Duitse keukens, gegarandeerd de laagste prijs

Ervaar KüchenWelt: de plek waar 8.000+ tevreden klanten top Duitse keukens, onverslaanbare prijzen en perfecte service gewoon in Heerhugowaard hebben gevonden. 

Geopend van woensdag t/m zondag - boek nu uw vrijblijvende afspraak en laat keukendromen uitkomen in de grootste Duitse showroom van Nederland: 3.000m2.

banner pointer
banner pointer
kom langs 1

Showroom bezoeken?

Maak een afspraak zodat u altijd een ervaren adviseur tot uw beschikking heeft.
Wij bellen u om samen een datum en tijd in te plannen.

kom langs 1

* Uw gegevens zijn veilig. ** Wij bellen alleen om de afspraak te bevestigen.

  • Duitse kwaliteitskeukens nergens voordeliger
  • Misschien wel het beste service apparaat van NL
  • Gratis keukenstyliste na aankoop bij u thuis

Beoordelingen van echte klanten

KüchenWelt Heerhugowaard
4.5
Gebaseerd op 1828 recensies
Erg blij met hoe alles is verlopen bij KuchenWelt. Een fijn gesprek met veel bruikbare tips in de showroom in Heerhugowaard. Ze nemen ruimschoots de tijd en laten je alle mogelijkheden zijn. Later bij de styliste in ons huis ook fijn alles na kunnen lopen. We kijken uit naar het moment dat de keuken staat!
Sander Houwaart
Sander Houwaart
1713891388
Na t lezen van vele positieve resenties een afspraak gemaakt bij Kuchenwelt.Top geholpen door Piet die een (voor ons ) keuken heeft getekend die precies bij onze wensen past.Afspraak met styliste is gemaakt ,daarna kan de planning voor plaatsing gemaakt worden.Heb er alle vertrouwen in.!!
Cees De Lange
Cees De Lange
1713887513
Fijne ervaring, in de showroom wordt er de tijd genomen om te kijken wat je wensen zijn wat gepaard gaat met een heerlijk diner.Akkoord gegaan met een top keuken.Stylist sturen ze aan huis voor de puntjes op de i en eventuele wijziging. Top service!
iliass T
iliass T
1713865093
Vorige week zijn wij naar Kuchenwelt in Heerhugowaard geweest.Wat zijn wij daar goed geholpen!Er werd goed naar onze wensen geluisterd en advies op maat gegeven.Op een geven moment kwam de big boss er bij om te vragen of alles naar wens was?En hij heeft ook even mee gekeken naar de de 3D tekeningen .Uiteindelijk zijn we er samen uitgekomen voor een mooie prijs voor een nieuwe keuken.Vandaag is de styliste langs geweest .Zij heeft alles opgemeten en we hebben samen nog wat aanpassingen gedaan.Ze was er vriendelijk en zeer geduldig.Ze gaf ons ook veel tips waar we echt wat aan hadden.Je kon duidelijk merken dat ze heel wat ervaring heeft.Van ons krijgt Kuchenwelt een absolute 5 sterren beoordeling!
Alles is goed! Geen één negatief punt.Het Kuchenwelt personeel denk goed mee en neemt de tijd, nadat onze keuken werd ontworpen in de showroom, kwam er ook nog een styliste op afspraak bij ons thuis langs. Zij gaf goed advies en heeft ons goed geholpen. Dankzij Kuchenwelt hebben we onze droom keuken.Ook zijn ze goed te bereiken en worden al mijn vragen goed beantwoord.Bedankt voor de goed service:)
Kaylee
Kaylee
1713783322
