Reviews KüchenWelt

Wij doen ons best onze klanten een goede ervaring te geven. Wij horen dan ook graag uw mening over KüchenWelt. Reviews over onze keukens, onze oplevering of service geven ons waardevolle inzichten. Informatie waarmee we onze keukens en onze dienstverlening nog beter kunnen maken. Onderstaande reviews zijn extern en onafhankelijk op Google verzameld en terug te vinden.

KüchenWelt
4.5
Gebaseerd op 329 beoordelingen
Rita Enthoven
Rita Enthoven
10:06 29 Jul 20
Wij zijn in Heerhugowaard door medewerker Rinze vakkundig en zeer vriendelijk geadviseerd. Wij zijn tot nu toe zeer content met Kuchenwelt. Een mooie keuken voor een goede prijs. Als de styliste is geweest en de keuken geplaatst, zullen wij weer een review posten. Wij gaan er vanuit dat dit weer een positieve review zal zijn! Erwin van Lieshout / Rita Enthoven
Marcel Nijskens
Marcel Nijskens
06:30 23 Jul 20
een mooie keuken gekocht voor een mooie prijs.Keuken geleverd géén idee of ie compleet is. Ze hebben de de keuken ingemeten precies op de waterleidingen die uit de muur komen!Gebruiksaanwijzing verwijst met een oogje naar een document (daar lijkt het op) totaal onduidelijk dus.25-5inmiddels gebeld door kuchenwelt, en da's mooi. Keuken is bijna geïnstalleerd (door mij zelf). ! keukenblad was beschadigd maar dat word netjes opgelost. Alleen jammer dat je dan niet in 1 keer alles goed kan zetten. Als de keuken helemaal staat een foto en final review ! Kwaliteit is prima !4-6De kwaliteit van de keuken bedoel ik dan. Spul van Frilec zou ik echt nooit niet meer bestellen. Verteld word dat het ook goed is maar daar heb ik inmiddels mijn twijfels over. Dun plaat materiaal en de afzuigkap is helemaal een drama. Verkeerde boorgaten. Niet fatsoenlijk op te hangen. Jammer voor de 4 sterren. Er blijven er maar 3 over.23-7-2020De keuken- Keuken installeren begint met het 1e kastje wat ik plaats dat precies op de waterleiding is geplaatst ? Daar hadden ze tijdens het opmeten wel op kunnen letten- Vaatwasser(Frilec) deur staat heel slap afgesteld maar de standaard documentatie bied geen oplossing. Daar moet ik weer over mailen en krijg dan pas een document waar op staat hoe ik de deur kan afstellen. - Frilec vaatwasser is niet echt een handige bakjes zijn heel lastig te plaatsen zoals gewend in de nodige vaatwassers die ik gehad heb (Bosch, Siemens, Zanussi)- Frilec Afzuigkap kan niet zo netjes geïnstalleerd worden blijft een kleine spleet tussen de afzuigkap en de koker dier erop staat.- Frilec koelkast is van heel dun materiaal waardoor lastig te stellen. De koelkast tordeert als je hem in de keukenkast zet !- De Frilec oven is in het donker NIET te gebruiken, de Touch knoppen zijn NIET verlicht, je moet dus een zaklamp gebruiken om er ’s avonds iets mee te doen.- Heb 2 reclamaties moeten doen o Aanrecht blad zat een zaagsnee te veel in als je dat inpakt of checked zie je dat. Maar ja als je je oude keuken hebt afgebroken ga je toch maar aan de gang. Wat dus inhoud als het vervangende blad er is je weer een groot deel van de keuken moet afbreken. Zo’n 3,5 uur werk door slechte controle van materialen !o Rooster voor de koelkast. Was een flut rooster dus ook kapot aangeleverd. Moet ik tot 2 keer toe over reclameren dus weer zo’n 8 weken verder !Door alle gedoe ben ik dus zo’n 2 maanden verder en is de keuken nog niet af ! Was er dan wat goed. Jawel hoor de geleverde kasten zijn van goede kwaliteit en ze zitten netjes in elkaar. Scharnieren en zo prima spul. Wat zal ik doen ? 2 sterren of 3 ? Dat gaat afhangen hoe er met mijn reclamatie over de oven word omgegaan. Vooralsnog laat ik hem op 3 staan.
