KüchenWelt reviews

KüchenWelt reviews. Wij doen ons best onze klanten een goede ervaring te geven. Wij horen dan ook graag uw mening over KüchenWelt. Reviews over onze keukens, onze oplevering of service geven ons waardevolle inzichten. Informatie waarmee we onze keukens en onze dienstverlening nog beter kunnen maken. Onderstaande reviews zijn extern en onafhankelijk op Google verzameld en terug te vinden.

KüchenWelt
4.6
Gebaseerd op 1201 beoordelingen
Ron van der Vijver
Ron van der Vijver
17:19 05 Dec 22
mooie zaak, goed geadviseerd duidelijke offerte. onze wensen zijn prima verwerkt in onze nieuwe keuken. zeker een aanrader
Toli Damkalis
Toli Damkalis
10:39 05 Dec 22
Zeer goede service echt zeer vriendelijke mensen denken goed met je mee je gaat pas de deur uit als je helemaal tevreden bent over de keuken ben zeer blij dat ik in contact ben gebracht met kuchenwelt een dikke 10
José Blankendaal
José Blankendaal
16:46 03 Dec 22
We hebben een prachtige keuken uitgezocht bij Kuchen Welt Heerhugowaard in Heerhugowaard. En we zijn perfect behandelt door Alexander met koffie en gebak en een schoonmaak beurt voor onze auto en als klap op de vuurpijl een heerlijke fles wijn . Super bedankt allemaal.Groetjes Peter en José Blanken daal
N 94
N 94
18:29 02 Dec 22
Super goed geholpen door Alexander, heel gezellig gesprek mee gehad. Er wordt heel goed meegedacht, informatie gegeven en alles aan gedaan om je wensen werkelijkheid te laten worden.Overduidelijk is er veel kennis en is de klant hier écht koning (looking at you Keukenconcurrent en consorten).Super goede service ook om gratis de auto te wassen in de tijd die nodig was om de 3D tekening in het systeem te zetten. Over de plaatsing en styliste kan ik nog niets zeggen, maar ik heb er alle vertrouwen in in ieder geval.Aanrader.
John Oldenburg
John Oldenburg
18:29 02 Dec 22
Een keuken gekocht bij Kuchenwelt Heerhugowaard en geholpen door Alexander Huizinga. Niet opdringerig maar vriendelijk en meedenkend. Je koopt een keuken maar feitelijk ook een concept omdat je tegen acceptabele voorwaarden nog allerlei aanpassingen kan doen nadat je in de winkel je akkoord hebt gegeven. En dat was bij ons heel fijn want we kozen uiteindelijk toch voor een andere opstelling. Deze nieuwe opstelling besproken met styliste Wiktoria en zij heeft dit uitstekend opgepakt. Dus goed geluisterd, meegedacht en haar afspraken ook nagekomen. Ook verdere vragen na haar bezoek zijn netjes door Wiktoria zelf en Ilona en Robbin beantwoord. Chapeau. Nu hopen dat de bestelling en de installatie zonder problemen gaat verlopen. We kijken uit naar de nieuwe keuken. John
Saskia Zandvliet
Saskia Zandvliet
17:37 01 Dec 22
Na rustig rond gelopen te hebben bij Kuchenwelt. Hadden we een kort gesprek gehad met de eigenaar. Er werd goed geluisterd en hebben de zelfde dag nog met een verkoper onze wensen door genomen, Ook hier werd goed geluisterd en top mee gedacht. De klant staat hier echt op nr 1. Er werd een lunch aangeboden. Kregen heerlijk wat te drinken. Tijdens de offerte uitrekenen mochten we eventueel de auto laten wassen. En bij het doornemen van de offerte werd er zelfs weer wat te drinken en een borrelplankje neergezet. Wat een verwennerij. Maar belangrijkste is dat we een mooi product bij jullie uitgekozen hebben. En loopt de rest net zo vlekkeloos als op de dag dat we bij jullie geweest zijn.Mvg Saskia en Durand
Marleen Molenaar
Marleen Molenaar
16:50 30 Nov 22
Onze ervaring met het uitzoeken van de keuken was al prima ( eerder ook een recensie over geschreven) en vervolgens moet je dan altijd afwachten of de afspraken ook nagekomen worden.Na het bezoek van de styliste een datum gepland en idd, alles is gegaan zoals afgesproken. Prima communicatie, snelle reactie en er wordt gedaan wat beloofd is.Dan nog de montage! Ook dit liep geheel volgens afspraak. Keurig even gebeld om de tijd nog door te geven.De monteurs waren Ruud en Max. Zeer kundig en echte professionals. Vriendelijk in de omgang, kortom fijne persoonlijkheid van beide mannen.Wij zijn zeer tevreden en delen dit bericht graag!
Billy Goosen
Billy Goosen
10:30 30 Nov 22
Een fijne showroom zonder actieve en agressieve verkoop. Een ruime en goed opgezette showroom om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden op keukengebied.
