Reviews KüchenWelt

Wij doen ons best onze klanten een goede ervaring te geven. Wij horen dan ook graag uw mening over KüchenWelt. Reviews over onze keukens, onze oplevering of service geven ons waardevolle inzichten. Informatie waarmee we onze keukens en onze dienstverlening nog beter kunnen maken. Onderstaande reviews zijn extern en onafhankelijk op Google verzameld en terug te vinden.

xander mos
xander mos
16:47 05 Jun 20
We zijn uitstekend geholpen om al onze wensen in de keuken te krijgen.
Ferry Kleijn
Ferry Kleijn
13:16 05 Jun 20
Op 27 mei naar Kuchenwelt in Heerhugowaard geweest om daar een oriënterend gesprek te hebben over een nieuwe keuken. Na een vriendelijk ontvangst tijdens een kopje koffie onze wensen besproken met de verkoper (Melvin). Hij nam ruim de tijd voor ons en heeft ons zeer goed geholpen. Uiteindelijk dezelfde dag daar onze keuken gekocht voor een zeer nette en goede prijs. Styliste komt nog aan huis om kleur ed. te bepalen. Over alles zeer tevreden en zeker een aanrader om bij kuchenwelt langs te gaan als je een keuken wil kopen.
Marcel Nijskens
Marcel Nijskens
13:04 04 Jun 20
een mooie keuken gekocht voor een mooie prijs.Keuken geleverd géén idee of ie compleet is. Ze hebben de de keuken ingemeten precies op de waterleidingen die uit de muur komen!Gebruiksaanwijzing verwijst met een oogje naar een document (daar lijkt het op) totaal onduidelijk dus.25-5inmiddels gebeld door kuchenwelt, en da's mooi. Keuken is bijna geïnstalleerd (door mij zelf). ! keukenblad was beschadigd maar dat word netjes opgelost. Alleen jammer dat je dan niet in 1 keer alles goed kan zetten. Als de keuken helemaal staat een foto en final review ! Kwaliteit is prima !4-6De kwaliteit van de keuken bedoel ik dan. Spul van Frilec zou ik echt nooit niet meer bestellen. Verteld word dat het ook goed is maar daar heb ik inmiddels mijn twijfels over. Dun plaat materiaal en de afzuigkap is helemaal een drama. Verkeerde boorgaten. Niet fatsoenlijk op te hangen. Jammer voor de 4 sterren. Er blijven er maar 3 over,
Daphne Posthumus
Daphne Posthumus
13:19 03 Jun 20
Twee keer een afspraak gemaakt, na de eerste keer met een tekening de deur uit. Na het tweede gesprek een mooi aanbod gekregen, dus keuken gekocht. Styliste moet nog langs komen en de keuken moet nog geleverd worden.... Maar tot nu toe zeker tevreden. Contact is vriendelijk, nemen de tijd voor je en geven je ook genoeg bedenk tijd. Ontzettend benieuwd wat de styliste nog voor mij gaat betekenen en hoe de keuken uiteindelijk hier zal staan :)
Remi Moederzoon
Remi Moederzoon
12:52 03 Jun 20
Ruim een jaar geleden een keuken besteld helemaal naar onze smaak.Met de levering paar dingetjes fout gegaan, maar dit is door Kuchenwelt naar alle tevredenheid opgelost 👍
erik korendijk
erik korendijk
10:30 03 Jun 20
Service goed styliste goede advies fijne samen werking
Diana van der Maat
Diana van der Maat
09:32 03 Jun 20
Zonder afspraak op zondagmiddag kwamen wij terecht in Heerhugowaard. Waar we na een heerlijk kopje koffie geholpen werden door Leo. Hier is ruimschoots de tijd voor genomen want uiteindelijk gingen we 2 uur na sluitingstijd pas de deur uit! We kwamen alleen om te oriënteren maar met het prachtige plan en het goede deskundige advies hebben we direct de knoop doorgehakt en de keuken gekocht. Volgende week komt de styliste voor de exacte kleur keuze etc. Hier kijken wij erg naar uit. Tot nu toe alleen maar positief wat onze ervaring betreft.
menno rinsma
menno rinsma
05:05 03 Jun 20
Geweldige zaak neemt de tijd voor je
Jacob Dekker
Jacob Dekker
20:18 02 Jun 20
Een poos geleden langs geweest bij KuchenWelt voor een keuken voor onze nieuwbouw woning. Het idee was om wat inspiratie op te doen voor kleur en indeling. Maar Melvin was zo enthousiast om gelijk een opstelling te schetsen en een scherpe prijs neer te leggen. Omdat de bouw wat vertraging had opgelopen is zonder probleem de offerte verlengd. Binnenkort komt de styliste langs om de laatste details door te nemen.
D.R. Manuputty
D.R. Manuputty
10:08 02 Jun 20
Mooie Deal en blij met onze keuken!!
Wouter de Boer
Wouter de Boer
11:07 28 May 20
Afgelopen weekend hebben we een keuken besteld bij Küchenwelt in Heerhugowaard. We hebben gekozen voor Küchenwelt vanwege de belofte dat ze altijd goedkoper zijn en dat ze een styliste service hebben. De styliste komt nog langs in ons nieuwe huis om de kleur van de kastjes en het aanrechtblad te bepalen. Dit was voor ons een enorm pluspunt omdat we het moeilijk vonden om in de zaak zelf de kleuren te bepalen. Wat betreft de prijs hebben we volges mij een mooie deal te pakken. Twijfel dus niet om langs te gaan. De deskundige medewerkers zullen samen met u ongetwijfeld tot een mooie deal komen.
Eni Holzhauser
Eni Holzhauser
10:12 28 May 20
We zijn heel tevreden met het advies van Valerie. Met een redelijke laag budget hebben we een mooie keuken gekocht van KuchenWelt. Heel erg bedankt voor de hulp van Marcel.
Rinado Alofs
Rinado Alofs
19:28 27 May 20
Zijn naar heer hugowaard gereden om ideeen op tedoen erg fijn geholpen door Jos en zeer goed geadviseerd nu afwachten op de styliste voor de laatste puntjes een aanrader zeggen wij
geordy van der schaaf
geordy van der schaaf
17:44 27 May 20
Wij hebben een keuken bij Kuchenwelt gekocht op 8 mei. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen met een kopje koffie en thee. De verkoper stelde zich aller vriendelijkst voor (Melvin). Wij zijn zeer professioneel geholpen en hij nam echt de tijd voor ons. Al onze vragen zijn beantwoord. Het was een zeer prettig bezoek. Daarna is direct een afspraak gemaakt dat de styliste zou langs komen en ook dat was een zeer professioneel en vriendelijk bezoek. Alle lof voor deze medewerkers van Kuchenwelt.
Toos Boukens
Toos Boukens
16:29 27 May 20
Heel hartelijk ontvangen bij Kuchenwelt. Eigenlijk voor een oriëntatie maar ik zag al gelijk een frontje en keukenblad wat ik graag wilde. Na een fijn en gemoedelijk gesprek op een mooie keuken uitgekomen en voor een prijs waar ik tevreden over was dus gelijk getekend. Morgen verwachten we de styliste en dan heel benieuwd hoe het eruit gaat zien.
Thijs Boltze
Thijs Boltze
09:02 27 May 20
Afgelopen week mijn droom keuken gekocht bij Kuchenwelt in Heerhugowaard. We wisten dat we best wel wat wensen hadden, maar Pedro heeft ons daar ontzettend goed in begeleid. Tips en ideeen waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Uiteindelijk redelijk binnen ons budget een prachtige keuken uitgekozen. Wat ik vooral ook heel fijn vind is dat er tegen de tijd dat ons huis gebouwd is nog een styliste bij ons thuis komt om de puntjes op de i te zetten. Top!
Mark Krol
Mark Krol
20:19 25 May 20
Jos van Kuchenwelt heeft ons uitstekend geholpen. Wij hadden een vrij krap budget. Er is naar onze wensen geluisterd en uiteindelijk zijn wij tot een mooi compromis gekomen. Een keuken naar wens, voor een mooie prijs. Wij kunnen niet wachten tot de styliste komt (fantastische service) en tot de keuken geplaatst wordt.
Sander Pellegrom
Sander Pellegrom
20:13 25 May 20
Afgelopen weekend een afspraak gehad bij de vestiging Heerhugowaard. Relaxte manier van advies. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je. Luisteren naar wat jij als klant echt wel en of niet wilt en belangrijk vindt. En stellen daarna pas een plan op maat op. Zelfs een styliste service aan huis krijg je erbij waar je dan evt. nog wijzigingen kan aanbrengen en advies krijgt qua styling, indeling en kleur. Kortom tot nu toe erg tevreden KuchenWelt!!! En benieuwd naar het uiteindelijke eindresultaat!
Mariska Rodenburg
Mariska Rodenburg
19:21 25 May 20
Goede ervaringen in de winkel. Eerst zelf een rondje gelopen om inspiratie op te doen en werden hartelijk ontvangen. Daarna een afspraak gemaakt. Verkoper denkt met je mee en denkt zelfs een stapje vooruit. De 3d optie in de winkel werkt ook super! Je krijgt meteen een mooi beeld van de keuken! Ook de stylistenservice is een pluspunt.
Aat Gorissen
Aat Gorissen
17:04 25 May 20
Mooie showroom met vele modellen en een gemoedelijke sfeer .Wij hadden wel een afspraak en werden voor tijd al geholpen . Mijn vrouw zag al snel mooie fronten waar we toen voor zijn gegaan maar toen alles op papier stond was hij wel wat boven ons budget maar na en praatje met zijn baas kwam Jos met zo'n prijs dat we hem niet konden laten lopen . Dus hebben we hem gekocht en ik heb net een afspraak gemaakt met de styliste om de puntjes op de I te zetten . Onze ervaring was zeer positief en gastvrij dus aan te bevelen.!!!!!!!!!
Corina van der Sanden
Corina van der Sanden
09:40 25 May 20
Wij werden heel hartelijk ontvangen. Onze zoon van 12 jaar was mee, ook daar was aan gedacht. Hij heeft flink kunnen gamen terwijl wij een advies gesprek hadden. Wat wij erg fijn vonden was dat er niet gevraagd werd om ons budget. We werden ook niet gepusht. Wij werden geholpen door Pedro en daar hadden we een heel fijn advies gesprek mee. Hij dacht ook met ons mee, en als hij iets niet vond passen, zei hij dat ook eerlijk. Later kwam er ook een andere collega bij, die ook mee dacht en eerlijk was. Wij hebben dit als heel fijn ervaren, en zijn uiteindelijk met een keuken order weer naar huis gegaan. Tot nu toe zijn wij erg tevreden. 👍
Paul van Dam
Paul van Dam
07:53 25 May 20
Top geholpen, nette snelle afhandeling.
Ibrahim Olgun
Ibrahim Olgun
23:35 24 May 20
Eind april oriënterend gesprek gehad. Zeer vakkundig geholpen door het personeel. Hebben op hetzelfde dag besloten om de keuken af te nemen. De styliste afspraak was snel en eenvoudig te maken. Zeker een aanrader voor diegene die een goede keuken zoekt.
Rob Van wunnik
Rob Van wunnik
19:12 24 May 20
