KüchenWelt reviews

KüchenWelt reviews. Wij doen ons best onze klanten een goede ervaring te geven. Wij horen dan ook graag uw mening over KüchenWelt. Reviews over onze keukens, onze oplevering of service geven ons waardevolle inzichten. Informatie waarmee we onze keukens en onze dienstverlening nog beter kunnen maken. Onderstaande reviews zijn extern en onafhankelijk op Google verzameld en terug te vinden.

KüchenWelt
4.6
Gebaseerd op 863 beoordelingen
Sabine Brink
Sabine Brink
11:55 28 Jan 22
Wat een aardige mensen! Heerlijk gegeten en Jos was onze verkoper. Hij heeft een mooie indeling gemaakt. Thuis gekomen kregen we een inlog waar je alles kan bekijken, wat je gekocht hebt en hoe de indeling eruit ziet. Ik wil toch nog wat veranderen, en dat kan, want straks komt de styliste, zij past het aan en meet alles in. Daarna gaat de bestelling pas naar de fabriek.
Don Hagmeijer
Don Hagmeijer
11:26 28 Jan 22
Nav afspraak op 22-01-2022 een keuken gekocht bij KuchenWelt.Gesproken met verkoper Jos welke ruim 30 jaar in het vak zit, ontvangst etc. meer dan prettig.Inmiddels bevestiging ontvangen v.v. 3D en een link waarbij wij de voortgang kunnen volgen.Men heeft een voorkeur voor email maar doordat men reageert < 24 uur werkt dit zeer prettig.Zeker een aanrader!
Shanice
Shanice
05:47 28 Jan 22
Keurige showroom met vriendelijk personeel. Wij werden uitstekend geholpen door de verkoper, hij had zelf ook ideeën over de inrichting van de keuken maar drong deze niet op. Na een fijne ochtend in de showroom en het bezoek van de styliste nog 12 weken wachten op de keuken maar dan heb je ook wat.
We zijn zeer positief, werden snel en vlot geholpen met een drank en hapje erbij.Onze idee werden binnen een half uur werkelijk en we konden alles in goed overleg bespreken.
Jolanda de Haas
Jolanda de Haas
14:55 26 Jan 22
Zeer hartelijk ontvangen en deskundig geadviseerd. Wij zijn zeer geslaagd!
Esther van Kessel
Esther van Kessel
10:18 26 Jan 22
Er is uitgebreid de tijd voor ons genomen. De verkopen dacht goed met ons mee en we hebben onze droomkeuken samen kunnen stellen.
Monica Van T Hof
Monica Van T Hof
07:33 26 Jan 22
Vincent Regterink
Vincent Regterink
17:08 25 Jan 22
Keuken gekocht bij kuchenwelt. Goede en duidelijke service. Open communicatie en een medewerker die meedenkt. Belangrijk bij het kopen van een keuken is dat het gevoel goed is....dat is het bij kuchenwelt
Lea De Boer
Lea De Boer
16:43 24 Jan 22
Hartstikke goed geholpen bij Kuchenwelt. Goede service en goede adviezen gekregen. Zeker aan te bevelen!
Marvin Scholtes
Marvin Scholtes
20:26 23 Jan 22
We waren zelf iets later op de afspraak als gepland dit was absoluut geen probleem. De designer heeft ons heel fijn geholpen bij het maken van onze keuze. In het proces hebben we van alles geprobeert en gecombineerd. Het eind resultaat mag er dan ook wezen. Echt super bedankt.
jeroen slagboom
jeroen slagboom
15:52 23 Jan 22
Vriendelijk ontvangen met een drankje, koffie, thee of water naar keuze. Zelfs gebak als wij dat wilde.Samen met de keukenspecialist mijn wensen doorgenomen en vriendelijk geholpen. Zo wordt er goed geluisterd en meegekeken naar jouw en wensen en de mogelijkheden thuis en/of financieel.Toen alles bekend was, konden wij met gebruik van een voucher naar de wasstraat km onze auto te laten wassen en schoon te maken van buiten en stofzuigen van binnen.Bij terugkomst de concept keuken gezien en na wat anderhandelen en meedenken in vermogen zijn wij er uit gekomen en heb ik naar eigen zeggen een mooie prijs gekregen voor mijn nieuwe keuken!!Ook zijn wij door de winkel gelopen zodat wij de toekomstige apparatuur van dichtbij konden zien en voelen.Zeker een aanrader!!!