Hossein Hashemzadeh
Hossein Hashemzadeh
21:15 29 Nov 22
Erg vriendelijk geholpen en geadviseerd. Medewerkers namen de tijd en dachten goed mee!
Mauro Latu
Mauro Latu
19:17 29 Nov 22
Yvonne Neeling
Yvonne Neeling
18:09 28 Nov 22
Nadat wij de showroom van KuchenWelt keukens in Heerhugowaard binnenliepen hadden we gelijk al door dat dit een andere showroom was dan de meeste keukenzaken. We konden eerst rustig rondkijken, en nadat wij getrakteerd werden op koffie met gebak en er een plek beschikbaar was gekomen om met iemand van gedachten te wisselen hebben wij daar gebruik van gemaakt. Heel fijn om met iemand met verstand van indeling te overleggen over het benutten van de ruimte. Hierbij werd goed geluisterd naar onze wensen.Op kosten van KuchenWelt de auto bij een wasstraat laten wassen, terwijl de offerte werd opgemaakt en bij terugkomst besloten de keuken te kopen (na onderhandeling uiteraard). Heel fijn bedrijf, echt een aanrader!
Xander Gerrmann
Xander Gerrmann
17:36 28 Nov 22
Afgelopen vrijdag heb ik een keuken aangeschaft bij KuchenWelt. Het personeel is erg vriendelijk en er is genoeg keuze (ik was op zoek naar een keuken zonder al te veel fratsen). De showroom is erg groot en ruim opgezet. Ook al waren er veel klanten, merk je dit niet door de indeling van de showroom. Dit geeft veel rust tijdens het gesprek met de verkoper.Het is belangrijk om te weten dat na het kopen van de keuken (praktisch) al het contact via email moet verlopen. Ik heb hier zelf de voorkeur voor omdat dit voor een heldere communicatie zorgt, echter zie ik een aantal reviews waarin hierover geklaagd wordt.Zelf had ik binnen 24 uur antwoord op mijn vragen.
Melissa
Melissa
12:07 28 Nov 22
Op 6 november hadden wij een afspraak bij KuchenWelt. We werden ontvangen met koffie en gebak. Het is een hele mooie showroom en we zijn goed geadviseerd. Er wordt goed meegedacht. Daarnaast wordt er meteen een mooie 3D tekening gemaakt. Uiteindelijk onze keuken hier gekocht! Wij zijn zeer tevreden!
Samir Bous
Samir Bous
08:14 24 Nov 22
Afgelopen weekend hebben we een keuken gekocht bij KuchenWelt en daar zijn we ontzettend blij mee. De adviseur nam ons gaandeweg mee in de opties en luisterde goed naar wat onze wensen waren. Wat wij ook prettig vonden was dat de adviseur ook zijn eigen mening gaf en niet alleen maar met ons 'meepraatte'. Je wordt daarnaast op je wenken bediend met een stukje taart en een goede lunch. De onderhandeling verliep met zowel de adviseur als eigenaar met veel respect. We hebben voor een mooie prijs en een mooi keuken gekocht!
Fred Nieuwpoort
Fred Nieuwpoort
07:59 23 Nov 22
vriendelijk ontvangen met koffie en gebak tijdens het wachten de auto wassen en dan een heerlijke lunch nergens zo ontvangen als daar top
Kees van Eijk
Kees van Eijk
12:54 22 Nov 22
tijdens een uitgebreid en prettig gesprek met iemand van Küchenwelt in 3D een keuken ontworpen. Heel goed advies gekregen. Goede adviezen gekregen, ook zaken waar wij nooit aan gedacht hadden. Prijs was ook prima. Niets te mekkeren. Omdat de afspraak om 18.00 was konden we ook nog mee eten. Was heel erg lekker.Wat ons betreft is Kuchenwelt een aanrader!
Ray Katty
Ray Katty
11:35 22 Nov 22
Wij zijn heel erg tevreden over Kuchenwelt. Professioneel geholpen door de keuken experts in Heerhugowaard. Styliste Wiktoria komt alles net opmeten en advies geven. Heel erg fijn! Gr Ray
Gerard Poot
Gerard Poot
21:37 20 Nov 22
Geweldige eerste ervaring, we waren verrast over het aanbod en ook over het mee denken van de medewerkers. Afgelopen zondag nog maar eens terug gegaan om nog eens te kijken en een afspraak te maken. We werden direct geholpen en er werd een tekening gemaakt. Paar dagen erna hebben we de keuken besteld. Super blij dat we een mooie keuken hebben gekocht volgens een geweldig concept. We raden iedereen aan om eens in Heerhugowaard te gaan kijken !!
Gastvrije ontvangst en goed geholpen bij het fine tunen van ons keukenontwerp. Wij hebben onze droomkeuken bij KüchenWelt besteld en kunnen niet wachten op de levering.
Martin van leeuwen
Martin van leeuwen
16:47 18 Nov 22
Lekker gegeten en een mooie keuken uitgezocht. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat. Super service bedankt alvast.
