Reviews KüchenWelt

Wij doen ons best onze klanten een goede ervaring te geven. Wij horen dan ook graag uw mening over KüchenWelt. Reviews over onze keukens, onze oplevering of service geven ons waardevolle inzichten. Informatie waarmee we onze keukens en onze dienstverlening nog beter kunnen maken. Onderstaande reviews zijn extern en onafhankelijk op Google verzameld en terug te vinden.

KüchenWelt
4.5
Gebaseerd op 717 beoordelingen
Paula Bunnik
Paula Bunnik
20:43 15 Sep 21
Nicky B.
Nicky B.
11:45 15 Sep 21
Goede service, netjes geholpen met uiteindelijke een mooie keuken als eindresultaat
Djelisa S
Djelisa S
13:34 14 Sep 21
K. De Graaf
K. De Graaf
10:35 14 Sep 21
Prettig ontvangst, denken goed mee en komen met creatieve ideeën rondom de keukeninrichting. Verder goede prijs en nette service. Zeker tevreden!
Marc Hiddes de Fries
Marc Hiddes de Fries
10:13 13 Sep 21
Theo Vale
Theo Vale
09:16 12 Sep 21
We hebben met styliste Nathalie de keuken die we hebben gekocht beoordeeld en besproken. Wat een goede ervaring. Nathalie gaf advies dacht mee in oplossingen voor onze wensen. Nam daar ruim. de tijd voor. Al met al heeft hebben we dit gesprek als zeer positief ervaren en heeft dit ons een goed gevoel gegeven over onze aankoop!!
Marcel Beers
Marcel Beers
16:26 08 Sep 21
Vanmiddag met styliste Sharona de nieuwe keuken ingemeten en besproken.Zij denkt met de klanten mee en neemt er echt de tijd voor. Beantwoord ook alle vragen. Wij hopen dat de levering en montage van dezelfde kwaliteit zijn.
Albert L
Albert L
11:19 08 Sep 21
Vandaag is de Styliste van KuchenWelt bij ons langs geweest. Ze had een bus vol staaltjes mee. in het gesprek hebben we verschillende opties en ideeën uitgewisseld.Tijdens het gesprek werd de keuken verder geoptimaliseerd. We zijn heel blij met het eind resultaat op papier. Dit gesprek heeft ons veel rust gegeven, nu wachten op het echie!
Wanda Hillebrand
Wanda Hillebrand
11:04 08 Sep 21
Ze nemen ruimschoots de tijd en luisteren goed naar de wensen van de klant. Tot nu toe fijne ervaring.
Donanta Laan
Donanta Laan
18:53 07 Sep 21
Anderhalve week geleden had ik een afspraak. Het ontvangst was prettig. Het goed luisteren en meedenken om mijn wensen te verwezenlijken krijgt van mij een hoge aanbeveling. Het ontwerp is helemaal naar mijn zin. Een fijn gevoel ook dat er in een later stadium nog een afspraak met de stylist zal plaatsvinden zodat je nog kleuren kunt wijzigen en evt. aanpassingen van de keuken kunt doen. Daarnaast kun je alle informatie over je keuken volgen via een website. Wat leuk is om daarin een 360° panorama van je keuken te zien wat een goed beeld geeft hoe de keuken gaat worden. Kortom, ik ben tevreden. 👍
Sebastiaan Jopp
Sebastiaan Jopp
18:03 07 Sep 21
Helemaal top geholpen.
rmu
rmu
14:22 07 Sep 21
super zaak .alles goed geregeld.Fijn dat er nog iemand langskomt om in te meten. Helemaal blij mee
Steef & Sonja van der Velde - van Heijningen
Steef & Sonja van der Velde - van Heijningen
09:37 07 Sep 21
Goede service, deskundig en prettig advies. De klant is echt koning!
Mariska Huijzers
Mariska Huijzers
15:46 06 Sep 21
De eerste indruk die we kregen bij Kuchenwelt was niet gelijk super, Het gesprek ging snel en soms voor mij persoonlijk te snel, maar er werd toen al gezegd als je een keuze hebt gemaakt kan je deze nog compleet aanpassen in gesprek met de styliste.We zijn in gesprek gegaan met de styliste en ik moet zeggen dat we nu een heel goed gevoel hebben over de keuken die we uitgekozen hebben.De styliste nam alle tijd en kon al onze vragen beantwoorden.Top!!!