eugenie S-U
eugenie S-U
16:43 22 Jan 22
Wij zijn enthousiast geholpen door verkoper Jos. Hij heeft ons handige tips gegeven over de indeling van onze keuken . Daarna hebben we daar heerlijk gegeten. Toen we terug kwamen was de indeling in 3d klaar. En hebben we een goede prijs kunnen afspreken. Bedankt voor jullie gastvrijheid.
Ulrich Uiterloo
Ulrich Uiterloo
08:13 21 Jan 22
Lydia Van asten
Lydia Van asten
21:11 20 Jan 22
mariska foekema
mariska foekema
17:12 19 Jan 22
Yvonne Hollanders
Yvonne Hollanders
10:37 19 Jan 22
Hartelijk ontvangen in de showroom. Wij wisten al goed wat wij wilden wat betreft opstelling. De verkoper heeft onze ideeën nog mooier gemaakt. En ook belangrijk, binnen ons budget.
Jamie Bongers
Jamie Bongers
08:41 19 Jan 22
Een erg fijn en transparant gesprek gehad. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en wij kregen een eerlijk advies voor een goede prijs!
Daphne Trompe
Daphne Trompe
06:10 19 Jan 22
Een warm welkom, in de watten gelegd én een vakkundig advies. We hebben een prachtige keuken gekocht voor een mooie prijs. Dank:)
Tjalling de Vries
Tjalling de Vries
18:09 18 Jan 22
Goede service. Omdat we zelf een goed beeld hadden van wat we wilden en de verkoper redelijk inschatte wat we nodig hadden kwamen we snel tot een mooi design. De prijsbepaling verliep wat stroperig, maar uiteindelijk hebben we binnen ons budget een mooie keuken kunnen kopen hier.
S Mulder
S Mulder
18:02 18 Jan 22
Wij werden goed en vakkundig geholpen, er werd aan alle kanten meegedacht om onze droom keuken binnen ons budget te krijgen.
ilse j.
ilse j.
12:07 18 Jan 22
Vriendelijke ontvangst en tot nu toe nog goed geholpen. Afspraak met de stylist moet nog plaatsvinden en kon gelukkig op korte termijn ingepland worden. Helaas kan ik dan nog geen informatie verstrekken over de levering, plaatsing en afhandeling, maar heb zeker vertrouwen hierin.
Ilse Stahlhoff
Ilse Stahlhoff
16:50 17 Jan 22
Afgelopen Zaterdag was het dan zo ver. Een afspraak bij Kuchenwelt met Jos. Jos adviseerde ons wat in ons klein keukentje de juiste opties konden zijn. En waar we het niet zeker wisten,liep hij met ons mee door de winkel en liet ons zien wat hij bedoelde. We kregen antwoord op onze vragen en werden keurig behandeld. Met een goed gevoel hebben we onze keuken besteld. Heel fijne winkel.Met vriendelijke groeten Ruud en Ilse van Leeuwen
Nicolina Lamsma
Nicolina Lamsma
16:11 17 Jan 22
Goed meegedacht in de opstelling van de keukenSnelle reactie op vragen via emailTop!
Theo Wijngaarden
Theo Wijngaarden
15:32 17 Jan 22
Aanrader voor keuken
Annemarie Burger
Annemarie Burger
19:30 16 Jan 22
Heel aardig ontvangen. Goed geadviseerd en snel geholpen. Er komt binnenkort een styliste langs en kan eventueel nog wat wijzigingen aanbrengen.
Dirk Cloos
Dirk Cloos
11:28 13 Jan 22
Bij verschillende keukenboeren geweest, maar er hing nergens zo een goede sfeer als bij Kuchenwelt waardoor het daar meteen goed voelde. Ze versloegen ook alle voorgaande offertes met dezelfde en soms zelfs betere apparatuur. Hierdoor meteen ondertekend zonder daartoe druk van de verkopers te krijgen. Zeker een aanrader en voor mijn volgende keuken ga ik hier zeker terugkomen.
Deniz BootBootBoot
Deniz BootBootBoot
10:52 13 Jan 22
kattie970
kattie970
08:54 13 Jan 22
Warme ontvangst op een koude en regenachtige dag. Fijn geholpen door Valerie die voor ons alle tijd nam en zeer goed advies gaf. Voor ons was dit aanleiding om direct zaken te doen en de keuken te bestellen! Top zaak!Edwin en Charlotte Kathmann
Romy van der Vlist
Romy van der Vlist
17:19 12 Jan 22
Christina Werkhoven
Christina Werkhoven
11:42 12 Jan 22
