Grohe kokend waterkraan? Steeds meer huishoudens stappen over op een kokend waterkraan. Eenmaal in huis kan men al snel niet meer zonder.

Het gemak is dan ook ongelooflijk groot: in een handomdraai een kop thee, een pan kokend water om de groenten te blancheren of de pasta te koken, die tomaat te ontvellen, en ga zo nog maar even door. De Grohe kraan is hier uitermate geschikt voor!

Grohe kokend waterkraan

 

Met de Grohe kokend waterkraan op elk gewenst moment

De kokendwaterkraan is echt zo’n voorbeeld van een apparaat waarvan je nog niet wist dat je het miste tot dat je het in huis had. Het is bovendien en energiezuinige voorziening! Want het is afgelopen met het wachten tot de straal water eindelijk warm wordt en dat scheelt een heleboel water, tijd en ergernis.

 

 

Zuinig met energie

Ook is de kraan zuiniger met energie dan wanneer je water in een waterkoker of op een kookplaat opwarmt. Kortom, een win/win situatie die u niet meer zult willen missen! Als u eenmaal het gemak van de Grohe kokendwaterkraan hebt ervaren kunt u zich een leven zonder niet meer voorstellen, zó handig is hij.

 

Grohe kookkraan: Kwaliteit van een topmerk

Als hét topmerk op het gebied van keuken- en badkranen biedt Grohe natuurlijk precies de kokendwaterkraan die u wenst. Het spreekt vanzelf dat de kraan van topkwaliteit is, zoals u van Grohe gewend bent.

 

Grohe kraan kokend

 

 

De krachtpatser: Grohe Red kokend waterkraan

Niets is zo handig als de Grohe Red kraan want met deze kraan heeft u naar keuze direct kokend heet water, warmwater koud water ter beschikking.

De boiler van 5,5 liter past gemakkelijk in het keukenkastje en is altijd startklaar. Hij is groot genoeg voor de dagelijkse behoefte aan kokend water.

Dankzij de isolerende buitenlaag verbruikt de boiler zeer weinig energie. Na het tappen van kokend heet water warmt de boiler zich ook weer vliegensvlug op. U hoeft dus nooit bang te zijn om zonder heet water te zitten.

 

Grohe red kokend waterkraan

 

Vakantiestand op de Grohe kokend waterkraan

Gaat u wat langer van huis, dan is de boiler eenvoudig op de vakantiestand te zetten. Dan verbruikt uw heetwaterkraan helemaal geen energie meer.

Na terugkomst zet u de boiler met een simpele druk op de knop weer aan. In korte tijd is het water weer op temperatuur en kunt u heel snel weer gebruik maken van het kokende water.

 

Sneller klaar met koken met de Grohe heet waterkraan

Omdat u geen water hoeft te koken ontstaat er ook minder damp in de keuken en bovenal bent u veel sneller klaar met koken.

Eenmaal gewend aan het gemak honden Grohe Red kraan wilt u nooit meer iets anders. doordat de bediening zeer gebruiksvriendelijk is en geheel veilig, is de kraan een aanwinst alle leden van het gezin plezier van zullen hebben.

Kokend water is alleen na Het verrichten van een speciale handeling bereikbaar, waardoor er geen gevaar is voor ongelukken met kinderen als zij de kraan gebruiken.

 

Grohe kraan werkend

 

Grohe Red is gericht op gemak

Grohe Red 3 in 1 is een kraan die gericht is op gemak, duurzaamheid en veiligheid in de keuken. Deze Grohe heet waterkraan heeft dan ook een groot aantal handige functies die zorgen voor extra gemak in de keuken.

 

Fluisterstil kokend water met de Grohe heet waterkraan

In tegenstelling tot sommige andere merken is de kokendwaterkraan van Grohe fluisterstil. De stille stroom water sputtert en spettert niet en is daardoor niet alleen veilig maar ook geruislozer dan andere kranen.

 

Gebruik de Grohe red kraan voor thee, pasta of sterilisatie

Met de Grohe Red heb je direct kokend heet water uit de kraan. Of het je nu gaat om een pot thee, het hygiënisch uitkoken van een babyflesje of om het vullen van een pan om pasta te koken, deze kraan biedt alle gemak en veiligheid.

 

Kokend, warm en koud water uit één kraan

Daarnaast kun je koud of warm water laten stromen uit je Grohe Red kokendwaterkraan. Alles dus uit dezelfde kraan, maar via gescheiden systemen, zodat veiligheid altijd voorop staat en je geen enkel risico loopt. Weinig ruimte beslag, optimaal gemak en absoluut veilig.

