085-30 31 591

Goedkope keukens?

Wij verslaan elke prijs!

€ 1.000 tot € 1.500 goedkoper

Immer billiger

10 jaar garantie

Stylisten service

KüchenWelt Heerhugowaard
4.2
Gebaseerd op 186 beoordelingen
We zijn super geholpen door Jos! Heel behulpzaam, alle opties besproken en getekend. En uiteindelijk een hele mooie keuken gekozen! Nu wachten op de stylistes... Erg benieuwd!
Irene Hazeu
Irene Hazeu
08:43 19 Mar 20
A Google User
A Google User
15:56 15 Mar 20
Een tijdje geleden gingen wij ter orientatie langs bij Kuchenwelt. Ondanks dat wij géén afspraak hadden zijn wij enorm goed geholpen door Pedro en hebben we onze droomkeuken kunnen uit zoeken. Binnenkort komt de styliste langs om de details te bespreken.Een heel fijn bedrijf met supervriendelijke medewerkers.
Joke DE Graaf
Joke DE Graaf
13:30 15 Mar 20
Op zoek naar een nieuwe keuken. We kunnen hier ongestoord rondkijken en worden door Pedro voorzien van koffie. Als we een week later op afspraak terugkomen wordt alle tijd genomen om naar onze wensen te luisteren. Ook wordt er fijn meegedacht met een bouwkundig probleempje. De styliste aan huis is super fijn. Er is altijd wel iets waar je niet aan gedacht hebt en het geeft je de gelegenheid om alles nog eens te laten bezinken en de vragen die nog opkomen door te nemen.Ik kan bijna niet wachten op de keuken zelf.... :-)
Astrid de Heij
Astrid de Heij
14:51 12 Mar 20
In de winkel zijn wij goed geholpen, hebben veel keuze wat betreft de kleuren en frontjes. Omdat ons huis nog niet klaar is voor het plaatsen van de keuken hebben wij kosteloos de levertijd met een week kunnen verplaatsen.
Mark Klaver
Mark Klaver
10:56 11 Mar 20
Ahmet Cingisiz
Ahmet Cingisiz
09:20 11 Mar 20
Vorige week zijn we op oriënterend gesprek geweest bij Küchenwelt, waar we hartelijk werden ontvangen en zonder afspraak toch een adviesgesprek konden krijgen. Mét tekening gingen we weer de deur uit. Heel fijn dat de styliste nog zal langskomen in ons nieuwe huis, om de keuken qua look te finetunen. De tosti en smoothie die we kregen waren heerlijk: enorm gastvrije winkel/showroom. Pedro: bedankt voor het goede advies! De keuken is dus nog niet geleverd, dus daarover kunnen we nog geen oordeel geven.
Ellen Kempers
Ellen Kempers
18:58 10 Mar 20
Een afspraak gemaakt om een keuken te ontwerpen in beton look. Heel benieuwd of mijn wensen realiseerbaar waren. Zoveel op de lijst staan! De verkoper was heel vriendelijk en ging aan de slag om een ontwerp te maken, en met de apparaten die ik er graag in wil hebben. Schiereiland, hoge kasten, vaatwasser wat hoger en in de mooie kleur. Ik ben echt top geholpen en nu afwachten samen met de styliste helemaal afmaken.😊 ben héél benieuwd hoe het in mijn huisje zal staan!
Janetta van Urk
Janetta van Urk
17:52 09 Mar 20
Vakkundig en eerlijk geholpen. In tegenstelling tot andere keukenzaken wordt er niet naar een budget gevraagd, maar worden eerst de wensen doorgesproken. Nu nog een goede levering en plaatsing, maar dat komt ook vast goed :)
Carolien
Carolien
12:29 09 Mar 20
We zijn vriendelijk geholpen, ze weten waar ze over praten; ze hebben verstand van zaken. Denken met je mee! Kortom een dikke pluim!!
marcel marzrael
marcel marzrael
09:21 07 Mar 20
na een aantal keukenzaken geweest te zijn liepen we kuchenwelt binnen.Het fijne was dat we werden welkom geheten en konden eerst rustig een rondje lopen.Na Melvin aangesproken te hebben werd goed geluisterd naar onze wensen.Er werd goed geadviseerd daar waar ze zelf ook niet altijd beter van worden.tot nu toe loopt alles soepel den naar tevredenheid.
Sietse Voskuijl
Sietse Voskuijl
11:05 06 Mar 20
