Ontwerp eenvoudig zelf uw keuken in 3D 

 • Start 3D ontwerptool
 • Verwerk uw wensen in een ontwerp
 • Download uw ontwerp
 • Wij berekenen gratis uw keukenprijs
 • * Wij adviseren Internet Explorer, Google Chrome of Firefox te gebruiken
 • Uw gegevens zijn veilig.

  KüchenWelt Heerhugowaard
  4.2
  Gebaseerd op 185 beoordelingen
  We zijn super geholpen door Jos! Heel behulpzaam, alle opties besproken en getekend. En uiteindelijk een hele mooie keuken gekozen! Nu wachten op de stylistes... Erg benieuwd!
  Irene Hazeu
  Irene Hazeu
  08:43 19 Mar 20
  A Google User
  A Google User
  15:56 15 Mar 20
  Een tijdje geleden gingen wij ter orientatie langs bij Kuchenwelt. Ondanks dat wij géén afspraak hadden zijn wij enorm goed geholpen door Pedro en hebben we onze droomkeuken kunnen uit zoeken. Binnenkort komt de styliste langs om de details te bespreken.Een heel fijn bedrijf met supervriendelijke medewerkers.
  Joke DE Graaf
  Joke DE Graaf
  13:30 15 Mar 20
  Op zoek naar een nieuwe keuken. We kunnen hier ongestoord rondkijken en worden door Pedro voorzien van koffie. Als we een week later op afspraak terugkomen wordt alle tijd genomen om naar onze wensen te luisteren. Ook wordt er fijn meegedacht met een bouwkundig probleempje. De styliste aan huis is super fijn. Er is altijd wel iets waar je niet aan gedacht hebt en het geeft je de gelegenheid om alles nog eens te laten bezinken en de vragen die nog opkomen door te nemen.Ik kan bijna niet wachten op de keuken zelf.... :-)
  Astrid de Heij
  Astrid de Heij
  14:51 12 Mar 20
  In de winkel zijn wij goed geholpen, hebben veel keuze wat betreft de kleuren en frontjes. Omdat ons huis nog niet klaar is voor het plaatsen van de keuken hebben wij kosteloos de levertijd met een week kunnen verplaatsen.
  Mark Klaver
  Mark Klaver
  10:56 11 Mar 20
  Ahmet Cingisiz
  Ahmet Cingisiz
  09:20 11 Mar 20
  Vorige week zijn we op oriënterend gesprek geweest bij Küchenwelt, waar we hartelijk werden ontvangen en zonder afspraak toch een adviesgesprek konden krijgen. Mét tekening gingen we weer de deur uit. Heel fijn dat de styliste nog zal langskomen in ons nieuwe huis, om de keuken qua look te finetunen. De tosti en smoothie die we kregen waren heerlijk: enorm gastvrije winkel/showroom. Pedro: bedankt voor het goede advies! De keuken is dus nog niet geleverd, dus daarover kunnen we nog geen oordeel geven.
  Ellen Kempers
  Ellen Kempers
  18:58 10 Mar 20
  Een afspraak gemaakt om een keuken te ontwerpen in beton look. Heel benieuwd of mijn wensen realiseerbaar waren. Zoveel op de lijst staan! De verkoper was heel vriendelijk en ging aan de slag om een ontwerp te maken, en met de apparaten die ik er graag in wil hebben. Schiereiland, hoge kasten, vaatwasser wat hoger en in de mooie kleur. Ik ben echt top geholpen en nu afwachten samen met de styliste helemaal afmaken.😊 ben héél benieuwd hoe het in mijn huisje zal staan!
  Janetta van Urk
  Janetta van Urk
  17:52 09 Mar 20
  Vakkundig en eerlijk geholpen. In tegenstelling tot andere keukenzaken wordt er niet naar een budget gevraagd, maar worden eerst de wensen doorgesproken. Nu nog een goede levering en plaatsing, maar dat komt ook vast goed :)
  Carolien
  Carolien
  12:29 09 Mar 20
  We zijn vriendelijk geholpen, ze weten waar ze over praten; ze hebben verstand van zaken. Denken met je mee! Kortom een dikke pluim!!
  marcel marzrael
  marcel marzrael
  09:21 07 Mar 20
  na een aantal keukenzaken geweest te zijn liepen we kuchenwelt binnen.Het fijne was dat we werden welkom geheten en konden eerst rustig een rondje lopen.Na Melvin aangesproken te hebben werd goed geluisterd naar onze wensen.Er werd goed geadviseerd daar waar ze zelf ook niet altijd beter van worden.tot nu toe loopt alles soepel den naar tevredenheid.
