Reviews KüchenWelt

Wij doen ons best onze klanten een goede ervaring te geven. Wij horen dan ook graag uw mening over KüchenWelt. Reviews over onze keukens, onze oplevering of service geven ons waardevolle inzichten. Informatie waarmee we onze keukens en onze dienstverlening nog beter kunnen maken. Onderstaande reviews zijn extern en onafhankelijk op Google verzameld en terug te vinden.

KüchenWelt
4.5
Gebaseerd op 535 beoordelingen
Sem Bleeker
Sem Bleeker
14:27 12 Apr 21
We hebben onlangs een keuken besteld bij KuchenWelt Heerhugowaard. Samen met de stylist Sebastiaan hebben we de keuken samen ingericht. Konden we alle kleuren en indelingen nog eens doornemen. Hij neemt de tijd en service en dat hebben we zeer prettig ervaren.We hebben veel vertrouwen in een goede keuken.
Ruben Oldenbeuving
Ruben Oldenbeuving
16:36 09 Apr 21
Goed geholpen op een zeer prettige en ongedwongen manier Gerrit bedankt.Vandaag 9 april kwam de styliste op bezoek. Op een zeer vriendelijke manier geholpen keuken netjes ingemeten aanpassingen doorgevoerd. Prima service.Bedankt.
Kim Elzen
Kim Elzen
07:17 09 Apr 21
Een paar weken geleden een keuken gekocht via KuchenWelt. We werden al ontvangen met taart en een broodje frikadel. Wat wil een mens nog meer. Zeer fijn gesprek met de verkoper Jos. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf goede adviezen inzake de mogelijkheden die onze keuken te bieden heeft. Wat ook erg prettig was, was dat er geen sprake was van agressieve verkoop wat nog wel eens voorkomt in deze business. Wat het voor ons ook uniek maakt is de gratis stylisteservice, waardoor je alles na dit gesprek nog kan wijzigen als bepaalde onderdelen niet mooi uit de verf komen in je eigen woning. Al met al zeer tevreden.
Jan van den Bosch
Jan van den Bosch
18:55 08 Apr 21
Wij zijn heel erg tevreden op de wijze waar we geholpen zijn en de tijd die er voor ons genomen .Bij aankomst kregen we ook nog koffie met appelvlaai en de gratis wasbeurt voor de auto.
Fabian Wigcherink
Fabian Wigcherink
20:00 07 Apr 21
Afgelopen zaterdag naar KuchenWelt geweest om voor een keuken te kijken.Al 3 keuken zaken gehad en waren benieuwd wat we hier zouden horen.Na een prettig ontvangst en een korte uitleg ,vertelden wij wat we wilden en er werd direct meegedacht en ideeën geopperd door onze verkoper Gerrit.De keuze uit kastdeurtjes en bladen was vele malen meer als bij de concurrent .Wij zijn geslaagd voor een hele mooie keuken!Bedankt nog Gerrit
Robin de graaf
Robin de graaf
09:44 07 Apr 21
Super mooie keuken voor een goede prijs. Het personeel is behulpzaam en meedenkend. Al 2 keukens gekocht hier ! Zeer tevreden
christy van vliet
christy van vliet
09:28 07 Apr 21
Hele fijne service, er wordt goed met je meegedacht en men neemt echt de tijd voor je. Resultaat is een prachtige keuken!
Magdalena Bulut
Magdalena Bulut
09:24 07 Apr 21
Super service, lekkere snack en een mooie keuken uiteindelijk gelocht! Ik ben tevreden.
Magdalena Bulut
Magdalena Bulut
09:18 07 Apr 21
Mijn man en ik zijn op een zondag warm ontvangen. Wij hebben naast een gratis autowasbeurt ook een lekkere snack gekregen. De medewerkers hebben ons super geadviseerd en wij hebben een mooie moderne keuken gekocht. Ik ben super blij mee. Bovendien komt de styliste nog langs om de laaatste puntjes op de i te zetten. Top!
Rob ten Cate
Rob ten Cate
08:37 07 Apr 21
Op 31 maart hebben we een bezoek gebracht aan de vestiging in Heerhugowaard. Erg tevreden over de deskundigheid en creativiteit van verkoper Rinze. Daarna prettig contact gehad met een styliste die de keuken komt inmeten. Hebben er vertrouwen in dat de rest ook allemaal prima verloopt
Cobi Jongeneel
Cobi Jongeneel
18:33 06 Apr 21
Via Google zijn we terecht gekomen bij KuchenWelt in Heerhugowaard. Hier zijn we eind maart, heel hartelijk ontvangen door Jos! We hebben samen met hem onze keukenwensen doorgesproken, materialen kunnen zien en voelen, wat zeer belangrijk is in de aanschaf van een keuken. Jos heeft goed met ons meegedacht, ook op belangrijke details, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een mooi 3D ontwerp en aankoop van een nieuwe keuken. Nu is het nog wachten op de levering, waar we naar uitkijken!!
Henk Pruiksma
Henk Pruiksma
14:57 02 Apr 21
Vanaf november 2021 betrek ik een nieuw appartement IJmuiden. Na wat gezoek op internet ben ik in november 2020 bij Kuchenwelt Heerhugowaard geweest om een keuken uit te zoeken. Dit lijkt misschien wat vroeg. Maar in dit nieuwbouw moesten alle aansluitingen snel worden aangegeven bij de bouwer. Zelf had ik al een tekening mee hoe ik ongeveer mijn keuken wil hebben. Dat maakte het gesprek wel makkelijker. Ik ben zeer tevreden met de aankoop van de keuken bij Kuchenwelt. Er werd veel tijd besteed aan het beantwoorden van mijn wensen. We ( mijn ouders waren mee) zaten met een deskundige adviseur om tafel die ons nog extra tips gaf waardoor mijn keuken er extra mooi en handig uit ging zien. De onderhandelingen over de prijs verliepen in een goede sfeer. Geen opdringerig gedoe. Ik ben uiteindelijk (ver na sluitingstijd) met een goed gevoel de winkel uitgegaan en heb een mooie keuken gekocht voor een nette prijs.Oh ja de cappuchino’s en de bitterballen waren heerlijk.Thomas Pruiksma