Wij hadden onlangs een afspraak op zaterdag en werden hartelijk ontvangen door Bart. Ondanks de grote drukte in de showroom heeft hij uitgebreid de tijd voor ons genomen. Op de voorhand hadden we niet de intentie om al direct een keuken te kopen, Kuchenwelt was immers pas de eerste keukenboer waar we gingen kijken, maar om verschillende redenen hebben we toch getekend voor onze droomkeuken: transparantie in prijzen en over eigen producten, goede service met een styliste en een uitgebreid gesprek waarin echt de tijd wordt genomen. Overall gewoon een goed gevoel en dat, samen met een mooie prijs, maakt uiteindelijk dat je tekent.Wij zijn blij dat we eerst naar Kuchenwelt zijn gegaan: dat scheelt ons een hoop bezoekjes aan andere showrooms ;-)Wat ons betreft dus echt een aanrader!Jordy en Jessica
JK ASD
JK ASD
07:07 06 Mar 20
Uitgebreid gehoplen. Wel 4 uur samen met de adviseur onze keuken samengesteld. Heel prettig gesprek. Ondertussen prima verzorgd met eten en drinken. De keuken is echt onze droomkeuken geworden.
ed kamstra
ed kamstra
17:02 03 Mar 20
Erg enthousiaste verkoper getroffen die zijn best deed om een bijkeuken inrichting aan ons te verkopen. Winkel kan echter in dit geval niet waar maken voordeliger te zijn als IKEA. Dit wordt wel op de advertentie weergeven. Dit zal zeker ook te maken hebben dat we maar 5 grote kasten hebben laten berekenen, en geen hele keuken.
Dennis Pronk
Dennis Pronk
05:16 03 Mar 20
Dankzij de vakkundigheid, ervaring en het meedenken vermogen van alle medewerkers van KuchenWelt hebben wij onze droomkeuken kunnen realiseren en dat ook nog eens voor een DROOMPRIJS. Voor iedereen die opzoek is naar een droomkeuken ga naar KuchenWelt..
Raymond Koning
Raymond Koning
18:49 02 Mar 20
Wij hadden een afspraak gemaakt en er stond keurig iemand op ons te wachten ook al waren we iets te.vroeg. onze verkoper heette Jos en was open, vriendelijk zéér meedenkend kundig en een gezellige prater. Onze droom keuken stond al snel op papier en de prijs stond erbij. Na een spannende wedstrijd tussen echtgenoot en Jos werd de manager erbij gehaald. Het verhaal wat hij vertelde klonk aannemelijk maar die prijs hè. Uiteindelijk wilden wij het gesprek afbreken om erover na te denken toen werden wij bedankt voor onze komst met een fles wijn (een hele lekkere trouwens🍷🍷) waar een bedrag op stond voor de keuken waar we geen nee tegen konden zeggen. Wij waren blij verrast en Jos en manager hopelijk ook. Het was een genot om op deZe manier zaken te doen terwijl we niet het gevoel hadden dat we met onze rug tegen de muur werden gezet. We hopen dan ook dat onze keuken volgend jaar in ons nieuwe huis een prachtig plaatje wordt. Maar dat zal wel goed komen als de styliste langs is geweest om alles nog eens goed door te nemen.Ik wens alle medewerkers hele goede zaken toe.
lia van den berg
lia van den berg
14:42 02 Mar 20
Afspraak gemaakt, en keurig op tijd begonnen met het verkoop praatje en tevens de rondleiding.Moet zeggen de beslissing was snel gemaakt en alles naar wens door gesproken.De mannen waren helder in het verhaal en zeker duidelijk.We zijn dan ook zeker blij met de nieuwe aanwinst
Bert Nanninga
Bert Nanninga
14:35 02 Mar 20
op internet kuchenwelt gevonden in heerhugowaard, na een kort bezoek meteen een positieve indruk, afspraak gemaakt en op zaterdag 22 februari in ca. 2,5 uur onze volledige nieuwe keuken tot in detail uitgezocht. de verkoper Leo maakte een zeer goede, vakbekwame indruk. uiteindelijk dezelfde dag besloten en de deal gemaakt. ik ga er van uit, dat het bezoek van de styliste de levering en de installatie, inclusief de bouwkundige werkzaamheden, van hetzelfde niveau zullen zijn als de eerste kennismaking. In dat geval zijn wij dik tevreden!
johan wesseling
johan wesseling
11:16 02 Mar 20
Vandaag heeft Kuchenwelt mijn mooie keuken af gemaakt. In het begin waren er wat problemen met monteurs maar nu hadden ze een monteur van hun zelf gestuurd genaamd Jordi die heeft alles vakkundig en na tevredenheid opgelost. Ik ben helemaal blij!
tineke jansen
tineke jansen
11:12 02 Mar 20
Fijn geholpen
Thom Schoppen
Thom Schoppen
10:55 02 Mar 20
