Uw keuken gegarandeerd in één keer 100% uitgeleverd

Wereldwijd is er geen keukenzaak die u dit kan garanderen, maar wij wel!

Maak kennis met deze unieke service.

Küchenwelt zet de keukenwereld op zijn kop

Wereldprimeur in keukenland

Een keuken kan nooit in 1x goed gaan, hij is nooit compleet. Juist dat is nu verleden tijd bij Küchenwelt. We hebben er hard aan gewerkt om dit voorgoed tot het verleden te laten behoren.

Door middel van structuur aan te brengen in het orderproces van verkoop tot uitlevering, hebben we ervoor gezorgd dat al onze keukens in één keer compleet bij iedere klant op de stoep staat. Als je hier goed over nadenkt, is het eigenlijk heel normaal te noemen en toch krijgt geen enkel bedrijf, van groot tot klein dit voor elkaar.


Wat gebeurt er na aankoop van een keuken?

Om dat te begrijpen moeten we eerst een stukje uitleg geven over de route die een keuken aflegt alvorens hij bij de consument in huis opgebouwd staat.

Het is erg leuk om in een keuken te spelen met variabelen, maar dat maakt het ook een complex product. Voor u als consument gaat het om een keuken, voor ons om wel 80 afspraken bij wel 6 leveranciers, die op hun beurt ook weer 6 toeleveranciers hebben. De kans op manco’s nemen daardoor enorm toe.

KüchenWelt beschikt niet over eigen fabrieken, dus zijn wij daar wel afhankelijk van hoe er wordt aangeleverd. Door een selectie te maken van betrouwbare leveranciers die c.a. 18 maanden geleden begrepen waar we naar toe wilden, kunnen we melden dat wij iedere keuken al geruime tijd in testfase 100% compleet uitleveren.


Intern

Maar ook intern kan er een hoop misgaan. Door onze eigen organisatie onder de loep te nemen kunnen we een aantal dingen constateren.

Zo is een verkoper geen top administrateur en kun je een back-office medewerker niet een keuken laten monteren. Ons bedrijf is dan ook in stukjes gehakt met op iedere afdeling louter specialisten, die niets anders doen dan continu te doen waar ze goed in zijn.

Daarnaast ontbrak er om dit plan te realiseren nog 1 stukje in onze organisatie, namelijk het transport. Het transport hebben we voor dit laatste puzzelstukje ook intern opgezet, waardoor we nu met trots naar buiten kunnen melden:


WIJ LEVEREN IEDERE KEUKEN GEGARANDEERD VOOR 100% in één keer uit.


En wat gebeurt er als we onverhoopt toch een manco hebben? Dan kan de klant een fikse tegemoetkoming verwachten en natuurlijk het product in nalevering. Want geleverd wordt er.

Ik kan hier nog uren over vertellen, want keukens is mijn passie en het uitdenken van dingen die nog niet bestaan om de markt weer positiever te maken is een doel. Gaat u mij helpen mijn passie wereldkundig te maken?