Miranda Kraneveld Oomens
Miranda Kraneveld Oomens
16:49 31 Mar 21
Goed geholpen in de winkel...ze namen echt de tijd voor je..en de stylist die bij ons kwam heeft ook echt zijn tijd genomen voor ons...alles goed uitgelegd uitgemeten en meegedacht over de kleur en opstelling...hele fijne ervaring! Stylist raad ik echt iedereen aan!
Kim Persoon
Kim Persoon
15:19 30 Mar 21
Vandaag zijn wij de hele dag (in plaats van de gangbare 3 uur) geholpen door styliste Sharona. Omdat wij nog al wat vragen hadden, heeft zij gewoon de hele dag voor ons uitgetrokken om alles tot in de puntjes met ons door te nemen. Top service van Kuchenwelt dus tot zover!
Marco en Renny
Marco en Renny
10:05 30 Mar 21
Een keuken kopen doe je niet elke dagVanuit het mooie Groningen hebben wij de trip naar Heerhugowaard gemaakt.We werden leuk ontvangen met koffie en gebak. De verkoper neemt uitgebreid de tijd voor je.Een keuken kopen doe je immers niet elke dag. Alle mogelijkheden worden stap voor stap doorgenomen en ze zijn niet bang om je adviezen te geven.Soms blijkt wat in je hoofd zit, uitgewerkt eigenlijk helemaal niet mooi te zijn. Staat het keukenblad van 4 cm mooi op het kookeiland of ga je dan toch voor een 8cm blad.Na de opstelling in de ruimte gezien te hebben op tekening en het afspreken van de prijs en nog wat extra uitleg van Ronald, hebben we een keuken naar onze eigen smaak gekocht.Maar dan begint het eigenlijk pas. Een week later kwam de styliste service aan huis. Nou ja Styliste, de onze had een baard 🙂Sebastiaan heeft ons geweldig geholpen. In pure rust konden we thuis de kleuren van de keuken definitief maken.Adviezen aangaande lichtinval, wat staat er nou werkelijk bij de vloer en hoe positioneer je in ons geval het eiland in je huis.Hij neemt echt de tijd, niks gaat overhaast. Tijdens het bezoek kan je je keuken nog aanpassen. Wij hebben bv voor een opties zwevend blad gekozen.Na 2.5 uur hadden we een nieuwe tekening met de daadwerkelijke kleurstelling. Wat was deze man kundig in zijn vak!De Stylist aan huis is echt een unieke service. Dat is wat Kuchenwelt net wat meer extra’s geeft dan de concurrentie.We hebben vrienden van ons ook aanbevolen om een vrijblijvend ontwerp te laten maken. Inmiddels is ook die afspraak gemaakt.Wij zijn super blij en kunnen niet wachten totdat de vrachtwagen (hopelijk wel op de afgesproken datum en helemaal compleet )met onze nieuwe keuken in Groningen staat
fleur hofman
fleur hofman
08:22 30 Mar 21
in heerhugowaard geweest , leuk gesprek , ideeen werden geopperd , geadviseerd , en hebben de keuken direct besteld , morgen komt de styliste vind ik ook een goed concept !
Marjolijn Kemna
Marjolijn Kemna
06:04 30 Mar 21
18-3-21 zijn wij naar kuchenwelt in Heerhugowaard gegaan voor een nieuwe keuken. Door omstandigheden waren wij verlaat. Ondanks dat werd alle tijd genomen door onze verkoper (Jos) om onze keuken samen te stellen. Mede hierdoor hebben wij een erg mooie keuken aangeschaft. Kan niet wachten tot alles geleverd en geplaatst is!Bedankt, Marjolijn en Pim
Marieke van Heteren
Marieke van Heteren
18:33 29 Mar 21
Tjerk Boskma
Tjerk Boskma
16:38 29 Mar 21
Hallo, 20-3 bij kuchenwelt een nieuwe keuken gekocht, en geadviseerd door Rinse vd Wal. Kom je uit Friesland en ga je naar kuchenwelt,laat je adviseren door Rinse, ook een Fries. Dat praat lekker makkelijk, en daarbij een geweldige adviseur. Als de keuken geleverd is plaats ik nog een review.
Mehmet Aslaner
Mehmet Aslaner
14:21 29 Mar 21
Wij zijn perfect geholpen, alles was duidelijk en helder. Zeer scherpe prijs inclusief top-inbouwappartuur.Ik heb hier weinig aan toe te voegen, heel erg tevreden
D. Heijnemans
D. Heijnemans
14:16 29 Mar 21
2 weken geleden een lang maar zeer prettig gesprek gehad! Jos heeft ons goed geholpen. Over 2 weken komt de styliste om de puntjes op de i te zetten. Kan niet wachten totdat de keuken werkelijk geplaatst wordt.
Jesse Beugel
Jesse Beugel
12:20 29 Mar 21
Geweldige service! Ik ben enorm goed geholpen in Heerhugowaard. Het personeel denkt goed mee en besteed alle tijd die nodig is. Erg fijn. Het gaf een zeker gevoel en totaal niet opgejaagd. Een aanrader!!
Stef Swart
Stef Swart
11:42 29 Mar 21
