Keuken voorbeelden vinden? Een keuken kopen is een spannende onderneming. De keuken van nu is het middelpunt van het huis, waar men woont, eet en soms gasten ontvangt.

Het is daarom belangrijk dat uw keuken een mooie combinatie vormt met de rest van uw interieur, en een sfeer uitstraalt waarin u graag wilt verblijven.

Maar welke stijl past er bij de woning en de ruimte? Waarin voelt u zich thuis en welke opstelling is handig? Wij geven u hier een aantal tips voor het vinden van behulpzame keukenvoorbeelden en inspiratie.

 

Keuken voorbeelden: manieren om ideeën op te doen

Voorbeelden en keukeninspiratie zijn overal. Uw geheugen is al een rijke bron van (keuken) voorbeelden. Denk eens na over keukens waar u bent geweest, bij vrienden thuis bijvoorbeeld, of de keuken in andere huizen waar u gewoond heeft. Wat sprak u wel of juist niet aan?

U herinnert zich misschien dingen die u handig, of juist onhandig, vond. Maak aantekeningen van wat u bedenkt. Ook dingen die u mooi of lelijk vond zijn nuttig om te noteren.

 

Keuken voorbeelden

 

Tijdschriften, woonsites en de media

Er zijn vele tijdschriften en online publicaties over interieur beschikbaar. Ze vormen een goede manier om te zien wat er in de mode is en laten vaak zien hoe de professionals een keuken vormgeven. Daar zit echter ook een nadeel aan.

Het kan namelijk zijn dat de meest modieuze of professionele optie aan u helemaal niet besteed is. Laat dan vooral uw eigen smaak leidend zijn, u moet immers in uw keuken werken. U mag erop vertrouwen dat wat u mooi vindt, perfect is voor u.

Bij een kleine keuken moet u er rekening mee houden dat men in tijdschriften vaak opstellingen laat zien die groter zijn dan mogelijk in de gemiddelde Nederlandse keuken.

Laat u zich inspireren door deze afbeeldingen, weet dan dat er zeker mogelijkheden zijn om de stijl bij u thuis te realiseren. De grootte zal anders zijn, maar de sfeer en stijl komen overeen.

 

Keukenboek bekijken

U kunt bij KüchenWelt gratis ons keukenboek aanvragen, vol met keuken prijzen, keuken voorbeelden en inspiratie. De keukens zijn persoonlijk te maken met verschillende opties: kleur, opstelling en apparatuur kunnen allemaal worden aangepast aan uw situatie.

Onze keukens zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen: modern, landelijk en tijdloos, van industrieel tot romantisch.

Bekijk welke voorbeelden u mooi vindt. Combineer daarbij ook gerust: de materialen van de ene, de opstelling van een andere, bijvoorbeeld.

 

De showroom bezoeken

In de showroom van KüchenWelt kunt u in de keukens stappen en voelen hoe het is om er te werken. Er zijn vele keuken voorbeelden te vinden.

Dit geeft een dimensie die foto’s niet helemaal kunnen overbrengen. Hou er echter wel rekening mee dat een keuken in de showroom misschien anders staat dan in uw interieur.

Daarom biedt KüchenWelt u een unieke service aan. Na aankoop kunt u gebruik maken van onze stylistenservice. Een deskundige adviseur komt bij u aan huis om uw nieuwe keuken te simuleren op de plek waar hij moet komen.

Zo weet u van tevoren of de keuken zoals u hem heeft uitgekozen echt wel zal uitpakken zoals u hoopt. Mochten er toch nog aanpassingen moeten worden gedaan, dan zorgt de stylist dat deze worden doorgevoerd. Uw tevredenheid is dus gegarandeerd.

 

Showroom KüchenWelt bezoeken

 

Voorbeelden van landelijke keukens

De landelijke stijl is nog altijd populair, en met reden. Dit type keukens is erg veelzijdig. Of u nu houdt van een robuuste boerenkeuken of een sierlijke, romantische keuken, een landelijke keuken biedt u een heerlijke knusheid.

 

Landelijke keuken voorbeeld

 

De boerenkeuken

Boerenkeukens blinken uit in eerlijke materialen en eenvoudige, maar mooie vormen. Hout, natuursteen en metaal zijn populair. De kleuren ogen natuurlijk: zwart, wit, bruin, donkerblauw en groen, bijvoorbeeld.

 

De romantische keuken

De romantische keuken heeft een vriendelijke, elegante uitstraling. Het is een warm hart in huis waar men zich snel op zijn gemak voelt. De keuken is vaak voorzien van sierlijke details en heeft matte, zachte kleuren.

 

De moderne landelijke keuken

Moeite met kiezen? Een moderne landelijke keuken combineert de frisheid van een moderne keuken met de charme van het landleven. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijke, authentieke materialen in een strak design.

 

Moderne landelijke keuken

 

Keuken voorbeelden van moderne keukens

KüchenWelt heeft de perfecte moderne keuken voor u. Er zijn verschillende opties die u naar hartenlust kunt combineren. Vraag gerust onze adviseurs om hulp, of lees ons keukenboek voor inspiratie.

 

Moderne keuken voorbeeld

 

Industrieel en betonlook

De moderne industriële keuken is hip op het moment. Deze stoere stijl is no-nonsense met toch een vleugje nostalgie: hout, metaal en betonlook zijn erg op hun plek in de industriële keuken. De keuken vormt een casual, harmonieus geheel die vaak aan oude fabrieken doet denken.

 

Betonlook keuken voorbeeld

 

Hoogglans

Hoogglans keukens geven een futuristische atmosfeer aan elke moderne keuken. Een vingerproof-coating zorgt dat er niet snel vingerafdrukken op de oppervlakken komen. Strak design maakt het plaatje af.

 

Hoogglans keuken voorbeeld

 

Voorbeelden van tijdloze keukens

De tijdloze keuken is ingericht om lang in de smaak te vallen. Met dit type keuken jaagt u niet achter de trends aan, maar de uitstraling is desondanks eigentijds. In bijna alle interieurs en elke ruimte past een tijdloze keuken.

 

Tijdloze keuken voorbeeld

 

Keukens in de showroom ontdekken?

Leuk he al die plaatjes? Vind u het leuker de mooie keukens om het in het echt te bekijken en te voelen?

In onze showroom in Heerhugowaard staan de populairste modellen opgesteld. U bent van harte welkom om langs te komen. Als u advies van een adviseur wilt, adviseren we wel even een vrijblijvende afspraak te maken.