 

Kokend waterkraan Grohe, de boiler

De Grohe Red heeft een energie-efficiënte Titanium boiler van 5 en een halve liter die onderin je keukenkastje klaarstaat om jou van kokend heet water te voorzien. Met een klasse A is hij bijzonder energiezuinig. De hoogte van de boiler is 49 cm En de diameter 21 cm. Dankzij de rustige straal treedt er geen gespetter op, dus geen risico voor de handen. Kies uit verschillende elegante modellen, die werkelijk een sieraad voor je keuken zijn.

 

Wat zijn de voordelen van de Grohe kokendwaterkraan?

De voordelen van de Grohe kokend waterkraan zijn talrijk, zoals inmiddels wel duidelijk zal zijn. We zetten de belangrijkste voordelen nog even op een rijtje:

– Meteen kokend heet water uit de kraan
Dit is natuurlijk hét grote voordeel en de reden waarom u kiest voor een Grohe kokend waterkraan.

– Een kinderbeveiliging, dus veilig voor kinderen
Kleine kinderen hebben nu eenmaal de neiging om op de meest onverwachte momenten de meest onverwachte dingen te doen. Zou een kleintje op het aanrecht klimmen de kraan opendraaien komma of wellicht op een krukje stappen zo bij de kraan kunnen komen dan hoeft u niet bang te zijn dat het zijn handjes verbrandt.

Het kokende water komt alleen tevoorschijn na het indrukken van een knop, de ChildLock. Natuurlijk blijft het altijd zaak om kinderen in de gaten te houden, zeker als zij zich in de keuken bevinden, maar het risico op ongelukken door het kokende water is dankzij de kinderveilige vergrendeling geminimaliseerd. Veiligheid boven alles!

– Laat u de knop los dan stopt de hete straal direct
De straal kokend water blijft nooit zomaar doorstromen. Zodra u de knop loslaat stopt de straal automatisch. Is er dus, om welke reden ook, paniek, dan blijft het kokende water niet uit de kraan stromen. Ook dit is een veiligheidsmaatregel.

– Een rustige straal zonder gespetter
Het hele water komt rustig uit de kraan stromen. Dit betekent dat u niet hoeft te vrezen voor hete spetters op de handen als u gebruik maakt van de Grohe heetwaterkraan. Wel zo veilig en comfortabel!

– Een kraan voor zowel koud, warm als koud water
Het gemak van 3 in 1 geeft comfort en ruimtewinst in de keuken. Dankzij het veilige gescheiden toevoersysteem hebt u gloeiend heet, warm én koud water uit één en dezelfde kraan. Zo kunt u in een handomdraai kookwater klaarzetten. uw handen wassen en een glas koel water drinken. Dit alles zonder één enkele seconde oponthoud.

– Grohe kookkraan: Ook verkrijgbaar als Mono
Ook de Mono behoort tot de mogelijkheden. Dat is een model heetwaterkraan (alleen kokend water) die naast uw bestaande kraan gemonteerd kan worden.

Een goed idee als u zelf al een mooie kraan hebt in de keuken, die u graag wilt behouden. Zo kunt u uw eigen kraan behouden en toch ook direct kokend water wilt kunnen tappen.

– Geen waterkoker meer nodig met de Grohe warmwaterkraan
U hebt geen waterkoker meer nodig. Dat betekent dus meer ruimte op uw werkblad en nooit onnodig teveel water koken (en dus minder verspilling). Met een Grohe heet waterkraan is de waterkoker verleden tijd!

– Kokend waterkraan Grohe: Zuiniger met energie dan kookplaat of waterkoker
Een waterkoker is een onhandig apparaat dat plaats inneemt op het aanrechtblad en dat bovendien kan omvallen, met alle gevolgen van dien. Daar komt nog bij dat je met een waterkoker altijd teveel water kookt en dat is niet bepaald duurzaam.

En wat betreft de snelheid waarmee het water kookt? Een waterkoker kookt het water weliswaar snel maar is in snelheid niet te vergelijken met de directe beschikbaarheid van kokend water uit de Grohe kokend waterkraan.

– Grohe kookkraan: Diverse modellen en kleuren mogelijk.
Er is altijd een Grohe heet waterkraan die past bij uw keuken en bij uw smaak. Kies dus de kraan die u het mooist vindt. In werking en kwaliteit maakt het niets uit.

 

Kokend waterkraan Grohe

 

De Grohe Red Mono: Voor als u al een mooie designkraan hebt

Heb je al een mooie design kraan Wil je die liever niet vervangen? Kies dan voor de kleine Grohe Red Mono. Dit de perfecte oplossing als je al een kraan hebt die je graag wilt houden. De Mono geeft alleen kokend heet water en past naast je bestaande kraan. Hij is er in chroom en in rvs look.