zo fijn geholpen door Valerie, we hadden zelf al een idee en die is uitstekend vertaald. we zijn ook in de watten gelegd met koffie en appeltaart later nog een frisdrankje met hapjes dit zegt genoeg over de sfeer die er hangt in de showroom. Ongedwongen dus je voelt geen druk om een aankoop te doen we zijn er goed uitgekomen en kijken uit naar de nieuwe keuken
Ber Ele
Ber Ele
11:36 12 Jan 22
Zondag door Jos geholpen. Een prachtige keuken gekozen. De volgende dag belde hij of we tevreden waren met onze keuze....wij zijn dik tevreden! Genoten van een kop koffie met taart, een broodje en een top keuken!!
Frans Garnier
Frans Garnier
16:24 11 Jan 22
Jerry Mulder
Jerry Mulder
12:05 10 Jan 22
Wij zijn op een ontspannen manier geholpen door uw medewerker. Daarnaast begreep de medewerker wat wij graag wilde hebben. Niet op een dringende wijze!! Maar hij liet ons zien wanneer wij datgene niet zouden kopen wij achteraf spijt daar van hebben.Nu afwachten hoe de keuken geïnstalleerd zal worden!!Met vriendelijke groet,Familie Mulder J.J
Joost Van Noppen
Joost Van Noppen
09:55 10 Jan 22
Vorige week een afspraak gehad, en goed en vakkundig advies gekregen, hebben toen gelijk de keuken gekocht, en inmiddels een afspraak gepland met de stylist om alles af te ronden! Goede en snelle service
Silvia Van Der Kolk
Silvia Van Der Kolk
16:37 09 Jan 22
Uiteindelijk een mooie keuken voor een mooie prijs kunnen bestellen. De keuken is nog niet in bezit, daar kan ik dus ook nog niets over zeggen.
Nikki Abbing
Nikki Abbing
15:39 06 Jan 22
Goede service, Vriendelijke medewerker, bekwaam en duidelijk uitgelegd wat wel of niet mogelijk is.
Ineke Verberne
Ineke Verberne
14:29 05 Jan 22
Leuk contact, goed advies. Benieuwd naar het eindresultaat.
Annemieke van Genderen
Annemieke van Genderen
14:16 05 Jan 22
Snelle service en goede indruk!
niels de koning
niels de koning
09:45 02 Jan 22
Joost kampen
Joost kampen
19:22 01 Jan 22
Vriendelijke service
Kelly Breeman
Kelly Breeman
19:53 31 Dec 21
Fijn gesprek gehad, hopelijk wordt het een mooie keuken.
Patricia van Dorp
Patricia van Dorp
09:58 29 Dec 21
Bert NIjhoff
Bert NIjhoff
07:51 29 Dec 21
Bij aankomst kregen we een verkoper toegewezen. Ik moet zeggen dat we goed geholpen werden door Gerrit. Na alles nog een keer doorgelopen te hebben kregen we een aanbieding van 16.834 euro voor een keuken van 25.038 euro. Helaas hadden we bij binnenkomst aangegeven dat ons budget rond de 12.000 euro lag. Dit was dus geen optie. Na ruggenspraak kwam er een 'leidinggevende' bij die ons een aanbod deed voor 12.000 euro. Maar dan moesten we wel snel beslissen want hij kon de keuken dan bestellen in combinatie met 5 showkeukens. Ondanks dat we een vreemd gevoel hadden over bijna 5 duizend euro die er plotseling af kon gingen we naar huis met een goed gevoel over de deal. Via e-mail nog wat vragen gesteld waarop we geen antwoord kregen dus dezelfde avond telefonisch contact opgenomen omdat ook in de offerte de inductiekookplaat ontbrak. Kreeg de 'leidinggevende' aan de telefoon die aangaf dat hij vergeten was de inductie er weer in te zetten toen hij de lage offerte uitbracht. Hij zou meteen een nieuwe opsturen. Nooit ontvangen!. Nog een keer e-mail verstuurd. Geen reactie en dat terwijl wij snel moesten beslissen. Inderdaad bleek mijn adres verkeerd in het systeem te staan. Helaas verklaard dat niet dat mijn e-mails niet beantwoord werden en waarom er geen melding onbezorgbaar is ontvangen. Omdat er na de review wel netjes is gereageerd en extra ster.
Patricia Krijnen
Patricia Krijnen
08:47 26 Dec 21