Een zondagmorgen in maart 2021 om 10.00 uur. We hebben een afspraak bij KuchenWelt Heerhugowaard om ons te gaan orienteren voor een keuken voor ons nieuwe huis dat in augustus 2022 opgeleverd wordt. Je kunt maar op tijd zijn!!!!Wel zelf een paar ideetjes op papier gezet en deze meegenomen. We werden heel vriendelijk ontvangen door Rinze met een bakje koffie en vertelden dat we eigenlijk nog geen keuken kwamen kopen maar alleen advies wilden hebben over de mogelijkheden en een prijsindicatie om die in onze begroting in te plannen. Onze tekeningen samen bekeken en toen vroeg Rinze aan ons of hij, met zijn dertig jaren ervaring, voor ons een keuken mocht bedenken waardoor we nog meer mogelijkheden zouden ontdekken voor een ideale keuken. Toen eerst samen de showroom in om ons het type keuken te laten zien waar aan hij aan dacht, de kleuren, de indelingen en daar werden we al erg enthousiast over. Hij had om een ontwerp te maken wel even de tijd nodig zonder ons, we werden daarom op pad gestuurd met een bon voor de hypermoderne nieuwe autowasstraat in Heerhugowaard om onze auto daar even een heerlijke wasbeurt te laten geven en mochten na 3 kwartier weer terugkomen. En dat was, zoals hij al gezegd had, een leuke belevenis. Dus ook meteen maar even samen na de wasbeurt de hele auto van binnen goed ontdaan van kruimels etc. Toen we na 3 kwartier weer terug kwamen lag er een fantastisch ontwerp op tafel. Een beetje verweven met onze eigen ideetjes, maar toch totaal anders. Een schot in de roos !We werden het eens over de voorwaarden en de prijs en zo vertrokken we die zondag na ruim 3 uur met een fantastisch ontwerp voor onze nieuwe keuken. Nu nog even wachten op de tekeningen met de technische informatie die we aan onze aannemer kunnen geven zodat als ons huis klaar is in augustus 2022 de keuken geplaatst kan worden!
Maurice Van Den Berg
Maurice Van Den Berg
09:30 29 Mar 21
Mooie keuken gekocht ! we zijn er erg blij mee. snel geregeld!
Annebel
Annebel
08:58 29 Mar 21
Tijdens onze afspraak bij kuchenwelt werden we leuk ontvangen met koffie en taart. Ook waren de mensen erg aardig en was het uitzoeken van een keuken nog leuker. Ook hielden ze goed rekening met dat ik niet zo lang ben etc. We moeten alleen nog wel wachten op de keuken en dan kunnen we natuurlijk pas definitief zeggen wat we van de kwaliteit vinden.Maar tot nu toe erg tevreden
Marijke Sallons-Soetekouw
Marijke Sallons-Soetekouw
08:55 29 Mar 21
In maart de showroom in Heerhugowaard bezocht voor een offerte. Wij zijn zo goed en deskundig geadviseerd door Jos dat we gelijk hebben besloten om de keuken bij Kuchenwelt te nemen.Wij wachten nu op de styliste om de puntjes op de i te zetten.Kortom tot nu toe zeer tevreden!!
Ingrid Kramer
Ingrid Kramer
07:36 29 Mar 21
Kundig geholpen door Rinze. Goed gevoel voor styling, en denkt mee. Ik heb niet voor niets de keuken hier gekocht na meerdere keukenzaken 'gezien' te hebben. Ik vind het wel bijzonder dat ik 75 euro krijg om een 5 sterren review te plaatsen, dat klopt niet helemaal in het kader van eerlijke reviews. Ik ben weer wel zo skeer dat ik het toch maar gedaan heb. Waarvan akte.
Semira Cetinkaya
Semira Cetinkaya
07:36 29 Mar 21
Wij zijn geholpen door Jos wat een Toffe vent is dat. Super aardig ook gewoon heel eerlijk in alles. Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen en een goeie keuze over onze keuken. Kuchenwelt in Heerhugowaard is het zeker waard om daar je keuken te kopen.
johannes van de Wijngaart
johannes van de Wijngaart
07:31 29 Mar 21
Bij Kuchen welt in Heerhugowaard zijn we bijzonder goed geholpen en geadviseerd door verkoper Rinse hij kon zich goed inleven in onze verwachtingen en uiteindelijk een prachtige keuken hebben uitgezocht. Een week later hebben wij een Styliste Stephanie op bezoek gehad om alles nog eens na te meten en/of aan te passen dit alles op een zeer prettige manier.Als laatste hopen wij dat de levering en plaatsing net zo prettig zal gaan als tijdens de aankoop.
Lisa Hordijk
Lisa Hordijk
10:13 24 Mar 21
Na een prettig gesprek in Heerhugowaard waarin duidelijk werd dat we toch wel een spoel eiland kwijt kunnen in ons huis (yes! Dit was onze wens) hebben we akkoord gegeven op de offerte en kregen we snel daarna de tekeningen per mail en hebben we de week er na een afspraak met de stylist al kunnen inplannen.Inmiddels hebben we de keuken helemaal naar onze smaak kunnen maken en is deze besteld.Wij kunnen niet wachten tot half juli en we er gebruik van kunnen gaan maken!
Michel Borsboom
Michel Borsboom
11:42 23 Mar 21
Goed meedenkende werknemers, zowel impandig als in het veld.
mandy
mandy
14:56 17 Mar 21
we zijn heel goed geholpen, eerst door jos in heerhugowaard. net alles doorgenomen met de stylist, we zijn tot nu toe erg tevreden.nu wachten tot de keuken komt.
Samen Rehman
Samen Rehman
01:36 17 Mar 21
