KüchenWelt reviews

KüchenWelt reviews. Wij doen ons best onze klanten een goede ervaring te geven. Wij horen dan ook graag uw mening over KüchenWelt. Reviews over onze keukens, onze oplevering of service geven ons waardevolle inzichten. Informatie waarmee we onze keukens en onze dienstverlening nog beter kunnen maken. Onderstaande reviews zijn extern en onafhankelijk op Google verzameld en terug te vinden.

KüchenWelt
4.6
Gebaseerd op 1028 beoordelingen
Lysanne Schagen
Lysanne Schagen
08:49 28 Jun 22
Goed geadviseerd door Alex bij het uitzoeken van onze keuken. Handige tips gekregen, waar wij zelf niet bij op waren opgekomen. Benieuwd naar het eindresultaat als de keuken in oktober wordt bezorgd.
Cor Schoon
Cor Schoon
17:43 27 Jun 22
Bij ons bezoek aan de showroom van Kuchenwelt keukens Heerhugowaard zijn wij op een heel prettige manier geholpen.Eerste contact ws met de vraag of wij wilde rondkijken of informatie wilden hebben.We hadden al een kleurkeus gemaakt en een idee hoe de keuken er ongeveer uit moest zien. Dus zijn wij met de verkoper/adviseur aan de gang gegaan.Plezierig was dat er van opdringerige verkoop geen sprake was en goed ingespeeld werd op onze. Wensen.Waren het dus gauw eens over de aankoop van een keuken.Chapeau aan de verkoper Piet Kok.
Hans Boot
Hans Boot
16:22 27 Jun 22
Prima service, nemen de tijd voor je en je krijgt zelfs een styliste thuis die de puntjes op de i komt zetten.een mooie keuken voor een prima prijs
Brigitte Papavoine
Brigitte Papavoine
09:20 27 Jun 22
Afgelopen week afspraak gehad bij kuchenwelt. We werden erg goed geholpen door Jos. Hij had goede tips en uiteindelijk een hele goede deal kunnen sluiten wbt een prachtige keuken.Inmiddels ook al contact gehad met de styliste, deze komt begin volgende week bij ons langs.Ook al een mail verstuurd met een vraag en deze is netjes de volgende dag beantwoord.Ik hoop dat de rest van het proces ook zo soepel en professioneel zal blijven gaan.
Peter Schijffelen
Peter Schijffelen
14:27 26 Jun 22
Shams Shmoes
Shams Shmoes
21:32 25 Jun 22
Heel vriendelijk en deskundige personeel
Eric Drijver
Eric Drijver
08:01 25 Jun 22
Prima keukenzaak, met een verkoper die goed mee dacht, maar niet alles wilde bepalen. Hij gaf uitstekend de mogelijkheden aan met de voor-nadelen.
Truus Koorn
Truus Koorn
14:40 24 Jun 22
Na heel wat keukenzaken bezocht, zijn we bij Kuchenwelt geslaagd. Vriendelijke, meedenkende, en goed adviserende medewerker. Al onze wensen zijn in onze nieuwe keuken verwerkt. Financieel zijn we ook goed tot elkaar gekomen.Kuchenwelt zou ik zeker aanraden als u toe bent aan een nieuwe keuken.Binnenkort komt de styliste langs voor eventuele adviezen qua kleur en indeling en worden de puntjes op de i gezet. Helemaal top, we kijken uit naar de plaatsing van onze nieuwe keuken👍🏻
Paul van Steen
Paul van Steen
14:30 23 Jun 22
Paar jaar geleden nieuwe keuken gekocht en deze bevalt nog steeds goed. Onlangs weer langs geweest voor opening bovenverdieping, hier staan erg mooie keukens met een sjieke uitstraling.
Wouter Eitjes
Wouter Eitjes
07:37 23 Jun 22
Goede service bij het bestellen van de keuken.
Sonja Gras
Sonja Gras
18:08 22 Jun 22
Na een afspraak gemaakthebben we een mooie keuken uitgezocht, Ik durfde de knoop eerst niet door te hakken.maar omdat er standaard nog een styliste langs komt om het een en ander door te spreken en de devenitieve kleurkeuze te bepalen durfde ik het wel aan.Tot nu toe loopt het goed en hopelijk blijft dit zo
Jolanda Pooters
Jolanda Pooters
15:07 21 Jun 22
Wij zijn heel goed ontvangen bij Küchenwelt met koffie en gebak. Het voelde goed er was meteen een klik en hebben heel goed advies gekregen en meteen besloten een keuken te bestellen. Een styliste is inmiddels ook komen kijken thuis en heeft alles opnieuw even nagemeten. Hele goede service, ik kan niet anders zeggen.
Jan Engelen
Jan Engelen
11:05 21 Jun 22
Bijzonder vriendelijk. Goed luisteren. Goede uitleg. En gegeven onze 'wensen' een fijn aanbod. Wil je een nieuwe keuken en heb je tijd, probeer dit bedrijf. Je komt ergens. Een ze hebben alle tijd voor je.
jessica oldendorp
jessica oldendorp
07:45 20 Jun 22
Na veel keukenwinkels gezien te hebben kwamen wij bij KuchenWelt in Heerhugowaard. Daar aangekomen werden wij vrij snel netjes benaderd door een vriendelijke medewerker. Deze medewerker dacht gelijk mee en ook aan de kosten. Wij waren er vrij snel uit wat wij wilden en de medewerker maakte een 3d tekening onder het genot van een bakje koffie meteen naar wens. Binnenkort word onze keuken geleverd. Top service!
Jolein Vermeulen
Jolein Vermeulen
17:35 19 Jun 22
Hele goede service. Goed ontvangst en echt in de watten gelegd. Verder goed advies over de nieuwe keuken en uitgekomen op een realistische prijs. Kortom, zeer tevreden!
Marie José Drijver
Marie José Drijver
17:10 18 Jun 22
Janet Hooimeijer
Janet Hooimeijer
16:58 18 Jun 22
Donderdag een keuken gekocht. Warm ontvangst met lekkere koffie en gebak. Fijne uitleg en adviezen gekregen van de verkoper. Ook een heerlijk broodje gekregen.
Joyce Plomp-Otten
Joyce Plomp-Otten
17:22 17 Jun 22
Fijne service, goed geholpen. Genoeg keuzes en goed advies
Bert Roest
Bert Roest
10:20 17 Jun 22
Prima ontvangen, goede uitleg gehad en keuken samen gesteld en gekocht
wietske peebie
wietske peebie
14:09 16 Jun 22
bianca pol
bianca pol
13:22 16 Jun 22
Erg blij met Wiktoria die langs kwam om alles nog te bespreken en in tekening te laten zien hoe het worden gaat!We hebben nog wat mooie aanpassingen kunnen doen.
Chris Beringer
Chris Beringer
10:22 16 Jun 22
Ondanks een paar foutjes in de primaire opname in de winkel, heeft de styliste (Wiktoria) dit keurig opgelost en is de keuken zoals we hem willen.
Aarthi Wijdenbosch
Aarthi Wijdenbosch
21:08 15 Jun 22
Heel behulpzame medewerkers. Erg prettige sfeer en heel meedenkend. Al met al goed.
Twan vd Berg
Twan vd Berg
21:16 13 Jun 22
