085-30 31 591

Goedkope keukens?

Wij verslaan elke prijs!

€ 1.000 tot € 1.500 goedkoper

 • Immer billiger
 • Duitse keukens
 • Stylisten service
KüchenWelt Heerhugowaard
4.5
Gebaseerd op 534 beoordelingen
Goed geholpen op een zeer prettige en ongedwongen manier Gerrit bedankt.Vandaag 9 april kwam de styliste op bezoek. Op een zeer vriendelijke manier geholpen keuken netjes ingemeten aanpassingen doorgevoerd. Prima service.Bedankt.
Ruben Oldenbeuving
Ruben Oldenbeuving
16:36 09 Apr 21
Een paar weken geleden een keuken gekocht via KuchenWelt. We werden al ontvangen met taart en een broodje frikadel. Wat wil een mens nog meer. Zeer fijn gesprek met de verkoper Jos. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf goede adviezen inzake de mogelijkheden die onze keuken te bieden heeft. Wat ook erg prettig was, was dat er geen sprake was van agressieve verkoop wat nog wel eens voorkomt in deze business. Wat het voor ons ook uniek maakt is de gratis stylisteservice, waardoor je alles na dit gesprek nog kan wijzigen als bepaalde onderdelen niet mooi uit de verf komen in je eigen woning. Al met al zeer tevreden.
Kim Elzen
Kim Elzen
07:17 09 Apr 21
Wij zijn heel erg tevreden op de wijze waar we geholpen zijn en de tijd die er voor ons genomen .Bij aankomst kregen we ook nog koffie met appelvlaai en de gratis wasbeurt voor de auto.
Jan van den Bosch
Jan van den Bosch
18:55 08 Apr 21
Afgelopen zaterdag naar KuchenWelt geweest om voor een keuken te kijken.Al 3 keuken zaken gehad en waren benieuwd wat we hier zouden horen.Na een prettig ontvangst en een korte uitleg ,vertelden wij wat we wilden en er werd direct meegedacht en ideeën geopperd door onze verkoper Gerrit.De keuze uit kastdeurtjes en bladen was vele malen meer als bij de concurrent .Wij zijn geslaagd voor een hele mooie keuken!Bedankt nog Gerrit
Fabian Wigcherink
Fabian Wigcherink
20:00 07 Apr 21
Super mooie keuken voor een goede prijs. Het personeel is behulpzaam en meedenkend. Al 2 keukens gekocht hier ! Zeer tevreden
Robin de graaf
Robin de graaf
09:44 07 Apr 21
Hele fijne service, er wordt goed met je meegedacht en men neemt echt de tijd voor je. Resultaat is een prachtige keuken!
christy van vliet
christy van vliet
09:28 07 Apr 21
Super service, lekkere snack en een mooie keuken uiteindelijk gelocht! Ik ben tevreden.
Magdalena Bulut
Magdalena Bulut
09:24 07 Apr 21
Mijn man en ik zijn op een zondag warm ontvangen. Wij hebben naast een gratis autowasbeurt ook een lekkere snack gekregen. De medewerkers hebben ons super geadviseerd en wij hebben een mooie moderne keuken gekocht. Ik ben super blij mee. Bovendien komt de styliste nog langs om de laaatste puntjes op de i te zetten. Top!
Magdalena Bulut
Magdalena Bulut
09:18 07 Apr 21
Op 31 maart hebben we een bezoek gebracht aan de vestiging in Heerhugowaard. Erg tevreden over de deskundigheid en creativiteit van verkoper Rinze. Daarna prettig contact gehad met een styliste die de keuken komt inmeten. Hebben er vertrouwen in dat de rest ook allemaal prima verloopt
Rob ten Cate
Rob ten Cate
08:37 07 Apr 21
Via Google zijn we terecht gekomen bij KuchenWelt in Heerhugowaard. Hier zijn we eind maart, heel hartelijk ontvangen door Jos! We hebben samen met hem onze keukenwensen doorgesproken, materialen kunnen zien en voelen, wat zeer belangrijk is in de aanschaf van een keuken. Jos heeft goed met ons meegedacht, ook op belangrijke details, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een mooi 3D ontwerp en aankoop van een nieuwe keuken. Nu is het nog wachten op de levering, waar we naar uitkijken!!
Cobi Jongeneel
Cobi Jongeneel
18:33 06 Apr 21
Vanaf november 2021 betrek ik een nieuw appartement IJmuiden. Na wat gezoek op internet ben ik in november 2020 bij Kuchenwelt Heerhugowaard geweest om een keuken uit te zoeken. Dit lijkt misschien wat vroeg. Maar in dit nieuwbouw moesten alle aansluitingen snel worden aangegeven bij de bouwer. Zelf had ik al een tekening mee hoe ik ongeveer mijn keuken wil hebben. Dat maakte het gesprek wel makkelijker. Ik ben zeer tevreden met de aankoop van de keuken bij Kuchenwelt. Er werd veel tijd besteed aan het beantwoorden van mijn wensen. We ( mijn ouders waren mee) zaten met een deskundige adviseur om tafel die ons nog extra tips gaf waardoor mijn keuken er extra mooi en handig uit ging zien. De onderhandelingen over de prijs verliepen in een goede sfeer. Geen opdringerig gedoe. Ik ben uiteindelijk (ver na sluitingstijd) met een goed gevoel de winkel uitgegaan en heb een mooie keuken gekocht voor een nette prijs.Oh ja de cappuchino’s en de bitterballen waren heerlijk.Thomas Pruiksma
Henk Pruiksma
Henk Pruiksma
14:57 02 Apr 21
Goed geholpen in de winkel...ze namen echt de tijd voor je..en de stylist die bij ons kwam heeft ook echt zijn tijd genomen voor ons...alles goed uitgelegd uitgemeten en meegedacht over de kleur en opstelling...hele fijne ervaring! Stylist raad ik echt iedereen aan!
Miranda Kraneveld Oomens
Miranda Kraneveld Oomens
16:49 31 Mar 21
Vandaag zijn wij de hele dag (in plaats van de gangbare 3 uur) geholpen door styliste Sharona. Omdat wij nog al wat vragen hadden, heeft zij gewoon de hele dag voor ons uitgetrokken om alles tot in de puntjes met ons door te nemen. Top service van Kuchenwelt dus tot zover!
Kim Persoon
Kim Persoon
15:19 30 Mar 21
Een keuken kopen doe je niet elke dagVanuit het mooie Groningen hebben wij de trip naar Heerhugowaard gemaakt.We werden leuk ontvangen met koffie en gebak. De verkoper neemt uitgebreid de tijd voor je.Een keuken kopen doe je immers niet elke dag. Alle mogelijkheden worden stap voor stap doorgenomen en ze zijn niet bang om je adviezen te geven.Soms blijkt wat in je hoofd zit, uitgewerkt eigenlijk helemaal niet mooi te zijn. Staat het keukenblad van 4 cm mooi op het kookeiland of ga je dan toch voor een 8cm blad.Na de opstelling in de ruimte gezien te hebben op tekening en het afspreken van de prijs en nog wat extra uitleg van Ronald, hebben we een keuken naar onze eigen smaak gekocht.Maar dan begint het eigenlijk pas. Een week later kwam de styliste service aan huis. Nou ja Styliste, de onze had een baard 🙂Sebastiaan heeft ons geweldig geholpen. In pure rust konden we thuis de kleuren van de keuken definitief maken.Adviezen aangaande lichtinval, wat staat er nou werkelijk bij de vloer en hoe positioneer je in ons geval het eiland in je huis.Hij neemt echt de tijd, niks gaat overhaast. Tijdens het bezoek kan je je keuken nog aanpassen. Wij hebben bv voor een opties zwevend blad gekozen.Na 2.5 uur hadden we een nieuwe tekening met de daadwerkelijke kleurstelling. Wat was deze man kundig in zijn vak!De Stylist aan huis is echt een unieke service. Dat is wat Kuchenwelt net wat meer extra’s geeft dan de concurrentie.We hebben vrienden van ons ook aanbevolen om een vrijblijvend ontwerp te laten maken. Inmiddels is ook die afspraak gemaakt.Wij zijn super blij en kunnen niet wachten totdat de vrachtwagen (hopelijk wel op de afgesproken datum en helemaal compleet )met onze nieuwe keuken in Groningen staat
Marco en Renny
Marco en Renny
10:05 30 Mar 21
in heerhugowaard geweest , leuk gesprek , ideeen werden geopperd , geadviseerd , en hebben de keuken direct besteld , morgen komt de styliste vind ik ook een goed concept !
fleur hofman
fleur hofman
08:22 30 Mar 21
18-3-21 zijn wij naar kuchenwelt in Heerhugowaard gegaan voor een nieuwe keuken. Door omstandigheden waren wij verlaat. Ondanks dat werd alle tijd genomen door onze verkoper (Jos) om onze keuken samen te stellen. Mede hierdoor hebben wij een erg mooie keuken aangeschaft. Kan niet wachten tot alles geleverd en geplaatst is!Bedankt, Marjolijn en Pim
