KüchenWelt reviews

KüchenWelt reviews. Wij doen ons best onze klanten een goede ervaring te geven. Wij horen dan ook graag uw mening over KüchenWelt. Reviews over onze keukens, onze oplevering of service geven ons waardevolle inzichten. Informatie waarmee we onze keukens en onze dienstverlening nog beter kunnen maken. Onderstaande reviews zijn extern en onafhankelijk op Google verzameld en terug te vinden.

KüchenWelt
Uitstekend
4.6
Gebaseerd op 1881 recensies
beoordeel ons op
Erg goed geholpen door Jos in Heerhugowaard. Zij hebben de tijd voor ons genomen en ons geholpen in het keuzeproces.Wij zien er naar uit binnenkort te mogen genieten van onze prachtige keuken!
Fijn geholpen door de styliste.Dingen gewijzigd nu helemaal naar wens
Styliste Natalie op bezoek gehad om de keuken in te meten. En wat aanpassingen gedaan. Wij zijn super goed door haar geholpen! Een dikke pluim voor haar👍Ben nu reuze benieuwd hoe de keuken eruit gaat zien.
Erg leuk geholpen in de winkel, tot 2 keer toe. De eerste keer kochten we de keuken en waren we direct enthousiast over het ontwerp. We twijfelden alleen nog over de definitieve kleuren en apparatuur. Daarom zijn we nog een keer terug gekomen en zijn we opnieuw heel prettig geholpen. We kregen advies over diverse apparatuur en konden lekker mee lunchen.
Zojuist met de styliste de in de winkel bestelde keuken helemaal op maat en naar wens gemaakt in huis. Fijn dat dit mogelijk is om dit op deze manier te doen. Thuis ziet er toch weer even anders uit. We kijken uit naar onze nieuwe keuken!
Tot nu toe prima geholpen.Vooral het thuisbezoek van de styliste was een meerwaarde. De computer animatie ziet er top uit.We kijken uit naar de levering.
Snel een keuze kunnen maken, makkelijk op mee te werken en top service
Twee weken terug een keuken gekocht en vandaag de styliste op bezoek gehad voor het inmeten en aanvullende tips over de keuken. Ging top! Hopelijk gaan de plaatsing en montage net zo goed!
Na een afspraak gemaakt te hebben, was onze keuken zo ‘ingedeeld’. We konden ook buiten de 3D foto’s ook alles in de showroom zien. Aan onze wensen wordt goed voldaan en er werd ook goed naar ons geluisterd. Top. Nu zelf de levertijd 6 weken maar is, zijn we helemaal blij.
Wij hebben een keuken gekocht bij Kuchenwelt en werden zeer netjes geholpen en onze wensen werden we goed begeleid. Vandaag de styliste gehad, eentje met goeie adviezen en zeer mee denkend! Top service
We zijn goed en vriendelijk geholpen in de winkel. Er werd met ons meegedacht wat de mogelijkheden waren. Daarna op locatie zeer goed geholpen door styliste Rosalyn. Ze heeft alles goed uitgelegd, meegedacht, aanpassingen gemaakt en met ons alles doorlopen. Goede service en klantvriendelijk.
Topstyliste aan het werk gehad, ze heeft niets aan het toeval overgelaten!!!!!
Hé, ik heb net een keuken gekocht bij Küchenwelt! De service was top en ik werd supergoed geholpen door de styliste Margriet.
Een paar maanden terug een fantastisch ontwerp laten maken bij Kuchenwelt. We werden vriendelijk en professioneel geholpen. Vandaag een afspraak gehad met de styliste. Zij komt alles meten zodat we zeker weten dat alles goed past en dat er geen fouten in zitten. Dit zit bij de offerte in, super! We zijn heel benieuwd hoe de keuken eruit komt te zien, maar we hebben er alle vertrouwen in! Aanrader!
Zeer kundig en netjes geholpen door de styliste Rosalyn. De complimenten voor haar
Gastvrije ontvangst in de showroom, de styliste zette de puntjes op de i, controleerde maten en liet duidelijke plaatjes en de kleurstalen zien. Het plan is gewijzigd t.o.v. het eerste plan, maar het gaat ongetwijfeld mooi worden. Levering en montage kan op redelijk korte termijn, circa 9 weken. De goede garantie voor het niet of niet volledig of beschadigd leveren van de keuken is heel erg goed. Dat schept vertrouwen.
Heel goed geholpen. Vriendelijke adviseur met veel praktische tips en adviezen. Goede keukenstyliste op bezoek gehad. Door beiden echt geholpen om onze wensen te vertalen naar een mooi ontwerp.
Wij zijn in oktober bij de Kuchenwelt geweest waar we goed en vriendelijk werden geholpen. We kregen goede uitleg over de mogelijkheden en de verkoper dacht goed mee over het ontwerp. Daarna mochten we de auto gaan wassen terwijl hij er een mooi 3D ontwerp van heeft gemaakt. Morgen komt de styliste langs om alles in te meten.
