Iedereen heeft een keuken nodig, maar sommige keukens zijn er voor de liefhebbers. Sommige keukens combineren functionaliteit, schoonheid en plezier zodat er een paradijs van woongenot ontstaat.

Deze heerlijke luxe keukens zijn niet voor iedereen weggelegd, maar door bij KüchenWelt te kijken mogelijk wèl voor u!

Luxe grote eilandkeuken

Wat wil dat zeggen, luxe keukens?

Een luxe keuken kenmerkt zich door schoonheid, de nieuwste technische innovaties, kwalitatieve keukenapparatuur en een exclusieve uitstraling.

Daarnaast hebben veel luxe keukens toevoegingen zoals een keukeneiland en/of bar. Een luxe keuken kan in iedere stijl worden samengesteld: landelijk, modern of tijdloos.

 

Uiterlijk luxe keuken

Qua uiterlijk is voor luxe keukens de laatste mode niet het belangrijkste. Wel heeft een luxe keuken een doordacht, mooi ontwerp. Als u bij ons een keuken bestelt maken we altijd een ontwerp op maat, waarin we al uw wensen en behoeften verwerken. Iedere keuken is optimaal ingedeeld.

Voor een luxe keuken hoeft u geen grote ruimte te hebben. Ook in een kleine woning past een droomkeuken. U kunt immers ook in een kleine keuken gebruik maken van exclusieve materialen en spannende kleuren, en zo een grootse uitstraling creëren.

Inspiratie voor het uiterlijk van uw keuken kunt u bijvoorbeeld halen uit ons keukenboek of onze website. Als u een afspraak met ons maakt kunnen wij u ook een aantal opstellingen laten zien in de showroom.

Een andere bron van inspiratie is het interieur dat u nu heeft, of graag zou willen. Neem afbeeldingen van wat u mooi vindt mee voor onze adviseur. Wij hebben voor alle keukenstijlen verschillende mogelijkheden om uw wensen uit te laten komen.

Luxe kleine zwarte eilandkeuken

 

Techniek en apparatuur

Er is veel keukenapparatuur op de markt, met grote onderlinge kwaliteitsverschillen. Een bekend merk op de doos wil niet altijd zeggen dat het product ook goed is. Onze keukenexperts kunnen u helpen om daarin de juiste keuze te maken.

Goede apparaten zijn namelijk erg belangrijk voor het gebruiksgenot van een keuken. Als u een nieuwe keuken aanschaft, zeker een luxe keuken, dan wilt u waar voor uw geld. Hoogwaardige apparatuur van degelijke kwaliteit is een must.

Behalve goede keukenapparatuur die men in vrijwel elke keuken nodig heeft, zijn er ook nog de innovaties. Handigheidjes die het leven net wat aangenamer, makkelijker en beter maken. Denk aan de heet waterkraan (bv van Quooker of Grohe), stoomoven, of een vaatwasser waarvan de onderste lade omhoog komt.

In een luxe keuken zijn deze innovaties volledig op hun plaats. Kom naar onze showroom en maak kennis met de verschillende mogelijkheden. Wij geven u graag advies en ontwerpen samen met u een keuken die van alle gemakken is voorzien.

 

Het kookeiland

Een eiland maakt van een keuken al snel een luxe keuken. Een keuken met kookeiland is één van de populairste types keukens, omdat het het koken niet alleen makkelijker, maar ook leuker en socialer maakt. Het eiland voegt werk- en opbergruimte toe, en met een eventuele keuken bar vormt het daarnaast een gezellig woonelement.

 

Houten grijze keuken met eiland

 

Waaraan herken je design keukens?

Niet elke luxe keuken is een design keuken, maar elke design keuken is een luxe keuken. Bij dergelijke keukens is er zeer veel aandacht besteed aan een opvallend ontwerp. De meeste design keukens zijn moderne keukens, hoewel tijdloze en landelijke varianten ook wel voorkomen.