Marjolijn Kemna
Marjolijn Kemna
06:04 30 Mar 21
Marieke van Heteren
Marieke van Heteren
18:33 29 Mar 21
Hallo, 20-3 bij kuchenwelt een nieuwe keuken gekocht, en geadviseerd door Rinse vd Wal. Kom je uit Friesland en ga je naar kuchenwelt,laat je adviseren door Rinse, ook een Fries. Dat praat lekker makkelijk, en daarbij een geweldige adviseur. Als de keuken geleverd is plaats ik nog een review.
Tjerk Boskma
Tjerk Boskma
16:38 29 Mar 21
Wij zijn perfect geholpen, alles was duidelijk en helder. Zeer scherpe prijs inclusief top-inbouwappartuur.Ik heb hier weinig aan toe te voegen, heel erg tevreden
Mehmet Aslaner
Mehmet Aslaner
14:21 29 Mar 21
2 weken geleden een lang maar zeer prettig gesprek gehad! Jos heeft ons goed geholpen. Over 2 weken komt de styliste om de puntjes op de i te zetten. Kan niet wachten totdat de keuken werkelijk geplaatst wordt.
D. Heijnemans
D. Heijnemans
14:16 29 Mar 21
Geweldige service! Ik ben enorm goed geholpen in Heerhugowaard. Het personeel denkt goed mee en besteed alle tijd die nodig is. Erg fijn. Het gaf een zeker gevoel en totaal niet opgejaagd. Een aanrader!!
Jesse Beugel
Jesse Beugel
12:20 29 Mar 21
Een zondagmorgen in maart 2021 om 10.00 uur. We hebben een afspraak bij KuchenWelt Heerhugowaard om ons te gaan orienteren voor een keuken voor ons nieuwe huis dat in augustus 2022 opgeleverd wordt. Je kunt maar op tijd zijn!!!!Wel zelf een paar ideetjes op papier gezet en deze meegenomen. We werden heel vriendelijk ontvangen door Rinze met een bakje koffie en vertelden dat we eigenlijk nog geen keuken kwamen kopen maar alleen advies wilden hebben over de mogelijkheden en een prijsindicatie om die in onze begroting in te plannen. Onze tekeningen samen bekeken en toen vroeg Rinze aan ons of hij, met zijn dertig jaren ervaring, voor ons een keuken mocht bedenken waardoor we nog meer mogelijkheden zouden ontdekken voor een ideale keuken. Toen eerst samen de showroom in om ons het type keuken te laten zien waar aan hij aan dacht, de kleuren, de indelingen en daar werden we al erg enthousiast over. Hij had om een ontwerp te maken wel even de tijd nodig zonder ons, we werden daarom op pad gestuurd met een bon voor de hypermoderne nieuwe autowasstraat in Heerhugowaard om onze auto daar even een heerlijke wasbeurt te laten geven en mochten na 3 kwartier weer terugkomen. En dat was, zoals hij al gezegd had, een leuke belevenis. Dus ook meteen maar even samen na de wasbeurt de hele auto van binnen goed ontdaan van kruimels etc. Toen we na 3 kwartier weer terug kwamen lag er een fantastisch ontwerp op tafel. Een beetje verweven met onze eigen ideetjes, maar toch totaal anders. Een schot in de roos !We werden het eens over de voorwaarden en de prijs en zo vertrokken we die zondag na ruim 3 uur met een fantastisch ontwerp voor onze nieuwe keuken. Nu nog even wachten op de tekeningen met de technische informatie die we aan onze aannemer kunnen geven zodat als ons huis klaar is in augustus 2022 de keuken geplaatst kan worden!
Stef Swart
Stef Swart
11:42 29 Mar 21
Mooie keuken gekocht ! we zijn er erg blij mee. snel geregeld!
Maurice Van Den Berg
Maurice Van Den Berg
09:30 29 Mar 21
Tijdens onze afspraak bij kuchenwelt werden we leuk ontvangen met koffie en taart. Ook waren de mensen erg aardig en was het uitzoeken van een keuken nog leuker. Ook hielden ze goed rekening met dat ik niet zo lang ben etc. We moeten alleen nog wel wachten op de keuken en dan kunnen we natuurlijk pas definitief zeggen wat we van de kwaliteit vinden.Maar tot nu toe erg tevreden
Annebel
Annebel
08:58 29 Mar 21
In maart de showroom in Heerhugowaard bezocht voor een offerte. Wij zijn zo goed en deskundig geadviseerd door Jos dat we gelijk hebben besloten om de keuken bij Kuchenwelt te nemen.Wij wachten nu op de styliste om de puntjes op de i te zetten.Kortom tot nu toe zeer tevreden!!
Marijke Sallons-Soetekouw
Marijke Sallons-Soetekouw
08:55 29 Mar 21
Kundig geholpen door Rinze. Goed gevoel voor styling, en denkt mee. Ik heb niet voor niets de keuken hier gekocht na meerdere keukenzaken 'gezien' te hebben. Ik vind het wel bijzonder dat ik 75 euro krijg om een 5 sterren review te plaatsen, dat klopt niet helemaal in het kader van eerlijke reviews. Ik ben weer wel zo skeer dat ik het toch maar gedaan heb. Waarvan akte.
Ingrid Kramer
Ingrid Kramer
07:36 29 Mar 21
Wij zijn geholpen door Jos wat een Toffe vent is dat. Super aardig ook gewoon heel eerlijk in alles. Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen en een goeie keuze over onze keuken. Kuchenwelt in Heerhugowaard is het zeker waard om daar je keuken te kopen.
Semira Cetinkaya
Semira Cetinkaya
07:36 29 Mar 21
Bij Kuchen welt in Heerhugowaard zijn we bijzonder goed geholpen en geadviseerd door verkoper Rinse hij kon zich goed inleven in onze verwachtingen en uiteindelijk een prachtige keuken hebben uitgezocht. Een week later hebben wij een Styliste Stephanie op bezoek gehad om alles nog eens na te meten en/of aan te passen dit alles op een zeer prettige manier.Als laatste hopen wij dat de levering en plaatsing net zo prettig zal gaan als tijdens de aankoop.
johannes van de Wijngaart
johannes van de Wijngaart
07:31 29 Mar 21
Na een prettig gesprek in Heerhugowaard waarin duidelijk werd dat we toch wel een spoel eiland kwijt kunnen in ons huis (yes! Dit was onze wens) hebben we akkoord gegeven op de offerte en kregen we snel daarna de tekeningen per mail en hebben we de week er na een afspraak met de stylist al kunnen inplannen.Inmiddels hebben we de keuken helemaal naar onze smaak kunnen maken en is deze besteld.Wij kunnen niet wachten tot half juli en we er gebruik van kunnen gaan maken!
Lisa Hordijk
Lisa Hordijk
10:13 24 Mar 21
Goed meedenkende werknemers, zowel impandig als in het veld.
Michel Borsboom
Michel Borsboom
11:42 23 Mar 21
we zijn heel goed geholpen, eerst door jos in heerhugowaard. net alles doorgenomen met de stylist, we zijn tot nu toe erg tevreden.nu wachten tot de keuken komt.
mandy
mandy
14:56 17 Mar 21
Ik heb een mooie keuken kunnen uitzoeken bij Küchenwelt. Tijdens het samenstellen van de keuken werd goed advies gegeven en verschillende mogelijkheden voorgesteld. De fijne ervaring heeft geleid tot een afspraak met de styliste. Ik kijk ernaar uit om samen met de styliste het keukenontwerp te vervolmaken.
Samen Rehman
Samen Rehman
01:36 17 Mar 21
Op 9 februari keuken uitgezocht en uitstekend geholpen door Rinze die er de tijd voor nam en goede tips gaf met als gevolg er een totaal nieuwe indeling is gekozen t.o.v. huidige keuken.Thuis gekomen en a.d.v. tekeningen etc tot de conclusie gekomen dat we met de nieuwe indeling toch tegen wat technische problemen oplopen.Op 16 maart bezocht door stylist Sebastiaan en samen opnieuw de keuken ingericht a.h.v. nieuwe wensen. Dit verliep in een goede sfeer en werden vakkundig geholpen met als gevolg een nieuwe indeling, uitbreiding en aanpassing apparatuur.Al met al zeer tevreden met werkwijze en aanpak om tot keuze te komen voor de nieuwe keuken.Wij kijken dan ook uit na de levering in week 33 en als installatie net zo verloopt gaan we zeker genieten van de gekozen keuken en is Kuchenwelt zeker een aanrader.
Gert Blad
Gert Blad
19:03 16 Mar 21
Keuken besteld , nu afwachten op de styliste..keuken is inmiddels gemonteerd , nu nog een beetje afstellen , op een paar kleine zaken na was de bestelling compleet.
cees den dunnen
cees den dunnen
16:43 16 Mar 21
Afspraak eerst in de showroom en vervolgens nog met een styliste thuis. Hierdoor alles netjes vast kunnen leggen. Fijne service.
Chantal Wolthuis
Chantal Wolthuis
14:33 16 Mar 21