Tegen onze verwachtingen in zijn we afgelopen weekend bij KüchenWelt geslaagd voor een mooie keuken! We werden netjes ontvangen en na een bezoek aan de showroom heeft adviseur Piet al onze wensen doorgenomen en hebben we verschillende keukenopstellingen en ontwerpen besproken. Dit alles onder het genot van een kop koffie met gebak. Toen het ontwerp duidelijk was is deze in 3D uitgewerkt terwijl we onze auto gratis door de wasstraat mochten rijden. Voorafgaand van het gesprek hadden we al een indicatie van prijs en levertijd, maar op beide fronten zijn we positief verrast. Tot slot komt er óók nog eens een Styliste bij je thuis om de keuken in te meten en advies te geven op de gekozen kleurstelling en indeling van de keuken! Boven verwachting 👌🏻
Onno Kamphuis
Onno Kamphuis
09:42 12 Jun 22
De verkoper was top.Helaas zijn ze telefonisch wel minder goed bereikbaar.Nu afwachten hoe de levering wordt.
John Azier
John Azier
18:50 10 Jun 22
marjon tak
marjon tak
15:41 10 Jun 22
Veel informatie en tips gehad tijdens bezoek showroom. Vriendelijke verkoper die uitgebreid de tijd heeft genomen.Een aanrader, en de auto gratis door de wasstraat tijdens het ontwerpen van de keuken!
Auke en Yvonne
Auke en Yvonne
12:25 09 Jun 22
Wij hadden een afspraak om te kijken voor een nieuwe keuken. Nadat wij eea uitgelegd hadden ging de verkoopster een tekening maken waardoor wij een bon kregen om onze auto te laten wassen. Nadat wij hiervan terug kwamen was de tekening klaar en konden wij alles nalopen. Ook komt er een stylist langs om alle maten na te lopen en te kijken of de kleuren juist zijn. Prima service.
Karin
Karin
10:34 09 Jun 22
goed uitgebreid geholpen.
Annemieke Gossler
Annemieke Gossler
10:15 09 Jun 22
We hebben op 15 mei een keuken gekocht bij Küchenwelt in Heerhugowaard. Alexander heeft ons geholpen om onze droomkeuken te vinden! Dit is gelukt! Vandaag is styliste Victoria bij ons geweest en heeft de keuken ingemeten en op ons verzoek een paar kleine wijzigingen doorgebracht. Ze heeft ons ook nog goede styling tips gegeven! Wij zijn heel tevreden en kunnen niet wachten tot de nieuwe keuken komt!
Eddy van naarden
Eddy van naarden
16:33 08 Jun 22
We zijn enorm goed geholpen bij KuchenWelt. Alexander ontving ons erg goed, met koffie en gebak! Nadat we een aantal keukenzaken zijn afgeweest zijn we met behulp van Alexander die ons velen tips gaf en een mooi ontwerp maakte geslaagd!
Danny Schaap
Danny Schaap
07:42 07 Jun 22
Afgelopen vrijdag een ben ik wezen kijken voor een keuken. Er werd op een zeer prettige manier mee gedacht over de indeling en materialen. En over de prijs viel ook goed te onderhandelen. Al met al een positieve ervaring en een mooie keuken rijker.
Jolanda Marneef
Jolanda Marneef
18:58 05 Jun 22
Fijne ontvangst, duidelijke uitleg en alle tijd om alle mogelijkheden te bekijken.
Wendy Schippers
Wendy Schippers
12:21 05 Jun 22
Vandaag een hele fijne ervaring gehad bij Kuchenwelt tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken. Fijne ontvangst en veel aandacht voor onze wensen. Alexander heeft een heel mooi design gemaakt voor ons en de prijs was heel aantrekkelijk. We zijn (nog) niet tot aanschaf over gegaan, maar deze eerste ervaring met Kuchenwelt was zeker prima te noemen.
Peter Pot
Peter Pot
03:51 05 Jun 22
Leveren witgoed
Soleil Umwiza
Soleil Umwiza
09:23 03 Jun 22
Very friendly and welcoming. The service is on top and they help you to make the decision.
C. Steve Ndatinya
C. Steve Ndatinya
00:06 03 Jun 22
Very friendly and professional staff, good price kitchen compared to other dealers in the Netherlands. I would recommend KuchenWelt to friends and family.
B Schot
B Schot
07:44 02 Jun 22
Hele fijne ervaring gehad met Kuchenwelt.Het bezoek in de showroom was erg aangenaam en de persoon die ons heeft geholpen dacht goed met ons mee en had veel geduld.Zij maakten geen probleem van het feit dat het bij ons nog niet officieel was dat we gingen verbouwen en konden de keuken uitzoeken en na officieel akkoord pas bestellen.nu wachten op onzesuper mooie nieuwe keuken !
Wernie Kool
Wernie Kool
09:49 01 Jun 22
De medewerkers van KuchenWelt staan klaar om direct advies te geven over al hun producten. Na leuk gesprek een zijn we begonnen met het tekenen van de keuken. Ze kwamen meteen met een concurrerende prijs waarna we tot de koop over zijn gegaan.
Toeffie Toeffie
Toeffie Toeffie
04:21 01 Jun 22
Afgelopen zondag zijn we langs geweest.Zeer vriendelijke specialist, goed geholpen.Goeie tips gekregen met betrekking van de indeling. Nadat alle wensen op tafel lagen, was het tijd om een 3D tekening te maken.En in de tussentijd mochten wij onze auto wassen op de kosten van kuchenwelt. Eenmaal terug was de keuken getekend en hebben we akkoord gegeven.
Suzan Erer
Suzan Erer
15:33 31 May 22
Wij hebben zondag een super toffe keuken gekocht bij Kuchenwelt in Heerhugowaard. We kwamen met een heel scherp bod van een andere keuken zaak. Zonder het bedrag te weten hebben zij ons een hele scherpe aanbieding gedaan, wat ik eigenlijk niet had verwacht. Ze luisteren naar je wensen en geven tips en advies. Kwa catering ook niets te klagen. Koffie met gebak, broodjes voor de lunch en een schone auto ook nog erbij. Kortom zeker een aanrader om je keuken hier te kopen.
Tim En Daan Hooyberg
Tim En Daan Hooyberg
12:14 31 May 22
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht bij Küchenwelt.Ten eerste werden wij zeer vriendelijk ontvangen en konden wij vooraf nog even in de zeer mooie en uitgebreide showroom rond kijken.De adviseur (Jos) was zeer vriendelijk en kon onze wensen precies omzetten in het programma waardoor wij een goed 3d beeld kregen van de keuken.Binnenkort zullen wij een afspraak hebben met de keukenstyliste die bij ons thuis komt om de laatste puntjes op de i te zetten. Aansluitend wordt de keuken definitief besteld en kan het aftellen naar het plaatsen van de keuken beginnen.Kortom een top eerste kennismaking en ik verwacht dat de verdere procedure ook naar wens zal gaan verlopen met het team dat Küchenwelt heeft!
Hans Spanjaardt
Hans Spanjaardt
19:25 30 May 22
Haas Ley
Haas Ley
09:50 30 May 22
Tot nu toe een goede ervaring en mooie keuken besteld. Nu afwachten wat er binnen komt.
Rebecca Tierolf
Rebecca Tierolf
06:56 30 May 22