Kwamen binnen zonder afspraak. Toch geholpen Goed meegedacht en samen hebben wij de keuken ontworpen die naar onze zin is. Ook de prijs is goed. Al met al heel tevreden. Ik raad kuchenwelt zeker aan.
sandra start
sandra start
09:11 02 Mar 20
Wij zijn hartelijk ontvangen en erg goed geholpen door Melvin. Hij heeft goed met ons meegedacht en adviezen gegeven. De keuzes voor de kleuren van het blad, de kasten en apparatuur waren vrij snel gemaakt. Wij zijn erg verheugd dat Kuchenwelt onze droomkeuken kan en gaat realiseren, tegen een scherpe prijs. Een bijkomend voordeel is de styliste service die door Kuchenwelt wordt geboden, om thuis alle puntjes op de i te zetten. Tot nu toe erg tevreden, bedankt Kuchenwelt!
Estelle
Estelle
09:05 02 Mar 20
Een afspraak gemaakt om ons te oriënteren, we werden vriendelijke ontvangen. Gelukkig wisten wij al wat we ongeveer wilden hebben. We hebben onze wensen aangegeven. En al onze wensen komen straks in onze nieuwe keuken. We moeten nog een tijdje wachten ivm onze nieuwbouwwoning en dan hopen wij een juiste keuze te hebben gemaakt. Het fijne was dat ze geluisterd hebben naar ons budget en dat we goed naar elkaar toe zijn gekomen. Het fijne was dat ze ons de tijd gaven om alles goed door te spreken. Als de levering straks net zo fijn gaat als de afspraak, dan moet het vast goed gaan komen.
Anja Klockenbrink
Anja Klockenbrink
08:52 02 Mar 20
Heel fijn gesprek gehad met de verkoper. Iemand die echt met je meedacht en met goede adviezen kwam. Daardoor werd het voor mij makkelijker om een keuze te maken. Inmiddels is de styliste ook geweest om de keuken in te meten en de kleuren van de kastjes nogmaals te bespreken. Ik heb er alle vertrouwen in dat het bij de levering ook allemaal goed gaat.
Leonor Carcoba
Leonor Carcoba
12:10 01 Mar 20
Super geholpen ,ook blij met stijliste.
Anneke Wiese
Anneke Wiese
14:33 27 Feb 20
Kuchenwelt nam alle tijd om al onze wensen te vervullen. Zelfs kleuren en merken die ze niet voorradig hadden, waren geen probleem en konden geleverd worden. Ook de styliste dacht fijn met ons mee en gaf goede raad. Wij zijn heel tevreden!
Margreet Woessner
Margreet Woessner
21:52 25 Feb 20
Ik had al een keukentekening laten maken bij een andere keukenwinkel, maar wilde ook verder rondkijken. Via Facebook ben ik bij jullie terecht gekomen en had op 15 februari een afspraak in de winkel. Werd geholpen door Pedro, een man met vakkennis en die erg met de klant mee denkt. Meteen vanaf het eerste moment had ik er al een goed gevoel bij. Ik had de tekening van de andere keukenwinkel meegenomen en Pedro heeft de tekening zo aangepast dat mijn nieuwe keuken meer rust en symmetrie uitstraalt. Plus een hele moderne afzuigkap met afstandbediening! Ik kan niet wachten tot mijn keuken er is!
Shelley Bruinsma
Shelley Bruinsma
17:36 25 Feb 20
Perfect geholpen, goede service
Hans Twisk
Hans Twisk
11:09 25 Feb 20
primma service van de styliste.. Alles netjes ingemeten en de aanpassingen gedaan. TOP !
volkan Bal
volkan Bal
13:47 21 Feb 20
Goed geholpen in de winkel en door de styliste! Het gaat mooi worden.
Marry Dijkstra
Marry Dijkstra
15:34 19 Feb 20
Mariken Van der waart
Mariken Van der waart
14:03 18 Feb 20
Goed geholpen bij Kuechenwelt, Top
Wendy Veul
Wendy Veul
13:40 18 Feb 20
Hartelijk ontvangen, duidelijke uitleg en advies. Heel fijn dat de styliste nog thuis langs komt om te zorgen dat wij de juiste bijpassende keuken krijgen.
Rulik Donkers
Rulik Donkers
20:28 17 Feb 20
We kwamen zonder afspraak binnenlopen met best wel lastige vragen over een nieuw te plaatsen keuken in ons verbouwde huisje. Pedro heeft ons zeer deskundig geholpen. Gaf ons alle ruimte voor onze eigen wensen en hielp bij punten waar we zelf niet uitkwamen. En dat vanaf een ruwe bouwtekening. Binnen twee uur waren we er helemaal uit. Aanrader.
Piet Spaarman
Piet Spaarman
13:16 17 Feb 20
Arthur&Elvira&kids de Graaf - Feduzzi
Arthur&Elvira&kids de Graaf - Feduzzi
12:38 17 Feb 20