 

Vormgeving en stijl

Keuken inspiratie vindt u met name in Woonmagazines en de media, maar ook fashion & lifestyle kunnen de basis voor het ontwerp vormen. Futuristische details die doen denken aan luxe auto’s, en de kleuren en vormen van kunst en avant-garde industrieel ontwerp ziet men erin terug. Dergelijke luxe keukens passen het beste bij een interieur waarin deze elementen ook te vinden zijn.

 

Materialen luxe keuken

Design keukens kenmerken zich door duurzame, hoogwaardige materialen en een luxe uitstraling. Dat kan betekenen dat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke elementen, zoals een massief houten of natuurstenen werkblad. Toch zijn er ook voorbeelden van materialen die juist industrieel aandoen en perfect in een luxe keuken passen, denk bijvoorbeeld aan chroom, geborsteld staal en beton.

Een mooie optie is het als hightech gecombineerd wordt met robuust en natuurlijk. Dit geeft een spannende tegenstelling die verrast en van de keuken een uniek geheel maakt.

 

Ergonomie

Een ontwerp moet niet alleen mooi zijn maar ook functioneel. Een dure keuken vol snufjes en het beste materiaal zal nog steeds niet aangenaam koken, als er te weinig aandacht is besteed aan de ergonomie en handige inrichting. Kwaliteit zit zeker ook in gebruiksgemak.

Keukens ontwerpen die volledig toegespitst zijn op de gebruikers is een kunst apart. Maak daarom een afspraak met één van onze vakkundige adviseurs. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunt u bespreken waaraan uw keuken op maat moet voldoen: de hoogte van het werkblad, opstelling, loopruimte, handige technische mogelijkheden, ze kunnen allemaal het verschil maken.

Luxe betonlook keuken met chroom

 

Een merknaam maakt nog geen design keuken!

Als u afgaat op luxe keukenmerken betaalt u grotendeels voor de naamsbekendheid. Kies daarom niet uw keuken alleen op basis van het merk! KüchenWelt levert luxe keukens van duurzame kwaliteit, zonder de extra kosten van een groot marketing-budget.

 

Een luxe nieuwe keuken kopen, binnen uw budget

Het is mogelijk om binnen uw budget een luxe keuken samen te stellen, als men weet wat men doet. Onze keukenexperts zijn meesters in het vinden van de perfecte mix van voordeel, gebruiksgemak en schoonheid.

Zo krijgt uw luxe droomkeuken, voor een schappelijke prijs, zonder concessies op het gebied van woongenot.

Tijdens een afspraak in onze showroom helpen we u graag met het opdoen van inspiratie voor uw perfecte nieuwe, luxe keuken. Wij ontwerpen op maat, voor iedere ruimte en elke soort opstelling.

We kunnen keukens samenstellen in alle stijlen, de kleur die u mooi vindt, hoogglans of mat.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Luxe metalic hoekkeuken

Onze unieke stylistenservice

Zeker weten dat één van onze luxe keukens geweldig staat in uw woning? Om u die garantie te kunnen bieden kunt u, na aankoop, een afspraak maken met één van onze stylisten. Niet alleen toont de stylist u een voorbeeld van de keuken in uw woning, maar er wordt ook gekeken naar praktische aspecten, zoals de lichtinval en loopruimte. Uiteraard kunnen er indien nodig dan nog aanpassingen worden gedaan.

 

Wat maken luxe keukens ècht exclusief?

Exclusief wil zeggen dat niet iedereen iets heeft. Die exclusiviteit hoeft niet te zitten in een chique naam of zelfs de allerduurste materialen: een exclusieve keuken kenmerkt zich door een eigenzinnige stijl, slim ontwerp en perfect maatwerk.

Bij KüchenWelt betaalt u voor èchte luxe, niet voor een imposant logo op de factuur. Niet voor niets noemen onze klanten ons een erg prettige keukenzaak.

Exclusieve keukens zijn uiteraard bij KüchenWelt te koop. In de showroom ervaart u de hoogste keuken luxe voor de beste prijs. Luxe design keukens zijn voor de beste prijs te koop. Zonder ooit in hoeven te dammen op de kwaliteit.

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De kosten van een keuken zullen altijd zeer scherp zijn.