Super fijn geholpen en blij met het resultaat, kan niet wachten tot m'n keuken binnen is! Kuchenwelt is bij iedereen aan te raden :)
Gea Trinidad
Gea Trinidad
18:06 29 May 22
Wij hebben 26 mei een keuken gekocht bij kuchenwelt.We werden ontvangen met koffie en gebak! Er werd goed naar ons geluisterd en al onze wensen zijn goed uitgevoerd.Wij zijn erg tevreden met onze mooie keuken!
Adri Jochemsen
Adri Jochemsen
12:52 29 May 22
Onder koffie met gebak , mochten we onze wensen met Piet delen,inmiddels hadden we onze keuken al uitgezocht.Daarna ging Piet aan de slag met een 3D tekening,konden wij gratis de auto wassen!Nadat wij terug kwamen,stond ons een lunch te wachten, en hebben we alles doorgenomen.Ook de mooie prijs!!Nu wachten op de styliste die alles komt op meten over 14 dagen.
loraine smal
loraine smal
13:03 23 May 22
Met het idee om te kijken naar een keuken, hebben wij nu een keuken gekocht ! . Met een goed advies geholpen in de showroom door Piet. Hij heeft ons helemaal meegenomen in het project en goed naar ons geluisterd. We kunnen niet wachten tot de keuken geplaatst gaat worden.
Lia Nash Duits
Lia Nash Duits
18:07 22 May 22
Goede ontvangst snelle services en over de prijs valt te onderhandelen..jammer alleen dat de keuken bij levering (op pallets )niet naar binnen worden gebracht. En het door hun installeren prijzig is. Verder prima geholpen en keukens zien er mooi uit . Dus een goede keuken voor n goede prijs .😃👍
Arjen Veenstra
Arjen Veenstra
21:53 20 May 22
Afgelopen woensdag een afspraak gehad voor een vrijblijvende offerte bij verkoper Alexander in HeerhugowaardWe kwamen voor een offerte en gingen weg met een fantastische keukendeal.Heel fijn geholpen. Alle voor en tegens doorgesproken van onze eigen schetsen, apparatuur bekeken, lades getest en toen kon het tekenen beginnen.En er kwam een supergaaf ontwerp uit.Waar wij geen Nee tegen konden zeggen.Nu nog even wachten tot de styliste is geweest, afspraak staat gepland.En dan wachten tot hij geleverd word en staat.
Natasja Visser
Natasja Visser
15:48 17 May 22
Erg goede service! Lekkere hapjes en echt de tijd genomen om mijn keuken samen te stellen.
Prima keukenboer. Vriendelijke mensen en een hoop keus.
Inge
Inge
06:10 16 May 22
Na een goed ontvangst en een prettig gesprek met Jos, heb ik een hele mooie keuken uitgekozen voor een prima prijs. Dat er een styliste komt om in te meten en de definitieve kleur en opstelling ter plekke te bepalen is uniek.
Soraya Hendrix
Soraya Hendrix
10:05 15 May 22
Wij hebben 4 uur lang bij kuchenwelt gezeten om alles door te spreken en steeds ons 3D tekening weer aan te passen naar wens. We werden erg goed geholpen en er werd heel erg goed met ons mee gedacht! We wachten met smart op de levering van onze nieuwe keuken.
wendy schipper
wendy schipper
04:30 15 May 22
Super goede ontvangst met koffie/thee en gebak.Daarna samen met verkoper Alexander aan de slag gegaan om een keuken uit te zoeken en daarbij veel goede tips gekregen.Nadat alles geschetst was kregen wij een bon om de auto te laten wassen terwijl de verkoper onze schets in de computer om ging bouwen tot een prachtige keuken.Nadat we terug kwamen kregen we zelfs nog een lunch en hebben we nadat we alles bekeken en afgehandeld hadden de winkel met een goed gevoel over de aangekochte keuken verlaten.
Yvonne Eeltink
Yvonne Eeltink
11:24 13 May 22
Na al bij diverse keuken leveranciers te zijn geweest, was de ontvangst bij Kuchenwelt opvallend; naast tijd was ook een lunch geregeld en kreeg ik voor de tijd die nodig was om de keuken in te tekenen, een bon om mijn auto te laten wassen. Ik heb een hele mooie keuken uitgekozen voor een prima prijs. Dat er een styliste thuis komt om in te meten en de definitieve kleur en opstelling ter plekke te bepalen is uniek. Ik hoop dat het installeren net zo fijn verloopt als het proces tot nu toe!
Linda Jongerius
Linda Jongerius
12:38 12 May 22
Robert !
Robert !
19:36 10 May 22
Wat een service geeft KuchenWelt. Na een vriendelijke ontvangst met koffie en gebak een hele mooie keuken gekocht. De verkoopster was totaal niet opdringerig en gaf ons alle ruimte. Tevens een ruime keuze uit keukens. De extra service is dat na aankoop er nog aanpassingen mogelijk zijn tot 14 weken van levering.
louise knijn
louise knijn
12:40 09 May 22
Heel vriendelijk ontvangen, goed advies gekregen, ze namen de tijd voor je zo kom je tot een goede keus.
Juri Zorn
Juri Zorn
10:15 09 May 22
Goed geholpen en lekker geluncht. Helaas kan de keuken niet met zwarte binnenkant geleverd worden zoals afgesproken. Fijn dat er thuis nog een styliste mee komt kijken of alles klopt.
S Blinker
S Blinker
07:06 09 May 22
Supergoed geholpen door Alexander,We hebben een eind gereden (Rotterdam), maar dit was zeker niet voor niets, er werd goed meegedacht in het ontwerp en we werden goed gewezen op de vergeten kleine details.Om deze redenen dan ook Kuchenwelt de opdracht gegeven voor onze nieuwe keuken.
Evelien Oonk -de Ronde
Evelien Oonk -de Ronde
18:11 08 May 22
We zijn erg vriendelijk geholpen. Ze hebben een mooie keuken voor ons ontworpen. Wij zijn er super blij mee!
Martha Blank
Martha Blank
14:18 04 May 22
Verkoper Piet heeft ons vriendelijk ontvangen en zorgde voor koffie met gebak! Wist onze wensen goed te vertalen in een mooie keukenopzet. Terwijl Piet de offerte maakte kregen we een ticket om de auto te laten wassen.
Barbara Wijnands
Barbara Wijnands
15:41 03 May 22
Zeer vriendelijk ontvangen door Piet. Er werd ruim de tijd genomen, goed geluisterd en meegedacht naar wat ik mooi en belangrijk vind in mijn nieuwe keuken. Bij Küchenwelt zijn mijn wensen omgezet in een mooie keuken. En zoals ik eerder gelezen heb in de reviews, ging ik ook met een schone auto en met een vers broodje achter de kiezen tevreden weer naar huis.
Louise Knol
Louise Knol
20:16 02 May 22
Juan Catena
Juan Catena
16:37 01 May 22
