LANDELIJKE KEUKENS

Bekijk de KüchenWelt landelijke keukens. Uw ervaren KüchenWelt adviseur helpt graag om de keuken volledig naar uw eigen wens in te richten. Opstellingen, kleuren, materialen en apparatuur zijn altijd aanpasbaar.

KüchenWelt Heerhugowaard
4.4
Gebaseerd op 311 beoordelingen
Na vele offertes bij andere keukenspeciaalzaken als laatste naar Kuchelwelt gegaan in Heerhugowaard. Ik heb hier de keuken die ik wilde tegen een goede prijs kunnen kopen met een kokend waterkraan van Grohe. Alleen 1 ding wat mij niet goed op de hoogte was gebracht is de bezorging op de tweede verdieping. Dus spreek goed af met de verkoper en kijk of alles goed staat in de orderbevestiging voordat je ondertekent. Verder is het een goede winkel met de beste prijzen. Neem wel een offerte mee van een andere winkel zodat je kunt handelen over de prijs anders betaal je misschien te veel. Verkoper Pedro is aardig met veel humor. Top!!
Faisoel Khodabaks
Faisoel Khodabaks
17:02 08 Jul 20
Wij zitten nu in de fase dat we wachten op de styliste die ons komt helpen met het stylen van de keuken. Alleen deze service al vinden wij van absolute meerwaarde!Het tekenen van de keuken in de winkel en het contact daar waren erg prettig. De mensen bij Kuchenwelt (Heerhugowaard) waren zeer vriendelijk en kundig. Het was duidelijk dat deze man al heel wat keukens heeft ontworpen.Kortom, tot nu toe zeer tevreden!
Milan Tuijp
Milan Tuijp
08:03 08 Jul 20
Er werd de tijd voor ons genomen, ook werden we goed geadviseerd.De keuken gaat Oktober geplaatst worden, we kijken er nu al naar uit!
Ingrid Klok
Ingrid Klok
06:35 07 Jul 20
Update 6 juli 2020:Ik heb inmiddels gesproken met Ronald die over Kuchenwelt Nederland gaat. Hierbij een erg prettig gesprek gehad. Hij vertelde mij dat er (privé) omstandigheden waren die gevolgen hadden op het gedrag van Jos. Dit is echter geen excuus om zo te reageren tegen een klant en hier is Ronald het uiteraard mee eens. Het gesprek met Ronald was erg fijn en professioneel en gaf mij het gevoel dat ze iets hebben gedaan met mijn feedback hieronder. *Veranderd van 1 naar 3 sterren.Geplaatst op 3 juli 2020:Advies: Ik schrijf normaal gesproken geen slechte reviews maar helaas deze moet ik kwijt. Ga hier als laatste heen wanneer je diverse offertes heb. Kuchenwelt kan namelijk geen offertes meegeven, ga dus hier alleen heen als je overal je huiswerk heb gedaan, zodat je hier de laatste vergelijking kan doen. Ze helpen hier dus alleen klanten als je in hetzelfde gesprek kunt beslissen. Dit kun je natuurlijk alleen als je ook bij andere offertes heb gehad om te vergelijken.Mijn ervaring en waarom 1 ster:Ik had een afspraak bij Jos die op voorhand vertelde mij niet te kunnen helpen als ik niet op dezelfde dag bereid was een beslissing te maken. Ik ben niet voor niets hierheen gereden met een afspraak dus wilde horen wat hij te bieden had. Begon al met agressieve verkoop dus.Na een ontwerp en een prijs te hebben besproken vroeg ik naar een offerte. Dit kon niet, tot op heden geen duidelijke reden gehad waarom dit niet kan. Na 3x te vragen naar een offerte uiteindelijk besloten om niet verder te gaan, toen werd Jos geïrriteerd. Met een boze blik verweet hij mij dat we elkaars tijd verspilde omdat ik niet 'durfde' te beslissen. Toen ik vroeg waarom Jos geïrriteerd reageerde, stond hij op en begon hij zijn stem te verheffen. Op dit moment vroeg ik of hij daadwerkelijk zo zijn klanten behandeld, omdat ik verbaasd was over hoe Jos tegen mij praatte/schreeuwde.Jos was klaar met mij. Maar tijdens het hele bezoek wist ik eigenlijk niet meer de naam van Jos.Toen Jos uit boosheid weg liep vroeg ik nog "wat is uw naam?" Waardoor hij weg bleef lopen en boos vertelde dat hij er klaar mee was. Na 3x alsnog zijn naam te vragen was Jos al zo ver dat ik hem niet meer kon zien en horen. Gelukkig zat er om de hoek bij de ingang nog een collega die mij netjes informeerde dat zijn naam Jos is. Beste Jos, veel succes.Beste lezer, ontwijk Jos en maak een afspraak met een ander :)
Dennis Hub
Dennis Hub
09:35 06 Jul 20
In september 2019 hadden wij een afspraak bij KuchenWelt in Heerhugowaard. Gesproken met een zeer vriendelijke medewerker, die met goede ideeën kwam met betrekking tot de inrichting van de keuken. Uiteindelijk en zeer goede prijs overeengekomen en aangezien we het geld nog niet bij elkaar hadden konden we hem een jaar uitstellen. De keuken moet nog geleverd worden, maar wij zijn tot nu toe zeer tevreden over het contact met de medewerkers van KuchenWelt.
