Reviews KüchenWelt

Wij doen ons best onze klanten een goede ervaring te geven. Wij horen dan ook graag uw mening over KüchenWelt. Reviews over onze keukens, onze oplevering of service geven ons waardevolle inzichten. Informatie waarmee we onze keukens en onze dienstverlening nog beter kunnen maken. Onderstaande reviews zijn extern en onafhankelijk op Google verzameld en terug te vinden.

KüchenWelt
4.4
Gebaseerd op 451 beoordelingen
DenA E
DenA E
20:02 12 Jan 21
Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Tijdens het maken van de tekening kregen we een heerlijke maaltijd voorgeschoteld. Prima service met styliste.
Aart van Steenbergen
Aart van Steenbergen
11:54 06 Jan 21
Tot en met het bezoek van de styliste ging alles erg goed. Erg goed geholpen in de showroom met enthousiasme en vakkundigheid. Dit bezoek heb ik dan ook met 5 sterren beoordeeld. De styliste service is een goede aanvulling op de dienstverlening. Niet tijden het bezoek aan de showroom eindeloos overleggen over de kleuren maar rustig thuis.Helaas moet ik nu toch wat negatiever zijn.Ik zou begin december al een installatie-tekening krijgen maar helaas......... Hier was 2 keer mailen voor nodig om die deze week dan toch te ontvangen. Hierin stond dat ze alleen een installatie tekening maakten zoals in de bijlage, als ik meer wilde dan moest ik dat zelf maar regelen. Toen ik de tekening beoordeelde zag ik dat deze nog niet correct was ook. Voor een koel-vries combi, een combimagnetron en een vaatwasser staan er 2 enkele wandcontactdozen op de tekening. De aansluitwaardes staan helemaal niet vermeld, die moet ik zelf maar uit de opdrachtbevesting halen. Maar de aansluitwaardes voor de inductiekookplaat en de Grohe Red staan daar niet op aangegeven. Wel een beetje jammer.En nu op naar de volgende stap, de levering van de keuken. Ik heb er zin in!Update 6-1-2021: Zojuist nieuwe installatie tekeningen ontvangen. Compleet en nu met de aansluitwaardes op de tekeningen vermeld. Goed geregeld Kuchenwelt!!
Eelco Heijm
Eelco Heijm
11:46 06 Jan 21
Goed geholpen en uiteindelijk een keuken gekocht! Het inmeten door de stylist was ook erg prettig en verhelderend. Al met al tot nu top!
Rui Salgado
Rui Salgado
11:28 05 Jan 21
De styliste kwam langs om alles op te meten en alles door te nemen.Ze nam er de tijd voor om alles door te nemen.
Susan Van Oort
Susan Van Oort
15:17 31 Dec 20
Wij zijn naar Heerhugowaard gegaan voor een afspraak met de adviseur van KuchenWelt. Hier zijn we hartelijk ontvangen en hebben een fijn open gesprek gehad met goed advies. Wij zijn hier met een goed gevoel weggegaan en hebben een mooie offerte meegekregen. Volgende week komt de styliste langs om de puntjes op de I te zetten. We kijken nu uit naar de plaatsing van onze nieuwe keuken. Wordt vervolgd!
Arie Zwaan
Arie Zwaan
13:54 24 Dec 20
Frank Davids
Frank Davids
13:18 22 Dec 20
De styliste neemt ruim de tijd om alles in te meten en te bespreken. Ook last minute veranderingen kunnen nog worden gewijzigd.
Mar Koorn
Mar Koorn
11:51 17 Dec 20
Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van kuchenwelt. Het geeft een goed gevoel dat de stylisten bij ons thuis komen om alles goed door te spreken.
Kitty Leeneman
Kitty Leeneman
19:22 14 Dec 20
Onder het genot van een aantal hapjes en drankjes zijn we vriendelijk en eerlijk geholpen door Jos. Hij nam ruim de tijd voor het bespreken en adviseren van onze wensen. De keuken wordt over een paar maanden geplaatst en we zijn zeer benieuwd naar het resultaat! De stylisteservice is ook top!
Marvin Lankenau
Marvin Lankenau
13:47 10 Dec 20
We were looking for an 'out of the box' kitchen design and that's exactly what we got. A-grade kitchen equipment for a fair price as well. The appointment with the stylist was a complementary bonus.
Bart van Tol
Bart van Tol
11:28 10 Dec 20
Het offerte gesprek was heel prettig en we hebben een mooie keuken kunnen samenstellen. Dat er naderhand een stylist(e) langskomt om je te helpen met de kleuren en materialen is erg handig en je kan dan ook alles nog wijzigen.
José Zoet
José Zoet
11:54 09 Dec 20
Wij hadden een afspraak gemaakt omdat een vriendin van ons heel tevreden was van jullie. Wij nu ook! Wat een top service en we hebben helemaal mijn keuken naar wens een smaak gemaakt. Daar werd goed de tijd voor genomen het was een top ervaring!
Jonny He
Jonny He
12:13 07 Dec 20
Een aantal weken geleden bij Kuchenwelt geweest om voor een keuken te kijken we werden goed geholpen met de keuze van een keuken die we ook uiteindelijk hebben gekocht ook blij met de styliste om alle details door te nemen kortom een prima keuze voor kuchenwelt onze keuken aankoop.
Thorsten Wehrens
Thorsten Wehrens
09:11 04 Dec 20
Wij zijn 28-11-2020 in de showroom geweest in Heerhugowaard. Ontzettend vriendelijke te woord gestaan door Paul .....Hij heeft behoorlijk effort gestoken zodat wij tevreden de winkel zouden verlaten. Goede service bij ontvangst en houden zich goed aan de richtlijnen wat betreft corona.Paul nogmaals bedankt voor die goede service. Groet van die twee mannen uit Almere.
Daphne Zweers
Daphne Zweers
20:31 03 Dec 20
Afgelopen weekend zijn wij naar Heerhugowaard gegaan voor een afspraak met de adviseur van KuchenWelt. Hier zijn we hartelijk ontvangen en hebben een fijn open gesprek gehad met goed advies. Aan het einde van de ochtend zijn wij met een fijn gevoel weggegaan, met een nieuwe keuken in het vooruitzicht! Wij kijken uit naar het bezoek van de styliste om de keuken goed op de ruimte af te kunnen stemmen.
Tiny van Amersfoort
Tiny van Amersfoort
11:11 03 Dec 20
Louis van der Vorst
Louis van der Vorst
16:10 02 Dec 20
Harrie Raaijmakers
Harrie Raaijmakers
21:31 30 Nov 20
Zijn vanuit het zuiden gekomen om de goede referenties van Kuchenwelt.Tevens waren we nieuwsgierig naar de gegeven prijs kwaliteit verhouding.Duidelijke info gehad van Jos die alle tijd voor ons nam.Geen opdringerige verkoper.Zijn met ‘n goed gevoel en een goede deal huiswaarts gegaan.Waren zeer te spreken over de gegeven adviezen. Dank ook aan Ronald.Harrie RaaijmakersInmiddels is de keuken geplaatst door Jordy. Die willen we een hele groot compliment geven voor de wijze waarop hij dit gedaan heeft. Jordy is 2 lange dagen bezig geweest, kwam om 7 uur in de morgen vanuit Utrecht naar het zuiden in Helmond gereden en werkte de hele dag door en heeft de 2de dag de keuken klaar gemaakt na 11 uur werken was het helemaal af. Jordy is een hele goede vakman en harde werker.De keuken is prachtig geworden en we willen Jordy hartelijk danken voor het mooie werk wat hij geleverd heeft.Nogmaals bedankt Jordy.
Volkert De Bie
Volkert De Bie
19:24 30 Nov 20
Wij zijn zeer goed geholpen door Ronald van Kuchenwelt. Hij heeft voor ons precies getekend wat onze wensen waren. Ook zijn diverse opties qua apparatuur met ons door genomen en ze bieden ook betaalbare opties aan. Er wordt tijdens het tekenen veel tijd voor je genomen. Niks is overhaast beslist. Nu nog even afwachten dat de keuken geleverd word. Maar dit was voor ons zeer positief nadat wij al bij diverse andere keukenzaken zijn geweest.
V vdVegte
V vdVegte
13:16 30 Nov 20
Aardig en spontaan personeel. Inmeten helemaal top! Leuke vrouw en denkt mee.
Fanny H
Fanny H
12:56 30 Nov 20
Fijn ontvangen met koffie en gebak. Ongedwongen sfeer en Jos geeft goede adviezen wat betreft indeling, maar luistert ook naar je als je zelf een ander idee hebt. Uiteindelijk tot een mooie tekening en offerte gekomen. De levering laat nog even op zich wachten (eigen keus i.v.m. grote verbouwing) en we kijken uit naar de afspraak met de styliste. Kortom: een aanrader!
pieter H.
pieter H.
10:06 30 Nov 20
Contact via e-mail verloopt uitstekend. Dan staat het ook meteen op papier, ook handig.
Zakhid Khalilov
Zakhid Khalilov
22:06 29 Nov 20
Spontaan de winkel binnen gelopen. Medewerker kwam naar mij toe, wat ben ik gastvrij ontvangen. De medewerker heeft zich opengesteld en luisterde naar mijn wensen. Ik vind goed hoe er bij Kuchenwelt geluisterd wordt, de medewerker kwam precies met de keukenmodellen die ik voor ogen had. Samen hebben wij een keukenmodel uitgezocht en heb ik gelijk afspraak gemaakt voor de design. Echt netjes hoe ze in tijden van corona en het houden van afstand, mij het gevoel hebben gegeven goed te kennen. 😀👍 Ik raad Kuchenwelt zeker aan.
Robin van der Velde
Robin van der Velde
20:21 29 Nov 20
Wij zijn eigenlijk zonder afspraak naar binnen gegaan zeer gastvrij geholpen en een keuken gekocht.
sandy kramer
sandy kramer
16:51 29 Nov 20
Tot zover geen klagen over ontvangst in de showroom met koffie en gebak, later nog een hapje, de uiteindelijke tekening en reactie op mail. Van de week komt de styliste alles inmeten en kunnen we nog van alles veranderen aan de tekening en of kleuren. Ik hoop van harte dat de levering ook zo voorspoedig verloopt.
Renate Uddin
Renate Uddin
16:35 29 Nov 20
Goede prijs-kwaliteit verhouding, goed meedenken in keuze proces, vriendelijk
Martien xx
Martien xx
12:10 25 Nov 20
50 euro als je een goede recensie plaatst, apparaat met problemen wat drie maanden duurde, ik even langs, omg wat een agressie in de manager, wie ik dacht dat ik was en wat ik wel niet wilde, 3 maanden aan lijntje gehouden, daarna in twee weken geregeld, jammer op zich redelijke keuken voor redelijke prijs, koelkastlade loopt nog niet, maar ik ga niet meer heen
Maire De Boer
Maire De Boer
11:01 25 Nov 20
Petra Rhodens-Homan
Petra Rhodens-Homan
11:42 22 Nov 20
Zeer vakkundig geholpen met het ontwerpen van onze nieuwe keuken.Erg blij met het ontwerp.
Danny Laan
Danny Laan
19:24 19 Nov 20
Vorige week volgens afspraak een goed advies gehad en de nieuwe keuken uitgezocht.Onze adviseur Joop heeft een goed plan neergelegd.Er werd alle tijd genomen om samen tot een goed eind resultaat te komen.Tot nu toe dik tevreden.Nog ongeveer 12 weken wachten voor het eindresultaat.
van de Reep
van de Reep
13:21 19 Nov 20
Zonder afspraak naar binnen gelopen maar toch werden we vriendelijk geholpen. Er werd goed geluisterd naar wat wij wilden en uiteindelijk zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Volgende week komt de styliste de puntjes op de I zetten waarna de keuken besteld kan worden. We hopen dan na +/- 12 weken de trotse bezitter te zijn van een prachtige keuken. We zijn zeer tevreden over de medewerkers van KuchenWelt Heerhugowaard
Linda Hoogland
Linda Hoogland
17:07 18 Nov 20
Goed geholpen, werd goed meegedacht en ook praktische tips..
Irma Koreman
Irma Koreman
13:45 18 Nov 20
Vandaag supergoed geholpen door Sharona om onze keuken te realiseren .........kan niet wachten op t eindresultaat 😀😀😀
Paul & Nicole van Dam
Paul & Nicole van Dam
10:12 18 Nov 20
We werden gastvrij ontvangen. Eerst even rond gekeken en ideeën besproken waarop er ook gelijk een mooie schets van de ruimte en keuken werd gemaakt. Voor het inmeten komt er nog een styliste en mag je ook nog wijzigingen doorvoeren. Goed bereikbaar voor vragen.
Katja Assen
Katja Assen
15:53 17 Nov 20
Zaterdag mijn droomkeuken besteld bij kuchenwelt. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en meegedacht. Ondanks weinig transparantie in de offerte en de te leveren apparaten heb ik er Tot zover een heel positief gevoel erover.
bob ten boekel
bob ten boekel
20:15 15 Nov 20
In oktober leuk gesprek gehad met rinze hij nam uitgebreid de tijd en wij zijn hier goed in geadviseerd, uiteindelijk hebben wij de keuken afgetikt. Aankomende december hebben wij de afspraak met de keukenstyliste, wij zijn benieuwd hoe dit verder verloopt en zullen zeker verslag doen als de keuken uiteindelijk geplaatst is tot zover zijn wij zeker tevreden.
Mar Rob
Mar Rob
20:03 15 Nov 20
We werden gastvrij ontvangen met koffie en hebben na een korte rondleiding een afspraak gemaakt voor een nadere orientatie. Tijdens dit gesprek hebben we onze wensen kenbaar gemaakt. We waren dan ook nieuwsgierig naar de 5 gratis apparaten. Uiteindelijk kwamen tot een weloverwogen beslissing en kregen we ook de uitnodiging om mee te eten.We gingen voldaan naar huis met diverse tekenigen en toezeggingen. Aanstaande vrijdag komt de stylist en geven we onze wensen door. Het voordeel van de tijd tussen een eerste concept en de komst van de stylist is dat jezelf kan nadenken over de details die je wilt veranderen.
cees den dunnen
cees den dunnen
21:36 14 Nov 20
Keuken besteld , nu afwachten op de styliste..
johan de bie
johan de bie
12:22 14 Nov 20
Goed geholpen, goed de tijd gekregen om onze wensen duidelijk te maken, snel een email reactie gekregen (binnen 2 werkdagen) wel een zeer korte termijn van aanbetaling storten.(vandaar de 5 sterren).
Theresa Versteegt
Theresa Versteegt
10:49 13 Nov 20
Na twijfelen om bij nog een andere keukenleverancier een offerte te laten opmaken, dan bij de leverancier die gekoppeld is aan onze bouwer, toch een afspraak gemaakt bij KuchenWelt. 7 november hadden we een afspraak met Jos en hij heeft ons overtuigd om de keuken bij hun ook af te nemen. Jos nam ruim de tijd en begreep wat wij voor ogen hadden. Tevens waren wij ook blij met het uiteindelijke offerte bedrag. Ben benieuwd hoe de afspraak met de styliste zal verlopen. Heb er in ieder geval zin in. Tevens ben ik benieuwd naar de 3D tekening, die hoop ik nog te krijgen.
Nina Smiles
Nina Smiles
16:03 11 Nov 20
Styliste was top. We namen ontzettend veel tijd in beslag, maar ze gaf alle tijd die wij nodig hadden om te komen tot 'de perfecte' keuken! Nu nog even wachten tot alles binnenkomt en geplaatst wordt.
JLM Fire games
JLM Fire games
18:13 09 Nov 20
Zijn hartelijk ontvangen door de gastheer. Onze zoon van 11 was ook mee echter die was meteen verkocht aan de race opstelling met formule 1 en hebben we bijna niet meer gezien. Eerst een rondje gelopen om ideeën op te doen maar vervolgens al gauw met een adviseur gekeken wat de mogelijkheden waren. We hadden een bepaald idee, wat werd uitgewerkt maar uiteindelijk kwam er ook nog een alternatief van de adviseur. Dit gaf ons nieuwe inzichten en waren eigenlijk meteen verkocht. Het was de bedoeling dat we niet meteen een keuken zouden kopen maar uiteindelijk wel gedaan. Ondertussen werden we voor zien van hapjes en drankjes , hebben we onze auto nog gewassen bij een wasstraat. Uiteindelijk 5 uur later hadden we na onderhandelen een prima deal gesloten. Dus kan jullie zeker kuchen welt adviseren wat betreft het hele kooptraject. Neem wel de tijd om alles rustig administratief af te handelen want dat had bij ons wel wat feedback nodig. De backoffice is echter prima om je vragen te stellen en krijgt zeer snel antwoord. Kortom....goede ervaring en kijken uit naar onze keuken!Familie Meijns
Hilda Vellinga
Hilda Vellinga
18:26 06 Nov 20
Goed geholpen, goede sfeerGoede indruk van onze keuken gekregen en zeer goede prijs
bernard stoopman
bernard stoopman
09:12 05 Nov 20
Ben hier een week geleden geweest om een keuken te kopen. Er staan een paar showroom keukens om te kijken. Dit zijn er niet heel veel.De verkoper neemt alle tijd voor je en luistert goed naar wat je wilt. Er zijn heel veel voorbeelden aanwezig van kleuren keukens en werkbladen waaruit je kunt kiezen. Wat ik zelf heel fijn vondt was de ongedwongen sfeer. De prijs van de keuken was uiteindelijk ook heel redelijk. Na de koop kijkt de stylist nog eens heel goed of alles klopt. In mijn geval klopte het niet helemaal, maar dit is keurig opgelost. Ook gaf ze nog wat goede tips. Nu de keuken nog. Afwachten. Ik kijk er naar uit!! Bedankt!
Antoinette Wittenberns
Antoinette Wittenberns
18:16 04 Nov 20
Ik ben op advies van mijn collega naar dit adres gegaan vanwege de tijd die zij nemen voor een goede uitleg.Heb vervolgens na 2.5 uur de winkel verlaten met een goed gevoel van de aankoop van mijn mooie zwarte keuken.Ga vlgd week met mijn dochter heen.Voelt vertrouwd en wat is er fijner dan een deskundig adviseur.Echt een aanrader!Groet , Antoinette
Jos Bennes
Jos Bennes
20:26 03 Nov 20
Superfijn geholpen bij Kuchenwelt in Heerhugowaard, prima vakbekwame meedenkende adviseurs met duidelijke adviezen.
Frida Kuiper
Frida Kuiper
14:38 02 Nov 20
De stylistes die langskwamen weten echt waar ze t over hebben, denken mee en weten van meten!!
Kees Konijnenburg
Kees Konijnenburg
12:17 30 Oct 20
wij zijn goed geholpen afspraken nagekomen en noch meer dan dat stijlisteheeft ook netjes werk geleverd keuken werd netjes afgeleverd ik heb hem zelf geplaatst en staat er iedere dag te kooken wij zijn erg blij dezestap te heebben genomen het siesteem is grandioos en sluit ook netjes hier word je echt vrolijk van!!!de groetjes van twee blije klanten
jan dusseljee
jan dusseljee
07:42 30 Oct 20
Mooie zaak
Hans van Dongen
Hans van Dongen
10:44 27 Oct 20
Hoewel de keuken nog geplaatst moet worden hebben wij op vrijdag 23 oktober een goede ervaring gehad met een vriendelijke Joop de Jong die zich voortreffelijk heeft ingezet.Zijn heel blij dat er een styliste komt om alles nog een keer door te nemen.
Niloo Ahmadi
Niloo Ahmadi
22:19 26 Oct 20
Mijn man en ik zijn uitstekend geholpen door een nederlands sprekende adviseur die echt de tijd nam om naar ons beide te luisteren zodat hij onze wensen goed in kaart kon brengen. De beste prijs-kwaliteit verhouding is hier te krijgen.
Rodney Weverling
Rodney Weverling
08:49 25 Oct 20
Een overzichtelijke winkel en je wordt heel vriendelijk geholpen. Alles kan naar eigen keuze worden vastgesteld. Na de aankoop komt er nog een styliste bij je thuis om de puntjes op de i te zetten.Prima keuze om je keuken daar te kopen.
Bep De Leeuw
Bep De Leeuw
17:23 24 Oct 20
kris kloos
kris kloos
12:19 23 Oct 20
wat een oriëntatie gesprek had moeten wezen!!!!werd een keuken kopen, Super geholpen door de verkoper. Na een prachtige schets en 3d tekening wisten we het zeker...
Hayat Billet
Hayat Billet
07:05 23 Oct 20
Arnoud Wijtman
Arnoud Wijtman
18:16 22 Oct 20
3 jaar terug de eerste keuken gekocht in Heerhugowaard toen de winkel net open was. Er stonden maar een paar keukens opgebouwd. Toen al goed geholpen en een mooie keuken uitgezocht! Nu een nieuw huis gekocht dus wederom naar Kuchenwelt. Weer goed geslaagd ! Superblij met de uitgezochte keuken😊
R T
R T
17:15 22 Oct 20
Top bedrijf,Zonder afspraak binnen gewandeld en gelijk geholpen.Goede service en een mooie keuken besteld. Tevreden klanten.
Aat Gorissen
Aat Gorissen
13:26 22 Oct 20
Mooie showroom met vele modellen en een gemoedelijke sfeer .Wij hadden wel een afspraak en werden voor tijd al geholpen . Mijn vrouw zag al snel mooie fronten waar we toen voor zijn gegaan maar toen alles op papier stond was hij wel wat boven ons budget maar na en praatje met zijn baas kwam Jos met zo'n prijs dat we hem niet konden laten lopen . Dus hebben we hem gekocht en ik heb net een afspraak gemaakt met de styliste om de puntjes op de I te zetten . Onze ervaring was zeer positief en gastvrij dus aan te bevelen.!!!!!!!!! Ook toen er een paar dingentje niet goed waren zijn we goed en snel geholpen.
funlovinglovers
funlovinglovers
16:46 21 Oct 20
Wij hadden een aantal maanden geleden een afspraak bij Kuchenwelt omdat we een nieuwe keuken nodig hebben.We hadden een afspraak met Jos en hij heeft ons goed geholpen met het uitzoeken.D.m.v. interactieve blokken kan je zien op een scherm hoe je keuken eruit komt te zien.. erg gaaf!Nu nog wachten tot we de afspraak hebben met de keuken styliste zodat de keuken hopelijk snel geplaatst kan worden!Ik kan niet wachten.
Gabrielle de Guzman
Gabrielle de Guzman
21:19 20 Oct 20
Hele fijne service. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor ons en er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht!
Aart van Steenbergen
Aart van Steenbergen
13:30 19 Oct 20
Na even nadenken toch een afspraak gemaakt bij Kuchenwelt voor een nieuwe keuken. Via de website een verzoek ingediend en de volgende dag werd er al gebeld om de afspraak definitief te maken. Ook daarna werd er nog gebeld om te controleren of de afspraak door kon gaan, erg netjes.De ontvangst in de showroom was erg vriendelijk en al snel zaten we met koffie, thee en gebak met de zeer deskundige en behulpzame Pedro aan tafel.Onze ideeën en zijn deskundige adviezen hebben tot een mooi ontwerp geleid.We waren het niet van plan maar zijn toch met een getekende overeenkomst en een goed gevoel de showroom uitgelopen.Nu de afspraak met de styliste om de laatste zaken definitief te bespreken en dan wachten op het moment dat de keuken geleverd wordt.
Cassandra de Roo
Cassandra de Roo
17:07 18 Oct 20
Nadat we een flink stuk gereden hadden kwamen we in gesprek met Jos. Jos liet al snel zien dat hij weet waar hij over praat en hoewel we het niet gelijk eens waren met elkaar zijn we er toch heel goed uitgekomen. We verlieten de winkel met onze handtekening onder een koopcontract, we hopen snel onze mooie ( betonlook) keuken te ontvangen.Vr gr Fam de Roo