Tijdelijke actie bij KüchenWelt.
Klik op de afbeelding voor de voorwaarden. 

5 dagen extreem goedkope keukens uit Duitsland. Resterende tijd om hier van te profiteren: 

06
Dagen
07
Uren
54
Minuten
05
Seconden

Black is beautiful 

De trend van 2021 is toch wel de zwarte keuken. Onze zwarte keukens zijn "vingerproof" gemaakt, waardoor er een extra coating over de deuren is gemaakt. Deze coating verzorgd dat je minder vingerafdrukken op de keuken ziet. Toch een dingetje wanneer het om een zwarte keuken gaat.


Ook hierin kijken wij vooral naar toekomstig gebruik...

Extreem hoge korting
-/-
€ 8.350,-

Extreem hoge korting
-/-
€ 4.199,-

Goedkope witte hoogglans keuken Essen

Witte hoogglans keukens blijven mooi en tijdloos. Deze keuken blijft een belangrijke keuken voor de keukenmarkt.


Deze keuken is en blijft voorlopig de nummer 1 in Nederland en Duitsland. Goedkope keuken, hoge kwaliteit.

 

Ons ervaren team helpt u graag bij het samenstellen van uw goedkope keuken!

Melvin

Ronald

Goedkope keukens uit Duitsland

Strakke rechte witte designkeuken Berlijn van alle gemakken voorzien. Ook wanneer er niet veel ruimte beschikbaar is. Bij voldoende ruimte komt een hoek ook mooi tot zijn recht.

De keuken is uitgevoerd met: oven, kookplaat, vaatwasser, koelkast, schouwkap.

Extreem hoge korting
-/-
€ 2.995,-

Extreem hoge korting
-/-
€ 10.250,-

Zwart met brons gecombineerd

De keuken is steeds meer een onderdeel van het huis aan het worden. De industriële look van deze keuken maakt het geheel net even iets anders.

In de industriële look hebben we niet meer alleen RVS kleuren, maar komen de brons en koper kleuren steeds meer op. Kom eens kijken en we gaan voor u combineren.

Goedkope landelijke keuken 

Met deze keuken Keulen haal je direct de sfeer in huis van gezelligheid en warmte. Waar dit vroeger als oubollig beschouwd werd, zien wij juist dat de jonge gezinnen deze keuze steeds vaker maken. Wij kunnen deze keuken standaard leveren in 12 kleuren. Maar heb je een kleur in gedachten? Dan spuiten we deze gewoon in de juiste RAL of NCS kleur. Alles is dus mogelijk bij ons. 

Extreem hoge korting
-/-
€ 4.099,-

Extreem hoge korting
-/-
€ 2.490,-

Moderne keuken Hamburg

Matte keukens zijn in opmars. De keukens zijn in zeer veel kleuren verkrijgbaar en blijven ook tijdloos. Een juiste keuze voor de toekomst dus. Alle foto's die wij op de website plaatsen zijn voorbeelden.

In de praktijk blijkt dat uw keuken niet bij deze voorbeelden staan. Uiteraard kunnen wij iedere combinatie voor u maken, dus ook uw keuken leveren wij zonder problemen

Kuchenwelt keuken de Greef

"

Wij zijn zeer netjes geholpen in maart en ook 2 weken geleden toen de keuken werd geplaatst door Jordi en Nick. Helaas moeten de mannen nog een keertje terug komen. Maar dat neemt niet weg dat we enorm genieten van onze nieuwe keuken. Bij deze Ronald, Pedro, Jordi, Nick en de styliste hartelijk bedankt voor de goede service en de prettige communicatie.

* bron: keukenbrochuresaanvragen.nl


de Greef

Moderne keuken Ludwigshafen

Welke keuken u ook wenst, bij KüchenWelt is alles mogelijk. Op deze foto ziet u een zogenaamde L-keuken. Maar alle keukens zijn te verkrijgen in.


U-keuken, rechte-keuken, Eiland-keuken en in een combinatie van bovenstaande. Kortom de mogelijkheden zijn onbegrensd.


De laagste prijs is ook nog een gegarandeerd. Wij bieden altijd goedkope keukens uit Duitsland.

Extreem hoge korting
-/-
€ 3.999,-

Extreem hoge korting
-/-
€ 2.650,-

Moderne keuken Stuttgart

Deze Duitse projectkeuken leveren wij veel aan bouwbedrijven, maar ook voor de kleine portemonnee is deze keuken zeer geschikt.


Want KüchenWelt wil niet alleen de beste leverancier zijn, maar ook de goedkoopste. En nu horen wij u al denken. WAT IS GOEDKOOP. Goedkoop is voor ons de juiste prijs kwaliteit verhouding, want kwaliteit staat voorop. U wilt immers lang van uw keuken genieten denken wij.

Tijdloze keuken Munchen

Combineren met magnolia en hout, maakt uw keuken warm. Wij leveren in c.a. 15 houttinten, dus uw kleur zit er altijd bij. Van modern steigerhout tot oud eiken, de mogelijkheden zijn er.


En qua prijs maakt het ons niet uit welke kleur u neemt. Kortom vele opstellingen goedkope keukens mogelijk.