Super servies. Denken goed met je mee en uitstekend geholpen. Een mooie nieuwe keuken uitgezocht. We kunnen niet wachten tot dat die staat. Een echte aanrader om naar kuchenwelt te gaan.
Lucia Spitteler
Lucia Spitteler
07:34 26 Dec 21
De eerste x binnengelopen en aangezien er tijd voor was, heel goed geadviseerd door Valerie. Dit resulteerde in een uitgewerkte tekening met de gekozen materialen. Na een paar nachtjes slapen een afspraak gemaakt. In de map van mijn offerte mijn aantekeningen doorgenomen zodat alles helder was. Ja, dit is echt wat we willen. De laatste puntjes op de i gaan we nog checken met de styliste na het eerste overleg met het installatiebureau. Voor die tijd ontvangen we ook, na controle van Küchenwelt of alles klopt wat in de offerte staat, de technische tekening. Daarna komt de styliste bij ons alles doorlopen en definitieve kleur en zaken als hoogte van het aanrecht doornemen met ons. Spannend. Maar erg leuk.PS getipt door Petra Homan die erg tevrden is over haar nieuwe keuken.
berend draaijer
berend draaijer
17:49 24 Dec 21
Wij vonden KuchenWelt op internet, en hebben interesse getoond voor vrijblijvende bezichtiging van deze zaak en om informatie voor een nieuwe keuken.Hierop werd ik door KuchenWelt gebeld en kon vrij snel vrijblijvend een afspraak inplannen voor een bezoek.Gezien dat de afspraak tegen de avond plaatsvond en wij van ver kwamen werd er kosteloos een maaltijd aangeboden, die perfect verzorgd was. Dit was overigens nog voordat wij iets gekocht hadden.Wij werden ontvangen door Valerie, deze had verstand van zaken en nam alle tijd om onze wensen waar te kunnen maken en gaf ons hierbij ook de nodige informatie. Wat heel fijn was, is dat er niets opgedrongen werd.KuchenWelt heeft een mooi ruim opgezette showroom, waarbij je veel verschillende samenstellingen kunt vinden.Nadat wij een keuken hadden samengesteld is er vrijblijvend een nette offerte gemaakt voor de keuken, waarvoor wij de keuken aangeschaft hebben.Omdat wij nog niet voor 100% wisten welke kleur keuken wij wilden, kon er bij een bezoek van een gratis aangeboden styliste nog wijzigingen doorgeven worden.Fam. B.J.Draaijer
Hele fijne service, goede styliste die erg met ons mee dacht. Er werd echt de tijd genomen voor onze ideeen. Heel blij met onze aankoop
Rowena Bruins
Rowena Bruins
16:07 23 Dec 21
Ze nemen de tijd voor je. Zowel in de winkel als bij het bezoek van de stylist aan huis.
Jelske Miedema
Jelske Miedema
15:32 23 Dec 21
Waar je bij andere keukenzaken 2 uur bezig bent, was het hier iets langer. Maar dat was achteraf ook wel prettig. We hadden er niet helemaal op gerekend, en trokken onze wenkbrauwen op bij de vraag wat we wilden eten. Uiteindelijk was dat superfijn.We zijn deskundig geholpen en er wordt goed en creatief meegedacht met onze kleine ruimte.De spannendste stappen komen nog: het inmeten en de daadwerkelijke plaatsing. Benieuwd!
Wim ter Beek
Wim ter Beek
14:51 22 Dec 21
We zijn goed geholpen door een vriendelijke verkoper. Hij gaf duidelijk advies over kleur gebruik, lichtinval, voor en nadelen van apparatuur en accessoires. We kregen duidelijk tekeningen van ons ontwerp en een 3d weergave.
Elly Farla
Elly Farla
18:41 20 Dec 21
Theo Koch
Theo Koch
17:46 20 Dec 21
Heel fijn geholpen, goed voorgelicht en een mooi uitgewerkt beeld van de keuken in 3D. Wij hadden een afspraak om 18.00 uur en konden gezellig mee eten, top. Nu afwachten tot er ingemeten kan worden en geplaatst, maar daar zijn wij niet bang voor.
Tim Fugers
Tim Fugers
15:06 18 Dec 21
Goede service en adviezen!
Robert Duindam
Robert Duindam
11:26 15 Dec 21
Fijne ontvangst, fijn gesprek, mooi keuken en prima aanbieding! Nu wachten op styliste en plaatsing volgend jaar.
Stefanie Van alphen
