fbpx

Mega Schaarste In Keukenland

Keukens en keukenapparatuur zijn moeilijk leverbaar, waardoor de prijzen in 2022 met ca. 15% stijgen. 

Bij KüchenWelt hebben we hierop ingespeeld en hebben 100 keukens met apparatuur ingekocht voor de oude prijzen.

Let op: OP = OP

Beste Prijs van NL

5.000+ Tevreden klanten

duitse kwaliteit

Gratis Keuken styliste

Keukens Ca. 15% Duurder In 2022

Zoals u wellicht heeft vernomen is er wereldwijd een grote vraag naar producten. Denk aan bijvoorbeeld chips en hout.

Door de gigantische vraag blijven de prijzen maar stijgen. Op dit moment verwachten wij een stijging van ca. 15%.

Wij zagen dit aankomen en hebben hierop geanticipeerd. Daarom hebben we keukens en apparatuur ingekocht. 


Dit betekent voor u messcherpe 2021 prijzen!


Maar let op: we hebben de hand op slechts 100 keukens weten te leggen!

Google Reviews Van 800+ Klanten 

KüchenWelt Heerhugowaard
4.6
Gebaseerd op 863 beoordelingen
Wat een aardige mensen! Heerlijk gegeten en Jos was onze verkoper. Hij heeft een mooie indeling gemaakt. Thuis gekomen kregen we een inlog waar je alles kan bekijken, wat je gekocht hebt en hoe de indeling eruit ziet. Ik wil toch nog wat veranderen, en dat kan, want straks komt de styliste, zij past het aan en meet alles in. Daarna gaat de bestelling pas naar de fabriek.
Sabine Brink
Sabine Brink
11:55 28 Jan 22
Nav afspraak op 22-01-2022 een keuken gekocht bij KuchenWelt.Gesproken met verkoper Jos welke ruim 30 jaar in het vak zit, ontvangst etc. meer dan prettig.Inmiddels bevestiging ontvangen v.v. 3D en een link waarbij wij de voortgang kunnen volgen.Men heeft een voorkeur voor email maar doordat men reageert < 24 uur werkt dit zeer prettig.Zeker een aanrader!
Don Hagmeijer
Don Hagmeijer
11:26 28 Jan 22
Keurige showroom met vriendelijk personeel. Wij werden uitstekend geholpen door de verkoper, hij had zelf ook ideeën over de inrichting van de keuken maar drong deze niet op. Na een fijne ochtend in de showroom en het bezoek van de styliste nog 12 weken wachten op de keuken maar dan heb je ook wat.
Shanice
Shanice
05:47 28 Jan 22
We zijn zeer positief, werden snel en vlot geholpen met een drank en hapje erbij.Onze idee werden binnen een half uur werkelijk en we konden alles in goed overleg bespreken.
Zeer hartelijk ontvangen en deskundig geadviseerd. Wij zijn zeer geslaagd!
Jolanda de Haas
Jolanda de Haas
14:55 26 Jan 22
Er is uitgebreid de tijd voor ons genomen. De verkopen dacht goed met ons mee en we hebben onze droomkeuken samen kunnen stellen.
Esther van Kessel
Esther van Kessel
10:18 26 Jan 22
Monica Van T Hof
Monica Van T Hof
07:33 26 Jan 22
Keuken gekocht bij kuchenwelt. Goede en duidelijke service. Open communicatie en een medewerker die meedenkt. Belangrijk bij het kopen van een keuken is dat het gevoel goed is....dat is het bij kuchenwelt
Vincent Regterink
Vincent Regterink
17:08 25 Jan 22
Hartstikke goed geholpen bij Kuchenwelt. Goede service en goede adviezen gekregen. Zeker aan te bevelen!
Lea De Boer
Lea De Boer
16:43 24 Jan 22
We waren zelf iets later op de afspraak als gepland dit was absoluut geen probleem. De designer heeft ons heel fijn geholpen bij het maken van onze keuze. In het proces hebben we van alles geprobeert en gecombineerd. Het eind resultaat mag er dan ook wezen. Echt super bedankt.
Marvin Scholtes
Marvin Scholtes
20:26 23 Jan 22
Vriendelijk ontvangen met een drankje, koffie, thee of water naar keuze. Zelfs gebak als wij dat wilde.Samen met de keukenspecialist mijn wensen doorgenomen en vriendelijk geholpen. Zo wordt er goed geluisterd en meegekeken naar jouw en wensen en de mogelijkheden thuis en/of financieel.Toen alles bekend was, konden wij met gebruik van een voucher naar de wasstraat km onze auto te laten wassen en schoon te maken van buiten en stofzuigen van binnen.Bij terugkomst de concept keuken gezien en na wat anderhandelen en meedenken in vermogen zijn wij er uit gekomen en heb ik naar eigen zeggen een mooie prijs gekregen voor mijn nieuwe keuken!!Ook zijn wij door de winkel gelopen zodat wij de toekomstige apparatuur van dichtbij konden zien en voelen.Zeker een aanrader!!!
jeroen slagboom
jeroen slagboom
15:52 23 Jan 22
Wij zijn enthousiast geholpen door verkoper Jos. Hij heeft ons handige tips gegeven over de indeling van onze keuken . Daarna hebben we daar heerlijk gegeten. Toen we terug kwamen was de indeling in 3d klaar. En hebben we een goede prijs kunnen afspreken. Bedankt voor jullie gastvrijheid.
eugenie S-U
eugenie S-U
16:43 22 Jan 22
Ulrich Uiterloo
Ulrich Uiterloo
08:13 21 Jan 22