Vicky Hemelvaart
Vicky Hemelvaart
10:59 06 Sep 21
We zijn heel fijn geholpen en hebben de mogelijkheid gehad om nog een aantal aanpassingen te doen samen met de styliste.
Linda Buisman
Linda Buisman
20:12 05 Sep 21
Heel fijn geholpen en we hebben onze droomkeuken. Nemen ook echt de tijd voor je. afzE.A. Blank
Charlotte
Charlotte
11:48 03 Sep 21
Bjorn Zierts
Bjorn Zierts
08:03 02 Sep 21
Vorige week op bezoek geweest in de showroom en werd daar uiterst vriendelijk ontvangen en geholpen door Valerie. Uiteindelijk met de aankoop van een keuken naar mijn zin naar buiten gelopen. Nu in afwachting van de levering en plaatsing van de keuken. Mooie showroom en goed geholpen.
Bianca Lotte
Bianca Lotte
05:14 02 Sep 21
Beste allemaal,In Heerhugowaard werd ik na gemakkelijk een afspraak te hebben gemaakt, heel vriendelijk ontvangen.Na kennismaking met de desbetreffende adviseur, kreeg ik koffie en een lekker stukje taart!!Er was veel mogelijk maar ze zijn ook eerlijk in wat niet kan ( budget of maatvoering) maar doen hun uiterste best om het wel voor elkaar te krijgen.Echt top !!!Ik heb er een eind voor moeten rijden maar het was het zeker waard en kan niet wachten tot mijn keuken af is...ECHT EEN AANRADER.
Hendriette vd Belt-Tijhuis
Hendriette vd Belt-Tijhuis
10:50 01 Sep 21
We een prettig gesprek gehad met de styliste. We hebben in volle tevredenheid onze keuken besteld👍👍
Simone Visser
Simone Visser
09:45 01 Sep 21
Ik ben heel erg tevreden over de afspraak met de styliste. Ze neemt de tijd voor je en beantwoordt al je vragen.
Nihed Ark
Nihed Ark
15:10 31 Aug 21
Dirk Stet
Dirk Stet
14:13 31 Aug 21
Vandaag hebben wij onze keuken laten inmeten en last minute een x aantal veranderingen doorgevoerd. Gelukkig was dit geen enkel probleem! We werden onwijs goed geholpen en er werd goed met ons meegedacht. Wij zijn erg tevreden over de service tot nu toe!
Marieke Koopman
Marieke Koopman
14:08 31 Aug 21
Andre van Ommeren
Andre van Ommeren
11:27 30 Aug 21
Prima service, zowel op de zaak als van de styliste.
Anne Bleumink
Anne Bleumink
10:33 30 Aug 21
Er wordt goed mee gekeken naar alle mogelijkheden er zijn voor de ruimte die er is.
Henk Venekamp
Henk Venekamp
17:43 28 Aug 21
Ziet er goed en netjes uit
Esme Uittenbogaard
Esme Uittenbogaard
09:25 27 Aug 21
Keuken aangekocht voordat de woning opgeleverd is. Fijn geholpen en de service met de keuken styliste Stephanie verliep superfijn. Haar uitleg en meedenken hebben wij als zeer prettig ervaren.
Jeroen de Bruijn
Jeroen de Bruijn
19:41 26 Aug 21
Best experience in the "kitchen world" that I've had. Not too pushy like I've experienced in a couple of other shops. They've been very involved in the kitchen design and helping with the best choices according to my wishes and specifications.
Sjoerd Kersten
Sjoerd Kersten
13:03 26 Aug 21
Prettig geholpen deskundig advies!
melvelour
melvelour
12:57 26 Aug 21
Wij zijn heel vriendelijk geholpen en heel tevreden! Wij hebben hele mooie keuken gekocht en kunnen niet wachten tot we hem hebben!
Sandra Meissen
Sandra Meissen
15:22 25 Aug 21
Goed oriënterend gesprek. Verkoper dacht goed mee en had leuke tips. Super tevreden. Nu in afwachting van plaatsen.
Dick Dekker
Dick Dekker
13:07 25 Aug 21
Goedemiddag wij hebben bij Kuchen Welt Heerhugowaard een nieuwe keuken gekocht en we zijn super geholpen door Valerie er wordt hier goed over na gedacht wat je wil een super bedrijf Fam Dekker Assendelft
Bas Terlouw
Bas Terlouw