Helen Ruijter
Helen Ruijter
13:51 16 Oct 20
Fantastische ervaring! Samen met mijn man en verkoper Leo een prachtige keuken samengesteld. Wat een geduld en gastvrijheid.Vandaag de laatste dingen samen met keukenstyliste Stephanie kort gesloten. Geeft ook fijn advies en denkt mee. Een aanrader wij hebben er ook alle vertrouwen in dat wij in januari een prachtige keuken hebben.
Yara Koster
Yara Koster
21:17 15 Oct 20
Tot nu toe prima geholpen met het uitzoeken van de keuken in het filiaal in Heerhugowaard. Er werd voldoende tijd genomen. Nu nog in afwachting van de Styliste.
Marcel Nijskens
Marcel Nijskens
17:44 12 Oct 20
een mooie keuken gekocht voor een mooie prijs.Keuken geleverd géén idee of ie compleet is.• Ze hebben de keuken ingemeten precies op de waterleidingen die uit de muur komen! Dat is wel jammer.• Gebruiksaanwijzing verwijst met een oogje naar een document (daar lijkt het op) maar welk dat is jammer.25-5-2020inmiddels gebeld door Kuchenwelt, en da's mooi. Keuken is bijna geïnstalleerd (door mij zelf). ! keukenblad was beschadigd maar dat word netjes opgelost. Alleen jammer dat je dan niet in 1 keer alles goed kan zetten. Als de keuken helemaal staat een foto en final review !Kwaliteit is prima !4-6-2020De kwaliteit van de keuken bedoel ik dan. Spul van Frilec zou ik echt nooit niet meer bestellen. Als je geld hebt voor Siemens zou ik het zeker doen !Verteld word dat het net zo goed is als Siemens maar daar ben ik het niet mee eens. Door het dunne plaat materiaal is niet alles even makkelijk te plaatsen. Maar daar is de prijs ook naar gemaakt. Het is dus een keuze die je maakt. Maar er mag wel gezegd worden dat Frilec goed is maar niet hetzelfde als Siemens of Bosch23-7-2020De keuken• Vaatwasser(Frilec) deur staat heel slap afgesteld maar de standaard documentatie bied geen oplossing. Daar moet ik weer over mailen en krijg dan pas een document waar op staat hoe ik de deur kan afstellen. Dus graag volgend keer dat document ook meeleveren• Frilec vaatwasser is niet zo makkelijk in te laden als mijn Siemens• Frilec Afzuigkap kan niet zo netjes geïnstalleerd worden blijft eenkleine spleet tussen de afzuigkap en de koker dier erop staat.• Frilec koelkast is van heel dun materiaal waardoor lastig te stellen.De koelkast tordeert als je hem in de keukenkast zet !D• Frilec oven is in het donker NIET te gebruiken, de Touch knoppen zijnNIET verlicht, je moet dus een zaklamp gebruiken om er ’s avondsiets mee te doen.• Aanrecht blad zat een zaagsnee te veel in als je dat inpakt ofchecken zie je dat. Dat is heel erg jammer maar goed opgelost. JJammer dat je dan niet vooruit kan want de oude keuken is alafgebroken• Rooster voor de koelkast. Was ook defect aangeleverd. Helaas heb iktot 2 keer moeten reclameren dus weer zo’n 8 weken verder !Was er dan wat goed. Jawel hoor de geleverde kasten zijn van goede kwaliteit en ze zitten netjes in elkaar. Scharnieren laden en kasten werken top is prima spul.Wat kan er beter. Contact met Kuchenwelt gaat per mail, daar is niks mis mee maar ik zou verwacht hebben dat je reclamaties kon volgen in de app of op mijnkeuken.info. Ik zie nu in de app dat je daar je service meldingen mee kunt doen. Niet in de gaten gehad. Misschien dat je ze dan wel beter kunt volgen. Da’s een tip voor nieuwe klanten.Ben nog in overleg met Kuchenwelt over de oven want dat is wel jammer. Dus even afwachten28-8-20Nou daar werd ik niet vrolijk van. Geprobeerd een oplossing voor de oven te vinden maar dat is niet gelukt. Roland antwoord : “ik begin u een beetje te scharen onder de review plaatsers die zo iets extra´s voor elkaar willen krijgen en dan denk ik bij mijzelf, dan maar een slechte review” ????Nog geprobeerd om te ruilen(met eventueel bijbetaling) voor andere Frilec Combioven (in de hoop dat ik de knoppen dan beter kan zien) Roland antwoord dan “Ik heb uw email gezien en omruilen is geen optie voor ons.” En “ik neem alle apparaten terug tegen de betaalde prijs (of een deel daarvan) de voorwaarden zijn ook besproken. Wat u daarna wilt uitzoeken is geheel voor uw risico” .Eigenlijk wilde ik alleen de oven omruilen want dat is echt een draak om avonds te gebruiken. Maar hij ziet mijn reviews van Frilec (waar ik idd geen fan van word) en wil alleen maar alles terug nemen. Heel klant onvriendelijk eigenlijk.Hij is boos oh nee emotioneel omdat ze goede producten (dus als je daar iets koopt mag je geen eigen mening hebben) leveren. Keuken is idd prima maar de apparatuur is wat minder (vind ik) en dat zet ik dan in een review.Helaas is het eindresultaat niet helemaal wat ik er van verwacht. Ik sluit dit hoofdstuk nu voor me af.
claudine ngadi
claudine ngadi
11:34 11 Oct 20
Na keuken showrooms in -en uit te zijn geweest hebben wij een leuke deal kunnen afsluiten voor een keuken waar we over droomde te hebben.De verkoper was niet alleen vriendelijk maar ook heel realistisch en eerlijk. Hij bood ons de beste adviezen zonder enigzins ons alles onnodig aan te smeren. Wij hebben niets anders dan goede service genoten, dus een echte aanrader!!
P Stet
P Stet
06:02 11 Oct 20
De keukenstylist was top en de keuken is mooi. Wat ons wel tegen viel, was het zelf plaatsen. Bij de aanschaf werd tegen ons gezegd dat het zelf plaatsen zeer eenvoudig was. Alles zou passend geleverd worden. Maar dat was niet zo.We hadden al een timmerman ingehuurd met veel ervaring, maar het was voor hem een hele klus om alles passend te krijgen. Niet alles klopte en de omschrijvingen waren onduidelijk. Ook vervelend dat je niet even kunt bellen, om wat te vragen. Alles gaat via de mailAchteraf had ik toch liever meer betaald, zonder al het gedoe.Ik ben nooit zo van het schrijven van reviews, maar er word je vóór de levering gevraagd om een review te schrijven. Dus de reviews geven een vertekenend beeld.
Yvonne L' Amie
Yvonne L' Amie
06:53 09 Oct 20
Een fijn gesprek gehad en goede begeleiding bij het uitzoeken van onze droomkeuken. Goed advies over de inbouw apparatuur. De verkoper nam alle tijd voor ons. Een duidelijke tekening en inmiddels ook de 3D beelden. Wij kunnen niet wachten op onze keuken!
Marten van der Wal
Marten van der Wal
10:07 08 Oct 20
Geslaagd voor keuken. Goed geholpen. Fijn dat er een styliste komt om de puntjes op de i te zetten. en nu wachten op levering
Bob Schouten
Bob Schouten
20:52 07 Oct 20
Natasja Massier
Natasja Massier
17:52 07 Oct 20
Erg fijn gesprek gehad met Jos hij had vrij snel door wat we graag wilde hebben ;)Morgen komt de styliste dus zal mij benieuwen of we het allemaal goed hebben bedacht !Kortom een echte aanrader !
Ronald Oord
Ronald Oord
16:12 06 Oct 20
In een 2 a 3 uur durende sessie geef je vorm aan je keuken om vervolgens gepushed wordt de opdracht te bevestigen. Voelt als lopende band werk!
Chris Kuiper
Chris Kuiper
11:07 06 Oct 20
We werden vriendelijk geholpen en de verkoper dacht goed mee over de mogelijkheden. hij heeft een mooie 2D op de computer gemaakt. dat ziet er mooi uit. de styliste komt nog langs om alles goed in te meten en eventueel voor wat laatste aanpassingen. tot nog toe zijn we tevreden over hoe we geholpen zijn.
DephJus Meeng
DephJus Meeng
14:50 05 Oct 20
Prima ervaring bij kuchenwelt. Super service, verkoper die meedenkt, samen een aantal keer door de showroom gelopen voor de ‘look and feel.’ Echt fijn. Ook de stylistesercive is een meerwaarde. Fijne dames over de vloer, ook meegedacht en antwoord op al onze vragen gegeven. Al met al een super prettige ervaring en een mooie keuken in het verschiet. Aanrader!
Michael Langeveld
Michael Langeveld
12:33 05 Oct 20
Wij zijn een paar weken geleden op gesprek geweest bij de keukenadviseur Jos en uiterst tevreden over de service.Erg meedenkend en uiteindelijk een mooie keuken kunnen samenstellen.Met vriendelijke groetjesMichael
Helen
Helen
15:58 02 Oct 20
Marinke Boxman
Marinke Boxman
11:02 02 Oct 20
Als zeer positief ervaren.We werden in de showroom vriendelijk geholpen en er werd goed meegedacht met onze wensen. Gingen met een goed gevoel en vooral een mooie keuken 'in ons hoofd' naar huis.Enkele maanden later kwam de styliste langs om alles op te meten en onze wensen door te spreken. Niet verwacht, maar onze ideeën qua kleuren van de kasten en het werkblad zijn geheel veranderd. Ook in de opstelling van de kasten hebben we nog wat kunnen wijzigen.Ontzettend fijn dus dat er ter plaatse in je eigen keuken gekeken kan worden naar hoe het eruit komt te zien en dat dit dus nog aangepast kan worden.
Jeroen Boots
Jeroen Boots
09:31 01 Oct 20
Jaco
Jaco
09:43 29 Sep 20
Ontzettend blij met de styliste, super fijn geholpen. neemt een hoop stress weg
Inge Kwintenberg
Inge Kwintenberg
14:36 25 Sep 20
Wij zijn erg goed en kundig geholpen door pedro, er wordt erg goed geluisterd naar de wensen die je heb en naar oplossingen gezocht. Ook de afspraak met de styliste was snel gemaakt, dus tot nu toe zijn we zeer tevreden en verwachten dan ook dat de installatie en het plaatsen van de keuken ook goed gaan komen.Fam kwintenberg
Niels Brakenhoff
Niels Brakenhoff
12:35 25 Sep 20
Een overzichtelijke winkel en je wordt heel vriendelijk geholpen. Alles kan naar eigen keuze worden vastgesteld. Na de aankoop komt er nog een styliste bij je thuis om de puntjes op de i te zetten.Prima keuze om je keuken daar te kopen.
Margo Frans
Margo Frans
13:43 24 Sep 20
Op zaterdag 5 september zijn wij bij KüchenWelt in Heerhugowaard geweest om een keuken uit te zoeken. We werden hier fijn en proffessioneel geholpen. In ons geval door een medewerker die er al 20 jaar werkt en weet waar hij het over heeft. Hij kwam met goede tips en kon in de showroom laten zien wat hij ergens mee bedoelde. Via een groot computerscherm op de muur stelde hij d.m.v. blokken onze keuken samen. Het was allemaal erg overzichtelijk en ging lekker vlot. Binnen een paar uur waren we er uit en hebben we de keuken gekocht. Fijn is dat er nu binnenkort een styliste bij ons thuis komt om de laatste "dingetjes" te bespreken en om ons nog verder advies te geven als we hier behoefte aan hebben. Wij gingen met een heel tevreden gevoel de deur uit en hebben een goed gevoel over het verdere verloop en afhandeling van de keuken.
Willem Born
Willem Born
13:20 24 Sep 20
Wij zijn op een goede en zeer klantvriendelijke manier geholpen bij deze keukenzaak. Goed advies en goede uitleg. Zeker ook een luisterend oor, naar je eigen smaak en mening.Top!
Charl Oostheim
Charl Oostheim
09:34 24 Sep 20
Afgelopen zondag bij Kuchenwelt een keuken gekocht. Ze denken echt met je mee en de symetrie hoe de keuken eruit komt te zien sprak ons erg aan. Mooi is dat je 5 Siemens apparaten gratis krijgt en een cooker met een warmwater boiler. Al met al wat het de 3 uur dik waard en hebben we een keuken naar onze keuze. Over een paar weken komt de styliste om alles door te meten. Daarna wordt onze keuken in Duitsland op maat gemaakt en geinstalleerd. Verwacht bij het bezoek geen honderden keuken in de showroom. Maar wel duizenden mogelijkheden qua kastjes, bladen, grepen.
Els Hardorff
Els Hardorff
08:45 21 Sep 20
Na elders een keukenofferte te hebben laten maken, ben ik onder de indruk van de proffesionele werkwijze van KuchenWelt in Heerhugowaard. Het was de reis waard om hier mijn keuken te bestellen. Middels computeranimatie kon ik zien hoe de keuken zou gaan worden. Ook werd de keuken aangepast aan mijn wensen en werd ik niet overgehaald tot onnodige aanschaf. Ook de passie voor zijn vak maakte dat ik de verkoper volledig kon vertrouwen. De keuken wordt nog geplaatst. Ik zal t.z.t. een foto sturen van hoe het geworden is.
Katherine Asma
Katherine Asma
14:32 19 Sep 20
Op 3-9 hebben wij Kuchenwelt in Heerhugowaard bezocht en zijn we geslaagd met het uitzoeken van een mooie keuken. Er werd voldoende tijd genomen om de wensen t.a.v. de keuken goed in kaart te brengen. Komende woensdag komt er een stylist langs om samen de puntjes op de i te zetten. We zijn tot nu toe zeer tevreden over de service en zijn benieuwd naar het eindresultaat.
Ans Heks
Ans Heks
11:32 19 Sep 20
We zijn heel goed geholpen met het vinden van een nieuwe keuken. Er is ruim de tijd genomen en er zijn goede adviezen gegeven. Nu is en afspraak maken met styliste.
Patricia Wagner
Patricia Wagner
14:34 18 Sep 20
We gingen naar de winkel om ons te oriënteren op een keuken. 4 uur later lopen we de deur met een getekende offerte! Erg blij met onze keuze. Afspraak met styliste is gemaakt. Fijn dat er nog iemand bij ons thuiskomt om alles te controleren en door te nemen en om zelfs nog de mogelijkheid te hebben om te kunnen wijzigen
Brenda v.d. Linden
Brenda v.d. Linden
12:38 17 Sep 20
Zo blij met mijn nieuwe keuken. Vriendelijk ontvangen in de showroom. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De stylist die langs kwam is een topper, en wist gelijk wat wij mooi vonden.
T WKL
T WKL
10:58 14 Sep 20
Goede service en de styliste geven fantastisch advies.
Elektra Design kolker
Elektra Design kolker
13:03 11 Sep 20
Prima service, klantvriendelijk en alles volgens afspraak geregeld.
-_-Sunnyシ
-_-Sunnyシ
11:44 10 Sep 20
We zijn uitstekend geholpen door Rinze en zijn collega's. Er is uitgebreid de tijd genomen voor ons en uiteindelijk hebben we een prachtig ontwerp gekregen.Wat mooi is om te zien is dat er echt gewerkt wordt met passie.En wat ontzettend fijn dat er gedacht wordt in oplossingen in plaats van obstakels.Hopelijk kunnen we snel van onze nieuwe keuken gebruik maken.Bedankt voor de goede service!Vr. groet,Fam. Jemaa
Rianne Kok
Rianne Kok
06:15 08 Sep 20
Afgelopen zaterdag heel goed advies gehad bij KuchenWelt. Er werd goed advies gegeven, meegedacht en zelfs bij het uitkiezen van de juiste ovens werd de tijd genomen. Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van de betaalbare keukens. Nu is het wachten op het advies van de styliste.
Jeannette Kriek
Jeannette Kriek
19:47 07 Sep 20
We zijn uitstekend geholpen en ze kwamen voor ons met zeer goede mogelijkheden met een aantal oplossingen die wij wilden hebben. We hebben onze keuken dan ook hier gekocht.
Richelle Groen
Richelle Groen
17:23 07 Sep 20
Super fijn geholpen! Werden goed geïnformeerd, werd veel mee gedacht door pedro.Keuken duurt nog even, maar kijken er naar uit!
Gonnie van Slooten
Gonnie van Slooten
16:49 07 Sep 20
Tineke de Vries-Mulder
Tineke de Vries-Mulder
16:48 07 Sep 20
Op gesprek geweest in Heerhugowaard voor een nieuwe keuken heel fijn geholpen door Melvin en ook geslaagd.Daarna de styliste op bezoek gehad thuis en zij heeft de nodige informatie gegeven voor mijn nieuwe keuken.Eind november wordt de keuken geplaatst een compliment voor Kuchen Welt ik ben tot nu toe zeer tevreden nu nog de plaatsing.
Fenneke Visser
Fenneke Visser
16:44 07 Sep 20
12 augustus kwamen wij geheel vrijblijvend informeren en een offerte laten maken voor de keuken in onze nieuwe woning. Onze verkoper dacht goed met ons mee en had ook veel ervaring met het gebruik van keukens en hoe deze efficiënt kon worden ingedeeld. Uiteindelijk zijn wij tevreden met het aanbod direct tot koop overgegaan. Een voordeel is dat ter zijner tijd iemand langs komt om de uiteindelijke kleur etc. af te stemmen om de woning. Dat was doorslaggevend omdat het best nog even duurt voordat de woning gereed is.
Patrick Labree
Patrick Labree
15:37 07 Sep 20
Wij hebben afgelopen zaterdag bij Pedro een mooie keuken mogen ontwerpen, erg fijn geholpen. Dacht erg goed mee om tot de beste keuze te komen. De keuken is nog niet geplaatst maar wij kunnen niet wachten!
Debbie de Lange
Debbie de Lange
10:17 07 Sep 20
Als er 1 bedrijf is die de tijd voor je neemt, dan is het Kuchenwelt! Afgelopen zaterdag (5-9-2020) hebben wij er maar liefst 6 uur lang gezeten. Als wij dan zeiden, moeten jullie niet naar huis? Dan zei Melvin (de verkoper), we gaan pas naar huis, als de klant volledig tevreden is. Nou, dat zijn we! Wat een geduld hebben ze daar. Melvin heeft ons zó goed geholpen. Hij kwam met ideeën waar wij niet bij stil stonden. En dat is toch wel heel erg prettig. Je koopt een keuken die misschien wel 20 jaar meegaat, en dan wil je wel de juiste keuze maken. Maar niets was teveel. En we zijn ook echt de deur uitgegaan, met een gevoel dat we zéér goed geholpen zijn. En uiteraard was dit de doorslag, we hebben de keuken gekocht. Uniek is ook hun concept. Na dit gesprek komt er namelijk nog een stylist bij ons langs, en die gaat samen met ons de puntjes op de “i” zetten. Zij gaat naast het inmeten ook kijken of het deurtje wel past binnen ons interieur en ook of het aanrechtblad hierbij past. Ze gaat kijken welke deurknoppen erbij passen, en ga zo maar door. Kuchenwelt gaat er echt voor, om de klant 100% tevreden te krijgen. Bedankt Melvin voor je goede zorg en de gastvrijheid! (Want ook die was subliem). En Ronald ook bedankt voor je hulp en het meedenken! Écht een aanrader deze winkel!
Ria Pruim
Ria Pruim
09:19 07 Sep 20
alles was prima geregeld .super snel en zeer vriendelijke ontvanst.zeer vakkundig geholpen
eric roor
eric roor
19:53 06 Sep 20
Op 26 augustus hadden we een afspraak in de showroom van Küchenwelt in Heerhugowaard met Rinze om de wensen van onze keuken door te spreken.Rinze nam rustig en deskundig de tijd om alle details door te nemen, (zorg dat je alle maten van waar de keuken geplaatst moet worden, nauwkeurig opmeet!) en kwam ook met details waarop je moet letten zodat we uiteindelijk een mooie gedetailleerde layout van onze keuken op papier zagen verschijnen.Hierna moesten alle besproken onderdelen in de computer gezet worden om tot een prijs te komen en dit zou ongeveer een half uur duren en om deze tijd te overbruggen kregen we een bon voor een superdeluxe wasstraat die we konden verzilveren even verderop zodat we er ook weer een mooie schone auto aan overhielden, top!Rinze had de prijs uitgerekend en deze was behoorlijk aan de hoge kant maar we konden hierover onderhandelen waardoor we, volgens ons, voor een goede prijs een heel mooie keuken hebben precies zoals we wilden. Omdat wij door een kennis de tip kregen om bij Küchenwelt in Heerhugowaard te gaan kijken kregen wij en onze kennis ook nog een extra korting van €150,- euro op de totaalprijs!Tot nu toe zijn we goed begeleid door Küchenwelt en kunnen niet wachten om de keuken in gebruik te nemen.Groet. E. Roor
Mirjam Everaars
Mirjam Everaars
13:03 06 Sep 20
We zijn na een afspraak gemaakt te hebben, vewelkomt met koffie en taart.Het gesprek verliep ongedwongen en hebben wij de keuken met alle voorkeuren voor een mooie prijs gekozen.Wij verwachten na het gesprek met de styliste dat onze droomkeuken er uiteindelijk komt te staan.
Vincent van Kippersluis
Vincent van Kippersluis
11:54 03 Sep 20
Wij waren al bij andere keuken zaken geweest en hadden al een keuken gevonden die al onze wensen vervulde. De prijs lag wel boven ons buget dus zijn wij verder gaan kijken. 14 Maart zijn wij naar küchenwelt in Heerhugowaard gereden en in eerste instantie dacht ik bij binnenkomst "dit zal hem niet worden". Maar wij werden heel fijn ontvangen en zijn eerst even een rondje gaan lopen om te kijken. Vervolgens zijn wij naar Melvin gelopen die ons had ontvangen.Wij hebben verteld dat wij al een keuken hadden gevonden elders maar dat deze boven ons buget was. Melvin is alles aan informatie gaan invullen en kwam in eerste instantie op nagenoeg hetzelfde bedrag als waar wij de keuken hadden gevonden. Toen vroeg Melvin naar ons buget en zei "als wij de keuken voor die prijs mogen/kunnen leveren wat dan?". Wij zeiden dan akkoord te gaan, ik bedoel, wij hadden een buget en alle wensen kunnen zij bieden binnen het buget. Nu volgt de afspraak met de styliste om tot een definitief akkoord te komen. Ik verwacht geen problemen. Wanneer onze keuken geplaatst en afgewerkt is zal ik küchenwelt hiervan zeker via een review op de hoogte brengen. Tot nu toe zijn deze gastvrije mensen zeker 5 sterren waard.Vincent en Brigitte.Wij hebben inmiddels onze keuken en apparatuur ontvangen en helemaal staan. Alles wat afgesproken en beloofd was is geleverd. Is er wat mis gegaan? Dat wel maar te verwaarlozen, 2 kast planken waren er niet en het aanrechtblad paste in 1e instantie net niet maar na het afslijpen van een heel klein strookje was dat opgelost. Verder paste de kasten, het blad en de apparatuur perfect. Mijn welgemeende complimenten aan küchenwelt want zij hebben echt waargemaakt wat ze ons hebben beloofd. De nalevering van de 2 planken was ook geen probleem ondanks de corona en de vakantieperiode netjes afgeleverd.Ik zal küchenwelt zeker aanraden als je een kwalitatief goede keuken met goede apparatuur wilt kopen voor een hele mooie prijs waar geen andere betrouwbare keukenzaak zo'n keuken kan/wil leveren.Vincent en Brigette van Kippersluis uit Leidschendam.
