GREEPLOZE KEUKENS

Bekijk de KüchenWelt greeploze keukens. Uw ervaren KüchenWelt adviseur helpt graag om de keuken volledig naar uw eigen wens in te richten. Opstellingen, kleuren, materialen en apparatuur zijn altijd aanpasbaar.

KüchenWelt Heerhugowaard
4.4
Gebaseerd op 426 beoordelingen
Zeer vakkundig geholpen met het ontwerpen van onze nieuwe keuken.Erg blij met het ontwerp.
Petra Rhodens-Homan
Petra Rhodens-Homan
11:42 22 Nov 20
Vorige week volgens afspraak een goed advies gehad en de nieuwe keuken uitgezocht.Onze adviseur Joop heeft een goed plan neergelegd.Er werd alle tijd genomen om samen tot een goed eind resultaat te komen.Tot nu toe dik tevreden.Nog ongeveer 12 weken wachten voor het eindresultaat.
Danny Laan
Danny Laan
19:24 19 Nov 20
Zonder afspraak naar binnen gelopen maar toch werden we vriendelijk geholpen. Er werd goed geluisterd naar wat wij wilden en uiteindelijk zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Volgende week komt de styliste de puntjes op de I zetten waarna de keuken besteld kan worden. We hopen dan na +/- 12 weken de trotse bezitter te zijn van een prachtige keuken. We zijn zeer tevreden over de medewerkers van KuchenWelt Heerhugowaard
van de Reep
van de Reep
13:21 19 Nov 20
Goed geholpen, werd goed meegedacht en ook praktische tips..
Linda Hoogland
Linda Hoogland
17:07 18 Nov 20
Vandaag supergoed geholpen door Sharona om onze keuken te realiseren .........kan niet wachten op t eindresultaat 😀😀😀
Irma Koreman
Irma Koreman
13:45 18 Nov 20
We werden gastvrij ontvangen. Eerst even rond gekeken en ideeën besproken waarop er ook gelijk een mooie schets van de ruimte en keuken werd gemaakt. Voor het inmeten komt er nog een styliste en mag je ook nog wijzigingen doorvoeren. Goed bereikbaar voor vragen.
Paul & Nicole van Dam
Paul & Nicole van Dam
10:12 18 Nov 20
Zaterdag mijn droomkeuken besteld bij kuchenwelt. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en meegedacht. Ondanks weinig transparantie in de offerte en de te leveren apparaten heb ik er Tot zover een heel positief gevoel erover.
Katja Assen
Katja Assen
15:53 17 Nov 20
In oktober leuk gesprek gehad met rinze hij nam uitgebreid de tijd en wij zijn hier goed in geadviseerd, uiteindelijk hebben wij de keuken afgetikt. Aankomende december hebben wij de afspraak met de keukenstyliste, wij zijn benieuwd hoe dit verder verloopt en zullen zeker verslag doen als de keuken uiteindelijk geplaatst is tot zover zijn wij zeker tevreden.
bob ten boekel
bob ten boekel
20:15 15 Nov 20
We werden gastvrij ontvangen met koffie en hebben na een korte rondleiding een afspraak gemaakt voor een nadere orientatie. Tijdens dit gesprek hebben we onze wensen kenbaar gemaakt. We waren dan ook nieuwsgierig naar de 5 gratis apparaten. Uiteindelijk kwamen tot een weloverwogen beslissing en kregen we ook de uitnodiging om mee te eten.We gingen voldaan naar huis met diverse tekenigen en toezeggingen. Aanstaande vrijdag komt de stylist en geven we onze wensen door. Het voordeel van de tijd tussen een eerste concept en de komst van de stylist is dat jezelf kan nadenken over de details die je wilt veranderen.
Mar Rob
Mar Rob
20:03 15 Nov 20
Keuken besteld , nu afwachten op de styliste..
cees den dunnen
cees den dunnen
21:36 14 Nov 20
Goed geholpen, goed de tijd gekregen om onze wensen duidelijk te maken, snel een email reactie gekregen (binnen 2 werkdagen) wel een zeer korte termijn van aanbetaling storten.(vandaar de 5 sterren).
johan de bie
johan de bie
12:22 14 Nov 20
Na twijfelen om bij nog een andere keukenleverancier een offerte te laten opmaken, dan bij de leverancier die gekoppeld is aan onze bouwer, toch een afspraak gemaakt bij KuchenWelt. 7 november hadden we een afspraak met Jos en hij heeft ons overtuigd om de keuken bij hun ook af te nemen. Jos nam ruim de tijd en begreep wat wij voor ogen hadden. Tevens waren wij ook blij met het uiteindelijke offerte bedrag. Ben benieuwd hoe de afspraak met de styliste zal verlopen. Heb er in ieder geval zin in. Tevens ben ik benieuwd naar de 3D tekening, die hoop ik nog te krijgen.