Ik heb een mooie keuken kunnen uitzoeken bij Küchenwelt. Tijdens het samenstellen van de keuken werd goed advies gegeven en verschillende mogelijkheden voorgesteld. De fijne ervaring heeft geleid tot een afspraak met de styliste. Ik kijk ernaar uit om samen met de styliste het keukenontwerp te vervolmaken.
Gert Blad
Gert Blad
19:03 16 Mar 21
Op 9 februari keuken uitgezocht en uitstekend geholpen door Rinze die er de tijd voor nam en goede tips gaf met als gevolg er een totaal nieuwe indeling is gekozen t.o.v. huidige keuken.Thuis gekomen en a.d.v. tekeningen etc tot de conclusie gekomen dat we met de nieuwe indeling toch tegen wat technische problemen oplopen.Op 16 maart bezocht door stylist Sebastiaan en samen opnieuw de keuken ingericht a.h.v. nieuwe wensen. Dit verliep in een goede sfeer en werden vakkundig geholpen met als gevolg een nieuwe indeling, uitbreiding en aanpassing apparatuur.Al met al zeer tevreden met werkwijze en aanpak om tot keuze te komen voor de nieuwe keuken.Wij kijken dan ook uit na de levering in week 33 en als installatie net zo verloopt gaan we zeker genieten van de gekozen keuken en is Kuchenwelt zeker een aanrader.
cees den dunnen
cees den dunnen
16:43 16 Mar 21
Keuken besteld , nu afwachten op de styliste..keuken is inmiddels gemonteerd , nu nog een beetje afstellen , op een paar kleine zaken na was de bestelling compleet.
Chantal Wolthuis
Chantal Wolthuis
14:33 16 Mar 21
Afspraak eerst in de showroom en vervolgens nog met een styliste thuis. Hierdoor alles netjes vast kunnen leggen. Fijne service.
Eric Bliekendaal
Eric Bliekendaal
14:17 16 Mar 21
Na de klacht over de vaatwasserdeur is het serieus en kundig verholpen. Zelfs op zondag werd alvast het vervangende deurtje persoonlijk bezorgd en enkele dagen later door een kundig monteur geplaatst. Na flink wat fouten is het alsnog verholpen waarvoor dank.
Jordy de Kleer
Jordy de Kleer
11:08 16 Mar 21
Super goed geholpen, wij kijken erg uit naar de levering!
Dinanda Nolta
Dinanda Nolta
09:56 15 Mar 21
Fijn geholpen in Heerhugowaard,ze namen ruim de tijd voor ons.We hebben een mooie keuken uitgezocht die we nog met de styliste gaan fine tunnen.Prettig dat ze langs komen om te kijken of de keuken ook in de ruimte thuis, wordt zoals in de toonzaal.Na een vervelende ervaring met een andere keukenwinkel was dit erg fijn.
paulus lus
paulus lus
13:01 14 Mar 21
Nemen echt de tijd voor je aankoop en voelt vertrouwd.
Natasha van Schip-Zwaneveld
Natasha van Schip-Zwaneveld
13:39 12 Mar 21
Ruis
Ruis
12:13 11 Mar 21
AmyCharmene
AmyCharmene
08:46 09 Mar 21
Zeer fijn geholpen in de vestiging Heerhugowaard en wij hebben een erg mooie keuken aangeschaft. Kan niet wachten tot alles geleverd en geplaatst is!
Arlijne Scheurleer
Arlijne Scheurleer
10:39 05 Mar 21
Goed advies, fijn om het nog keer door te lopen en laatste foutjes er uit te halen.
Jeroen Wever
Jeroen Wever
17:01 02 Mar 21
Fijne adviseur Rinze goede uitgebreide uitleg. De styliste is ook geweldig dank je wel Sharona.
Ank Schwillens
Ank Schwillens
11:45 02 Mar 21
Prima adviezen van Stephanie de styliste en Rinze de verkoopadviseur! Top!
Joep Manshanden
Joep Manshanden
10:46 02 Mar 21
Voor een mooie prijs een hele mooie keuken uitgezocht. Goed advies tijdens het samenstellen van de keuken, maar ook de styliste komt met goed advies en tips tips! Blij mee! Nu alleen nog even geduld hebben tot de keuken geplaatst gaat worden! Dat gaat via Kuchenwelt geregeld worden? Top geregeld.
Wim Vriend
Wim Vriend
10:31 24 Feb 21
Hadden een goed gesprek over de indeling van de keuken.Ook de apparatuur besproken en nog wat veranderd.
Ru-Ann Angela
Ru-Ann Angela
17:08 23 Feb 21
Na een paar nare ervaringen met andere keukenboeren, was dit onze laatste stop (met Ikea in ons achterhoofd). We waren sceptisch, maar na 3u lang en fijn met Leo te hebben gesproken/onderhandeld, vorig jaar juli onze droomkeuken gekocht.Door verbouwingsvertraging, pas gister de keuken nagelopen met styliste Stephanie. Zij heeft meegedacht en advies gegeven over dingen die wellicht later irritatie zouden kunnen opwekken. Hier en daar wat kleine dingen aangepast, dit was ook geen probleem.Al met al een hele goede ervaring. Kan niet wachten tot we onze keuken krijgen. Het duurt nog even, maar worth the wait.
Felicia van Gastel
Felicia van Gastel
16:29 23 Feb 21
Erg fijn dat we hier snel terecht konden voor een afspraak. Vanaf de start is er uitgebreid de tijd voor ons genomen. Het pluspunt is dat er na de afspraak met de adviseur, een stylist thuis komt met wie je nog rustig aanpassingen aan het ontwerp kan doen zodat het precies in de ruimte in huis past. Zo heb je de tijd om de eerste afspraak nog rustig op je in te laten werken voordat je de definitieve koop doet.
Marion Van Den Bos
Marion Van Den Bos
12:04 23 Feb 21
We zijn super goed geholpen