Extreem hoge korting
-/-
€ 3.399,-

Extreem hoge korting
-/-
€ 4.349,-

Tijdloze keuken Duisburg

Een meubelstuk voor een open keuken, dat ziet u bij deze opstelling. De keuken gaat op in de woonkamer, waardoor u keuken een meubelstuk wordt.


Hier is gekozen voor een boekenkast, maar dit had net zo gemakkelijk een TV meubel kunnen zijn.

Tijdloze keuken Rostock

Een kader model, zoals het in de vakhandel genoemd wordt. Ook deze keuken is weer in vele kleuren mogelijk en goed te combineren. De afbeelding die u hier ziet is gecombineerd met houtlook.

De prijs voor deze keuken, die valt reuze mee. Vooral wanneer u AMBASSADEUR van KüchenWelt wordt lopen de extra's hoog op. Wij leggen u graag uit wat dit betekend voor u.

Extreem hoge korting
-/-
€ 5.600,-

Extreem hoge korting
-/-
€ 6.300,-

Beton-look 

De beton-look keuken is niet meer weg te denken uit het huidige keukenlandschap. Wij leveren de beton-look in 4 uitvoeringen, waardoor we van wit beton, naar zwart beton kunnen gaan.


Een test onder een aantal keukenwinkels heeft bewezen dat u nergens goedkoper kunt slagen voor een beton-look keuken dan bij KüchenWelt en we bewijzen het graag. 

Zwart grijze keuken

Een plaatje zegt meer dan 1.000 woorden.... 


Deze zwart met grijze keuken is in alle opstellingen leverbaar.

 

Styling is perfect gecombineerd met voldoende opbergruimte. Vergeet ook de geïntegreerde inbouwapparatuur niet. Dit maakt het vertoeven in de keuken een groot feest! 

Extreem hoge korting
-/-
€ 13.995,-

"

Vandaag is onze keuken (op een aantal opleverpunten na) naar tevredenheid geplaatst.
Wat ging er goed:
-Transport, verpakking, enz -Materiaal vd keuken (kasten, scharnieren, enz) is super. -Top monteur (Coen) welke zelf een aantal zaken keurig op maat gemaakt heeft! Echt n vakman (hij heeft in 1 dag de hele keuken gezet! -Kuchenwelt was eigenlijk steeds redelijk vlot bereikbaar en is hun afspraken met mij tot op heden steeds nagekomen.

Al met al een prima samenwerking gehad met Ronald en zijn mensen en een prima zaak om een keuken aan te schaffen.

* bron: keukenbrochuresaanvragen.nl


Fam den Besten

Niet de gewenste keuken gevonden? Wij maken elke keuken naar uw wens.

Bekijk de scherp geprijsde keukencollectie voor meer inspiratie.

Kies een keukenstijl of alle keukens. 