Gisteren onze prachtige nieuwe keuken besteld!De jongen die ons geholpen heeft, was uiterst vriendelijk en nam echt de tijd voor ons. Luisterde naar onze wensen en dacht goed mee. Ook de andere werknemers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader om daar je keuken te kopen!
Op aanraden van een lief familielid bij KüchenWelt terecht gekomen voor een forse facelift van de keuken. Na een tour van de showroom, een uitgebreid gesprek, een wasbeurt voor de auto en een 3D tekening waren we verkocht. Vandaag kwam de styliste bij ons alles nog eens doornemen en dit is voor ons echt het grote verschil. Met geduld en precisie het ontwerp afgestemd op de realiteit van ons jaren dertig huis.We verheugen ons op het eindresultaat.
Een paar dagen geleden een keuken gekocht. Heel goed geholpen. Je krijgt de tijd en je mag zelfs nog je auto laten wassen :). Er wordt meegedacht. En tot slot nog een flesje wijn mee. een paar dagen laten kwam de styliste al langs. Uitgebreid geholpen en je krijgt de tijd en alles wordt heel goed doorgenomen. Ik ben heel tevreden!
Via familie zijn wij terecht gekomen bij Küchenwelt. We werden verwelkomt met koffie en appelgebak. Het was wel even wennen aan hun hard sell methodiek maar uiteindelijk hebben we voor ons gevoel een hele mooie keuken voor een mooie prijs gekocht en daar gaat het uiteindelijk om. Vandaag is de keukenstylist langs geweest en dat was een zeer fijne ervaring. Ze denkt goed mee en samen met haar hebben we nog een aantal aanpassingen gedaan. Al met al dus met een goed gevoel ons definitieve handtekening gezet en nu wachten op de keuken!
We waren al een tijd op zoek naar een nieuwe keuken voor ons huis. Na wat Google kwamen we uit bij KuchenWelt Keukens. Hoge kwaliteit voor Duitse prijzen. Dat klonk ons goed in de oren en hebben op korte termijn een afspraak kunnen maken.Van te voren hadden we verscheidende ideeën en dit hebben we samen met de verkoper uitgewerkt tot onze droomkeuken. Deze week komt de stylist (van KuchenWelt) langs voor het uitmeten van de keuken en om de laatste puntjes van ons ontwerp uit te werken.We zijn erg goed geholpen en kregen tijdens ons bezoek alle tijd om te kijken en vragen te stellen. Tussendoor werden we voorzien van hapjes en drankjes.Het kopen van de keuken was een relaxte en positieve ervaring in de ruime showroom van Kuchenwelt!
Beste,Inmiddels is obze keuken geleverd. En hebben een probleempje en kom er niet helemaal met de klantenservice. Kunt u ons eens bellen om e.e.a. te bespreken om tot een juiste oplossing te komen?Ons order nr is 31797.
Wij hebben onze droomkeuken laten ontwerpen door KüchenWelt. Fijne en snelle service. Na het uittekenen van de keuken in de showroom zelf kregen we daarna nog de mogelijkheid om langs te gaan bij de groothandel om ons gekozen blad in het groot te bewonderen. Heel prettig dat er ook een stylist(e) thuis komt om alles in te meten en door te nemen.
Kuchenwelt heeft een mooie grote showroom waar je veel ideeën op kan doen. Tijdens het bezoek wordt je netjes ontvangen met een hapje en een drankje. Jos heeft al tijd genomen om naar je wensen te luisteren en komt zelf ook met handige tips. Hier is een mooie tekening van de keuken uitgekomen. Wat verder erg handig is dat de stylisten nog langs komen om de puntjes op de i te zetten.
Op een donderdagavond met een afspraak naar Kuchenwelt. Vijf uur later een keuken gekocht naar onze smaak. We zijn reuze benieuwd hoe het er straks uit zal zien. Kunnen niet wachten.Inmiddels styliste Margriet langs geweest. Wat een topper. Nadat ze veel heeft moeten aanpassen is er contact geweest met de eigenaar en moeten we nog tot overeenstemming komen.
Reactie van de eigenaar: Beste Heleen,Dat blijft altijd spannend he, maar we gaan er samen iets moois van maken.
Zeer tevreden met de prachtige keuken die ik heb gekocht.
Reactie van de eigenaar: Beste Willem,Wat fijn dat u ons het vertrouwen heeft gegeven voor uw keuken. We gaan er samen iets moois van maken... Dank u wel