Merel Ligthart
Merel Ligthart
17:56 22 Feb 21
Super service en zeer klantvriendelijk. Nemen de tijd en denken met je mee. Daarnaast een luisterend oor naar je eigen kijk en mening. Enorm blij dat ik een keuken bij Küchenwelt heb gekocht.
Roxsana Popken
Roxsana Popken
10:01 20 Feb 21
We hadden een afspraak wat super is verlopen. Wij zijn erg goed geholpen door Jos. De offerte die er nu ligt is helemaal top dat wij ook een afspraak hebben met de styliste. Wij kijken hier heel erg naar uit om de laatste puntjes op de i te zetten.
Sandra de Weger
Sandra de Weger
10:25 19 Feb 21
Zeer tevreden over de tijd en aandacht die er bij Kuchenwelt aan ons besteed is. We wisten zelf al precies wat we wilden maar dankzij het deskundige advies een aantal mooie details kunnen toevoegen. Volgende week komt de styliste langs om de puntjes op de i te zetten..
Toon
Toon
12:33 18 Feb 21
***update 27-01-'21** Onze keuken staat nu bijna 2 maanden en we zijn er heel tevreden over. Het is altijd maar afwachten hoe de keuken in het echt uitpakt. Wij blijven maar complimenten krijgen over de keuken. Iemand die zelf in de keuken business zit, vertelde ons dat wij ontzettend veel keuken hebben gekregen voor de prijs die wij hebben betaald. Hij geloofde eigenlijk niet wat de totaalprijs was. Er is niet bespaard op de kasten apparatuur of sluitwerk, en is echt van topkwaliteit, aldus onze kennis.We hebben meerdere keren contact gehad met kuchenwelt via de mail voor vragen of opmerkingen. Daar werd snel en professioneel op geantwoord. Ook toen er een standaard schroef (die dus iets te lang was) door ons in het (dunnere) paneelgedeelte van de koelkastdeur was geschroefd, is dit keurig opgelost door Kuchenwelt. De schuldvraag was voor hen minder belangrijk dan transparantie over het ontstaan van de schade.Wij zijn door een collega gewezen op Kuchenwelt en zijn daar zeer blij om. Ik zou ook een ieder naar Kuchenwelt verwijzen voor een prachtige keuken. En nee, ik heb geen aandelen of een ander belang in Kuchenwelt. Wij zijn echt hartstikke tevreden met onze keuken, dus zeker de 5 sterren waard.*******In de showroom zijn we zeer hartelijk ontvangen toen wij aan het orienteren waren voor een onze nieuwe keuken. We zijn niet 'lastiggevallen' door opdringerige verkopers, maar waren wel in de buurt als wij vragen hadden. Uiteindelijk konden wij onze wensen bespreken, zonder dat wij een afspraak hadden. Met het digitale scherm werd snel duidelijk hoe onze keuken er uit zou gaan zien. Echt een aanrader om hier gebruik van te maken! We hebben dan ook onze keuken besteld bij Kuchenwelt aangezien zij ook de scherpste prijs hadden.Om kort te zijn over de verkoper die ons geholpen heeft: denkt mee zonder op te dringen, verstand van zaken, weet wat de klant wil en ook niet onbelangrijk als je met een kind komt, ook daar is gemeende aandacht voor zodat je zelf op de offerte kan richten. Dit belooft voor de keuken veel goeds en hopen dan ook na het plaatsen van de keuken wederom een 5 sterren review te kunnen geven.
Manon Van zonderen-de jong
Manon Van zonderen-de jong
18:36 17 Feb 21
Super leuk en vriendelijk ontvangen in de winkel. (Met koffie en gebak)Samen met verkoper Paul onze nieuwe keuken op papier gezet mbv onze zelfgemaakte moodboards. Wij wisten precies wat we wilde, en Paul zette dit precies zo op beeld.En ineens was daar onze keuken zoals wij helemaal in gedachten hadden.Alles in de showroom kunnen bewonderen, kunnen kijken, kunnen voelen en kunnen uitproberen. Van kastjes, apparatuur, kranen, werkbladen en deurgrepen.Goed advies gehad . Top. Super blij tot nu toe met alleen al de voorpret.Morgen styliste bezoek en bestellen!! Wordt vervolgt.
Willem Born
Willem Born
14:33 17 Feb 21
Ook wij hebben een keuken bij KuchenWelt gekocht. Deze is 1 en 2 februari gemonteerd door een monteur. Hij liet ons met een keuken zitten die niet af was en er nog wel het een en ander aan haperde. Dit gemaild naar KuchenWelt en we kregen 15 februari een andere monteur, Jordi de Vormer genaamd. Hij heeft de hele keuken nagekeken en afgemaakt. Super.Nu kunnen wij van onze mooie keuken genieten.Bedankt Jordi de Vormer, de monteur met de gouden handen.
Cora Bes
Cora Bes
11:55 16 Feb 21
Erg fijn geholpen en de tijd genomen om tot een goed besluit te komen.
Ayse B.
Ayse B.
14:16 15 Feb 21
Erg fijn geholpen, eerlijk advies gekregen om de juiste besluit te maken.Denken met je mee !
R De Vries
R De Vries
15:37 12 Feb 21
Fijne samenwerking. Nauwkeurige nameting. Fijn in beeld te zien hoe het in het echt wordt. Goede advisering. Wij moeten nog even wachten, maar zijn er klaar voor!
Fight Fit Store
Fight Fit Store
12:30 11 Feb 21
Danielle Van Der Brug
Danielle Van Der Brug
16:55 10 Feb 21