09:22 25 Aug 21
Na enige aarzeling bij ons en de verkoper bleek dat het mogelijk is om een deal te sluiten met de ontbindende voorwaarde dat als de koop van het huis niet doorgaat er alsnog geannuleerd mag worden binnen 6 weken, na verzoek zelf uit te breiden naar 9 weken. Dat is zoals ze dit in Duitsland doen. Ga zo door en maak dat laatste ook vooral bekend.
Arnold Visschedijk
Arnold Visschedijk
08:17 25 Aug 21
Irma Scholts
Irma Scholts
14:49 24 Aug 21
Begeleiding en uitleg prima!
Ton Bunck
Ton Bunck
15:31 23 Aug 21
Vandaag een prima gesprek gehad met een uiterst geduldige styliste, die al onze vragen op een kundige manier heeft opgelost. Echt een vijfsterrenervaring.
Stefan Jurrjens
Stefan Jurrjens
14:52 23 Aug 21
Prima service voor een prima prijs. Ook een ruime keuze in apparatuur. Alles samengenomen een aanrader.
Alexander Rijnbeek
Alexander Rijnbeek
10:30 23 Aug 21
Goede service, vriendelijk, professioneel en ideaal keuken concept, achteraf nog helemaal kunnen aanpassen naar onze gewijzigde wensen zonder enig probleem.
Ad Verdonk
Ad Verdonk
12:47 22 Aug 21
Op 5 en 6 juli 2021 is onze keuken geplaatst.Het gehele proces werd, na wat info op Facebook en de daarop volgende emailwisseling op 12 februari 2021 echt opgestart in Heerhugowaard. Wij werden gastvrij ontvangen door Jos. Met een plattegrondje van de keuken en een waslijst met wensen ging Jos aan de slag. Niet 1 keer heeft hij gezegd : "dat kan niet of past niet". Na een sessie van zo'n 5 uur, meer dan de moeite waard, stonden wij buiten en hadden wij een keuken gekocht voor de prijs binnen ons budget. 100% vakwerk van Jos.Al snel konden wij via ons account de tekeningen en materialen bekijken. Het werd steeds mooier en spannender.Op 8 april mochten wij de styliste Stephanie ontvangen, wederom een aangename kennismaking. Alles werd nog eens vakkundig in/na- gemeten. Vakkundig advies over o.a. prullenbakjes, handdoekrek en de heetwaterboiler, van 4 naar 7 liter, net wat meer gemak. De wens van mijn echtgenote voor een extra kastje voor de kruiden achter de klimaatkast werd snel ingetekend. Super.Op 3 juli belde de keukenmonteur Jordy met wat gerichte vragen en of hij om 07.00 uur mocht beginnen op maandag. Natuurlijk. Hij was er op de afgesproken tijd en ging direct aan de slag, koffie o.i.d. was niet aan hem besteed. Wat een aardige vakman, de basis stond al snel en de ruimte die wij toch wat verkeerd hadden ingeschat was veel meer dan verwacht.Dag 2 was hij er met een collega, net zo'n vakman en vriendelijk. Halverwege de dag werd de keuken opgeleverd, overzicht van een paar servicepunten werd direct naar het hoofdkantoor verzonden.Wat hebben wij een prachtige keuken gekregen. Echt super.Voor een ieder die nieuwsgierig is, wees welkom om te bekijken wat er past in een ruimte van 2,5 bij 3 meter.Kuchenwelt bedankt!!
Anita Goddijn
Anita Goddijn
10:58 20 Aug 21
Ons eerste bezoek was om indrukken op te doen, wij werden door Piet Kok aangesproken en hadden een leuk gesprek met een kopje koffie. Door onze eerste indruk hebben wij toen we een keuken wilde kopen een afspraak gemaakt met Piet,.Goede duidelijke adviezen, je voelt je als klant in de watten gelegd, wasstraat, koffie, gebak, rose dat doen ze goed. Wij hebben een prachtige keuken uitgezocht, de styliste gaat nog langs komen. Vooralsnog is de service heel goed.Piet bedankt voor je vriendelijke benadering je bent een goede verkoper, niet opdringerig en daarom hebben wij voor jou gekozen.
Thay thay
Thay thay
11:33 19 Aug 21
