Geplaatste KüchenWelt keukens

Elke keukenwebsite staat vol met foto's 'promo modellen'. Afbeeldingen die gemaakt zijn in de showroom. Wij laten graag zien hoe keuken bij onze klanten er uit zien. Wellicht maakt dit de keuze voor u gemakkelijker. 


Alles = mogelijk. Onze ervaren adviseurs helpen u graag met adviseren en het maken van keuzes.

Houtlook keuken met zwart blad geplaatst

Houtlook keuken met zwart blad

Houtlook keukens zijn helemaal hip. Houtlook staat geweldig in (bijna) elk interieur. Dat komt omdat hout echt de kracht heeft om uw keuken warm, gezellig en uitnodigend te laten aanvoelen - zelfs wanneer u niet aan het koken bent.


Stelt u zich eens voor dat u thuiskomt in een prachtige nieuwe keuken met houtlook kasten, een rijke vloer van donker hout en zwarte accenten. Het is gewoon zo chique dat het ervoor zorgt dat u altijd in de keuken wilt zijn.


Bekijk houtlook keukens

Witte greeploze keuken geplaatst

Witte greeploze keuken

Luxe en eenvoud gecombineerd

Greeploze keukens zijn al jaren de meest populaire keuze. Ze zijn tijdloos en zullen altijd in stijl blijven. Als u op zoek bent naar uw droomkeuken, maar niet weet waar te beginnen, kijk dan niet verder dan deze greeploze keukens.


Greeploze keukens

Witte hoogglans keuken geplaatst

Witte hoogglans keuken

Ervaar de allure van een wit greeploos kookeiland

De huidige trends voor keukens zijn die zonder handgrepen, met witte glanslaag om ze er schoon en uitnodigend uit te laten zien. Eilanden doen het goed in deze ruimtes, zodat u nog meer plek hebt om te koken. Doe nu mee met deze hit!


Bekijk witte hoogglans keukens

Donkere keuken geplaatst

Grijze keuken met eiland

Donkere keuken met keukeneiland

Elke kleur is mogelijk. Uiteraard ook de grijze keuken. In combinatie met een grijs werkblad geeft dit een stoere en strakke uitstraling. 


Grijze keuken inspiratie

Greeploze witte keuken geplaatst

Mat witte greeploze keuken

Strakke witte keuken zonder greep

Witte keukens zonder grepen blijven erg populair. Met trots laten we ook deze keuken aan u zien. Het zwarte blad geeft de keuken een extra luxe uitstraling. Is dit iets voor u?


Greeploze keuken collectie

Donkere keuken geplaatst

Eiland met hoge kastenwand

Hoogglans zwart met graniet werkblad

Bij KüchenWelt maken wij zowel kleine keukens als grote keukens. Deze keuken is bij ons gekocht door de fam .... en hebben wij geplaatst in hun nieuwe woning.


De apparatuur is van hoge kwaliteit en het werkblad van 6 cm graniet. De klant heeft zelf het plafond detail gemaakt, wat het geheel erg goed afmaakt.


Eiland keuken inspiratie

Witte keuken zwart blad

Witte greeploze u keuken

Wit matte U keuken

Deze keuken is afgewerkt met een fabrieks keukenblad en door zijn luxe uitstraling is het een compleet plaatje geworden. De u keuken is zo gemaakt dat hij toch een optimaal gebruiks gemak heeft en veel opberg ruimte. 


Greeploze keuken collectie

Greeploze keuken geplaatst

Greeploos wit hoogglans

Greeploos wit hoogglans met composiet werkblad

Jammer dat we op deze foto net de plafond unit niet zien, maar deze keuken heeft door zijn strakke belijning en hoge glansgraad een hele mooie diepe en warme uitstraling. 


Hoogglans keukens

Witte keuken met hout geplaatst

Hout look kasten wand wit matte U keuken

Apparatuur vanuit onze huisselectie

Combineren is ook bij KüchenWelt dagelijkse kost en in alle opzichten mogelijk. Deze keuken hebben wij volledig afgemaakt met onze eigen huisselectie apparatuur. Waarop de klant ook 5 jaar garantie krijgt. Mooi om te zien, goed om te hebben.


Witte keukencollectie 

Greeploze witte keuken eiland

Wit hoogglans met schiereiland

Wit hoogglans top keuken

Deze keuken heeft ook weer onze huisselectie apparatuur, zelfs de plafond unit is van ons merk. We zijn er zo trots op en het is zo goed dat we er zelfs 5 jaar garantie op durven te geven. 


Op de keuken krijgt u bij KüchenWelt zelfs 10 jaar garantie, wij staan achter ons product en de combinaties zijn eindeloos.


Keukens met eiland

Zwart met witte keuken greeploos

Denk niet wit, denk niet zwart, maar denk zwart/wit en in de kleur van je hart

Mooie song van Frank Boeien welke wij in deze keuken terug laten komen.

Speelse elementen in de keuken, de juiste combinaties en we maken tegen een super redelijk budget een sprekende keuken. Deze keuken is door de consument zeer goed ontvangen.


Samen met onze styliste is dit plaatje eruit gekomen. De elementen in de achterwand komen terug in het eiland voor een optimale dieptewerking. Erg mooi afgemaakt door de klant.


Zwarte keuken voorbeelden

Witte landelijke keuken geplaatst

Old English wit

Type keuken Lorraine 

We plaatsen deze foto toch, ondanks de vloer nog niet helemaal af is. Maar de romantiek spat van deze keuken af. Het extra freesrandje rondom het kader maakt het front sjiek en houdt het weg bij de ouderwetse koffer deur.


Hij staat ook in de showroom opgesteld, dus kom gerust kijken. We hebben op dit moment deze keuken in het wit en in het lichtblauw (denim) opgesteld staan in onze showroom.