Tijdelijke actie bij KüchenWelt.
Klik op de afbeelding voor de voorwaarden. 

5 dagen extreem goedkope keukens. Resterende tijd om hier van te profiteren: 

06
Dagen
08
Uren
50
Minuten
23
Seconden

Black is beautiful 

De trend van 2020 is toch wel de zwarte keuken. Onze zwarte keukens zijn "vingerproof" gemaakt, waardoor er een extra coating over de deuren is gemaakt. Deze coating verzorgd dat je minder vingerafdrukken op de keuken ziet. Toch een dingetje wanneer het om een zwarte keuken gaat.


Ook hierin kijken wij vooral naar toekomstig gebruik...

Extreem hoge korting
-/-
€ 8.350,-

Extreem hoge korting
-/-
€ 4.199,-

Goedkope witte hoogglans keuken Essen

Witte hoogglans keukens blijven mooi en tijdloos. Deze keuken blijft een belangrijke keuken voor de keukenmarkt.


Deze keuken is en blijft voorlopig de nummer 1 in Nederland en Duitsland.

 

Ons ervaren team helpt u graag bij het samenstellen van uw goedkope keuken!

Melvin

Ronald

Witte Designkeuken Berlijn

Strakke rechte witte keuken van alle gemakken voorzien. Ook wanneer er niet veel ruimte beschikbaar is. Bij voldoende ruimte komt een hoek ook mooi tot zijn recht.

De keuken is uitgevoerd met: oven, kookplaat, vaatwasser, koelkast, schouwkap.

Extreem hoge korting
-/-
€ 2.995,-

Extreem hoge korting
-/-
€ 10.250,-

Zwart met brons gecombineerd

De keuken is steeds meer een onderdeel van het huis aan het worden. De industriële look van deze keuken maakt het geheel net even iets anders.

In de industriële look hebben we niet meer alleen RVS kleuren, maar komen de brons en koper kleuren steeds meer op. Kom eens kijken en we gaan voor u combineren.

Landelijke keuken Keulen

Met deze keuken haal je direct de sfeer in huis van gezelligheid en warmte. Waar dit vroeger als oubollig beschouwd werd, zien wij juist dat de jonge gezinnen deze keuze steeds vaker maken. Wij kunnen deze keuken standaard leveren in 12 kleuren. Maar heb je een kleur in gedachten? Dan spuiten we deze gewoon in de juiste RAL of NCS kleur. Alles is dus mogelijk bij ons. 

Extreem hoge korting
-/-
€ 4.099,-

Extreem hoge korting
-/-
€ 2.490,-

Moderne keuken Hamburg

Matte keukens zijn in opmars. De keukens zijn in zeer veel kleuren verkrijgbaar en blijven ook tijdloos. Een juiste keuze voor de toekomst dus. Alle foto's die wij op de website plaatsen zijn voorbeelden.

In de praktijk blijkt dat uw keuken niet bij deze voorbeelden staan. Uiteraard kunnen wij iedere combinatie voor u maken, dus ook uw keuken leveren wij zonder problemen

"

December 2017 lopen wij bij kuchenwelt binnen en staan tot onze verbazing en tevreden gevoel na een aantal uur buiten met een keuken. De eerste monteur heeft keurig werk geleverd en volgens afspraak zou hij na een week terug komen, helaas kwam daar een kink in de kabel maar directeur Ronald heeft gezorgd voor een andere monteur en de keuken is keurig afgemaakt door Jordi.
Er zijn zeker nog verbeterpunten maar als ze zo doorgaan zitten ze op de goede weg.

* bron: keukenbrochuresaanvragen.nl


Marian

Moderne keuken Ludwigshafen

Welke keuken u ook wenst, bij KüchenWelt is alles mogelijk. Op deze foto ziet u een zogenaamde L-keuken. Maar alle keukens zijn te verkrijgen in.


U-keuken, rechte-keuken, Eiland-keuken en in een combinatie van bovenstaande. Kortom de mogelijkheden zijn onbegrensd.