Tijdens onze keuken oriëntatie kwamen mijn vrouw en ik -op afspraak- bij Kuechenwelt in Heerhugowaard terecht . Mooie ruime zaak met vriendelijk personeel. Niemand was opdringerig of gaf je het vervelende gevoel dat ze moesten "scoren". Wij werden te woord gestaan door Melvin Kabel, een twintiger , maar wel iemand die "keukens kende". Melvin nam alle tijd voor ons en wist ook onze soms nog wat vage, onduidelijke ideeën en wensen m.b.t. de nieuwe keuken om te zetten in duidelijke en praktische voorbeelden qua stijl, materialen, kleur en kleurencombinaties. Heel mooi is het 3D systeem waarover Kuechenwelt beschikt en op ingenieuze wijze alle (on)mogelijkheden van onze voorkeur(en) in beeld werden gebracht. Vervolgens gingen Melvin, mijn vrouw en ik rond de tafel om te bezien wat er financieel - d.w.z. binnen ons budget, welke wij niet aan Melvin kenbaar hadden gemaakt- mogelijkzou zijn. Na enig onderhandelen kwamen we tot een mooie prijs.Zeker vermeldenswaard is nog dat Kuechenwelt beschikt over 2 stylistes. Deze dames komen op afspraak bij de klant langs om de keuken exact in te meten en te adviseren indien twijfels over opstelling, kleuren of materialen bestaan. Kortom, de vraag beantwoorden of alle klantwensen kunnen worden uitgevoerd. Een zeer professionele en geruststellende laatste stap alvorens de afspraak over de leverdatum te maken. Mijn vrouw en ik kunnen tot op heden enkel bijzonder lovend zijn over ons contact met Kuechenwelt.
Cindy Knuistingh
Cindy Knuistingh
13:10 24 May 20
Hele gemoedelijke sfeer. Geen opdringerigheid. Zeer kundig personeel die met je meedenken. We kwamen eigenlijk alleen om te kijken aangezien ons huis nog gebouwd moet worden. We hadden een droomkeuken in ons hoofd. Jos heeft deze op papier uitgetekend en daarna via een 3D scherm tot leven gebracht.Met nog wat advies en aanpassingen was daar ineens onze toekomstige keuken.De 1e prijsindicatie was niet wat wij in gedachten hadden, maar na een gesprek met Ronald is er een mooie offerte gekomen waar we eigenlijk geen nee op konden zeggen. Fijn is ook dat we niet met een keuken zitten als onverhoopt de bouw niet doorgaat. Wij raden iedereen aan die een keuken nodig heeft zeker naar KuchenWelt te gaan.
Thien Ly Nguyen
Thien Ly Nguyen
13:30 22 May 20
We waren helemaal naar Heerhugowaard gereden voor wat inspiratie voor onze nieuwe keuken. We werden goed en aandachtig geholpen door Leo. Leo is kundig en zeker van z'n vak. We voelden ons erg prettig bij en we hebben daarom ook gelijk een figuurlijke handdruk gegeven voor een nieuwe keuken. De styliste service is overigens een goed idee! Een minpunt was dat de styliste waarschijnlijk een slechte dag had, die zich niet voorstelde bij onze afspraak, maar wel gelijk ter zake kwam. Tot op de dag van vandaag weten we haar naam nog steeds niet, dus dat is wel een verbeterpunt!
andy vandenbroek
andy vandenbroek
10:34 22 May 20
Tot zover prima geregeld allemaal. We verwachten de keuken in september
Alex Aguilera
Alex Aguilera
16:45 21 May 20
Gastvrij ontvangen en er werd alle tijd genomen om een keuken samen te stellen en deze uit te tekenen.Na een tweede bezoek hebben wij een mooie deal gekregen en we kunnen niet wachten om de keuken thuis te zien. Bedankt Kuchenwelt!
Yosri Van Der Wal
Yosri Van Der Wal
13:35 21 May 20
Goed geholpen op het filiaal in in Heerhugowaard. Ook was de keuken scherp geprijst
Rick Berende
Rick Berende
13:12 21 May 20
Wij zijn vorige week echt super geholpen bij kuchenwelt Heerhugowaard. 2 fijne gesprekken gehad en tot een mooie deal gekomen. Geen enkele druk opgelegd en overal werd aan gedacht. Aanrader voor iedereen. Bij een eventuele volgende keuken komen we zeker terug.
Sjohnja Huisman
Sjohnja Huisman
19:17 20 May 20
Recent bij Küchenwelt geweest op voorspraak van een kennis. Wij zijn hartstikke goed geholpen en zijn de deur uitgelopen met een mooie getekende offerte. Verkoper heeft zich flexibel opgesteld en de onderhandelingen waren leuk. Ik heb genoten; kan niet wachten tot de keuken geleverd wordt. Oh ja, erg gaaf dat een styliste in ons huis de belichting komt bekijken zodat we de juiste kleur en glans goed kunnen bepalen. Super!!!
Patrick Bedorf
Patrick Bedorf
18:35 20 May 20
Wij zijn super geholpen informatie erg duidelijk en communicatie is duidelijk.Nette bouwtekeningen ontvangen.Heb de winkel al enkele keren aangeraden
Gert Verresen
Gert Verresen
08:10 20 May 20
Goed geholpen en praktisch meegedacht. De keuken wordt na de bouwvak geplaatst. We zijn benieuwd hoe mooi hij staat.
Rob Konijn
Rob Konijn
19:30 19 May 20
Dankzij KüchenWelt krijgen wij straks ons droom woonkeuken! Erg gastvrij, eerlijk, ongedwongen en behulpzaam.Wij zijn erg tevreden en benieuwd naar het eindresultaat. Ook dat gaat vast en zeker goed komen met behulp van de styliste.
Diana van Renswoude
Diana van Renswoude
10:08 19 May 20
Kitty van Schooten
Kitty van Schooten
10:15 18 May 20
Wij zijn naar Heerhugowaard geweest en tot overeenstemming gekomen met Kuchenwelt. De styliste is inmiddels geweest. Er staat nu nog 1 vraag open en daarna kunnen we order definitief maken. Ik kijk ernaar uit. Prettige afspraken gehad en we hebben er veel vertrouwen in.
Evert van Peperstraten
Evert van Peperstraten
10:53 16 May 20
langs geweest bij Kuchenwelt een goed ontvangst gehad eerlijk en goed advies gekregen keuken gekocht er komt nog een styiste thuis langs voor de kleuren inmeten en de puntjes op de i te zetten gevoel is goed ik hoop de keuken straks ook maar heb er alle vertrouwen in bedankt Pedro en Ronald
William Roelofsen
William Roelofsen
19:29 15 May 20
Nieuwsgierig geworden door de goede reviews waren we afgereisd naar Küchenwelt in Heerhugowaard. Gewoon om inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken en ons te laten informeren. Een afspraak leek ons nog niet nodig. We werden gastvrij ontvangen, de tentoongestelde keukens waren inspirerend en voor we het wisten zaten we toch aan tafel met een adviseur. Vriendelijk en professioneel leidde hij ons door de keukenwereld en wist hij antwoord te geven op alle vragen. We waren helemaal niet van plan om een definitieve keuze te maken, maar na vele uren praten bleek het gebodene zo goed dat we toch getekend hebben voor een nieuwe keuken. En daar zijn we heel blij mee!
Vanessa vK
Vanessa vK
11:03 15 May 20
Super warme sfeer en enorm goed geholpen en uniek dat zij een styliste naar mijn huis hebben gestuurd met de kleuren stalen van zowel werkblad als keuken kleur omdat ik twijfelde en de kleur keuze in mijn eigen lichtval en omgeving samen met de styliste Stephanie heb kunnen maken. Zij was geweldig in haar advies en heeft alles nagemeten en in 3D in de juiste kleur mijn tekening aangepast. AANRADER! Totaal andere beleving als bij overige keuken bedrijven. Dank je Kuchenwelt. En dank je Stephanie, Ronald en Pedro voor Jullie top service om mijn droom keuken te kunnen realiseren.
Jan van Geel
Jan van Geel
21:09 13 May 20
Wij zijn zeer content met de geboden service in de winkel. Top verkoper (Ronald). Zijn erg benieuwd naar de mooie keuken!
Paul T.
Paul T.
16:54 13 May 20
Goed geholpen en zeer tevreden over de service!
Peter de Boer
Peter de Boer
13:41 12 May 20
Ik ben heel blij met het advies van de styliste, en de kleurstellingen die ze aan heeft bevolen. Top service.
R. K
R. K
20:50 10 May 20
Goed geholpen door Melvin en nu wachten tot de keuken er is!
Kenly Joshua van der Kruk
Kenly Joshua van der Kruk
06:50 07 May 20
Wij willen Kuchenwelt hartelijk ontvangen voor de professionele hulp die zij ons hebben gegeven met het uitzoeken van de keuken. Na vele bezoeken bij andere keukenwinkels waren wij hier toch echt op onze plek en hebben zij echt de tijd voor ons genomen om een juiste keuken naar onze wensen/style uit te zoeken! Ik kan iedereen aanraden om hier zijn/haar keuken te komen! Wij kunnen niet wachten tot dat de keuken geleverd wordt.
Robert van Bentum
Robert van Bentum
18:12 06 May 20
Pas een 2de bezoek aan een "keukenboer" op onze zoektocht naar een nieuwe keuken. In deze moeilijke tijden al lastig genoeg, maar de ontvangst en hulp was zoveel beter bij Kuchenwelt dat we terplekke een keuken hebben gekocht. Morgen komt de styliste, ook zo'n fantastische service...kan niet wachten op de keuken....
Josina Rozema
Josina Rozema
07:34 06 May 20
Wij hebben een prachtige keuken uitgezocht en zijn erg goed geholpen.Heerlijke koffie en lekkere broodjes. Zeer tevreden.
Fabian Pen
Fabian Pen
06:52 06 May 20
Kuchenwelt is een mooie keukenzaak. De medewerkers denken met je mee en er hangt een ontspannen sfeer. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar het doel is om jouw wens in vervulling te laten gaan. Hoe deze geleverd gaat worden moeten we nog afwachten, maar het uitzoeken verliep fantastisch!
keith abbink
keith abbink
15:42 05 May 20
heel goed en vriendelijk geholpen in de winkel.en de afspraak was snel gepland met de stylist
Frank De Haan
Frank De Haan
20:09 04 May 20
je wordt netjes geholpen, vooral denkend aan de wensen van de klant ! Ondanks wij geen afspraak hadden werden we te woord gestaan op zeer professionele wijzen. goed en duidelijk concept. Zou ze zeker aanraden indien u een keuken wil gaan kopen.
Peetensuus
Peetensuus
16:43 04 May 20
Voor ons nieuwe huis een mooie keuken gekocht bij KuchenWelt in Heerhugowaard. Wij zijn geholpen door uiterst vriendelijke dhr Leo. Deze vakman nam alle tijd voor ons. Bijna 5 uur lang tot onze droomkeuken op papier stond. Wat een orienterend gesprek zou zijn eindigde in de aanschaf van onze keuken. Wij kunnen niet wachten tot de keuken staat!Mvg, de Zeeuw
Margret Dekker
Margret Dekker
14:39 04 May 20