Mieke Vader
Mieke Vader
07:40 03 Sep 20
Heel goed geholpen bij Kuchenwelt in Heerhugowaard, 2 keukens aangeschaft. Straks komt de styliste om alles door te praten. Wij raden zeker Kuchenwelt aan
Robbin Lenior
Robbin Lenior
14:12 02 Sep 20
Fijne, persoonlijke aanpak en deze klantvriendelijke benadering gaf ons een zeer positief gevoel! Wij kunnen niet wachten tot onze keuken er is!
Joke Harders
Joke Harders
12:35 27 Aug 20
Afgelopen zondag bij Kuchenwelt geweest, daar zijn we zeer deskundig geholpen door Rinze, die alle tijd voor ons nam en met mooie ideeen voor onze nieuwe keuken kwam. Alleen jammer dat de dame na ons wat minder tijd had.
Mattie Villerius
Mattie Villerius
11:10 27 Aug 20
Op 3 juli zijn wij in de winkel geweest.Zijn daar goed geholpen en uiteindelijk een keuken gekocht.Nu met de styliste de puntjes op de I gezet. Zijn erg tevreden.
Linda van Dalfzen
Linda van Dalfzen
16:06 24 Aug 20
Wij zijn erg goed geholpen. Er is ruim de tijd genomen om een keuken samen te stellen die helemaal naar wens is en voor een betaalbare prijs.Helemaal tevreden tot nu toe. gr Lia Nielen
Esmaa El Meraktan
Esmaa El Meraktan
11:09 21 Aug 20
Keuken gekocht in kuchem welt heerhugowaard. Goed geholpen in de winkel, denken mee. Stylisten Stephanie was echt een meedenker. Liepen vast met de laadjes en ze heeft ons super geholpen met een nieuwe indeling van de keuken. Ze luisterd goed naar je wensen.
Paul Zwinkels
Paul Zwinkels
13:25 19 Aug 20
Wij zijn blij met de service en de stylist, nu wachten tot de keuken binnen komt!
Karinlassche
Karinlassche
10:59 19 Aug 20
Wij zijn in Heerhugowaard door medewerker Pedro heel goed en uitgebreid geadviseerd. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden over Kuchenwelt. Een mooie keuken voor een goede prijs. Snelle reactie op mail en een snelle afspraak met de styliste. Als de keuken is geleverd en geplaatst, zullen wij weer een review posten. Wij gaan er vanuit dat dit weer een positieve review zal zijn!
Tim Heringa
Tim Heringa
13:46 18 Aug 20
Prima partij, denken met je mee en de tweede afspraak thuis (na tekenen koopovereenkomst) werkt fantastisch.
st tol
st tol
12:20 18 Aug 20
Spannend na aankoop nieuwe keuken. Gelukkig kwam de styliste al vrij snel langs en hebben we de puntjes op de i gezet. Heel blij met de aankoop en kan niet wachten tot de keuken komt.
Nardie Scharenborg
Nardie Scharenborg
13:46 14 Aug 20
Zeer bekwame en vriendelijke styliste, die goed meedacht en flexibel was.
Ritesh Manniesing
Ritesh Manniesing
12:44 13 Aug 20
Top service en kwaliteit!
leopold van de haterd
leopold van de haterd
13:29 12 Aug 20
Zeer desckundig advies
Rita Enthoven
Rita Enthoven
10:06 29 Jul 20
Wij zijn in Heerhugowaard door medewerker Rinze vakkundig en zeer vriendelijk geadviseerd. Wij zijn tot nu toe zeer content met Kuchenwelt. Een mooie keuken voor een goede prijs. Als de styliste is geweest en de keuken geplaatst, zullen wij weer een review posten. Wij gaan er vanuit dat dit weer een positieve review zal zijn! Erwin van Lieshout / Rita Enthoven
Raj Pherai
Raj Pherai
16:16 22 Jul 20
Zeer goed geholpen met ons droomkeuken👍🏼
Mandy Dekker
Mandy Dekker
09:38 22 Jul 20
Na op zaterdag (11-7-2020) via de site een aanvraag gedaan te hebben voor een afspraak werd ik tot mijn verbazing op zondag (12-07-2020) gebeld met de vraag of wij vrijdag (17-07-2020) langs konden komen. Op de site wordt vermeld dat ze proberen binnen 24 uur contact te zoeken om een afspraak te maken, deze afspraak komen ze zelfs na in het weekend.Vrijdag om 10.00 uur stonden we voor de deur en werden we vriendelijk ontvangen. Na een rondje gelopen te hebben in de showroom werden we meteen aan 'het werk' gezet, wat toch het leukste is van een keuken uitzoeken! De kleur van de keuken en werkblad waren snel uitgezocht, waardoor we konden starten met het lastige keuzes zoals vorm, greepjes, apparatuur etc. En uiteraard werd er een goed kopje koffie bij geschonken.In eerste instantie is de verkoper meegegaan met ons voorstel/ idee, maar gaandeweg hoorde hij toch dat onze wensen anders waren dan dat er op de tekening stond. Met toestemming en vele loopjes naar voorbeelden in de showroom heeft hij een keuken ontworpen waarin al onze wensen terugkomen. Alleen door goed te luisteren naar onze wensen en gerichte vragen aan ons te stellen.Na ongeveer 2 uur (wat fijn dat er de tijd werd genomen voor ons!) werden we even op pad gestuurd, zodat de verkoper ons idee digitaal kon uitwerken. Bij terugkomst waren grotendeels de tekening en 3D tekening gerealiseerd en kregen we een blik in onze nieuwe keuken.Vervolgens kwam de mooist geformuleerde vraag van de dag: 'Mag ik een poging doen om jullie van de markt te halen?'. Door de manier waarop we geholpen zijn (meedenken, luisteren, kritische vragen stellen, tijd nemen voor ons, goed bakje koffie, voorbeelden concretiseren, vriendelijkheid, eerlijkheid, gevoel geven dat we er tot doen) zijn we met Küchenwelt in zee gegaan. We hadden deze ochtend niet verwacht dat we ongeveer 3 uur later naar buiten zouden lopen met een koopovereenkomst en zijn we bijna (nog even een jaartje wachten) bezitters van een praktische ruim opgezette keuken met bar.
Edwin Ruitenberg-Elders
Edwin Ruitenberg-Elders
09:00 22 Jul 20
Wij waren op zoek naar een mooie en betaalbare keuken. Na een kort bezoek van mijzelf bij Kuchenwelt in Heerhugowaard, heb ik mijn vrouw ook enthousiast gemaakt om hier eens een afspraak te gaan maken. toevallig kregen we daarna te zien dat als wij een afspraak op locatie Heerhugowaard maakten met een verkoper, dat we dan de Cooker Kraan t.w.v. €1099,- er helemaal gratis bijkregen. Wij zijn daarop 2 weken later bij de Kuchenwelt in Heerhugowaard geweest en hebben daar naar ongeveer 5 uur overleggen en onderhandelen op een hele vriendelijke manier, waarbij er zelfs geschakeld werd met de commercieel directeur welke op vakantie was, akkoord gegeven op de aanbieding die ons gedaan is op onze droomkeuken. Als met al, tot nu toe zeer tevreden, nu wachten op de verdere afhandeling.
Jessica Kaal
Jessica Kaal
08:50 22 Jul 20
Super mooie keukens! Ze nemen de tijd voor je luisteren naar wat je wilt en denk met alles mee!
Toon
Toon
18:51 18 Jul 20
In de showroom zijn we zeer hartelijk ontvangen toen wij aan het orienteren waren voor een onze nieuwe keuken. We zijn niet 'lastiggevallen' door opdringerige verkopers, maar waren wel in de buurt als wij vragen hadden. Uiteindelijk konden wij onze wensen bespreken, zonder dat wij een afspraak hadden. Met het digitale scherm werd snel duidelijk hoe onze keuken er uit zou gaan zien. Echt een aanrader om hier gebruik van te maken! We hebben dan ook onze keuken besteld bij Kuchenwelt aangezien zij ook de scherpste prijs hadden.Om kort te zijn over de verkoper die ons geholpen heeft: denkt mee zonder op te dringen, verstand van zaken, weet wat de klant wil en ook niet onbelangrijk als je met een kind komt, ook daar is gemeende aandacht voor zodat je zelf op de offerte kan richten. Dit belooft voor de keuken veel goeds en hopen dan ook na het plaatsen van de keuken wederom een 5 sterren review te kunnen geven.
Thijs Boeitniet
Thijs Boeitniet
11:32 17 Jul 20
Goed contact met KuchenWelt, styliste duidelijk en alles al met al goed geregeld.
Marco Hellendoorn
Marco Hellendoorn
10:49 17 Jul 20
Na veel speciaalzaken te hebben bezocht, uiteindelijk vanuit Zwolle in Heerhugowaard bij Küchenwelt terecht gekomen. Daar wel geslaagd en tevreden weer terug naar Zwolle gegaan. Op vragen kregen we een duidelijk antwoord en we kijken dan ook uit naar het bezoek van de syliste om de puntjes op de i te zetten.
Zeynep Bekdemir
Zeynep Bekdemir
10:08 15 Jul 20
Goed geholpen, is extra aandacht aan ons besteed ook de styliste is erg fijn dat die nog langs komt en alles rustig doorneemt.
Irene van Dam
Irene van Dam
10:08 15 Jul 20
Wij hebben een keuken onder voorbehoud besteld. Dat voorbehoud hebben we 2 keer moeten verlengen en daar werd absoluut geen probleem van gemaakt. We werden heel netjes geholpen. We konden op ons gemak rondlopen zonder steeds aangesproken te worden. Nadat we een keuze hadden gemaakt hebben we geruime tijd met een medewerker gezeten die alles keurig netjes op papier zette. Onder het genot van koffie, thee en een broodje bal 😀 is alles geregeld. En ook nog eens voor een prima prijs. Contact gaat via de mail, maar er wordt telkens snel en netjes gereageerd. Binnenkort afspraak met de styliste en daarna genieten van onze mooie keuken. Ik kan niet wachten!!
Bas & Gerieke dR
Bas & Gerieke dR
13:20 14 Jul 20
Tot nu toe tevreden over kuchenwelt. Goed geholpen in de winkel en door de styliste. Wel belangrijk genoeg tijd te nemen. Nu de levering van de keuken in oktober afwachten.
Michel Ketting
Michel Ketting
16:12 12 Jul 20
Goed service en goed geholpen en ze nemen de tijd voor je
Aad Klaver
Aad Klaver
09:10 12 Jul 20
Wij zijn 1-7-2020 in Heerhugowaard geweest om een keuken te bekijken en wat er allemaal op de markt is.We zijn zeer goed geholpen door Jos, goede uitleg,We zijn overstag gegaan en hebben een keuken besteld.Er komt vrijdag 17-7-2020 een styliste langs om de keuken in te meten.Dit was al sneller als we verwacht hadden.dus het is af wachten wat er uit voor komt.
Jos Winder
Jos Winder
21:24 10 Jul 20
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken, alles keurig netjes en volgens afspraak geleverd.Voor het eerst dat we een keuken compleet geleverd hebben gekregen.Kuchenwelt bedankt voor de mooie keuken.
Frank Beekhoven
Frank Beekhoven
12:29 10 Jul 20
meedenkende ontwerpers en een styliste die nog s langskomt voor de puntjes op de i.super.
Faisoel Khodabaks
Faisoel Khodabaks
17:02 08 Jul 20
Na vele offertes bij andere keukenspeciaalzaken als laatste naar Kuchelwelt gegaan in Heerhugowaard. Ik heb hier de keuken die ik wilde tegen een goede prijs kunnen kopen met een kokend waterkraan van Grohe. Alleen 1 ding wat mij niet goed op de hoogte was gebracht is de bezorging op de tweede verdieping. Dus spreek goed af met de verkoper en kijk of alles goed staat in de orderbevestiging voordat je ondertekent. Verder is het een goede winkel met de beste prijzen. Neem wel een offerte mee van een andere winkel zodat je kunt handelen over de prijs anders betaal je misschien te veel. Verkoper Pedro is aardig met veel humor. Top!!
Milan Tuijp
Milan Tuijp
08:03 08 Jul 20
Wij zitten nu in de fase dat we wachten op de styliste die ons komt helpen met het stylen van de keuken. Alleen deze service al vinden wij van absolute meerwaarde!Het tekenen van de keuken in de winkel en het contact daar waren erg prettig. De mensen bij Kuchenwelt (Heerhugowaard) waren zeer vriendelijk en kundig. Het was duidelijk dat deze man al heel wat keukens heeft ontworpen.Kortom, tot nu toe zeer tevreden!
Ingrid Klok
Ingrid Klok
06:35 07 Jul 20
Er werd de tijd voor ons genomen, ook werden we goed geadviseerd.De keuken gaat Oktober geplaatst worden, we kijken er nu al naar uit!
Dennis Hub
Dennis Hub
09:35 06 Jul 20
Update 6 juli 2020:Ik heb inmiddels gesproken met Ronald die over Kuchenwelt Nederland gaat. Hierbij een erg prettig gesprek gehad. Hij vertelde mij dat er (privé) omstandigheden waren die gevolgen hadden op het gedrag van Jos. Dit is echter geen excuus om zo te reageren tegen een klant en hier is Ronald het uiteraard mee eens. Het gesprek met Ronald was erg fijn en professioneel en gaf mij het gevoel dat ze iets hebben gedaan met mijn feedback hieronder.*Veranderd van 1 naar 3 sterren.Geplaatst op 3 juli 2020:Advies:Ik schrijf normaal gesproken geen slechte reviews maar helaas deze moet ik kwijt. Ga hier als laatste heen wanneer je diverse offertes heb. Kuchenwelt kan namelijk geen offertes meegeven, ga dus hier alleen heen als je overal je huiswerk heb gedaan, zodat je hier de laatste vergelijking kan doen. Ze helpen hier dus alleen klanten als je in hetzelfde gesprek kunt beslissen. Dit kun je natuurlijk alleen als je ook bij andere offertes heb gehad om te vergelijken.Mijn ervaring en waarom 1 ster:Ik had een afspraak bij Jos die op voorhand vertelde mij niet te kunnen helpen als ik niet op dezelfde dag bereid was een beslissing te maken. Ik ben niet voor niets hierheen gereden met een afspraak dus wilde horen wat hij te bieden had. Begon al met agressieve verkoop dus.Na een ontwerp en een prijs te hebben besproken vroeg ik naar een offerte. Dit kon niet, tot op heden geen duidelijke reden gehad waarom dit niet kan. Na 3x te vragen naar een offerte uiteindelijk besloten om niet verder te gaan, toen werd Jos geïrriteerd. Met een boze blik verweet hij mij dat we elkaars tijd verspilde omdat ik niet 'durfde' te beslissen. Toen ik vroeg waarom Jos geïrriteerd reageerde, stond hij op en begon hij zijn stem te verheffen. Op dit moment vroeg ik of hij daadwerkelijk zo zijn klanten behandeld, omdat ik verbaasd was over hoe Jos tegen mij praatte/schreeuwde.Jos was klaar met mij. Maar tijdens het hele bezoek wist ik eigenlijk niet meer de naam van Jos.Toen Jos uit boosheid weg liep vroeg ik nog "wat is uw naam?"Waardoor hij weg bleef lopen en boos vertelde dat hij er klaar mee was. Na 3x alsnog zijn naam te vragen was Jos al zo ver dat ik hem niet meer kon zien en horen. Gelukkig zat er om de hoek bij de ingang nog een collega die mij netjes informeerde dat zijn naam Jos is.Beste Jos, veel succes.Beste lezer, ontwijk Jos en maak een afspraak met een ander :)
ruud van gimst
ruud van gimst
16:17 05 Jul 20
In september 2019 hadden wij een afspraak bij KuchenWelt in Heerhugowaard. Gesproken met een zeer vriendelijke medewerker, die met goede ideeën kwam met betrekking tot de inrichting van de keuken. Uiteindelijk en zeer goede prijs overeengekomen en aangezien we het geld nog niet bij elkaar hadden konden we hem een jaar uitstellen. De keuken moet nog geleverd worden, maar wij zijn tot nu toe zeer tevreden over het contact met de medewerkers van KuchenWelt.
Laila Benhadou
Laila Benhadou
14:39 05 Jul 20
We zijn erg goed geholpen in de winkel. Met de styliste zijn alle puntjes op de i gezet.Wij zijn benieuwd naar onze keuken binnenkort. Wij zullen na ontvangst van de keuken zeker nog een review achterlaten met foto's.
Randi Vorsch
Randi Vorsch
08:20 04 Jul 20
Wij genieten al ruim een jaar van onze prachtige kwalitatief goede keuken, gekocht bij KüchenWelt. Wij voelde ons bij de verkoop erg op ons gemak, kregen van alles te eten/drinken. Niets was te veel. Namen ook alle tijd voor ons. Alles is in 1 keer compleet geleverd op de afgesproken datum/tijd. De styliste service is geweldig, er wordt echt met je mee gedacht zowel kwa kleuren als de opstelling. 2 vrienden van ons hebben we KüchenWelt ook aangeraden, en ze zijn geslaagd. Erg leuk is dat je dan allebei €150,00 terug krijgt!
Mirjam De Poorter
Mirjam De Poorter
17:36 03 Jul 20
Wij hadden goede ervaring met het uitzoeken van onze keuken en kregen goede adviezen van Pedro.Nu is deze week onze keuken geplaatst en wat is hij mooi geworden. Hij voldoet precies aan onze verwachting.De monteur Julian is een echte vakman en heeft prachtig werk geleverd.Alleen maar positief over Kuchenwelt, en zullen het zeker doorvertellen. Complimenten.
Mark en lydia Kranenburg
Mark en lydia Kranenburg
13:59 03 Jul 20
Een afspraak gemaakt bij kuchenwelt.Bij binnenkomst hartelijk ontvangen met een lekker bak koffieJos heeft ons eerst gehoord wat we precies wilde en hieropIs hij direct mee aan de slag gegaan.Wij hebben na tekeningen en kleur keuken de deal gesloten en hebbenDe keuken gekocht.Dezelfde dag nog een afspraak gemaakt met de styliste via mail en de volgendeDag kregen we al een telefoontje voor de afspraak.Wij zijn erg benieuwd hoe het allemaal gaat worden.Hartelijk bedankt voor de juiste adviezen
Femke Zee
Femke Zee
10:58 03 Jul 20
Nicole Mooijen
Nicole Mooijen
18:17 01 Jul 20
Recent hadden wij een afspraak bij KuchenWelt in Heerhugowaard. Gesproken met een zeer bekwame medewerker, die met goede ideeën kwam met betrekking tot de inrichting van de keuken. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is dat er niet van te voren gevraagd is naar ons budget, maar geluisterd is naar onze wensen en een keuken is samengesteld die geheel naar onze wens is en uiteraard ook op een prijs uit kwam die bij ons budget paste. Tevens komt er een styliste langs die kostenloos ons gaat adviseren over de kleuren die wij nu gekozen hebben. Eventuele wijzigingen kunnen dan nog toegepast worden. De keuken moet nog geleverd worden, maar wij zijn tot nu toe zeer tevreden over het contact met de medewerkers van KuchenWelt.
Jeroen Kok
Jeroen Kok
06:49 30 Jun 20
yuri keizer
yuri keizer
04:38 30 Jun 20
Super goed geholpen, zeer mooie keuken gekocht voor een goede prijs , enthousiasme van de verkoper was zeer aanstekelijk , waardoor dit mooie project is ontstaan , we kunnen bijna niet wachten om onze oude keuken eruit te halen
Marco van Oostrum
Marco van Oostrum
13:11 28 Jun 20
Dick Molenaar
Dick Molenaar
09:54 27 Jun 20
Een goede acceptabele prijs i.c.m. de juiste informatie. De styliste Valerie is een echte meerwaarde voor ons gebleken. Helemaal top!
Victor Homan
Victor Homan
05:55 27 Jun 20
Wij zijn pas geleden naar Heerhugowaard gegaan voor een vrijblijvend gesprek. Wij hadden slechte ervaringen met andere keukenwinkels (onder druk zetten, agressieve verkopers etc), maar hier verliep alles zeer gemoedelijk en behulpzaam. Wij hebben dan ook dezelfde dag de keuken gekocht. De verkopers denken met je mee om uiteindelijk op een passende aanbieding te komen. Voor nu dus alleen maar positief en het is nu afwachten tot de keuken er is.Mijn persoonlijke mening is wel dat je geen geld moet geven bij het geven van een review van alleen 5 sterren. Zo nodig je mensen niet uit om een eerlijke en realistische mening te geven omdat de meeste toch de korting willen. Ik overigens ook. Als jullie overtuiging hebben van het product, de diensten en het personeel dan geef je de korting bij elke review ongeacht de sterren. Ook van mindere reviews moet je kunnen leren. Iedereen maakt tenslotte fouten.
marian van amsterdam
marian van amsterdam
14:46 26 Jun 20
vorige week een keuken gekocht bij kuchenwelt in Heerhugowaard.hierbij zijn we onwijs goed geadviseerd door Jos.op de simulator tafel kon je op een groot scherm zien hoe de keuken er uit komt te zien onwijs mooi.zelfs een styliste komt bij ons thuis kijken als alles wel klopt goede service van kuchenwelt. kleuren kunnen toch iets anders zijn dan je dacht de styliste kan hier een goed advies op geven best wel geruststellend .ik raad iedereen aan die keuken zoekt even bij kuchenwelt binnen te lopen.wij zijn er top geholpen.
Maltie Ritoe
Maltie Ritoe
10:47 26 Jun 20
We zijn heel goed geholpen, heel fijn gesprek.
Arjan Oudijn
Arjan Oudijn
06:47 26 Jun 20
De intake van de keuken bij Küchenwelt ging zeer voor spoedig en een mooie prijs gekregen die ver onder de prijs ging van andere keukenzaken.
MHJ GD
MHJ GD
13:33 23 Jun 20
Goed geholpen. Verkopers zijn absoluut niet opdringerig, dit hebben we wel eens anders meegemaakt! Aan de hand van onze wensen een prachtkeuken samengesteld. Heel fijn dat, voordat de keuken definitief besteld wordt, we eerst nog bezoek van een styliste krijgen om te kijken of wat wij in gedachten hebben echt zo mooi staat.
jerommeke1973
jerommeke1973
09:20 23 Jun 20
In maart zijn we op keuken jacht geweest en kwamen bij Kuchenwelt uit. Nav negatieve reviews op internet over Kuchenwelt zijn we goed te woord gestaan door Ronald. Later zijn we geholpen door Pedro. En hebben we een keuken uitgezocht. 2 weken geleden is onze keuken geplaatst door Jordi en Nick. We willen graag onze complimenten geven aan beide mannen. Wat kwamen ze rustig en relaxed over, de communicatie tussen ons was goed. En de vragen die we hadden werden netjes en duidelijk beantwoord. Helaas moeten de mannen nog wel een keer terug komen omdat er wat fout is gegaan met de afmeting vh aanrechtblad toen de styliste bij ons was. En ook is er wat fout gegaan met 2 keukenkastdeurtjes. Ook dit werd goed uitgelegd door Jordi en Nick dus we gaan vol vertrouwen afwachten dat het probleem wordt opgelost. Nogmaals onze complimenten aan Jordi en Nick maar ook aan Ronald en Pedro en de styliste. Wij bevelen Kuchenwelt echt wel aan bij familie, vrienden en/of kennissen.
Carla Polk
Carla Polk
11:25 21 Jun 20