ruud van gimst
ruud van gimst
16:17 05 Jul 20
We zijn erg goed geholpen in de winkel. Met de styliste zijn alle puntjes op de i gezet.Wij zijn benieuwd naar onze keuken binnenkort. Wij zullen na ontvangst van de keuken zeker nog een review achterlaten met foto's.
Laila Benhadou
Laila Benhadou
14:39 05 Jul 20
Wij genieten al ruim een jaar van onze prachtige kwalitatief goede keuken, gekocht bij KüchenWelt. Wij voelde ons bij de verkoop erg op ons gemak, kregen van alles te eten/drinken. Niets was te veel. Namen ook alle tijd voor ons. Alles is in 1 keer compleet geleverd op de afgesproken datum/tijd. De styliste service is geweldig, er wordt echt met je mee gedacht zowel kwa kleuren als de opstelling. 2 vrienden van ons hebben we KüchenWelt ook aangeraden, en ze zijn geslaagd. Erg leuk is dat je dan allebei €150,00 terug krijgt!
Randi Vorsch
Randi Vorsch
08:20 04 Jul 20
Wij hadden goede ervaring met het uitzoeken van onze keuken en kregen goede adviezen van Pedro. Nu is deze week onze keuken geplaatst en wat is hij mooi geworden. Hij voldoet precies aan onze verwachting. De monteur Julian is een echte vakman en heeft prachtig werk geleverd. Alleen maar positief over Kuchenwelt, en zullen het zeker doorvertellen. Complimenten.
Mirjam De Poorter
Mirjam De Poorter
17:36 03 Jul 20
Een afspraak gemaakt bij kuchenwelt.Bij binnenkomst hartelijk ontvangen met een lekker bak koffieJos heeft ons eerst gehoord wat we precies wilde en hierop Is hij direct mee aan de slag gegaan.Wij hebben na tekeningen en kleur keuken de deal gesloten en hebben De keuken gekocht.Dezelfde dag nog een afspraak gemaakt met de styliste via mail en de volgende Dag kregen we al een telefoontje voor de afspraak.Wij zijn erg benieuwd hoe het allemaal gaat worden.Hartelijk bedankt voor de juiste adviezen
Mark en lydia Kranenburg
Mark en lydia Kranenburg
13:59 03 Jul 20
Femke Zee
Femke Zee
10:58 03 Jul 20
Recent hadden wij een afspraak bij KuchenWelt in Heerhugowaard. Gesproken met een zeer bekwame medewerker, die met goede ideeën kwam met betrekking tot de inrichting van de keuken. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is dat er niet van te voren gevraagd is naar ons budget, maar geluisterd is naar onze wensen en een keuken is samengesteld die geheel naar onze wens is en uiteraard ook op een prijs uit kwam die bij ons budget paste. Tevens komt er een styliste langs die kostenloos ons gaat adviseren over de kleuren die wij nu gekozen hebben. Eventuele wijzigingen kunnen dan nog toegepast worden. De keuken moet nog geleverd worden, maar wij zijn tot nu toe zeer tevreden over het contact met de medewerkers van KuchenWelt.
Nicole Mooijen
Nicole Mooijen
18:17 01 Jul 20
Jeroen Kok
Jeroen Kok
06:49 30 Jun 20
Super goed geholpen, zeer mooie keuken gekocht voor een goede prijs , enthousiasme van de verkoper was zeer aanstekelijk , waardoor dit mooie project is ontstaan , we kunnen bijna niet wachten om onze oude keuken eruit te halen
yuri keizer
yuri keizer
04:38 30 Jun 20
Marco van Oostrum
Marco van Oostrum
13:11 28 Jun 20
We zijn prima geholpen en we hebben een mooie keuken uitgekozen. Aankomende week komt de stylist en daarna wordt de keuken besteld. Wel zien we verbeterpunten in de communicatie buiten de showroom om. Telefonisch was de informatie onduidelijk (bleek uit besteed, dus dat verklaarde het) en op mijn mail is geen reactie gekomen. We wachten nog op de 3d tekeningen die we meteen na tekenen zouden ontvangen. We zijn erg nieuwsgierig hoe het er uit gaat zien.