In onze zoektocht naar een keuken voor mijn schoonouders kwamen we bij KüchenWelt terecht. In verband met Corona was mijn man eerder alvast wezen kijken om wat voorwerk te verrichten en tot een acceptabele prijs te komen. Vervolgens met zijn vieren heen gegaan om zijn voorstel te bekijken en het materiaal te zien en te voelen. Vrouwen kijken blijkbaar toch anders naar keukens dan mannen, dus er werd nog van alles aangepast, totdat iedereen tevreden was. De styliste kwam een week later persoonlijk langs om alles op te meten en het gekozen frontje en blad nog even in het juiste licht te zien en toen was de opdracht definitief. De levering kan gelukkig al snel. We zijn reuzebenieuwd naar het eindresultaat!
Yanna Hesp - van Schaaijk
Yanna Hesp - van Schaaijk
14:23 04 May 20
Na een aantal verschillende keukenleveranciers te hebben bezocht zijn wij bij KüchenWelt beland. Hier hebben we onze woonkeuken gevonden, binnen ons budget zonder concessies te hebben gedaan. Alles wat we willen zit in deze keuken. We zijn ontzettend goed geholpen en de kinderen mochten zelfs na afloop nog even racen in de autoracestoel (PS4)
Gerben de Boer
Gerben de Boer
12:52 04 May 20
We zijn heel erg goed en professioneel geholpen, zowel in de winkel als met de stylist. Super tevreden, en we kunnen niet wachten tot de keuken er is.
Monique Vlug
Monique Vlug
12:27 04 May 20
Ruim een week geleden zijn we bij Kuchenwelt geweest voor een nieuwe keuken. We moesten even wachten maar kregen keurig een drankje. Ze zijn meedenkend en namen de tijd voor ons. We zijn goed geholpen.
Hanneke Brenders
Hanneke Brenders
10:37 04 May 20
Goede prijs- kwaliteitverhouding en fijn dat er nog een styliste thuis komt om mee te denken en in te meten.
irene peeters
irene peeters
10:25 29 Apr 20
Op 14-03-2020 zijn wij hartelijk ontvangen door de gezellige en proffesionele medewerkers van Kuchenwelt HHW, na vele bezoeken bij andere keukenboeren waren we hier eindelijk op onze plek, en kunnen we niet wachten tot onze mooie nieuwe keuken geplaatst gaat worden.Nog een extra compliment want ik heb al meerdere keren ze benaderd met vragen en iedere x is hier snel op trg gereageerd via mail en een telefoontje vd stylistes! Gaf mij een extra vertrouwens puntje, top!
Mike Weermeier
Mike Weermeier
14:56 28 Apr 20
Prima service zeer tevreden
ray mond
ray mond
19:42 23 Apr 20
Zeer goed geholpen in Heerhugowaard..Er werd alle tijd voor ons genomen en we hebben een prachtige keuken uitgezocht.De styliste komt nog kijken naar hoe hij het best tot zijn recht gaat komen in onze woning. Al met al top en nu nog even wachten tot hij ins ons huis staat!
Pim Brieffies
Pim Brieffies
17:22 21 Apr 20
Top behandeld!
Gretha Tuinstra
Gretha Tuinstra
11:46 21 Apr 20
Sjoerd Haanstra
Sjoerd Haanstra
13:00 19 Apr 20
ondanks dat we geen afspraak hadden zijn we heel goed geholpen !en hadden we eind van de dag een mooie keuken gekocht .melvin kabel bedankt voor je goeie advies en tijd !binnenkort komt de stylist daar kijken we naar uit !
Kaley Mae cocx
Kaley Mae cocx
12:22 17 Apr 20
zeer tevreden
Richard Kenselaar
Richard Kenselaar
19:03 13 Apr 20
In oktober 2019 naar Küchenwelt Heerhugowaard gegaan om ons te oriënteren op wat er tegenwoordig mogelijk is en tegen welk bedrag, zodat we wisten wat we bij elkaar moesten sparen.We kregen dusdanig goede hulp, dat we niet verder wilden kijken, en omdat de keuken binnen een jaar op afroep besteld kon worden hebben we meteen de knoop doorgehakt. Wat goed voelt, voelt goed!Deze week komt de styliste om de definitieve bestelling en de juiste kleuren e.d. op te nemen, rond half juli komt de keuken. We kunnen niet wachten!
dennis van cleef
dennis van cleef
18:46 12 Apr 20
We hebben veel plezier van onze nieuwe keuken. Goede kwaliteit van kasten en apparatuur.
patrick groenewegen
patrick groenewegen
12:55 11 Apr 20
José Boots
José Boots
11:41 09 Apr 20
Mijn vriend en ik raden zeker aan om naar KuchenWelt te gaan. Op een zaterdag zijn wij spontaan bij KuchenWelt naar binnengelopen, en kwamen als blije mensen met een mooie keuken weer naar buiten.Fijn personeel die heel erg met je mee denkt om de keuken samen te stellen die je graag wilt. Veel opties qua uitstraling en de benodigde apparatuur. Niks is te gek, niets is te veel.Er wordt een handige tekening gemaakt, zodat je een impressie hebt, en later wordt er nog een 3d tekening opgestuurd. Helemaal top. Daarnaast de styliste die bij je thuis komt om te kijken naar de kleuren, super fijn.
Alma Sijpenhof
Alma Sijpenhof
10:29 09 Apr 20
Top service! Ik kijk uit naar de levering van mijn keuken!
Claudia
Claudia
11:48 07 Apr 20
Na een vriendelijk en eerlijk gesprek met een prachtige keuken de deur uitgegaan. Niet geheel onbelangrijk is dat Kuchenwelt zeker qua prijs kwaliteit de beste is. Als kers op de slagroomtaart krijgen we ook nog een styliste thuis om de puntjes op de i te zetten.
Erik De Ronde
Erik De Ronde
07:39 06 Apr 20
We waren 2 uur te vroeg, gelijk geholpen, goed advies gekregen en een mooie keuken uitgezocht
Lizzy Prins
Lizzy Prins
15:16 03 Apr 20
Enkele weken geleden voor een keuken gaan oriënteren. Wij zijn erg goed geholpen door Melvin. Er werd goed de tijd genomen en al onze wensen zijn goed grondig in kaart gebracht. Als afsluiting hiervan kregen wij onze droomkeuken voor een nette prijs.
Henk Koorn
Henk Koorn
08:59 03 Apr 20
Twee weken geleden een keuken gekocht bij kuchenwelt. De service was echt top! Er werd goed naar onze wensen en budget geluisterd. Het personeel denkt goed mee en is totaal niet pusherig zoals bij andere keukenzaken. Bedankt!!
Sharon Boersma
Sharon Boersma
14:33 01 Apr 20
Zeer vriendelijk geholpen, er wordt goed met je meegedacht om aan alle wensen te kunnen voldoen.
Sandra Manneveld
Sandra Manneveld
12:42 31 Mar 20
Super blij met de hulp bij de aanschaf en styling van de keuken. Bedankt!
Danny Diederen
Danny Diederen
15:41 27 Mar 20
Top zaak, goede service, goede kwaliteit en bij probleempjes wordt dat goed opgepakt. Echt een aanrader!
erik van gelder
erik van gelder
14:42 26 Mar 20
Dik tevreden met het voortraject.
Tessa Val
Tessa Val
18:40 24 Mar 20
Wij zijn blij dat we hebben gekozen voor KuchenWelt! Hele aardige mensen en super goede service. Je hoeft niet ter plekke te beslissen hoe de keuken er uiteindelijk uit komt te zien, want er komt altijd een gratis stylist bij je thuis om de keuken geheel naar wens te maken zodat het past bij de rest van het interieur. Dit vind ik echt een pluspunt ten opzichte van andere keukenzaken.
Ine Prinsenberg
Ine Prinsenberg
12:05 22 Mar 20
Erg vriendelijke mensen, er wordt goed meegedacht en de styliste kwam ook nog met goede input om ervoor te zorgen dat de ruimte in onze kleine keuken optimaal benut kan worden.We kijken met veel plezier uit naar de keuken die in mei geleverd gaat worden!
johan de bie
johan de bie
22:56 21 Mar 20
Goed geholpen, goed de tijd gekregen om onze wensen duidelijk te maken, snel een email reactie gekregen (binnen 2 werkdagen) wel een zeer korte termijn van aanbetaling storten.(vandaar de 4 sterren).
D Klaver
D Klaver
09:45 21 Mar 20
Onlangs hebben wij onze nieuwe keuken gekocht bij Kuchenwelt. Na bezoek aan diverse andere keukenzaken, hebben we een afspraak gemaakt bij Kuchenwelt (hadden we eerder moeten doen). Erg fijn dat dat in de avonduren kon, aangezien we allebei overdag werken. We werden zeer vriendelijk ontvangen door Melvin, na onze wensen te hebben aangehoord wist hij precies op papier te zetten wat wij wilden. Daarna in de uitgebreide collectie kastjes en bladen, de voor ons perfecte combinatie uitgekozen. Kortom wij zijn zeer goed geholpen door Melvin en zouden iedereen Kuchenwelt aanraden!
Jitze de Jong
Jitze de Jong
09:20 21 Mar 20
Zonder afspraak liepen wij binnen in de vestiging in Heerhugowaard. Beetje oriënteren op de keuken ideeën voor ons toekomstige huis. We werden leuk ontvangen door Pedro en onze wensen werden aangehoord en aangevuld met praktische suggesties van zijn kant. Nergens werd gepushed en ook het hergebruik van sommige apparatuur werd zonder probleem meegenomen in een ontwerp. Wij kijken terug op een fijn showroombezoek en kijken nu uit naar de komst van de styliste, waarmee al een afspraak is gemaakt.Totale gevoel over deze keukenleverancier is zeer positief.
caroliene Bakker
caroliene Bakker
09:01 21 Mar 20
Prima service, denken met je mee.
Vincent van Kippersluis
Vincent van Kippersluis
08:17 21 Mar 20
Wij waren al bij andere keuken zaken geweest en hadden al een keuken gevonden die al onze wensen vervulde. De prijs lag wel boven ons buget dus zijn wij verder gaan kijken. 14 Maart zijn wij naar küchenwelt in Heerhugowaard gereden en in eerste instantie dacht ik bij binnenkomst "dit zal hem niet worden". Maar wij werden heel fijn ontvangen en zijn eerst even een rondje gaan lopen om te kijken. Vervolgens zijn wij naar Melvin gelopen die ons had ontvangen. Wij hebben verteld dat wij al een keuken hadden gevonden elders maar dat deze boven ons buget was. Melvin is alles aan informatie gaan invullen en kwam in eerste instantie op nagenoeg hetzelfde bedrag als waar wij de keuken hadden gevonden. Toen vroeg Melvin naar ons buget en zei "als wij de keuken voor die prijs mogen/kunnen leveren wat dan?". Wij zeiden dan akkoord te gaan, ik bedoel, wij hadden een buget en alle wensen kunnen zij bieden binnen het buget. Nu volgt de afspraak met de styliste om tot een definitief akkoord te komen. Ik verwacht geen problemen. Wanneer onze keuken geplaatst en afgewerkt is zal ik küchenwelt hiervan zeker via een review op de hoogte brengen. Tot nu toe zijn deze gastvrije mensen zeker 5 sterren waard.Vincent en Brigitte
Irene Hazeu
Irene Hazeu
08:43 19 Mar 20
We zijn super geholpen door Jos! Heel behulpzaam, alle opties besproken en getekend. En uiteindelijk een hele mooie keuken gekozen! Nu wachten op de stylistes... Erg benieuwd!
A Google User
A Google User
15:56 15 Mar 20
Joke DE Graaf
Joke DE Graaf
13:30 15 Mar 20
