Uitstekend geholpen door Pedro van Kuchenwelt. Jouw keukenwens staat centraal, de medewerker van Kuchenwelt gebruikt zijn kennis over zijn product echt om mee te denken en te ondersteunen, niet zozeer om te verkopen. Ook bij aanschaf van een kleine keuken en een bescheiden budget werd ons alle service verleend... Dik tevreden!
Sybe Sijbrandij
Sybe Sijbrandij
12:14 17 Feb 20
keukenzaak nummer even de tel kwijt, wel wetend wat voor keuken, maar nog niet het juiste gevoel bij een zaak!Soms heb je dat, het is ook geen pak suiker wat je aanschaft!Vele verschillende prijzen waar je bij denk zit er hout of goud in de kastjes.. en verkopers die meer op cowboys lijken..!Nu toch maar tijd gemaakt voor een reis van anderhalf uur..Maar niet voor niets super goed geholpen, en wat een transparantie.. We waren er nu wel uit, onze droomkeuken voor een zeer mooie prijs, met als bonus een kokend waterkraan!!Die hebben wij gekocht bij KUCHENWELT wat een verademing!!Bedankt KUCHENWELT !!
Adriaan Drost
Adriaan Drost
08:02 16 Feb 20
Wij zijn zeer tevreden. De stylist heeft goede verbeterpunten aangebracht. Top!!
Annemiek de Laat
Annemiek de Laat
12:17 14 Feb 20
op 01-03-2020 hadden wij een afspraak staan bij binnenkomst zeer vriendelijk ontvangen adviseur van der Graaf kwam rustig over en dacht goed mee met wat onze wensen waren en nam de tijd na ongeveer 3 uur hadden we onze droom keuken gereed nogmaals bedankt we kunnen niet wachten tot hij geplaatst wordt
Brian Sam-Sin
Brian Sam-Sin
11:19 10 Feb 20
2 weken geleden, zomaar binnen gestapt en wat rond gekeken.Tot ons gevraagd werd, of hij ons misschien kon helpen, dit bleekMelvin te zijn. We werden zonder aandringen goed geholpen en na verloop van tijd en een tekening hebben wij gevraagd wat zo iets ongeveer ging kosten. Berekening hier voor gekregen en eigenlijk direct de knoop doorgehakt. Een week later terug gegaan, omdat wij toch nog wat vragen hadden,die komen altijd pas als je thuis bent. Melvin was er niet, maar daar was Bart en hij heeft ons goed advies gegeven.Al met al tot nu toe een goed gevoel bij beide heren.
Anjo Danklof
Anjo Danklof
13:26 09 Feb 20
Wij stapten 29 januari binnen bij Kuchenwelt Heerhugowaard en werden geholpen door Pedro. Er werd gelijk tijd gemaakt om met ons mee te denken en te luisteren naar onze wensen. Zowel het gesprek, als ook de keuzemogelijkheden en last but not least, de indruk van de geleverde kwaliteit, waren prettige ervaringen. Toen voor ons de prijs/kwaliteitsverhouding ook nog dik in orde was, hoefden wij niet verder te kijken. (hoewel wij wel daartoe werden uitgenodigd )
Hans Bruine De Bruin
Hans Bruine De Bruin
12:52 09 Feb 20
Wij zijn op afspraak in Heerhugowaard ontvangen door Jos, deze zeer ervaren en enthousiaste man heeft ons fantastisch begeleid met de keuze en aankoop van de Keuken. Uw concept sprak ons bij het lezen via Facebook direct aan en de afspraken lopen volgens verwachting. We zijn nu in de fase dat de Styliste een afspraak gemaakt heeft en daar kijken wij naar uit. Gr. Marian en Loui.
Loui Pasker
Loui Pasker
20:51 08 Feb 20
A. Van den Berg
A. Van den Berg
17:38 08 Feb 20
Wat een toppers !!!De adviseurs van Kuchenwelt in het bijzonder Bart en Pedro Ik ben zeer tevreden over de service die zij geven en ook hoe ze de tijd nemen om alle vragen nauwkeurig te beantwoorden.Ze denken met je mee Kortom ze zijn geweldig!!!Ik ga ze zeker aanbevelenBart en Pedro bedankt😉
D MC
D MC
15:45 08 Feb 20
We hadden al wat keukenwinkels bezocht, maar soms was het best wel wat overweldigend en voelde het niet ok. Via Google stuitte we op Kuchenwelt. We gingen spontaan langs en werden zo hartelijk ontvangen! We gingen in gesprek met een verkoper, wat we toen nog niet wisten, dit de eigenaar was. Hij gaf ons zo goed en eerlijk advies, ook waar we op moesten letten bij andere keukenaanbieders, dus niet een of ander verkooppraatje. We wisten op dat moment dat we goed zaten en hebben uiteindelijk met de professionele aanpak en geduld van keukenspecialist Leo een prachtige keuken gekocht! Helemaal blij!!
michel cannavacciuolo
michel cannavacciuolo
12:16 03 Feb 20
Leuk om hier te mogen werken
Ronald de Vormer
Ronald de Vormer
18:30 01 Feb 20
Wij zijn zo ongelofelijk fijn geholpen door Pedro & Ronald. We zaten met een krap budget, omdat we ook nog een uitbouw laten doen en ze hebben echt ongelofelijk goed geholpen en mee gedacht om ons alsnog een ontzettend mooie keuken aan te kunnen bieden, binnen ons budget. We hadden niet verwacht dat we zo'n mooie keuken konden krijgen binnen ons budget. Maar het allerbelangrijkste; we hadden voor het eerst in lange tijd het gevoel gewoon heel fijn van mens tot mens te spreken bij Kuchenwelt en niet van 'verkoper tot koper'. We hebben een mooi persoonlijk gesprek kunnen voeren met ze en dat was erg puur en fijn. Wij kunnen ze naar aanleiding van onze ervaring alleen maar aanraden! :)