Voor de 2de keer een mooie en betaalbare keuken gekocht bij Kuchenwelt in Heerhugowaard. Dat doe je natuurlijk alleen als de 1ste keer alles vlekkeloos is gegaan. En dat was ook zo. Het ontvangst, de benadering, de oprechte mening en het feit dat in de huidige tijd binnen 12 weken kunnen leveren met voorraad apparatuur van AEG of budgetvriendelijke eigen merk waar je gewoon 5 jaar garantie op krijgt. Alles top. Nu nog wachten op het plaatsen van de 1ste keuken!
Afgelopen maandag is de in januari bestelde keuken geleverd, vandaag servicemonteur om 07:00 gekomen om keuken te plaatsen. Helaas ontbreekt de koelkast, wat natuurlijk erg vervelend is. Echtgenoot heeft direct een melding gemaakt van het ontbrekende gedeelte via de persoonlijke pagina. Nu even afwachten op hopelijk snel antwoord en snelle nalevering.Wat er geleverd is en geplaatst ziet er al voortreffelijk uit.
Simon de Wit
Simon de Wit
08:17 28 Apr 22
Echt een goede zaak hier kan je echt wel een keuken kopen. We waren er heen gereden om te kijken en op ons gemak rond gelopen.We hebben daar een keuken gekocht en echt ze zijn daar niet opdringerig. Zeker prijs en kwalitijd.Denken ook met je mee .Goed geholpen door Piet Kok
Simone van Meurs
Simone van Meurs
20:20 25 Apr 22
Prima uitleg over alle opties/keuzes; we kijken erg uit naar onze nieuwe keuken
Samira De kraker
Samira De kraker
13:22 25 Apr 22
Wij hadden een offerte gesprek aangevraagd maar we hadden niet verwacht met uiteindelijk een deal omtrent een nieuwe keuken weg te gaan.Onze wensen en vragen en opties zoooo goed en netjes samengevoegd dat het plaatje compleet werd.Mooie prijs voor een schitterende keuken.We werden in de watten gelegd en de service was top.Geholpen door Alexander en wat is dat een super leuke man met heeeel veel inzicht en weet wat smaak is.Zeker een aanrader om hier heen te gaan voor een nieuwe keuken.Fam de kraker
Sacha De Korte
Sacha De Korte
15:41 24 Apr 22
Na onze eerste afspraak te hebben gemaakt werden we hartelijk ontvangen met koffie en appelgebak door Valerie. Nadat we onze wenden kenbaar hadden gemaakt nam ze alle tijd om ons te informeren en liet aan ons de tijd om een keuze te maken. En wat ook een hele geruststelling is, is dat na je keuze de styliste aan huis komt om te kijken en te adviseren of de keuze wel in je interieur past of dat er enkele aanpassingen gedaan moeten worden. Tevens kijkt ze samen met je of de keuken praktisch is ingedeeld of dat er ook daar verbeterpunten zijn. Al met al, een heel fijn gevoel. De keuken moet nog geleverd worden maar we hebben een heel goed gevoel bij KüchenWelt. Tot nu toe zijn de contacten heel prettig en ze houden zich aan de afspraken. Erg prettig allemaal.
Fam. van W.
Fam. van W.
14:56 24 Apr 22
We maakten een afspraak omdat op de website stond dat er een styliste thuis zou komen kijken voordat de keuken geleverd werd. Dat gaf vertrouwen en komen we niet voor vervelende verrassingen te staan. In het gesprek bleek dat ons beperkte budget werd gerespecteerd. We voelden ons persoonlijk gehoord. We spraken ook met de eigenaar en die heeft mogelijkheden gevonden om ons de keuken te kunnen leveren overeenkomstig onze wensen én helemaal binnen ons budget. Dit hadden we niet verwacht. Heel erg bedankt!
johnny klei
johnny klei
05:37 24 Apr 22
super goed geholpen door de vriendelijke medewerkerhij dacht goed met ons mee mooi onze auto door de wasstraatlekker geluncht fijn bakkie koffiekeuken gekocht naar onze smaak en behoeftesnu in afwachting van onze mooie nieuwe keuken !!!!
steve knip
steve knip
10:28 22 Apr 22
Theo Wijngaarden
Theo Wijngaarden
21:23 21 Apr 22
Keuken geleverd volgens afspraak. Geen apparatuur meegeleverd gemeld en wacht nu al 3 weken op levering apparatuur. Nu alle apparatuur geleverd en werkt allemaal perfect.
Sylvia Kuijlaars
Sylvia Kuijlaars
11:50 20 Apr 22
Fijne ontvangst in de showroom in Heerhugowaard. Samen met Alexander onze wensen doorgenomen, waarop er een mooi ontwerp voor ons is gemaakt.Vandaag met de styliste Nathalie nog wat kleine aanpassingen doorgenomen en het ontwerp definitief gemaakt. Zij nam echt de tijd om samen met ons het ontwerp door te nemen en aanpassingen te doen. Het was zeer gezellig.Nu afwachten op de levering/plaatsing van onze nieuwe keuken.Met vriendelijke groet,Peter en Sylvia
Gerrit
Gerrit
08:05 20 Apr 22
Valerie luisterde goed naar onze wensen, dacht met ons mee, vertelde eerlijk als we niet zo'n handige beslissing wilde nemen. We hebben een goed gevoel over onze aankoop van een landelijke hoekkeuken.
Eddy Rietveld
Eddy Rietveld
18:25 19 Apr 22
1e paasdag zijn wij naar Heerhugowaard gereden om ons te oriënteren op de keuken markt.Wij kwamen op afspraak binnen en waren direct verliefd.De uiterst vriendelijke en vakbekwame verkoper heeft ons perfect begeleid naar onze keuze.Hij liet ons zien via 3d hoe onze keuken eruit zou zien.We zijn super geholpen door deze vakmensen.Bedankt kuchenwelt
marielle panter
marielle panter
15:29 19 Apr 22
Wij gingen 2e paasdag naar Kuchenwelt. Toen we binnen kwamen mochten we op onze gemak alles bekijken, daarna kregen we koffie met gebak. We voelden ons wel welkom.We konden onze wensen beschrijven en de materialen uitkiezen die wij voor ogen hadden.De specialist was een kundig persoon. Toen ze de keuken ging tekenen, mochten wij door de wasstraat met de auto.Toen we terug kwamen zagen we de tekening en zeiden we gelijk:"zo hadden wij het in onze gedachten"!Wij hoefden niet meer na te denken, we hebben gelijk de keuken aangekocht.Ik ben heel benieuwd naar het resultaat en we zijn vooral blij!
Michel Helvensteijn
Michel Helvensteijn
16:44 18 Apr 22
Vriendelijke verkoper,
A Jongerius
A Jongerius
16:43 18 Apr 22
Erg goed geholpen met het uitzoeken van onze keukenVriendelijke medewerkerDe ontvangst met koffie en gebak en lunch was erg leuk
Peter van Zuylen
Peter van Zuylen
11:01 17 Apr 22
Heeft u de laatste tijd nagedacht over een nieuwe keuken? Heeft u gemerkt hoe moeilijk de keuze was? Bij KuchenWelt in Heerhugowaard is dat probleem verholpen. Uitstekende begeleiding, prima mogelijkheden om uw keuze te bepalen, behulpzame medewerkers. Van koffietijd in de ochtend tot avondeten, ze zijn op alles voorbereid. Maar het beste is dat ze de tijd voor je nemen en je helpen om tot de keuze te komen en samen je keuken opbouwen. Prima sfeer en geweldige mogelijkheden. Een "Welt" vol keukens.