Wij hadden een bepaald type/soort keuken in ons hoofd. Nadat wij door familie op deze winkel werden gewezen zijn we hier geweest om te kijken. We zagen direct al een keukenblad en de kastjes die wij in ons hoofd hadden. We hebben online een afspraak gemaakt om met een medewerker de keuken samen te stellen. We zijn erg blij met het eindresultaat van de tekening. Vandaag is de keuken ingemeten en een afspraak gemaakt wanneer hij geleverd gaat worden. Spannend maar we zijn erg benieuwd hoe de keuken straks is als hij geplaatst is. Dan zal ik foto's toevoegen.
Reactie van de eigenaar: Beste Anouk,Wij zijn altijd blij met mensen die door familie gestuurd zijn, waarom... Dan is er al een ervaring en hebben we dat al goed gedaan. Uiteraard gaan we dat bij u ook doen. Stuurt u nog wat foto's als alles klaar is? wij zijn ook altijd benieuwd naar de eindresultaten
Een heel prettige ervaring gehad met kuchenwelt. Eerst rustig door de showroom gelopen, en daarna onze droomkeuken ontworpen. Tijdens het wachten op de 3d tekening lekker onze auto laten wassen en toen we terugkwamen was alles al klaar. Communicatie is goed en kan niet wachten tot die staat!
Reactie van de eigenaar: Beste Paulo,We proberen het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken om een keuken te kopen. Gelukkig is het bij u ook weer gelukt. We zijn blij dat u voor ons gekozen heeft. Dank u wel
Van de week mijn keuken gekocht bij KuchenWelt Heerhugowaard. Grote mooie showroom met vriendelijk personeel. Er wordt goed geluisterd naar je wensen! Erg blij mee!
Reactie van de eigenaar: Beste Iris,Wat fijn dat u voor ons gekozen hebt, u blij wij blij... Dat is een goede combinatie. Dank u wel
Na t lezen van vele positieve resenties een afspraak gemaakt bij Kuchenwelt.Top geholpen door Piet die een (voor ons ) keuken heeft getekend die precies bij onze wensen past.Afspraak met styliste is gemaakt ,daarna kan de planning voor plaatsing gemaakt worden.Heb er alle vertrouwen in.!!Inmiddels is Rosalyn de styliste geweest, wat een TOPPER is dat. Alles doorgenomen en toch best wel een aantal zaken aangepast. Op papier is de keuken nog mooier geworden. Op ons verzoek wordt de keuken in pas oktober geplaatst , daarna volgt weer een update!!
Reactie van de eigenaar: Beste Cees,Fijn dat u vertrouwen in ons heeft, dat gaan we niet beschamen. En mocht u nog vragen hebben, we horen ze graag
Op vrijdag 10 mei helemaal vanuit Tilburg naar Heerhugowaard, het was de moeite waard! We hebben een prachtige keuken uitgezocht en zijn goed geholpen! De wasbeurt voor de auto was een leuke aanvulling!
Reactie van de eigenaar: Bete Keepeey,Dank u wel voor deze review met fotos
Bij küchenwelt erg goed geholpen door Manuel, een erg vriendelijk en professionele adviseur. De keuken die wij gekozen hebben ging hij in 3D plaatjes ontwerpen in de tussentijd konden wij ter service de auto wassen in de wasstraat 5 minuten verderop. De plaatjes zien er naar wens uit en wij zijn heel benieuwd naar het eindresultaat.
Reactie van de eigenaar: 'Beste Mar,Wij zijn ook altijd benieuwd naar het eindresultaat, stuurt ons dan nog wat foto's toe. We gaan er samen iets moois van maken
Tot zover goede service.Nu wachten totdat de keuken er is!
Reactie van de eigenaar: Beste Sebastiaan,Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. En we gaan er alles aan doen dat dit zo blijft. Bedankt voor uw vertrouwen
Afgelopen week hadden mijn partner en ik een afspraak met Danny bij Kuchenwelt in Heerhugowaard. Toen wij binnenkwamen werden wij vriendelijk ontvangen. Wij gingen samen met Danny bespreken wat wij wilde. Al vrij snel was het Danny allemaal duidelijk en kwam hij met zijn eigen ideeen. Door zijn eigen ideeen in te brengen, ziet de keuken er nu veel mooier uit dan dat wij hadden durven dromen!Even later gingen wij de fronten en het werkblad uitzoeken en ook daar kwam Danny weer met zijn eigen ideeen en tips.Vervolgens begon hij aan het 3D ontwerp en toen wij terugkwamen om het 3D ontwerp te bekijken waren we heeeeeeelemaal in de wolken! Ons huis moet nog gebouwd worden en de keuken wordt pas over 1.5 jaar geplaatst, maar dat was geen enkel probleem.Ook was er een kleine miscommunicatie. Toen ik daar via de mail contact over opnam, werd deze miscommunicatie direct in behandeling genomen en dezelfde dag nog opgelost en verholpen.Het was een onwijs fijne ervaring bij KüchenWelt en wij kunnen niet wachten totdat onze keuken geplaatst gaat worden!Zeker een aanrader!
Reactie van de eigenaar: Beste Danique,Wat fijn dat u zo een uitgebreide review heeft gemaakt. Daar worden we altijd weer vrolijk van. Dank u wel