Extreem hoge korting
-/-
€ 3.999,-

Extreem hoge korting
-/-
€ 2.650,-

Moderne keuken Stuttgart

Deze Duitse projectkeuken leveren wij veel aan bouwbedrijven, maar ook voor de kleine portemonnee is deze keuken zeer geschikt. Want KüchenWelt wil niet alleen de beste leverancier zijn, maar ook de goedkoopste. En nu horen wij u al denken. WAT IS GOEDKOOP. Goedkoop is voor ons de juiste prijs kwaliteit verhouding, want kwaliteit staat voorop. U wilt immers lang van uw keuken genieten denken wij.

Tijdloze keuken Munchen

Combineren met magnolia en hout, maakt uw keuken warm. Wij leveren in c.a. 15 houttinten, dus uw kleur zit er altijd bij. Van modern steigerhout tot oud eiken, de mogelijkheden zijn er.


En qua prijs maakt het ons niet uit welke kleur u neemt. 

Extreem hoge korting
-/-
€ 3.399,-

Extreem hoge korting
-/-
€ 4.349,-

Tijdloze keuken Duisburg

Een meubelstuk voor een open keuken, dat ziet u bij deze opstelling. De keuken gaat op in de woonkamer, waardoor u keuken een meubelstuk wordt.


Hier is gekozen voor een boekenkast, maar dit had net zo gemakkelijk een TV meubel kunnen zijn.

Tijdloze keuken Rostock

Een kader model, zoals het in de vakhandel genoemd wordt. Ook deze keuken is weer in vele kleuren mogelijk en goed te combineren. De afbeelding die u hier ziet is gecombineerd met houtlook.

De prijs voor deze keuken, die valt reuze mee. Vooral wanneer u AMBASSADEUR van KüchenWelt  wordt lopen de extra's hoog op. Wij leggen u graag uit wat dit betekend voor u.

Extreem hoge korting
-/-
€ 5.600,-

Extreem hoge korting
-/-
€ 6.300,-

Beton-look 

De beton-look keuken is niet meer weg te denken uit het huidige keukenlandschap. Wij leveren de beton-look in 4 uitvoeringen, waardoor we van wit beton, naar zwart beton kunnen gaan.


Een test onder een aantal keukenwinkels heeft bewezen dat u nergens goedkoper kunt slagen voor een beton-look keuken dan bij KüchenWelt en we bewijzen het graag. 

"

Vandaag is onze keuken (op een aantal opleverpunten na) naar tevredenheid geplaatst.
Wat ging er goed:
-Transport, verpakking, enz -Materiaal vd keuken (kasten, scharnieren, enz) is super. -Top monteur (Coen) welke zelf een aantal zaken keurig op maat gemaakt heeft! Echt n vakman (hij heeft in 1 dag de hele keuken gezet! -Kuchenwelt was eigenlijk steeds redelijk vlot bereikbaar en is hun afspraken met mij tot op heden steeds nagekomen.

Al met al een prima samenwerking gehad met Ronald en zijn mensen en een prima zaak om een keuken aan te schaffen.

* bron: keukenbrochuresaanvragen.nl


Fam den Besten

Niet de gewenste keuken gevonden? Wij maken elke keuken naar uw wens.

Bekijk de scherp geprijsde keukencollectie voor meer inspiratie.

Kies een keukenstijl of alle keukens. 


