KüchenWelt, uw partij in keukens

Iedereen heeft ’t wel eens gehoord; Op een verjaardag, in de sportkantine of op het werk: “Een keuken? Dan moet je naar Duitsland gaan, da’s veel goedkoper!” En tot voor kort was dat ook zo. Dankzij KüchenWelt geen ellenlange autorit meer om naar een Duitse keuken te gaan kijken. U kunt tegenwoordig voor die Duitse keuken prima bij u in de buurt terecht.

Een vraag die we veel horen is: “Jullie verkopen keukens in Nederland, maar zijn de prijzen dan wel zo scherp als in Duitsland?” Ronald (verkoopleider) geeft verduidelijking: “Uiteraard is dat zo, anders is het voordeel voor de consument immers weg.

Wij bouwen overal de showroom van de toekomst. Bij ons geen filiaal met 50-60 keukens, daar heb je namelijk niets aan is onze visie. De keuken die men wil hebben staat er vaak niet bij. Een keuken wordt immers op maat samengesteld voor de klant.

“Wij stellen gewoon geen 15 hoogglans witte ONMOGELIJK grote eiland keukens op. Vaak worden showrooms, zoals deze nu gangbaar zijn, niet voor de consument, maar voor de verkoper ontworpen. Door helemaal los te gaan omdat er ruimte genoeg is sla je volgens ons de plank namelijk volledig mis.

In Nederland zijn de keukens immers door ruimtegebrek niet zo groot. Dus waarom zouden we dan 10 van die keukens neerzetten? Dat heeft geen enkele zin. Daarnaast is de investering niet op normale wijze terug te verdienen.”

Als rekenvoorbeeld geeft Ronald vervolgens een showroom met 50-60 keukens (Waar die van u, de klant, dus ook niet bijstond). Die keukens moeten betaald worden, hebben afschrijving nodig, nemen ruimte in beslag en dat zijn allemaal zaken waardoor u, de klant, dus zoveel meer geld kwijt bent.

Want uiteindelijk betaalt u ook die mooie showroom. Dit is al 1 reden waarom Küchenwelt tussen de € 1000,- en € 1500,- goedkoper kan zijn dan haar collega’s.

Dan hebben wij nog de korte lijnen naar de fabrikanten toe. Door onze omvang kopen wij niet 1 apparaat in voor enkel uw keuken, maar gaat dat vaak per container. Dit vertaalt zich in een direct voordeel onder de streep. Uw voordeel dus!


HET MOTTO VAN KÜCHENWELT

KWALITEIT = BEWIJZEN


Het meest unieke punt van KüchenWelt is echter toch wel dat wij als enige keukenleverancier een eigen Styliste Service hebben. Wanneer u een keuken bij ons aanschaft komt er, op een vooraf met u besproken tijdstip, een styliste bij u langs. Deze styliste zal ter plekke met behulp van een 3D-computerprogramma uw toekomstige keuken van de juiste uitstraling voorzien. Dat is pas SERVICE met een grote S….

In onze winkels zijn altijd zeer ervaren adviseurs aanwezig en tijdens de actieweek, die iedere vestiging eens in de zoveel tijd heeft, worden zij ook nog eens ondersteund door adviseurs van de fabrikant. Zo weet u direct wat uw voordeel is.

Wij maken dit graag voor u waar door geheel vrijblijvend uw keuken te tekenen en te berekenen. Heeft u al een offerte van een van onze collega’s? Neem uw offerte dan gerust mee, want dan kunt u appels met appels vergelijken en zullen wij bewijzen dat het verhaal hierboven waarheid wordt.

Nieuwsgierig geworden?

Bel ons voor een afspraak 085-3031591 of gebruik onderstaande button.