Lydia Van asten
Lydia Van asten
21:11 20 Jan 22
mariska foekema
mariska foekema
17:12 19 Jan 22
Hartelijk ontvangen in de showroom. Wij wisten al goed wat wij wilden wat betreft opstelling. De verkoper heeft onze ideeën nog mooier gemaakt. En ook belangrijk, binnen ons budget.
Yvonne Hollanders
Yvonne Hollanders
10:37 19 Jan 22
Een erg fijn en transparant gesprek gehad. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en wij kregen een eerlijk advies voor een goede prijs!
Jamie Bongers
Jamie Bongers
08:41 19 Jan 22
Een warm welkom, in de watten gelegd én een vakkundig advies. We hebben een prachtige keuken gekocht voor een mooie prijs. Dank:)
Daphne Trompe
Daphne Trompe
06:10 19 Jan 22
Goede service. Omdat we zelf een goed beeld hadden van wat we wilden en de verkoper redelijk inschatte wat we nodig hadden kwamen we snel tot een mooi design. De prijsbepaling verliep wat stroperig, maar uiteindelijk hebben we binnen ons budget een mooie keuken kunnen kopen hier.
Tjalling de Vries
Tjalling de Vries
18:09 18 Jan 22
Wij werden goed en vakkundig geholpen, er werd aan alle kanten meegedacht om onze droom keuken binnen ons budget te krijgen.
S Mulder
S Mulder
18:02 18 Jan 22
Vriendelijke ontvangst en tot nu toe nog goed geholpen. Afspraak met de stylist moet nog plaatsvinden en kon gelukkig op korte termijn ingepland worden. Helaas kan ik dan nog geen informatie verstrekken over de levering, plaatsing en afhandeling, maar heb zeker vertrouwen hierin.
ilse j.
ilse j.
12:07 18 Jan 22
Afgelopen Zaterdag was het dan zo ver. Een afspraak bij Kuchenwelt met Jos. Jos adviseerde ons wat in ons klein keukentje de juiste opties konden zijn. En waar we het niet zeker wisten,liep hij met ons mee door de winkel en liet ons zien wat hij bedoelde. We kregen antwoord op onze vragen en werden keurig behandeld. Met een goed gevoel hebben we onze keuken besteld. Heel fijne winkel.Met vriendelijke groeten Ruud en Ilse van Leeuwen
Ilse Stahlhoff
Ilse Stahlhoff
16:50 17 Jan 22
Goed meegedacht in de opstelling van de keukenSnelle reactie op vragen via emailTop!
Nicolina Lamsma
Nicolina Lamsma
16:11 17 Jan 22
Aanrader voor keuken
Theo Wijngaarden
Theo Wijngaarden
15:32 17 Jan 22
Heel aardig ontvangen. Goed geadviseerd en snel geholpen. Er komt binnenkort een styliste langs en kan eventueel nog wat wijzigingen aanbrengen.
Annemarie Burger
Annemarie Burger
19:30 16 Jan 22
Bij verschillende keukenboeren geweest, maar er hing nergens zo een goede sfeer als bij Kuchenwelt waardoor het daar meteen goed voelde. Ze versloegen ook alle voorgaande offertes met dezelfde en soms zelfs betere apparatuur. Hierdoor meteen ondertekend zonder daartoe druk van de verkopers te krijgen. Zeker een aanrader en voor mijn volgende keuken ga ik hier zeker terugkomen.
Dirk Cloos
Dirk Cloos
11:28 13 Jan 22
Deniz BootBootBoot
Deniz BootBootBoot
10:52 13 Jan 22
Warme ontvangst op een koude en regenachtige dag. Fijn geholpen door Valerie die voor ons alle tijd nam en zeer goed advies gaf. Voor ons was dit aanleiding om direct zaken te doen en de keuken te bestellen! Top zaak!Edwin en Charlotte Kathmann
kattie970
kattie970
08:54 13 Jan 22
Romy van der Vlist
Romy van der Vlist
17:19 12 Jan 22
zo fijn geholpen door Valerie, we hadden zelf al een idee en die is uitstekend vertaald. we zijn ook in de watten gelegd met koffie en appeltaart later nog een frisdrankje met hapjes dit zegt genoeg over de sfeer die er hangt in de showroom. Ongedwongen dus je voelt geen druk om een aankoop te doen we zijn er goed uitgekomen en kijken uit naar de nieuwe keuken
Christina Werkhoven
Christina Werkhoven
11:42 12 Jan 22
Zondag door Jos geholpen. Een prachtige keuken gekozen. De volgende dag belde hij of we tevreden waren met onze keuze....wij zijn dik tevreden! Genoten van een kop koffie met taart, een broodje en een top keuken!!
Ber Ele
Ber Ele
11:36 12 Jan 22
Frans Garnier
Frans Garnier
16:24 11 Jan 22
Wij zijn op een ontspannen manier geholpen door uw medewerker. Daarnaast begreep de medewerker wat wij graag wilde hebben. Niet op een dringende wijze!! Maar hij liet ons zien wanneer wij datgene niet zouden kopen wij achteraf spijt daar van hebben.Nu afwachten hoe de keuken geïnstalleerd zal worden!!Met vriendelijke groet,Familie Mulder J.J
Jerry Mulder
Jerry Mulder
12:05 10 Jan 22
Vorige week een afspraak gehad, en goed en vakkundig advies gekregen, hebben toen gelijk de keuken gekocht, en inmiddels een afspraak gepland met de stylist om alles af te ronden! Goede en snelle service
Joost Van Noppen
Joost Van Noppen
09:55 10 Jan 22
js_loader