Als dit jouw stijl is, ben je direct verliefd op de uitstraling.


Meer witte keukenvoorbeelden

Witte hoogglans keuken eiland

Greeploos wit met zwarte grepen

Ook deze apparatuur is van onze huisselectie.

Wat u op de foto niet goed kunt zien is dat dze om de hoek nog doorloopt. Zo hebben wij de hoek geïntegreerd in de keuken.


Het zwarte blad en de zwart gelakte grepen (kunnen in alle kleuren op verzoek) maken het geheel af. Weer een plaatje om te zien en positieve reacties van onze klant gekregen.


Greeploze keukens

Landelijke keuken met greep

KADER deur front 

Dit front is in alle RAL en NCS kleuren  

Deze hoekopstelling is praktisch ingedeeld, met het kunststof blad en de vlakopbouw spoelbak, maken we het geheel af.


De tegels zijn door de klant zelf gekocht en maken de keuken speels. Door de indeling van deze keuken hebben we ook deze klant weer enorm blij kunnen maken.


Tijdloze keukencollectie

Houten keuken geplaatst

Eiland keuken in houtlook

U ziet het goed, deze houtprint is niet van echt te onderscheiden

Hout is toch weer een trend aan het worden, zeker gecombineerd met bijvoorbeeld zwart. Deze keuken heeft een hout print, maar zo goed gemaakt dat de look and feel wel net lijkt of dat het om echt hout gaat. 


Een plaatje om te zien, met een mooi werkblad.


Meer eilandkeukens

Greeploos wit met zwart blad

Kastenwand met schiereiland


Deze kastenwand met schiereiland is afgewerkt met een composiet werkblad. De kookplaat met afzuiging was een must voor deze klant. En ook die kunt u bij ons verkrijgen.


De kokendwaterkraan komt ook mooi uit in het geheel.


Schiereilanden collectie

Zwarte hoekkeuken geplaatst

Zwart met beton


Een veel voorkomende keuze op dit moment, zwart met beton. Zwart leent zich uitstekend om te combineren. De speciale afzuigkap (half rond en electrisch openend en sluitend) is in onze showroom te bezichtigen. Wij horen en merken dat dit een enorm populaire gadget is.


Keukens met betonlook

Donkere keuken grijs blad

Zwart met goud


Combineren kan op vele manieren, deze klant heeft gekozen de keuken rustig te houden, maar de muur een afwijkende golden color te geven. Het is even durven, maar dan heb je ook wel iets prachtigs.


Zwarte keukeninspiratie

Betonlook keuken zwarte afzuiging

Afzuigkap uitgelicht


We laten hier de afzuigkap uitgelicht zien, maar vergeet niet de keuken die eronder staat. Beton als hoofd kleur, met afwerkingen in het zwart. Kijk goed naar het stopcontact rechts op het werkblad. Ook deze is "verborgen" in het blad en in het zwart.


Keukens met beton uitstraling

Greeploze blauwe keuken

Totaal afwijkend !!!

Dit is niet voor iedereen geschikt.

Ook voor afwijkende keukens zijn wij te porren, dit geeft juist een zeer leuke uitdaging. 


Deze klant wilde graag een T keuken in het denim blauw. Hoe bedoel je gedurfd, maar het pakte uit in een juweeltje in huis


De klant blij, wij blij en een leuk plaatje om te laten zien.


Moderne keuken inspiratie

Wit hoogglans met marmerlook blad

Werkblad met aders

Erg hip en strak uitgevoerd

Ook voor grote keukens kunt u terecht bij KüchenWelt. Inderdaad deze keuken valt in de wat hogere prijsklasse. Het blad is met doorlopende aders en de superglans graad maakt het niet goedkoper.


Maar als hij staat en je hebt het geld er voor over, dan staat er wel iets...


Meer hoogglans

Mat witte keuken met donker blad

Strak, strakker, strakst


De keuken valt in deze categorie op door de perfecte afstemming van vloer wand en keuken. De lampjes aan de onderkant geven een super leuk en speels effect.


En dan de indeling... Goed over nagedacht al zeggen we het zelf.


Strakke witte keukens

Houtlook keuken met veel opbergruimte

Full hout


De keuken die hier is gebouwd kenmerkt zich door de houten uitstraling, erg warm en sfeerfol. De belijning is aangepast en daardoor blijft de keuken rustig.


Mooi eindresultaat voor weer een tevreden klant.


Hout in alle keukenopstellingen mogelijk

Houten keuken met greep en donker blad

Veel opbergruimte


De keuken is relatief gezien niet groot, maar toch hebben we voor veel opbergruimte gekozen, de lichte vloer en lichte wand maken deze keuken toch fris.


Modern en functionele keukens

Landelijk lichblauwe keuken

Denim Blauw


De keuken staat (in een andere opstelling) bij ons in de showroom en de klant was direct verkocht. Dit is hem hoor ik ze nog zeggen.


En ja hoor hij is het geworden. Wij kunnen deze keuken in alle mogelijke ral en ncs kleuren laten lakken...


Dus ook in uw kleur.


Meer keukens zonder tijd

grijze keuken met grijs houtlook blad en achterwand

Centrum Utrecht


Deze keuken is geplaatst in een kleine woning, waar niet veel ruimte was voor een keuken. Door een verbouwing is de keuken bij de woonkamer getrokken. En is dit plaatje ontstaan.


De klant blij, wij blij en heeft weer een leuke recensie opgeleverd.


Keuken voor kleine ruimtes 

Uw keuken nog niet gevonden. Bekijk dan ook de vele voorbeeld keukens. We kunnen alles naar wens maken.