Mijn partner en ik hebben ruim een maand geleden een afspraak ingepland bij Kuchenwelt. Na lang wachten was het gisteren zo ver, wij mochten eindelijk langs bij Kuchenwelt voor een adviesgesprek.We zijn geholpen door Paul Rademaker. Ik kan alleen maar goed spreken over deze adviseur. Hij is iemand die naar je wensen luistert maar ook je eerlijk advies geeft. Paul was erg meedenkend en heeft ons geholpen om onze droomkeuken in kaart te brengen. Ik raad iedereen aan om bij Kuchenwelt een keuken aan te schaffen. Zij hebben al onze verwachtingen overtroffen met name door hun service, professionaliteit & klantgerichtheid. Het was het wachten en lange reistijd allemaal waard!!! Dank jullie wel!!
Marjan Willems
Marjan Willems
06:07 18 Aug 21
Gelukkig deze keukenboer gevonden (Duitse kwaliteit). Ik vind die schreeuwers op de markt echt heel irritant. We zijn hier heel prettig geholpen. We kregen op goed vertrouwen monsters van de panelen mee. Toen we thuis over de kleur uit waren zijn we klant geworden en ook de afwikkeling gaat goed. Geen ruis op de lijn door uitsluitend digitaal verkeer en dus weet je precies waar je aan toe bent.
Laura Kolb
Laura Kolb
19:23 17 Aug 21
bob veerman
bob veerman
12:59 17 Aug 21
Voor ons eerst gekochte huis samen zijn wij voor de keuken naar kuchenwelt geweest. Wij werden geholpen door Jos en die heeft onze keuken samengesteld. Na een fijn gesprek en een mooie deal onze eerste keuken gekocht!
Jordy Blom
Jordy Blom
18:37 16 Aug 21
Ilona Guldemeester
Ilona Guldemeester
09:35 16 Aug 21
Zeer netjes geholpen in de winkel. Word geluisterd naar je wensen en denken met je mee. Vandaag op locatie de keuken ingemeten en word alles nog netjes doorgelopen.
Sandra de Weger
Sandra de Weger
15:50 11 Aug 21
Zeer tevreden over de tijd en aandacht die er bij Kuchenwelt aan ons besteed is. We wisten zelf al precies wat we wilden maar dankzij het deskundige advies een aantal mooie details kunnen toevoegen. Volgende week komt de styliste langs om de puntjes op de i te zetten..Update:Onze keuken is inmiddels geplaatst. Alles is naar volle tevredenheid gegaan, de monteur Rutger Visscher is een echte vakman, zeer netjes en secuur. We zijn superblij met onze nieuwe keuken en het is nog iedere dag een feestje om te kokkerellen!
richard droog
richard droog
10:13 30 Jul 21
Marieke Schilder
Marieke Schilder
15:15 28 Jul 21
Zeer fijne ervaring in de showroom en later met de styliste aan huis. Rustig stap voor stap het hele proces doorlopen en een scherpe prijs gekregen. Bedankt en we kijken uit naar de montage
M Harryvan
M Harryvan
10:41 26 Jul 21
Simone Abraham
Simone Abraham
11:08 23 Jul 21
Wij zijn super tevreden. De stylist was duidelijk en geduldig en heel erg flexibel. Hartelijk dank hiervoor.
Johnny Martis
Johnny Martis
07:28 23 Jul 21
Super blij en supertrots met mijn nieuwe keuken. Ik kan niet wachten. Ik raad iedereen aan om bij KuchenWelt keukens langs te gaan.
Miriam Olink
Miriam Olink
08:15 22 Jul 21
Goed geholpen, en goede service. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen.
I. Noorlander
I. Noorlander
12:54 21 Jul 21
Jean-pierre Verbeek
Jean-pierre Verbeek
11:03 21 Jul 21
Vandaag is de styliste langs geweest van KuchenWelt. Met heel veel aandacht en precisie de keuken opgemeten, besproken en de gewenste aanpassingen opgenomen in de definitieve bestelling.Helemaal tevreden nu. En nu wachten op de keuken😀
Patty Molenaar
Patty Molenaar
11:42 20 Jul 21
Goed geholpen, ze nemen alle tijd voor je
Hannah Gerzon
Hannah Gerzon