Een tijdje geleden gingen wij ter orientatie langs bij Kuchenwelt. Ondanks dat wij géén afspraak hadden zijn wij enorm goed geholpen door Pedro en hebben we onze droomkeuken kunnen uit zoeken. Binnenkort komt de styliste langs om de details te bespreken.Een heel fijn bedrijf met supervriendelijke medewerkers.
Astrid de Heij
Astrid de Heij
14:51 12 Mar 20
Op zoek naar een nieuwe keuken. We kunnen hier ongestoord rondkijken en worden door Pedro voorzien van koffie. Als we een week later op afspraak terugkomen wordt alle tijd genomen om naar onze wensen te luisteren. Ook wordt er fijn meegedacht met een bouwkundig probleempje. De styliste aan huis is super fijn. Er is altijd wel iets waar je niet aan gedacht hebt en het geeft je de gelegenheid om alles nog eens te laten bezinken en de vragen die nog opkomen door te nemen.Ik kan bijna niet wachten op de keuken zelf.... :-)
Mark Klaver
Mark Klaver
10:56 11 Mar 20
In de winkel zijn wij goed geholpen, hebben veel keuze wat betreft de kleuren en frontjes. Omdat ons huis nog niet klaar is voor het plaatsen van de keuken hebben wij kosteloos de levertijd met een week kunnen verplaatsen.
Ahmet Cingisiz
Ahmet Cingisiz
09:20 11 Mar 20
Ellen Kempers
Ellen Kempers
18:58 10 Mar 20
Vorige week zijn we op oriënterend gesprek geweest bij Küchenwelt, waar we hartelijk werden ontvangen en zonder afspraak toch een adviesgesprek konden krijgen. Mét tekening gingen we weer de deur uit. Heel fijn dat de styliste nog zal langskomen in ons nieuwe huis, om de keuken qua look te finetunen. De tosti en smoothie die we kregen waren heerlijk: enorm gastvrije winkel/showroom. Pedro: bedankt voor het goede advies! De keuken is dus nog niet geleverd, dus daarover kunnen we nog geen oordeel geven.
Janetta van Urk
Janetta van Urk
17:52 09 Mar 20
Een afspraak gemaakt om een keuken te ontwerpen in beton look. Heel benieuwd of mijn wensen realiseerbaar waren. Zoveel op de lijst staan! De verkoper was heel vriendelijk en ging aan de slag om een ontwerp te maken, en met de apparaten die ik er graag in wil hebben. Schiereiland, hoge kasten, vaatwasser wat hoger en in de mooie kleur. Ik ben echt top geholpen en nu afwachten samen met de styliste helemaal afmaken.😊 ben héél benieuwd hoe het in mijn huisje zal staan!
Carolien
Carolien
12:29 09 Mar 20
Vakkundig en eerlijk geholpen. In tegenstelling tot andere keukenzaken wordt er niet naar een budget gevraagd, maar worden eerst de wensen doorgesproken. Nu nog een goede levering en plaatsing, maar dat komt ook vast goed :)
marcel marzrael
marcel marzrael
09:21 07 Mar 20
We zijn vriendelijk geholpen, ze weten waar ze over praten; ze hebben verstand van zaken. Denken met je mee! Kortom een dikke pluim!!
Sietse Voskuijl
Sietse Voskuijl
11:05 06 Mar 20
na een aantal keukenzaken geweest te zijn liepen we kuchenwelt binnen.Het fijne was dat we werden welkom geheten en konden eerst rustig een rondje lopen.Na Melvin aangesproken te hebben werd goed geluisterd naar onze wensen.Er werd goed geadviseerd daar waar ze zelf ook niet altijd beter van worden.tot nu toe loopt alles soepel den naar tevredenheid.
JK ASD
JK ASD
07:07 06 Mar 20
Wij hadden onlangs een afspraak op zaterdag en werden hartelijk ontvangen door Bart. Ondanks de grote drukte in de showroom heeft hij uitgebreid de tijd voor ons genomen. Op de voorhand hadden we niet de intentie om al direct een keuken te kopen, Kuchenwelt was immers pas de eerste keukenboer waar we gingen kijken, maar om verschillende redenen hebben we toch getekend voor onze droomkeuken: transparantie in prijzen en over eigen producten, goede service met een styliste en een uitgebreid gesprek waarin echt de tijd wordt genomen. Overall gewoon een goed gevoel en dat, samen met een mooie prijs, maakt uiteindelijk dat je tekent.Wij zijn blij dat we eerst naar Kuchenwelt zijn gegaan: dat scheelt ons een hoop bezoekjes aan andere showrooms ;-)Wat ons betreft dus echt een aanrader!Jordy en Jessica
ed kamstra
ed kamstra
17:02 03 Mar 20
Uitgebreid gehoplen. Wel 4 uur samen met de adviseur onze keuken samengesteld. Heel prettig gesprek. Ondertussen prima verzorgd met eten en drinken. De keuken is echt onze droomkeuken geworden.
Dennis Pronk
Dennis Pronk
05:16 03 Mar 20
Erg enthousiaste verkoper getroffen die zijn best deed om een bijkeuken inrichting aan ons te verkopen. Winkel kan echter in dit geval niet waar maken voordeliger te zijn als IKEA. Dit wordt wel op de advertentie weergeven. Dit zal zeker ook te maken hebben dat we maar 5 grote kasten hebben laten berekenen, en geen hele keuken.
Raymond Koning
Raymond Koning
18:49 02 Mar 20
Dankzij de vakkundigheid, ervaring en het meedenken vermogen van alle medewerkers van KuchenWelt hebben wij onze droomkeuken kunnen realiseren en dat ook nog eens voor een DROOMPRIJS. Voor iedereen die opzoek is naar een droomkeuken ga naar KuchenWelt..
lia van den berg
lia van den berg
14:42 02 Mar 20
Wij hadden een afspraak gemaakt en er stond keurig iemand op ons te wachten ook al waren we iets te.vroeg. onze verkoper heette Jos en was open, vriendelijk zéér meedenkend kundig en een gezellige prater. Onze droom keuken stond al snel op papier en de prijs stond erbij. Na een spannende wedstrijd tussen echtgenoot en Jos werd de manager erbij gehaald. Het verhaal wat hij vertelde klonk aannemelijk maar die prijs hè. Uiteindelijk wilden wij het gesprek afbreken om erover na te denken toen werden wij bedankt voor onze komst met een fles wijn (een hele lekkere trouwens🍷🍷) waar een bedrag op stond voor de keuken waar we geen nee tegen konden zeggen. Wij waren blij verrast en Jos en manager hopelijk ook. Het was een genot om op deZe manier zaken te doen terwijl we niet het gevoel hadden dat we met onze rug tegen de muur werden gezet. We hopen dan ook dat onze keuken volgend jaar in ons nieuwe huis een prachtig plaatje wordt. Maar dat zal wel goed komen als de styliste langs is geweest om alles nog eens goed door te nemen.Ik wens alle medewerkers hele goede zaken toe.
Bert Nanninga
Bert Nanninga
14:35 02 Mar 20
Afspraak gemaakt, en keurig op tijd begonnen met het verkoop praatje en tevens de rondleiding.Moet zeggen de beslissing was snel gemaakt en alles naar wens door gesproken.De mannen waren helder in het verhaal en zeker duidelijk.We zijn dan ook zeker blij met de nieuwe aanwinst
johan wesseling
johan wesseling
11:16 02 Mar 20
op internet kuchenwelt gevonden in heerhugowaard, na een kort bezoek meteen een positieve indruk, afspraak gemaakt en op zaterdag 22 februari in ca. 2,5 uur onze volledige nieuwe keuken tot in detail uitgezocht. de verkoper Leo maakte een zeer goede, vakbekwame indruk. uiteindelijk dezelfde dag besloten en de deal gemaakt. ik ga er van uit, dat het bezoek van de styliste de levering en de installatie, inclusief de bouwkundige werkzaamheden, van hetzelfde niveau zullen zijn als de eerste kennismaking. In dat geval zijn wij dik tevreden!
tineke jansen
tineke jansen
11:12 02 Mar 20
Vandaag heeft Kuchenwelt mijn mooie keuken af gemaakt. In het begin waren er wat problemen met monteurs maar nu hadden ze een monteur van hun zelf gestuurd genaamd Jordi die heeft alles vakkundig en na tevredenheid opgelost. Ik ben helemaal blij!
Thom Schoppen
Thom Schoppen
10:55 02 Mar 20
Fijn geholpen
sandra start
sandra start
09:11 02 Mar 20
Kwamen binnen zonder afspraak. Toch geholpen Goed meegedacht en samen hebben wij de keuken ontworpen die naar onze zin is. Ook de prijs is goed. Al met al heel tevreden. Ik raad kuchenwelt zeker aan.
Estelle
Estelle
09:05 02 Mar 20
Wij zijn hartelijk ontvangen en erg goed geholpen door Melvin. Hij heeft goed met ons meegedacht en adviezen gegeven. De keuzes voor de kleuren van het blad, de kasten en apparatuur waren vrij snel gemaakt. Wij zijn erg verheugd dat Kuchenwelt onze droomkeuken kan en gaat realiseren, tegen een scherpe prijs. Een bijkomend voordeel is de styliste service die door Kuchenwelt wordt geboden, om thuis alle puntjes op de i te zetten. Tot nu toe erg tevreden, bedankt Kuchenwelt!
Anja Klockenbrink
Anja Klockenbrink
08:52 02 Mar 20
Een afspraak gemaakt om ons te oriënteren, we werden vriendelijke ontvangen. Gelukkig wisten wij al wat we ongeveer wilden hebben. We hebben onze wensen aangegeven. En al onze wensen komen straks in onze nieuwe keuken. We moeten nog een tijdje wachten ivm onze nieuwbouwwoning en dan hopen wij een juiste keuze te hebben gemaakt. Het fijne was dat ze geluisterd hebben naar ons budget en dat we goed naar elkaar toe zijn gekomen. Het fijne was dat ze ons de tijd gaven om alles goed door te spreken. Als de levering straks net zo fijn gaat als de afspraak, dan moet het vast goed gaan komen.
Leonor Carcoba
Leonor Carcoba
12:10 01 Mar 20
Heel fijn gesprek gehad met de verkoper. Iemand die echt met je meedacht en met goede adviezen kwam. Daardoor werd het voor mij makkelijker om een keuze te maken. Inmiddels is de styliste ook geweest om de keuken in te meten en de kleuren van de kastjes nogmaals te bespreken. Ik heb er alle vertrouwen in dat het bij de levering ook allemaal goed gaat.
Anneke Wiese
Anneke Wiese
14:33 27 Feb 20
Super geholpen ,ook blij met stijliste.
Margreet Woessner
Margreet Woessner
21:52 25 Feb 20
Kuchenwelt nam alle tijd om al onze wensen te vervullen. Zelfs kleuren en merken die ze niet voorradig hadden, waren geen probleem en konden geleverd worden. Ook de styliste dacht fijn met ons mee en gaf goede raad. Wij zijn heel tevreden!
Shelley Bruinsma
Shelley Bruinsma
17:36 25 Feb 20
Ik had al een keukentekening laten maken bij een andere keukenwinkel, maar wilde ook verder rondkijken. Via Facebook ben ik bij jullie terecht gekomen en had op 15 februari een afspraak in de winkel. Werd geholpen door Pedro, een man met vakkennis en die erg met de klant mee denkt. Meteen vanaf het eerste moment had ik er al een goed gevoel bij. Ik had de tekening van de andere keukenwinkel meegenomen en Pedro heeft de tekening zo aangepast dat mijn nieuwe keuken meer rust en symmetrie uitstraalt. Plus een hele moderne afzuigkap met afstandbediening! Ik kan niet wachten tot mijn keuken er is!
