Een keukeneiland met een bar is een geweldige aanwinst voor elk huis. Het biedt niet alleen extra aanrecht- en voorbereidingsruimte, maar ook een plek om te eten en gezellig samen te zijn. Als u overweegt een eiland toe te voegen aan uw keuken, hier zijn de top 5 voordelen van een keuken met eiland en bar.

Als u bent zoals de meeste mensen, dan is uw keuken het hart van uw huis. Het is waar u kookt, eet, en samenkomt met familie en vrienden. Het is dus geen verrassing dat veel huiseigenaren op zoek zijn naar manieren om hun keuken functioneler en comfortabeler te maken.

Een populaire manier om dit te doen is door het toevoegen van een keuken met eiland en bar. Bekijk hier alvast eilandkeukens met bar en prijzen.

Keuken met eiland en bar

 

Dit zijn de 5 voordelen om daar nu voor te kiezen:

 

1. Groot blad en extra bereidingsruimte

Een van de grootste voordelen van een keukeneiland met een bar is de extra blad en bereidingsruimte die het biedt. Als u graag kookt of eten bereid, dan weet je hoe belangrijk het is om veel aanrechtruimte tot de beschikking te hebben.

Een eiland geeft de extra ruimte die nodig is om maaltijden of drankjes voor te bereiden en biedt extra opslagruimte voor al je kookbenodigdheden.

Keuken met bar aan eiland

 

2. Een plek om te eten en te praten 

Een ander groot voordeel van een keuken met eiland en bar is dat het een plek biedt voor familie en vrienden om te eten en gezellig samen te zijn. Als uw keuken klein is of geen apart eetgedeelte heeft, kan een eiland de perfecte oplossing zijn.

Voeg barkrukken toe zodat mensen aan het eiland kunnen eten terwijl u kookt of uw gasten vermaakt terwijl ze aan de bar genieten van een drankje.

Houten keuken met eiland en bar

 

3. Extra opslagruimte 

Naast extra aanrechtruimte biedt een keuken met eiland en bar ook extra opbergruimte. U kunt de planken en kasten gebruiken voor het opbergen van vaak gebruikte spullen of voor het uitstallen van decoratieve voorwerpen.

We hoeven u niet te vertellen hoe handig het is om extra ruimte te hebben. Al die pannen, borden en voorraad van eten moet toch ergens opgeborgen worden. Kasten en lades in een kookeiland zijn daar uitermate geschikt voor.

Keuken met bar in woonkamer

 

4. Verbeterde keuken functionaliteit 

Een kookeiland met een bar kan ook de algehele functionaliteit van uw keuken verbeteren. Als uw keuken is klein of slecht aangelegd, dan kan een eiland helpen om meer efficiëntie te creëren door het verstrekken van extra opslagruimte.

En als u vaak gasten ontvangt, kan een extra grote gootsteen of fornuis op uw eiland bijzonder handig zijn om grote maaltijden te bereiden of meerdere mensen tegelijk te bedienen. Ook kunnen deze gasten plaatsnemen aan het eiland met bar.

Eilandkeuken met bar

 

5. Verbeterde keuken esthetiek 

Last but not least, een van de beste voordelen van het hebben van een keukeneiland met een bar is dat het de algemene esthetiek van uw keuken verbetert.

Een aantrekkelijke en goed ontworpen eiland dient als het middelpunt van uw hele keuken en helpt de verschillende elementen van een ruimte te bundelen.

Bovendien kan het toevoegen van een eiland uw kleine keuken groter doen lijken. Ook met kleuren werken die de ruimte groter laten lijken helpt mee.

Zwarte eiland keuken met bar

 

Keuken met eiland en bar bij KüchenWelt

Een keuken met een eiland en bar kan u voorzien van extra aanrecht- en voorbereidingsruimte, een plek om te eten en te socializen, en extra opbergruimte.

Als u overweegt een eiland toe te voegen aan uw keuken, bekijk dan zeker de mogelijkheden bij KüchenWelt. We hebben een breed scala aan stijlen en maten om uit te kiezen, om de perfecte aanvulling voor uw huis te vinden.

Met oneindige mogelijkheden qua opstelling, ontelbare kleuren en 100% slagingskans, bent u bij KüchenWelt gegarandeerd voorzien van een prachtige Duitse keuken.

Keuken met bar

 

Ontdek uw keuken met eiland en bar

In onze 3.000m2 Duitse showroom laten we graag zien wat de mogelijkheden zijn. Zo ervaart u direct hoe prettig deze opstelling is.

Vanwege de drukte is het wel raadzaam om een afspraak te maken. Zo staat er gegarandeerd een adviseur voor u klaar.