Stefanie Van alphen
17:26 13 Dec 21
Zeer fijne zaak! Word goed geholpen en met je meegedacht. Nemen er ook zeker de tijd voor om de keuken zo te ontwerpen tot je er blij mee bent. Wij zijn zeker zeer positief
Rommy Hofler
Rommy Hofler
12:27 13 Dec 21
Erg goed geholpen en vond de wat andere aanpak (styliste) interessant. Die afspraak komt nog, dus ik ben heel benieuwd en kijk ernaar uit. Op locatie in Heerhugowaard werd uitgebreid de tijd genomen om alle wensen door te spreken, kregen we lekker avondeten met een wijntje en koffie. Prima ervaring!
Geja van der Wal
Geja van der Wal
17:11 12 Dec 21
Jeroen Baars
Jeroen Baars
10:24 09 Dec 21
Al een tijd zijn we op zoek naar een keuken die aan onze eisen voldeed. Na het lezen van alle goede reviews hadden we op 23 Mei besloten om richting Heerhugowaard af te reizen om ons te oriënteren bij Kuchenwelt.Bij ontvangst werden we direct opgevangen door het personeel. We hebben toen een rondje door de showroom gedaan en konden al snel met iemand zitten om een tekening te maken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er wordt ook goed meegedacht over wat allemaal mogelijk was.We werden helemaal enthousiast van de tekening dat we ook een aanbod kregen van wat het zou kosten. Dit viel naar onze verrassing ook binnen ons budget! Na een zitting van ongeveer 3 uur hebben we hierop een akkoord gegeven en zijn we super blij met onze aankoop!Zeker aan te raden!
Dirk Wijkhuijzen
Dirk Wijkhuijzen
09:17 09 Dec 21
Helemaal super geholpen, en ze nemen de tijd voor je, echt om aan te bevelen, wanneer je een keuken wil kopen, om bij KuchenWelt te kopen. Voor sommige is het een eind rijden(wij uit Brabant), maar wel de moeite waard. Je wordt via email goed op de hoogte gehouden met wat je moet doen enzo. Voor ons zeker 5 sterren waard.
Danyon Blonk
Danyon Blonk
16:32 08 Dec 21
Ik ben erg positief over de service en behandeling. Ik hoop dat de levering en de keuken net zo top zullen zijn
Charl Van Ginkel
Charl Van Ginkel
09:52 08 Dec 21
Goed en duidelijk advies over de mogelijkheden en onmogelijkheden, bij het maken van een keuze voor een nieuwe keuken.De mensen zijn ervaren en kundig in het geven van advies en behulpzaam bij het maken van de juiste keuze.Het is zeker de moeite waard om langs te gaan, voor een nieuwe keuken.
Frits Aukes
Frits Aukes
15:56 07 Dec 21
Fijne ontvangst. En ook de afspraak met de styliste hebben we als zeer prettig ervaren. Hebben er onze droomkeuken van kunnen maken. Hele blije, tevreden klanten.
Fennie van Strien
Fennie van Strien
19:57 06 Dec 21
Marit Stam
Marit Stam
15:07 06 Dec 21
Kenneth
Kenneth
15:05 05 Dec 21
Ontvangen met koffie en gebak.Goed geholpen, denken met je mee.Eerste gesprek en ontwerp maken is prima verlopen.Wat ons ook aanspreekt op het concept is dat er later een styliste langs komt om in te meten maar vooral ook om te kijken of de gekozen keuken passend is (kleur, hoe gaat het in de woning eruit zien e.d.).. Begin januari komt de styliste en wordt er ingemeten. ZIjn benieuwd.
Kelvin 0251
Kelvin 0251
13:51 05 Dec 21
Zeer aangenaam gesprek.Zelf wel ervaring met keukens, totaal geen gekke dingen kunnen ontdekken. Leuk en spontaan personeel, goed advies en op een eerlijke en mooie prijs uitgekomen.
Jeanette
Jeanette
13:08 05 Dec 21
Onlangs hebben we in de showroom een offerte laten opstellen voor onze nieuwe keuken. Ten eerste was de hartelijke ontvangst al een groot pluspunt voor ons. We hebben onze wensen aangedragen en er werd goed met ons meegedacht. Heel fijn dat de tijd werd genomen om samen met ons een keuken naar onze wens samen te stellen! Waar wij bepaalde problemen zagen bij de keukenindeling werd hiervoor al snel een oplossing gevonden door KüchenWelt . Ook over de klantenservice zijn we zeer te spreken. We hebben per mail een gevraag gesteld over de order en daar werd snel en vriendelijk op gereageerd.