Woensdag 10 juni jl. een bezoek gebracht aan KuchenWelt Heerhugowaard. Daarvoor bij twee andere keukenleveranciers geweest. Omdat we tóch bij de twee leveranciers niet helemaal vonden wat wij zochten, met de nodige voorkennis naar Heerhugowaard. Daar werden wij zeer hartelijk én deskundig ontvangen door Pablo. Een zeer prettig gesprek gehad, waarbij wij niet het gevoel kregen om snel te moeten beslissen. Wij gingen met een zeer goed gevoel terug naar huis en hebben een hele mooie keuken uitgezocht. De levering op afroep was ook geen probleem, omdat er nog het een en ander verbouwd gaat worden. Wij kunnen KuchenWelt Heerhugowaard écht aanbevelen, en o ja, de prijs die viel ons ook alles mee.
Mildred Beentjes
Mildred Beentjes
07:43 21 Jun 20
Super vriendelijk en helpen je goed om je perfecte keuken uit te kiezen.echt een aanrader om hier u keuken te kopen.
Iwn191
Iwn191
10:30 20 Jun 20
Een goed gesprek gehad, met wat mooie tekeningen en de juiste maten van de ruimte een schitterende keuken gekocht, we werden vriendelijk geholpen door de medewerker.
Thea c
Thea c
14:22 19 Jun 20
Wij zijn heel tevreden over de geleverde keuken. Ook de montage is uitstekend verlopen. Jordy is een vakman en een pietje precies. Samen met maatje Nick hebben de mannen topwerk geleverd. Geen beschadigingen geen naleveringen. Dit komt mede door het werk van de styliste Stephanie. Zij meet en controleert alles voordat er besteld wordt. We wisten precies wat we kregen en zo is het uitgevoerd. Bedankt !
Peter Moll
Peter Moll
09:25 19 Jun 20
Goed adviesgesprek bij de mensen van KuchenWelt in Heerhugowaard. Geen gladde verkooppraatjes, wel open en eerlijk. Ik had al een ontwerp van een ander keukenbedrijf. Dat bleek een prima ontwerp te zijn en met de deskundige blik van KuchenWelt was er toch nog een optimalisatie mogelijk waardoor het ontwerp nu echt perfect is. Nu gevraagd om een afspraak met de styliste.
Bram Schouten van der velden
Bram Schouten van der velden
07:31 19 Jun 20
We hebben bij Kuchenwelt onze keuken besteld. Er werd voor ons alle tijd genomen. En geluisterd naar onze wensen. Praktisch meegedacht door Leo.Helder uitgelegd hoe de werkwijze van Kuchenwelt is. En uiteindelijk zijn we tot een goede prijsafspraak gekomen over onze keuken.Een bedrijf wat wij zullen aanbevelen!
Titia Zadelhoff
Titia Zadelhoff
12:27 17 Jun 20
Marieke Suierveld
Marieke Suierveld
08:45 17 Jun 20
De verkoper heeft eerst goed onze wensen geïnventariseerd en hierop zijn advies gebaseerd. Het was erg leuk om samen een ontwerp te maken. Fijn dat de styliste vervolgens thuis een advies op maat kan geven door samen de details te bespreken.
MyFysio 4U
MyFysio 4U
20:56 16 Jun 20
Ook wij hebben een nieuwe keuken bij Kuchenwelt gekocht. Erg goed en vriendelijk geholpen door Pedro & Ronald. Uiteindelijk mijn schoonmoeder geadviseerd en ook zij heeft inmiddels een nieuwe keuken gekocht. Kuchenwelt raad ik iedereen aan. Ze zijn zeer goed in hun vakgebied.
Marina van Delft
Marina van Delft
08:45 16 Jun 20
Danny Zuiderduin
Danny Zuiderduin
18:35 15 Jun 20
2 weken terug in de showroom geweest bij KuchenWelt in Heerhugowaard. Geholpen door Rinze, duidelijk iemand met vakkennis die goed meedenkt. Over budget werd niet gesproken er werd alleen maar gevraagd wat wij wilden hebben in onze nieuwe keuken. Vooral het 3D popup scherm was een aangename verassing en zo konden we goed zien hoe onze keuken eruit gaat zien.echt een aanrader!
Cindy Van Woggelum
Cindy Van Woggelum
19:01 14 Jun 20
We waren vorigeweek zaterdag bij küchenwelt we hadden een afspraak we zijn erg goed geholpen ik raad het iedereen aan om daar te gaan kijken als je een keuken nodig hebt.👍👍
Hans Zwanenburg
Hans Zwanenburg
13:42 13 Jun 20
Diverse keukenzaken wilden wij bezoeken en zijn begonnen in Heerhugowaard bij Kuchenwelt. We waren er om 14.00 uur en we zijn om 18.00 uur weer weg gegaan en hebben een prachtige keuken besteld.We zijn ontzettend goed geholpen door Melvin en samen hebben we onze mooie keuken samengesteld.Al met al een zeer prettige ervaring !!Dus met andere woorden, begin bij Kuchenwelt en je hoeft nergens anders meer heen.
saskia van ettikoven
saskia van ettikoven
12:18 13 Jun 20
Cees Water
Cees Water
17:33 11 Jun 20
Wij zijn vriendelijk geholpen door Jos. Nu wachten op de styliste om de puntjes op de i te zetten.
Amel Bali
Amel Bali
09:47 11 Jun 20
Vandaag een styliste thuis ontvangen. Er werd de tijd genomen en alle mogelijkheden werden uitgebreid besproken. We zijn benieuwd naar het eindresultaat!
Ton Hoffmann
Ton Hoffmann
13:56 07 Jun 20
Onlangs zijn wij na het maken van een afspraak bij Kuchenwelt in Heerhugowaard geweest voor ideeën over de aanschaf van een nieuwe keuken. Bij binnenkomst werden wij zeer vriendelijk ontvangen met koffie door verkoper (Jos) Na een heel fijn gesprek zijn wij overgegaan tot de koop van onze nieuwe keuken met apparatuur . Als kers op de taart kregen wij een Grohe red kokend waterkraan cadeau.Resumé heel vriendelijk personeel en zeer bekwaam.
Sebastiaan Van Der Eng
Sebastiaan Van Der Eng
12:51 07 Jun 20
Zeer vriendelijk geholpen en we hebben de keuken na onderhandelen gekocht.
Ozlem Killi
Ozlem Killi
21:12 06 Jun 20
Super blij met onze nieuwe keuken!
François Labout
François Labout
13:03 06 Jun 20
Grote winkel met veel keus. Geen ontvangst of iemand die vraagt of ze je kunnen helpen. Uiteindelijk maar weer de winkel verlaten
xander mos
xander mos
16:47 05 Jun 20
We zijn uitstekend geholpen om al onze wensen in de keuken te krijgen.
Ferry Kleijn
Ferry Kleijn
13:16 05 Jun 20
Op 27 mei naar Kuchenwelt in Heerhugowaard geweest om daar een oriënterend gesprek te hebben over een nieuwe keuken. Na een vriendelijk ontvangst tijdens een kopje koffie onze wensen besproken met de verkoper (Melvin). Hij nam ruim de tijd voor ons en heeft ons zeer goed geholpen. Uiteindelijk dezelfde dag daar onze keuken gekocht voor een zeer nette en goede prijs. Styliste komt nog aan huis om kleur ed. te bepalen. Over alles zeer tevreden en zeker een aanrader om bij kuchenwelt langs te gaan als je een keuken wil kopen.
Daphne Posthumus
Daphne Posthumus
13:19 03 Jun 20
Twee keer een afspraak gemaakt, na de eerste keer met een tekening de deur uit. Na het tweede gesprek een mooi aanbod gekregen, dus keuken gekocht. Styliste moet nog langs komen en de keuken moet nog geleverd worden.... Maar tot nu toe zeker tevreden. Contact is vriendelijk, nemen de tijd voor je en geven je ook genoeg bedenk tijd. Ontzettend benieuwd wat de styliste nog voor mij gaat betekenen en hoe de keuken uiteindelijk hier zal staan :)
Remi Moederzoon
Remi Moederzoon
12:52 03 Jun 20
Ruim een jaar geleden een keuken besteld helemaal naar onze smaak.Met de levering paar dingetjes fout gegaan, maar dit is door Kuchenwelt naar alle tevredenheid opgelost 👍
erik korendijk
erik korendijk
10:30 03 Jun 20
Service goed styliste goede advies fijne samen werking
Diana van der Maat
Diana van der Maat
09:32 03 Jun 20
Zonder afspraak op zondagmiddag kwamen wij terecht in Heerhugowaard. Waar we na een heerlijk kopje koffie geholpen werden door Leo. Hier is ruimschoots de tijd voor genomen want uiteindelijk gingen we 2 uur na sluitingstijd pas de deur uit!We kwamen alleen om te oriënteren maar met het prachtige plan en het goede deskundige advies hebben we direct de knoop doorgehakt en de keuken gekocht. Volgende week komt de styliste voor de exacte kleur keuze etc. Hier kijken wij erg naar uit.Tot nu toe alleen maar positief wat onze ervaring betreft.
Jacob Dekker
Jacob Dekker
20:18 02 Jun 20
Een poos geleden langs geweest bij KuchenWelt voor een keuken voor onze nieuwbouw woning. Het idee was om wat inspiratie op te doen voor kleur en indeling. Maar Melvin was zo enthousiast om gelijk een opstelling te schetsen en een scherpe prijs neer te leggen. Omdat de bouw wat vertraging had opgelopen is zonder probleem de offerte verlengd. Binnenkort komt de styliste langs om de laatste details door te nemen.
Choco Girl
Choco Girl
10:08 02 Jun 20
Mooie Deal en blij met onze keuken!!
Wouter de Boer
Wouter de Boer
11:07 28 May 20
Afgelopen weekend hebben we een keuken besteld bij Küchenwelt in Heerhugowaard. We hebben gekozen voor Küchenwelt vanwege de belofte dat ze altijd goedkoper zijn en dat ze een styliste service hebben.De styliste komt nog langs in ons nieuwe huis om de kleur van de kastjes en het aanrechtblad te bepalen. Dit was voor ons een enorm pluspunt omdat we het moeilijk vonden om in de zaak zelf de kleuren te bepalen. Wat betreft de prijs hebben we volges mij een mooie deal te pakken.Twijfel dus niet om langs te gaan. De deskundige medewerkers zullen samen met u ongetwijfeld tot een mooie deal komen.
Rinado Alofs
Rinado Alofs
19:28 27 May 20
Zijn naar heer hugowaard gereden om ideeen op tedoen erg fijn geholpen door Jos en zeer goed geadviseerd nu afwachten op de styliste voor de laatste puntjes een aanrader zeggen wij
geordy van der schaaf
geordy van der schaaf
17:44 27 May 20
Wij hebben een keuken bij Kuchenwelt gekocht op 8 mei. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen met een kopje koffie en thee. De verkoper stelde zich aller vriendelijkst voor (Melvin). Wij zijn zeer professioneel geholpen en hij nam echt de tijd voor ons. Al onze vragen zijn beantwoord. Het was een zeer prettig bezoek. Daarna is direct een afspraak gemaakt dat de styliste zou langs komen en ook dat was een zeer professioneel en vriendelijk bezoek. Alle lof voor deze medewerkers van Kuchenwelt.
Toos Boukens
Toos Boukens
16:29 27 May 20
Heel hartelijk ontvangen bij Kuchenwelt. Eigenlijk voor een oriëntatie maar ik zag al gelijk een frontje en keukenblad wat ik graag wilde. Na een fijn en gemoedelijk gesprek op een mooie keuken uitgekomen en voor een prijs waar ik tevreden over was dus gelijk getekend. Morgen verwachten we de styliste en dan heel benieuwd hoe het eruit gaat zien.
Thijs Boltze
Thijs Boltze
09:02 27 May 20
Afgelopen week mijn droom keuken gekocht bij Kuchenwelt in Heerhugowaard. We wisten dat we best wel wat wensen hadden, maar Pedro heeft ons daar ontzettend goed in begeleid. Tips en ideeen waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Uiteindelijk redelijk binnen ons budget een prachtige keuken uitgekozen. Wat ik vooral ook heel fijn vind is dat er tegen de tijd dat ons huis gebouwd is nog een styliste bij ons thuis komt om de puntjes op de i te zetten. Top!
Mark Krol
Mark Krol
20:19 25 May 20
Jos van Kuchenwelt heeft ons uitstekend geholpen. Wij hadden een vrij krap budget. Er is naar onze wensen geluisterd en uiteindelijk zijn wij tot een mooi compromis gekomen. Een keuken naar wens, voor een mooie prijs. Wij kunnen niet wachten tot de styliste komt (fantastische service) en tot de keuken geplaatst wordt.
Sander Pellegrom
Sander Pellegrom
20:13 25 May 20
Afgelopen weekend een afspraak gehad bij de vestiging Heerhugowaard. Relaxte manier van advies. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je. Luisteren naar wat jij als klant echt wel en of niet wilt en belangrijk vindt. En stellen daarna pas een plan op maat op. Zelfs een styliste service aan huis krijg je erbij waar je dan evt. nog wijzigingen kan aanbrengen en advies krijgt qua styling, indeling en kleur. Kortom tot nu toe erg tevreden KuchenWelt!!! En benieuwd naar het uiteindelijke eindresultaat!
Mariska Rodenburg
Mariska Rodenburg
19:21 25 May 20
Goede ervaringen in de winkel. Eerst zelf een rondje gelopen om inspiratie op te doen en werden hartelijk ontvangen. Daarna een afspraak gemaakt. Verkoper denkt met je mee en denkt zelfs een stapje vooruit. De 3d optie in de winkel werkt ook super! Je krijgt meteen een mooi beeld van de keuken!Ook de stylistenservice is een pluspunt.
Corina van der Sanden
Corina van der Sanden
09:40 25 May 20
Wij werden heel hartelijk ontvangen. Onze zoon van 12 jaar was mee, ook daar was aan gedacht. Hij heeft flink kunnen gamen terwijl wij een advies gesprek hadden. Wat wij erg fijn vonden was dat er niet gevraagd werd om ons budget. We werden ook niet gepusht. Wij werden geholpen door Pedro en daar hadden we een heel fijn advies gesprek mee. Hij dacht ook met ons mee, en als hij iets niet vond passen, zei hij dat ook eerlijk. Later kwam er ook een andere collega bij, die ook mee dacht en eerlijk was. Wij hebben dit als heel fijn ervaren, en zijn uiteindelijk met een keuken order weer naar huis gegaan. Tot nu toe zijn wij erg tevreden. 👍
Paul van Dam
Paul van Dam
07:53 25 May 20
Top geholpen, nette snelle afhandeling.
Ibrahim Olgun
Ibrahim Olgun
23:35 24 May 20
Eind april oriënterend gesprek gehad. Zeer vakkundig geholpen door het personeel. Hebben op hetzelfde dag besloten om de keuken af te nemen. De styliste afspraak was snel en eenvoudig te maken. Zeker een aanrader voor diegene die een goede keuken zoekt.
Rob Van wunnik
Rob Van wunnik
19:12 24 May 20
Tijdens onze keuken oriëntatie kwamen mijn vrouw en ik -op afspraak- bij Kuechenwelt in Heerhugowaard terecht . Mooie ruime zaak met vriendelijk personeel. Niemand was opdringerig of gaf je het vervelende gevoel dat ze moesten "scoren". Wij werden te woord gestaan door Melvin Kabel, een twintiger , maar wel iemand die "keukens kende". Melvin nam alle tijd voor ons en wist ook onze soms nog wat vage, onduidelijke ideeën en wensen m.b.t. de nieuwe keuken om te zetten in duidelijke en praktische voorbeelden qua stijl, materialen, kleur en kleurencombinaties. Heel mooi is het 3D systeem waarover Kuechenwelt beschikt en op ingenieuze wijze alle (on)mogelijkheden van onze voorkeur(en) in beeld werden gebracht. Vervolgens gingen Melvin, mijn vrouw en ik rond de tafel om te bezien wat er financieel - d.w.z. binnen ons budget, welke wij niet aan Melvin kenbaar hadden gemaakt- mogelijkzou zijn. Na enig onderhandelen kwamen we tot een mooie prijs.Zeker vermeldenswaard is nog dat Kuechenwelt beschikt over 2 stylistes. Deze dames komen op afspraak bij de klant langs om de keuken exact in te meten en te adviseren indien twijfels over opstelling, kleuren of materialen bestaan. Kortom, de vraag beantwoorden of alle klantwensen kunnen worden uitgevoerd. Een zeer professionele en geruststellende laatste stap alvorens de afspraak over de leverdatum te maken. Mijn vrouw en ik kunnen tot op heden enkel bijzonder lovend zijn over ons contact met Kuechenwelt.
Cindy Knuistingh
Cindy Knuistingh
13:10 24 May 20
Hele gemoedelijke sfeer. Geen opdringerigheid. Zeer kundig personeel die met je meedenken. We kwamen eigenlijk alleen om te kijken aangezien ons huis nog gebouwd moet worden. We hadden een droomkeuken in ons hoofd. Jos heeft deze op papier uitgetekend en daarna via een 3D scherm tot leven gebracht.Met nog wat advies en aanpassingen was daar ineens onze toekomstige keuken.De 1e prijsindicatie was niet wat wij in gedachten hadden, maar na een gesprek met Ronald is er een mooie offerte gekomen waar we eigenlijk geen nee op konden zeggen. Fijn is ook dat we niet met een keuken zitten als onverhoopt de bouw niet doorgaat. Wij raden iedereen aan die een keuken nodig heeft zeker naar KuchenWelt te gaan.
Thien-Ly Nguyen
Thien-Ly Nguyen
13:30 22 May 20
We waren helemaal naar Heerhugowaard gereden voor wat inspiratie voor onze nieuwe keuken. We werden goed en aandachtig geholpen door Leo. Leo is kundig en zeker van z'n vak. We voelden ons erg prettig bij en we hebben daarom ook gelijk een figuurlijke handdruk gegeven voor een nieuwe keuken. De styliste service is overigens een goed idee! Een minpunt was dat de styliste waarschijnlijk een slechte dag had, die zich niet voorstelde bij onze afspraak, maar wel gelijk ter zake kwam. Tot op de dag van vandaag weten we haar naam nog steeds niet, dus dat is wel een verbeterpunt!
andy vandenbroek
andy vandenbroek
10:34 22 May 20
Tot zover prima geregeld allemaal. We verwachten de keuken in september
Alex Aguilera
Alex Aguilera
16:45 21 May 20
Gastvrij ontvangen en er werd alle tijd genomen om een keuken samen te stellen en deze uit te tekenen.Na een tweede bezoek hebben wij een mooie deal gekregen en we kunnen niet wachten om de keuken thuis te zien. Bedankt Kuchenwelt!
Yosri Van Der Wal
Yosri Van Der Wal
13:35 21 May 20
Goed geholpen op het filiaal in in Heerhugowaard. Ook was de keuken scherp geprijst
Rick Berende
Rick Berende
13:12 21 May 20
Wij zijn vorige week echt super geholpen bij kuchenwelt Heerhugowaard. 2 fijne gesprekken gehad en tot een mooie deal gekomen. Geen enkele druk opgelegd en overal werd aan gedacht. Aanrader voor iedereen. Bij een eventuele volgende keuken komen we zeker terug.
Patrick Bedorf
Patrick Bedorf
18:35 20 May 20
Wij zijn super geholpen informatie erg duidelijk en communicatie is duidelijk.Nette bouwtekeningen ontvangen.Heb de winkel al enkele keren aangeraden
Gert Verresen
Gert Verresen
08:10 20 May 20
Goed geholpen en praktisch meegedacht. De keuken wordt na de bouwvak geplaatst. We zijn benieuwd hoe mooi hij staat.
Rob Konijn
Rob Konijn
19:30 19 May 20
Dankzij KüchenWelt krijgen wij straks ons droom woonkeuken!Erg gastvrij, eerlijk, ongedwongen en behulpzaam.Wij zijn erg tevreden en benieuwd naar het eindresultaat. Ook dat gaat vast en zeker goed komen met behulp van de styliste.
Kitty van Schooten
Kitty van Schooten
10:15 18 May 20
Wij zijn naar Heerhugowaard geweest en tot overeenstemming gekomen met Kuchenwelt. De styliste is inmiddels geweest. Er staat nu nog 1 vraag open en daarna kunnen we order definitief maken. Ik kijk ernaar uit. Prettige afspraken gehad en we hebben er veel vertrouwen in.
Evert van Peperstraten
Evert van Peperstraten
10:53 16 May 20
langs geweest bij Kuchenwelt een goed ontvangst gehad eerlijk en goed advies gekregen keuken gekocht er komt nog een styiste thuis langs voor de kleuren inmeten en de puntjes op de i te zetten gevoel is goed ik hoop de keuken straks ook maar heb er alle vertrouwen in bedankt Pedro en Ronald
William Roelofsen
William Roelofsen
19:29 15 May 20
Nieuwsgierig geworden door de goede reviews waren we afgereisd naar Küchenwelt in Heerhugowaard. Gewoon om inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken en ons te laten informeren. Een afspraak leek ons nog niet nodig. We werden gastvrij ontvangen, de tentoongestelde keukens waren inspirerend en voor we het wisten zaten we toch aan tafel met een adviseur. Vriendelijk en professioneel leidde hij ons door de keukenwereld en wist hij antwoord te geven op alle vragen. We waren helemaal niet van plan om een definitieve keuze te maken, maar na vele uren praten bleek het gebodene zo goed dat we toch getekend hebben voor een nieuwe keuken. En daar zijn we heel blij mee!
V Vkatwijk
V Vkatwijk
11:03 15 May 20
Super warme sfeer en enorm goed geholpen en uniek dat zij een styliste naar mijn huis hebben gestuurd met de kleuren stalen van zowel werkblad als keuken kleur omdat ik twijfelde en de kleur keuze in mijn eigen lichtval en omgeving samen met de styliste Stephanie heb kunnen maken. Zij was geweldig in haar advies en heeft alles nagemeten en in 3D in de juiste kleur mijn tekening aangepast. AANRADER! Totaal andere beleving als bij overige keuken bedrijven. Dank je Kuchenwelt. En dank je Stephanie, Ronald en Pedro voor Jullie top service om mijn droom keuken te kunnen realiseren.
Jan van Geel
Jan van Geel
21:09 13 May 20
Wij zijn zeer content met de geboden service in de winkel. Top verkoper (Ronald). Zijn erg benieuwd naar de mooie keuken!
Paul T.
Paul T.
16:54 13 May 20
Goed geholpen en zeer tevreden over de service!
Peter de Boer
Peter de Boer
13:41 12 May 20
Ik ben heel blij met het advies van de styliste, en de kleurstellingen die ze aan heeft bevolen. Top service.
R. K
R. K
20:50 10 May 20
Goed geholpen door Melvin en nu wachten tot de keuken er is!
Kenly Joshua van der Kruk
Kenly Joshua van der Kruk
06:50 07 May 20
Wij willen Kuchenwelt hartelijk ontvangen voor de professionele hulp die zij ons hebben gegeven met het uitzoeken van de keuken. Na vele bezoeken bij andere keukenwinkels waren wij hier toch echt op onze plek en hebben zij echt de tijd voor ons genomen om een juiste keuken naar onze wensen/style uit te zoeken! Ik kan iedereen aanraden om hier zijn/haar keuken te komen! Wij kunnen niet wachten tot dat de keuken geleverd wordt.
Robert van Bentum
Robert van Bentum
18:12 06 May 20
Pas een 2de bezoek aan een "keukenboer" op onze zoektocht naar een nieuwe keuken. In deze moeilijke tijden al lastig genoeg, maar de ontvangst en hulp was zoveel beter bij Kuchenwelt dat we terplekke een keuken hebben gekocht. Morgen komt de styliste, ook zo'n fantastische service...kan niet wachten op de keuken....
Josina Rozema
Josina Rozema
07:34 06 May 20
Wij hebben een prachtige keuken uitgezocht en zijn erg goed geholpen.Heerlijke koffie en lekkere broodjes.Zeer tevreden.
Fabian Pen
Fabian Pen
06:52 06 May 20