Prettig gesprek gehad in de winkel, goed meegedacht en uiteindelijk een keuken naar onze wens. Als extra is er de styliste service waar alles thuis nog eens doorgenomen wordt en er nog aanpassingen gedaan kunnen worden. Nu is de keuken helemaal naar onze wens. Top service!
Bianca Heijsteeg
Bianca Heijsteeg
14:07 10 Feb 21
Goed geholpen door paul heel vriendelijk en eerlijk.
Miguel Bernardos
Miguel Bernardos
21:15 09 Feb 21
Twee weken geleden een afspraak met Gerrit gehad in Heerhugowaard. We zijn al in een andere keukenzaak geweest en wisten al aardig wat we wilden. Op basis hiervan hebben we een mooie keuken gekocht voor en betere prijs. Wij zijn benieuwd met welke verbeteringen de stylist nog komt en kijken uit naar de levering...
Hein Willems
Hein Willems
19:03 09 Feb 21
Na een bezoek aan Heerhugowaard waar we zeer goed door Paul werden geholpen zijn we tot een mooie zwarte keuken gekomen.Een paar weken later kwam de styliste om de puntjes op de I te zetten prima verlopen.Al met al heel tevreden tot nu toe,houden zo.
Bert Stoffelsen
Bert Stoffelsen
22:05 04 Feb 21
Vorige jaar na een tweede bezoek aan de winkel een geweldige keuken gekocht. Er is goed met ons meegedacht tijdens het samenstellen van onze keuken.Nu onze aanbouw klaar is, kunnen we eindelijk met de stylist de laatste stap zetten om de keuken te bestellen.We kijken er naar uit.Groet Bert en Felicia
juni americaan
juni americaan
20:32 03 Feb 21
Gijs Roozendaal
Gijs Roozendaal
15:44 01 Feb 21
Prima sercive en duidelijke hulp/uitleg.
Hans Havinga
Hans Havinga
17:03 31 Jan 21
Kuchenwelt wil geen keukens verkopen. Ik heb inmiddels 3 x een mail gezonden om contact te hebben ( ik wil graag een nieuwe keuken) en nimmer een bericht ontvangen.29-01-2021, vandaag ben ik persoonlijk gebeld door de commercieel Directeur, die zijn excuus aanbood, en heeft uitgelegd waar het fout is gegaan. Natuurlijk willen ze keukens verkopen (dat dacht ik al -;)). Onvrede bij mij uit de lucht en we maken een nieuwe start. Opgelost.
Lianne Twisk
Lianne Twisk
18:57 30 Jan 21
Vorig jaar in februari een prachtige keuken uitgekozen. We werden heel goed geholpen, goede en gezellige werknemers. Uiteindelijk de keuken van onze dromen gekocht. Helaas werd onze verbouwing uitgesteld. Nu bijna een jaar later hebben we vorige week de styliste afspraak gehad thuis, dat is echt super! Nog een aantal praktische aanpassingen waar we heel goed bij geadviseerd werden, een extra apotheek kast er bij wat we graag wilde was ook geen probleem. Direct ook een nieuwe tekening in de mail ontvangen. We kijken erg uit naar half mei als de keuken geleverd wordt.
Henk Waumans
Henk Waumans
15:04 29 Jan 21
De start was wat moeizaam, maar naarmate het gesprek vorderde, werd de verstandhouding steeds beter, hetgeen resulteerde in een prachtig ontwerp en een goed eindgevoel.
marjon de Haas
marjon de Haas
21:26 27 Jan 21
Op een fijne manier keuken samengesteld met gerrit die pas in dienst is bij kuchenwelt, hij is mooi geworden op papier, kijk er naar uit dat hij komt, eerst nog afspraak met styliste,Gerrit je zou nog bellen vergeet je dat niet?
M
M
13:12 27 Jan 21
Professioneel geholpen door Paul, goed advies gekregen, er wordt goed meegedacht en uiteindelijk de keuken gekocht die we wensten! Veel dank voor alles!
Dicky Van Leeuwen
Dicky Van Leeuwen
12:09 27 Jan 21
Fijn ontvangst fijn en dat we ook een styliste thuis kregen om de definitieve kleuren vast te leggen kijken er erg naar uit als de keuken komt .
Job Suurbier
Job Suurbier
11:07 27 Jan 21
Goed geholpen,wij zijn er heel blij mee.
Lisette van den Belt
Lisette van den Belt
15:54 26 Jan 21
Goed geholpen door melvin in de showroom, maar de keuken nog mooier gemaakt mbv de styliste. Kan niet wachten totdat mijn keuken er is.
Marijke Feenstra
Marijke Feenstra
12:19 20 Jan 21
Fijn en goed geholpen, ook prettig dat de stylistes thuis komen en alles nog kan aanpassen en rustig doornemen.
Daan Knop
Daan Knop
11:21 19 Jan 21
We zijn goed geholpen door Jos en de styliste, onze keuken wordt geleverd in week 17 van 2021 na plaatsing zal ik nog een review plaatsen. Tot nu toe zijn wij zeer tevreden.
J Reijmers
J Reijmers
19:57 18 Jan 21
Astrid Kesselring
Astrid Kesselring
15:11 18 Jan 21