KüchenWelt Heerhugowaard
4.2
Gebaseerd op 186 beoordelingen
We zijn super geholpen door Jos! Heel behulpzaam, alle opties besproken en getekend. En uiteindelijk een hele mooie keuken gekozen! Nu wachten op de stylistes... Erg benieuwd!
Irene Hazeu
Irene Hazeu
08:43 19 Mar 20
A Google User
A Google User
15:56 15 Mar 20
Een tijdje geleden gingen wij ter orientatie langs bij Kuchenwelt. Ondanks dat wij géén afspraak hadden zijn wij enorm goed geholpen door Pedro en hebben we onze droomkeuken kunnen uit zoeken. Binnenkort komt de styliste langs om de details te bespreken.Een heel fijn bedrijf met supervriendelijke medewerkers.
Joke DE Graaf
Joke DE Graaf
13:30 15 Mar 20
Op zoek naar een nieuwe keuken. We kunnen hier ongestoord rondkijken en worden door Pedro voorzien van koffie. Als we een week later op afspraak terugkomen wordt alle tijd genomen om naar onze wensen te luisteren. Ook wordt er fijn meegedacht met een bouwkundig probleempje. De styliste aan huis is super fijn. Er is altijd wel iets waar je niet aan gedacht hebt en het geeft je de gelegenheid om alles nog eens te laten bezinken en de vragen die nog opkomen door te nemen.Ik kan bijna niet wachten op de keuken zelf.... :-)
Astrid de Heij
Astrid de Heij
14:51 12 Mar 20
In de winkel zijn wij goed geholpen, hebben veel keuze wat betreft de kleuren en frontjes. Omdat ons huis nog niet klaar is voor het plaatsen van de keuken hebben wij kosteloos de levertijd met een week kunnen verplaatsen.
Mark Klaver
Mark Klaver
10:56 11 Mar 20
Ahmet Cingisiz
Ahmet Cingisiz
09:20 11 Mar 20
Vorige week zijn we op oriënterend gesprek geweest bij Küchenwelt, waar we hartelijk werden ontvangen en zonder afspraak toch een adviesgesprek konden krijgen. Mét tekening gingen we weer de deur uit. Heel fijn dat de styliste nog zal langskomen in ons nieuwe huis, om de keuken qua look te finetunen. De tosti en smoothie die we kregen waren heerlijk: enorm gastvrije winkel/showroom. Pedro: bedankt voor het goede advies! De keuken is dus nog niet geleverd, dus daarover kunnen we nog geen oordeel geven.
Ellen Kempers
Ellen Kempers
18:58 10 Mar 20
Een afspraak gemaakt om een keuken te ontwerpen in beton look. Heel benieuwd of mijn wensen realiseerbaar waren. Zoveel op de lijst staan! De verkoper was heel vriendelijk en ging aan de slag om een ontwerp te maken, en met de apparaten die ik er graag in wil hebben. Schiereiland, hoge kasten, vaatwasser wat hoger en in de mooie kleur. Ik ben echt top geholpen en nu afwachten samen met de styliste helemaal afmaken.😊 ben héél benieuwd hoe het in mijn huisje zal staan!
Janetta van Urk
Janetta van Urk
17:52 09 Mar 20
Vakkundig en eerlijk geholpen. In tegenstelling tot andere keukenzaken wordt er niet naar een budget gevraagd, maar worden eerst de wensen doorgesproken. Nu nog een goede levering en plaatsing, maar dat komt ook vast goed :)
Carolien
Carolien
12:29 09 Mar 20
We zijn vriendelijk geholpen, ze weten waar ze over praten; ze hebben verstand van zaken. Denken met je mee! Kortom een dikke pluim!!
marcel marzrael
marcel marzrael
09:21 07 Mar 20
na een aantal keukenzaken geweest te zijn liepen we kuchenwelt binnen.Het fijne was dat we werden welkom geheten en konden eerst rustig een rondje lopen.Na Melvin aangesproken te hebben werd goed geluisterd naar onze wensen.Er werd goed geadviseerd daar waar ze zelf ook niet altijd beter van worden.tot nu toe loopt alles soepel den naar tevredenheid.
Sietse Voskuijl
Sietse Voskuijl
11:05 06 Mar 20
Wij hadden onlangs een afspraak op zaterdag en werden hartelijk ontvangen door Bart. Ondanks de grote drukte in de showroom heeft hij uitgebreid de tijd voor ons genomen. Op de voorhand hadden we niet de intentie om al direct een keuken te kopen, Kuchenwelt was immers pas de eerste keukenboer waar we gingen kijken, maar om verschillende redenen hebben we toch getekend voor onze droomkeuken: transparantie in prijzen en over eigen producten, goede service met een styliste en een uitgebreid gesprek waarin echt de tijd wordt genomen. Overall gewoon een goed gevoel en dat, samen met een mooie prijs, maakt uiteindelijk dat je tekent.Wij zijn blij dat we eerst naar Kuchenwelt zijn gegaan: dat scheelt ons een hoop bezoekjes aan andere showrooms ;-)Wat ons betreft dus echt een aanrader!Jordy en Jessica