 

De Grohe red compact

Voor wie weinig ruimte heeft is de Grohe red compact een uitkomst. De boiler is iets kleiner en past in ieder gootsteenkastje. Dé oplossing voor kleinbehuisden die toch graag willen genieten van kokend water ‘on demand’. De boiler heeft nog altijd een capaciteit van 3 liter kokend water. Let op: Het warme en koude water zal bij deze kraan uit het bestaande leidingwerk moeten komen want deze kraan produceert alleen kokend water.

 

Welke modellen en uitvoeringen Grohe keukenkraan kokend water zijn er?

De Grohe kookkraan is er in verschillende uitvoeringen, zodat er altijd een Grohe warmwaterkraan is die in uw keuken past. Ze zijn altijd modern en strak van vormgeving maar u kunt kiezen uit een gebogen vorm, een rechte of een rechthoekige. Alle modellen zijn elegant en stijlvol en het is een kwestie van voorkeur waar uw keuze naar uit zal gaan. Welk model u ook kiest, elke Grohe kokend waterkraan is een juweeltje.

 

Grohe ontgrendelenGrohe led lampGrohe kraan starten

 

Grohe kokend waterkraan zwart, chroom of RVS

Smaken verschillen en dat is maar goed ook. Zo zal het enige gezin een gezellige klassieke keuken hebben, terwijl de andere familie in strak wit of juist in mat zwart kookt.

Wilt u dat uw Grohe kraan kokend water biedt in een moderne zwarte uitvoering?

Dan is dat mogelijk. De Grohe red zwart kraan past helemaal in de huidige keukentrends.

Kiest u liever voor een glanzend zilver of voor een rvs look? Ook die uitvoeringen zijn verkrijgbaar. Eigenlijk zijn alle kranen prachtig en een aanwinst voor uw keuken.

 

 

Kwaliteit gegarandeerd

Vindt u kwaliteit en een lange levensduur belangrijk? Dat vindt Grohe ook. Als u investeert in een fraaie heetwaterkraan mag u verwachten dat u waar voor uw geld krijgt. Welke heetwaterkraan Grohe ook levert, u kunt verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit in zowel techniek als uitvoering.

Bij een apparaat als een heetwaterkraan is het belangrijk te kiezen voor de kwaliteit van Grohe. U weet dan zeker dat gemak, veiligheid én een lange levensduur gegarandeerd zijn.

 

Beste heetwaterkraan?

Is de Grohe heetwaterkraan de beste op de markt?

We zijn erg tevreden over het gebruik van de Grohe kokend waterkraan. Deze is makkelijk in gebruik en veilig. Het grote verschil met bijvoorbeeld een Quooker, is dat u op een knopje drukt om de heetwaterkraan te ontgrendelen.

Bij een Quooker ontgrendeld u door middel van eem dubbele draai-druk beveiliging.

Wanneer u de showroom bezoekt is het raadzaam beide systemen te testen. De meeste klanten kiezen voor het systeem wat het beste bij hun wensen past.

 

Grohe kokend waterkraan kinderbeveiliging

De handen van uw kinder verbrand. Waarschijnlijk de grootste angst bij deze kokend water kraan. U wilt er tenslotte zeker van zijn dat uw kind niet zomaar van de hete functie gebruik kan maken. Gelukkig is dit goed onderzocht en getest.

De kokendwaterkraan is volledig veilig met zijn kindveilige vergrendeling. Wel een zo veilig idee. De Grohe kokend water kraan is dus veilig in een omgeving waar kinderen zich bevinden.

 

 

Grohe kinderbeveiliging

 

Het gemak van de Grohe kokend waterkraan

Ook het gemak van een Grohe kokend waterkraan ervaren? Bij KüchenWelt geven wij ze gratis weg bij het maken van een vrijblijvende offerte. Dus heeft u een nieuwe keuken nodig en wilt u hierbij genieten van deze kraan? Bekijk hoe u gebruik maakt van de zeer populaire actie voor een gratis Grohe kokend waterkraan.

 

Gratis Grohe kokend waterkraan

Alternatieven Grohe kokend waterkraan

De grohe kokend waterkraan is een kraan die erg handig werkt en altijd kokend water levert. Echter zijn er ook andere kranen die in deze behoefte voorzien.

Quooker. Dit is misschien wel hetbekendste merk met kokend waterkranen. Quooker is in verschillende modellen en kleuren te koop. Naast kokend water, is het ook mogelijk om koud water met bubbels uit de kraan te ontvangen. De prijs van een Quooker ligt wel beduidend hoger dan die van de Grohe.

Ace boil. Een opkomend alternatief voor Grohe en Quooker. Gebruiksvriendelijk en direct kokend water uit de kraan.

Weet u niet wat voor u de beste oplossing is? Voor het beste advies voor uw persoonlijk situatie adviseren wij om uw wensen aan een adviseur voor te leggen. Dit kan uiteraard gratis en vrijblijvend.