  Sietse Voskuijl
  Sietse Voskuijl
  11:05 06 Mar 20
  Wij hadden onlangs een afspraak op zaterdag en werden hartelijk ontvangen door Bart. Ondanks de grote drukte in de showroom heeft hij uitgebreid de tijd voor ons genomen. Op de voorhand hadden we niet de intentie om al direct een keuken te kopen, Kuchenwelt was immers pas de eerste keukenboer waar we gingen kijken, maar om verschillende redenen hebben we toch getekend voor onze droomkeuken: transparantie in prijzen en over eigen producten, goede service met een styliste en een uitgebreid gesprek waarin echt de tijd wordt genomen. Overall gewoon een goed gevoel en dat, samen met een mooie prijs, maakt uiteindelijk dat je tekent.Wij zijn blij dat we eerst naar Kuchenwelt zijn gegaan: dat scheelt ons een hoop bezoekjes aan andere showrooms ;-)Wat ons betreft dus echt een aanrader!Jordy en Jessica
  JK ASD
  JK ASD
  07:07 06 Mar 20
  Uitgebreid gehoplen. Wel 4 uur samen met de adviseur onze keuken samengesteld. Heel prettig gesprek. Ondertussen prima verzorgd met eten en drinken. De keuken is echt onze droomkeuken geworden.
  ed kamstra
  ed kamstra
  17:02 03 Mar 20
  Erg enthousiaste verkoper getroffen die zijn best deed om een bijkeuken inrichting aan ons te verkopen. Winkel kan echter in dit geval niet waar maken voordeliger te zijn als IKEA. Dit wordt wel op de advertentie weergeven. Dit zal zeker ook te maken hebben dat we maar 5 grote kasten hebben laten berekenen, en geen hele keuken.
  Dennis Pronk
  Dennis Pronk
  05:16 03 Mar 20
  Dankzij de vakkundigheid, ervaring en het meedenken vermogen van alle medewerkers van KuchenWelt hebben wij onze droomkeuken kunnen realiseren en dat ook nog eens voor een DROOMPRIJS. Voor iedereen die opzoek is naar een droomkeuken ga naar KuchenWelt..
  Raymond Koning
  Raymond Koning
  18:49 02 Mar 20
  Wij hadden een afspraak gemaakt en er stond keurig iemand op ons te wachten ook al waren we iets te.vroeg. onze verkoper heette Jos en was open, vriendelijk zéér meedenkend kundig en een gezellige prater. Onze droom keuken stond al snel op papier en de prijs stond erbij. Na een spannende wedstrijd tussen echtgenoot en Jos werd de manager erbij gehaald. Het verhaal wat hij vertelde klonk aannemelijk maar die prijs hè. Uiteindelijk wilden wij het gesprek afbreken om erover na te denken toen werden wij bedankt voor onze komst met een fles wijn (een hele lekkere trouwens🍷🍷) waar een bedrag op stond voor de keuken waar we geen nee tegen konden zeggen. Wij waren blij verrast en Jos en manager hopelijk ook. Het was een genot om op deZe manier zaken te doen terwijl we niet het gevoel hadden dat we met onze rug tegen de muur werden gezet. We hopen dan ook dat onze keuken volgend jaar in ons nieuwe huis een prachtig plaatje wordt. Maar dat zal wel goed komen als de styliste langs is geweest om alles nog eens goed door te nemen.Ik wens alle medewerkers hele goede zaken toe.
  lia van den berg
  lia van den berg
  14:42 02 Mar 20
  Afspraak gemaakt, en keurig op tijd begonnen met het verkoop praatje en tevens de rondleiding.Moet zeggen de beslissing was snel gemaakt en alles naar wens door gesproken.De mannen waren helder in het verhaal en zeker duidelijk.We zijn dan ook zeker blij met de nieuwe aanwinst
  Bert Nanninga
  Bert Nanninga
  14:35 02 Mar 20
  op internet kuchenwelt gevonden in heerhugowaard, na een kort bezoek meteen een positieve indruk, afspraak gemaakt en op zaterdag 22 februari in ca. 2,5 uur onze volledige nieuwe keuken tot in detail uitgezocht. de verkoper Leo maakte een zeer goede, vakbekwame indruk. uiteindelijk dezelfde dag besloten en de deal gemaakt. ik ga er van uit, dat het bezoek van de styliste de levering en de installatie, inclusief de bouwkundige werkzaamheden, van hetzelfde niveau zullen zijn als de eerste kennismaking. In dat geval zijn wij dik tevreden!
  johan wesseling
  johan wesseling
  11:16 02 Mar 20
  Vandaag heeft Kuchenwelt mijn mooie keuken af gemaakt. In het begin waren er wat problemen met monteurs maar nu hadden ze een monteur van hun zelf gestuurd genaamd Jordi die heeft alles vakkundig en na tevredenheid opgelost. Ik ben helemaal blij!
  tineke jansen
  tineke jansen
  11:12 02 Mar 20
  Fijn geholpen
  Thom Schoppen
  Thom Schoppen
  10:55 02 Mar 20
  Kwamen binnen zonder afspraak. Toch geholpen Goed meegedacht en samen hebben wij de keuken ontworpen die naar onze zin is. Ook de prijs is goed. Al met al heel tevreden. Ik raad kuchenwelt zeker aan.
  sandra start
  sandra start
  09:11 02 Mar 20
  Wij zijn hartelijk ontvangen en erg goed geholpen door Melvin. Hij heeft goed met ons meegedacht en adviezen gegeven. De keuzes voor de kleuren van het blad, de kasten en apparatuur waren vrij snel gemaakt. Wij zijn erg verheugd dat Kuchenwelt onze droomkeuken kan en gaat realiseren, tegen een scherpe prijs. Een bijkomend voordeel is de styliste service die door Kuchenwelt wordt geboden, om thuis alle puntjes op de i te zetten. Tot nu toe erg tevreden, bedankt Kuchenwelt!