Raj Pherai
Raj Pherai
16:16 22 Jul 20
Zeer goed geholpen met ons droomkeuken👍🏼
Mandy Dekker
Mandy Dekker
09:38 22 Jul 20
Na op zaterdag (11-7-2020) via de site een aanvraag gedaan te hebben voor een afspraak werd ik tot mijn verbazing op zondag (12-07-2020) gebeld met de vraag of wij vrijdag (17-07-2020) langs konden komen. Op de site wordt vermeld dat ze proberen binnen 24 uur contact te zoeken om een afspraak te maken, deze afspraak komen ze zelfs na in het weekend. Vrijdag om 10.00 uur stonden we voor de deur en werden we vriendelijk ontvangen. Na een rondje gelopen te hebben in de showroom werden we meteen aan 'het werk' gezet, wat toch het leukste is van een keuken uitzoeken! De kleur van de keuken en werkblad waren snel uitgezocht, waardoor we konden starten met het lastige keuzes zoals vorm, greepjes, apparatuur etc. En uiteraard werd er een goed kopje koffie bij geschonken. In eerste instantie is de verkoper meegegaan met ons voorstel/ idee, maar gaandeweg hoorde hij toch dat onze wensen anders waren dan dat er op de tekening stond. Met toestemming en vele loopjes naar voorbeelden in de showroom heeft hij een keuken ontworpen waarin al onze wensen terugkomen. Alleen door goed te luisteren naar onze wensen en gerichte vragen aan ons te stellen. Na ongeveer 2 uur (wat fijn dat er de tijd werd genomen voor ons!) werden we even op pad gestuurd, zodat de verkoper ons idee digitaal kon uitwerken. Bij terugkomst waren grotendeels de tekening en 3D tekening gerealiseerd en kregen we een blik in onze nieuwe keuken. Vervolgens kwam de mooist geformuleerde vraag van de dag: 'Mag ik een poging doen om jullie van de markt te halen?'. Door de manier waarop we geholpen zijn (meedenken, luisteren, kritische vragen stellen, tijd nemen voor ons, goed bakje koffie, voorbeelden concretiseren, vriendelijkheid, eerlijkheid, gevoel geven dat we er tot doen) zijn we met Küchenwelt in zee gegaan. We hadden deze ochtend niet verwacht dat we ongeveer 3 uur later naar buiten zouden lopen met een koopovereenkomst en zijn we bijna (nog even een jaartje wachten) bezitters van een praktische ruim opgezette keuken met bar.
Edwin Ruitenberg-Elders
Edwin Ruitenberg-Elders
09:00 22 Jul 20
Wij waren op zoek naar een mooie en betaalbare keuken. Na een kort bezoek van mijzelf bij Kuchenwelt in Heerhugowaard, heb ik mijn vrouw ook enthousiast gemaakt om hier eens een afspraak te gaan maken. toevallig kregen we daarna te zien dat als wij een afspraak op locatie Heerhugowaard maakten met een verkoper, dat we dan de Cooker Kraan t.w.v. €1099,- er helemaal gratis bijkregen. Wij zijn daarop 2 weken later bij de Kuchenwelt in Heerhugowaard geweest en hebben daar naar ongeveer 5 uur overleggen en onderhandelen op een hele vriendelijke manier, waarbij er zelfs geschakeld werd met de commercieel directeur welke op vakantie was, akkoord gegeven op de aanbieding die ons gedaan is op onze droomkeuken. Als met al, tot nu toe zeer tevreden, nu wachten op de verdere afhandeling.
Jessica Kaal
Jessica Kaal
08:50 22 Jul 20
Super mooie keukens! Ze nemen de tijd voor je luisteren naar wat je wilt en denk met alles mee!
Toon Haan
Toon Haan
18:51 18 Jul 20