Wij zijn erg blij en tevreden met onze aankoop.Medewerker was erg vriendelijk, duidelijk en overzichtelijk.Er is een breed assortiment en keuze.Er werd met ons mee gedacht en goed geadviseerd.Contact verloopt soepel en correct.Ik raad iedereen aan om hun keuken hier te bestellen.Er werd echt tijd voor ons genomen met een heerlijk bakje koffie en gebak!
Reactie van de eigenaar: Beste Lilit,Natuurlijk nemen we tijd voor u, u bent belangrijk voor onze toekomst. Ik ben ook blij te lezen dat u tevreden bent over ons assortiment. Dank u voor de review
Prima service. Snelle communicatie en flexibel bij wijzigingen
Reactie van de eigenaar: Beste Gideon,Dank je wel voor deze review, ook fijn dat u tevreden bent over onze wijze van communiceren.
Zaterdag hebben wij samen met Danny onze keuken samengesteldEr is goed meegedacht om tot een mooi resultaat te komenWe kunnen niet wachten tot die staat!Hier onze aanvulling op vorig reviewDe dames van de styling zijn hier geweest Natalie en Rosalie (hoop dat ik de namen goed onthouden heb)... en zij gooien eigenlijk het hele ontwerp om... onder mom van meer lichtDe hele tekening opnieuw gedaan en wij kregen een hele andere kijk ze hadden helemaal gelijk ... meer licht maar ook meer ruimte en de prijs werd ook nog eens minder.... top dames was ook erg gezelligToen kwam de dag van levering... ook super keurig aangeleverd zeer kundige en vriendelijke chauffeurNa twee dagen kwam zoals afgesproken de monteur Mano voor de plaatsing... zeer bekwaam en ook gezellig in de omgangPlaatsen ging soepel omdat mijn man alles had voorbereid zoals op de tekening aangegeven..... achteraf stond het kraantje voor de vaatwasser niet op de tekening maar deze had mijn man wel geplaatst dat kwam dus mooi uitEn op de tekening stond bij de afzuiging geen extra contactpunt voor het plasma filter maar dit hebben we ter plekke opgelost....Eind conclusie..... van het begin in Heerhugowaard bij Danny tot aan het einde bij de montage door Mano zeer tevrede
Reactie van de eigenaar: Beste Siska,Wij kunnen ook niet wachten hoor, stuurt u nog een paar foto's worden we altijd blij van. Bedankt voor deze mooie review
Super tof geholpen.Na de afspraak met Styliste Rosalyn keuken geheel naar ons zin aangepast.
Reactie van de eigenaar: Beste Marco,Dank je wel voor deze mooie review, daar zijn we altijd erg blij mee. Meedenken doen we heel graag
We zijn prima ontvangen op het gewenste tijdstip.De adviseur wist zich goed te in te leven in onze wensen.En als extra konden we ook nog onze auto wassen.Ze wilden koste wat kost eruit komen met ons.We zijn erg tevreden met de gewenste keuken
Reactie van de eigenaar: Beste Ron,Uiteraard willen we kosten wat het kost eruit komen met onze klanten ;-) Want pas dan kunnen we ons bewijzen. En dat gaan we doen, niet alleen nu, maar ook in de toekomst.
2 Mei jongstleden naar Kuchenwelt keukens in Heerhugowaard geweest. Wij hadden geen afspraak, maar waren er wel vroeg om alleen te kijken en informatie te vragen. Er was iemand vrij om ons te helpen, Bij verbazing kregen we direct de vraag voor koffie en of we een stukje appelgebak wilde, Nou dat welde we wel. Vervolgens kregen we de rondleiding, waarin wij een keuken vonden die er uitsprong voor ons. Danny de verkoper en adviseur melde dat hij een 3D tekening kon maken maar dit wel 3 kwartier kon duren. Wij vonden dit goed en hij gaf ons om de tijd door te komen een gratie kaart voor de wasstraat even verderop om onze auto keurig een wasbeurt te geven. bij terugkomst werd er ook nog gevraag of wij een broodje wilde. Tuurlijk wilden we dat, (maar we kwamen alleen voor info ). na de keuken in 3D met de maten van onze keuken oppervlakte gezien te hebben waren wij verkocht, niet alleen van de keuken maar ook de enorme service gastvrijheid en vriendelijkheid waarmee we zijn geholpen. Wij kregen een prijs te zien die ons net iets teveel was, toen vroeg de verkopen nog wat wij in gedachten hadden qua budget, na wat navraag bij de leiding kregen we ook nog eens een leuke korting . Dus het is een grote aanrader om bij Kuchenwelt Keukens een keuken te kopen
Reactie van de eigenaar: Beste Henny,Er zijn verhalen en verhalen. Deze vind ik erg leuk geschreven. Dank u voor deze uitgebreide beschrijving van uw ervaring.
js_loader