* Bekijk ook Trustpilot of keukenbrochuresaanvragen.nl voor meer reviews.

Waarom KüchenWelt?


5.000+ tevreden klanten kozen reeds voor KüchenWelt. Onder andere om deze voordelen:


duitse kwaliteit

Duitse keukens staan bekend om hun degelijkheid. Gegarandeerd jaren plezier. 

goedkoopste van nederland

Nergens in Nederland vind u lagere prijzen. Bespaar flink op uw nieuwe keuken

gratis keuken styliste

Na aankoop komt er een styliste bij u thuis om alle keuzes samen met u door te nemen. 

5.000+ tevreden klanten

Op verschillende reviewsites als Google en Trustpilot beoordelen klanten ons met een 9.2.

10 jaar garantie

Op een keuken krijgt u 10 jaar garantie. Mocht het nodig zijn dan staan we voor u klaar. 

kwaliteit = bewijzen

We werken uitsluitend met de beste Duitse merken. Kwaliteit is hierdoor gewaarborgd.

Keukens Vanaf €2.995,-

Keukens worden duurder. De verhoging loopt al gauw op van enkele honderden naar enkele duizenden euro's. Zonde van het geld, nietwaar?


Ondanks dat keukens duurder worden, kunnen wij een groep kopers tóch blij maken.

We hebben bij onze Duitse fabrikant afspraken vastgelegd dat we de eerste 100 keukens tegen oude prijzen kunnen leveren. 


Dat is snel verdiend!

Ronald de Vormer

Helpt al jaren om een droomkeuken tegen de beste prijs bij u thuis te leveren. De huidige prijsstijging zag Ronald aankomen en is hier op in gesprongen om u de beste prijs te kunnen leveren.