10:21 20 Jul 21
Hele prettige styliste. Ze neemt echt de tijd voor je.
Auke Ruiter
Auke Ruiter
09:42 20 Jul 21
We hebben recent een keuken samen laten stellen helemaal naar onze wens.we kregen veel informatie over de eventuele indeling en apparatuur.fijn dat hier alle tijd voor was om onze wensen kenbaar te kunnen maken en gelijk een beeld te krijgen over hoe onze droomkeuken eruit ziet.
Menno Podt
Menno Podt
14:47 19 Jul 21
Sharona de keuken stylist heeft voor ons de pintjes op de i gezet en we zijn er heel erg blij mee. Even afwachten voor de rest als de keuken staat.
Kees Kamhoot
Kees Kamhoot
16:40 18 Jul 21
Leuk plan voor een keuken bedacht, precies wat we wensten. Probleem? De koelkast kon ik niet opendoen ivm de laden. Adviseur had oplossing hiervoor , hele andere indeling! Was even schrikken maar bleek een veel betere dan wij bedacht hadden. Zelfs met meer ruimte!! Ook een beter zicht op de open keuken! Zeer goed advies gekregen dus, zijn er tevreden hierover. Wachten nu in spanning de levering af.
Ferry Termijn
Ferry Termijn
17:36 16 Jul 21
Remco L
Remco L
11:44 15 Jul 21
We zijn ontzettend goed geholpen om onze droom keuken werkelijkheid te laten worden. Er wordt goed meegedacht over je persoonlijke wensen en er wordt ook verder gekeken om je nog meer te inspireren. Het gevoel bij Kuchenwelt is heel vrijblijvend. Geen gejaag of vragen over budget voor je überhaupt de kleur van de kast hebt uitgezocht. Het was een hele prettige ervaring. Onze afspraak met de stylist is geniaal. Er wordt niet alleen ingemeten, maar ook wordt de hele keuken nog eens doorgenomen. Je kunt hierbij nog van alles wijzigen. Andere kleur kast of werkblad is dan geen probleem. Ook wordt er goed gekeken naar oplossingen voor onvoorziene problemen. We kijken uit naar de plaatsing van de keuken.
Sheila Ransijn
Sheila Ransijn
15:55 13 Jul 21
Sharona de styliste van kuchenwelt is van langekomen om ons te adviseren.Dat heeft ze geweldig gedaan.Met alle tijd en geduld heeft ze ons ondersteund met het maken van ons keuze.We waren erg blij met haar.
Sonja Langkemper
Sonja Langkemper
11:23 13 Jul 21
Vandaag mijn nieuwe keuken besteld bij Kuchenwelt. De afspraak in de winkel was al goed en nu ook de styliste bij mij thuis gehad voor laatste advies en ideeën. Helemaal tevreden met de service van Kuchenwelt.
Erica De Regt
Erica De Regt
10:37 13 Jul 21
mike dekker
mike dekker
20:35 12 Jul 21
Wendy Ruiter
Wendy Ruiter
18:05 12 Jul 21
Wij hebben afgelopen weekend een keuken gekocht bij küchenwelt! Wij zijn zo enorm fijn geholpen en zeer veel tips en aan-/afraden van dingen! Nu zullen jullie denken wat is daar goed aan, maar juist doordat jos ons dit allemaal verteld heeft en zijn zicht en kennis erop heeft los gelaten, hebben we nu onze perfecte keuken precies zoals we hem zouden willen!Ook werden we een dag later al gebelt door de styliste voor een afspraak! Super service en lekker snel! En dat in deze omstandigheden! Heel fijn!
Liek Kloos
Liek Kloos
09:10 12 Jul 21
Lisette van den Belt
Lisette van den Belt
12:52 11 Jul 21
Goed geholpen door melvin in de showroom, maar de keuken nog mooier gemaakt mbv de styliste. Kan niet wachten totdat mijn keuken er is.Jammer dat ik nu na 2 maanden nog zit te wachten op mijn apparatuur!!!
Rob van Dijk
Rob van Dijk
14:56 10 Jul 21
Op zondag om 10 uur in de ochtend ontvangen met koffie en vlaai goed en duidelijk gesprek gehad en om 13.30 vertrokken met het aankoopbewijs van een keuken op zak. top
Tijn van der Burg - Meijs