Christina Ceps
Christina Ceps
08:19 18 Nov 22
Fijne ervaring. Top idee om een styliste thuis te laten komen. Zo fijn om in je eigen omgeving te kunnen bedenken hoe het gaat worden. Ze heeft ruim de tijd genomen, me uitgebreid geholpen en een heel goed advies gegeven. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden en kijk vol vertrouwen uit naar mijn nieuwe keuken.
Erik
Erik
19:35 17 Nov 22
Geweldig oriënterend gesprek gehad met Alexander in Heerhugowaard. Absolute topper! We kijken enorm uit om onze nieuwe keuken in ons nieuwe huis te mogen plaatsen.
Rico Smit
Rico Smit
14:06 17 Nov 22
Hier hebben we uiteindelijk de knoop kunnen doorhakken. Na zoveel zaken te zijn geweest, is eindelijk de keus gemaakt. Bedankt!
Sylvia Halenbeek
Sylvia Halenbeek
09:01 17 Nov 22
Kwamen binnen lopen zonder afspraak, hebben er de hele middag gezeten en ze hadden alle tijd voor ons.Gelukkig wisten we wel wat we wilden, maar hebben goed advies gekregen ook ten aanzien van de apparatuur.Prachtige zaak ziet er goed uit, mooie keukens en apparatuur.Uiteindelijk meteen de keuken besteld.Mooi dat er ook een styliste thuis komt, goede service.
Jack Rasterhoff
Jack Rasterhoff
17:40 16 Nov 22
Mooie zaak. Zeer goed geholpen. Hadden geen afspraak maar hebben wel een keuken gekocht. Zeer tevreden.
Peter Roode
Peter Roode
11:48 16 Nov 22
Ondanks onze gedachte om eerst te oriënteren en voorzichtigheid, werden we steeds enthousiaster hebben wij toch een keuken gekocht. Vandaag met styliste verder ingevuld en nu maar wachten op de levering; zin in!
yvonne wilders
yvonne wilders
11:00 16 Nov 22
Na jaren puzzelen hoe we de nieuwe keuken zouden inpassen in de ruimte de stoute schoenen aangetrokken en afspraak gemaakt bij KuchenWelt. We zijn in aantal uren door het ontwerp heengeloodst en geëindigd met een mooi ontwerp waar al onze wensen in zitten, maar ook dingen in verwerkt zijn die we zelf nog niet hadden bedacht. Nu op naar het realiseren van dit mooie plan!
sylvia Bakker
sylvia Bakker
20:53 15 Nov 22
Zondag 13 november hebben wij Kuchenwelt bezocht. Om 10 uur werden we ontvangen en Jos kwam al aangelopen. Hij nam ons mee in het concept die Kuchenwelt zo duidelijk en eerlijk maakt. Een hele prettige ervaring. Onze toekomstige keuken werd getoond en we werden direct enthousiast. Natuurlijk gingen we in onderhandeling en we kwamen snel tot elkaar. Een mooi idee is het dat stylisten onze kleuren thuis nog komen bekijken en ons adviseren.Bedankt Jos voor het fijne contact.
Afgelopen zaterdag ben ik samen met m'n man naar Kuchenwelt geweest om onze droomkeuken uit te zoeken. We hadden van te voren een afspraak gemaakt en werden hartelijk ontvangen. Een lekker bakkie koffie met een appeltaartje erbij, de afspraak begon al lekker. We zijn geholpen door Danny, een jonge man die aangaf dat hij nog vrij nieuw is in het vak en nog niet veel gesprekken alleen heeft gevoerd. Nou dit hebben wij totaal niet gemerkt! Danny dacht goed met ons mee en kwam professioneel over. Hij luisterde heel goed naar onze wensen en kon hiermee onze droomkeuken uittekenen. Tijdens het maken van de 3D foto kregen we een bon om onze auto te wassen. Bij terugkomst kregen we een lekker broodje en nadat we akkoord waren gegaan met de keuken en de prijs hebben we een lekker wijntje mee naar huis gekregen.Je merkt meteen bij binnenkomst dat de klant voorop staat en je wordt echt helemaal in de watten gelegd. Erg prettige ervaring en we zullen Kuchenwelt zeker aanbevelen bij andere!!
Peter De jong
Peter De jong
20:30 13 Nov 22
Heb bij jullie een keuken gekocht, waar ik zeer te vreden mee ben Keurige uit leg en geen poespas. We hebben alles in goed over leg besproken, ben een zeer te vreden klant. Dank jullie wel.
Ina Rasterhoff
Ina Rasterhoff
17:19 13 Nov 22
Vorige week een keuken gekocht. Ontzettend goed geholpen, er werd goed geluisterd naar onze wensen. Ik zou zeker iedereen aanraden om hier naar toe te gaan als je een nieuwe keuken wilt.
Conzetta Griffith
Conzetta Griffith
11:42 11 Nov 22
Heel goede service van begin tot eind. Een mooie keuken kunnen vinden voor een mooie prijs.Top winkel om ook doorheen te lopen voor inspiratie 👍
Demirel Ravenberg