Ik ben op 30-03-2024 bij KüchenWelt in Heerhugowaard geweest om de keuken van mijn eerste woning te kopen. Bij binnenkomst werd ik gelijk vriendelijk in ontvangst genomen.Adviseur Danny liep met mij door het showroom om mijn droomkeuken te vinden, en dat was uiteindelijk ook gelukt! Ik twijfelde tussen twee kleuren voor de onderkasten, en het was heel handig dat ik beide voorbeeldkleuren mee kon nemen voor het maken van mijn keuze. Danny had vervolgens een mooie 3D tekening gemaakt van mijn droomkeuken en daar ben ik ontzettend blij mee!Na het kopen van mijn droomkeuken kwam ik er vlak daarna achter dat er een klein probleempje was met mijn keuken. Ik heb direct contact opgenomen en werd goed geholpen door de werknemers van KüchenWelt. Zij gaven aan dat het probleem opgelost kan worden zodra de keukenstyliste langs is geweest. Ik ben dus heel benieuwd wat de uiteindelijke oplossing zal zijn, maar heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen!Wat dus ook heel handig is, is dat er nog een keukenstyliste langs gaat komen om de keuken in mijn woning af te meten. Daarnaast heb ik begrepen dat we ook de kleurencombinatie nog een keer afgaan voordat mijn droomkeuken definitief wordt besteld!
Joyce Lam
Joyce Lam
1713728086
Got great advice, could do it in English. They were very friendly and helpful and accommodating to the point where they even offered to help me get rid of my current kitchen. Am looking forward to receiving my new kitchen they were so nice with providing a 3d rendering of.
Great service! We were treated very well, the staff is super friendly and helpful, Alexander designed the perfect kitchen for us and we're really looking forward to the delivery! Thanks a lot!
Andreea C
Andreea C
1713629828
Tot nu toe een goede ervaring.Het plaatsen moet nog gebeuren maar de styliste was erg behulpzaam.Wel even een drempel over om meteen te moeten beslissen. Nu afwachten wat het eindresultaat biedt
Arne Russchen
Arne Russchen
1713528179
Vorige week (zonder afspraak) naar Kuchenwelt in Heerhugowaard geweest om inspiratie op te doen. Hier ben ik ook zonder afspraak zeer vriendelijk geholpen door Jos die direct mijn wensen voor de keuken op papier schetste. De schets is daarna op het scherm in 3D tevoorschijn getoverd voor een beter beeld. Wat ik wilde hebben was vrijwel in één keer door Jos getekend en na een korte onderhandeling de keuken mogen bestellen voor een mooie prijs. De styliste komt nog langs (want zelfs dat zat inbegrepen) voor controle en advies, maar Ik kijk nu al erg uit naar de nieuwe keuken.
Mike
Mike
1713370589
mooie keuken voor een prima prijs
Thivi M
Thivi M
1713347790
Zeer tevreden met het 3d ontwerp van onze nieuwe keuken kan niet wachten tot in het echt te zien in ons huisje.
Zeer tevreden met het 3d ontwerp van onze nieuwe keuken kan niet wachten tot in het echt te zien in ons huisje.
Wat ben ik blij dat ik die advertentie van Küchenwelt heb opengeklikt toen ik op google ging zoeken naar keuken showrooms. Nu heb ik een keuken die exact aan mijn wensen voldoet & bovendien ook binnen mijn budget past. Wat ik vooral zo leuk vond aan mijn bezoek aan Küchenwelt is het feit dat de showroom echt heel anders is dan andere keuken showrooms. Er wordt met je meegedacht en wanneer de keuken aangepast moet worden aan je budget dan wordt er niet gesneden in de dingen die jij vooral zo leuk zou vinden om te hebben in je keuken. En dat laatste, daarmee heeft Küchenwelt mijn hart gewonnen.