Kuchenwelt is een mooie keukenzaak. De medewerkers denken met je mee en er hangt een ontspannen sfeer. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar het doel is om jouw wens in vervulling te laten gaan. Hoe deze geleverd gaat worden moeten we nog afwachten, maar het uitzoeken verliep fantastisch!
keith abbink
keith abbink
15:42 05 May 20
heel goed en vriendelijk geholpen in de winkel.en de afspraak was snel gepland met de stylist
Frank De Haan
Frank De Haan
20:09 04 May 20
je wordt netjes geholpen, vooral denkend aan de wensen van de klant ! Ondanks wij geen afspraak hadden werden we te woord gestaan op zeer professionele wijzen. goed en duidelijk concept. Zou ze zeker aanraden indien u een keuken wil gaan kopen.
Peetensuus
Peetensuus
16:43 04 May 20
Voor ons nieuwe huis een mooie keuken gekocht bij KuchenWelt in Heerhugowaard. Wij zijn geholpen door uiterst vriendelijke dhr Leo. Deze vakman nam alle tijd voor ons. Bijna 5 uur lang tot onze droomkeuken op papier stond. Wat een orienterend gesprek zou zijn eindigde in de aanschaf van onze keuken. Wij kunnen niet wachten tot de keuken staat!Mvg, de Zeeuw
Margret Dekker
Margret Dekker
14:39 04 May 20
In onze zoektocht naar een keuken voor mijn schoonouders kwamen we bij KüchenWelt terecht. In verband met Corona was mijn man eerder alvast wezen kijken om wat voorwerk te verrichten en tot een acceptabele prijs te komen. Vervolgens met zijn vieren heen gegaan om zijn voorstel te bekijken en het materiaal te zien en te voelen. Vrouwen kijken blijkbaar toch anders naar keukens dan mannen, dus er werd nog van alles aangepast, totdat iedereen tevreden was. De styliste kwam een week later persoonlijk langs om alles op te meten en het gekozen frontje en blad nog even in het juiste licht te zien en toen was de opdracht definitief. De levering kan gelukkig al snel. We zijn reuzebenieuwd naar het eindresultaat!
Yanna Hesp - van Schaaijk
Yanna Hesp - van Schaaijk
14:23 04 May 20
Na een aantal verschillende keukenleveranciers te hebben bezocht zijn wij bij KüchenWelt beland. Hier hebben we onze woonkeuken gevonden, binnen ons budget zonder concessies te hebben gedaan. Alles wat we willen zit in deze keuken. We zijn ontzettend goed geholpen en de kinderen mochten zelfs na afloop nog even racen in de autoracestoel (PS4)
Gerben de Boer
Gerben de Boer
12:52 04 May 20
We zijn heel erg goed en professioneel geholpen, zowel in de winkel als met de stylist. Super tevreden, en we kunnen niet wachten tot de keuken er is.
Monique Vlug
Monique Vlug
12:27 04 May 20
Ruim een week geleden zijn we bij Kuchenwelt geweest voor een nieuwe keuken. We moesten even wachten maar kregen keurig een drankje. Ze zijn meedenkend en namen de tijd voor ons. We zijn goed geholpen.
Hanneke Brenders
Hanneke Brenders
10:37 04 May 20
Goede prijs- kwaliteitverhouding en fijn dat er nog een styliste thuis komt om mee te denken en in te meten.
irene peeters
irene peeters
10:25 29 Apr 20
Op 14-03-2020 zijn wij hartelijk ontvangen door de gezellige en proffesionele medewerkers van Kuchenwelt HHW, na vele bezoeken bij andere keukenboeren waren we hier eindelijk op onze plek, en kunnen we niet wachten tot onze mooie nieuwe keuken geplaatst gaat worden.Nog een extra compliment want ik heb al meerdere keren ze benaderd met vragen en iedere x is hier snel op trg gereageerd via mail en een telefoontje vd stylistes! Gaf mij een extra vertrouwens puntje, top!
Mike Weermeier
Mike Weermeier
14:56 28 Apr 20
Prima service zeer tevreden
ray mond
ray mond
19:42 23 Apr 20
Zeer goed geholpen in Heerhugowaard..Er werd alle tijd voor ons genomen en we hebben een prachtige keuken uitgezocht.De styliste komt nog kijken naar hoe hij het best tot zijn recht gaat komen in onze woning. Al met al top en nu nog even wachten tot hij ins ons huis staat!
Pim Brieffies
Pim Brieffies
17:22 21 Apr 20
Top behandeld!
Gretha Tuinstra
Gretha Tuinstra
11:46 21 Apr 20
Sjoerd Haanstra
Sjoerd Haanstra
13:00 19 Apr 20
ondanks dat we geen afspraak hadden zijn we heel goed geholpen !en hadden we eind van de dag een mooie keuken gekocht .melvin kabel bedankt voor je goeie advies en tijd !binnenkort komt de stylist daar kijken we naar uit !
Kaley Mae1607
Kaley Mae1607
12:22 17 Apr 20
zeer tevreden
Richard Kenselaar
Richard Kenselaar
19:03 13 Apr 20
In oktober 2019 naar Küchenwelt Heerhugowaard gegaan om ons te oriënteren op wat er tegenwoordig mogelijk is en tegen welk bedrag, zodat we wisten wat we bij elkaar moesten sparen.We kregen dusdanig goede hulp, dat we niet verder wilden kijken, en omdat de keuken binnen een jaar op afroep besteld kon worden hebben we meteen de knoop doorgehakt. Wat goed voelt, voelt goed!Deze week komt de styliste om de definitieve bestelling en de juiste kleuren e.d. op te nemen, rond half juli komt de keuken. We kunnen niet wachten!
dennis van cleef
dennis van cleef
18:46 12 Apr 20
We hebben veel plezier van onze nieuwe keuken. Goede kwaliteit van kasten en apparatuur.
patrick groenewegen
patrick groenewegen
12:55 11 Apr 20
José Boots
José Boots
11:41 09 Apr 20
Mijn vriend en ik raden zeker aan om naar KuchenWelt te gaan.Op een zaterdag zijn wij spontaan bij KuchenWelt naar binnengelopen, en kwamen als blije mensen met een mooie keuken weer naar buiten.Fijn personeel die heel erg met je mee denkt om de keuken samen te stellen die je graag wilt. Veel opties qua uitstraling en de benodigde apparatuur. Niks is te gek, niets is te veel.Er wordt een handige tekening gemaakt, zodat je een impressie hebt, en later wordt er nog een 3d tekening opgestuurd. Helemaal top. Daarnaast de styliste die bij je thuis komt om te kijken naar de kleuren, super fijn.
Alma Sijpenhof
Alma Sijpenhof
10:29 09 Apr 20
Top service!Ik kijk uit naar de levering van mijn keuken!
Claudia
Claudia
11:48 07 Apr 20
Na een vriendelijk en eerlijk gesprek met een prachtige keuken de deur uitgegaan. Niet geheel onbelangrijk is dat Kuchenwelt zeker qua prijs kwaliteit de beste is. Als kers op de slagroomtaart krijgen we ook nog een styliste thuis om de puntjes op de i te zetten.
Erik De Ronde
Erik De Ronde
07:39 06 Apr 20
We waren 2 uur te vroeg, gelijk geholpen, goed advies gekregen en een mooie keuken uitgezocht
Lizzy Prins
Lizzy Prins
15:16 03 Apr 20
Enkele weken geleden voor een keuken gaan oriënteren. Wij zijn erg goed geholpen door Melvin. Er werd goed de tijd genomen en al onze wensen zijn goed grondig in kaart gebracht. Als afsluiting hiervan kregen wij onze droomkeuken voor een nette prijs.
Henk Koorn
Henk Koorn
08:59 03 Apr 20
Twee weken geleden een keuken gekocht bij kuchenwelt. De service was echt top! Er werd goed naar onze wensen en budget geluisterd. Het personeel denkt goed mee en is totaal niet pusherig zoals bij andere keukenzaken. Bedankt!!
Sharon Boersma
Sharon Boersma
14:33 01 Apr 20
Zeer vriendelijk geholpen, er wordt goed met je meegedacht om aan alle wensen te kunnen voldoen.
Sandra Manneveld
Sandra Manneveld
12:42 31 Mar 20
Super blij met de hulp bij de aanschaf en styling van de keuken. Bedankt!
Danny Diederen
Danny Diederen
15:41 27 Mar 20
Top zaak, goede service, goede kwaliteit en bij probleempjes wordt dat goed opgepakt. Echt een aanrader!
erik van gelder
erik van gelder
14:42 26 Mar 20
Dik tevreden met het voortraject.
Ine Prinsenberg
Ine Prinsenberg
12:05 22 Mar 20
Erg vriendelijke mensen, er wordt goed meegedacht en de styliste kwam ook nog met goede input om ervoor te zorgen dat de ruimte in onze kleine keuken optimaal benut kan worden.We kijken met veel plezier uit naar de keuken die in mei geleverd gaat worden!
D Klaver
D Klaver
09:45 21 Mar 20
Onlangs hebben wij onze nieuwe keuken gekocht bij Kuchenwelt. Na bezoek aan diverse andere keukenzaken, hebben we een afspraak gemaakt bij Kuchenwelt (hadden we eerder moeten doen). Erg fijn dat dat in de avonduren kon, aangezien we allebei overdag werken. We werden zeer vriendelijk ontvangen door Melvin, na onze wensen te hebben aangehoord wist hij precies op papier te zetten wat wij wilden. Daarna in de uitgebreide collectie kastjes en bladen, de voor ons perfecte combinatie uitgekozen. Kortom wij zijn zeer goed geholpen door Melvin en zouden iedereen Kuchenwelt aanraden!
Jitze de Jong
Jitze de Jong
09:20 21 Mar 20
Zonder afspraak liepen wij binnen in de vestiging in Heerhugowaard. Beetje oriënteren op de keuken ideeën voor ons toekomstige huis. We werden leuk ontvangen door Pedro en onze wensen werden aangehoord en aangevuld met praktische suggesties van zijn kant. Nergens werd gepushed en ook het hergebruik van sommige apparatuur werd zonder probleem meegenomen in een ontwerp. Wij kijken terug op een fijn showroombezoek en kijken nu uit naar de komst van de styliste, waarmee al een afspraak is gemaakt.Totale gevoel over deze keukenleverancier is zeer positief.
caroliene Bakker
caroliene Bakker
09:01 21 Mar 20
Prima service, denken met je mee.
Irene Hazeu
Irene Hazeu
08:43 19 Mar 20
We zijn super geholpen door Jos! Heel behulpzaam, alle opties besproken en getekend. En uiteindelijk een hele mooie keuken gekozen! Nu wachten op de stylistes... Erg benieuwd!
A Google User
A Google User
15:56 15 Mar 20
Joke DE Graaf
Joke DE Graaf
13:30 15 Mar 20
Een tijdje geleden gingen wij ter orientatie langs bij Kuchenwelt. Ondanks dat wij géén afspraak hadden zijn wij enorm goed geholpen door Pedro en hebben we onze droomkeuken kunnen uit zoeken. Binnenkort komt de styliste langs om de details te bespreken.Een heel fijn bedrijf met supervriendelijke medewerkers.
Astrid de Heij
Astrid de Heij
14:51 12 Mar 20
Op zoek naar een nieuwe keuken. We kunnen hier ongestoord rondkijken en worden door Pedro voorzien van koffie. Als we een week later op afspraak terugkomen wordt alle tijd genomen om naar onze wensen te luisteren. Ook wordt er fijn meegedacht met een bouwkundig probleempje. De styliste aan huis is super fijn. Er is altijd wel iets waar je niet aan gedacht hebt en het geeft je de gelegenheid om alles nog eens te laten bezinken en de vragen die nog opkomen door te nemen.Ik kan bijna niet wachten op de keuken zelf.... :-)
Mark Klaver
Mark Klaver
10:56 11 Mar 20
In de winkel zijn wij goed geholpen, hebben veel keuze wat betreft de kleuren en frontjes. Omdat ons huis nog niet klaar is voor het plaatsen van de keuken hebben wij kosteloos de levertijd met een week kunnen verplaatsen.
Ahmet Cingisiz
Ahmet Cingisiz
09:20 11 Mar 20
Ellen Kempers
Ellen Kempers
18:58 10 Mar 20
Vorige week zijn we op oriënterend gesprek geweest bij Küchenwelt, waar we hartelijk werden ontvangen en zonder afspraak toch een adviesgesprek konden krijgen. Mét tekening gingen we weer de deur uit. Heel fijn dat de styliste nog zal langskomen in ons nieuwe huis, om de keuken qua look te finetunen. De tosti en smoothie die we kregen waren heerlijk: enorm gastvrije winkel/showroom. Pedro: bedankt voor het goede advies!De keuken is dus nog niet geleverd, dus daarover kunnen we nog geen oordeel geven.
Ruud Gomes
Ruud Gomes
08:41 10 Mar 20
We hebben een prachtige keuken gekocht bij Kuchenwelt. We kunnen niet anders zeggen dan het Top was . In het begin effe geschrokken van bepaalde reviews maar daar klopt niet alles van. Na de aanbetaling kwam de stylist langs perfect. Daarna kwam de keuken ook perfect op tijd. Werd ook geholpen via mail door kuchenwelt. Al met al zijn wij enorm blij .Oja neem maar de inbouw apparatuur die hun aanbevelen. Super goedEVEN VOOR ONS DIT IS EEN AANRADER 👍🙂
Janetta van Urk
Janetta van Urk
17:52 09 Mar 20
Een afspraak gemaakt om een keuken te ontwerpen in beton look. Heel benieuwd of mijn wensen realiseerbaar waren. Zoveel op de lijst staan! De verkoper was heel vriendelijk en ging aan de slag om een ontwerp te maken, en met de apparaten die ik er graag in wil hebben. Schiereiland, hoge kasten, vaatwasser wat hoger en in de mooie kleur. Ik ben echt top geholpen en nu afwachten samen met de styliste helemaal afmaken.😊 ben héél benieuwd hoe het in mijn huisje zal staan!
Carolien
Carolien
12:29 09 Mar 20
Vakkundig en eerlijk geholpen. In tegenstelling tot andere keukenzaken wordt er niet naar een budget gevraagd, maar worden eerst de wensen doorgesproken. Nu nog een goede levering en plaatsing, maar dat komt ook vast goed :)
marcel marzrael
marcel marzrael
09:21 07 Mar 20
We zijn vriendelijk geholpen, ze weten waar ze over praten; ze hebben verstand van zaken. Denken met je mee! Kortom een dikke pluim!!
Sietse Voskuijl
Sietse Voskuijl
11:05 06 Mar 20
na een aantal keukenzaken geweest te zijn liepen we kuchenwelt binnen.Het fijne was dat we werden welkom geheten en konden eerst rustig een rondje lopen.Na Melvin aangesproken te hebben werd goed geluisterd naar onze wensen.Er werd goed geadviseerd daar waar ze zelf ook niet altijd beter van worden.tot nu toe loopt alles soepel den naar tevredenheid.
JK ASD
JK ASD
07:07 06 Mar 20
Wij hadden onlangs een afspraak op zaterdag en werden hartelijk ontvangen door Bart. Ondanks de grote drukte in de showroom heeft hij uitgebreid de tijd voor ons genomen.Op de voorhand hadden we niet de intentie om al direct een keuken te kopen, Kuchenwelt was immers pas de eerste keukenboer waar we gingen kijken, maar om verschillende redenen hebben we toch getekend voor onze droomkeuken: transparantie in prijzen en over eigen producten, goede service met een styliste en een uitgebreid gesprek waarin echt de tijd wordt genomen. Overall gewoon een goed gevoel en dat, samen met een mooie prijs, maakt uiteindelijk dat je tekent.Wij zijn blij dat we eerst naar Kuchenwelt zijn gegaan: dat scheelt ons een hoop bezoekjes aan andere showrooms ;-)Wat ons betreft dus echt een aanrader!Jordy en Jessica
ed kamstra
ed kamstra
17:02 03 Mar 20
Uitgebreid gehoplen. Wel 4 uur samen met de adviseur onze keuken samengesteld. Heel prettig gesprek. Ondertussen prima verzorgd met eten en drinken. De keuken is echt onze droomkeuken geworden.
Dennis Pronk
Dennis Pronk
05:16 03 Mar 20
Erg enthousiaste verkoper getroffen die zijn best deed om een bijkeuken inrichting aan ons te verkopen. Winkel kan echter in dit geval niet waar maken voordeliger te zijn als IKEA. Dit wordt wel op de advertentie weergeven. Dit zal zeker ook te maken hebben dat we maar 5 grote kasten hebben laten berekenen, en geen hele keuken.
Raymond Koning
Raymond Koning
18:49 02 Mar 20
Dankzij de vakkundigheid, ervaring en het meedenken vermogen van alle medewerkers van KuchenWelt hebben wij onze droomkeuken kunnen realiseren en dat ook nog eens voor een DROOMPRIJS. Voor iedereen die opzoek is naar een droomkeuken ga naar KuchenWelt..
lia van den berg
lia van den berg
14:42 02 Mar 20
Wij hadden een afspraak gemaakt en er stond keurig iemand op ons te wachten ook al waren we iets te.vroeg. onze verkoper heette Jos en was open, vriendelijk zéér meedenkend kundig en een gezellige prater. Onze droom keuken stond al snel op papier en de prijs stond erbij. Na een spannende wedstrijd tussen echtgenoot en Jos werd de manager erbij gehaald. Het verhaal wat hij vertelde klonk aannemelijk maar die prijs hè. Uiteindelijk wilden wij het gesprek afbreken om erover na te denken toen werden wij bedankt voor onze komst met een fles wijn (een hele lekkere trouwens🍷🍷) waar een bedrag op stond voor de keuken waar we geen nee tegen konden zeggen. Wij waren blij verrast en Jos en manager hopelijk ook. Het was een genot om op deZe manier zaken te doen terwijl we niet het gevoel hadden dat we met onze rug tegen de muur werden gezet. We hopen dan ook dat onze keuken volgend jaar in ons nieuwe huis een prachtig plaatje wordt. Maar dat zal wel goed komen als de styliste langs is geweest om alles nog eens goed door te nemen.Ik wens alle medewerkers hele goede zaken toe.
Bert Nanninga
Bert Nanninga
14:35 02 Mar 20
Afspraak gemaakt, en keurig op tijd begonnen met het verkoop praatje en tevens de rondleiding.Moet zeggen de beslissing was snel gemaakt en alles naar wens door gesproken.De mannen waren helder in het verhaal en zeker duidelijk.We zijn dan ook zeker blij met de nieuwe aanwinst
johan wesseling
johan wesseling
11:16 02 Mar 20
op internet kuchenwelt gevonden in heerhugowaard, na een kort bezoek meteen een positieve indruk, afspraak gemaakt en op zaterdag 22 februari in ca. 2,5 uur onze volledige nieuwe keuken tot in detail uitgezocht. de verkoper Leo maakte een zeer goede, vakbekwame indruk. uiteindelijk dezelfde dag besloten en de deal gemaakt. ik ga er van uit, dat het bezoek van de styliste de levering en de installatie, inclusief de bouwkundige werkzaamheden, van hetzelfde niveau zullen zijn als de eerste kennismaking. In dat geval zijn wij dik tevreden!
tineke jansen
tineke jansen
11:12 02 Mar 20
Vandaag heeft Kuchenwelt mijn mooie keuken af gemaakt. In het begin waren er wat problemen met monteurs maar nu hadden ze een monteur van hun zelf gestuurd genaamd Jordi die heeft alles vakkundig en na tevredenheid opgelost. Ik ben helemaal blij!
Thom Schoppen
Thom Schoppen
10:55 02 Mar 20
Fijn geholpen
sandra start
sandra start
09:11 02 Mar 20
Kwamen binnen zonder afspraak. Toch geholpenGoed meegedacht en samen hebben wij de keuken ontworpen die naar onze zin is. Ook de prijs is goed. Al met al heel tevreden. Ik raad kuchenwelt zeker aan.
Estelle
Estelle
09:05 02 Mar 20
Wij zijn hartelijk ontvangen en erg goed geholpen door Melvin. Hij heeft goed met ons meegedacht en adviezen gegeven. De keuzes voor de kleuren van het blad, de kasten en apparatuur waren vrij snel gemaakt. Wij zijn erg verheugd dat Kuchenwelt onze droomkeuken kan en gaat realiseren, tegen een scherpe prijs. Een bijkomend voordeel is de styliste service die door Kuchenwelt wordt geboden, om thuis alle puntjes op de i te zetten. Tot nu toe erg tevreden, bedankt Kuchenwelt!
Anja Klockenbrink
Anja Klockenbrink
08:52 02 Mar 20
Een afspraak gemaakt om ons te oriënteren, we werden vriendelijke ontvangen. Gelukkig wisten wij al wat we ongeveer wilden hebben. We hebben onze wensen aangegeven. En al onze wensen komen straks in onze nieuwe keuken. We moeten nog een tijdje wachten ivm onze nieuwbouwwoning en dan hopen wij een juiste keuze te hebben gemaakt. Het fijne was dat ze geluisterd hebben naar ons budget en dat we goed naar elkaar toe zijn gekomen. Het fijne was dat ze ons de tijd gaven om alles goed door te spreken. Als de levering straks net zo fijn gaat als de afspraak, dan moet het vast goed gaan komen.
Leonor Carcoba
Leonor Carcoba
12:10 01 Mar 20
Heel fijn gesprek gehad met de verkoper. Iemand die echt met je meedacht en met goede adviezen kwam. Daardoor werd het voor mij makkelijker om een keuze te maken. Inmiddels is de styliste ook geweest om de keuken in te meten en de kleuren van de kastjes nogmaals te bespreken. Ik heb er alle vertrouwen in dat het bij de levering ook allemaal goed gaat.
Anneke Wiese
Anneke Wiese
14:33 27 Feb 20
Super geholpen ,ook blij met stijliste.
Margreet Woessner
Margreet Woessner
21:52 25 Feb 20
Kuchenwelt nam alle tijd om al onze wensen te vervullen. Zelfs kleuren en merken die ze niet voorradig hadden, waren geen probleem en konden geleverd worden. Ook de styliste dacht fijn met ons mee en gaf goede raad. Wij zijn heel tevreden!
Shelley Bruinsma
Shelley Bruinsma
17:36 25 Feb 20
Ik had al een keukentekening laten maken bij een andere keukenwinkel, maar wilde ook verder rondkijken. Via Facebook ben ik bij jullie terecht gekomen en had op 15 februari een afspraak in de winkel. Werd geholpen door Pedro, een man met vakkennis en die erg met de klant mee denkt. Meteen vanaf het eerste moment had ik er al een goed gevoel bij. Ik had de tekening van de andere keukenwinkel meegenomen en Pedro heeft de tekening zo aangepast dat mijn nieuwe keuken meer rust en symmetrie uitstraalt. Plus een hele moderne afzuigkap met afstandbediening! Ik kan niet wachten tot mijn keuken er is!
Hans Twisk
Hans Twisk
11:09 25 Feb 20
Perfect geholpen, goede service
volkan Bal
volkan Bal
13:47 21 Feb 20
primma service van de styliste.. Alles netjes ingemeten en de aanpassingen gedaan. TOP !
Marry Dijkstra
Marry Dijkstra
15:34 19 Feb 20
Goed geholpen in de winkel en door de styliste! Het gaat mooi worden.
Mariken Van der waart
Mariken Van der waart
14:03 18 Feb 20
Wendy Veul
Wendy Veul
13:40 18 Feb 20
Goed geholpen bij Kuechenwelt, Top
Rulik Donkers
Rulik Donkers
20:28 17 Feb 20
Hartelijk ontvangen, duidelijke uitleg en advies. Heel fijn dat de styliste nog thuis langs komt om te zorgen dat wij de juiste bijpassende keuken krijgen.
Piet Spaarman
Piet Spaarman
13:16 17 Feb 20
We kwamen zonder afspraak binnenlopen met best wel lastige vragen over een nieuw te plaatsen keuken in ons verbouwde huisje. Pedro heeft ons zeer deskundig geholpen. Gaf ons alle ruimte voor onze eigen wensen en hielp bij punten waar we zelf niet uitkwamen. En dat vanaf een ruwe bouwtekening. Binnen twee uur waren we er helemaal uit. Aanrader.