Mario De Prisco
Mario De Prisco
11:56 16 Apr 22
Mooi aanbod keukens, professionele begeleiding van je aankoop en hij wordt gratis nagemeten en er wordt met je meegedacht door een stylist in je eigen huis!Gisteren is de styliste bij ons geweest, wat een feest!Nathalie heeft alle tijd voor ons genomen en fijn met ons meegedacht. We zijn nu NOG blijer met onze aankoop, is nu precies wat we wilden.Nu nog wachten op de levering, wij hebben er zin in :-)Nogmaals bedankt Nathalie.Mario en Annelies
adri wever
adri wever
17:05 15 Apr 22
Op een donderdagavond toch ook maar eens bij Kuchenwelt oriënteren. Eerder al bij andere keukenzaken geweest. Veel keus en goeie service. Nog een paar vragen om half negen leidde tot een goed advies en een mooie computeranimatie. Nog wat doorpraten over de prijs, het bij je thuis komen van een styliste die de puntjes op de i zal zetten en een goede presentatie leidde er toe dat we om elf uur naar huis gingen met een goed gevoel en straks een mooie nieuwe keuken.
Rita Hasselbach
Rita Hasselbach
08:17 14 Apr 22
Prima ontvangst met koffie en een broodje en keurig geholpen door verkoper Jos.Voor een leuke prijs hebben we een mooie keuken uitgezocht naar onze wens.
Gabrielle Kramer
Gabrielle Kramer
11:02 13 Apr 22
Zeer goed en creatief advies en na goede offerte besloten de keuken te kopen. (en ja zeer goed ontvangen, maar belangrijkste is toch echt goed advies en eerlijke prijs, niet de broodjes en de wasstraat)
Elly Rijnvis-Bolleboom
Elly Rijnvis-Bolleboom
11:53 11 Apr 22
Afspraak gemaakt en super goed geholpen door Valerie ; Zij dacht goed met ons mee; begreep wat we bedoelden en met resultaat! Een prachtig keukenontwerp waar we mee aan de slag kunnen! Een aanrader!
ingrid wevers
ingrid wevers
06:12 11 Apr 22
tj ursem
tj ursem
18:29 10 Apr 22
Wij zij heel netjes geholpen en het kon snel we wisten wat we wilden het was een kwestie van uitwerken en op papier zetten alles wat we wilden kon gerealiseerd worden en binnen ons budget
Minout Van Der Laan
Minout Van Der Laan
17:33 09 Apr 22
Raymond Drijsen
Raymond Drijsen
06:07 08 Apr 22
Hartelijk met koffie en taart ontvangen door de adviseur op zondagmorgen. Eerlijk en transparant advies. Na een lange zit besloten om de keuken voor een scherpe prijs aan te schaffen. Kortom, neem een kijkje. Alles is mogelijk en niets moet.
Daniella Compier
Daniella Compier
14:32 07 Apr 22
We hebben samen met kuchenwelt een hele mooie keuken gekocht. Naar onze smaak en ons budget.De styliste komt nog langs om de puntjes op de i te zetten. Over 12 weken krijgen we hem geleverd. We kunnen eigenlijk niet wachten...Bedankt voor de goede service en heerlijke appeltaart.Met vriendelijke groet,Daniella en Dennis Buijsman-- Compier
Nmc Hankel
Nmc Hankel
15:52 05 Apr 22
Geholpen door Alexander . Zeer vriendelijk en bekwaam . Mooie keuken uitgezocht ❤️ Zijn heel tevreden
Ton Vierbergen
Ton Vierbergen
17:58 04 Apr 22
Zeer goed geholpen, door medewerker van filiaal heerhugowaard, leuke informele sfeer, zijn zeer tevreden top.
Tijdens ons bezoek aan de showroom (na afspraak), zijn wij prettige ontvangen en ontzettend goed geholpen door Alexander met het uitzoeken van onze droomkeuken.Het was prettig dat hij al onze wensen op een snelle en professionele manier heeft kunnen omzetten in een mooie keuken tegen een goede prijs.Alexander heeft alle tijd voor ons genomen zonder er enige druk op te leggen.Ook het feit dat t.z.t. er een styliste langs komt om vooraf de hele keuken in te meten en alle bestelde items na te lopen hebben wij als zeer positief ervaren.Wij kunnen niet wachten tot de keuken komt.
Yara Winkelmolen
Yara Winkelmolen
17:11 04 Apr 22
Wij zijn tot zover erg tevreden over onze aankoop. Erg fijn geholpen en er wordt echt meegedacht. Wij moeten nog even geduld hebben, maar zijn nu al ontzettend blij met onze keuken!
Jan Visch
Jan Visch
19:29 03 Apr 22
Hans Zonneveld
Hans Zonneveld
11:54 03 Apr 22
fijne ontvangst na een afspraak in Heerhugowaard. We gaan ervanuit dat het vervolg traject ook zo gaat.
diana eschmeyer
diana eschmeyer
21:18 01 Apr 22
Onze keuken besteld bij Kuchenwelt Heerhugowaard.Fijne ervaring met de verkoper.Nam alle tijd voor ons en tijdens het tekenen van het 3d ontwerp kregen wij een ticket voor de wasstraat.Tot nu toe goede communicatie en duidelijke afspraken.Inmiddels is de styliste geweest en heeft al mijn wensen aangepast had nogal wat twijfels over de eerste tekening maar nu is de keuken (weliswaar nog op papier) precies zoals ik hem in gedachten had.Bedankt Nathalie wij waren heel blij met jou komst en inbreng.Als de levering net zo vlot verloopt dan zullen wij zeer tevreden zijn.
Jesse Onnekink
Jesse Onnekink
09:30 01 Apr 22
Keuken hier besteld. Erg goed geholpen!
mg quak
mg quak
11:55 30 Mar 22
Goed geholpen in de winkel, de stylist komt nog langs en we moeten nog een werkblad uitzoeken.Wij wilden de keuken in september hebben, dus geen haast, was ook geen probleem.
Linda van den Berg
Linda van den Berg
08:14 30 Mar 22
Dennis meijer
Dennis meijer
18:37 29 Mar 22
We zijn afgelopen zaterdag goed verzorgd drinken, gebak, broodje en de auto door de wasstraat. Echter kwamen we natuurlijk niet hiervoor langs. Het was dan ook ruim 1.5uur rijden voor ons maar achteraf zeker de moeite waard. Het was eigenlijk niet direct de bedoeling om een keuken te kopen maar na een onverwachtse onderhandeling. Zijn we blij met de aanschaf van onze keuken bij KuchenWelt. We zijn van mening dat we een hele mooie keuken hebben gekocht voor een mooie prijs.
Bianca Alma
Bianca Alma
12:55 29 Mar 22
Op aanraden van vrienden zijn wij naar Heerhugowaard afgereisd. En dat was geen verkeerde stap! Wat een grote winkel. Wij wisten al behoorlijk wat wij wilden maar met de tips van de adviseur hebben we een prachtige keuken uitgezocht! Het is ook heel fijn dat er een styliste bij je thuis komt kijken. Dan weet je zeker dat alles past en goed staat. Echt een aanbeveling dit bedrijf als je voor een andere keuken gaat!
henk bos
henk bos
14:14 28 Mar 22