Gul Doslu
Gul Doslu
1713260973
Hele positieve ervaring.De styliste is thuis geweest en heeft ons hele mooie adviezen gegeven.Kuchenwelt is in één zin: klantvriendelijk, klantgericht, meedenkend, vriendelijke medewerkers met een hart voor de zaak. Zie ons prachtige resultaat.
We hebben het hele proces als zeer prettig en professioneel ervaren. De medewerker kon direct visualiseren wat we bedacht hadden en het is nog mooier afgewerkt dan we ons konden voorstellen.( zelfs met alle ramen en uitzichten wat we in de keuken hebben ) .Goed professionele advies .Zelfs de styliste bij ons thuis geweest om samen mee te denken en noch extra checken of alles goed pastHele mooi prijs aangeboden.Er was alle tijd voor ons en heerlijke koffie met gebak aangeboden.We waaren zeer tevreden.Bedankt Kuchen Welt
Joanna Kampa
Joanna Kampa
1713121424
yasarr1
yasarr1
1713094147
Wij hebben vorige maand een keuken gekocht bij KuchenWelt. We zijn blij met het advies dat we gekregen hebben. Ook de styliste-service thuis is een mooie check of we de juiste keuzes hebben gemaakt of toch nog een aanpassing wensen.
Helene
Helene
1713087070
Onlangs hebben wij een afspraak gemaakt bij Kuchenwelt om een keuken te laten ontwerpen. Alexander heeft voor ons een keuken ontworpen waarbij rekening met al onze wensen rekening is gehouden. Daarnaast heeft hij meegedacht over bepaalde ideeën, waar we zelf niet aan hebben gedacht. Tijdens het maken van de tekening, kregen wij een heerlijk diner voorgeschoteld. Alexander kwam ons ophalen toen hij ons ontwerp voor de keuken had afgerond. Wij zijn positief verrast over het creatieve ontwerp, maar de uiteindelijke prijs lag boven ons budget. Het ontwerp is hier en daar aangepast om zo tot onze droomkeuken te komen die ook in het budget past.
Maikel Tolboom
Maikel Tolboom
1712910588
Vandaag hebben wij onze nieuwe keuken besteld bij Kuchenwelt. Na goed geholpen te zijn in Heerhugowaard door verkoper Piet, die ons veel opties liet zien qua frontjes, keukenblad en apparatuur etc. hebben wij onze keuze kunnen maken. Vanmorgen kwam keukenstyliste Rosalyn bij ons aan huis om de hele keuken op te meten en ons te adviseren qua kleur, indeling etc. Complimenten voor Piet en Rosalyn, hoe zij ons hebben geholpen, zodat wij uiteindelijk in de loop van dit jaar kunnen gaan genieten van een prachtige nieuwe keuken.
Theo van Rijn
Theo van Rijn
1712845780
A.ESHWAR
Eshwar Eshwar
Eshwar Eshwar
1712844325
Rosa Westerhuis
Rosa Westerhuis
1712774930
Vorige maand een nieuwe keuken gekocht bij Kuchenwelt. Tot nu toe erg tevreden. Er werd erg de tijd genomen en alle mogelijkheden werden goed uitgelegd. Vriendelijk personeel en ook word je voorzien van een hapje en drankje. Tijdens het tekenen van de keuken kregen wij omdat wij moesten wachten een bon om de auto te laten wassen ook erg netjes. Afspraak met styliste volgt nog. We kijken erg uit naar onze nieuwe keuken.
Sandra Stam
Sandra Stam
1712729887