Demirel Ravenberg
10:09 11 Nov 22
Heel goede service van begin tot eind! Mooie keuken kunnen vinden voor een mooie prijs. Top winkel om ook doorheen te lopen voor inspiratie.
Lianne Boer
Lianne Boer
20:51 10 Nov 22
Mooie, bijzondere keukens en vriendelijk personeel.
Karin's KoetjeBoe
Karin's KoetjeBoe
12:39 10 Nov 22
Er wordt uitgebreid de tijd genomen en goed uitgelegd wat de mogelijkheden zijn om tot een mooie keuken te komenEr wordt goed meegedacht en dat de styliste thuis komt om alles nog even door te nemen en na te meten is door ons als zeer prettig ervaren
Zoe Marschall
Zoe Marschall
09:30 10 Nov 22
Vakkundige mensen en zetten je ideeën om in plannen!
Wij gingen voor een keuken kijken en werden er zo vriendelijk en warm ontvangen dat we al snel er achter kwamen dat wij hier onze keuken moesten kopen.
Thomas Hooiveld
Thomas Hooiveld
18:50 09 Nov 22
Professionele verkopers, voldoende keuze. Je wordt bovendien in de watten gelegd tijdens je bezoek aan de showroom, geen verkeerde manier om een keuken uit te zoeken.
Jos Bennes
Jos Bennes
17:12 09 Nov 22
Superfijn geholpen bij Kuchenwelt in Heerhugowaard, prima vakbekwame meedenkende adviseurs met duidelijke adviezen. Dit is onze tweede keuken bij Kuchenwelt. Jos en Ronald zijn toppers die weten waar ze mee bezig zijn.
Polder Rules
Polder Rules
10:54 09 Nov 22
Tot nu toe helemaal tevreden over service en inmeten
Tim Blankestijn
Tim Blankestijn
19:50 08 Nov 22
We zijn goed geholpen door Alexander erg vriendelijk en goed meedenkend wij vinden kuchenwelt echt een aanrader
Familie van Beelen
Familie van Beelen
11:29 08 Nov 22
Keuken is netjes thuis ingemeten na een fijn bezoek te hebben gebracht aan de showroom. De styliste speelde goed in op onze wensen en dacht goed mee. We zien er naar uit om de keuken in febr in ontvangs te nemen.
Sytze Klaas Jacobs
Sytze Klaas Jacobs
03:58 08 Nov 22
Zeer mooie keuken gekocht voor een eerlijke prijs.En heel goed geholpen met de tekening en de voorbeelden
nese tas
nese tas
19:21 07 Nov 22
wij zijn heel goed geholpen. Ik raad zeker aan
Hans Rezelman
Hans Rezelman
16:33 07 Nov 22
Bijzonder leuke verkopers, er word goed naar je wensen geluisterd, oplossingen voor alles.
Jesper Boersen
Jesper Boersen
16:28 07 Nov 22
Ik ben naar binnen gegaan om inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken. Na rond te hebben gelopen in de mooie winkel, zijn we met een verkoper in gesprek gekomen. Deze benaderde ons erg vriendelijk en heeft ons een gebakje met koffie aangeboden. Na een gesprek te hebben gehad ging de verkoper de keuken tekenen, met alle wensen die zijn besproken. Na een tijdje weer koffie genomen en heeft hij de keuken laten zien zoals we deze wilden. Bij het kijken naar de getekende keuken hebben we een bittergarnituurtje gekregen met lekkere hapjes. Na onderhandeling zijn we tevreden én met een keuken naar huis gegaan. Wij zijn erg tevreden met de gastvrijheid van het bedrijf.
Eddy Bosch
Eddy Bosch
13:01 06 Nov 22
Een heel fijn bedrijf met zeer enthousiaste verkopers die weten waarover ze praten, we zijn hier fantastisch geholpen.En in de tijd dat de verkoper de keuken uit tekenende kregen wij een bon om even onze auto te laten wassen in de wasstraat.Echt een top bedrijf, raad het iedereen aan om hier een keuken te kopen.
Richard Botbijl
Richard Botbijl
12:31 06 Nov 22
Luc Houben
Luc Houben
00:38 06 Nov 22
Afgelopen week voor een oriënterend gesprek naar KuchenWelt Heerhugowaard geweest voor in eerste instantie kijken wat mogelijk is. Toen met Piet gesproken en van een goed gesprek toch ook naar een goed gevoel. Goed luisteren naar onze voorwaarden en dan met een plan binnen onze maatstaven. Uiteindelijk een fantastische keuken kunnen uitzoeken . We kregen een lekkere lunch nadat alles uitgetekend was en ook ik als complexe eter met een heerlijke salade met zalm tot een goede deal kunnen komen. Als afsluiter een lekkere fles rode wijn die we nu al lekker hebben kunnen gebruiken.
keila varela
keila varela
20:16 05 Nov 22
Bibi Blank
Bibi Blank
16:26 05 Nov 22
Klant vriendelijk, denken met je mee en adviseren ten goede van de klant.We hebben heerlijk gegeten en ik ben super blij met m’n keuze
Laura
Laura
15:33 04 Nov 22
