Wilt u een nieuwe keuken aanschaffen? Dan dient u rekening te houden met de levertijd keuken. Dit is de tijd die nodig is om uw keuken helemaal naar wens te krijgen en bij u te bezorgen.

Er zijn echter veel factoren die deze levertijd kunnen beïnvloeden, waardoor u misschien weer een andere tijd moet wachten totdat de keuken bij u in huis staat. Maar wat moet u hier dan allemaal over weten?

Na het lezen van onderstaande informatie kunt u overgaan tot de daadwerkelijke aankoop en weet u direct waar u aan toe bent.

 

Wat is de levertijd van een keuken?

De levertijd keuken is de tijd die nodig is vanaf het moment van bestellen tot het leveren van de keuken en de eventuele montage die u heeft gekozen.

Het is hierbij verschillend per bedrijf hoelang u dient te wachten totdat uw keuken geleverd is. De gemiddelde levertijd keuken ligt op 12 weken.

Er zijn altijd keukens te vinden die van een kortere levertijd zijn voorzien, maar als u het op maat gemaakt wilt hebben en verschillende extra apparaten aanschaft, kan de levertijd oplopen tot enkele weken.

Hierover wordt altijd met u gecommuniceerd over de verwachtingen.

 

Levertijd keuken

 

Snelle levertijd keuken

Sneller een keuken dan 12 weken? Dit valt onder de noemer korte levertijden.

Soms zijn er mogelijkheden om een voorraad keuken te leveren. Dit zijn modellen die opgeslagen staan in ons magazijn. Als deze keukens aan uw criteria voldoen, kunnen deze met enkele dagen worden uitgeleverd.

Een snelle keuken levertijd is dan gegarandeerd. Vraag aan de adviseur naar de mogelijkheden.

 

Belangrijke factoren om rekening mee te houden

Er zijn een aantal factoren die de levertijd keuken aanzienlijk kunnen veranderen. De snelle levertijd keukens komt bijvoorbeeld wanneer u voor een standaardmodel kiest, waarbij de kleuren en alle andere zaken al voor u uitgezocht zijn. De mogelijkheden op dit gebied kunnen altijd besproken worden met een professional.

Als u er echter voor kiest om de kleur van de keuken te veranderen, een ander materiaal keukenblad erbij te voegen en meerdere apparaten erin te laten plaatsen, kunt u erop rekenen dat het enkele weken extra kost.

Echter zijn er nog meer factoren die ervoor zorgen dat de levertijd langer wordt dan alleen de kleuren en het keukenblad van uw keuken.

De levertijd keuken hangt bijvoorbeeld ook af van het volledige bestelproces. U wilt immers genieten van een foutloos bestelproces, waardoor er voldoende tijd voor beschikbaar gesteld dient te worden.

Daarnaast leveren uitsluitend Duitse keukens, welke altijd de beste prijs hebben. Dit zorgt ervoor dat de gemiddelde levertijd keuken kan veranderen.

Ook hiervoor neemt de winkel voldoende tijd, zodat u zeker weet dat alle onderdelen van uw nieuwe keuken geleverd zijn aan het einde van de levertijd. Het vervoeren en de uitlevering kunnen ervoor zorgen dat u iets langer moet wachten. De professional wil dit namelijk ook op de juiste manier voor u verzorgen.

 

Dit kunt u zelf al regelen

Wilt u ervoor zorgen dat de keuken sneller bij u geplaatst is? Dan kunt u de mogelijkheden met een ervaren adviseur in de showroom bespreken. Er zijn namelijk soms manieren waarop u de keuken sneller in huis hebt staan.

Neem naar een afspraak altijd uw wensen mee. Wat zijn de exacte afmetingen? Welke kleuren zijn gewenst? Welke apparatuur wilt u? Overigens zijn de keuzes die u in de showroom maakt pas definitief als onze keuken styliste is geweest.

Wanneer de keuken geplaatst wordt, dient alles opleverbaar te zijn. Deze voorbereiding hoeven we als KüchenWelt niet meer te doen, waardoor u kunt genieten van de professionele plaatsing en de keuken snel in gebruik kunt nemen.

We kunnen altijd met u meekijken naar de voorbereiding, zodat u er zeker van bent dat u geen onnodig werk doet en kunt genieten van de voordelen en een snelle levertijd keukens.

 

Snelle levertijd keuken

 

Tip levertijd keuken

Om een keuken met 12 weken levertijd te ontvangen is een showroom bezoek op korte termijn essentieel. De adviseurs brengen uw wensen in kaart en gaan bij akkoord direct voor u aan de slag.

Mogelijkheden voor een snellere levering keukens bespreken we direct.

Laat uw wensen in kaart brengen en bespreek de mogelijkheden direct voor de beste levertijden keukens. Plan een vrijblijvende keuken afspraak.