Arthur&Elvira&kids de Graaf - Feduzzi
Arthur&Elvira&kids de Graaf - Feduzzi
12:38 17 Feb 20
Thea Molthoff
Thea Molthoff
12:16 17 Feb 20
Op 7 februari door Jos ontvangen bij Kuchenwelt.Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en een tekening gemaakt. Kleur kasten en aanrechtblad uitgezocht. De kwaliteit hiervan is mooi en goed. Morgen komt de styliste alles met ons doornemen en inmeten.Hoop dat wij snel van onze keuken kunnen gaan genieten.
Sybe Sijbrandij
Sybe Sijbrandij
12:14 17 Feb 20
Uitstekend geholpen door Pedro van Kuchenwelt. Jouw keukenwens staat centraal, de medewerker van Kuchenwelt gebruikt zijn kennis over zijn product echt om mee te denken en te ondersteunen, niet zozeer om te verkopen.Ook bij aanschaf van een kleine keuken en een bescheiden budget werd ons alle service verleend... Dik tevreden!
Adriaan Drost
Adriaan Drost
08:02 16 Feb 20
keukenzaak nummer even de tel kwijt, wel wetend wat voor keuken, maar nog niet het juiste gevoel bij een zaak!Soms heb je dat, het is ook geen pak suiker wat je aanschaft!Vele verschillende prijzen waar je bij denk zit er hout of goud in de kastjes.. en verkopers die meer op cowboys lijken..!Nu toch maar tijd gemaakt voor een reis van anderhalf uur..Maar niet voor niets super goed geholpen, en wat een transparantie..We waren er nu wel uit, onze droomkeuken voor een zeer mooie prijs, met als bonus een kokend waterkraan!!Die hebben wij gekocht bij KUCHENWELT wat een verademing!!Bedankt KUCHENWELT !!
Annemiek de Laat
Annemiek de Laat
12:17 14 Feb 20
Wij zijn zeer tevreden. De stylist heeft goede verbeterpunten aangebracht. Top!!
Brian Sam-Sin
Brian Sam-Sin
11:19 10 Feb 20
op 01-03-2020 hadden wij een afspraak staan bij binnenkomst zeer vriendelijk ontvangen adviseur van der Graaf kwam rustig over en dacht goed mee met wat onze wensen waren en nam de tijd na ongeveer 3 uur hadden we onze droom keuken gereed nogmaals bedankt we kunnen niet wachten tot hij geplaatst wordt
Anjo Danklof
Anjo Danklof
13:26 09 Feb 20
2 weken geleden, zomaar binnen gestapt en wat rond gekeken.Tot ons gevraagd werd, of hij ons misschien kon helpen, dit bleekMelvin te zijn. We werden zonder aandringen goed geholpen en naverloop van tijd en een tekening hebben wij gevraagd wat zo iets ongeveer ging kosten. Berekening hier voor gekregen en eigenlijk direct de knoop doorgehakt. Een week later terug gegaan, omdat wij toch nog wat vragen hadden,die komen altijd pas als je thuis bent. Melvin was er niet, maar daar was Bart en hij heeft ons goed advies gegeven.Al met al tot nu toe een goed gevoel bij beide heren.
Hans Bruine De Bruin
Hans Bruine De Bruin
12:52 09 Feb 20
Wij stapten 29 januari binnen bij Kuchenwelt Heerhugowaard en werden geholpen door Pedro. Er werd gelijk tijd gemaakt om met ons mee te denken en te luisteren naar onze wensen. Zowel het gesprek, als ook de keuzemogelijkheden en last but not least, de indruk van de geleverde kwaliteit, waren prettige ervaringen. Toen voor ons de prijs/kwaliteitsverhouding ook nog dik in orde was, hoefden wij niet verder te kijken. (hoewel wij wel daartoe werden uitgenodigd )
Loui Pasker
Loui Pasker
20:51 08 Feb 20
Wij zijn op afspraak in Heerhugowaard ontvangen door Jos, deze zeer ervaren en enthousiaste man heeft ons fantastisch begeleid met de keuze en aankoop van de Keuken. Uw concept sprak ons bij het lezen via Facebook direct aan en de afspraken lopen volgens verwachting. We zijn nu in de fase dat de Styliste een afspraak gemaakt heeft en daar kijken wij naar uit.Gr. Marian en Loui.
A. Van den Berg
A. Van den Berg
17:38 08 Feb 20
D MC
D MC
15:45 08 Feb 20
Wat een toppers !!!De adviseurs van Kuchenwelt in het bijzonder Bart en PedroIk ben zeer tevreden over de service die zij geven en ook hoe ze de tijd nemen om alle vragen nauwkeurig te beantwoorden.Ze denken met je meeKortom ze zijn geweldig!!!Ik ga ze zeker aanbevelenBart en Pedro bedankt😉
Veronique C
Veronique C
08:51 04 Feb 20
Na een telefoontje konden we gelijk terecht dezelfde avond nog.werden zeer hartelijk ontvangen.We wisten precies wat we wilde,Er word meer dan de tijd genomen om alles te bespreken en er word geluisterd naar jou wensen.Na duidelijke uitleg over de apparatuur en kleuren hebben we onze keuze gemaaktWe zijn samen tot een fantastische deal gekomen,wij zijn zeer tevreden over de manier van benaderen & het helpen in de winkel, op naar de levering, wij kunnen niet wachten!Bedankt namens familie Hiddingh.
michel cannavacciuolo
michel cannavacciuolo
12:18 03 Feb 20
We hadden al wat keukenwinkels bezocht, maar soms was het best wel wat overweldigend en voelde het niet ok. Via Google stuitte we op Kuchenwelt. We gingen spontaan langs en werden zo hartelijk ontvangen! We gingen in gesprek met een verkoper, wat we toen nog niet wisten, dit de eigenaar was. Hij gaf ons zo goed en eerlijk advies, ook waar we op moesten letten bij andere keukenaanbieders, dus niet een of ander verkooppraatje. We wisten op dat moment dat we goed zaten en hebben uiteindelijk met de professionele aanpak en geduld van keukenspecialist Leo een prachtige keuken gekocht! Helemaal blij!!
Ronald de Vormer
Ronald de Vormer
18:30 01 Feb 20
Leuk om hier te mogen werken
Zimra Geurts
Zimra Geurts
15:41 31 Jan 20
Wij zijn zo ongelofelijk fijn geholpen door Pedro & Ronald. We zaten met een krap budget, omdat we ook nog een uitbouw laten doen en ze hebben echt ongelofelijk goed geholpen en mee gedacht om ons alsnog een ontzettend mooie keuken aan te kunnen bieden, binnen ons budget. We hadden niet verwacht dat we zo'n mooie keuken konden krijgen binnen ons budget. Maar het allerbelangrijkste; we hadden voor het eerst in lange tijd het gevoel gewoon heel fijn van mens tot mens te spreken bij Kuchenwelt en niet van 'verkoper tot koper'. We hebben een mooi persoonlijk gesprek kunnen voeren met ze en dat was erg puur en fijn. Wij kunnen ze naar aanleiding van onze ervaring alleen maar aanraden! :)
Liesbeth Verhoeven
Liesbeth Verhoeven
11:22 31 Jan 20
René Joren
René Joren
15:03 28 Jan 20
Styliste erg vriendelijk, en goed geholpen
Oscar Mendonca Dias
Oscar Mendonca Dias
11:45 28 Jan 20
Tot nu toe, na het bezoek van de styliste, is ons indruk uitstekend. Het wordt goed naar je geluisterd en meegedacht. Wij verwachten een goed resultaat.
sylvia
sylvia "nurse"
20:13 25 Jan 20
We waren al een aantal keukenzaken langs geweest en ook meerdere offertes gehad....alleen hadden we nergens DAT belangrijke gevoel dat het allemaal klopt. En de nare verkooppraatjes niet te vergeten.Als laatst zijn we bij Kuchenwelt binnen gestapt en hadden wij een afspraak bij dhr. Pedro. Wat een fijn en rustig gesprek en adviezen hebben we gekregen... alles klopte...tekening ....HET gevoel...fijne onderhandeling en mede door dit alles hebben we meteen getekend...Het voelde gewoon goed! Nu wachten we met smart op de styliste die aankomende week langs gaat komen.....en dan het definitieve resultaat!
Lydia Groeneweg
Lydia Groeneweg
12:22 25 Jan 20
Nog nooit zo goed voorgelicht over de mogelijkheden van het kopen van een keuken.Daarnaast bijzonder prettig benaderd en geholpen.Ze werken op afspraak en nemen alle tijd voor je.Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.
Epco Broers
Epco Broers
12:15 25 Jan 20
Ter oriëntatie het filiaal binnengestapt. We werden na een rondje door het filiaal vriendelijk aangesproken door Melvin en zijn (zonder afspraak) om de tafel gaan zitten om een keuken op maat uit te tekenen en te bezien wat onze mogelijkheden zijn vwb opstelling. Hij kwam met verrassend goede ideeën en tips en we zijn na een uurtje of twee huiswaarts gegaan met een goed gevoel. Tijdens de vervolgafspraak is de tekening op ons verzoek aangepast en hebben we de voorlopige kleurstelling en inbouwapparatuur bepaalt. Tijdens het bezoek van de styliste hebben we verdere details afgehandeld waarbij we ook goede tips hebben mogen ontvangen, ook mbt het plaatsen van de keuken wat ik zelf ga doen. Al met al zijn we heel vriendelijk en professioneel behandeld en hebben we een keuken aangeschaft waar we veel plezier aan gaan hebben, en dat voor een zeer scherpe prijs.Deze review gaat natuurlijk alleen maar over de aanloop naar de aanschaf. De levering is over twee maanden maar daar heb ik vanwege bovenstaande alle vertrouwen in.
wim meerwaldt
wim meerwaldt
12:14 25 Jan 20
Op 16 januari 2020 hebben wij een keuken uitgezocht, in grote lijnen hadden wij al een idee. Bart die aan ons zijn eerste keuken verkocht heeft ons bijzonder goed geholpen en mede door zijn vriendelijke uitstraling en kennis hebben wij naar ons inzicht de perfecte keuken uit gekozen. Met de styliste die nog gaat komen zullen de puntjes nog op de i worden gezet. Wat trouwens een geweldige service is. KuchenWelt bedankt.
Shirley Keijzer
Shirley Keijzer
14:27 24 Jan 20
Leuk contact. Fijne behandeling.. is het aanraden waard
Jeroen Blaas
Jeroen Blaas
12:40 22 Jan 20
Wat begon als een vergelijk met een andere keukenleverancier is uitgegroeid tot een aankoop. Vriendelijke mensen met kennis van zaken die ook nog eens goede suggesties hebben.Wat een grote meerwaarde geeft is de styliste aan huis, erg prettig om wat je uitgezocht hebt alvast te zien in je eigen huis.Binnenkort wordt de keuken geplaatst, erg veel zin in.
Jeroen Harpenau
Jeroen Harpenau
09:43 22 Jan 20
Op zoek naar een keuken en dan meteen een keuken kopen!! moet wel een goed gevoel zijn. Uitstekend geholpen en een prima gevoel aan over gehouden.
Louise
Louise
14:15 21 Jan 20
Op aanraden van mijn moeder (die zelf ook uitstekend is geholpen) ben ik naar KuchenWelt gegaan voor mijn eerste keuken. In eerste instantie zag ik er erg tegenop om een keuken te kiezen omdat ik niet wist wat ik mooi vond of wat zou passen in mijn huis. Toch ben ik goed geslaagd dankzij de voortreffelijke service van ontwerper Pedro en styliste Stephanie. Mijn keuken is modern, praktisch, duurzaam en past perfect bij mij. De afspraken verliepen soepel, het personeel was erg prettig en ik ben blij met de persoonlijke service en snelle levertijd. Bedankt KuchenWelt!
Dennis Van Cleef
Dennis Van Cleef
20:29 20 Jan 20
Wij hebben de winkel op 15 december bezocht om even te kijken wat het aanbod was, we zijn zo goed geholpen dat we direct een keuken hebben gekocht.
Irma Bolten
Irma Bolten
11:45 20 Jan 20
Prima service
Ron Rovers
Ron Rovers
14:49 19 Jan 20
Ricardo Kerklaan
Ricardo Kerklaan
20:20 16 Jan 20
Zonder afspraak de showroom in Heerhugowaard bezocht. Hier werden we met open armen ontvangen en goed geholpen door Pedro. In overleg is er een mooie keuken getekend. Vooralsnog hebben jullie zeker 4 sterren verdiend, We zijn benieuwd naar de afspraak met de styliste en ook naar de levering van de keuken. Als dit allemaal naar wens verloopt verdienen jullie 5 sterren,
alfred wunnink
alfred wunnink
20:41 15 Jan 20
30 december 2019 bij kügenwelt geweest voor info en bekijken voor evt. een keuken.We werden goed ontvangen door Pedro die de tijd voor ons vrij maakte en alles met ons heeft bekeken en onze wensen op papier heeft gezet.We hadden zelf al foto`s van een keuken gemaakt die we zelf ergens hadden gezien en deze met Pedro besproken.Na enkele wijzigingen op de tekeningen is het een mooie eind resultaat geworden.Als de keuken bij de aflevering ook zo goed is zijn we helemaal tevreden.
Wendy Braak
Wendy Braak
17:27 15 Jan 20
Op 2 januari mochten wij de eerste keuken van het jaar kopen van verkoper Melvin. Tijdens een enorm prettig gesprek tekende Melvin onze droomkeuken uit. Alles wat wij wilden was mogelijk en niets was vreemd of raar. Tot op de dag van vandaag nog super blij met de tekening. Zojuist de styliste geboekt en dan is het wachten begonnen! Wij zijn tot nu toe super content met Kuchenwelt en raden deze firma dus ook van harte aan. Zij zijn namelijk niet alleen zeer professioneel, ook het bedrag waarvoor wij onze enorme keuken hebben gekocht is super mooi! Melvin is een jongen die weet waar hij het over heeft en is een toppertje!!
Renate
Renate
11:09 15 Jan 20
Zeer professionele aanpak, zeker gezien de mogelijkheden qua keukens. Heerlijk dat er meegedacht wordt en tips worden gegeven. Die hadden we echt nodig. Ook prijstechnisch heel aantrekkelijk. Reuze bedankt! Heel blij met jullie.
D.c. Lina de Git
D.c. Lina de Git
10:09 15 Jan 20
Wij kwamen zonder afspraak in de showroom en zagen direct wat we wilden hebben. Toen we vroegen of iemand ons kon helpen waren de verkopers allemaal via afspraak bezet. Echter was Bart de leerling of je kunt ook zeggen hun nieuwste medewerker nog wel vrij. Op ons verzoek heeft Bart ons toen uitstekend geholpen. Op 2kleine vraagjes na wist hij alles. Zo kwam het dat we binnen liepen en een aanvulling op onze bestaande keuken rijker weer naar buiten liepen. We zijn ontzettend goed geholpen, mooie showroom, we willen Kuchenwelt bij iedereen aanbevelen, wel even een afspraak maken dan weet je zeker dat je geholpen wordt. Wij hadden gelukkig Bart die voor ons zijn eerste order maakte. Hij heeft dat zo goed gedaan dat wij denken dat hij nu ook ingepland wordt om de klant te mogen helpen en leerling af is. .
Annemiek Opentij
Annemiek Opentij
07:51 14 Jan 20
De eerste keukenzaak waar we binnen gingen en tevens de laatste. Als het goed voelt dan voelt het goed. Dus zo hebben we een mooie keuken gekocht. Meneer nam gelijk de tijd voor ons en luisterde goed naar onze wensen. Zelf kwam hij ook met leuke ideeën. Uiteindelijk kwam hij met een prijsofferte waar we op hebbengeklonken met een groentesoepje van zijn vrouw. Binnen een week kwam al de styliste bij ons thuis. Super meid met leuke ideeën. Kortom we zijn tot nu toe tevreden.Familie van der Wal uit Amsterdam
Gijske van den brandhof
Gijske van den brandhof
06:35 14 Jan 20
We zijn heel netjes ontvangen door de medewerkers van KuchenWelt.In alle rust hebben we onze keuken samengesteld en onze kinderen werden ondertussen ook goed vermaakt.Vandaag komt de styliste langs om bij ons te komen kijken.Wij zijn tot nu toe zeer tevreden en goed geholpen.
Patricia Gerritsma
Patricia Gerritsma
02:12 14 Jan 20
Tot nu toe een goede ervaring, bij onduidelijkheden (achteraf) ben ik op mijn gemak gesteld en is alles heel duidelijk nogmaals uitgelegd. Zodra mijn keuken geleverd is kan ik mijn review uitbreiden.
thea en hank theanhank
thea en hank theanhank
08:36 11 Jan 20
Tot heden toe prima geholpen. Eerst 3 uur met de verkoper gezeten daarna 4 uur met de styliste. Deze werkwijze kan ik me wel in vinden. Alle aspecten zijn aan bod geweest en we weten precies wat we krijgen. Nu nog wachten op het eindresultaateindresultaat.
Joey Hoofdman
Joey Hoofdman
13:23 25 Dec 19
Mijn partner en ik zijn na een aantal andere keukenwinkels te hebben bezocht geslaagd bij Kuchenwelt. Pedro en Ronald hebben ons zeer vriendelijk en respectvol geholpen. Pedro heeft met ons een mooie keuken samengesteld die helemaal aansluit op onze behoeftes. Ik kan iedereen aanraden hier een keuken te kopen.
D.R. Schaap
D.R. Schaap
21:46 15 Dec 19
Na meerdere keukenzaken te hebben bezocht en al een offerte hadden ontvangen voor een nieuwe keuken zijn we toch nog even bij Kuchenwelt naar binnen gestapt. De bedoeling was om te kijken of Kuchenwelt ons iets beters konden bieden.Wij hebben tot op de dag van vandaag daar geen spijt van. We zijn zo vriendelijk, correct en kundig geholpen door zowel Melvin als Ronald dat het resultaat een prachtige keuken is geworden.Zelfs na meerdere keren de keuken te hebben gewijzigd was dat geen probleem, men bleef vriendelijk.Dit had allemaal niet zo prachtig geworden zonder Andy die de keuken geplaatst had.Conclusie: Kuchenwelt Heerhugowaard is een aanrader zeker op het vlak van prijs en kwaliteit!Als het kon hadden we meer sterren geplaatst!!!
NG NG
NG NG
10:18 09 Dec 19
KuchenWelt neemt de tijd voor de klanten, zonder enig druk of pressie om directe te moeten beslissen, men denkt mee en neemt alle tijd voor de klant.War zeer centraal staat om zo een beslissen te kunnen nemen.Ben zeer te spreken over de klantvriendelijke benadering en uitmuntende service gericht.Ga zo door, ben erg blij dat wij bij jullie zijn geslaagd onze nieuwe keuken die binnenkort word geleverd.Thx.vvoir de goeder service .
Emmy Montijn
Emmy Montijn
08:38 09 Dec 19
Goede hulp gehad bij het uitzoeken van de geschikte keuken binnen mijn gegeven budget. Er is tijd vrij gemaakt om mij blij de winkel uit te laten gaan en dat is gelukt!
Zach Zumpano
Zach Zumpano
08:32 09 Dec 19
Melvin was an absolute pleasure to work with. He was professional and knowledgeable and helped us pick the kitchen we wanted while sticking to our small budget. Not only did he have all the answers, but he took a personal interest in our wishes and drafted the kitchen we wanted without putting pressure to add extras. We were the last customers of the day - the store closed as we were signing the contract - but never felt rushed and the employees even offered to share a beer with us after our business was finished. Great service, I would highly recommend working with these guys!
Erya van IJzerloo
Erya van IJzerloo
18:41 07 Dec 19
Zij hebben ons zeer goed geholpen, om een hele mooie keuken te realiseren!! We hadden maar een klein budget, maar wat we er voor terug kregen was een compleet mooie keuken!! We zijn hier heel erg blij mee. Ze denken echt met je mee.
R vdS
R vdS
17:39 07 Dec 19
Kuchenwelt was de derde keukenzaak die ik bezocht. Ik ben goed geholpen door Melvin en door de tijd en uitleg die genomen is zijn we op een goede indeling en materialen van de keuken gekomen. Na even overlegoverleg ook op een mooie prijs.Styliste dacht mee aan huis en de communicatie loopt tot nog toe ook goed.De keuken is nog niet geplaatst, maar ik verwacht geen problemen.
Jurriaan Jacobs
Jurriaan Jacobs
16:12 07 Dec 19
Heel kundig geholpen door Melvin. Hij nam uitgebreid de tijd en dacht heel goed met ons mee om een passende keuken binnen ons budget te maken. Een uitgebreide keuken voor een zeer voordelige prijs! We kunnen niet wachten totdat de keuken staat!
Ruud Koopman
Ruud Koopman
13:46 25 Nov 19
Nadat wij elders een offerte hadden gekregen zijn wij terecht gekomen bij Kuchenwelt in Heerhugowaard. Na enige onderhandeling kregen we een prijs die een paar duizend euro lager lag. Thuis gekomen schrokken we wel van klantenreacties op het web. Directeur Ronald heeft ons uitleg gegeven dat het bedrijf een moeilijke tijd had gehad door een faillissement van een leverancier, maar dat het nu goed ging. Na de koop heeft styliste Stephanie ons bezocht thuis. We kregen goede adviezen en de order is gecontroleerd en definitief gemaakt. Vorige week heeft monteur Jordi de keuken geïnstalleerd. Wij vonden hem niet alleen erg vriendelijk maar ook bijzonder vakkundig. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Kuchenwelt is voor ons een goede keuze gebleken. Voordelig en alles is volgens afspraak gegaan.
esther Van Ijzerloo
esther Van Ijzerloo
14:23 02 Nov 19
We hadden maar een klein budget voor een nieuwe keuken, maar dankzij melvin en de inkoper hebben wij een hele mooie keuken kunnen kopen voor ons budget. Ze denken echt met je mee en zijn daar heel goed en vriendelijk geholpen.
Manuela Kruimel
Manuela Kruimel
15:21 11 Oct 19
Vorige week vrijdag hadden wij een afspraak i Heerhugowaard met Melvin Kabel. Meteen toen we aankwamen werden vriendelijk te woord gestaan door Melvin. (Ik herkende hem van de site maar hij wist niet dat wij voor de afspraak kwamen) Na een rondje gelopen te hebben in de winkel zijn we bij Melvin gaan zitten stond er voor ons een lekker bakkie klaar. We zijn met een tevreden en vertrouwd gevoel de winkel uit gegeaan en we kijken enorm uit naar onze nieuwe keuken!
lydia den Dunnen
lydia den Dunnen
12:05 09 Oct 19
Gisteren hebben we bij Melvin Kabel een prachtige keuken uitgezocht. Hij dacht goed mee en het resultaat was op de tekening heel mooi! De styliste komt nog en ik ben heel benieuwd wat voor tips zij heeft. Tot zover zijn wij heel positief over Kuchenwelt.
Dave
Dave
11:48 08 Oct 19
Na een wat onzeker gevoel over te hebben gehouden aan de eerste besprekingen was het onlangs tijd voor de styliste om langs te komen.Aan het bezoek van de styliste (Stephanie) heb ik een zeer goed gevoel overgehouden. Ze dacht goed mee en was niet bang haar mening te geven als je daar om vroeg.Enige puntje van kritiek is dat na het bezoek van de styliste de order definitief bevestigd moet worden. IVM stroomaansluitingen had ik op in overleg met de styliste voor een oven (en een aparte magnetron) gekozen, maar na overleg met een elektricien werd mij dit afgeraden daar de aanpassing goed en betaalbaar te doen is. Ik hoop dat ik nu de keuze voor de oven kan wijzigen, aangezien ik nog ongeveer 7 weken van de levering af zit hoop ik dat dit geen probleem gaat zijn.Ik ben benieuwd en zal zeker nog eens terugkomen hier als de keuken eenmaal staat!