Theresa Versteegt
Theresa Versteegt
10:49 13 Nov 20
Styliste was top. We namen ontzettend veel tijd in beslag, maar ze gaf alle tijd die wij nodig hadden om te komen tot 'de perfecte' keuken! Nu nog even wachten tot alles binnenkomt en geplaatst wordt.
Nina Smiles
Nina Smiles
16:03 11 Nov 20
Zijn hartelijk ontvangen door de gastheer. Onze zoon van 11 was ook mee echter die was meteen verkocht aan de race opstelling met formule 1 en hebben we bijna niet meer gezien. Eerst een rondje gelopen om ideeën op te doen maar vervolgens al gauw met een adviseur gekeken wat de mogelijkheden waren. We hadden een bepaald idee, wat werd uitgewerkt maar uiteindelijk kwam er ook nog een alternatief van de adviseur. Dit gaf ons nieuwe inzichten en waren eigenlijk meteen verkocht. Het was de bedoeling dat we niet meteen een keuken zouden kopen maar uiteindelijk wel gedaan. Ondertussen werden we voor zien van hapjes en drankjes , hebben we onze auto nog gewassen bij een wasstraat. Uiteindelijk 5 uur later hadden we na onderhandelen een prima deal gesloten. Dus kan jullie zeker kuchen welt adviseren wat betreft het hele kooptraject. Neem wel de tijd om alles rustig administratief af te handelen want dat had bij ons wel wat feedback nodig. De backoffice is echter prima om je vragen te stellen en krijgt zeer snel antwoord. Kortom....goede ervaring en kijken uit naar onze keuken!Familie Meijns
JLM Fire games
JLM Fire games
18:13 09 Nov 20
Goed geholpen, goede sfeerGoede indruk van onze keuken gekregen en zeer goede prijs
Hilda Vellinga
Hilda Vellinga
18:26 06 Nov 20
Ben hier een week geleden geweest om een keuken te kopen. Er staan een paar showroom keukens om te kijken. Dit zijn er niet heel veel.De verkoper neemt alle tijd voor je en luistert goed naar wat je wilt. Er zijn heel veel voorbeelden aanwezig van kleuren keukens en werkbladen waaruit je kunt kiezen. Wat ik zelf heel fijn vondt was de ongedwongen sfeer. De prijs van de keuken was uiteindelijk ook heel redelijk. Na de koop kijkt de stylist nog eens heel goed of alles klopt. In mijn geval klopte het niet helemaal, maar dit is keurig opgelost. Ook gaf ze nog wat goede tips. Nu de keuken nog. Afwachten. Ik kijk er naar uit!! Bedankt!
bernard stoopman
bernard stoopman
09:12 05 Nov 20
Ik ben op advies van mijn collega naar dit adres gegaan vanwege de tijd die zij nemen voor een goede uitleg.Heb vervolgens na 2.5 uur de winkel verlaten met een goed gevoel van de aankoop van mijn mooie zwarte keuken.Ga vlgd week met mijn dochter heen.Voelt vertrouwd en wat is er fijner dan een deskundig adviseur.Echt een aanrader!Groet , Antoinette
Antoinette Wittenberns
Antoinette Wittenberns
18:16 04 Nov 20
Superfijn geholpen bij Kuchenwelt in Heerhugowaard, prima vakbekwame meedenkende adviseurs met duidelijke adviezen.
Jos Bennes
Jos Bennes
20:26 03 Nov 20
De stylistes die langskwamen weten echt waar ze t over hebben, denken mee en weten van meten!!
Frida Kuiper
Frida Kuiper
14:38 02 Nov 20
wij zijn goed geholpen afspraken nagekomen en noch meer dan dat stijlisteheeft ook netjes werk geleverd keuken werd netjes afgeleverd ik heb hem zelf geplaatst en staat er iedere dag te kooken wij zijn erg blij dezestap te heebben genomen het siesteem is grandioos en sluit ook netjes hier word je echt vrolijk van!!!de groetjes van twee blije klanten
Kees Konijnenburg
Kees Konijnenburg
12:17 30 Oct 20
Mooie zaak
jan dusseljee
jan dusseljee
07:42 30 Oct 20
Hoewel de keuken nog geplaatst moet worden hebben wij op vrijdag 23 oktober een goede ervaring gehad met een vriendelijke Joop de Jong die zich voortreffelijk heeft ingezet.Zijn heel blij dat er een styliste komt om alles nog een keer door te nemen.
Hans van Dongen
Hans van Dongen
10:44 27 Oct 20
Mijn man en ik zijn uitstekend geholpen door een nederlands sprekende adviseur die echt de tijd nam om naar ons beide te luisteren zodat hij onze wensen goed in kaart kon brengen. De beste prijs-kwaliteit verhouding is hier te krijgen.