Hans Twisk
Hans Twisk
11:09 25 Feb 20
Perfect geholpen, goede service
volkan Bal
volkan Bal
13:47 21 Feb 20
primma service van de styliste.. Alles netjes ingemeten en de aanpassingen gedaan. TOP !
Marry Dijkstra
Marry Dijkstra
15:34 19 Feb 20
Goed geholpen in de winkel en door de styliste! Het gaat mooi worden.
Mariken Van der waart
Mariken Van der waart
14:03 18 Feb 20
Wendy Veul
Wendy Veul
13:40 18 Feb 20
Goed geholpen bij Kuechenwelt, Top
Rulik Donkers
Rulik Donkers
20:28 17 Feb 20
Hartelijk ontvangen, duidelijke uitleg en advies. Heel fijn dat de styliste nog thuis langs komt om te zorgen dat wij de juiste bijpassende keuken krijgen.
Piet Spaarman
Piet Spaarman
13:16 17 Feb 20
We kwamen zonder afspraak binnenlopen met best wel lastige vragen over een nieuw te plaatsen keuken in ons verbouwde huisje. Pedro heeft ons zeer deskundig geholpen. Gaf ons alle ruimte voor onze eigen wensen en hielp bij punten waar we zelf niet uitkwamen. En dat vanaf een ruwe bouwtekening. Binnen twee uur waren we er helemaal uit. Aanrader.
Arthur&Elvira&kids de Graaf - Feduzzi
Arthur&Elvira&kids de Graaf - Feduzzi
12:38 17 Feb 20
Thea Molthoff
Thea Molthoff
12:16 17 Feb 20
Op 7 februari door Jos ontvangen bij Kuchenwelt.Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en een tekening gemaakt. Kleur kasten en aanrechtblad uitgezocht. De kwaliteit hiervan is mooi en goed. Morgen komt de styliste alles met ons doornemen en inmeten. Hoop dat wij snel van onze keuken kunnen gaan genieten.
Sybe Sijbrandij
Sybe Sijbrandij
12:14 17 Feb 20
Uitstekend geholpen door Pedro van Kuchenwelt. Jouw keukenwens staat centraal, de medewerker van Kuchenwelt gebruikt zijn kennis over zijn product echt om mee te denken en te ondersteunen, niet zozeer om te verkopen. Ook bij aanschaf van een kleine keuken en een bescheiden budget werd ons alle service verleend... Dik tevreden!
Adriaan Drost
Adriaan Drost
08:02 16 Feb 20
keukenzaak nummer even de tel kwijt, wel wetend wat voor keuken, maar nog niet het juiste gevoel bij een zaak!Soms heb je dat, het is ook geen pak suiker wat je aanschaft!Vele verschillende prijzen waar je bij denk zit er hout of goud in de kastjes.. en verkopers die meer op cowboys lijken..!Nu toch maar tijd gemaakt voor een reis van anderhalf uur..Maar niet voor niets super goed geholpen, en wat een transparantie.. We waren er nu wel uit, onze droomkeuken voor een zeer mooie prijs, met als bonus een kokend waterkraan!!Die hebben wij gekocht bij KUCHENWELT wat een verademing!!Bedankt KUCHENWELT !!
Annemiek de Laat
Annemiek de Laat
12:17 14 Feb 20
Wij zijn zeer tevreden. De stylist heeft goede verbeterpunten aangebracht. Top!!
Brian Sam-Sin
Brian Sam-Sin
11:19 10 Feb 20
op 01-03-2020 hadden wij een afspraak staan bij binnenkomst zeer vriendelijk ontvangen adviseur van der Graaf kwam rustig over en dacht goed mee met wat onze wensen waren en nam de tijd na ongeveer 3 uur hadden we onze droom keuken gereed nogmaals bedankt we kunnen niet wachten tot hij geplaatst wordt
Anjo Danklof
Anjo Danklof
13:26 09 Feb 20
2 weken geleden, zomaar binnen gestapt en wat rond gekeken.Tot ons gevraagd werd, of hij ons misschien kon helpen, dit bleekMelvin te zijn. We werden zonder aandringen goed geholpen en na verloop van tijd en een tekening hebben wij gevraagd wat zo iets ongeveer ging kosten. Berekening hier voor gekregen en eigenlijk direct de knoop doorgehakt. Een week later terug gegaan, omdat wij toch nog wat vragen hadden,die komen altijd pas als je thuis bent. Melvin was er niet, maar daar was Bart en hij heeft ons goed advies gegeven.Al met al tot nu toe een goed gevoel bij beide heren.
Hans Bruine De Bruin
Hans Bruine De Bruin
12:52 09 Feb 20
Wij stapten 29 januari binnen bij Kuchenwelt Heerhugowaard en werden geholpen door Pedro. Er werd gelijk tijd gemaakt om met ons mee te denken en te luisteren naar onze wensen. Zowel het gesprek, als ook de keuzemogelijkheden en last but not least, de indruk van de geleverde kwaliteit, waren prettige ervaringen. Toen voor ons de prijs/kwaliteitsverhouding ook nog dik in orde was, hoefden wij niet verder te kijken. (hoewel wij wel daartoe werden uitgenodigd )
Loui Pasker
Loui Pasker
20:51 08 Feb 20
Wij zijn op afspraak in Heerhugowaard ontvangen door Jos, deze zeer ervaren en enthousiaste man heeft ons fantastisch begeleid met de keuze en aankoop van de Keuken. Uw concept sprak ons bij het lezen via Facebook direct aan en de afspraken lopen volgens verwachting. We zijn nu in de fase dat de Styliste een afspraak gemaakt heeft en daar kijken wij naar uit. Gr. Marian en Loui.
A. Van den Berg
A. Van den Berg
17:38 08 Feb 20
D MC
D MC
15:45 08 Feb 20
Wat een toppers !!!De adviseurs van Kuchenwelt in het bijzonder Bart en Pedro Ik ben zeer tevreden over de service die zij geven en ook hoe ze de tijd nemen om alle vragen nauwkeurig te beantwoorden.Ze denken met je mee Kortom ze zijn geweldig!!!Ik ga ze zeker aanbevelenBart en Pedro bedankt😉
michel cannavacciuolo
michel cannavacciuolo
12:16 03 Feb 20
We hadden al wat keukenwinkels bezocht, maar soms was het best wel wat overweldigend en voelde het niet ok. Via Google stuitte we op Kuchenwelt. We gingen spontaan langs en werden zo hartelijk ontvangen! We gingen in gesprek met een verkoper, wat we toen nog niet wisten, dit de eigenaar was. Hij gaf ons zo goed en eerlijk advies, ook waar we op moesten letten bij andere keukenaanbieders, dus niet een of ander verkooppraatje. We wisten op dat moment dat we goed zaten en hebben uiteindelijk met de professionele aanpak en geduld van keukenspecialist Leo een prachtige keuken gekocht! Helemaal blij!!
Ronald de Vormer
Ronald de Vormer
18:30 01 Feb 20
Leuk om hier te mogen werken
Zimra Geurts
Zimra Geurts
15:41 31 Jan 20
Wij zijn zo ongelofelijk fijn geholpen door Pedro & Ronald. We zaten met een krap budget, omdat we ook nog een uitbouw laten doen en ze hebben echt ongelofelijk goed geholpen en mee gedacht om ons alsnog een ontzettend mooie keuken aan te kunnen bieden, binnen ons budget. We hadden niet verwacht dat we zo'n mooie keuken konden krijgen binnen ons budget. Maar het allerbelangrijkste; we hadden voor het eerst in lange tijd het gevoel gewoon heel fijn van mens tot mens te spreken bij Kuchenwelt en niet van 'verkoper tot koper'. We hebben een mooi persoonlijk gesprek kunnen voeren met ze en dat was erg puur en fijn. Wij kunnen ze naar aanleiding van onze ervaring alleen maar aanraden! :)
Liesbeth Verhoeven
Liesbeth Verhoeven
11:22 31 Jan 20
René Joren
René Joren
15:03 28 Jan 20
Styliste erg vriendelijk, en goed geholpen
Oscar Mendonca Dias
Oscar Mendonca Dias
11:45 28 Jan 20
Tot nu toe, na het bezoek van de styliste, is ons indruk uitstekend. Het wordt goed naar je geluisterd en meegedacht. Wij verwachten een goed resultaat.
sylvia
sylvia "nurse"
20:13 25 Jan 20
We waren al een aantal keukenzaken langs geweest en ook meerdere offertes gehad....alleen hadden we nergens DAT belangrijke gevoel dat het allemaal klopt. En de nare verkooppraatjes niet te vergeten.Als laatst zijn we bij Kuchenwelt binnen gestapt en hadden wij een afspraak bij dhr. Pedro. Wat een fijn en rustig gesprek en adviezen hebben we gekregen... alles klopte...tekening ....HET gevoel...fijne onderhandeling en mede door dit alles hebben we meteen getekend...Het voelde gewoon goed! Nu wachten we met smart op de styliste die aankomende week langs gaat komen.....en dan het definitieve resultaat!
Lydia Groeneweg
Lydia Groeneweg
12:22 25 Jan 20
Nog nooit zo goed voorgelicht over de mogelijkheden van het kopen van een keuken.Daarnaast bijzonder prettig benaderd en geholpen.Ze werken op afspraak en nemen alle tijd voor je.Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.
Epco Broers
Epco Broers
12:15 25 Jan 20
Ter oriëntatie het filiaal binnengestapt. We werden na een rondje door het filiaal vriendelijk aangesproken door Melvin en zijn (zonder afspraak) om de tafel gaan zitten om een keuken op maat uit te tekenen en te bezien wat onze mogelijkheden zijn vwb opstelling. Hij kwam met verrassend goede ideeën en tips en we zijn na een uurtje of twee huiswaarts gegaan met een goed gevoel. Tijdens de vervolgafspraak is de tekening op ons verzoek aangepast en hebben we de voorlopige kleurstelling en inbouwapparatuur bepaalt. Tijdens het bezoek van de styliste hebben we verdere details afgehandeld waarbij we ook goede tips hebben mogen ontvangen, ook mbt het plaatsen van de keuken wat ik zelf ga doen. Al met al zijn we heel vriendelijk en professioneel behandeld en hebben we een keuken aangeschaft waar we veel plezier aan gaan hebben, en dat voor een zeer scherpe prijs.Deze review gaat natuurlijk alleen maar over de aanloop naar de aanschaf. De levering is over twee maanden maar daar heb ik vanwege bovenstaande alle vertrouwen in.
wim meerwaldt
wim meerwaldt
12:14 25 Jan 20
Op 16 januari 2020 hebben wij een keuken uitgezocht, in grote lijnen hadden wij al een idee. Bart die aan ons zijn eerste keuken verkocht heeft ons bijzonder goed geholpen en mede door zijn vriendelijke uitstraling en kennis hebben wij naar ons inzicht de perfecte keuken uit gekozen. Met de styliste die nog gaat komen zullen de puntjes nog op de i worden gezet. Wat trouwens een geweldige service is. KuchenWelt bedankt.
yorankipping
yorankipping
19:55 24 Jan 20
De ervaring met Kuchelwelt zijn zeer goed. Tijdens verkoop al vrij snel dankzij aantal goede tips van de verkoper tot onze droomkeuken gekomen. Prijs was zeer scherp (ook vergeleken met andere zaken) en levering ging uitermate soepel. Aanrader dus..
Shirley Keijzer
Shirley Keijzer