Bassie Boef
Bassie Boef
12:32 28 Mar 22
afspraak gemaakt en hartelijk ontvangen door een zeer vriendelijke styliste (Valerie)na een gesprek en zeer goed advies en mooie korting zijn wij hier heel goed geholpen en Geslaagd nogmaals onze dank
Denise Boelsma
Denise Boelsma
16:32 23 Mar 22
In de winkel vriendelijk ontvangen en ook geholpen bij het vinden van een keuken bij onze portemonnee.De stylisten service is erg fijn. Stylist Sharona bleef erg geduldig toen we nog veranderingen wilde doorvoeren en uiteindelijk hebben we precies onze wensen kunnen afvinken! We kijken uit naar onze levering 👩🏼‍🍳
Marcel Vliegenthart
Marcel Vliegenthart
21:04 22 Mar 22
Super geholpen bij kuchenwelt keukens. Uiteindelijk met wat aanpassingen zijn we geslaagd voor onze keuken. Eerst komt er nog een styliste voor het inmeten en de puntjes op de i te zetten. Daarna wachten we met spanning af tot hij geleverd wordt.
fs
fs
20:23 22 Mar 22
Vandaag is de styliste Nathalie bij ons thuis geweest. Ze heeft ons uitstekend geholpen met alle aanpassingen van onze droomkeuken. Heel geduldig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Echt een dame met verstand van zaken!!!! Wij zijn ontzettend benieuwd naar de aflevering en het eindresultaat.
Myrthe van Burink
Myrthe van Burink
19:06 22 Mar 22
Op basis van een goede aanbieding besloten we op korte termijn een afspraak te maken wat lukte. De eerste indruk liet wat te wensen over, de showroom is volop in ontwikkeling. Gelukkig staan er voldoende en vele verschillende modellen, genoeg om een idee te krijgen wat mogelijk is.De service is meer dan uitstekend. Er werd uitgebreid de tijd genomen om een beeld te krijgen van onze wensen, onze verwachtingen en onze budget beperkingen. Hieruit volgde uiteindelijk een zeer gespecificeerd plan binnen ons budget.Geen moment werd er een gevoel gecreëerd van verkoopdruk, verkooptechnieken of andere vormen van pusherig gedrag. Eerder gemoedelijk en gezellig.
Martien Valent
Martien Valent
16:55 22 Mar 22
Uitgebreid offertegesprek met goed advies. Er werd doorgevraagd naar mijn persoonlijke smaak en meegedacht over oplossingen die passen bij mijn stijl, mijn gezin en mijn budget
Albert C
Albert C
12:14 22 Mar 22
Een hartelijk ontvangst met koffie en gebak, de medewerker ( in ons geval Alexander ) neemt de tijd om alle wensen te inventariseren, na alle details te hebben besproken ging Alexander aan de slag met de verwerking, in de tussentijd konden wij onze auto laten wassen met een gratis wasstraat ticket, hoe leuk is dat! Na terugkomst wasstraat was de tekening klaar, deze doorgenomen en uiteindelijk voor een mooie prijs de keuken gekocht, een bezoekje waard!!
Matthias Preuter
Matthias Preuter
09:25 22 Mar 22
Vorige week een prachtige keuken uitgezocht; mooie, ruime showroom waar nog druk gewerkt wordt. Duitse gastvrijheid met diner in de avond.Kijken uit naar onze nieuwe keuken!
C de Vos
C de Vos
19:38 20 Mar 22
We hadden een afspraak gemaakt om ons te oriënteren bij Kuchenwelt en werden vriendelijk ontvangen door Alexander. Hij nam ruimschoots de tijd voor onze vragen en om onze wensen te bespreken. Hij bood aan om voor ons e.e.a. vrijblijvend uit te werken terwijl wij een lunch aangeboden kregen. Na de lunch was een 3D tekening klaar en konden we nog van alles aanpassen of wijzigen zodat we een goed beeld hadden hoe het eruit kwam te zien. Alexander had ook nog handige tips en uiteindelijk kregen we vrijblijvend een prijsopgave waar we over na konden denken. In het gesprek wat volgde over de prijs kwamen we uiteindelijk tot overeenstemming en dinsdag komt de styliste om alles nogmaals met ons door te nemen en de puntjes op de I te zetten.Ons eerste contact en ervaring is erg positief.
Robbin Scholten
Robbin Scholten
22:36 15 Mar 22
De eerste stappen in het proces zijn op een fijne manier gezet. We kijken uit naar onze keuken deze zomer!
Hendrikse Sander
Hendrikse Sander
16:23 15 Mar 22
Wat een bedrijf.Konden snel een afspraak maken en werden uitstekend geholpen. Uiteindelijk een goede keuken kunnen uitzoeken helemaal naar ons zin
Alex Engel
Alex Engel
11:50 15 Mar 22
Het werken met een styliste, die de keukenbestelling tot in detail met je doorneemt is echt een aanrader.
Lovo's Pubquiz
Lovo's Pubquiz
10:20 15 Mar 22
Fijn contact op de locatie in Heerhugowaard en goede hulp bij het langskomen voor het inmeten van de keuken. Tevreden!
Petra Van der Brugge
Petra Van der Brugge
18:09 14 Mar 22
Wat een ervaring ....Gastvrij ontvangst, geen opdringerige verkopers. Gewoon een goed gesprek, staan open voor je wensen en samen met Kuchenwelt een geweldige , mooie en goede keuken uitgezocht. Heerlijk gegeten . Onze dank gaat uit naar Jos, de goede kok en natuurlijk Ronald.we hebben nog een afspraak staan met de styliste staan en daarna kunnen we gaan genieten van onze keuken. Geweldig team met hart voor de zaak !
Romy van der Vlist
Romy van der Vlist
13:23 14 Mar 22
aankoop vloeiend, contact erna erg slecht, je wordt in het gewisse gelaten. zojuist voor de 3e keer gebeld of ik antwoord op mijn 2 mails kan krijgen, ik heb namelijk geen idee wanneer mijn keuken geleverd wordt.
Inge Ladenius
Inge Ladenius
09:17 12 Mar 22
Erg vriendelijk geholpen door een enthousiaste medewerker. bij ontvangst koffie met gebak. Tijdens het tekenen van de keuken konden we de auto laten wassen en bij terugkomst kregen we een lunch. De tekening van de keuken ziet er prachtig uit. Als de levering ook zo goed gaat en de kwaliteit ook zo goed is, zijn we dik tevreden.
C Caprioni
C Caprioni
19:01 10 Mar 22
Professionele zaak. Vriendelijk ontvangen door Piet. Eerst onze wensen kenbaar gemaakt hetgeen resulteerde in een prachtige keuken. Daarna een heerlijke maaltijd gekregen en vervolgens na een onderhandeling een goede prijs afgesproken voor onze keuken.Zelfs ongevraagd een dikker keukenblad gekregen dan verwacht. Een aanrader dus.Update: Alleen bleek toen de stylist kwam, Paul, dat mij dingen waren verkocht die niet bleken te kunnen. Paul heeft dit, ondanks onze boosheid, vriendelijk en goed opgelost en uiteindelijk tevreden kunnen stellen. Maar heb nu toch iets anders gekregen dan Piet ons verkocht had. Dus Piet is zeker geen aanrader.Paul daarentegen dus wel.