Niloo Ahmadi
Niloo Ahmadi
22:19 26 Oct 20
Een overzichtelijke winkel en je wordt heel vriendelijk geholpen. Alles kan naar eigen keuze worden vastgesteld. Na de aankoop komt er nog een styliste bij je thuis om de puntjes op de i te zetten.Prima keuze om je keuken daar te kopen.
Rodney Weverling
Rodney Weverling
08:49 25 Oct 20
Bep De Leeuw
Bep De Leeuw
17:23 24 Oct 20
wat een oriëntatie gesprek had moeten wezen!!!!werd een keuken kopen, Super geholpen door de verkoper. Na een prachtige schets en 3d tekening wisten we het zeker...
kris kloos
kris kloos
12:19 23 Oct 20
Hayat Billet
Hayat Billet
07:05 23 Oct 20
3 jaar terug de eerste keuken gekocht in Heerhugowaard toen de winkel net open was. Er stonden maar een paar keukens opgebouwd. Toen al goed geholpen en een mooie keuken uitgezocht! Nu een nieuw huis gekocht dus wederom naar Kuchenwelt. Weer goed geslaagd ! Superblij met de uitgezochte keuken😊
Arnoud Wijtman
Arnoud Wijtman
18:16 22 Oct 20
Top bedrijf,Zonder afspraak binnen gewandeld en gelijk geholpen.Goede service en een mooie keuken besteld. Tevreden klanten.
R T
R T
17:15 22 Oct 20
Mooie showroom met vele modellen en een gemoedelijke sfeer .Wij hadden wel een afspraak en werden voor tijd al geholpen . Mijn vrouw zag al snel mooie fronten waar we toen voor zijn gegaan maar toen alles op papier stond was hij wel wat boven ons budget maar na en praatje met zijn baas kwam Jos met zo'n prijs dat we hem niet konden laten lopen . Dus hebben we hem gekocht en ik heb net een afspraak gemaakt met de styliste om de puntjes op de I te zetten . Onze ervaring was zeer positief en gastvrij dus aan te bevelen.!!!!!!!!! Ook toen er een paar dingentje niet goed waren zijn we goed en snel geholpen.
Aat Gorissen
Aat Gorissen
13:26 22 Oct 20
Wij hadden een aantal maanden geleden een afspraak bij Kuchenwelt omdat we een nieuwe keuken nodig hebben.We hadden een afspraak met Jos en hij heeft ons goed geholpen met het uitzoeken.D.m.v. interactieve blokken kan je zien op een scherm hoe je keuken eruit komt te zien.. erg gaaf!Nu nog wachten tot we de afspraak hebben met de keuken styliste zodat de keuken hopelijk snel geplaatst kan worden!Ik kan niet wachten.
funlovinglovers
funlovinglovers
16:46 21 Oct 20
Hele fijne service. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor ons en er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht!
Gabrielle de Guzman
Gabrielle de Guzman
21:19 20 Oct 20
Na even nadenken toch een afspraak gemaakt bij Kuchenwelt voor een nieuwe keuken. Via de website een verzoek ingediend en de volgende dag werd er al gebeld om de afspraak definitief te maken. Ook daarna werd er nog gebeld om te controleren of de afspraak door kon gaan, erg netjes.De ontvangst in de showroom was erg vriendelijk en al snel zaten we met koffie, thee en gebak met de zeer deskundige en behulpzame Pedro aan tafel.Onze ideeën en zijn deskundige adviezen hebben tot een mooi ontwerp geleid.We waren het niet van plan maar zijn toch met een getekende overeenkomst en een goed gevoel de showroom uitgelopen.Nu de afspraak met de styliste om de laatste zaken definitief te bespreken en dan wachten op het moment dat de keuken geleverd wordt.
Aart van Steenbergen
Aart van Steenbergen
13:30 19 Oct 20
Nadat we een flink stuk gereden hadden kwamen we in gesprek met Jos. Jos liet al snel zien dat hij weet waar hij over praat en hoewel we het niet gelijk eens waren met elkaar zijn we er toch heel goed uitgekomen. We verlieten de winkel met onze handtekening onder een koopcontract, we hopen snel onze mooie ( betonlook) keuken te ontvangen.Vr gr Fam de Roo
Cassandra de Roo
Cassandra de Roo
17:07 18 Oct 20
Fantastische ervaring! Samen met mijn man en verkoper Leo een prachtige keuken samengesteld. Wat een geduld en gastvrijheid.Vandaag de laatste dingen samen met keukenstyliste Stephanie kort gesloten. Geeft ook fijn advies en denkt mee. Een aanrader wij hebben er ook alle vertrouwen in dat wij in januari een prachtige keuken hebben.
Helen Ruijter
Helen Ruijter
13:51 16 Oct 20