Heel erg vriendelijk en fijn geholpen. Styliste vandaag langsgeweest en dacht heel erg goed mee! Wij zijn super blij met onze keuken en kunnen niet wachten tot hij er is!
Jordy Kool
Jordy Kool
12:24 04 Nov 22
Mooie keukens. Van goede kwaliteit. Uiteindelijk een keuken kunnen uitzoeken met behulp van de bedrijfsleider. Ik ben benieuwd naar het eind product.
Laura Van Den Akker
Laura Van Den Akker
19:57 03 Nov 22
Er stonden vele soorten keukens als voorbeeld in de winkel, hierdoor konden we wat ideeen naar boven toveren. Uiteindelijk hebben ze een mooie tekening gemaakt met onze droomkeuken. We hadden er een goed gevoel bij en hebben akkoord gegeven om de keuken te kopen. Wat erg fijn is dat er een styliste langs komt om het goed in te meten en ze neemt alle kleur stalen nog mee zodat we kunnen kijken of deze kleuren wel mooi zijn in ons huis. We kunnen altijd nog doorgeven of we de keuken toch anders willen en dan wordt deze gewoon aangepast voor meer of minder prijs. Ik heb ook een paar keer de klantenservice een mail gestuurd en kreeg al heel snel een mail terug, vond dat echt super! We kunnen niet wachten tot we onze mooie nieuwe keuken hebben staan. Heel veel zin in. Bedankt!
Susanne vermeulen
Susanne vermeulen
18:54 03 Nov 22
Mooie keuken besteld, nu nog wachten op de levering!
Ronald Zwart
Ronald Zwart
15:18 03 Nov 22
Mooie keukens en goede uitleg en ze laten je rustig rond kijken 👍👌
Sabrina Stoop
Sabrina Stoop
20:08 01 Nov 22
Groot verschil met andere keukenzaken waarbij ze je vaak niet eerlijk adviseren. Dit is echt een topzaak. Goed geholpen. En als je op zoek bent naar een vriendelijke en eerlijke verkoper die straight to the point is zonder bla bla praatjes, vraag dan naar Alexander. Denkt erg goed mee. Verder goede service van de zaak en je wordt goed verzorgd qua eten en drinken. Nemen echt de tijd en niks overhaast.
Pj Van Damme
Pj Van Damme
18:58 01 Nov 22
Prima ontvangst door Alexander. Heeft ons eerst rustig rond laten kijken daarna een prachtige keuken voor ons getekend.Er komt zelfs nog een styliste voor de finesse. Al met al erg blij met aankoop.
Bob Gerritsen
Bob Gerritsen
17:00 01 Nov 22
23september zijn wij vriendelijk en deskundig bij gestaan door Alexander en Jos in onze zoektocht naar een nieuwe keuken.Na een lange, interessante zitting waar meerdere mogelijkheden zijn langs gekomen zijn wij tot een goede deal gekomen en hebben onze keuken hier gekocht.De styliste die thuis komt zal de puntjes op de i zetten waarna de order geplaatst wordt.Op enkele vragen die wij reeds hadden is snel en netjes per e-mail gereageerd.Nu hopen dat het traject van de werkelijke bestelling en montage ook naar tevredenheid zal verlopen.
natasja nijdam
natasja nijdam
16:28 01 Nov 22
zonder afspraak binnen gelopen om keukens te bekijken. hartelijk ontvangen en nadat we zelf een rondje hadden gedaan aan tafel plaats genomen met alexander. tijdens het gesprek alle wensen genoteerd. tot onze verbazing kregen we een bon om de auto te wassen zodat hij even de tijd had om terplekke een tekeinig te maken en met een voorstel te komen.uiteindelijk tevreden met de overeengekomen keuken. nu de afspraak inplannen met de styliste en op naar de plaatsing.Harold en Natasja Nijdam
martin buitenkant
martin buitenkant
09:52 31 Oct 22
Bij kuchenwelt in Heerhugowaard, een mooie keuken gekocht. Een hele vriendelijke ontvangst en service en fantastische keuken gekocht en gecreeerd. Ook de service met inmeten door Victoria erg professioneel en goed gecoördineerd.Al met al ben ik een zeer tevreden klant .
Wim Tamis
Wim Tamis
14:55 30 Oct 22
Mooie keuken, goed gesprek, is voldoende tijd aan ons besteed
Laurens den Outer
Laurens den Outer
14:08 29 Oct 22
Echt een 5-sterren welkom en service met een prachtige keuken als eindresultaat! Absoluut waard om voor naar Heerhugowaard te rijden.
Julie Skorepova
Julie Skorepova
11:30 29 Oct 22
Heel blij met Kuchenwelt! Wij zijn ontzettend goed geholpen door Rinze. Hij stelde de juiste vragen en eist daardoor heel snel onze wensen én mogelijkheden op een rij te krijgen. Wij zijn erg tevreden over onze ervaring met Kuchenwelt en zien uit naar de plaatsing van onze keuken!
Dustin Bendeler
Dustin Bendeler
18:28 28 Oct 22