Kim Stolwijk
Kim Stolwijk
20:06 09 Mar 22
Vriendelijk personeel, goede service
Jaap Lubbersen
Jaap Lubbersen
11:22 09 Mar 22
Als het gaat om het voortraject was dat voor ons een goede ervaring. Kundig personeel zonder gladde praatjes en makkelijke prietpraat.
Nochan van der Pennen
Nochan van der Pennen
17:11 08 Mar 22
Afgelopen zondag onze keuken gekocht.Vriendelijk geholpen en we kregen goed advies van de verkoper. Nu is het nog afwachten op de keuken maar ik heb er vertrouwen in dat dat helemaal goed komt.
Sandra Reparon-falcone
Sandra Reparon-falcone
16:45 08 Mar 22
Kuchenwelt is top. Na een uitgebreid gesprek met Alexander en Ronald hebben we onze droom keuken besteld. Samen zijn we met onze ideeën, hun adviezen en beste oplossingen, tot een mooi en een (wat ook heel belangrijk is voor ons) betaalbare keuze gekomen.
V.
V.
16:35 08 Mar 22
We werden vriendelijke verwelkomt op de zaak. Ze geven je alle tijd om jou droom keuken te kiezen. Zelfs toen we alles hadden uitgekozen en ze het moesten invullen kregen we gratis een bon om onze auto te wassen. Toen we terug kwamen kregen we het te zien in 3d view en kregen we te horen wat het zou kosten. Na wat onderhandelen zijn we op een goed bod uitgekomen en tevreden naar huis gegaan.Service bij Kuchen is 5 sterren meer dan waard. Nu nog benieuwd hoe de keuken er uiteindelijk uit komt te zien.
marcel pagrach
marcel pagrach
14:03 08 Mar 22
De service op 10-10-2021 gedurende onze oriëntatie voor aanschaf nieuwe keuken was uitstekend. Na de uiteindelijke doorslag tot koop van de keuken naar onze smaak en de gestelde levertijd voldeed voor 100% aan onze wensen. Inmiddels is onze keuken 28-02-22 geleverd, en wordt gemonteerd volgens de afspraak die wij al enkele maanden geleden hadden gemaakt op 03-03-22 en 04-03-22Ik heb helaas 1 minpuntje vandaar niet de volledige 5 sterren, namelijk de communicatie via email was kortaf door diverse medewerkers en ook de documentatie kwam niet vriendelijk over, m.a.w. consument onvriendelijke manier van formulering, dus zou een verbeter punt op z’n plaats zijn!En t.o.v. andere keuken leveranciers vinden wij het ook minder dat de geleverde onderdelen niet naar binnen wordt gebracht door het transport bedrijf, misschien ook wel een ding om die regel aan te passen.Sorry, maar de keuken is geplaatst, mooie keuken, alleen zijn we niet geheel tevreden na oplevering van monteur, we hebben lekkage gehad onder de spoelbak, de kabel van de inductie was niet aangesloten, de afzuigkap was niet op de juiste plaats gemonteerd kon daardoor niet een disignplankje plaatsen aan de linkerzijde, er zijn verkeerde handgrepen geleverd, enz.enz. Te veel om op te noemen, de oplossing is nog niet voorbij gekomen.Geen 5 sterren, we zijn niet blij met Küchenwelt.
Natascha Velder
Natascha Velder
13:50 08 Mar 22
Optimale service bij Kuchenwelt!Koffie met gebak, een broodje tijdens de lunch en zelfs je auto kan naar de wasstraat. Dat alles gecombineerd met veel kennis en een bezoek van de stylist, kunnen wij Kuchenwelt aanraden aan iedereen. Een droomkeuken voor ieder budget en iedere stijl.
ricky de jongh
ricky de jongh
09:46 08 Mar 22
Jacqueline Janssens
Jacqueline Janssens
07:53 08 Mar 22
Wij hebben afgelopen zaterdag een nieuwe keuken hier gekocht en werden super vriendelijk aangesproken en geholpen door Piet die voor ons zorgvuldig onze keuken naar wens bij elkaar hielp te vinden wat wij mooi vinden en welke wensen wij hadden enzo. Vervolgens stuurde hij ons naar een grote wasstraat waar wij gratis onze auto konden wassen en hij in die tussentijd alles op de computer ging verwerken en 3D tekeningen had gemaakt zodat wij konden zien hoe de keuken er uit komt te zien in ons huis 🏡 Over 2 weken komt er een styliste aan huis die alles nog eens goed met ons doorneemt en dat ze de keuken op maat kunnen maken in de fabriek. Overigens was het heel gezellig met Piet en onder het genot van een drankje en hapje hebben we de deal gesloten! Piet je bent een topper 😉 en wij bedanken je voor je geduld en super goede service! 🥰
Goede service, deskundig en prettig advies. De klant is echt koning totdat de rekening voldaan is. Daarna is de service zo ontzettend slecht.De klachten afhandeling duurt maanden! De bereikbaarheid is ver onder de maat en laten weten hoe het er voor staat ho maar. Ben nu al sinds november in discussie met dit bedrijf een verbouwing heeft bij ons nog nooit zo lang geduurd! Diep triest dat de service stopt als de rekening voldaan is!Update: inmiddels zijn alle klachten opgelost en genieten wij van onze mooie keuken. Super attent dat een tegoedbon is aangezegd om op kosten van Kuchenwelt een hapje te kunnen gaan eten. Bedankt daarvoor. Hiermee laten jullie zien dat de klant toch koning is.
Petra Hoogeveen
Petra Hoogeveen
12:00 07 Mar 22
Mooie zaak, vriendelijk personeel. Mooie keuken besteld. Nu in afwachting van styliste en plaatsing.
v.t pham
v.t pham
12:19 04 Mar 22
Vorige week langs geweest bij Kuchenwelt en zeer tevreden weggegaan nu wachten op de stylist.
Amanda Catena
Amanda Catena
10:55 03 Mar 22
Jan Melk
Jan Melk
10:39 03 Mar 22
Tot nu toe zeer tevreden afspraken erg duidelijk communiceren ook je weet waar je aan toe bent en verwacht ook dat het plaatsen Vd keuken ook naar tevredenheid gaat gebeuren tot nu toe een aanrader om eens hier te kijken voor een keuken
Woudrien vd Willigen
Woudrien vd Willigen
09:50 03 Mar 22
Aantal jaren geleden een keuken bij kuchenWelt gekocht.Nog steeds heel blij mee, destijds heel goed geholpen. Er was na een halfjaar iets met de vaatwasser en het bedrijf heeft toen een nieuwe laten neerzetten. Top
Malena Flipse
Malena Flipse
13:22 02 Mar 22
Kundige mensen die verstand hebben van keukens. Nette prijs ontvangen voor een (nog) op papier een mooie keuken.We kijken uit naar de levering van de keuken om de 5e ster ook te kunnen geven.Overigens smaakte de appeltaart prima en mijn auto was na het bezoek ook schoon. :-)
js_loader