Tijn van der Burg - Meijs
10:34 10 Jul 21
Helena Bakker
Helena Bakker
10:10 09 Jul 21
Net een gesprek met de styliste gehad. Prima adviezen, heel uitgebreid.
Chris Duindam
Chris Duindam
19:43 08 Jul 21
Vorige week werden wij hartelijke ontvangen met een heerlijke koffie met gebak. Na wat uitzoeken van de opstelling, kleuren en apparatuur is er een uitgebreide 3D tekening gemaakt hiervoor namen ze alle tijd voor je. Wij zijn nu in afwachting van de stylistes voor de afronding en hopen onze nieuw keuken snel te kunnen gebruiken! Wij worden via de mail netjes op de hoogte gehouden!
Lydia Janssens
Lydia Janssens
17:13 08 Jul 21
Over de tijd nemen om een keuken te kopen daar verdiend Heerugowaard echt 5 sterren mee ,Wij waren op zaterdag middag er werd echt de tijd voor ons genomen, ondanks dat het al dik sluitings tijd was maakte de verkoper zich totaal niet druk ... alle optie s werden besproken en bekeken en vol vertrouwen de juiste beslissing te hebben genomen gingen we heel tevreden naar huis....
John Dijkstra
John Dijkstra
10:40 08 Jul 21
Annet Laan
Annet Laan
08:34 08 Jul 21
Wij waren 01-07-2021 bij Kuchen Welt. Wij hadden een afspraak om 18 uur om ons te orienteren en voor te laten lichten over een nieuwe keuken.We werden hartelijk ontvangen en al snel raakten wij geinspireerd door hetgeen ons verteld werd.Het werd ons allemaal heel goed uitgelegd, en kregen ook ruim de gelegenheid om vragen te stellen.Om 22u gingen wij daar weg met veel informatie en een keuken die compleet op tekening was gezet! Wietse en Annet
Robin Curvers
Robin Curvers
19:25 07 Jul 21
Vriendelijke ontvangen in kuchenwelt Heerhugowaard.Er staan veel showroom modellen waardoor je ideeën kan opdoen. Hierna gezeten met een medewerker welke samen met ons de opstelling van de keuken heeft getekend. Er wordt goed meegedacht. Helaas was de keuken veel duurder uitgevallen toen de eindprijs berekend werd. Dit kwam door een bepaald kastje en een type front. Dankzij de bedrijfsleider hebben we dit kunnen switchen zodat alles binnen het budget viel. Erg fijn!Tip voor kuchenwelt; laat zien wat kastjes en apparatuur kost zodat de klant een kostenplaatje in z'n hoofd kan maken tijdens het wandelen door de showroom.
Jaap Arends
Jaap Arends
14:21 06 Jul 21
Klasina Korf
Klasina Korf
09:09 05 Jul 21
Prima service, wordt goed geluisterd en meegedacht. Styliste voor optimaliseren
Richard van Dijk
Richard van Dijk
07:14 05 Jul 21
Als je bij een keukenzaak -met zeer goede kwaliteit keukens- in gesprek wilt met een no-nonsense keukenspecialist, vraag bij KuchenWelt dan naar Piet. Piet is geen acteur, heeft zeer veel kennis van zaken en door open kaart te spelen, kunnen beide partijen snel schakelen. En het is logisch dat ook Piet even de tijd nodig heeft om een gedetailleerde berekening te maken als je een definitieve prijs wilt horen. En dan is het een leuke service dat ik ondertussen door de wasstraat kon met de auto, waar ze trouwens een geweldige automatten-reiniger hebben. Maar dit terzijde.Waar andere specialisten van andere keukenzaken mij vertelden dat de tekening die ik bij mij had (van de eerste keukenzaak waar ik was geweest) helemaal niet kón, zei Piet dat het wel degelijk klopte en dat zij de enige waren die het zo konden leveren. Samen met de speciale kleur die ik wil voor de keuken, zijn we niet tot een deal gekomen. Maar ondanks de achterstand die Piet had toen ik binnenkwam, heeft hij mij wel enorm aan het twijfelen gekregen en het ritje naar Heerhugowaard was zeker de moeite waard. Nogmaals enorm bedankt Piet!