In de showroom zijn we zeer hartelijk ontvangen toen wij aan het orienteren waren voor een onze nieuwe keuken. We zijn niet 'lastiggevallen' door opdringerige verkopers, maar waren wel in de buurt als wij vragen hadden. Uiteindelijk konden wij onze wensen bespreken, zonder dat wij een afspraak hadden. Met het digitale scherm werd snel duidelijk hoe onze keuken er uit zou gaan zien. Echt een aanrader om hier gebruik van te maken! We hebben dan ook onze keuken besteld bij Kuchenwelt aangezien zij ook de scherpste prijs hadden. Om kort te zijn over de verkoper die ons geholpen heeft: denkt mee zonder op te dringen, verstand van zaken, weet wat de klant wil en ook niet onbelangrijk als je met een kind komt, ook daar is gemeende aandacht voor zodat je zelf op de offerte kan richten. Dit belooft voor de keuken veel goeds en hopen dan ook na het plaatsen van de keuken wederom een 5 sterren review te kunnen geven.
Thijs Boeitniet
Thijs Boeitniet
11:32 17 Jul 20
Goed contact met KuchenWelt, styliste duidelijk en alles al met al goed geregeld.
Marco Hellendoorn
Marco Hellendoorn
10:49 17 Jul 20
Na veel speciaalzaken te hebben bezocht, uiteindelijk vanuit Zwolle in Heerhugowaard bij Küchenwelt terecht gekomen. Daar wel geslaagd en tevreden weer terug naar Zwolle gegaan. Op vragen kregen we een duidelijk antwoord en we kijken dan ook uit naar het bezoek van de syliste om de puntjes op de i te zetten.
Harrie Raaijmakers
Harrie Raaijmakers
07:52 17 Jul 20
Zijn vanuit het zuiden gekomen om de goede referenties van Kuchenwelt.Tevens waren we nieuwsgierig naar de gegeven prijs kwaliteit verhouding.Duidelijke info gehad van Jos die alle tijd voor ons nam.Geen opdringerige verkoper.Zijn met ‘n goed gevoel en een goede deal huiswaarts gegaan.Waren zeer te spreken over de gegeven adviezen. Dank ook aan Ronald.Harrie Raaijmakers
Zeynep Bekdemir
Zeynep Bekdemir
10:08 15 Jul 20
Goed geholpen, is extra aandacht aan ons besteed ook de styliste is erg fijn dat die nog langs komt en alles rustig doorneemt.
Irene van Dam
Irene van Dam
10:08 15 Jul 20
Wij hebben een keuken onder voorbehoud besteld. Dat voorbehoud hebben we 2 keer moeten verlengen en daar werd absoluut geen probleem van gemaakt. We werden heel netjes geholpen. We konden op ons gemak rondlopen zonder steeds aangesproken te worden. Nadat we een keuze hadden gemaakt hebben we geruime tijd met een medewerker gezeten die alles keurig netjes op papier zette. Onder het genot van koffie, thee en een broodje bal 😀 is alles geregeld. En ook nog eens voor een prima prijs. Contact gaat via de mail, maar er wordt telkens snel en netjes gereageerd. Binnenkort afspraak met de styliste en daarna genieten van onze mooie keuken. Ik kan niet wachten!!
Bas & Gerieke dR
Bas & Gerieke dR
13:20 14 Jul 20
Tot nu toe tevreden over kuchenwelt. Goed geholpen in de winkel en door de styliste. Wel belangrijk genoeg tijd te nemen. Nu de levering van de keuken in oktober afwachten.
Michel Ketting
Michel Ketting
16:12 12 Jul 20
Goed service en goed geholpen en ze nemen de tijd voor je
Aad Klaver
Aad Klaver
09:10 12 Jul 20
Wij zijn 1-7-2020 in Heerhugowaard geweest om een keuken te bekijken en wat er allemaal op de markt is.We zijn zeer goed geholpen door Jos, goede uitleg,We zijn overstag gegaan en hebben een keuken besteld.Er komt vrijdag 17-7-2020 een styliste langs om de keuken in te meten.Dit was al sneller als we verwacht hadden.dus het is af wachten wat er uit voor komt.
Jos Winder
Jos Winder
21:24 10 Jul 20