Zimra Geurts
Zimra Geurts
15:41 31 Jan 20
Liesbeth Verhoeven
Liesbeth Verhoeven
11:22 31 Jan 20
Styliste erg vriendelijk, en goed geholpen
René Joren
René Joren
15:03 28 Jan 20
Tot nu toe, na het bezoek van de styliste, is ons indruk uitstekend. Het wordt goed naar je geluisterd en meegedacht. Wij verwachten een goed resultaat.
Oscar Mendonca Dias
Oscar Mendonca Dias
11:45 28 Jan 20
We waren al een aantal keukenzaken langs geweest en ook meerdere offertes gehad....alleen hadden we nergens DAT belangrijke gevoel dat het allemaal klopt. En de nare verkooppraatjes niet te vergeten.Als laatst zijn we bij Kuchenwelt binnen gestapt en hadden wij een afspraak bij dhr. Pedro. Wat een fijn en rustig gesprek en adviezen hebben we gekregen... alles klopte...tekening ....HET gevoel...fijne onderhandeling en mede door dit alles hebben we meteen getekend...Het voelde gewoon goed! Nu wachten we met smart op de styliste die aankomende week langs gaat komen.....en dan het definitieve resultaat!
sylvia
sylvia "nurse"
20:13 25 Jan 20
Nog nooit zo goed voorgelicht over de mogelijkheden van het kopen van een keuken.Daarnaast bijzonder prettig benaderd en geholpen.Ze werken op afspraak en nemen alle tijd voor je.Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.
Lydia Groeneweg
Lydia Groeneweg
12:22 25 Jan 20
Ter oriëntatie het filiaal binnengestapt. We werden na een rondje door het filiaal vriendelijk aangesproken door Melvin en zijn (zonder afspraak) om de tafel gaan zitten om een keuken op maat uit te tekenen en te bezien wat onze mogelijkheden zijn vwb opstelling. Hij kwam met verrassend goede ideeën en tips en we zijn na een uurtje of twee huiswaarts gegaan met een goed gevoel. Tijdens de vervolgafspraak is de tekening op ons verzoek aangepast en hebben we de voorlopige kleurstelling en inbouwapparatuur bepaalt. Tijdens het bezoek van de styliste hebben we verdere details afgehandeld waarbij we ook goede tips hebben mogen ontvangen, ook mbt het plaatsen van de keuken wat ik zelf ga doen. Al met al zijn we heel vriendelijk en professioneel behandeld en hebben we een keuken aangeschaft waar we veel plezier aan gaan hebben, en dat voor een zeer scherpe prijs.Deze review gaat natuurlijk alleen maar over de aanloop naar de aanschaf. De levering is over twee maanden maar daar heb ik vanwege bovenstaande alle vertrouwen in.
Epco Broers
Epco Broers
12:15 25 Jan 20
Op 16 januari 2020 hebben wij een keuken uitgezocht, in grote lijnen hadden wij al een idee. Bart die aan ons zijn eerste keuken verkocht heeft ons bijzonder goed geholpen en mede door zijn vriendelijke uitstraling en kennis hebben wij naar ons inzicht de perfecte keuken uit gekozen. Met de styliste die nog gaat komen zullen de puntjes nog op de i worden gezet. Wat trouwens een geweldige service is. KuchenWelt bedankt.
wim meerwaldt
wim meerwaldt
12:14 25 Jan 20
De ervaring met Kuchelwelt zijn zeer goed. Tijdens verkoop al vrij snel dankzij aantal goede tips van de verkoper tot onze droomkeuken gekomen. Prijs was zeer scherp (ook vergeleken met andere zaken) en levering ging uitermate soepel. Aanrader dus..
yorankipping
yorankipping
19:55 24 Jan 20
Zeer professioneel, alle tijd genomen, eerlijk advies. Echt een superbedrijf
HA Franken
HA Franken
19:13 24 Jan 20
Leuk contact. Fijne behandeling.. is het aanraden waard
Shirley Keijzer
Shirley Keijzer
14:27 24 Jan 20
Wat begon als een vergelijk met een andere keukenleverancier is uitgegroeid tot een aankoop. Vriendelijke mensen met kennis van zaken die ook nog eens goede suggesties hebben. Wat een grote meerwaarde geeft is de styliste aan huis, erg prettig om wat je uitgezocht hebt alvast te zien in je eigen huis.Binnenkort wordt de keuken geplaatst, erg veel zin in.
Jeroen Blaas
Jeroen Blaas
12:40 22 Jan 20
Op zoek naar een keuken en dan meteen een keuken kopen!! moet wel een goed gevoel zijn. Uitstekend geholpen en een prima gevoel aan over gehouden.
Jeroen Harpenau
Jeroen Harpenau
09:43 22 Jan 20
Op aanraden van mijn moeder (die zelf ook uitstekend is geholpen) ben ik naar KuchenWelt gegaan voor mijn eerste keuken. In eerste instantie zag ik er erg tegenop om een keuken te kiezen omdat ik niet wist wat ik mooi vond of wat zou passen in mijn huis. Toch ben ik goed geslaagd dankzij de voortreffelijke service van ontwerper Pedro en styliste Stephanie. Mijn keuken is modern, praktisch, duurzaam en past perfect bij mij. De afspraken verliepen soepel, het personeel was erg prettig en ik ben blij met de persoonlijke service en snelle levertijd. Bedankt KuchenWelt!
Louise
Louise
14:15 21 Jan 20