Hinke Harders
Hinke Harders
03:48 05 Jul 21
Wij hebben onze keuken bij Küchenwelt in Heerhugowaard gekocht. Wat een aanrader is dat! Niet week in, week uit keukenhandels af opzoek naar een keuken, maar gerichte, persoonlijke hulp waardoor we met één bezoekje geslaagd zijn. Door de heldere werkwijze loopt alles super efficiënt. En de klanttevredenheid, die zit ook in de kleine dingen: zij werken de keuken uit, wij mochten ondertussen op hun kosten door de wasstraat en we kregen een lunch aangeboden. We zijn geholpen door een jongeman die wist wat hij deed en meedacht. We zijn supertevreden over de uiteindelijke aankoop. En het fijne is, we hadden de keuken nog niet gelijk nodig, vandaag komt er kosteloos een styliste thuis langs om alles nog eens door te nemen en eventuele wijzigingen te verwerken. Wat mij betreft topservice en een absolute aanrader om naar Küchenwelt te gaan.
s i
s i
19:44 04 Jul 21
Als je al een goed beeld hebt wat voor keuken je wil hebben dan is het zeker een aanrader om ook bij Kuchenwelt een kijkje te komen nemen. De kans bestaat dat je hier toch net wat meer prijs/kwaliteit verhouding aangeboden krijgt. Wij zijn goed geholpen en blij met de aankoop. Een pluspunt is dat de styliste langskomt om de kleuren van de keuken nogmaals door te nemen en de keuken in te meten. Dat is zeker een meerwaarde.
Inge Clazing
Inge Clazing
11:37 01 Jul 21
Een gezellige ochtend, zo klaar en samen een prachtige keuken uitgezocht, ben zoooo benieuwd
Petra Oudt
Petra Oudt
09:59 01 Jul 21
Deze keuken wordt bij ons binnenkort geplaatst,Vorige week de keuken met verkoper Jos doorgenomen wat onze wensen zijn.Goed geholpen door Jos, (onder het genot van bakje koffie met gebak) gaf ons goed advies, heel geduldig, liep ook vaak met ons mee naar de apparatuur om het te laten zien, uiteindelijk is het deze keuken geworden. En hoe mooi is het dat er nog een styliste bij je thuis komt, om de wensen van de kleur keuken, grepen kasten en keukenblad door te bespreken. En misschien nog de opstelling anders. Geweldig wat een goede service.
Berry Roest
Berry Roest
18:03 30 Jun 21
In de winkel werden wij zeer goed geholpen. Vandaag afspraak gehad met de styliste die samen met ons onze droomkeuken heeft weten te realiseren. Waarbij ze alle tijd nam. Dus allemaal naar kuchenwelt. Superwinkel Superprijs…
Peter Bocxe
Peter Bocxe
17:08 30 Jun 21
De afspraak met de adviseur van KuchenWelt was etg prettig. Ik ben geholpen door een uiterst deskundige en vriendelijke man. Hij was rustig en luisterde goed naar mijn wensen. Hierdoor heeft hij voor mijn situatie (oud grachtenpand) een fantastische oplossing bedacht. In de winkel heeft hij mij de diverse scenarios laten zien. Heel goed!
W x
W x
14:44 30 Jun 21
Eric Kuiper
Eric Kuiper
11:52 30 Jun 21
fortnite gams
fortnite gams
16:07 29 Jun 21
Net keurig geholpen door de dame van styling.Alles op maat en kleur naar wens aangepast.Ook leuk om te zien hoe de keuken er uit komt te zien.
Ron G
Ron G
13:50 29 Jun 21
Na een goed ontvangst en een goed gesprek zijn we samen tot een mooi resultaat gekomen. Nu nog even wachten op de styliste om de laatste puntjes op de i te zetten en bestellen maar. Top!!
leon buitelaar
leon buitelaar
18:14 28 Jun 21
Tara Kishna
Tara Kishna
13:45 28 Jun 21
Goede ontvangst. Informatie was goed.We waren heel tevreden. Nu afspraak gemaakt met de styliste. En afwachten wanneer onze nieuwe keuken gaat komen.
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