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken, alles keurig netjes en volgens afspraak geleverd.Voor het eerst dat we een keuken compleet geleverd hebben gekregen.Kuchenwelt bedankt voor de mooie keuken.
Frank Beekhoven
Frank Beekhoven
12:29 10 Jul 20
meedenkende ontwerpers en een styliste die nog s langskomt voor de puntjes op de i.super.
Faisoel Khodabaks
Faisoel Khodabaks
17:02 08 Jul 20
Na vele offertes bij andere keukenspeciaalzaken als laatste naar Kuchelwelt gegaan in Heerhugowaard. Ik heb hier de keuken die ik wilde tegen een goede prijs kunnen kopen met een kokend waterkraan van Grohe. Alleen 1 ding wat mij niet goed op de hoogte was gebracht is de bezorging op de tweede verdieping. Dus spreek goed af met de verkoper en kijk of alles goed staat in de orderbevestiging voordat je ondertekent. Verder is het een goede winkel met de beste prijzen. Neem wel een offerte mee van een andere winkel zodat je kunt handelen over de prijs anders betaal je misschien te veel. Verkoper Pedro is aardig met veel humor. Top!!
Milan Tuijp
Milan Tuijp
08:03 08 Jul 20
Wij zitten nu in de fase dat we wachten op de styliste die ons komt helpen met het stylen van de keuken. Alleen deze service al vinden wij van absolute meerwaarde!Het tekenen van de keuken in de winkel en het contact daar waren erg prettig. De mensen bij Kuchenwelt (Heerhugowaard) waren zeer vriendelijk en kundig. Het was duidelijk dat deze man al heel wat keukens heeft ontworpen.Kortom, tot nu toe zeer tevreden!
Ingrid Klok
Ingrid Klok
06:35 07 Jul 20
Er werd de tijd voor ons genomen, ook werden we goed geadviseerd.De keuken gaat Oktober geplaatst worden, we kijken er nu al naar uit!
Dennis Hub
Dennis Hub
09:35 06 Jul 20
Update 6 juli 2020:Ik heb inmiddels gesproken met Ronald die over Kuchenwelt Nederland gaat. Hierbij een erg prettig gesprek gehad. Hij vertelde mij dat er (privé) omstandigheden waren die gevolgen hadden op het gedrag van Jos. Dit is echter geen excuus om zo te reageren tegen een klant en hier is Ronald het uiteraard mee eens. Het gesprek met Ronald was erg fijn en professioneel en gaf mij het gevoel dat ze iets hebben gedaan met mijn feedback hieronder. *Veranderd van 1 naar 3 sterren.Geplaatst op 3 juli 2020:Advies: Ik schrijf normaal gesproken geen slechte reviews maar helaas deze moet ik kwijt. Ga hier als laatste heen wanneer je diverse offertes heb. Kuchenwelt kan namelijk geen offertes meegeven, ga dus hier alleen heen als je overal je huiswerk heb gedaan, zodat je hier de laatste vergelijking kan doen. Ze helpen hier dus alleen klanten als je in hetzelfde gesprek kunt beslissen. Dit kun je natuurlijk alleen als je ook bij andere offertes heb gehad om te vergelijken.Mijn ervaring en waarom 1 ster:Ik had een afspraak bij Jos die op voorhand vertelde mij niet te kunnen helpen als ik niet op dezelfde dag bereid was een beslissing te maken. Ik ben niet voor niets hierheen gereden met een afspraak dus wilde horen wat hij te bieden had. Begon al met agressieve verkoop dus.Na een ontwerp en een prijs te hebben besproken vroeg ik naar een offerte. Dit kon niet, tot op heden geen duidelijke reden gehad waarom dit niet kan. Na 3x te vragen naar een offerte uiteindelijk besloten om niet verder te gaan, toen werd Jos geïrriteerd. Met een boze blik verweet hij mij dat we elkaars tijd verspilde omdat ik niet 'durfde' te beslissen. Toen ik vroeg waarom Jos geïrriteerd reageerde, stond hij op en begon hij zijn stem te verheffen. Op dit moment vroeg ik of hij daadwerkelijk zo zijn klanten