Goed geholpen, duidelijk en betaalbaar. Ze hebben een heel duidelijk concept waardoor je precies weet waar je aan toe bent.
Amy X
Amy X
1712601988
Goed geholpen. En wederom geslaagd voor een mooie keuken. Nu voor mijn zoon en schoondochter.Wij worden altijd blij van deze keukenwinkel en slagen er altijd. Voor ons een echte aanrader. Wij zeggen zeggen tegen iedereen je moet naar Kuchenwelt gaan. Scheelt in prijs en goede service. En een styliste komt ook langs voor de exate inmeting, zelfs dan kan je nog aanpassingen aan de keuken maken.
Rita Kool
Rita Kool
1712470406
Zojuist mijn keuken door de styliste laten aanpassen en ontwerpen! Heel professioneel en meedenkend! Ik ben zo benieuwd naar de uiteindelijke resultaat van mijn keuken! Erg blij met haar input en komst!
MD Belal khan
MD Belal khan
1712270527
Wij waren op inspiratie jacht voor een nieuwe keuken en kwamen door alle goede recensies terecht bij küchenwelt in Heerhugowaard. We werd en hier hartelijk ontvangen en er werd ontzettend goed naar onze wensen geluisterd.(De recensies die we gelezen hadden klopte 🥳)Terwijl Dyon aan de teken tafel ging zitten konden wij op hun kosten de auto wassen. Helaas past onze werkbus niet door een wasstraat en konden we als we dat wilde boven plaats nemen en wat lekkers te eten en te drinken nemen. Toen Dyon klaar was met het tekenen van onze keuken kwam hij ons ophalen om het resultaat aan ons te laten zien. We waren helemaal tevreden en kwamen al snel tot het besluit om onze droom keuken te kopen. Over een paar weken komt de styliste langs. We kunnen niet wachten om de puntjes op de i te zetten.
Robin Nvt
Robin Nvt
1712254431
Hele goede service en een schone auto.Nemen ruim de tijd voor je.Zeer tevreden
Ernst Phielix
Ernst Phielix
1712229914
Zeer tevreden over de uitstekende service!!Mooie keuken uitgezocht. Medewerkers nemenRuim de tijd voor je wensen en denken met je meeMart Koning
Carrie Welting
Carrie Welting
1712177169
Onze ideale keuken samengesteld met behulp van een vriendelijke medewerker die goed naar onze ideeen luisterde en tips gaf. Zeker een aanrader !
Jenny Kennekens
Jenny Kennekens
1712159595
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en er is hele mooie keuken, die bij mij past, uitgekomen, zie foto’s. Fijn dat er ook een stylist bij betrokken is, zodat die kan helpen met de ideeën.De showroom bestaat uit twee verdiepingen en er is genoeg keuze, voor ieder wat wils. Hierdoor heb ik meerdere materialen naast elkaar kunnen leggend is er iets moois uitgekomen
xyyasmin
xyyasmin
1712155906
Maandje geleden naar heerhugowaard geweest om advies in te winnen voor een keuken. Leuk geholpen door verkoper Piet. Het was voorons een hele bijzonder ervaring. Einde van de ochtend hebben wij besloten om een keuken te kopen.Ook door de styliste Roselin goed geholpen . Zij heeft ons voorzien van goed advies en tips.Wij kunnen niet wachten tot de keuken geleverd zal worden.
Familie Loswijk
Familie Loswijk
1712138339
Heel blij met mijn nieuwe keuken! Hele fijne service, ze nemen ruim de tijd voor je. Ik raad ze zeker aan!
maaike hier
maaike hier
1712052233
Na de koffie met gebak werden we keurig geholpen met het samenstellen van onze keuken!
js_loader