Waarover moet mijn ervaring gaan?

Wat u vindt dat wij moeten weten. Wij horen graag wat uw KüchenWelt ervaring uniek maakt. Bent u tevreden over de keuken of vind u dat er dingen anders moeten? Is de samenwerking bevallen of moeten we ergens aandacht aan schenken? We lezen echt alle berichten en reageren hier op. Met een goede beoordeling zijn we blij, en van een minder goede leren we verbeteren.

Het enige wat we wel vragen is om het netjes te houden. Ook als u niet geheel tevreden bent. Onze medewerkers zijn ook mensen. Reviews met schuttingtaal, met privacygevoelige informatie of gericht op het beschadigen van medewerkers kunnen door Google worden tegengehouden of eventueel verwijderd. 

Waar bestaat een KüchenWelt review uit?

Beoordeling
Het aantal sterren wat u KüchenWelt geeft.

1 ster: totaal niet tevreden
2 sterren: ondermaats
3 sterren: een voldoende
4: blij met de keuken
5: erg blij met de keuken

Naam
Google gebruikt de naam die aan uw Google profiel is gekoppeld. Natuurlijk is het voor ons wel fijn om te weten wie u bent. Zowel bij tevreden als minder tevreden geluiden. Wij vinden belangrijk om vakwerk af te leveren. 

E-mailadres
E-mailverificatie is verplicht. Zo voorkomen we dat er niet klanten geen review kunnenw plaatsen. Daar hebben wij niets aan en geïnteresseerde klanten worden er al helemaal niets wijzer van.

Boodschap
Beschrijf uw ervaring met KüchenWelt. Wat is opgevallen of bijgebleven? Bent u blij met de keuken, wilt u de adviseur een pluim geven, of juist dat we luisteren naar iets wat u heeft meegemaakt tijdens de aankoop? Ook voor toekomstige klanten is dit erg waardevol om te lezen. Onderzoek wijst uit dat andere mensen gebaat zijn bij een nauwkeurige beschrijving van kopers die hen voorgingen. 

Zijn de KüchenWelt reviews betrouwbaar?

Het zou natuurlijk gek zijn als we hier volmondig nee riepen. De reviews worden namelijk extern via Google verzameld. Hoewel er altijd iemand kan zijn die enorm zijn best doet om een oneerlijke review toch geplaatst te krijgen durven we te stellen dat Google bedriegers in 99% van de gevallen er uit filtert. Wij geloven in eerlijkheid.

Dat geldt voor onze keukens, voor de prijzen van onze keukens, de werkwijze in de showroom, maar ook voor onze service en transparantie naar nieuwe klanten. Daarom plaatsen wij ook negatieve ervaringen gewoon. Zoiets moet je namelijk niet maskeren maar proberen op te lossen. Overal waar gewerkt word maakt ook wel eens iemand een fout. Maar in het oplossen daarvan ligt de meerwaarde. Dat geloven wij en willen we onze klanten ook graag laten zien.

Waar kan ik mijn KüchenWelt ervaringen plaatsen?

Fijn dat u het vraagt!

Klik op deze link om een review achter te laten.

De beoordeling is tevens op Google te schrijven of door bovenaan deze pagina te klikken op 'recensie schrijven'. Als u nog niet ingelogd bent met je Google-account vragen we dat om dat te doen. Geef ons de sterren die u ons waard vindt, schrijf het bericht, druk op de “Posten”-knop en klaar is uw review.

Namens iedereen bij KüchenWelt heel erg bedankt!