Erik Gielstra
Erik Gielstra
22:23 29 Sep 19
Via een advertentie voor het eerst met Kuchenwelt in aanraking gekomen en omdat ik fan ben van het model een afspraak gemaakt. Andere keukenzaken hebben veelal een mooiere showroom maar ik vond deze doelmatig en praktisch. Er staan genoeg verschillende opstellingen en de verkopers zijn erg vriendelijk en bieden naast drinken ook wat te eten aan.Voor mijn afspraak ben ik geholpen door Melvin Kabel. We hadden een idee wat we ongeveer wilden en Melvin heeft goed met ons meegedacht en samen hebben we een mooi ontwerp neergezet. De prijs was goed en derhalve direct tot koop overgegaan. Later nog een afspraak met één van hun stylistes om de keuken te finaliseren, wat in ons geval alleen het definitief kiezen van de kleuren zal zijn.Kortom, voor nu erg tevreden. Zodra de keuken uitgeleverd wordt kom ik met een update. Er staan een aantal negatieve reviews maar het geeft vertrouwen dat de eigenaar hier bovenop zit!
julian handgraaf
julian handgraaf
10:59 12 Sep 19
Via internet gezocht naar Duitse keukens en ik kwam bij kuchenwelt terecht.Ik werd vriendelijk geholpen en kreeg zelfs een tosti bij het gesprek over de keuken. Nu nog een keer heen geweest met vriendin en alles is geregeld.Ik ben geholpen door melvin kabel, een jo ge gozer die weet waar hij over praat, we hebben gezellig gebabbelt en hij komt zelfs langs bij mij om te zien hoe de keuken er uiteindelijk uit gaat zien, dus zeker passie voor zijn vak, je wordt niet als nummertje gezien. De prijs viel eerst best hoog uit maar met een flinke korting hebben we een mooie prijs gemaakt.Dus al bij al, zeker een aanrader, nu nog even wachten op de keuken.
Familie Van lammeren
Familie Van lammeren
19:23 26 Aug 19
Prima geholpenMooi ontwerpWe zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat
Karin Steur
Karin Steur
15:24 25 Aug 19
Mirjam Kramer
Mirjam Kramer
12:47 17 Aug 19
Vriendelijke mensen, goed advies en een super leuke prijs voor onze nieuwe keuken
Cor
Cor
19:00 09 Aug 19
Op zoek naar een nieuwe keuken gewoon even wat sfeer geproefd bij KuchenWelt. Zag er prima uit allemaal en vriendelijk personeel. Nee, nog geen keuken gekocht, morgen weer verder kijken
Merel Zegwaard
Merel Zegwaard
07:45 06 Aug 19
Zeer tevreden over KuchenWelt! Ontzettend fijn geholpen en een mooie deal gesloten. Top service!
Lianne Hoekenga
Lianne Hoekenga
18:52 21 Jul 19
Zeer tevreden! Wij waren al getipt om eens langs deze winkel te gaan. Na 4 uur stonden we weer buiten met onze droomkeuken!
Hans Schuitmaker
Hans Schuitmaker
13:50 18 Jul 19
Voor onze nieuwe keuken zijn als eerste keuze bij Küchenwelt in Heerhugowaard gaan kijken. Melvin, de bedrijfsleider, heeft ons hierin meer dan uitstekend geholpen. Werkelijk alles was mogelijk en samen met hem hebben we elk detail aan de keuken doorgelopen en ingetekend. Dit neemt natuurlijk tijd in beslag, maar onder het genot van een drankje en met wat gezellig kletsen was daar ineens onze droomkeuken.Top service! Er komt nog een stylist langs om alles nog eens thuis te bekijken en te laten zien waarna de keuken wordt besteld.Wij kunnen nu al niet wachten!Bedankt Küchenwelt en Melvin!
Rianne Hageman
Rianne Hageman
13:34 08 Jul 19
Vandaag op afspraak een keukenontwerp laten maken door verkoper Jasper Haarsma bij Küchenwelt Heerhugowaard én na enig onderhandelen de keuken gekocht. Hij nam werkelijk alle tijd (ruim 4 uur) en had veel geduld, ook nadat ik had aangegeven toch een heel ander ontwerp te willen. Hij heeft dus 2 tekeningen en berekeningen gemaakt.Door de actie kreeg ik de kokendwater kraan en de inbouwapparatuur erbij.Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant.Nu heel benieuwd naar het vervolg van deze aankoop. Dus het contact met de styliste, de levering en plaatsing van de keuken. Als dat net zo gaat als dit eerste deel, ben ik tevreden.Update 8 juli 2019:De keuken is geplaatst. Én naar volle tevredenheid.Monteur Jordi heeft zijn uiterste best gedaan de keuken zo goed mogelijk te installeren. Dit is hem zeker gelukt!Zelf had ik eerder, voor het contact met de styliste, het ontwerp van de keuken gewijzigd. Ik wilde toch liever een andere indeling. Dit was geen probleem.De styliste had naar mijn idee weinig ervaring en weinig verstand van de gebruikte apparatuur. Zo kon ze het juiste bestelnummer van de frontjes niet vinden.En ze had niet, zoals eerder wel was aangegeven, allerlei materialen en greepjes mee om uit te kiezen. Er was namelijk aangegeven dat het ook nog mogelijk was om de frontjes en het blad eventueel te wijzigen.Samen zijn we naar de winkel in Heerhugowaard gegaan om e.e.a. compleet te maken.Ook was er, na mijn akkoord, niet helemaal duidelijk voor mij dat ik later nogmaals moest aangeven dat de keuken besteld moest worden. Deze stond op afroep omdat ik de opleverdatum van mijn woning nog niet wist.Dit is later goedgekomen.Levering, en daardoor ook de plaatsing, werd iets uitgesteld. Behalve de kookplaat en de heetwaterkraan was alles netjes in 1x geleverd.Op 2 en 3 juli 2019 supernetjes geplaatst door Jordi. Mijn complimenten.Ik vind het alleen wel bijzonder dat je zelf voor het afvoeren van de verpakkingsmaterialen moet zorgen.Ook de nalevering van de ontbrekende items ging prima. Deze zijn vandaag, 8 juli 2019, netjes geïnstalleerd.De hele keuken is nu compleet en klaar voor gebruik.Zeer blij met het resultaat.Punt van aandacht:de installatietekening die je erbij krijgt is algemeen, maar op verzoek is een installatietekening te krijgen van de eigen keuken. Het is jammer dat die er niet meteen bij zit.Ook doen veel onderdelen het niet in de app. Hiervoor moet persé een computer cq laptop voor worden gebruikt. Dit is heel jammer.Overall.... dik tevreden met het resultaat. De keuken is geworden zoals ik had bedacht.
Alma Abspoel
Alma Abspoel
14:35 23 Jun 19
Astrid Bakker
Astrid Bakker
17:35 21 Jun 19
We kwamen bij KüchenWelt geheel onverwacht binnenlopen. We werden vriendelijk ontvangen. Duidelijke uitleg over het keukenconcept. Er werd alle tijd genomen voor ons. We zijn super tevreden over hoe we zijn geholpen.
Hannie Oortwijn-Hand
Hannie Oortwijn-Hand
16:49 11 Jun 19
Eerste pinksterdag even keukens kijkenbij Küchenwelt .Super zaak en super personeel( Melvin)Top en eerlijk advies., dus mooie keuken uitgezocht.En dat allemaal voor een zeer leuke prijs.Nu wachten op de styliste, luxe hoor een styliste voor je keuken.Wij kunnen bijna niet wachten!!
Patricia wassenaar
Patricia wassenaar
07:58 28 May 19
Een hele fijne zaak.Wordt heel vriendelijk geholpen en er wordt goed naar je wensen geluisterd.We gingen met een goed gevoel weg en een nieuwe keuken.Ook voor onze kinderen was het fijn die werden goed vermaakt en kregen allemaal lekkere dingen. We waren er namelijk al 3 uur en dat is voor kinderen toch best lang. Kort om zeker een aanrader!!
Louis Gerstel
Louis Gerstel
10:46 24 May 19
Wij zijn heel goed geholpen bij Kuchenwelt.Wij zijn heel tevreden.
naiel hannani
naiel hannani
18:29 23 May 19
Het was echt top! Ze waren heel vriendelijk en duidelijk. Hele goeie service. We gingen met een goed gevoel naar huis.
jolanda Kostelijk
jolanda Kostelijk
15:24 19 May 19
Vandaag een keuken gekocht bij kuchenwelt te Heerhugowaard. Vriendelijk en behulpzaam en zonder dat we van plan waren gelijk een keuken te kopen hebben we een aanbod gekregen die we niet konden laten liggen.Fijne winkel, goed geholpen en nu al zin in de levering.
Ilse Zegwaard
Ilse Zegwaard
15:44 15 May 19
Zeer goed en vriendelijk geholpen en naar huis met een goed gevoel en een droomkeuken.En dat alles zonder afspraak, omdat we ons eerst wilden oriënteren, maar deze deal was zo goed dat we maar gelijk hebben besloten om de deal te sluiten.
simone72121
simone72121
08:39 06 May 19
Goede keukenzaak met veel geduld geholpen. Nemen goed de tijd voor je. Komen afspraken goed na.
Pascal Riewald
Pascal Riewald
12:43 29 Apr 19
Vriendelijke mensen , denken goed mee onder het genot van koffie en cake, wij kunnen niet wachten tot de keuken staat ! Met een compleet nieuwe opstelling
Mandy Overbeek
Mandy Overbeek
09:17 23 Apr 19
Op eerste paasdag onze keuken hier gekocht, heel fijn geholpen! Word goed geluisterd naar de wensen en geven hier een eerlijk advies op
Frans Gokke
Frans Gokke
11:50 22 Apr 19
Eerste kennismaking was met de heer Groothuis. Thuis het besprokene overdacht en de volgende dag terug. Weer alles besproken en op papier gezet. Dan het punt bereikt om een beslissing te nemen. Met de hulp van de heer de Vormer is dit alleen door zijn medewerking tot stand gekomen. Overigens zijn genoemde heren zeer deskundig en een kopje koffie ontbreekt niet.Bijzonder bedankt.
Yvonne Blauwhoff
Yvonne Blauwhoff
16:43 14 Apr 19
We zijn gisteren heel goed geholpen om onze droomkeuken te kunnen realiseren. Pedro heeft onze wensen goed in beeld gebracht en zijn ervaring als specialist is goed van pas gekomen. Samen met Pedro hebben wij de opmaat keuken samengesteld en zijn we goede prijs met de juiste voorwaarden overeengekomen. Wij raden Kuchenwelt een ieder aan.
Oznur Ozturk
Oznur Ozturk
10:29 14 Apr 19
Op een zaterdagmiddag zonder afspraak langs geweest bij Kuchenwelt in Heerhugowaard. Terwijl er 1 medewerker aanwezig was zijn we zeer vriendelijk geholpen. Onze wensen is heel goed beluisterd en naar aanleiding daarvan hebben we een goed advies ontvangen. Via de showroom kregen we voorbeelden te zien.Ons doel was om te oriënteren, echter hebben we uit eindelijk een leuke offerte ontvangen en een deal gesloten. We wachten met smart op onze nieuwe keuken af. Echt een top service.
Imperum
Imperum
19:16 06 Apr 19
Vandaag een keuken samengesteld bij Küchenwelt Heerhugowaard. Al met al een erg prettige ervaring. Er word ruim de tijd genomen voor je en het hele proces wordt goed uitgelegd. Vriendelijk personeel maar niet opdringerig. Vragen worden helder en duidelijk beantwoord.Melvin bedankt!
franka soomer
franka soomer
16:49 03 Apr 19
We zijn enorm goed geholpen bij Kuchenwelt. Ze nemen de tijd voor je en zijn erg vriendelijk. En straks nog met een Styliste alles doornemen en inmeten. Wij zijn blij!
M Rob
M Rob
21:21 28 Mar 19
Eergisteren super geholpen door Pedro. Hij denkt goed mee naar een praktische mooie keuken. Dingen waar je soms zelf niet aan denkt. Er waren toch een paar dingen nog onduidelijk en zijn vandaag nog een keer langs gegaan. Ze namen weer alle tijd voor ons, super. We zijn benieuwd naar het eindresultaat.
Amy Vrind
Amy Vrind
15:51 25 Mar 19
Wij hadden op zondagmiddag om 12 uur een afspraak om voor het eerst naar een keuken te gaan kijken. Oriënteren dachten we! Bij binnenkomst werden wij zeer vriendelijk te woord gestaan door Melvin en zijn gaan zitten met koffie en een koekje. Uiteindelijk 4 uur gezeten en onwijs goed en professioneel geholpen. Wij zijn naar huis gegaan met een super enthousiast gevoel en een top deal. Wij zijn erg benieuwd naar hoe mooi onze nieuwe keuken zal komen te staan.
Mar Dekker-Bankert
Mar Dekker-Bankert
08:54 25 Mar 19
Gisteren hebben wij nav een huis aan huis krantje een bezoek gebracht voor de keuken van mijn ouders. Ik help mn ouders bij de inkoop van zaken voor hun nieuwe appartement. We zijn erg goed geholpen door de verkoper die zeer goed mee dacht en goed naar de wensen vroeg. Ook liepen we vaak heen en weer in de showroom om steeds gericht naar zaken te kijken en te kiezen wat we wilden.We hebben de keuken ook direct gekocht omdat de prijs goed was en het gevoel gewoon goed zat ! Een aanrader dus !Gr Fam Dekker uit Heemskerk
charlotte duijneveld
charlotte duijneveld
14:32 23 Mar 19
Na bij diversen keukenzaken geweest te zijn, bij kuchenwelt aangekomen.Worden meteen vriendelijk begroet maar dat zegt nog niets natuurlijk maar de mannen hebben zich als volwaardige verkopers gehandeld en hun kennis goed gebruikt.Werden zeer goed geadviseerd.Samen een prachtige keuken samengesteld.En tot een mooie prijs gekomen.een dikke pluim voor jullie.
Charlotte duijneveld
Charlotte duijneveld
13:56 23 Mar 19
ANDRE Goesinne
ANDRE Goesinne
09:29 18 Mar 19
Wij gingen zonder afspraak op zaterdagmiddag bij Kuchenwelt langs en werden zeer vriendelijk ontvangen. Er kon direct een offerte worden gemaakt en er werd veel tijd voor ons uitgetrokken en goed geadviseerd. Met een tevreden gevoel en een goede deal gingen wij huiswaarts. Wij zien vol vertrouwen naar onze nieuwe keuken uit!
Kees De Groot
Kees De Groot
17:25 17 Mar 19
Perfect geholpen door het promotieteam! Mario dacht goed mee, adviseerde in wat wel maar ook in wat beter niet te doen.Men nam de tijd voor ons en probeerde ook niets op te dringen. Wij liepen met een goed gevoel de winkel uit.
Paul Brouwer
Paul Brouwer
12:32 12 Mar 19
Heel fijn geholpen in Heerhugowaard door Melvin, heeft heel veel kennis in huis en denkt erg mee in het totale concept, we hebben de keuken nu in grote lijnen op papier en laten hem fine tunen door de mobiele collega die thuis komt inmeten en aanpassen, erg tevreden in deze fase, op naar het vervolg..!
Andy Petzold
Andy Petzold
10:08 07 Mar 19
De showroom is bijna klaar 99%.
pretpiloot
pretpiloot
15:46 03 Mar 19
Zeer goed geholpen bij het ontwerpen en selecteren van de juiste keuken.
Natalie Snoek
Natalie Snoek
12:10 03 Mar 19
Prima service en prettige gesprekspartner! Eigenlijk gingen we alleen even oriënteren voor een nieuwe keuken, maar we zijn gelijk tot aankoop over gegaan! De prijs-1kwaliteit verhouding was dusdanig aantrekkelijk dat we over 12 weken kunnen genieten van onze nieuwe aanwinst!Bedankt voor de goede zorgen!
roland zwart
roland zwart
16:19 01 Mar 19
Wij gingen naar aanleiding van een advertentie naar Kuchenwelt. Om ons te orienteren. Wij werden zo enthousiast geholpen en niets was te dol.Geen afspraak gemaakt. Mooie tekening laten maken en een prijsopgaaf. Deze viel zo mee dat wij gelijk de keuken hebben besteld.
m dequoire
m dequoire
19:48 25 Feb 19
Van te voren een afspraak gemaakt, zodat ze alle tijd hebben voor je.Pedro heeft ons zeer goed geholpen, je kan merken dat hij veel kennis van keukens heeft. We kregen een schets wat eigenlijk direct aansloot op onze wensen.We zijn eigenlijk direct enthousiast geworden en hebben de keuken gekocht.Ze zijn heel klantvriendelijk en houden rekening met al jouw wensen.
lekbir IBrahimi
lekbir IBrahimi
13:14 23 Feb 19
Gister voor de eerste bij kuchenwelt in Heerhugowaard , met een informatieve advies en excellent geholpen door Jasper zijn wij geslacht voor een keuken. chapeau voor beide heren.
W Duyn
W Duyn
09:01 18 Feb 19
Zaterdagmiddag bij Küchenwelt Heerhugowaard wezen kijken, we werden vriendelijk ontvangen door Jasper, onze wensen doorgenomen en met zijn goeie ideeën, hebben we de keuken gekozen die helemaal bij ons past.
LuxesR
LuxesR
06:04 04 Feb 19
Neemt de tijd om alles zeer netjes uit te werken, stylist laat je de materialen nog wijzigen als dat nodig is en er werd geluisterd naar onze wensen.
Anita Klingers
Anita Klingers
15:24 03 Feb 19
We waren niet van plan om nu gelijk een keuken te kopen. Maar zagen onze droom keuken staan. Door de goede behandeling, informatie en een super deal, toch onze droomkeuken gekocht. Wij zijn zeer goed geinformeerd en leuk geholpen. De soep was heerlijk.
Frank Woortman
Frank Woortman
11:04 30 Jan 19
Frank WoortmanBij binnenkomst gelijk een goed gevoel.Na wat rond gekeken te hebben prima opgevangen door Melvin.Nam er de tijd voor om een mooie keuken voor ons neer te zetten.Ook het stappenplan bevalt mij, zoals de styliste die aan huis komt om het gehele plaatje nog eens door te nemen.Kortom, we gingen de zaak uit als trotse eigenaar van een nieuwe keuken.
Gerrit Hendriksen
Gerrit Hendriksen
18:09 28 Jan 19
Wij zijn goed geholpen door Melvin Kabel.Hij gaf een duidelijke uitleg wat betreft het samenstellen van de keuken.Dus geslaagd voor een keuken,!!
JaimyV
JaimyV
22:27 27 Jan 19
Vanmiddag naar Kuchenwelt in Heerhugowaard geweest. Heel vriendelijk ontvangen, we werden heel goed geholpen met het realiseren van onze wensen voor onze droomkeuken. Goed advies, klantvriendelijkheid en gastvrijheid. Nemen de tijd voor je onder het genot van wat eten en drinken. Een hele fijne plek om een mooie keuken uit te zoeken voor een mooie prijs. Daarnaast ook een relaxte sfeer met leuke humor. Wij zijn een mooie keuken rijker! Maurice, Melvin en Ronald bedankt!
Ron Aaij
Ron Aaij
17:33 27 Jan 19
Prima service en goede raad, Pedro.
Melvin Kabel
Melvin Kabel
17:55 13 Jan 19
Bert Kranendonk
Bert Kranendonk
11:44 11 Jan 19
Wij zijn op zondag 23 december 2018 j.l. bij KüchenWelt in Heerhugowaard geweest om ons te oriënteren vanwege het aanschaffen van een nieuwe keuken. We zijn door Melvin Kabel geholpen om onze nieuwe keuken samen te stellen voor onze nieuwe woning in plan Broekhorn te Heerhugowaard. We zijn deze zelfde middag nog geslaagd om onze droomkeuken met Melvin samen te stellen. We zijn uitstekend geholpen door Melvin en zijn zeer tevreden.
T. Hettinga
T. Hettinga
22:11 07 Jan 19
We zijn uitstekend geholpen! Na diverse keukenwinkels te hebben bezocht zijn we uiteindelijk bij Kuchenwelt geslaagd voor een prachtige keuken, goed advies en een nog betere prijs! Verder kijken hoeft niet meer! Je bezoek meer dan waard!!
Bas Slot
Bas Slot
19:24 06 Jan 19
Gister een keuken besteld, prettig geholpen door Pedro Naafs. Ben erg benieuwd naar de keuken. Zeker een aanrader om bij Kuchenwelt te kopen!
Bouke Algra
Bouke Algra
13:27 05 Jan 19
Voor de tweede keer naar Kuchenwelt.1e keer een goede indruk gekregen en de 2e keer met een mooie keuken de deur uit en een lekker recept om te koken. Geholpen door Maurice. Duidelijk en meedenkend, dus leuke oplossingen. Een afspraak gemaakt met de Styliste. Alles kan nog aangepast worden indien nodig en omdat Maurice van het duurste uitgegaan is, kunnen aanpassingen alleen maar mee vallen. Tot nu toe zeer goed geholpen.
Pedro Naafs
Pedro Naafs
22:57 04 Jan 19
Jobbe van der Kaaij
Jobbe van der Kaaij
18:36 04 Jan 19
Bij aankomst in de zaak eerst even rond gekeken en vervolgens door een van de verkopers goed geholpen om onze keuken samen te stellen. Ook nog goed advies gekregen over onze inductie kookplaat. Al met al een prima ervaring.
Wilma Spanjaardt
Wilma Spanjaardt
14:49 04 Jan 19
Vanmorgen naar Kuchenwelt Heerhugowaard geweest voor een afspraak met Jasper Haarsma en we werden hartelijke ontvangen met goede koffie.Nadat hij onze wensen had opgenomen, liet hij ons de apparatuur en de materialen zien.Wij kregen een duidelijke uitleg over de wijze waarop Kuchenwelt werkt, het aanbod van een styliste om de puntjes op de i te zetten en Jasper maakte een ontwerp voor onze keuken. Hierbij gaf hij goede tips en maakte duidelijk waarom deze keukenindeling voor onze ruimte geschikt is. En het klopte helemaal! Super dat iemand je hierbij zo goed kan adviseren, top gedaan Jasper. Met een verdiepte lade zodat je naast ruimte op je aanrecht ook meer kwijt kan hierin. De prijs voor deze keuken, inclusief inbouw was perfect en daar zijn wij erg blij mee. Jasper, Melvin en Ronald enorm bedankt voor het meedenken! Een aanrader om deze keuken zaak te bezoeken.
Werner Snijders
Werner Snijders
17:15 30 Dec 18
Super geholpen in Heerhugowaard door Jasper. We zijn eruit! Na tien jaar dus eindelijk de keuken die past bij onze wensen en qua budget!
Miranda
Miranda
16:39 27 Dec 18
Goed geholpen en er werdt vooral de tijd voor je genomen.
David Steenvoorden
David Steenvoorden
14:30 27 Dec 18
Vandaag een keuken gekocht bij KuchenWelt! Heel tevreden over het advies en de service! Goed geholpen en een mooie prijs gekregen! Ze hebben ook lekkere koffie ;)Dus zeker een aanrader voor als je opzoek naar een keuken bent!
R. Tomova
R. Tomova
14:58 24 Dec 18
Zonder afspraak gistermiddag binnen gelopen, alsnog goed geholpen. Vriendelijke service en er werd actief meegedacht voor de juiste keuken met aandacht voor mijn budget. Tot nu toe tevreden.
Ricky Martin
Ricky Martin
17:52 29 Nov 18
Top service en top keuken
Jennifer K. Ross
Jennifer K. Ross
06:30 29 Nov 18
goede vragen wat ons aan het denken heeft gezet. Uiteindelijk voor Kuchenwelt gekozen
Frank C. Fisher
Frank C. Fisher
12:11 27 Nov 18
voor ieder budget kun je er terecht
Russell D. Vargas
Russell D. Vargas
06:01 27 Nov 18
zonder afspraak toch goed geholpen
Ronald Rol
Ronald Rol
12:24 12 Nov 18
Uitendelijk komt het toch goed
HarpikMick
HarpikMick
18:07 02 Sep 18
Sebastiaan Engeln
Sebastiaan Engeln
15:18 02 Sep 18