KüchenWelt Heerhugowaard
4.5
Gebaseerd op 534 beoordelingen
Goed geholpen op een zeer prettige en ongedwongen manier Gerrit bedankt.Vandaag 9 april kwam de styliste op bezoek. Op een zeer vriendelijke manier geholpen keuken netjes ingemeten aanpassingen doorgevoerd. Prima service.Bedankt.
Ruben Oldenbeuving
Ruben Oldenbeuving
16:36 09 Apr 21
Een paar weken geleden een keuken gekocht via KuchenWelt. We werden al ontvangen met taart en een broodje frikadel. Wat wil een mens nog meer. Zeer fijn gesprek met de verkoper Jos. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf goede adviezen inzake de mogelijkheden die onze keuken te bieden heeft. Wat ook erg prettig was, was dat er geen sprake was van agressieve verkoop wat nog wel eens voorkomt in deze business. Wat het voor ons ook uniek maakt is de gratis stylisteservice, waardoor je alles na dit gesprek nog kan wijzigen als bepaalde onderdelen niet mooi uit de verf komen in je eigen woning. Al met al zeer tevreden.
Kim Elzen
Kim Elzen
07:17 09 Apr 21
Wij zijn heel erg tevreden op de wijze waar we geholpen zijn en de tijd die er voor ons genomen .Bij aankomst kregen we ook nog koffie met appelvlaai en de gratis wasbeurt voor de auto.
Jan van den Bosch
Jan van den Bosch
18:55 08 Apr 21
Afgelopen zaterdag naar KuchenWelt geweest om voor een keuken te kijken.Al 3 keuken zaken gehad en waren benieuwd wat we hier zouden horen.Na een prettig ontvangst en een korte uitleg ,vertelden wij wat we wilden en er werd direct meegedacht en ideeën geopperd door onze verkoper Gerrit.De keuze uit kastdeurtjes en bladen was vele malen meer als bij de concurrent .Wij zijn geslaagd voor een hele mooie keuken!Bedankt nog Gerrit
Fabian Wigcherink
Fabian Wigcherink
20:00 07 Apr 21
Super mooie keuken voor een goede prijs. Het personeel is behulpzaam en meedenkend. Al 2 keukens gekocht hier ! Zeer tevreden
Robin de graaf
Robin de graaf
09:44 07 Apr 21
Hele fijne service, er wordt goed met je meegedacht en men neemt echt de tijd voor je. Resultaat is een prachtige keuken!
christy van vliet
christy van vliet
09:28 07 Apr 21
Super service, lekkere snack en een mooie keuken uiteindelijk gelocht! Ik ben tevreden.
Magdalena Bulut
Magdalena Bulut
09:24 07 Apr 21
Mijn man en ik zijn op een zondag warm ontvangen. Wij hebben naast een gratis autowasbeurt ook een lekkere snack gekregen. De medewerkers hebben ons super geadviseerd en wij hebben een mooie moderne keuken gekocht. Ik ben super blij mee. Bovendien komt de styliste nog langs om de laaatste puntjes op de i te zetten. Top!
Magdalena Bulut
Magdalena Bulut
09:18 07 Apr 21
Op 31 maart hebben we een bezoek gebracht aan de vestiging in Heerhugowaard. Erg tevreden over de deskundigheid en creativiteit van verkoper Rinze. Daarna prettig contact gehad met een styliste die de keuken komt inmeten. Hebben er vertrouwen in dat de rest ook allemaal prima verloopt
Rob ten Cate
Rob ten Cate
08:37 07 Apr 21
Via Google zijn we terecht gekomen bij KuchenWelt in Heerhugowaard. Hier zijn we eind maart, heel hartelijk ontvangen door Jos! We hebben samen met hem onze keukenwensen doorgesproken, materialen kunnen zien en voelen, wat zeer belangrijk is in de aanschaf van een keuken. Jos heeft goed met ons meegedacht, ook op belangrijke details, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een mooi 3D ontwerp en aankoop van een nieuwe keuken. Nu is het nog wachten op de levering, waar we naar uitkijken!!
Cobi Jongeneel
Cobi Jongeneel
18:33 06 Apr 21
Vanaf november 2021 betrek ik een nieuw appartement IJmuiden. Na wat gezoek op internet ben ik in november 2020 bij Kuchenwelt Heerhugowaard geweest om een keuken uit te zoeken. Dit lijkt misschien wat vroeg. Maar in dit nieuwbouw moesten alle aansluitingen snel worden aangegeven bij de bouwer. Zelf had ik al een tekening mee hoe ik ongeveer mijn keuken wil hebben. Dat maakte het gesprek wel makkelijker. Ik ben zeer tevreden met de aankoop van de keuken bij Kuchenwelt. Er werd veel tijd besteed aan het beantwoorden van mijn wensen. We ( mijn ouders waren mee) zaten met een deskundige adviseur om tafel die ons nog extra tips gaf waardoor mijn keuken er extra mooi en handig uit ging zien. De onderhandelingen over de prijs verliepen in een goede sfeer. Geen opdringerig gedoe. Ik ben uiteindelijk (ver na sluitingstijd) met een goed gevoel de winkel uitgegaan en heb een mooie keuken gekocht voor een nette prijs.Oh ja de cappuchino’s en de bitterballen waren heerlijk.Thomas Pruiksma
Henk Pruiksma
Henk Pruiksma
14:57 02 Apr 21
Goed geholpen in de winkel...ze namen echt de tijd voor je..en de stylist die bij ons kwam heeft ook echt zijn tijd genomen voor ons...alles goed uitgelegd uitgemeten en meegedacht over de kleur en opstelling...hele fijne ervaring! Stylist raad ik echt iedereen aan!
Miranda Kraneveld Oomens
Miranda Kraneveld Oomens
16:49 31 Mar 21
Vandaag zijn wij de hele dag (in plaats van de gangbare 3 uur) geholpen door styliste Sharona. Omdat wij nog al wat vragen hadden, heeft zij gewoon de hele dag voor ons uitgetrokken om alles tot in de puntjes met ons door te nemen. Top service van Kuchenwelt dus tot zover!