Keuken op afbetaling

Dit krijgt u als u een keuken betaalt in termijnen:

  • Vanuit huis geregeld
  • Laag maandbedrag 
  • Eenvoudige voorwaarden
  • Volledig of een deel keuken bijlenen
  • Kies een looptijd van 12 - 120 maanden
  • Vaste maandlasten
  • Lage rente
  • Keuken is direct uw eigendom

Het gemak van keuken private lease:

Wilt u een keuken kopen maar twijfelt u over uw financiën? KüchenWelt biedt de mogelijkheid om uw nieuwe keuken te financieren.

Na uw offerte aanvraag kunt u onbezorgd één van onze showrooms bezoeken. 

Velen kiezen er tegenwoordig voor om de keuken in maandelijkse termijnen te voldoen. U betaald dan maandelijks het zelfde bedrag. Hoe hoog dit bedrag zal worden is afhankelijk van de kosten van uw nieuwe keuken en hoe lang de maandlasten doorlopen.

De meeste klanten kiezen er voor om het grootste deel van de nieuwe keuken direct te betalen en een deel bij te financieren. Dit is handig als u toch een net iets grotere en luxere keuken wenst dan uw budget toelaat.

Heeft u al een keuken op het oog? Bekijk de keukencollectie

Ontwerp uw keuken hier in ons keuken 3D ontwerpprogramma en ontvang altijd de laagste prijs.