Op 2 december 2020 een afspraak gemaakt bij Kuchenwelt te Heerhugowaard. De zeer vriendelijke en rustige verkoper Rinze heeft goed geluisterd naar mijn keuken wensen. Nadat ik mijn auto door de wasstraat had gereden op kosten van Kuchenwelt had Rinze een zeer mooie tekening gemaakt. Na enige onderhandelingen ben ik overgegaan tot de aankoop van de keuken. Voordat ik een besluit nam is er ruim de tijd gegeven om hierover na te denken, totaal niet opdringerig wat bij andere keukenbedrijven soms wel het geval is. Met een duidelijk stappenplan in de hand heb ik de kundige verkoper bedankt voor zijn tijd en inzet. Nadat de aanbetaling was gedaan heb ik de keuken inclusief tekeningen in een mooi dossier ontvangen. Hierin kan je alles m.b.t. het verloop van de keuken volgen. Op 18-01-2021 hebben de stylisten Stephanie en Sebastiaan de keuken ingemeten. Ze hebben goede adviezen gegeven en hierdoor zijn er een aantal veranderingen (o.a. m.b.t. de opstellingen en apparatuur en kleurstelling) doorgevoerd. Dit was ook gelijk zichtbaar op de getoonde tekening en is volledige naar wens verandert. Na het gezamenlijk doorlopen van de checklist is de definitieve handtekening geplaatst en zijn er geen kosteloze wijzigingen meer mogelijk. De styliste heeft de bestelling dan ook gelijk in gang gezet en de nieuwe definitieve tekening is ter plaatse aan het dossier gevoegd. Ik kijk uit naar de levering van de keuken en uiteraard de plaatsing door een eigen aannemer. Ik ben zeker tevreden over het verloop tot nu en kan Kuchenwelt zeker aanraden.
Elma Verduijn - van Dam
Elma Verduijn - van Dam
13:57 18 Jan 21
Ik was een beetje sceptisch en dacht dat het niets toe zou voegen, maar niks is minder waar .. ben er erg blij mee. Elma
DenA E
DenA E
20:02 12 Jan 21
Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Tijdens het maken van de tekening kregen we een heerlijke maaltijd voorgeschoteld. Prima service met styliste.
Aart van Steenbergen
Aart van Steenbergen
11:54 06 Jan 21
Tot en met het bezoek van de styliste ging alles erg goed. Erg goed geholpen in de showroom met enthousiasme en vakkundigheid. Dit bezoek heb ik dan ook met 5 sterren beoordeeld. De styliste service is een goede aanvulling op de dienstverlening. Niet tijden het bezoek aan de showroom eindeloos overleggen over de kleuren maar rustig thuis.Helaas moet ik nu toch wat negatiever zijn.Ik zou begin december al een installatie-tekening krijgen maar helaas......... Hier was 2 keer mailen voor nodig om die deze week dan toch te ontvangen. Hierin stond dat ze alleen een installatie tekening maakten zoals in de bijlage, als ik meer wilde dan moest ik dat zelf maar regelen. Toen ik de tekening beoordeelde zag ik dat deze nog niet correct was ook. Voor een koel-vries combi, een combimagnetron en een vaatwasser staan er 2 enkele wandcontactdozen op de tekening. De aansluitwaardes staan helemaal niet vermeld, die moet ik zelf maar uit de opdrachtbevesting halen. Maar de aansluitwaardes voor de inductiekookplaat en de Grohe Red staan daar niet op aangegeven. Wel een beetje jammer.En nu op naar de volgende stap, de levering van de keuken. Ik heb er zin in!Update 6-1-2021: Zojuist nieuwe installatie tekeningen ontvangen. Compleet en nu met de aansluitwaardes op de tekeningen vermeld. Goed geregeld Kuchenwelt!!
Eelco Heijm
Eelco Heijm
11:46 06 Jan 21
Goed geholpen en uiteindelijk een keuken gekocht! Het inmeten door de stylist was ook erg prettig en verhelderend. Al met al tot nu top!
Rui Salgado
Rui Salgado
11:28 05 Jan 21
De styliste kwam langs om alles op te meten en alles door te nemen.Ze nam er de tijd voor om alles door te nemen.
Susan Van Oort
Susan Van Oort
15:17 31 Dec 20
Wij zijn naar Heerhugowaard gegaan voor een afspraak met de adviseur van KuchenWelt. Hier zijn we hartelijk ontvangen en hebben een fijn open gesprek gehad met goed advies. Wij zijn hier met een goed gevoel weggegaan en hebben een mooie offerte meegekregen. Volgende week komt de styliste langs om de puntjes op de I te zetten. We kijken nu uit naar de plaatsing van onze nieuwe keuken. Wordt vervolgd!
Arie Zwaan
Arie Zwaan
13:54 24 Dec 20
Frank Davids
Frank Davids
13:18 22 Dec 20
De styliste neemt ruim de tijd om alles in te meten en te bespreken. Ook last minute veranderingen kunnen nog worden gewijzigd.
Mar Koorn
Mar Koorn
11:51 17 Dec 20
Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van kuchenwelt. Het geeft een goed gevoel dat de stylisten bij ons thuis komen om alles goed door te spreken.
Kitty Leeneman
Kitty Leeneman
19:22 14 Dec 20
Onder het genot van een aantal hapjes en drankjes zijn we vriendelijk en eerlijk geholpen door Jos. Hij nam ruim de tijd voor het bespreken en adviseren van onze wensen. De keuken wordt over een paar maanden geplaatst en we zijn zeer benieuwd naar het resultaat! De stylisteservice is ook top!
Marvin Lankenau
Marvin Lankenau
13:47 10 Dec 20
We were looking for an 'out of the box' kitchen design and that's exactly what we got. A-grade kitchen equipment for a fair price as well. The appointment with the stylist was a complementary bonus.
Bart van Tol
Bart van Tol
11:28 10 Dec 20
Het offerte gesprek was heel prettig en we hebben een mooie keuken kunnen samenstellen. Dat er naderhand een stylist(e) langskomt om je te helpen met de kleuren en materialen is erg handig en je kan dan ook alles nog wijzigen.