Kim Persoon
Kim Persoon
15:19 30 Mar 21
Een keuken kopen doe je niet elke dagVanuit het mooie Groningen hebben wij de trip naar Heerhugowaard gemaakt.We werden leuk ontvangen met koffie en gebak. De verkoper neemt uitgebreid de tijd voor je.Een keuken kopen doe je immers niet elke dag. Alle mogelijkheden worden stap voor stap doorgenomen en ze zijn niet bang om je adviezen te geven.Soms blijkt wat in je hoofd zit, uitgewerkt eigenlijk helemaal niet mooi te zijn. Staat het keukenblad van 4 cm mooi op het kookeiland of ga je dan toch voor een 8cm blad.Na de opstelling in de ruimte gezien te hebben op tekening en het afspreken van de prijs en nog wat extra uitleg van Ronald, hebben we een keuken naar onze eigen smaak gekocht.Maar dan begint het eigenlijk pas. Een week later kwam de styliste service aan huis. Nou ja Styliste, de onze had een baard 🙂Sebastiaan heeft ons geweldig geholpen. In pure rust konden we thuis de kleuren van de keuken definitief maken.Adviezen aangaande lichtinval, wat staat er nou werkelijk bij de vloer en hoe positioneer je in ons geval het eiland in je huis.Hij neemt echt de tijd, niks gaat overhaast. Tijdens het bezoek kan je je keuken nog aanpassen. Wij hebben bv voor een opties zwevend blad gekozen.Na 2.5 uur hadden we een nieuwe tekening met de daadwerkelijke kleurstelling. Wat was deze man kundig in zijn vak!De Stylist aan huis is echt een unieke service. Dat is wat Kuchenwelt net wat meer extra’s geeft dan de concurrentie.We hebben vrienden van ons ook aanbevolen om een vrijblijvend ontwerp te laten maken. Inmiddels is ook die afspraak gemaakt.Wij zijn super blij en kunnen niet wachten totdat de vrachtwagen (hopelijk wel op de afgesproken datum en helemaal compleet )met onze nieuwe keuken in Groningen staat
Marco en Renny
Marco en Renny
10:05 30 Mar 21
in heerhugowaard geweest , leuk gesprek , ideeen werden geopperd , geadviseerd , en hebben de keuken direct besteld , morgen komt de styliste vind ik ook een goed concept !
fleur hofman
fleur hofman
08:22 30 Mar 21
18-3-21 zijn wij naar kuchenwelt in Heerhugowaard gegaan voor een nieuwe keuken. Door omstandigheden waren wij verlaat. Ondanks dat werd alle tijd genomen door onze verkoper (Jos) om onze keuken samen te stellen. Mede hierdoor hebben wij een erg mooie keuken aangeschaft. Kan niet wachten tot alles geleverd en geplaatst is!Bedankt, Marjolijn en Pim
Marjolijn Kemna
Marjolijn Kemna
06:04 30 Mar 21
Marieke van Heteren
Marieke van Heteren
18:33 29 Mar 21
Hallo, 20-3 bij kuchenwelt een nieuwe keuken gekocht, en geadviseerd door Rinse vd Wal. Kom je uit Friesland en ga je naar kuchenwelt,laat je adviseren door Rinse, ook een Fries. Dat praat lekker makkelijk, en daarbij een geweldige adviseur. Als de keuken geleverd is plaats ik nog een review.
Tjerk Boskma
Tjerk Boskma
16:38 29 Mar 21
Wij zijn perfect geholpen, alles was duidelijk en helder. Zeer scherpe prijs inclusief top-inbouwappartuur.Ik heb hier weinig aan toe te voegen, heel erg tevreden
Mehmet Aslaner
Mehmet Aslaner
14:21 29 Mar 21
2 weken geleden een lang maar zeer prettig gesprek gehad! Jos heeft ons goed geholpen. Over 2 weken komt de styliste om de puntjes op de i te zetten. Kan niet wachten totdat de keuken werkelijk geplaatst wordt.
D. Heijnemans
D. Heijnemans
14:16 29 Mar 21
Geweldige service! Ik ben enorm goed geholpen in Heerhugowaard. Het personeel denkt goed mee en besteed alle tijd die nodig is. Erg fijn. Het gaf een zeker gevoel en totaal niet opgejaagd. Een aanrader!!
Jesse Beugel
Jesse Beugel
12:20 29 Mar 21
Een zondagmorgen in maart 2021 om 10.00 uur. We hebben een afspraak bij KuchenWelt Heerhugowaard om ons te gaan orienteren voor een keuken voor ons nieuwe huis dat in augustus 2022 opgeleverd wordt. Je kunt maar op tijd zijn!!!!Wel zelf een paar ideetjes op papier gezet en deze meegenomen. We werden heel vriendelijk ontvangen door Rinze met een bakje koffie en vertelden dat we eigenlijk nog geen keuken kwamen kopen maar alleen advies wilden hebben over de mogelijkheden en een prijsindicatie om die in onze begroting in te plannen. Onze tekeningen samen bekeken en toen vroeg Rinze aan ons of hij, met zijn dertig jaren ervaring, voor ons een keuken mocht bedenken waardoor we nog meer mogelijkheden zouden ontdekken voor een ideale keuken. Toen eerst samen de showroom in om ons het type keuken te laten zien waar aan hij aan dacht, de kleuren, de indelingen en daar werden we al erg enthousiast over. Hij had om een ontwerp te maken wel even de tijd nodig zonder ons, we werden daarom op pad gestuurd met een bon voor de hypermoderne nieuwe autowasstraat in Heerhugowaard om onze auto daar even een heerlijke wasbeurt te laten geven en mochten na 3 kwartier weer terugkomen. En dat was, zoals hij al gezegd had, een leuke belevenis. Dus ook meteen maar even samen na de wasbeurt de hele auto van binnen goed ontdaan van kruimels etc. Toen we na 3 kwartier weer terug kwamen lag er een fantastisch ontwerp op tafel. Een beetje verweven met onze eigen ideetjes, maar toch totaal anders. Een schot in de roos !We werden het eens over de voorwaarden en de prijs en zo vertrokken we die zondag na ruim 3 uur met een fantastisch ontwerp voor onze nieuwe keuken. Nu nog even wachten op de tekeningen met de technische informatie die we aan onze aannemer kunnen geven zodat als ons huis klaar is in augustus 2022 de keuken geplaatst kan worden!