behandeld, omdat ik verbaasd was over hoe Jos tegen mij praatte/schreeuwde.Jos was klaar met mij. Maar tijdens het hele bezoek wist ik eigenlijk niet meer de naam van Jos.Toen Jos uit boosheid weg liep vroeg ik nog "wat is uw naam?" Waardoor hij weg bleef lopen en boos vertelde dat hij er klaar mee was. Na 3x alsnog zijn naam te vragen was Jos al zo ver dat ik hem niet meer kon zien en horen. Gelukkig zat er om de hoek bij de ingang nog een collega die mij netjes informeerde dat zijn naam Jos is. Beste Jos, veel succes.Beste lezer, ontwijk Jos en maak een afspraak met een ander :)
ruud van gimst
ruud van gimst
16:17 05 Jul 20
In september 2019 hadden wij een afspraak bij KuchenWelt in Heerhugowaard. Gesproken met een zeer vriendelijke medewerker, die met goede ideeën kwam met betrekking tot de inrichting van de keuken. Uiteindelijk en zeer goede prijs overeengekomen en aangezien we het geld nog niet bij elkaar hadden konden we hem een jaar uitstellen. De keuken moet nog geleverd worden, maar wij zijn tot nu toe zeer tevreden over het contact met de medewerkers van KuchenWelt.
Laila Benhadou
Laila Benhadou
14:39 05 Jul 20
We zijn erg goed geholpen in de winkel. Met de styliste zijn alle puntjes op de i gezet.Wij zijn benieuwd naar onze keuken binnenkort. Wij zullen na ontvangst van de keuken zeker nog een review achterlaten met foto's.
Randi Vorsch
Randi Vorsch
08:20 04 Jul 20
Wij genieten al ruim een jaar van onze prachtige kwalitatief goede keuken, gekocht bij KüchenWelt. Wij voelde ons bij de verkoop erg op ons gemak, kregen van alles te eten/drinken. Niets was te veel. Namen ook alle tijd voor ons. Alles is in 1 keer compleet geleverd op de afgesproken datum/tijd. De styliste service is geweldig, er wordt echt met je mee gedacht zowel kwa kleuren als de opstelling. 2 vrienden van ons hebben we KüchenWelt ook aangeraden, en ze zijn geslaagd. Erg leuk is dat je dan allebei €150,00 terug krijgt!
Mirjam De Poorter
Mirjam De Poorter
17:36 03 Jul 20
Wij hadden goede ervaring met het uitzoeken van onze keuken en kregen goede adviezen van Pedro. Nu is deze week onze keuken geplaatst en wat is hij mooi geworden. Hij voldoet precies aan onze verwachting. De monteur Julian is een echte vakman en heeft prachtig werk geleverd. Alleen maar positief over Kuchenwelt, en zullen het zeker doorvertellen. Complimenten.
Mark en lydia Kranenburg
Mark en lydia Kranenburg
13:59 03 Jul 20
Een afspraak gemaakt bij kuchenwelt.Bij binnenkomst hartelijk ontvangen met een lekker bak koffieJos heeft ons eerst gehoord wat we precies wilde en hierop Is hij direct mee aan de slag gegaan.Wij hebben na tekeningen en kleur keuken de deal gesloten en hebben De keuken gekocht.Dezelfde dag nog een afspraak gemaakt met de styliste via mail en de volgende Dag kregen we al een telefoontje voor de afspraak.Wij zijn erg benieuwd hoe het allemaal gaat worden.Hartelijk bedankt voor de juiste adviezen
Femke Zee
Femke Zee
10:58 03 Jul 20
Nicole Mooijen
Nicole Mooijen
18:17 01 Jul 20
Recent hadden wij een afspraak bij KuchenWelt in Heerhugowaard. Gesproken met een zeer bekwame medewerker, die met goede ideeën kwam met betrekking tot de inrichting van de keuken. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is dat er niet van te voren gevraagd is naar ons budget, maar geluisterd is naar onze wensen en een keuken is samengesteld die geheel naar onze wens is en uiteraard ook op een prijs uit kwam die bij ons budget paste. Tevens komt er een styliste langs die kostenloos ons gaat adviseren over de kleuren die wij nu gekozen hebben. Eventuele wijzigingen kunnen dan nog toegepast worden. De keuken moet nog geleverd worden, maar wij zijn tot nu toe zeer tevreden over het contact met de medewerkers van KuchenWelt.