JK ASD
JK ASD
07:07 06 Mar 20
Uitgebreid gehoplen. Wel 4 uur samen met de adviseur onze keuken samengesteld. Heel prettig gesprek. Ondertussen prima verzorgd met eten en drinken. De keuken is echt onze droomkeuken geworden.
ed kamstra
ed kamstra
17:02 03 Mar 20
Erg enthousiaste verkoper getroffen die zijn best deed om een bijkeuken inrichting aan ons te verkopen. Winkel kan echter in dit geval niet waar maken voordeliger te zijn als IKEA. Dit wordt wel op de advertentie weergeven. Dit zal zeker ook te maken hebben dat we maar 5 grote kasten hebben laten berekenen, en geen hele keuken.
Dennis Pronk
Dennis Pronk
05:16 03 Mar 20
Dankzij de vakkundigheid, ervaring en het meedenken vermogen van alle medewerkers van KuchenWelt hebben wij onze droomkeuken kunnen realiseren en dat ook nog eens voor een DROOMPRIJS. Voor iedereen die opzoek is naar een droomkeuken ga naar KuchenWelt..
Raymond Koning
Raymond Koning
18:49 02 Mar 20
Wij hadden een afspraak gemaakt en er stond keurig iemand op ons te wachten ook al waren we iets te.vroeg. onze verkoper heette Jos en was open, vriendelijk zéér meedenkend kundig en een gezellige prater. Onze droom keuken stond al snel op papier en de prijs stond erbij. Na een spannende wedstrijd tussen echtgenoot en Jos werd de manager erbij gehaald. Het verhaal wat hij vertelde klonk aannemelijk maar die prijs hè. Uiteindelijk wilden wij het gesprek afbreken om erover na te denken toen werden wij bedankt voor onze komst met een fles wijn (een hele lekkere trouwens🍷🍷) waar een bedrag op stond voor de keuken waar we geen nee tegen konden zeggen. Wij waren blij verrast en Jos en manager hopelijk ook. Het was een genot om op deZe manier zaken te doen terwijl we niet het gevoel hadden dat we met onze rug tegen de muur werden gezet. We hopen dan ook dat onze keuken volgend jaar in ons nieuwe huis een prachtig plaatje wordt. Maar dat zal wel goed komen als de styliste langs is geweest om alles nog eens goed door te nemen.Ik wens alle medewerkers hele goede zaken toe.
lia van den berg
lia van den berg
14:42 02 Mar 20
Afspraak gemaakt, en keurig op tijd begonnen met het verkoop praatje en tevens de rondleiding.Moet zeggen de beslissing was snel gemaakt en alles naar wens door gesproken.De mannen waren helder in het verhaal en zeker duidelijk.We zijn dan ook zeker blij met de nieuwe aanwinst
Bert Nanninga
Bert Nanninga
14:35 02 Mar 20
op internet kuchenwelt gevonden in heerhugowaard, na een kort bezoek meteen een positieve indruk, afspraak gemaakt en op zaterdag 22 februari in ca. 2,5 uur onze volledige nieuwe keuken tot in detail uitgezocht. de verkoper Leo maakte een zeer goede, vakbekwame indruk. uiteindelijk dezelfde dag besloten en de deal gemaakt. ik ga er van uit, dat het bezoek van de styliste de levering en de installatie, inclusief de bouwkundige werkzaamheden, van hetzelfde niveau zullen zijn als de eerste kennismaking. In dat geval zijn wij dik tevreden!
johan wesseling
johan wesseling
11:16 02 Mar 20
Vandaag heeft Kuchenwelt mijn mooie keuken af gemaakt. In het begin waren er wat problemen met monteurs maar nu hadden ze een monteur van hun zelf gestuurd genaamd Jordi die heeft alles vakkundig en na tevredenheid opgelost. Ik ben helemaal blij!
tineke jansen
tineke jansen
11:12 02 Mar 20
Fijn geholpen
Thom Schoppen
Thom Schoppen
10:55 02 Mar 20
Kwamen binnen zonder afspraak. Toch geholpen Goed meegedacht en samen hebben wij de keuken ontworpen die naar onze zin is. Ook de prijs is goed. Al met al heel tevreden. Ik raad kuchenwelt zeker aan.
sandra start
sandra start
09:11 02 Mar 20
Wij zijn hartelijk ontvangen en erg goed geholpen door Melvin. Hij heeft goed met ons meegedacht en adviezen gegeven. De keuzes voor de kleuren van het blad, de kasten en apparatuur waren vrij snel gemaakt. Wij zijn erg verheugd dat Kuchenwelt onze droomkeuken kan en gaat realiseren, tegen een scherpe prijs. Een bijkomend voordeel is de styliste service die door Kuchenwelt wordt geboden, om thuis alle puntjes op de i te zetten. Tot nu toe erg tevreden, bedankt Kuchenwelt!