J van Vliet
J van Vliet
08:50 28 Jun 20
Een goede acceptabele prijs i.c.m. de juiste informatie. De styliste Valerie is een echte meerwaarde voor ons gebleken. Helemaal top!
Dick Molenaar
Dick Molenaar
09:54 27 Jun 20
Wij zijn pas geleden naar Heerhugowaard gegaan voor een vrijblijvend gesprek. Wij hadden slechte ervaringen met andere keukenwinkels (onder druk zetten, agressieve verkopers etc), maar hier verliep alles zeer gemoedelijk en behulpzaam. Wij hebben dan ook dezelfde dag de keuken gekocht. De verkopers denken met je mee om uiteindelijk op een passende aanbieding te komen. Voor nu dus alleen maar positief en het is nu afwachten tot de keuken er is.Mijn persoonlijke mening is wel dat je geen geld moet geven bij het geven van een review van alleen 5 sterren. Zo nodig je mensen niet uit om een eerlijke en realistische mening te geven omdat de meeste toch de korting willen. Ik overigens ook. Als jullie overtuiging hebben van het product, de diensten en het personeel dan geef je de korting bij elke review ongeacht de sterren. Ook van mindere reviews moet je kunnen leren. Iedereen maakt tenslotte fouten.
Victor Homan
Victor Homan
05:55 27 Jun 20
vorige week een keuken gekocht bij kuchenwelt in Heerhugowaard.hierbij zijn we onwijs goed geadviseerd door Jos.op de simulator tafel kon je op een groot scherm zien hoe de keuken er uit komt te zien onwijs mooi.zelfs een styliste komt bij ons thuis kijken als alles wel klopt goede service van kuchenwelt. kleuren kunnen toch iets anders zijn dan je dacht de styliste kan hier een goed advies op geven best wel geruststellend .ik raad iedereen aan die keuken zoekt even bij kuchenwelt binnen te lopen. wij zijn er top geholpen.
marian van amsterdam
marian van amsterdam
14:46 26 Jun 20
We zijn heel goed geholpen, heel fijn gesprek.
Maltie Ritoe
Maltie Ritoe
10:47 26 Jun 20
De intake van de keuken bij Küchenwelt ging zeer voor spoedig en een mooie prijs gekregen die ver onder de prijs ging van andere keukenzaken.
Arjan Oudijn
Arjan Oudijn
06:47 26 Jun 20
Goed geholpen. Verkopers zijn absoluut niet opdringerig, dit hebben we wel eens anders meegemaakt! Aan de hand van onze wensen een prachtkeuken samengesteld. Heel fijn dat, voordat de keuken definitief besteld wordt, we eerst nog bezoek van een styliste krijgen om te kijken of wat wij in gedachten hebben echt zo mooi staat.
MHJ GD
MHJ GD
13:33 23 Jun 20
In maart zijn we op keuken jacht geweest en kwamen bij Kuchenwelt uit. Nav negatieve reviews op internet over Kuchenwelt zijn we goed te woord gestaan door Ronald. Later zijn we geholpen door Pedro. En hebben we een keuken uitgezocht. 2 weken geleden is onze keuken geplaatst door Jordi en Nick. We willen graag onze complimenten geven aan beide mannen. Wat kwamen ze rustig en relaxed over, de communicatie tussen ons was goed. En de vragen die we hadden werden netjes en duidelijk beantwoord. Helaas moeten de mannen nog wel een keer terug komen omdat er wat fout is gegaan met de afmeting vh aanrechtblad toen de styliste bij ons was. En ook is er wat fout gegaan met 2 keukenkastdeurtjes. Ook dit werd goed uitgelegd door Jordi en Nick dus we gaan vol vertrouwen afwachten dat het probleem wordt opgelost. Nogmaals onze complimenten aan Jordi en Nick maar ook aan Ronald en Pedro en de styliste. Wij bevelen Kuchenwelt echt wel aan bij familie, vrienden en/of kennissen.
jerommeke1973
jerommeke1973
09:20 23 Jun 20
Woensdag 10 juni jl. een bezoek gebracht aan KuchenWelt Heerhugowaard. Daarvoor bij twee andere keukenleveranciers geweest. Omdat we tóch bij de twee leveranciers niet helemaal vonden wat wij zochten, met de nodige voorkennis naar Heerhugowaard. Daar werden wij zeer hartelijk én deskundig ontvangen door Pablo. Een zeer prettig gesprek gehad, waarbij wij niet het gevoel kregen om snel te moeten beslissen. Wij gingen met een zeer goed gevoel terug naar huis en hebben een hele mooie keuken uitgezocht. De levering op afroep was ook geen probleem, omdat er nog het een en ander verbouwd gaat worden. Wij kunnen KuchenWelt Heerhugowaard écht aanbevelen, en o ja, de prijs die viel ons ook alles mee.