Jeroen Kok
Jeroen Kok
06:49 30 Jun 20
yuri keizer
yuri keizer
04:38 30 Jun 20
Super goed geholpen, zeer mooie keuken gekocht voor een goede prijs , enthousiasme van de verkoper was zeer aanstekelijk , waardoor dit mooie project is ontstaan , we kunnen bijna niet wachten om onze oude keuken eruit te halen
Marco van Oostrum
Marco van Oostrum
13:11 28 Jun 20
J van Vliet
J van Vliet
08:50 28 Jun 20
We zijn prima geholpen en we hebben een mooie keuken uitgekozen. Aankomende week komt de stylist en daarna wordt de keuken besteld. Wel zien we verbeterpunten in de communicatie buiten de showroom om. Telefonisch was de informatie onduidelijk (bleek uit besteed, dus dat verklaarde het) en op mijn mail is geen reactie gekomen. We wachten nog op de 3d tekeningen die we meteen na tekenen zouden ontvangen. We zijn erg nieuwsgierig hoe het er uit gaat zien.
Dick Molenaar
Dick Molenaar
09:54 27 Jun 20
Een goede acceptabele prijs i.c.m. de juiste informatie. De styliste Valerie is een echte meerwaarde voor ons gebleken. Helemaal top!
Victor Homan
Victor Homan
05:55 27 Jun 20
Wij zijn pas geleden naar Heerhugowaard gegaan voor een vrijblijvend gesprek. Wij hadden slechte ervaringen met andere keukenwinkels (onder druk zetten, agressieve verkopers etc), maar hier verliep alles zeer gemoedelijk en behulpzaam. Wij hebben dan ook dezelfde dag de keuken gekocht. De verkopers denken met je mee om uiteindelijk op een passende aanbieding te komen. Voor nu dus alleen maar positief en het is nu afwachten tot de keuken er is.Mijn persoonlijke mening is wel dat je geen geld moet geven bij het geven van een review van alleen 5 sterren. Zo nodig je mensen niet uit om een eerlijke en realistische mening te geven omdat de meeste toch de korting willen. Ik overigens ook. Als jullie overtuiging hebben van het product, de diensten en het personeel dan geef je de korting bij elke review ongeacht de sterren. Ook van mindere reviews moet je kunnen leren. Iedereen maakt tenslotte fouten.
marian van amsterdam
marian van amsterdam
14:46 26 Jun 20
vorige week een keuken gekocht bij kuchenwelt in Heerhugowaard.hierbij zijn we onwijs goed geadviseerd door Jos.op de simulator tafel kon je op een groot scherm zien hoe de keuken er uit komt te zien onwijs mooi.zelfs een styliste komt bij ons thuis kijken als alles wel klopt goede service van kuchenwelt. kleuren kunnen toch iets anders zijn dan je dacht de styliste kan hier een goed advies op geven best wel geruststellend .ik raad iedereen aan die keuken zoekt even bij kuchenwelt binnen te lopen. wij zijn er top geholpen.
Maltie Ritoe
Maltie Ritoe
10:47 26 Jun 20
We zijn heel goed geholpen, heel fijn gesprek.
Arjan Oudijn
Arjan Oudijn
06:47 26 Jun 20
De intake van de keuken bij Küchenwelt ging zeer voor spoedig en een mooie prijs gekregen die ver onder de prijs ging van andere keukenzaken.
MHJ GD
MHJ GD
13:33 23 Jun 20
Goed geholpen. Verkopers zijn absoluut niet opdringerig, dit hebben we wel eens anders meegemaakt! Aan de hand van onze wensen een prachtkeuken samengesteld. Heel fijn dat, voordat de keuken definitief besteld wordt, we eerst nog bezoek van een styliste krijgen om te kijken of wat wij in gedachten hebben echt zo mooi staat.