KüchenWelt

Uw Afspraak Bij KüchenWelt

01.

Voorbereiding

Om het gesprek in de showroom zo soepel mogelijk te laten verlopen is een goede voorbereiding belangrijk. 

Met uw wensen en de afmetingen van de keukenruimte kan de keukenadviseur u een keuken op maat uittekenen. 

02.

Afspraak Showroom

De adviseur het perfecte ontwerp. Wensen worden meegenomen en eventueel handigheden in verwerkt. 

Na aankoop komt er keuken stylist bij u langs om alle keuzes nogmaals samen door te nemen.

03.

Levering

Na aankoop houden wij u op de hoogte via een handige app. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. 

Wanneer de keuken is geplaatst zijn wij uiteraard erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!

OP = OP:

Pak de laatste mogelijkheid om te profiteren van mega scherpe 2021 prijzen.

Nog Een Aantal Tevreden Klanten...

Sandra de Weger review

"Meer dan tevreden over onze ervaringen met Küchenwelt in Heerhugowaard. Ook de stylist heeft een paar goede tips gegeven waar we zelf niet aan gedacht hadden. Inmiddels is onze keuken naar volle tevredenheidheid geplaatst. Iedere dag weer een feestje om te kokkerellen!"

Sandra de Weger

Vincent van Kippersluis review

"14-3-2020 hebben wij een keuken gekocht bij küchenwelt. Wij hadden al een keuken inclusief apparatuur laten tekenen en uitrekenen bij een andere zeer betrouwbare keukenzaak maar de prijs was ons te hoog. Küchenwelt beloofde dezelfde keuken voor ons budget te kunnen leveren wat ons bijna 5000 euro scheelde. Ondanks de corona werd op afgesproken datum onze keuken geleverd met (bijna) alles perfect erbij. We misten 2 kast planken (deze zijn keurig na geleverd) en het blad was niet helemaal perfect op maat maar dit was van te voren ook de gok of het zou kloppen. Na een beetje afslijpen was hij perfect en paste alles precies. Vooraf waren wij wat huiverig of alles goed zou gaan, ook omdat küchenwelt ons niet bekend was, maar alle afspraken zijn perfect nagekomen. Als ik 1 puntje van kritiek zou moeten geven dan is dat de communicatie soms wat stroef gaat maar ondanks dat wordt alles netjes afgehandeld. Ik zou küchenwelt zeker aanraden omdat je dat veel geld kan besparen voor een zeer goede kwaliteit keuken."

Vincent van kippersluis

Anita van Dorst review

"Super tevreden met onze nieuwe keuken, in de winkel goede duidelijke uitleg en uiteraard een mooie prijs. Tips gekregen over de indeling ook deze in de keuken laten verwerken. De Styliste die thuis kwam heeft op ons verzoek nog wat kleine aanpassingen gedaan. De 3D tekening was mooi en realistisch waardoor wij een goed beeld van de keuken kregen in ons huis. De keuken werd geleverd door een verhuisbedrijf ook dit goed geregeld, alles goed verpakt. Mijn man heeft de keuken met behulp van de bijgeleverde tekeningen geplaatst en hij is super geworden. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken."

Anita van Dorst

Veel Gestelde Vragen

Hoe lang loopt deze actie?

Zolang de voorraad strekt. We hebben helaas op een beperkt aantal keukens en apparatuur de hand weten te leggen.

Hoe maak ik gebruik van deze actie?

Door een afspraak in te plannen. Dat kan gemakkelijk door hieronder uw gegevens achter te laten. Wij bellen u binnen één werkdag om samen een geschikt moment te vinden. 

Waarom zijn jullie keukens zo goedkoop?

Prijzen stijgen en toen we dit zagen aankomen hebben we een grote investering gedaan. 100 keukens hebben we bij de fabriek gereserveerd en kunnen deze daarom voordelig aanbieden.

Lever ik niet in op kwaliteit?

Bij KüchenWelt levert u nooit in op kwaliteit. Door samen te werken met de beste Duitse keukenfabrikanten bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Niet de gewenste keuken gevonden? Wij maken elke keuken naar uw wens en altijd op maat.

Bekijk de scherp geprijsde keukencollectie voor meer inspiratie.

Kies een keukenstijl of alle keukens. 


Kies Voor De Beste Keuken Prijs Van NL