Stef Swart
Stef Swart
11:42 29 Mar 21
Mooie keuken gekocht ! we zijn er erg blij mee. snel geregeld!
Maurice Van Den Berg
Maurice Van Den Berg
09:30 29 Mar 21
Tijdens onze afspraak bij kuchenwelt werden we leuk ontvangen met koffie en taart. Ook waren de mensen erg aardig en was het uitzoeken van een keuken nog leuker. Ook hielden ze goed rekening met dat ik niet zo lang ben etc. We moeten alleen nog wel wachten op de keuken en dan kunnen we natuurlijk pas definitief zeggen wat we van de kwaliteit vinden.Maar tot nu toe erg tevreden
Annebel
Annebel
08:58 29 Mar 21
In maart de showroom in Heerhugowaard bezocht voor een offerte. Wij zijn zo goed en deskundig geadviseerd door Jos dat we gelijk hebben besloten om de keuken bij Kuchenwelt te nemen.Wij wachten nu op de styliste om de puntjes op de i te zetten.Kortom tot nu toe zeer tevreden!!
Marijke Sallons-Soetekouw
Marijke Sallons-Soetekouw
08:55 29 Mar 21
Kundig geholpen door Rinze. Goed gevoel voor styling, en denkt mee. Ik heb niet voor niets de keuken hier gekocht na meerdere keukenzaken 'gezien' te hebben. Ik vind het wel bijzonder dat ik 75 euro krijg om een 5 sterren review te plaatsen, dat klopt niet helemaal in het kader van eerlijke reviews. Ik ben weer wel zo skeer dat ik het toch maar gedaan heb. Waarvan akte.
Ingrid Kramer
Ingrid Kramer
07:36 29 Mar 21
Wij zijn geholpen door Jos wat een Toffe vent is dat. Super aardig ook gewoon heel eerlijk in alles. Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen en een goeie keuze over onze keuken. Kuchenwelt in Heerhugowaard is het zeker waard om daar je keuken te kopen.
Semira Cetinkaya
Semira Cetinkaya
07:36 29 Mar 21
Bij Kuchen welt in Heerhugowaard zijn we bijzonder goed geholpen en geadviseerd door verkoper Rinse hij kon zich goed inleven in onze verwachtingen en uiteindelijk een prachtige keuken hebben uitgezocht. Een week later hebben wij een Styliste Stephanie op bezoek gehad om alles nog eens na te meten en/of aan te passen dit alles op een zeer prettige manier.Als laatste hopen wij dat de levering en plaatsing net zo prettig zal gaan als tijdens de aankoop.
johannes van de Wijngaart
johannes van de Wijngaart
07:31 29 Mar 21
Na een prettig gesprek in Heerhugowaard waarin duidelijk werd dat we toch wel een spoel eiland kwijt kunnen in ons huis (yes! Dit was onze wens) hebben we akkoord gegeven op de offerte en kregen we snel daarna de tekeningen per mail en hebben we de week er na een afspraak met de stylist al kunnen inplannen.Inmiddels hebben we de keuken helemaal naar onze smaak kunnen maken en is deze besteld.Wij kunnen niet wachten tot half juli en we er gebruik van kunnen gaan maken!
Lisa Hordijk
Lisa Hordijk
10:13 24 Mar 21
Goed meedenkende werknemers, zowel impandig als in het veld.
Michel Borsboom
Michel Borsboom
11:42 23 Mar 21
we zijn heel goed geholpen, eerst door jos in heerhugowaard. net alles doorgenomen met de stylist, we zijn tot nu toe erg tevreden.nu wachten tot de keuken komt.
mandy
mandy
14:56 17 Mar 21
Ik heb een mooie keuken kunnen uitzoeken bij Küchenwelt. Tijdens het samenstellen van de keuken werd goed advies gegeven en verschillende mogelijkheden voorgesteld. De fijne ervaring heeft geleid tot een afspraak met de styliste. Ik kijk ernaar uit om samen met de styliste het keukenontwerp te vervolmaken.
Samen Rehman
Samen Rehman
01:36 17 Mar 21
Op 9 februari keuken uitgezocht en uitstekend geholpen door Rinze die er de tijd voor nam en goede tips gaf met als gevolg er een totaal nieuwe indeling is gekozen t.o.v. huidige keuken.Thuis gekomen en a.d.v. tekeningen etc tot de conclusie gekomen dat we met de nieuwe indeling toch tegen wat technische problemen oplopen.Op 16 maart bezocht door stylist Sebastiaan en samen opnieuw de keuken ingericht a.h.v. nieuwe wensen. Dit verliep in een goede sfeer en werden vakkundig geholpen met als gevolg een nieuwe indeling, uitbreiding en aanpassing apparatuur.Al met al zeer tevreden met werkwijze en aanpak om tot keuze te komen voor de nieuwe keuken.Wij kijken dan ook uit na de levering in week 33 en als installatie net zo verloopt gaan we zeker genieten van de gekozen keuken en is Kuchenwelt zeker een aanrader.
Gert Blad
Gert Blad
19:03 16 Mar 21
Keuken besteld , nu afwachten op de styliste..keuken is inmiddels gemonteerd , nu nog een beetje afstellen , op een paar kleine zaken na was de bestelling compleet.
cees den dunnen
cees den dunnen
16:43 16 Mar 21
Afspraak eerst in de showroom en vervolgens nog met een styliste thuis. Hierdoor alles netjes vast kunnen leggen. Fijne service.
Chantal Wolthuis
Chantal Wolthuis
14:33 16 Mar 21
 •  Duitse Keukens Altijd Goedkoper 
 • Altijd Een Goedkopere Offerte Binnen 4 Dagen
 •  Veilig Kopen Met 10 Jaar Garantie 
 • Met Gratis Stylisten Service t.w.v. € 250,-