14:27 24 Jan 20
Leuk contact. Fijne behandeling.. is het aanraden waard
Jeroen Blaas
Jeroen Blaas
12:40 22 Jan 20
Wat begon als een vergelijk met een andere keukenleverancier is uitgegroeid tot een aankoop. Vriendelijke mensen met kennis van zaken die ook nog eens goede suggesties hebben. Wat een grote meerwaarde geeft is de styliste aan huis, erg prettig om wat je uitgezocht hebt alvast te zien in je eigen huis.Binnenkort wordt de keuken geplaatst, erg veel zin in.
Jeroen Harpenau
Jeroen Harpenau
09:43 22 Jan 20
Op zoek naar een keuken en dan meteen een keuken kopen!! moet wel een goed gevoel zijn. Uitstekend geholpen en een prima gevoel aan over gehouden.
Louise
Louise
14:15 21 Jan 20
Op aanraden van mijn moeder (die zelf ook uitstekend is geholpen) ben ik naar KuchenWelt gegaan voor mijn eerste keuken. In eerste instantie zag ik er erg tegenop om een keuken te kiezen omdat ik niet wist wat ik mooi vond of wat zou passen in mijn huis. Toch ben ik goed geslaagd dankzij de voortreffelijke service van ontwerper Pedro en styliste Stephanie. Mijn keuken is modern, praktisch, duurzaam en past perfect bij mij. De afspraken verliepen soepel, het personeel was erg prettig en ik ben blij met de persoonlijke service en snelle levertijd. Bedankt KuchenWelt!
Dennis Van Cleef
Dennis Van Cleef
20:29 20 Jan 20
Wij hebben de winkel op 15 december bezocht om even te kijken wat het aanbod was, we zijn zo goed geholpen dat we direct een keuken hebben gekocht.
Irma Bolten
Irma Bolten
11:45 20 Jan 20
Prima service
Ron Rovers
Ron Rovers
14:49 19 Jan 20
Ricardo Kerklaan
Ricardo Kerklaan
20:20 16 Jan 20
Zonder afspraak de showroom in Heerhugowaard bezocht. Hier werden we met open armen ontvangen en goed geholpen door Pedro. In overleg is er een mooie keuken getekend. Vooralsnog hebben jullie zeker 4 sterren verdiend, We zijn benieuwd naar de afspraak met de styliste en ook naar de levering van de keuken. Als dit allemaal naar wens verloopt verdienen jullie 5 sterren,
alfred wunnink
alfred wunnink
20:41 15 Jan 20
30 december 2019 bij kügenwelt geweest voor info en bekijken voor evt. een keuken.We werden goed ontvangen door Pedro die de tijd voor ons vrij maakte en alles met ons heeft bekeken en onze wensen op papier heeft gezet.We hadden zelf al foto`s van een keuken gemaakt die we zelf ergens hadden gezien en deze met Pedro besproken.Na enkele wijzigingen op de tekeningen is het een mooie eind resultaat geworden.Als de keuken bij de aflevering ook zo goed is zijn we helemaal tevreden.
Wendy Braak
Wendy Braak
17:27 15 Jan 20
Op 2 januari mochten wij de eerste keuken van het jaar kopen van verkoper Melvin. Tijdens een enorm prettig gesprek tekende Melvin onze droomkeuken uit. Alles wat wij wilden was mogelijk en niets was vreemd of raar. Tot op de dag van vandaag nog super blij met de tekening. Zojuist de styliste geboekt en dan is het wachten begonnen! Wij zijn tot nu toe super content met Kuchenwelt en raden deze firma dus ook van harte aan. Zij zijn namelijk niet alleen zeer professioneel, ook het bedrag waarvoor wij onze enorme keuken hebben gekocht is super mooi! Melvin is een jongen die weet waar hij het over heeft en is een toppertje!!
Renate
Renate
11:09 15 Jan 20
Zeer professionele aanpak, zeker gezien de mogelijkheden qua keukens. Heerlijk dat er meegedacht wordt en tips worden gegeven. Die hadden we echt nodig. Ook prijstechnisch heel aantrekkelijk. Reuze bedankt! Heel blij met jullie.
D.c. Lina de Git
D.c. Lina de Git
10:09 15 Jan 20
Wij kwamen zonder afspraak in de showroom en zagen direct wat we wilden hebben. Toen we vroegen of iemand ons kon helpen waren de verkopers allemaal via afspraak bezet. Echter was Bart de leerling of je kunt ook zeggen hun nieuwste medewerker nog wel vrij. Op ons verzoek heeft Bart ons toen uitstekend geholpen. Op 2kleine vraagjes na wist hij alles. Zo kwam het dat we binnen liepen en een aanvulling op onze bestaande keuken rijker weer naar buiten liepen. We zijn ontzettend goed geholpen, mooie showroom, we willen Kuchenwelt bij iedereen aanbevelen, wel even een afspraak maken dan weet je zeker dat je geholpen wordt. Wij hadden gelukkig Bart die voor ons zijn eerste order maakte. Hij heeft dat zo goed gedaan dat wij denken dat hij nu ook ingepland wordt om de klant te mogen helpen en leerling af is. .
Annemiek Opentij
Annemiek Opentij
07:51 14 Jan 20
De eerste keukenzaak waar we binnen gingen en tevens de laatste. Als het goed voelt dan voelt het goed. Dus zo hebben we een mooie keuken gekocht. Meneer nam gelijk de tijd voor ons en luisterde goed naar onze wensen. Zelf kwam hij ook met leuke ideeën. Uiteindelijk kwam hij met een prijsofferte waar we op hebben geklonken met een groentesoepje van zijn vrouw. Binnen een week kwam al de styliste bij ons thuis. Super meid met leuke ideeën. Kortom we zijn tot nu toe tevreden.Familie van der Wal uit Amsterdam
Gijske van den brandhof
Gijske van den brandhof
06:35 14 Jan 20
We zijn heel netjes ontvangen door de medewerkers van KuchenWelt.In alle rust hebben we onze keuken samengesteld en onze kinderen werden ondertussen ook goed vermaakt.Vandaag komt de styliste langs om bij ons te komen kijken.Wij zijn tot nu toe zeer tevreden en goed geholpen.
Patricia Gerritsma
Patricia Gerritsma
02:12 14 Jan 20
Tot nu toe een goede ervaring, bij onduidelijkheden (achteraf) ben ik op mijn gemak gesteld en is alles heel duidelijk nogmaals uitgelegd. Zodra mijn keuken geleverd is kan ik mijn review uitbreiden.
thea en hank theanhank
thea en hank theanhank
08:36 11 Jan 20
Tot heden toe prima geholpen. Eerst 3 uur met de verkoper gezeten daarna 4 uur met de styliste. Deze werkwijze kan ik me wel in vinden. Alle aspecten zijn aan bod geweest en we weten precies wat we krijgen. Nu nog wachten op het eindresultaat eindresultaat.
Joey Hoofdman
Joey Hoofdman
13:23 25 Dec 19
Mijn partner en ik zijn na een aantal andere keukenwinkels te hebben bezocht geslaagd bij Kuchenwelt. Pedro en Ronald hebben ons zeer vriendelijk en respectvol geholpen. Pedro heeft met ons een mooie keuken samengesteld die helemaal aansluit op onze behoeftes. Ik kan iedereen aanraden hier een keuken te kopen.
D.R. Schaap
D.R. Schaap
21:46 15 Dec 19
Na meerdere keukenzaken te hebben bezocht en al een offerte hadden ontvangen voor een nieuwe keuken zijn we toch nog even bij Kuchenwelt naar binnen gestapt. De bedoeling was om te kijken of Kuchenwelt ons iets beters konden bieden.Wij hebben tot op de dag van vandaag daar geen spijt van. We zijn zo vriendelijk, correct en kundig geholpen door zowel Melvin als Ronald dat het resultaat een prachtige keuken is geworden.Zelfs na meerdere keren de keuken te hebben gewijzigd was dat geen probleem, men bleef vriendelijk.Dit had allemaal niet zo prachtig geworden zonder Andy die de keuken geplaatst had.Conclusie: Kuchenwelt Heerhugowaard is een aanrader zeker op het vlak van prijs en kwaliteit!Als het kon hadden we meer sterren geplaatst!!!
E Sultan
E Sultan
10:18 09 Dec 19
KuchenWelt neemt de tijd voor de klanten, zonder enig druk of pressie om directe te moeten beslissen, men denkt mee en neemt alle tijd voor de klant.War zeer centraal staat om zo een beslissen te kunnen nemen.Ben zeer te spreken over de klantvriendelijke benadering en uitmuntende service gericht. Ga zo door, ben erg blij dat wij bij jullie zijn geslaagd onze nieuwe keuken die binnenkort word geleverd.Thx.vvoir de goeder service .
Emmy Montijn
Emmy Montijn
08:38 09 Dec 19
Goede hulp gehad bij het uitzoeken van de geschikte keuken binnen mijn gegeven budget. Er is tijd vrij gemaakt om mij blij de winkel uit te laten gaan en dat is gelukt!
Zach Zumpano
Zach Zumpano
08:32 09 Dec 19
Melvin was an absolute pleasure to work with. He was professional and knowledgeable and helped us pick the kitchen we wanted while sticking to our small budget. Not only did he have all the answers, but he took a personal interest in our wishes and drafted the kitchen we wanted without putting pressure to add extras. We were the last customers of the day - the store closed as we were signing the contract - but never felt rushed and the employees even offered to share a beer with us after our business was finished. Great service, I would highly recommend working with these guys!
Erya van IJzerloo
Erya van IJzerloo
18:41 07 Dec 19
Zij hebben ons zeer goed geholpen, om een hele mooie keuken te realiseren!! We hadden maar een klein budget, maar wat we er voor terug kregen was een compleet mooie keuken!! We zijn hier heel erg blij mee. Ze denken echt met je mee.
R vdS
R vdS
17:39 07 Dec 19
Kuchenwelt was de derde keukenzaak die ik bezocht. Ik ben goed geholpen door Melvin en door de tijd en uitleg die genomen is zijn we op een goede indeling en materialen van de keuken gekomen. Na even overlegoverleg ook op een mooie prijs.Styliste dacht mee aan huis en de communicatie loopt tot nog toe ook goed. De keuken is nog niet geplaatst, maar ik verwacht geen problemen.
Jurriaan Jacobs
Jurriaan Jacobs
16:12 07 Dec 19
Heel kundig geholpen door Melvin. Hij nam uitgebreid de tijd en dacht heel goed met ons mee om een passende keuken binnen ons budget te maken. Een uitgebreide keuken voor een zeer voordelige prijs! We kunnen niet wachten totdat de keuken staat!
Ruud Gomes
Ruud Gomes
15:41 03 Dec 19
We hebben een prachtige keuken gekocht bij Kuchenwelt. We kunnen niet anders zeggen dan het Top was . In het begin effe geschrokken van bepaalde reviews maar daar klopt niet alles van. Na de aanbetaling kwam de stylist langs perfect. Daarna kwam de keuken ook perfect op tijd. Werd ook geholpen via mail door kuchenwelt. Al met al zijn wij enorm blij . Oja neem maar de inbouw apparatuur die hun aanbevelen. Super goed EVEN VOOR ONS DIT IS EEN AANRADER 👍🙂
Ruud Koopman
Ruud Koopman
13:46 25 Nov 19