jerommeke1973
jerommeke1973
09:20 23 Jun 20
In maart zijn we op keuken jacht geweest en kwamen bij Kuchenwelt uit. Nav negatieve reviews op internet over Kuchenwelt zijn we goed te woord gestaan door Ronald. Later zijn we geholpen door Pedro. En hebben we een keuken uitgezocht. 2 weken geleden is onze keuken geplaatst door Jordi en Nick. We willen graag onze complimenten geven aan beide mannen. Wat kwamen ze rustig en relaxed over, de communicatie tussen ons was goed. En de vragen die we hadden werden netjes en duidelijk beantwoord. Helaas moeten de mannen nog wel een keer terug komen omdat er wat fout is gegaan met de afmeting vh aanrechtblad toen de styliste bij ons was. En ook is er wat fout gegaan met 2 keukenkastdeurtjes. Ook dit werd goed uitgelegd door Jordi en Nick dus we gaan vol vertrouwen afwachten dat het probleem wordt opgelost. Nogmaals onze complimenten aan Jordi en Nick maar ook aan Ronald en Pedro en de styliste. Wij bevelen Kuchenwelt echt wel aan bij familie, vrienden en/of kennissen.
Carla Polk
Carla Polk
11:25 21 Jun 20
Woensdag 10 juni jl. een bezoek gebracht aan KuchenWelt Heerhugowaard. Daarvoor bij twee andere keukenleveranciers geweest. Omdat we tóch bij de twee leveranciers niet helemaal vonden wat wij zochten, met de nodige voorkennis naar Heerhugowaard. Daar werden wij zeer hartelijk én deskundig ontvangen door Pablo. Een zeer prettig gesprek gehad, waarbij wij niet het gevoel kregen om snel te moeten beslissen. Wij gingen met een zeer goed gevoel terug naar huis en hebben een hele mooie keuken uitgezocht. De levering op afroep was ook geen probleem, omdat er nog het een en ander verbouwd gaat worden. Wij kunnen KuchenWelt Heerhugowaard écht aanbevelen, en o ja, de prijs die viel ons ook alles mee.
Mildred Beentjes
Mildred Beentjes
07:43 21 Jun 20
Super vriendelijk en helpen je goed om je perfecte keuken uit te kiezen.echt een aanrader om hier u keuken te kopen.
Iwn191
Iwn191
10:30 20 Jun 20
Een goed gesprek gehad, met wat mooie tekeningen en de juiste maten van de ruimte een schitterende keuken gekocht, we werden vriendelijk geholpen door de medewerker.
Thea Conijn
Thea Conijn
14:22 19 Jun 20
Wij zijn heel tevreden over de geleverde keuken. Ook de montage is uitstekend verlopen. Jordy is een vakman en een pietje precies. Samen met maatje Nick hebben de mannen topwerk geleverd. Geen beschadigingen geen naleveringen. Dit komt mede door het werk van de styliste Stephanie. Zij meet en controleert alles voordat er besteld wordt. We wisten precies wat we kregen en zo is het uitgevoerd. Bedankt !
Peter Moll
Peter Moll
09:25 19 Jun 20
Goed adviesgesprek bij de mensen van KuchenWelt in Heerhugowaard. Geen gladde verkooppraatjes, wel open en eerlijk. Ik had al een ontwerp van een ander keukenbedrijf. Dat bleek een prima ontwerp te zijn en met de deskundige blik van KuchenWelt was er toch nog een optimalisatie mogelijk waardoor het ontwerp nu echt perfect is. Nu gevraagd om een afspraak met de styliste.
Bram Schouten van der velden
Bram Schouten van der velden
07:31 19 Jun 20
We hebben bij Kuchenwelt onze keuken besteld. Er werd voor ons alle tijd genomen. En geluisterd naar onze wensen. Praktisch meegedacht door Leo. Helder uitgelegd hoe de werkwijze van Kuchenwelt is. En uiteindelijk zijn we tot een goede prijsafspraak gekomen over onze keuken. Een bedrijf wat wij zullen aanbevelen!
Titia Zadelhoff
Titia Zadelhoff
12:27 17 Jun 20