Wij hadden een afspraak gemaakt na sluitingstijd. Dit was heel fijn omdat wij van ver moesten komen. Wij zijn heel fijn geholpen door Piet. Hij heeft voor ons echt onze droomkeuken ontworpen. Tijdens de prijs onderhandeling worden ze hier niet dwingerig. Dit is bij andere keuken bedrijven wel anders. Ik zou Kuchenwelt zeker aanraden.
Goede service, er werd uitstekend mee gedacht.
Anneke Mahomedradja
Anneke Mahomedradja
05:27 24 Oct 22
Goed geholpen door Danny. Gaf aan mij heel veel tips betreft kleur keuze,indeling en verdeling vd keuken. Het was ook zijn eerste keuken die hij aan mij verkocht. Mooie 3D tekening, zelfs de directeur was er weg van! Ik kreeg ook een fikse korting. Dank je wel en ga zo door, Danny!
Juliette Frans
Juliette Frans
18:10 23 Oct 22
Erg fijn geholpen met het uitkiezen van de keuken.
Farisha Noon
Farisha Noon
17:22 22 Oct 22
Jesper Beeldman
Jesper Beeldman
08:16 21 Oct 22
Vorige maand waren wij bij KuchenWelt keukens in Heerhugowaard. Wij gaven aan geïnteresseerd te zijn maar geen afspraak te hebben. Er werd meteen geschakeld en we werden uitstekeng geholpen. Er was meer mogelijk dan bij de concurrenten, denken in mogelijkheden, heel fijn. Uiteindelijk een keuken uitgezocht waar wij helemaal content mee zijn.
Me droom keuken wou ik altijd hier halen,we komen helemaal uit zeeland,dus was een lange rit maar het maakte ons niet uit.Eenmaal op de zak,wat een warme welkom,daar iederen die daar werkte,lieten ze ons thuis voelen.Zo hoort het te zijn!!!!Dikke pluimpje.Gastvrijheid scoren jullie een dikke 9.Offerte Prima!!!!Aanrader tot nu toe.Nu volgt de volgende afspraken,en hopen dat nu alles netjes verloopt.Pas volgend jaar gaan we ons keuken laten plaatsen,dan doen we nog een revieuw.We gingen voor deze keuken
Michael Schot
Michael Schot
09:42 16 Oct 22
Servicegericht geholpen door de verkoper. Fijn en zeer goed meegedacht met onze ideeën. Hier kwam een verassend ontwerp uit.
Johan Bedijn
Johan Bedijn
15:22 15 Oct 22
Zeer tevreden met de aankoop.Er wordt tijd voor je uitgetrokken waarin al je wensen goed worden doorgenomen.En na afloop een heerlijke fles wijn ontvangen, wat we nog dezelfde dag hebben open getrokken.
Diederick Hielkema
Diederick Hielkema
06:14 14 Oct 22
Afgelopen zondag erg goed geholpen met het opstellen van onze keuken. Het meedenken in oplossingen is wat ons met name aansprak. We wisten exact wat we wilden, maar op basis van enkele goede aanbevelingen hebben we toch nog zaken aangepast aan de indeling...en ook de bestelling geplaats...we zien erg uit naar onze nieuwe keuken...
Susanne Lakeman
Susanne Lakeman
18:40 11 Oct 22
Ik heb twee weken geleden een keuken gekocht bij Küchenwelt. Ik was er eigenlijk naar toe gegaan omdat de keukens veel goedkoper worden aangeboden dan bij de concurrenten. Ik heb een prachtige keuken uitgezocht. Ik was heel tevreden omdat er goed naar me geluisterd werd en er rekening werd gehouden met mijn wensen. Ik ben nu al verliefd op mijn keuken. Kan niet wachten om deze in het echt te zien:)
bas Van Bogget
bas Van Bogget
17:45 11 Oct 22
Fijne winkel waar alles mogelijk is. Goed geholpen door de verkoper en onder het genot van een stukje appelgebak onze wensen doorgesproken. Uiteindelijk zijn tot de koop van een mooie nieuwe keuken gekomen. Kan niet wachten!
Linsey Van Stralen
Linsey Van Stralen
15:52 10 Oct 22
Super fijn geholpen en een mooie keuken aangeschaft. Kan niet wachten hoe het eind resultaat is.
Nico De Bruin
Nico De Bruin
11:21 09 Oct 22
Wij zijn perfect geholpen met onze keukenwensen en heerlijk verzorgd koffie met gebak en nog een lunch.
Denise Ijsbrandij
Denise Ijsbrandij
15:59 07 Oct 22
Vriendelijke , ervaren en kundige verkopers die je helpen en meedenken. Zeer tevreden met de verkoper die ik had, snelle service voor afspraak met de styliste.Je bent een topper Piet👍
Omar Akaouche
Omar Akaouche
18:37 06 Oct 22
We zijn enorm geholpen om onze droomkeuken te realiseren. Tijdens het proces zijn we meer geïnspireerd geraakt door het gemaakte 3D-tekening en het resultaat was zeer verbluffend. Naast het prachtige resultaat zijn we ook verrast door de aangename verkoopprijs inclusief de montage.
een supermooie winkel, met heel veel keus.Een aardige, meedenkende verkoper. (piet kok)die je met een goed gevoel dingen uitlegt, en je daarna de keuken aan je verkoopt.