Reviews van tevreden klanten

KüchenWelt Heerhugowaard
4.5
Gebaseerd op 1570 recensies
Zeer leuke ontvangst, begeleiding en advies
Hans Vlemminx
Hans Vlemminx
1696285623
Super mooie keuken besteld, tot heden zeer uitmuntende service en flexibiliteit.
leslie buchan
leslie buchan
1696276029
Rob Wiersma
Rob Wiersma
1696272189
Super fijn bedrijf, bij binnenkomst werdt ons gelijk wat te eten & te drinken aangeboden. Daarna werden al onze wensen voor de keuken doorgenomen en uitgewerkt in een 3D ontwerp. Wij zijn ook door de winkel meegenomen met betrekking tot de apparatuur die in onze keuken zou komen, kortom een super goede ervaring en wij komen zeker terug voor onze volgende keuken!
Prachtige keukens, goede begeleiding. Aanrader..
Elke de Ridder
Elke de Ridder
1696176594
Prima netjes to the point zakelijk
Andre Praat
Andre Praat
1696174541
Goed geholpen door Piet en hierdoor een mooie keuken tegen een aantrekkelijke prijs uitgezocht.
Sylvia Ge
Sylvia Ge
1696070252
Mooie keuken, aftersales alleen erg kort door bocht. Niet aansluitend op klacht van de klant en blijven hangen in zelf moeten zorgen voor een oplossing. Dit, terwijl probleem is ontstaan door een niet tijdig leverbaar product.In voorwaarden staat dat klant verantwoordelijk is voor problemen die ontstaan door wijzigen vanuit klant, maar blijkbaar is klant ook verantwoordelijk voor problemen die ontstaan door wijzigingen vanuit Kuchenwelt. Kookplaat past nu niet in aanrechtblad. Erg zonde.
Chantal Van Lo
Chantal Van Lo
1696011400
Fijne partij!We hadden hiervoor al rondgekeken naar enkele keukenboeren in Amsterdam. Via IG kreeg ik een advertentie van kuchenwelt en dacht ik ''Ik ga toch even informeren''. We konden dat wekeend al meteen langskomen, een jongeman heeft ons toen heel vlot geholpen en meteen een 3D tekening gemaakt. Iets wat de andere keukenboeren niet deden, iets waar kuchenwelt goed op inspeelt. Hierdoor werd onze keuken meteen visueel en kregen we er meer gevoel bij. Tijdens het wachten bood men zelfs nog lunch aan, dat vonden we wel geinig maar ook wel handig want je zit er wel paar uurtjes. Vergeleken met andere keukenboeren biedt kuchenwelt een fair price en goede kwaliteit producten aan, dit is wat ons over de streep getrokken heeft.Het feit dat zij dan ook nog een keukenstyliste aanboden met hun dienst, vonden we wel bonus punten. Na paar uur daar geweest te zijn, gingen we dan ook weg met een nieuwe keuken!
Sharon vL
Sharon vL
1695888639
We hebben een mooie keuken gekocht voor een goede prijs. Manuel een medewerker heeft ons ontvangen heel vriendelijk we hebben kunnen genieten van lekker e koffie gebakje een lekkere broodje. Ik had gelijk een goed gevoel en heb ons keuken besteld.
lida kouhistani
lida kouhistani
1695723825
Goede keukenzaak
S Stins
S Stins
1695715457
Goed geadviseerd en onder het genot van koffie met gebak en later een lekker broodje voor de goede prijs de keuken kunnen kopen.
Martin Scholtes
Martin Scholtes
1695671501
Wij hebben een mooie keuken besteld. Hoop dat hij snel komt. Vorige week zondag zijn wij heel fijn ontvangen. Koffie met appelgebak. Heel vriendelijke en meedenkende mensen. Zeker een aanrader voor mensen die een nieuwe keuken willen aanschaffen.
C Schol
C Schol
1695662436
Overal interesting experience, read the reviews below to be prepared!
zoli szalai
zoli szalai
1695625238
Hartelijk ontvangen door Piet goede service luisterd naar je wensen brengt ook ideen waar je wat mee kan zou kuchenwelt zeker aanraden ben zeker benieuwd naar het eind resultaat
anneke reeders
anneke reeders
1695487498
Op onze zoektocht naar een keuken bij Küchenwelt terechtgekomen. Tijdens koffie/gebak en een praatje met directeur Ronald werd nog voor dezelfde middag een afspraak gemaakt. Samen met verkoper Alexander namen we onze schets door en zijn met verrassende aanpassingen tot een mooi ontwerp gekomen. We stapten met een blij gevoel naar buiten. Aan het begin van de avond ontvingen we alle tekeningen en afspraken per mail. Binnenkort komt styliste Wikitoria inmeten en kunnen we onze laatste vragen/wijzigingen nog aan de orde stellen. Bedankt Küchenwelt voor de autowasbon, de fles wijn en deskundig advies. We kijken uit naar onze nieuwe keuken. P. en E. Hallmann
Ellen Driessen
Ellen Driessen
1695416802
👍
Gerda Wildschut
Gerda Wildschut
1695381136
Kuchenwelt biedt een hele fijne service wanneer het gaat om het kopen van je keuken. We werden vriendelijk ontvangen en kregen eerlijke adviezen over hoe we onze keuken het beste konden inrichten. Tijdens het uittekenen konden we gratis onze auto wassen in de buurt en toen we terugkwamen kregen we ook nog een lunch. Uiteindelijk hebben we akkoord gegeven op de keuken zoals we hem wilden voor een mooie prijs.Ook heel fijn is dat er een styliste langskomt die ter plekke meekijkt naar de kleuren en indeling. Dit is een service die we nog nergens anders hadden gezien!We kijken nu uit naar de komst van de keuken!
Laura Jacob
Laura Jacob
1695371016
Goed, vriendelijke en met humor werd ik geholpen. Ik wist al redelijk wat ik wilde hebben en eigenlijk liep alles vanzelf, de verkoper wist alles goed in te vullen en begreep mijn wensen.
js_loader

Onze belofte

Ontvang uw keuken in één correct

Voel de Küchenwelt keukenervaring. De keukenwereld waar iedere keuken telt.