  Estelle
  Estelle
  09:05 02 Mar 20
  Een afspraak gemaakt om ons te oriënteren, we werden vriendelijke ontvangen. Gelukkig wisten wij al wat we ongeveer wilden hebben. We hebben onze wensen aangegeven. En al onze wensen komen straks in onze nieuwe keuken. We moeten nog een tijdje wachten ivm onze nieuwbouwwoning en dan hopen wij een juiste keuze te hebben gemaakt. Het fijne was dat ze geluisterd hebben naar ons budget en dat we goed naar elkaar toe zijn gekomen. Het fijne was dat ze ons de tijd gaven om alles goed door te spreken. Als de levering straks net zo fijn gaat als de afspraak, dan moet het vast goed gaan komen.
  Anja Klockenbrink
  Anja Klockenbrink
  08:52 02 Mar 20
  Heel fijn gesprek gehad met de verkoper. Iemand die echt met je meedacht en met goede adviezen kwam. Daardoor werd het voor mij makkelijker om een keuze te maken. Inmiddels is de styliste ook geweest om de keuken in te meten en de kleuren van de kastjes nogmaals te bespreken. Ik heb er alle vertrouwen in dat het bij de levering ook allemaal goed gaat.
  Leonor Carcoba
  Leonor Carcoba
  12:10 01 Mar 20
  Super geholpen ,ook blij met stijliste.
  Anneke Wiese
  Anneke Wiese
  14:33 27 Feb 20
  Kuchenwelt nam alle tijd om al onze wensen te vervullen. Zelfs kleuren en merken die ze niet voorradig hadden, waren geen probleem en konden geleverd worden. Ook de styliste dacht fijn met ons mee en gaf goede raad. Wij zijn heel tevreden!
  Margreet Woessner
  Margreet Woessner
  21:52 25 Feb 20
  Ik had al een keukentekening laten maken bij een andere keukenwinkel, maar wilde ook verder rondkijken. Via Facebook ben ik bij jullie terecht gekomen en had op 15 februari een afspraak in de winkel. Werd geholpen door Pedro, een man met vakkennis en die erg met de klant mee denkt. Meteen vanaf het eerste moment had ik er al een goed gevoel bij. Ik had de tekening van de andere keukenwinkel meegenomen en Pedro heeft de tekening zo aangepast dat mijn nieuwe keuken meer rust en symmetrie uitstraalt. Plus een hele moderne afzuigkap met afstandbediening! Ik kan niet wachten tot mijn keuken er is!
  Shelley Bruinsma
  Shelley Bruinsma
  17:36 25 Feb 20
  Perfect geholpen, goede service
  Hans Twisk
  Hans Twisk
  11:09 25 Feb 20
  primma service van de styliste.. Alles netjes ingemeten en de aanpassingen gedaan. TOP !
  volkan Bal
  volkan Bal
  13:47 21 Feb 20
  Goed geholpen in de winkel en door de styliste! Het gaat mooi worden.
  Marry Dijkstra
  Marry Dijkstra
  15:34 19 Feb 20
  Mariken Van der waart
  Mariken Van der waart
  14:03 18 Feb 20
  Goed geholpen bij Kuechenwelt, Top
  Wendy Veul
  Wendy Veul
  13:40 18 Feb 20
  Hartelijk ontvangen, duidelijke uitleg en advies. Heel fijn dat de styliste nog thuis langs komt om te zorgen dat wij de juiste bijpassende keuken krijgen.
  Rulik Donkers
  Rulik Donkers
  20:28 17 Feb 20
  We kwamen zonder afspraak binnenlopen met best wel lastige vragen over een nieuw te plaatsen keuken in ons verbouwde huisje. Pedro heeft ons zeer deskundig geholpen. Gaf ons alle ruimte voor onze eigen wensen en hielp bij punten waar we zelf niet uitkwamen. En dat vanaf een ruwe bouwtekening. Binnen twee uur waren we er helemaal uit. Aanrader.
  Piet Spaarman
  Piet Spaarman
  13:16 17 Feb 20
  Arthur&Elvira&kids de Graaf - Feduzzi
  Arthur&Elvira&kids de Graaf - Feduzzi
  12:38 17 Feb 20