Nadat wij elders een offerte hadden gekregen zijn wij terecht gekomen bij Kuchenwelt in Heerhugowaard. Na enige onderhandeling kregen we een prijs die een paar duizend euro lager lag. Thuis gekomen schrokken we wel van klantenreacties op het web. Directeur Ronald heeft ons uitleg gegeven dat het bedrijf een moeilijke tijd had gehad door een faillissement van een leverancier, maar dat het nu goed ging. Na de koop heeft styliste Stephanie ons bezocht thuis. We kregen goede adviezen en de order is gecontroleerd en definitief gemaakt. Vorige week heeft monteur Jordi de keuken geïnstalleerd. Wij vonden hem niet alleen erg vriendelijk maar ook bijzonder vakkundig. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Kuchenwelt is voor ons een goede keuze gebleken. Voordelig en alles is volgens afspraak gegaan.
esther Van Ijzerloo
esther Van Ijzerloo
14:23 02 Nov 19
We hadden maar een klein budget voor een nieuwe keuken, maar dankzij melvin en de inkoper hebben wij een hele mooie keuken kunnen kopen voor ons budget. Ze denken echt met je mee en zijn daar heel goed en vriendelijk geholpen.
Manuela Kruimel
Manuela Kruimel
15:21 11 Oct 19
Vorige week vrijdag hadden wij een afspraak i Heerhugowaard met Melvin Kabel. Meteen toen we aankwamen werden vriendelijk te woord gestaan door Melvin. (Ik herkende hem van de site maar hij wist niet dat wij voor de afspraak kwamen) Na een rondje gelopen te hebben in de winkel zijn we bij Melvin gaan zitten stond er voor ons een lekker bakkie klaar. We zijn met een tevreden en vertrouwd gevoel de winkel uit gegeaan en we kijken enorm uit naar onze nieuwe keuken!
lydia den Dunnen
lydia den Dunnen
12:05 09 Oct 19
Gisteren hebben we bij Melvin Kabel een prachtige keuken uitgezocht. Hij dacht goed mee en het resultaat was op de tekening heel mooi! De styliste komt nog en ik ben heel benieuwd wat voor tips zij heeft. Tot zover zijn wij heel positief over Kuchenwelt.
Dave
Dave
11:48 08 Oct 19
Na een wat onzeker gevoel over te hebben gehouden aan de eerste besprekingen was het onlangs tijd voor de styliste om langs te komen. Aan het bezoek van de styliste (Stephanie) heb ik een zeer goed gevoel overgehouden. Ze dacht goed mee en was niet bang haar mening te geven als je daar om vroeg.Enige puntje van kritiek is dat na het bezoek van de styliste de order definitief bevestigd moet worden. IVM stroomaansluitingen had ik op in overleg met de styliste voor een oven (en een aparte magnetron) gekozen, maar na overleg met een elektricien werd mij dit afgeraden daar de aanpassing goed en betaalbaar te doen is. Ik hoop dat ik nu de keuze voor de oven kan wijzigen, aangezien ik nog ongeveer 7 weken van de levering af zit hoop ik dat dit geen probleem gaat zijn.Ik ben benieuwd en zal zeker nog eens terugkomen hier als de keuken eenmaal staat!
Erik Gielstra
Erik Gielstra
22:23 29 Sep 19
Via een advertentie voor het eerst met Kuchenwelt in aanraking gekomen en omdat ik fan ben van het model een afspraak gemaakt. Andere keukenzaken hebben veelal een mooiere showroom maar ik vond deze doelmatig en praktisch. Er staan genoeg verschillende opstellingen en de verkopers zijn erg vriendelijk en bieden naast drinken ook wat te eten aan. Voor mijn afspraak ben ik geholpen door Melvin Kabel. We hadden een idee wat we ongeveer wilden en Melvin heeft goed met ons meegedacht en samen hebben we een mooi ontwerp neergezet. De prijs was goed en derhalve direct tot koop overgegaan. Later nog een afspraak met één van hun stylistes om de keuken te finaliseren, wat in ons geval alleen het definitief kiezen van de kleuren zal zijn. Kortom, voor nu erg tevreden. Zodra de keuken uitgeleverd wordt kom ik met een update. Er staan een aantal negatieve reviews maar het geeft vertrouwen dat de eigenaar hier bovenop zit!
Veronique C
Veronique C
19:54 15 Sep 19
Na een telefoontje konden we gelijk terecht dezelfde avond nog.werden zeer hartelijk ontvangen.We wisten precies wat we wilde,Er word meer dan de tijd genomen om alles te bespreken en er word geluisterd naar jou wensen.Na duidelijke uitleg over de apparatuur en kleuren hebben we onze keuze gemaaktWe zijn samen tot een fantastische deal gekomen, wij zijn zeer tevreden over de manier van benaderen & het helpen in de winkel, op naar de levering, wij kunnen niet wachten! Bedankt namens familie Hiddingh.
julian handgraaf
julian handgraaf
10:59 12 Sep 19
Via internet gezocht naar Duitse keukens en ik kwam bij kuchenwelt terecht. Ik werd vriendelijk geholpen en kreeg zelfs een tosti bij het gesprek over de keuken. Nu nog een keer heen geweest met vriendin en alles is geregeld.Ik ben geholpen door melvin kabel, een jo ge gozer die weet waar hij over praat, we hebben gezellig gebabbelt en hij komt zelfs langs bij mij om te zien hoe de keuken er uiteindelijk uit gaat zien, dus zeker passie voor zijn vak, je wordt niet als nummertje gezien. De prijs viel eerst best hoog uit maar met een flinke korting hebben we een mooie prijs gemaakt.Dus al bij al, zeker een aanrader, nu nog even wachten op de keuken.
Familie Van lammeren
Familie Van lammeren
19:23 26 Aug 19
Prima geholpen Mooi ontwerp We zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat
Karin Steur
Karin Steur
15:24 25 Aug 19
Mirjam Kramer
Mirjam Kramer
12:47 17 Aug 19
Vriendelijke mensen, goed advies en een super leuke prijs voor onze nieuwe keuken
Cor
Cor
19:00 09 Aug 19
Op zoek naar een nieuwe keuken gewoon even wat sfeer geproefd bij KuchenWelt. Zag er prima uit allemaal en vriendelijk personeel. Nee, nog geen keuken gekocht, morgen weer verder kijken
Merel Zegwaard
Merel Zegwaard
07:45 06 Aug 19
Zeer tevreden over KuchenWelt! Ontzettend fijn geholpen en een mooie deal gesloten. Top service!
Lianne Hoekenga
Lianne Hoekenga
18:52 21 Jul 19
Zeer tevreden! Wij waren al getipt om eens langs deze winkel te gaan. Na 4 uur stonden we weer buiten met onze droomkeuken!
Hans Schuitmaker
Hans Schuitmaker
13:50 18 Jul 19
Voor onze nieuwe keuken zijn als eerste keuze bij Küchenwelt in Heerhugowaard gaan kijken. Melvin, de bedrijfsleider, heeft ons hierin meer dan uitstekend geholpen. Werkelijk alles was mogelijk en samen met hem hebben we elk detail aan de keuken doorgelopen en ingetekend. Dit neemt natuurlijk tijd in beslag, maar onder het genot van een drankje en met wat gezellig kletsen was daar ineens onze droomkeuken.Top service! Er komt nog een stylist langs om alles nog eens thuis te bekijken en te laten zien waarna de keuken wordt besteld. Wij kunnen nu al niet wachten!Bedankt Küchenwelt en Melvin!
Rianne Hageman
Rianne Hageman
13:34 08 Jul 19
Vandaag op afspraak een keukenontwerp laten maken door verkoper Jasper Haarsma bij Küchenwelt Heerhugowaard én na enig onderhandelen de keuken gekocht. Hij nam werkelijk alle tijd (ruim 4 uur) en had veel geduld, ook nadat ik had aangegeven toch een heel ander ontwerp te willen. Hij heeft dus 2 tekeningen en berekeningen gemaakt.Door de actie kreeg ik de kokendwater kraan en de inbouwapparatuur erbij.Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Nu heel benieuwd naar het vervolg van deze aankoop. Dus het contact met de styliste, de levering en plaatsing van de keuken. Als dat net zo gaat als dit eerste deel, ben ik tevreden.Update 8 juli 2019:De keuken is geplaatst. Én naar volle tevredenheid.Monteur Jordi heeft zijn uiterste best gedaan de keuken zo goed mogelijk te installeren. Dit is hem zeker gelukt!Zelf had ik eerder, voor het contact met de styliste, het ontwerp van de keuken gewijzigd. Ik wilde toch liever een andere indeling. Dit was geen probleem.De styliste had naar mijn idee weinig ervaring en weinig verstand van de gebruikte apparatuur. Zo kon ze het juiste bestelnummer van de frontjes niet vinden.En ze had niet, zoals eerder wel was aangegeven, allerlei materialen en greepjes mee om uit te kiezen. Er was namelijk aangegeven dat het ook nog mogelijk was om de frontjes en het blad eventueel te wijzigen. Samen zijn we naar de winkel in Heerhugowaard gegaan om e.e.a. compleet te maken.Ook was er, na mijn akkoord, niet helemaal duidelijk voor mij dat ik later nogmaals moest aangeven dat de keuken besteld moest worden. Deze stond op afroep omdat ik de opleverdatum van mijn woning nog niet wist.Dit is later goedgekomen.Levering, en daardoor ook de plaatsing, werd iets uitgesteld. Behalve de kookplaat en de heetwaterkraan was alles netjes in 1x geleverd. Op 2 en 3 juli 2019 supernetjes geplaatst door Jordi. Mijn complimenten.Ik vind het alleen wel bijzonder dat je zelf voor het afvoeren van de verpakkingsmaterialen moet zorgen. Ook de nalevering van de ontbrekende items ging prima. Deze zijn vandaag, 8 juli 2019, netjes geïnstalleerd. De hele keuken is nu compleet en klaar voor gebruik.Zeer blij met het resultaat.Punt van aandacht: de installatietekening die je erbij krijgt is algemeen, maar op verzoek is een installatietekening te krijgen van de eigen keuken. Het is jammer dat die er niet meteen bij zit. Ook doen veel onderdelen het niet in de app. Hiervoor moet persé een computer cq laptop voor worden gebruikt. Dit is heel jammer.Overall.... dik tevreden met het resultaat. De keuken is geworden zoals ik had bedacht.
Alma Abspoel
Alma Abspoel
14:35 23 Jun 19
Astrid Bakker
Astrid Bakker
17:35 21 Jun 19
We kwamen bij KüchenWelt geheel onverwacht binnenlopen. We werden vriendelijk ontvangen. Duidelijke uitleg over het keukenconcept. Er werd alle tijd genomen voor ons. We zijn super tevreden over hoe we zijn geholpen.
Hannie Oortwijn-Hand
Hannie Oortwijn-Hand
16:49 11 Jun 19
Eerste pinksterdag even keukens kijken bij Küchenwelt .Super zaak en super personeel( Melvin)Top en eerlijk advies., dus mooie keuken uitgezocht.En dat allemaal voor een zeer leuke prijs.Nu wachten op de styliste, luxe hoor een styliste voor je keuken.Wij kunnen bijna niet wachten!!