Carla Polk
Carla Polk
11:25 21 Jun 20
Super vriendelijk en helpen je goed om je perfecte keuken uit te kiezen.echt een aanrader om hier u keuken te kopen.
Mildred Beentjes
Mildred Beentjes
07:43 21 Jun 20
Een goed gesprek gehad, met wat mooie tekeningen en de juiste maten van de ruimte een schitterende keuken gekocht, we werden vriendelijk geholpen door de medewerker.
Iwn191
Iwn191
10:30 20 Jun 20
Wij zijn heel tevreden over de geleverde keuken. Ook de montage is uitstekend verlopen. Jordy is een vakman en een pietje precies. Samen met maatje Nick hebben de mannen topwerk geleverd. Geen beschadigingen geen naleveringen. Dit komt mede door het werk van de styliste Stephanie. Zij meet en controleert alles voordat er besteld wordt. We wisten precies wat we kregen en zo is het uitgevoerd. Bedankt !
Thea Conijn
Thea Conijn
14:22 19 Jun 20
Goed adviesgesprek bij de mensen van KuchenWelt in Heerhugowaard. Geen gladde verkooppraatjes, wel open en eerlijk. Ik had al een ontwerp van een ander keukenbedrijf. Dat bleek een prima ontwerp te zijn en met de deskundige blik van KuchenWelt was er toch nog een optimalisatie mogelijk waardoor het ontwerp nu echt perfect is. Nu gevraagd om een afspraak met de styliste.
Peter Moll
Peter Moll
09:25 19 Jun 20
We hebben bij Kuchenwelt onze keuken besteld. Er werd voor ons alle tijd genomen. En geluisterd naar onze wensen. Praktisch meegedacht door Leo. Helder uitgelegd hoe de werkwijze van Kuchenwelt is. En uiteindelijk zijn we tot een goede prijsafspraak gekomen over onze keuken. Een bedrijf wat wij zullen aanbevelen!
Bram Schouten van der velden
Bram Schouten van der velden
07:31 19 Jun 20
Titia Zadelhoff
Titia Zadelhoff
12:27 17 Jun 20
De verkoper heeft eerst goed onze wensen geïnventariseerd en hierop zijn advies gebaseerd. Het was erg leuk om samen een ontwerp te maken. Fijn dat de styliste vervolgens thuis een advies op maat kan geven door samen de details te bespreken.
Marieke Suierveld
Marieke Suierveld
08:45 17 Jun 20
Ook wij hebben een nieuwe keuken bij Kuchenwelt gekocht. Erg goed en vriendelijk geholpen door Pedro & Ronald. Uiteindelijk mijn schoonmoeder geadviseerd en ook zij heeft inmiddels een nieuwe keuken gekocht. Kuchenwelt raad ik iedereen aan. Ze zijn zeer goed in hun vakgebied.
MyFysio 4U
MyFysio 4U
20:56 16 Jun 20
Marina van Delft
Marina van Delft
08:45 16 Jun 20
2 weken terug in de showroom geweest bij KuchenWelt in Heerhugowaard. Geholpen door Rinze, duidelijk iemand met vakkennis die goed meedenkt. Over budget werd niet gesproken er werd alleen maar gevraagd wat wij wilden hebben in onze nieuwe keuken. Vooral het 3D popup scherm was een aangename verassing en zo konden we goed zien hoe onze keuken eruit gaat zien. echt een aanrader!
Danny Zuiderduin
Danny Zuiderduin
18:35 15 Jun 20
We waren vorigeweek zaterdag bij küchenwelt we hadden een afspraak we zijn erg goed geholpen ik raad het iedereen aan om daar te gaan kijken als je een keuken nodig hebt.👍👍
Cindy Van Woggelum
Cindy Van Woggelum
19:01 14 Jun 20
Diverse keukenzaken wilden wij bezoeken en zijn begonnen in Heerhugowaard bij Kuchenwelt. We waren er om 14.00 uur en we zijn om 18.00 uur weer weg gegaan en hebben een prachtige keuken besteld.We zijn ontzettend goed geholpen door Melvin en samen hebben we onze mooie keuken samengesteld.Al met al een zeer prettige ervaring !! Dus met andere woorden, begin bij Kuchenwelt en je hoeft nergens anders meer heen.
Hans Zwanenburg
Hans Zwanenburg
13:42 13 Jun 20