Yvette Reesink
Yvette Reesink
09:24 05 Dec 21
Het was voor ons ver rijden, maar ik ben bij dat ik het gedaan heb. Super leuk ontvangen met gebak en we werd gelijk lunch besteld. Heel adequaat, vriendelijk en snel geholpen. Hij snapte meteen wat ons beeld was en zette dat om in 3D, terwijl wij met onze auto door de wasstraat mochten (briljant idee en heel klantvriendelijk) toen we terug kwamen stond de 3D klaar en hebben we de uitermate gunstige offerte gelijk getekend! echt een aanrader Kuchenwelt.
Ton Haenen
Ton Haenen
16:24 04 Dec 21
Ik werd in Heerhugowaard ontvangen met koffie en n stuk vlaaiDaarna in n prettig gesprek met een deskundige verkoper een mooie keuken uitgezocht. En ook gekocht !Fijne zaak waar je de mooiste keukens ziet Top !Ton
Gerard Bergen
Gerard Bergen
18:12 01 Dec 21
Marlies Goldenberg
Marlies Goldenberg
18:26 30 Nov 21
Fijn geholpen bij KüchenWelt door Piet. Hielp ons keuzes te maken zodat de keuken zo wordt zoals wij ‘m willen en voor een mooie prijs. Ruime keuze uit materialen en stijlen!
Lisa de Jong
Lisa de Jong
22:22 29 Nov 21
Top ervaring! Tijdens de afspraak in de winkel wordt de tijd genomen en wordt er goed geluisterd naar je wensen (Piet, bedankt). Relaxte sfeer in de winkel. Tijdens het rondlopen in de winkel merken de medewerkers je op en zeggen gedag, maar je hebt niet het gevoel alsof je van alle kanten wordt besprongen. Wij hebben na 1 afspraak onze verkoper de hand geschud en besloten de ontworpen keuken direct te bestellen. Wij kunnen niet wachten tot de keuken wordt geleverd!
Winfred Martens
Winfred Martens
19:00 29 Nov 21
Een verrassende ervaring ons bezoek aan Kuchenwelt in HHWaard - ons plan voor een nieuwe keuken werd met een gedegen advies en tips van Jos mooi omgezet in een tekening en na een wasbeurt voor de auto stond de keuken afgebeeld op het scherm. Ook de gratis service van een styliste die nog thuis komt kijken voor kleuradvies en de keuken komt inmeten - super service toch !!
Dirk van Veen
Dirk van Veen
09:59 28 Nov 21
Saskia berriotte
Saskia berriotte
14:24 27 Nov 21
yolanda vannoort
yolanda vannoort
17:45 26 Nov 21
Goede begeleiding prima advies en heel goede hulp van Valerie
Wesley Kool
Wesley Kool
18:00 24 Nov 21
Dankzij de geweldige hulp van Joop en het meedenken van Melvin hebben wij onze droomkeuken kunnen realiseren.Ontzetten fijn geholpen en een warm ontvangst.We kunnen niet wachten tot de keuken binnenkomt.
Martin De Lugt
Martin De Lugt
18:23 23 Nov 21
Wij kwamen voor informatie wat een nieuwe keuken zou gaan kosten. Op een vriendelijke manier ontvangen en duidelijk uitleg gekregen over onze mogelijkheden. Aan het eind van het gesprek kregen wij de betreffende offerte. Tijdens het gesprek kwam de directeur Ronald, die een extra aanbod deed waarop wij hebben besloten de keuken te kopen. We hebben een mooie keuken voor een redelijke prijs.
Rob Van Rijn
Rob Van Rijn
17:30 23 Nov 21
Afgelopen weekend zijn wij naar Heerhugowaard vertrokken om te kijkenof we een mooie keuken konden vinden. We werden door ontzettend aardige mensen ontvangen met koffie en gebak. Wat ons op viel was dat het bij Kuchenwelt ontzettend druk was dat hadden we nog niet eerder meegemaakt. Dat is al een goed teken vonden wij. En ja wij zijn geslaagd en hebben een hele mooie keuken gekocht. Nu nog even wachten op de styliste en dan is het definitief.Bedankt vriendelijke mensen van Kuchenwelt
Folkert Abee
Folkert Abee
16:54 23 Nov 21
