Keuken stylist bij KüchenWelt

Word jij de nieuwe stylist van KüchenWelt?

Zoek jij een baan waarbij jouw gevoel voor kleur, je creativiteit, je commercialiteit én je sociale vaardigheden goed van pas komen? Lees dan snel verder, want we zoeken een nieuwe collega voor ons unieke KüchenWelt Keuken Stylistenteam.

Oh en ben je nog geen stylist? Geen zorgen, wij leiden je intern op tot Keuken Stylist.


Wat ga je doen?

Je komt in actie nadat een klant de keuken heeft gekocht. Je bezoekt de klant thuis met het keukenontwerp en de bestellijst. Je neemt kleuren- en materiaalstalen mee om de keuze te controleren. Je adviseert waar nodig een andere kleur of apparatuur. Daarnaast meet je de keuken ook exact in. Kortom, je maakt de perfect passende keuken, zodat deze precies past bij de klant en het huis.

Stylisten service

Wie ben jij?

  • Je bent commercieel, spontaan, communicatief sterk, flexibel en behulpzaam
  • Je werkt zelfstandig en precies
  • Je woont in de buurt van Heerhugowaard (20 minuten)

Wat neem je mee?

  • Affiniteit voor styling
  • Gedreven- en leergierigheid
  • Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
  • Autorijbewijs

Ervaring in de keukenbranche en/of ervaring met SIMAR is handig, maar niet noodzakelijk.


Wat bieden wij je?

Best wat, onder andere een opleiding tot Keukenstylist. Een fulltime baan binnen een jong team van een snelgroeiende, platte organisatie. Wat krijg je nog meer? Uiteraard een salaris volgens cao, een auto en laptop van de zaak (want je bent veel onderweg), 24 vakantiedagen en pensioen opbouw.

Lijkt dit je wat? Lees snel verder of stuur direct je motivatie én cv.


Hoe zien jouw nieuwe werkdagen eruit?

Stipt op tijd start je om 09.00 uur bij je eerste klant. Je neemt het ontwerp en de bestelling samen met de klant door. Je ziet dat de gekozen kleur wit een koele tint is, maar een warme tint wit mooier staat in verband met de lichtinval. Ook valt je op dat de klant apparatuur van Siemens bestelde, maar in de huidige keuken Miele-apparatuur staat. Misschien wil de klant toch liever Miele-apparatuur vanwege het bekende gebruiksgemak, dat vraag je dus even na bij de klant. Je klant volgt je adviezen dankbaar op. Om 13.00 uur start je bij een tweede klant.

Na afloop voer je de ontwerpen, de werktekeningen en de maten van beide klanten in het systeem. Voordat je de dag afrondt, heb je nog kort contact met collega’s via de telefoon of Facebook Workplace.


Keukenstylist Stephanie aan het woord

“Ik voel een grote verantwoordelijkheid over de tevredenheid van mijn klanten. Want door mijn advies krijgt de klant de beste keuken voor zijn of haar budget en huis. Wat ik gaaf vind, is dat ik creatief én commercieel bezig ben. En dat het echt mijn keukenontwerp is.”


Over KüchenWelt

Onze klanten kiezen voor KüchenWelt vanwege de betaalbare keukens van Duitse kwaliteit én de goede adviezen. Wil jij daar onderdeel van zijn? Solliciteer dan snel.


Dus…

Ben jij onze nieuwe Keuken Stylist in spé? Solliciteer dan snel. Stuur je motivatie en CV. Wij nemen binnen 7 dagen contact met je op.