Waarover moet mijn ervaring gaan?

Wat u vindt dat wij moeten weten. Wij horen graag wat uw KüchenWelt ervaring uniek maakt. Bent u tevreden over de keuken of vind u dat er dingen anders moeten? Is de samenwerking bevallen of moeten we ergens aandacht aan schenken? We lezen echt alle berichten en reageren hier op. Met een goede beoordeling zijn we blij, en van een minder goede leren we verbeteren.

Het enige wat we wel vragen is om het netjes te houden. Ook als u niet geheel tevreden bent. Onze medewerkers zijn ook mensen. Reviews met schuttingtaal, met privacygevoelige informatie of gericht op het beschadigen van medewerkers kunnen door Google worden tegengehouden of eventueel verwijderd. 

Waar bestaat een review uit?

Beoordeling
Het aantal sterren wat u KüchenWelt geeft.

1 ster: totaal niet tevreden
2 sterren: ondermaats
3 sterren: een voldoende
4: blij met de keuken
5: erg blij met de keuken

Naam
Google gebruikt de naam die aan uw Google profiel is gekoppeld. Natuurlijk is het voor ons wel fijn om te weten wie u bent. Zowel bij tevreden als minder tevreden geluiden. Wij vinden belangrijk om vakwerk af te leveren. 

E-mailadres
E-mailverificatie is verplicht. Zo voorkomen we dat er niet klanten geen review kunnenw plaatsen. Daar hebben wij niets aan en geïnteresseerde klanten worden er al helemaal niets wijzer van.

Boodschap
Beschrijf uw ervaring met KüchenWelt. Wat is opgevallen of bijgebleven? Bent u blij met de keuken, wilt u de adviseur een pluim geven, of juist dat we luisteren naar iets wat u heeft meegemaakt tijdens de aankoop? Ook voor toekomstige klanten is dit erg waardevol om te lezen. Onderzoek wijst uit dat andere mensen gebaat zijn bij een nauwkeurige beschrijving van kopers die hen voorgingen. 

Zijn de reviews van KüchenWelt betrouwbaar?

Het zou natuurlijk gek zijn als we hier volmondig nee riepen. De reviews worden namelijk extern via Google verzameld. Hoewel er altijd iemand kan zijn die enorm zijn best doet om een oneerlijke review toch geplaatst te krijgen durven we te stellen dat Google bedriegers in 99% van de gevallen er uit filtert. Wij geloven in eerlijkheid.

Dat geldt voor onze keukens, voor de prijzen van onze keukens, de werkwijze in de showroom, maar ook voor onze service en transparantie naar nieuwe klanten. Daarom plaatsen wij ook negatieve ervaringen gewoon. Zoiets moet je namelijk niet maskeren maar proberen op te lossen. Overal waar gewerkt word maakt ook wel eens iemand een fout. Maar in het oplossen daarvan ligt de meerwaarde. Dat geloven wij en willen we onze klanten ook graag laten zien.

Waar kan ik mijn KüchenWelt ervaring plaatsen?

Fijn dat u het vraagt!

Klik op deze link om een review achter te laten.

De beoordeling is tevens op Google te schrijven of door bovenaan deze pagina te klikken op 'recensie schrijven'. Als u nog niet ingelogd bent met je Google-account vragen we dat om dat te doen. Geef ons de sterren die u ons waard vindt, schrijf het bericht, druk op de “Posten”-knop en klaar is uw review.

Namens iedereen bij KüchenWelt heel erg bedankt!