Waarover moet mijn ervaring gaan?

Wat u vindt dat wij moeten weten. Wij horen graag wat uw KüchenWelt ervaring uniek maakt. Bent u tevreden over de keuken of vind u dat er dingen anders moeten? Is de samenwerking bevallen of moeten we ergens aandacht aan schenken? We lezen echt alle berichten en reageren hier op. Met een goede beoordeling zijn we blij, en van een minder goede leren we verbeteren.

Het enige wat we wel vragen is om het netjes te houden. Ook als u niet geheel tevreden bent. Onze medewerkers zijn ook mensen. Reviews met schuttingtaal, met privacygevoelige informatie of gericht op het beschadigen van medewerkers kunnen door Google worden tegengehouden of eventueel verwijderd. 

Waar bestaat een review uit?

Beoordeling
Het aantal sterren wat u KüchenWelt geeft.

1 ster: totaal niet tevreden
2 sterren: ondermaats
3 sterren: een voldoende
4: blij met de keuken
5: erg blij met de keuken

Naam
Google gebruikt de naam die aan uw Google profiel is gekoppeld. Natuurlijk is het voor ons wel fijn om te weten wie u bent. Zowel bij tevreden als minder tevreden geluiden. Wij vinden belangrijk om vakwerk af te leveren. 

E-mailadres
E-mailverificatie is verplicht. Zo voorkomen we dat er niet klanten geen review kunnenw plaatsen. Daar hebben wij niets aan en geïnteresseerde klanten worden er al helemaal niets wijzer van.

Boodschap
Beschrijf uw ervaring met KüchenWelt. Wat is opgevallen of bijgebleven? Bent u blij met de keuken, wilt u de adviseur een pluim geven, of juist dat we luisteren naar iets wat u heeft meegemaakt tijdens de aankoop? Ook voor toekomstige klanten is dit erg waardevol om te lezen. Onderzoek wijst uit dat andere mensen gebaat zijn bij een nauwkeurige beschrijving van kopers die hen voorgingen. 

Zijn de reviews van KüchenWelt betrouwbaar?

Het zou natuurlijk gek zijn als we hier volmondig nee riepen. De reviews worden namelijk extern via Google verzameld. Hoewel er altijd iemand kan zijn die enorm zijn best doet om een oneerlijke review toch geplaatst te krijgen durven we te stellen dat Google bedriegers in 99% van de gevallen er uit filtert. Wij geloven in eerlijkheid.

Dat geldt voor onze keukens, voor de prijzen van onze keukens, de werkwijze in de showroom, maar ook voor onze service en transparantie naar nieuwe klanten. Daarom plaatsen wij ook negatieve ervaringen gewoon. Zoiets moet je namelijk niet maskeren maar proberen op te lossen. Overal waar gewerkt word maakt ook wel eens iemand een fout. Maar in het oplossen daarvan ligt de meerwaarde. Dat geloven wij en willen we onze klanten ook graag laten zien.

Waar kan ik mijn KüchenWelt ervaring plaatsen?

Fijn dat u het vraagt!

Klik op deze link om een review achter te laten.

De beoordeling is tevens op Google te schrijven of door bovenaan deze pagina te klikken op 'recensie schrijven'. Als u nog niet ingelogd bent met je Google-account vragen we dat om dat te doen. Geef ons de sterren die u ons waard vindt, schrijf het bericht, druk op de “Posten”-knop en klaar is uw review.

Namens iedereen bij KüchenWelt heel erg bedankt!