Voor KüchenWelt Kiest U

 1. 1
  Omdat u Duitse kwaliteit keukens in Nederland wil kopen  
 2. 2
  U zoekt goedkope keukens uit Duitsland
 3. 3
  Omdat u zelf uw keuken online kunt ontwerpen
 4. 4
  Omdat we een gratis keukenstyliste bij u langs laten komen 
 5. 5
  Omdat u uw keuken per maand kunt betalen
 6. 6
  Omdat duizenden mensen u voor gingen

Maak kennis met onze gepassioneerde stylisten

Advies van ervaren adviseur?

Maak een afspraak!
  Wij bellen u om samen een datum en tijd in te plannen.


  Goedkope keukens KüchenWelt

  Nu u op zoek bent naar een keuken zal dit een veelgehoorde kreet zijn: "kom bij ons voor een goedkope keuken". Erg verwarrend allemaal. Want van wie krijgt u echt de laagste prijs?


  Daarom laten wij zien dat wij écht de goedkoopste keukens hebben. Wie kan dat beter dan onze klanten? Op de pagina reviews van KüchenWelt zijn alle Google reviews verzameld. 


  Waarom zijn jullie keukens goedkoper?


  Showrooms zijn vaak volgepropt met 50-60 onmogelijke opstellingen. De keuken van uw keuze staat hier vaak niet eens tussen. Maar die ruimte moet wel betaald worden. En wie draait daar voor op? Juist, u!

  Bij ons staan de populairste modellen. De besparing berekenen we door. € 1.000 - € 1.500 goedkopere keuken dan bij andere zaken. 


  Op de kwaliteit besparen we in ieder geval niet. De samenwerking met Duitse kwaliteitsmerken bevalt uitstekend. Daarom krijgt u altijd 10 jaar garantie op uw keuken aankoop. 


  Ook komt onze styliste na aankoop bij u langs om samen uw goedkope keuken nog te bespreken. Is een andere kleur mooier in uw ruimte? Staat een andere kraan mooier? Is het toch verstandig de inrichting net even anders te doen? Tijdens dit bezoek is dat allemaal nog mogelijk. 

  Openingstijden en adresgegevens

  MaandagGesloten
  DinsdagGesloten
  Woensdag10:00 - 21:00 uur
  Donderdag10:00 - 21:00 uur
  Vrijdag10:00 - 21:00 uur
  Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  Zondag10:00 - 17:00 uur

  KüchenWelt
  H.P. Berlageweg 3
  1703DG Heerhugowaard 
  085 - 30 31 591