Wij zijn erg goed geholpen door Alexander. Gaf duidelijke informatie en stond open voor onze vragen en wensen. Samen tot een nieuwe keuken gekomen en besloten om deze te kopen.
Richard Lambeek
Richard Lambeek
15:37 23 Nov 21
kawieta
kawieta
07:39 23 Nov 21
In mei 2021 langs geweest zonder afspraak. We zijn vriendelijk te woord gestaan. Geen vraag was te veel. Melvin heeft al onze wensen op papier gezet. We zijn met een glimlach, overeenkomst en een fles wijn de deur uit gegaan.Stylist Sharona is in juni 2021 aan huis geweest. Zij weet waar ze het over heeft. Denkt mee en geeft goed advies. Niks is haar te veel ze neemt de tijd ervoor.11 oktober 2021 heeft Jordy de keuken geplaatst. Super goeie jongen, hij weet wat hij doet en werkt erg netjes. Wij zijn super blij dat we hem als monteur toegewezen hebben gekregen.Onze combie oven/magnetron is zoek geraakt tijdens de transport. Via mail doorgegeven dat er géén onderzoek wordt gestart omdat het te veel tijd in beslag zou nemen. Er zou gelijk een nieuwe besteld worden? Het is niet duidelijk hoelang het kan gaan duren aangezien Siemens deze combie niet kan leveren. Er zijn geen verdere oplossingen aangeboden of besproken.Verbeterpunt: bereikbaarheid/ communicatie. Je krijgt binnen 24 uur antwoord op je vraag. Duurt veels te lang al doet Ronald zijn best om iedere mail zelf te beantwoorden.
ivor samsin
ivor samsin
17:20 21 Nov 21
Afgelopen weekend onze nieuwe keuken gekocht.Goed geholpen met een lekker hapje en drankje erbij.Zeer klantvriendelijk , hulpvaardig en goed meedenkend in onze wensen.Aanrader om bij kuchenWelt eens binnen te lopen en rond te kijken als u op zoek bent naar een nieuwe keuken.Wij zijn iig goed geholpen , keuken gekocht en met een schone auto en lekker flesje wijn tevreden naar huis!
Rianne Pronk
Rianne Pronk
14:47 21 Nov 21
Mooi ruim aanbod, werden vriendelijk geholpen. Gaven advies over de keuzes qua apparatuur, wasbak materialen, advies over greeploze kasten. De tekening werd helemaal toen we die van allerlei hoeken bekeken. En de prijs van de keuke was perfect. Bedankt Jos voor je geduld.
Linda Jansen
Linda Jansen
12:26 21 Nov 21
Wat een goede service, ontvangen met koffie en gebak. Goede informatie. Een verkoper (Piet Kok) die meteen de juiste kleuren wist te kiezen. Een zeer prettig gesprek. Lekkere lunch. Wij kunnen niet wachten tot we de mooie keuken kunnen gaan gebruiken.
Karin Buisman
Karin Buisman
11:16 20 Nov 21
Bij Kuchenwelt wordt er met je meegedacht en kun je de keuken zo krijgen als je hem hebben wilt. Fijn, dat er ook een styliste bij je thuis komt om alles ter plaatse te bekijken en eventueel te optimaliseren.
Remco van Haarlem
Remco van Haarlem
17:55 19 Nov 21
We zijn zeer goed geholpen met het uitzoeken van onze droomkeuken!
Marion Meerwaldt
Marion Meerwaldt
12:15 18 Nov 21
Uitgebreid geïnformeerd door en tijd gekregen van Aexander in Heerhugowaard, die onze lastige eisen en ontwerp goed heeft uitgewerkt. We zijn bijgestaan door een goed team, waaronder de styliste die onze voorkeur heeft en ons binnenkort op locatie bezoekt voor de exacte uitwerking. De mogelijkheid wordt geboden om dan nog e.e.a. aan te passen.
Wilma Resseler
Wilma Resseler
21:03 17 Nov 21
Afgelopen zaterdag hebben we een zeer fijn gesprek gehad bij Kuchenwelt in Heerhugowaard. Alles werd duidelijk uitgelegd en verschillende mogelijkheden zijn besproken. We hebben een mooi keukenontwerp gemaakt waar we erg blij mee zijn. Hoewel we nog lang moeten wachten ( de verbouwing is nog niet begonnen) hebben wij er al zin in dat de keuken zal staan.
eric van Lammeren
eric van Lammeren
17:09 17 Nov 21
richard vanrhijn
richard vanrhijn
17:37 16 Nov 21
js_loader