Waarover moet mijn ervaring gaan?

Wat u vindt dat wij moeten weten. Wij horen graag wat uw KüchenWelt ervaring uniek maakt. Bent u tevreden over de keuken of vind u dat er dingen anders moeten? Is de samenwerking bevallen of moeten we ergens aandacht aan schenken? We lezen echt alle berichten en reageren hier op. Met een goede beoordeling zijn we blij, en van een minder goede leren we verbeteren.

Het enige wat we wel vragen is om het netjes te houden. Ook als u niet geheel tevreden bent. Onze medewerkers zijn ook mensen. Reviews met schuttingtaal, met privacygevoelige informatie of gericht op het beschadigen van medewerkers kunnen door Google worden tegengehouden of eventueel verwijderd. 

Waar bestaat een review uit?

Beoordeling
Het aantal sterren wat u KüchenWelt geeft.

1 ster: totaal niet tevreden
2 sterren: ondermaats
3 sterren: een voldoende
4: blij met de keuken
5: erg blij met de keuken

Naam
Google gebruikt de naam die aan uw Google profiel is gekoppeld. Natuurlijk is het voor ons wel fijn om te weten wie u bent. Zowel bij tevreden als minder tevreden geluiden. Wij vinden belangrijk om vakwerk af te leveren. 

E-mailadres
E-mailverificatie is verplicht. Zo voorkomen we dat er niet klanten geen review kunnenw plaatsen. Daar hebben wij niets aan en geïnteresseerde klanten worden er al helemaal niets wijzer van.

Boodschap
Beschrijf uw ervaring met KüchenWelt. Wat is opgevallen of bijgebleven? Bent u blij met de keuken, wilt u de adviseur een pluim geven, of juist dat we luisteren naar iets wat u heeft meegemaakt tijdens de aankoop? Ook voor toekomstige klanten is dit erg waardevol om te lezen. Onderzoek wijst uit dat andere mensen gebaat zijn bij een nauwkeurige beschrijving van kopers die hen voorgingen. 

Zijn de reviews van KüchenWelt betrouwbaar?

Het zou natuurlijk gek zijn als we hier volmondig nee riepen. De reviews worden namelijk extern via Google verzameld. Hoewel er altijd iemand kan zijn die enorm zijn best doet om een oneerlijke review toch geplaatst te krijgen durven we te stellen dat Google bedriegers in 99% van de gevallen er uit filtert. Wij geloven in eerlijkheid.

Dat geldt voor onze keukens, voor de prijzen van onze keukens, de werkwijze in de showroom, maar ook voor onze service en transparantie naar nieuwe klanten. Daarom plaatsen wij ook negatieve ervaringen gewoon. Zoiets moet je namelijk niet maskeren maar proberen op te lossen. Overal waar gewerkt word maakt ook wel eens iemand een fout. Maar in het oplossen daarvan ligt de meerwaarde. Dat geloven wij en willen we onze klanten ook graag laten zien.

Waar kan ik mijn KüchenWelt ervaring plaatsen?

Fijn dat u het vraagt!

Klik op deze link om een review achter te laten.

De beoordeling is tevens op Google te schrijven of door bovenaan deze pagina te klikken op 'recensie schrijven'. Als u nog niet ingelogd bent met je Google-account vragen we dat om dat te doen. Geef ons de sterren die u ons waard vindt, schrijf het bericht, druk op de “Posten”-knop en klaar is uw review.

Namens iedereen bij KüchenWelt heel erg bedankt!