Estelle
Estelle
09:05 02 Mar 20
Een afspraak gemaakt om ons te oriënteren, we werden vriendelijke ontvangen. Gelukkig wisten wij al wat we ongeveer wilden hebben. We hebben onze wensen aangegeven. En al onze wensen komen straks in onze nieuwe keuken. We moeten nog een tijdje wachten ivm onze nieuwbouwwoning en dan hopen wij een juiste keuze te hebben gemaakt. Het fijne was dat ze geluisterd hebben naar ons budget en dat we goed naar elkaar toe zijn gekomen. Het fijne was dat ze ons de tijd gaven om alles goed door te spreken. Als de levering straks net zo fijn gaat als de afspraak, dan moet het vast goed gaan komen.
Anja Klockenbrink
Anja Klockenbrink
08:52 02 Mar 20
Heel fijn gesprek gehad met de verkoper. Iemand die echt met je meedacht en met goede adviezen kwam. Daardoor werd het voor mij makkelijker om een keuze te maken. Inmiddels is de styliste ook geweest om de keuken in te meten en de kleuren van de kastjes nogmaals te bespreken. Ik heb er alle vertrouwen in dat het bij de levering ook allemaal goed gaat.
Leonor Carcoba
Leonor Carcoba
12:10 01 Mar 20
Super geholpen ,ook blij met stijliste.
Anneke Wiese
Anneke Wiese
14:33 27 Feb 20
Kuchenwelt nam alle tijd om al onze wensen te vervullen. Zelfs kleuren en merken die ze niet voorradig hadden, waren geen probleem en konden geleverd worden. Ook de styliste dacht fijn met ons mee en gaf goede raad. Wij zijn heel tevreden!
Margreet Woessner
Margreet Woessner
21:52 25 Feb 20
Ik had al een keukentekening laten maken bij een andere keukenwinkel, maar wilde ook verder rondkijken. Via Facebook ben ik bij jullie terecht gekomen en had op 15 februari een afspraak in de winkel. Werd geholpen door Pedro, een man met vakkennis en die erg met de klant mee denkt. Meteen vanaf het eerste moment had ik er al een goed gevoel bij. Ik had de tekening van de andere keukenwinkel meegenomen en Pedro heeft de tekening zo aangepast dat mijn nieuwe keuken meer rust en symmetrie uitstraalt. Plus een hele moderne afzuigkap met afstandbediening! Ik kan niet wachten tot mijn keuken er is!
Shelley Bruinsma
Shelley Bruinsma
17:36 25 Feb 20
Perfect geholpen, goede service
Hans Twisk
Hans Twisk
11:09 25 Feb 20
primma service van de styliste.. Alles netjes ingemeten en de aanpassingen gedaan. TOP !
volkan Bal
volkan Bal
13:47 21 Feb 20
Goed geholpen in de winkel en door de styliste! Het gaat mooi worden.
Marry Dijkstra
Marry Dijkstra
15:34 19 Feb 20
Mariken Van der waart
Mariken Van der waart
14:03 18 Feb 20
Goed geholpen bij Kuechenwelt, Top
Wendy Veul
Wendy Veul
13:40 18 Feb 20
Hartelijk ontvangen, duidelijke uitleg en advies. Heel fijn dat de styliste nog thuis langs komt om te zorgen dat wij de juiste bijpassende keuken krijgen.
Rulik Donkers
Rulik Donkers
20:28 17 Feb 20
We kwamen zonder afspraak binnenlopen met best wel lastige vragen over een nieuw te plaatsen keuken in ons verbouwde huisje. Pedro heeft ons zeer deskundig geholpen. Gaf ons alle ruimte voor onze eigen wensen en hielp bij punten waar we zelf niet uitkwamen. En dat vanaf een ruwe bouwtekening. Binnen twee uur waren we er helemaal uit. Aanrader.
Piet Spaarman
Piet Spaarman
13:16 17 Feb 20
Arthur&Elvira&kids de Graaf - Feduzzi
Arthur&Elvira&kids de Graaf - Feduzzi
12:38 17 Feb 20
 •  Duitse Keukens Altijd Goedkoper 
 • Altijd Een Goedkopere Offerte Binnen 4 Dagen
 •  Veilig Kopen Met 10 Jaar Garantie 
 • Met Gratis Stylisten Service t.w.v. € 250,-

Voor KüchenWelt Kiest U

 1. 1
  Omdat u Duitse kwaliteit keukens in Nederland wil kopen  
 2. 2
  Omdat u zelf uw keuken online kunt ontwerpen
 3. 3
  Omdat we een gratis keukenstyliste bij u langs laten komen 
 4. 4
  Omdat u uw keuken per maand kunt betalen
 5. 5
  Omdat duizenden mensen u voor gingen

Maak kennis met onze gepassioneerde stylisten

Advies van ervaren adviseur?

Maak een afspraak!


MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag11:00 - 17:00