Waarover moet mijn ervaring gaan?

Wat u vindt dat wij moeten weten. Wij horen graag wat uw KüchenWelt ervaring uniek maakt. Bent u tevreden over de keuken of vind u dat er dingen anders moeten? Is de samenwerking bevallen of moeten we ergens aandacht aan schenken? We lezen echt alle berichten en reageren hier op. Met een goede beoordeling zijn we blij, en van een minder goede leren we verbeteren.

Het enige wat we wel vragen is om het netjes te houden. Ook als u niet geheel tevreden bent. Onze medewerkers zijn ook mensen. Reviews met schuttingtaal, met privacygevoelige informatie of gericht op het beschadigen van medewerkers kunnen door Google worden tegengehouden of eventueel verwijderd. 

Waar bestaat een KüchenWelt review uit?

Beoordeling
Het aantal sterren wat u KüchenWelt geeft.

1 ster: totaal niet tevreden
2 sterren: ondermaats
3 sterren: een voldoende
4: blij met de keuken
5: erg blij met de keuken

Naam
Google gebruikt de naam die aan uw Google profiel is gekoppeld. Natuurlijk is het voor ons wel fijn om te weten wie u bent. Zowel bij tevreden als minder tevreden geluiden. Wij vinden belangrijk om vakwerk af te leveren. 

E-mailadres
E-mailverificatie is verplicht. Zo voorkomen we dat er niet klanten geen review kunnenw plaatsen. Daar hebben wij niets aan en geïnteresseerde klanten worden er al helemaal niets wijzer van.

Boodschap
Beschrijf uw ervaring met KüchenWelt. Wat is opgevallen of bijgebleven? Bent u blij met de keuken, wilt u de adviseur een pluim geven, of juist dat we luisteren naar iets wat u heeft meegemaakt tijdens de aankoop? Ook voor toekomstige klanten is dit erg waardevol om te lezen. Onderzoek wijst uit dat andere mensen gebaat zijn bij een nauwkeurige beschrijving van kopers die hen voorgingen. 

Zijn de KüchenWelt reviews betrouwbaar?

Het zou natuurlijk gek zijn als we hier volmondig nee riepen. De reviews worden namelijk extern via Google verzameld. Hoewel er altijd iemand kan zijn die enorm zijn best doet om een oneerlijke review toch geplaatst te krijgen durven we te stellen dat Google bedriegers in 99% van de gevallen er uit filtert. Wij geloven in eerlijkheid.

Dat geldt voor onze keukens, voor de prijzen van onze keukens, de werkwijze in de showroom, maar ook voor onze service en transparantie naar nieuwe klanten. Daarom plaatsen wij ook negatieve ervaringen gewoon. Zoiets moet je namelijk niet maskeren maar proberen op te lossen. Overal waar gewerkt word maakt ook wel eens iemand een fout. Maar in het oplossen daarvan ligt de meerwaarde. Dat geloven wij en willen we onze klanten ook graag laten zien.

Waar kan ik mijn KüchenWelt ervaringen plaatsen?

Fijn dat u het vraagt!

Klik op deze link om een review achter te laten.

De beoordeling is tevens op Google te schrijven of door bovenaan deze pagina te klikken op 'recensie schrijven'. Als u nog niet ingelogd bent met je Google-account vragen we dat om dat te doen. Geef ons de sterren die u ons waard vindt, schrijf het bericht, druk op de “Posten”-knop en klaar is uw review.

Namens iedereen bij KüchenWelt heel erg bedankt!