Waarover moet mijn ervaring gaan?

Wat u vindt dat wij moeten weten. Wij horen graag wat uw KüchenWelt ervaring uniek maakt. Bent u tevreden over de keuken of vind u dat er dingen anders moeten? Is de samenwerking bevallen of moeten we ergens aandacht aan schenken? We lezen echt alle berichten en reageren hier op. Met een goede beoordeling zijn we blij, en van een minder goede leren we verbeteren.

Het enige wat we wel vragen is om het netjes te houden. Ook als u niet geheel tevreden bent. Onze medewerkers zijn ook mensen. Reviews met schuttingtaal, met privacygevoelige informatie of gericht op het beschadigen van medewerkers kunnen door Google worden tegengehouden of eventueel verwijderd. 

Waar bestaat een KüchenWelt review uit?

Beoordeling
Het aantal sterren wat u KüchenWelt geeft.

1 ster: totaal niet tevreden
2 sterren: ondermaats
3 sterren: een voldoende
4: blij met de keuken
5: erg blij met de keuken

Naam
Google gebruikt de naam die aan uw Google profiel is gekoppeld. Natuurlijk is het voor ons wel fijn om te weten wie u bent. Zowel bij tevreden als minder tevreden geluiden. Wij vinden belangrijk om vakwerk af te leveren. 

E-mailadres
E-mailverificatie is verplicht. Zo voorkomen we dat er niet klanten geen review kunnenw plaatsen. Daar hebben wij niets aan en geïnteresseerde klanten worden er al helemaal niets wijzer van.

Boodschap
Beschrijf uw ervaring met KüchenWelt. Wat is opgevallen of bijgebleven? Bent u blij met de keuken, wilt u de adviseur een pluim geven, of juist dat we luisteren naar iets wat u heeft meegemaakt tijdens de aankoop? Ook voor toekomstige klanten is dit erg waardevol om te lezen. Onderzoek wijst uit dat andere mensen gebaat zijn bij een nauwkeurige beschrijving van kopers die hen voorgingen. 

Zijn de KüchenWelt reviews betrouwbaar?

Het zou natuurlijk gek zijn als we hier volmondig nee riepen. De reviews worden namelijk extern via Google verzameld. Hoewel er altijd iemand kan zijn die enorm zijn best doet om een oneerlijke review toch geplaatst te krijgen durven we te stellen dat Google bedriegers in 99% van de gevallen er uit filtert. Wij geloven in eerlijkheid.

Dat geldt voor onze keukens, voor de prijzen van onze keukens, de werkwijze in de showroom, maar ook voor onze service en transparantie naar nieuwe klanten. Daarom plaatsen wij ook negatieve ervaringen gewoon. Zoiets moet je namelijk niet maskeren maar proberen op te lossen. Overal waar gewerkt word maakt ook wel eens iemand een fout. Maar in het oplossen daarvan ligt de meerwaarde. Dat geloven wij en willen we onze klanten ook graag laten zien.

Waar kan ik mijn KüchenWelt ervaringen plaatsen?

Fijn dat u het vraagt!

Klik op deze link om een review achter te laten.

De beoordeling is tevens op Google te schrijven of door bovenaan deze pagina te klikken op 'recensie schrijven'. Als u nog niet ingelogd bent met je Google-account vragen we dat om dat te doen. Geef ons de sterren die u ons waard vindt, schrijf het bericht, druk op de “Posten”-knop en klaar is uw review.

Namens iedereen bij KüchenWelt heel erg bedankt!