Nuni de Groot
Nuni de Groot
08:48 05 Oct 22
Wij zijn fijn geholpen en we kregen de keuken die wij graag wilde.
P. de Heij
P. de Heij
18:23 03 Oct 22
Onze keuken van de week uitgezocht bij de Küchenwelt was een aangename verrassing hoe we werden geholpen. Rust tijd aandacht en lekkere koffie met Appeltaart, lunch en een bon voor de auto wasstraat was echt een verrassing voor ons. Ook een bezoek van de styliste staat gepland dus laten we ons goed adviseren en dan kan het wachten beginnen op de de levering. Nu al zin in onze nieuwe keuken.
Dennis Bardachowski
Dennis Bardachowski
10:46 03 Oct 22
Dorthe Goddijn
Dorthe Goddijn
17:41 30 Sep 22
Wat een leuke team wordt meegedacht aan de wensen van de klanten.Ben aangenaam verrast was naar meerdere zaken geweest maar de klantvriendelijkheid krijg een dikke 10 van ons.
Anja Praat
Anja Praat
15:04 29 Sep 22
Allereerst kregen we alle ruimte en tijd om de orienteren. Het is prettig om door de ruime opstellingen te lopen. Het doet erg laagdrempelig aan. En de mensen zijn zeer vriendelijk. Daarna met koffie onze wensen doorgenomen. We werd goed geluisterd en we werden uitgebreid uitgevraagd. De vrijblijvendheid bleef en met een vervolggesprek was onze keuken ingetekend en konden wij de finesses invullen. De laatste wensen werden bijgewerkt tijdens een diner. De Duitse kwaliteit en 'punktlichkeit' hebben wij ervaren. Wij hebben een vijf sterren deal kunnen sluiten.
t908725
t908725
05:59 29 Sep 22
Er is veel mogelijk bij kuchenWelt Keukens als de levering net zo goed gaat als het uitzoeken en ontwerpen van de keuken, dan moet het zeker goed komen met het leveren van de keuken.
Priscilla Van Zundert
Priscilla Van Zundert
11:47 28 Sep 22
Professioneel klantgericht ontwerp. Ook is de service top
Christian Stroet
Christian Stroet
16:41 27 Sep 22
We werden vriendelijk ontvangen, goeie tips bij het samenstellen van de keuken en er werd meegedacht.
Patrick Jabroer
Patrick Jabroer
16:49 26 Sep 22
Wij hebben afgelopen weekend een keuken besteld bij Kuchenwelt.Wij waren onder de indruk van de gastvrijheid, servicegerichtheid en de professionaliteit van de verkoper Alexander. Bij binnenkomst koffie met appelgebak, een wasbeurt voor onze auto en een drankje met borrelgarnituur toe. En als klap op de vuurpijl, een fles wijn mee om de aankoop te vieren. En de prijs kwaliteit-verhouding is ook nog eens helemaal in orde.Tot zover helemaal blij met onze keuken en zien uit naar de komst van de styliste om de puntjes op de i te zetten.
Sofie Barendse
Sofie Barendse
19:02 24 Sep 22
Ik ben tevreden over het eerste traject. De medewerkers zijn vriendelijk en persoonlijk en doen hun best om zich in te leven in de klant en diens wensen.
diana eschmeyer
diana eschmeyer
21:02 23 Sep 22
Onze keuken besteld bij Kuchenwelt Heerhugowaard.Fijne ervaring met de verkoper.Nam alle tijd voor ons en tijdens het tekenen van het 3d ontwerp kregen wij een ticket voor de wasstraat.Tot nu toe goede communicatie en duidelijke afspraken.Inmiddels is de styliste geweest en heeft al mijn wensen aangepast had nogal wat twijfels over de eerste tekening maar nu is de keuken (weliswaar nog op papier) precies zoals ik hem in gedachten had.Bedankt Nathalie wij waren heel blij met jou komst en inbreng.Als de levering net zo vlot verloopt dan zullen wij zeer tevreden zijn.Update: Onze keuken is na duidelijke communicatie mooi op tijd en compleet geleverd.Mijn man heeft de keuken zelf geplaatst, we hadden een ongelukje met een greeplijst dit gemeld en aangegeven dat het onze fout was.Deze is na 3 weken weer keurig op afspraak geheel gratis geleverd.Wij zijn ontzettend blij met onze keuken en de service van kuchenwelt is echt super!
Mehmet Emin Guler
Mehmet Emin Guler
19:08 23 Sep 22
Geweldige service in de winkel! Waar vind je dit nog tegenwoordig? Het was voor mij een half uur rijden maar is het zeker waard! Ik ben super netjes geholpen door Danny en daarna samen met Alex. Danny heeft mij zeer goed advies gegeven over de keukens onder het genot van een heerlijk bakje koffie! Wauw wat een service!!! Ik ga dit aan iedereen vertellen. Voor herhaling vatbaar! Bedankt jongens voor de fijne keuken!
js_loader