KüchenWelt Voordelen:

icon euro 1

ALTIJD VOORDELIGER
GOEDKOOPSTE VAN NL

icon check

HOOGSTE KWALITEIT
DUITSE KEUKENS

icon house

BIJ U IN DE BUURT
HEERHUGOWAARD

Vector

VEILIG KOPEN
10 JAAR GARANTIE

KÜCHENWELT

BROCHURE

Kuchenwelt keukenbrochure

3D ONTWERPEN

KÜCHENWELT BROCHURE

kw sec4 col1 mockup

DUITSE KEUKENS HEERHUGOWAARD – KÜCHENWELT

Betaalbare Duitse keukens Heerhugowaard

KüchenWelt – keukens Heerhugowaard. Hier kunt u terecht voor de mooiste keukens, al duizenden tevreden klanten gingen u voor. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Doe inspiratie op, laat u adviseren en geniet van een gratis kopje koffie.

Wij staan al onze klanten graag bij met persoonlijk advies en de beste service. Wij hebben ruime openingstijden: wij zijn ook ’s avonds en op zondag open.

Ontdek de grootste Duitse keukenshowroom van Nederland: 3.000 m2!

Kuchenwelt keukens Heerhugowaard

Gratis AEG kookplaat met afzuiging

T.w.v. € 3.399 bij vrijblijvende offerte

kw sec9 icn01

Wij verslaan de prijs van elke concurrent

Uw droomkeuken kopen voor een droomprijs? Dan bent u bij deze keukenzaak in Heerhugowaard aan het juiste adres. Wij kunnen tot zo’n € 1.500 voordeel bieden ten opzichte van keukens van andere aanbieders. Voor betaalbare keukens Heerhugowaard en omgeving bent u hier aan het juiste adres.

kw sec9 icn02

Uw nieuwe keuken, tot in de puntjes verzorgd

In onze keukenwinkel in Heerhugowaard komen kwaliteit, design en techniek samen. Wij zijn uitstekend op de hoogte van alle trends en weten alles van apparatuur. Ontvang tijdens uw bezoek advies over bijvoorbeeld de beste hoogte van werkbladen of het inpassen van een eiland in uw nieuwe keuken. Wij zitten ook boordevol ideeën als het gaat om de perfecte inrichting!

kw sec9 icn03

Persoonlijke
service

Elke klant die onze showroom in Heerhugowaard bezoekt is een VIP. Maak een afspraak, zodat wij kunnen zorgen dat er een adviseur met ervaring klaar staat om u welkom te heten. Deze keukenexpert neemt dan ruim de tijd om u rond te leiden in de winkel en uw wensen en behoeftes te bespreken. Bekijk de keukens in onze showroom voor inspiratie en laat u adviseren.

kw sec9 icn04

Ontwerp op maat

Elke keuken die wij leveren is maatwerk. Bekijk onze keukenopstellingen daarom met de gedachte dat kleuren, materialen, afwerking enzovoorts eenvoudig aangepast kunnen worden. Wij maken een ontwerp dat volledig gebaseerd is op uw voorkeuren, want keukens moeten zo uniek zijn als hun gebruikers.

kw sec9 icn05

Tips droomkeuken 

Bereid uw bezoek aan onze winkel in Heerhugowaard goed voor, voor een optimale ervaring. Zorg dat u de maat weet van de ruimte waar de nieuwe keuken zal komen, en denk thuis alvast na over wat u belangrijk vindt. Bekijk ook eens ons gratis keukenboek, en laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden die daarin staan.

kw sec9 icn06

Unieke stylistenservice

Als u zeker wil zijn dat de keuken die u heeft besteld precies zo uitpakt als u in gedachten heeft, nodig dan na aankoop één van onze stylisten thuis uit. Tijdens zo’n gratis afspraak bekijkt de stylist of er met alles rekening is gehouden, en of er nog aanpassingen moeten worden gedaan.

Als blijkt dat er verbeteringen mogelijk zijn, worden die direct in het ontwerp verwerkt en de bestelling aangepast.

Maak een afspraak: keukens Heerhugowaard

U bent van harte welkom in onze showroom in Heerhugowaard. Wij tonen u graag de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken en helpen u met persoonlijk advies en een ontwerp op maat.

Tijdens een afspraak krijgt u hulp van een deskundige adviseur, die alle tijd neemt om elke vraag te beantwoorden.

Keuken adviseur Kuchenwelt

Keukens Heerhugowaard

Als u klaar bent om kennis te maken met een van onze adviseurs, nodigen wij u graag uit om een vrijblijvende afspraak te maken. Keuken kopen Heerhugowaard bij KüchenWelt is voor iedereen een feest!

Keukens Heerhugowaard

Als u klaar bent om kennis te maken met een van onze adviseurs, nodigen wij u graag uit om een vrijblijvende afspraak te maken. Keuken kopen Heerhugowaard bij KüchenWelt is voor iedereen een feest!