Waarover moet mijn ervaring gaan?

Wat u vindt dat wij moeten weten. Wij horen graag wat uw KüchenWelt ervaring uniek maakt. Bent u tevreden over de keuken of vind u dat er dingen anders moeten? Is de samenwerking bevallen of moeten we ergens aandacht aan schenken? We lezen echt alle berichten en reageren hier op. Met een goede beoordeling zijn we blij, en van een minder goede leren we verbeteren.

Het enige wat we wel vragen is om het netjes te houden. Ook als u niet geheel tevreden bent. Onze medewerkers zijn ook mensen. Reviews met schuttingtaal, met privacygevoelige informatie of gericht op het beschadigen van medewerkers kunnen door Google worden tegengehouden of eventueel verwijderd. 

Waar bestaat een review uit?

Beoordeling
Het aantal sterren wat u KüchenWelt geeft.

1 ster: totaal niet tevreden
2 sterren: ondermaats
3 sterren: een voldoende
4: blij met de keuken
5: erg blij met de keuken

Naam
Google gebruikt de naam die aan uw Google profiel is gekoppeld. Natuurlijk is het voor ons wel fijn om te weten wie u bent. Zowel bij tevreden als minder tevreden geluiden. Wij vinden belangrijk om vakwerk af te leveren. 

E-mailadres
E-mailverificatie is verplicht. Zo voorkomen we dat er niet klanten geen review kunnenw plaatsen. Daar hebben wij niets aan en geïnteresseerde klanten worden er al helemaal niets wijzer van.

Boodschap
Beschrijf uw ervaring met KüchenWelt. Wat is opgevallen of bijgebleven? Bent u blij met de keuken, wilt u de adviseur een pluim geven, of juist dat we luisteren naar iets wat u heeft meegemaakt tijdens de aankoop? Ook voor toekomstige klanten is dit erg waardevol om te lezen. Onderzoek wijst uit dat andere mensen gebaat zijn bij een nauwkeurige beschrijving van kopers die hen voorgingen. 

Zijn de reviews van KüchenWelt betrouwbaar?

Het zou natuurlijk gek zijn als we hier volmondig nee riepen. De reviews worden namelijk extern via Google verzameld. Hoewel er altijd iemand kan zijn die enorm zijn best doet om een oneerlijke review toch geplaatst te krijgen durven we te stellen dat Google bedriegers in 99% van de gevallen er uit filtert. Wij geloven in eerlijkheid.

Dat geldt voor onze keukens, voor de prijzen van onze keukens, de werkwijze in de showroom, maar ook voor onze service en transparantie naar nieuwe klanten. Daarom plaatsen wij ook negatieve ervaringen gewoon. Zoiets moet je namelijk niet maskeren maar proberen op te lossen. Overal waar gewerkt word maakt ook wel eens iemand een fout. Maar in het oplossen daarvan ligt de meerwaarde. Dat geloven wij en willen we onze klanten ook graag laten zien.

Waar kan ik mijn KüchenWelt ervaring plaatsen?

Fijn dat u het vraagt!

Klik op deze link om een review achter te laten.

De beoordeling is tevens op Google te schrijven of door bovenaan deze pagina te klikken op 'recensie schrijven'. Als u nog niet ingelogd bent met je Google-account vragen we dat om dat te doen. Geef ons de sterren die u ons waard vindt, schrijf het bericht, druk op de “Posten”-knop en klaar is uw review.

Namens iedereen bij KüchenWelt heel erg bedankt!