Waarover moet mijn ervaring gaan?

Wat u vindt dat wij moeten weten. Wij horen graag wat uw KüchenWelt ervaring uniek maakt. Bent u tevreden over de keuken of vind u dat er dingen anders moeten? Is de samenwerking bevallen of moeten we ergens aandacht aan schenken? We lezen echt alle berichten en reageren hier op. Met een goede beoordeling zijn we blij, en van een minder goede leren we verbeteren.

Het enige wat we wel vragen is om het netjes te houden. Ook als u niet geheel tevreden bent. Onze medewerkers zijn ook mensen. Reviews met schuttingtaal, met privacygevoelige informatie of gericht op het beschadigen van medewerkers kunnen door Google worden tegengehouden of eventueel verwijderd. 

Waar bestaat een KüchenWelt review uit?

Beoordeling
Het aantal sterren wat u KüchenWelt geeft.

1 ster: totaal niet tevreden
2 sterren: ondermaats
3 sterren: een voldoende
4: blij met de keuken
5: erg blij met de keuken

Naam
Google gebruikt de naam die aan uw Google profiel is gekoppeld. Natuurlijk is het voor ons wel fijn om te weten wie u bent. Zowel bij tevreden als minder tevreden geluiden. Wij vinden belangrijk om vakwerk af te leveren. 

E-mailadres
E-mailverificatie is verplicht. Zo voorkomen we dat er niet klanten geen review kunnenw plaatsen. Daar hebben wij niets aan en geïnteresseerde klanten worden er al helemaal niets wijzer van.

Boodschap
Beschrijf uw ervaring met KüchenWelt. Wat is opgevallen of bijgebleven? Bent u blij met de keuken, wilt u de adviseur een pluim geven, of juist dat we luisteren naar iets wat u heeft meegemaakt tijdens de aankoop? Ook voor toekomstige klanten is dit erg waardevol om te lezen. Onderzoek wijst uit dat andere mensen gebaat zijn bij een nauwkeurige beschrijving van kopers die hen voorgingen. 

Zijn de KüchenWelt reviews betrouwbaar?

Het zou natuurlijk gek zijn als we hier volmondig nee riepen. De reviews worden namelijk extern via Google verzameld. Hoewel er altijd iemand kan zijn die enorm zijn best doet om een oneerlijke review toch geplaatst te krijgen durven we te stellen dat Google bedriegers in 99% van de gevallen er uit filtert. Wij geloven in eerlijkheid.

Dat geldt voor onze keukens, voor de prijzen van onze keukens, de werkwijze in de showroom, maar ook voor onze service en transparantie naar nieuwe klanten. Daarom plaatsen wij ook negatieve ervaringen gewoon. Zoiets moet je namelijk niet maskeren maar proberen op te lossen. Overal waar gewerkt word maakt ook wel eens iemand een fout. Maar in het oplossen daarvan ligt de meerwaarde. Dat geloven wij en willen we onze klanten ook graag laten zien.

Waar kan ik mijn KüchenWelt ervaringen plaatsen?

Fijn dat u het vraagt!

Klik op deze link om een review achter te laten.

De beoordeling is tevens op Google te schrijven of door bovenaan deze pagina te klikken op 'recensie schrijven'. Als u nog niet ingelogd bent met je Google-account vragen we dat om dat te doen. Geef ons de sterren die u ons waard vindt, schrijf het bericht, druk op de “Posten”-knop en klaar is uw review.

Namens iedereen bij KüchenWelt heel erg bedankt!