Waarover moet mijn ervaring gaan?

Wat u vindt dat wij moeten weten. Wij horen graag wat uw KüchenWelt ervaring uniek maakt. Bent u tevreden over de keuken of vind u dat er dingen anders moeten? Is de samenwerking bevallen of moeten we ergens aandacht aan schenken? We lezen echt alle berichten en reageren hier op. Met een goede beoordeling zijn we blij, en van een minder goede leren we verbeteren.

Het enige wat we wel vragen is om het netjes te houden. Ook als u niet geheel tevreden bent. Onze medewerkers zijn ook mensen. Reviews met schuttingtaal, met privacygevoelige informatie of gericht op het beschadigen van medewerkers kunnen door Google worden tegengehouden of eventueel verwijderd. 

Waar bestaat een review uit?

Beoordeling
Het aantal sterren wat u KüchenWelt geeft.

1 ster: ​totaal niet tevreden
2 sterren: ondermaats
3 sterren: ​een voldoende
4: ​blij met de keuken
5: ​erg blij met de keuken

Naam
Google gebruikt de naam die aan uw Google profiel is gekoppeld. Natuurlijk is het voor ons wel fijn om te weten wie u bent. ​Zowel bij tevreden als minder tevreden geluiden. Wij vinden belangrijk om vakwerk af te leveren. 

E-mailadres
E-mailverificatie is verplicht. Zo voorkomen we dat er niet klanten geen review kunnenw plaatsen. Daar hebben wij niets aan en geïnteresseerde klanten worden er al helemaal niets wijzer van.

Boodschap
Beschrijf uw ervaring met KüchenWelt. Wat is opgevallen of bijgebleven? Bent u blij met de keuken, wilt u de adviseur een pluim geven, of juist dat we luisteren naar iets wat u heeft meegemaakt tijdens de aankoop? Ook voor toekomstige klanten is dit erg waardevol om te lezen. Onderzoek wijst uit dat andere mensen gebaat zijn bij een nauwkeurige beschrijving van kopers die hen voorgingen. 

Zijn de reviews van KüchenWelt betrouwbaar?

Het zou natuurlijk gek zijn als we hier volmondig nee riepen. De reviews worden namelijk extern via Google verzameld. Hoewel er altijd iemand kan zijn die enorm zijn best doet om een oneerlijke review toch geplaatst te krijgen durven we te stellen dat Google bedriegers in 99% van de gevallen er uit filtert. Wij geloven in eerlijkheid.

Dat geldt voor onze keukens, voor de prijzen van onze keukens, de werkwijze in de showroom, maar ook voor onze service en transparantie naar nieuwe klanten. Daarom plaatsen wij ook negatieve ervaringen gewoon. Zoiets moet je namelijk niet maskeren maar proberen op te lossen. Overal waar gewerkt word maakt ook wel eens iemand een fout. Maar in het oplossen daarvan ligt de meerwaarde. Dat geloven wij en willen we onze klanten ook graag laten zien.

Waar kan ik mijn KüchenWelt ervaring plaatsen?

Fijn dat u het vraagt!

Klik op deze link om een review achter te laten.

De beoordeling is tevens op Google te schrijven of door bovenaan deze pagina te klikken op 'recensie schrijven'. Als u nog niet ingelogd bent met je Google-account vragen we dat om dat te doen. Geef ons de sterren die u ons waard vindt, schrijf het bericht, druk op de “Posten”-knop en klaar is uw review.

Namens iedereen bij KüchenWelt heel erg bedankt!