 

Greeploze keukens

Als je houdt van strak, minimalistisch design, dan is een greeploze keuken iets voor jou. Een keuken zonder handgrepen ziet er rustig en ruimtelijk uit. Normale grepen kunnen een mooi element toevoegen aan een keuken, maar voor zoveel mogelijk gladde oppervlakken ga je greeploos. Keukens in deze stijl zijn dan ook erg in trek op dit moment.

 

Twee types greeploos

Greeploze keukens zijn in te delen in twee types: echt greeploos en semi-greeploos. Bij de eerste zijn de lades en kasten helemaal niet voorzien van handgrepen.

Bij een semi-greeploze keuken is de handgreep slim weggewerkt, zodat je hem bijna niet ziet. Dat kan op verschillende manieren. Een sleuf in het blad van de deur gefreesd, bijvoorbeeld, of een greep die deel van de lijst lijkt.

Bij een echt greeploze keuken heb je bij elke deur een greeplijst nodig. Je moet immers ergens de deur kunnen vastpakken, de greeplijst geeft je die plek. Dat vermindert wel de hoeveelheid kastruimte.

Greeplijsten kunnen een designelement aan de keuken toevoegen. Kies bijvoorbeeld een contrastkleur voor je greeplijsten, voor een elegant lijnenspel. Of wat te denken van matte deurtjes en glanzende lijsten, of omgekeerd?

Bij het totaal ontbreken van grepen zijn er minder plekken waar vuil zich kan verzamelen. Er kunnen echter wel sneller vingerafdrukken op de voorkant van kastdeuren en lades komen. Een vingerproof coating biedt daarvoor uitkomst.

Het kan (ondanks de greeplijsten) lastiger zijn om de deurtjes goed te pakken te krijgen; een oplossing daarvoor is een push-to-open systeem. Je drukt op een deurtje en door middel van een springveer gaat het open. Het voordeel is dat bij een dergelijk systeem lades en deuren ook afgeremd worden bij het sluiten; een kastdeur of lade die uit je handen glipt gaat alsnog rustig dicht. Een push-to-open systeem maakt een keuken wel iets duurder, maar voelt dan ook erg luxe.

Qua uiterlijk doet een semi-greeploze keuken niet onder voor zijn broer. Het voordeel van het ontbreken van greeplijsten is dat de keuken er net wat strakker uit kan zien. Je hebt bovendien iets grotere kasten en lades; het is maar een paar centimeter verschil, maar het kan uitmaken.

Als je dit type keuken overweegt, bedenk dan of je de verborgen grepen goed schoon kunt maken. In sleuven kunnen kruimels terechtkomen, bijvoorbeeld. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar ga bij jezelf na of dat voor jouw huishouden zou werken.

 

Praktisch

Een keuken zonder uitstekende handgrepen is niet alleen aangenaam om naar te kijken. Ook praktisch zijn er voordelen. Je keuken ziet er niet alleen groter uit, er is echt meer ruimte. Je kunt je niet aan een knop of handvat stoten.

Het scheelt bijvoorbeeld als je je hoekkeuken greeploos samenstelt: daar zou je bewegingsvrijheid verliezen door uitstekende greepjes aan twee kanten. Je wil niet, als je je omdraait, met een kledingstuk achter een handgreep blijven hangen!

Een keuken met push-to-open systeem kan bovendien handig zijn voor mensen die moeite hebben met grijpen, zoals mensen met artrose in de handen.

 

Design

De ruimtelijke uitstraling van een greeploze keuken is een deel van de allure. Dat effect kun je versterken door te kiezen voor een lichte kleur. De gladde oppervlakken kun je benadrukken door voor een glanzende afwerking te kiezen.

Een witte hoogglans keuken, greeploos uitgevoerd, maakt dus optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en laat de keuken beduidend groter lijken. Maar als je juist van donkere kleuren houdt en/of beperkte ruimte hebt, kun je door de grepen weg te laten daarvoor compenseren.

Een greeploze keuken doet meestal modern aan, maar dat hoeft natuurlijk niet. Als je van een romantische of landelijke stijl houdt kun je nog steeds profiteren van het gemak van greeploos.

Keukens van Küchenwelt worden ontworpen naar jouw wensen; vraag de verkoper naar de mogelijkheden.

Naderhand komt er altijd een styliste bij u thuis om te bekijken of de keuken goed in uw huis past. Zo is een parel een greeploze keuken gegarandeerd.