Keukens Alkmaar

Deze keukenzaak verslaat ook in Alkmaar elke prijs. En dat zo dicht bij u in de buurt.

KüchenWelt Heerhugowaard
4.6
Gebaseerd op 1645 recensies
Zaterdag geweest voor een oriëntatie gesprek.Wij werden heel fijn ontvangen door Piet.Na onze wensen verteld te hebben aan hem heeft hij een mooie 3d tekening gemaakt.Dit was onze droomkeuken!!Na de laatste punten op de i te hebben gezet en een hele mooie prijs aangeboden gekregen hebben wij onze handtekening gezet.Wij zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat!!
Fleur Van Hoorn
Fleur Van Hoorn
1701870072
We had an amazing experience at KuchenWelt keukens. Their customer service is the best we have seen in the Netherlands. Right from the beginning the staff is super friendly and professional at the same time, We were amazed to see the variety of kitchens and they show you everything according to your budget and within a few hours you have your dream kitchen ready in front your eyes. We would definitely recommend KuchenWelt keukens to our friends and family.
Fijne winkel. Zijn erg goed geholpen.Ook was er koffie en een broodje voor ons.Mooie tekening van onze nieuwe keuken.
Truus Wessel
Truus Wessel
1701595695
Tot nu toe erg vriendelijk en professioneel geholpen
P Bilars
P Bilars
1701542404
Heerhugowaard langs geweest goede service met veel uitleg
Artie Ramgolam
Artie Ramgolam
1701459446
9-9-2023Vanmiddag zijn wij op afspraak bij kuchenwelt Heerhugowaard geweest. We werden goed ontvangen door Manuel, met een fris drankje en een taartje. Hij luisterde heel goed naar wat wij wilde en hebben zo een keuken ontworpen naar onze smaak. Hij gaf ook aan wanneer iets duurder zou worden en wat goedkoper misschien beter is. Hij heeft er een 3D print van gemaakt en we hebben een prijs besproken, het viel best boven ons budget, maar door wat te sparren met elkaar, is het tot ons budget gekomen.20-09-2023Vandaag is de styliste langs geweest. Zij was heel aardig en vriendelijk. Ze gaf duidelijk aan wat wel en niet kan, heeft alles opgemeten en alles tot in details met ons doorgenomen. Dit was heel prettig en verhelderend.27-11-2023Vannochtend is onze keuken geleverd. Wij hebben er voor gekozen om zelf de keuken te monteren, dus er was 1 chauffeur die de spullen kwam brengen. Dit ging allemaal prima, alleen was het iets te hoog opgestapeld, waardoor de meeste spullen buiten al afgestapeld moest worden. We hebben netjes gecheckt of we dingen miste, helaas miste we de stelpootjes voor onder de keuken. De bereikbaarheid via de email is snel, we kregen meteen een reactie dat deze meteen met spoed besteld zouden worden, en hopen dat we ze eind deze week binnen te krijgen.
Lisa Weber
Lisa Weber
1701339784
Een hele prettige ervaring. De ontvangst was hartelijk, het gesprek was fijn en eerlijk. En we zijn zeer blij met de keuken.
Onwijs fijn en leuk geholpen. Onze ideeën werden goed meegenomen. Wat we vooral heel fijn vonden is de eerlijkheid en behulpzaamheid om onze ideale keuken vorm te geven.
Mooie winkel ,en personeel die hun vak verstaan de informatie is top en na de aankoop komt er een stylist aan huis om alles nogmaals te bespreken en door te nemen.Als het gezamenlijk dan doorgenomen is dan is alles rond .Kortom echt een aanrader .
richard wals
richard wals
1701207012
Goed geholpen , en onze keuken gevonden .fijn dat voor de plaatsing nog een styliste komt om de laatste puntjes op de i te zetten .dat je zeker weet dat er in de maatvoering geen foutjes zijn geslopen .
Loes Rimini
Loes Rimini
1701198834
Goede service en er wordt goed meegedacht.
Mark Van Delft
Mark Van Delft
1701077492
Prettig geholpen, deskundig advies en vriendelijke medewerkers.
Kelly de Winter
Kelly de Winter
1701025155
Zeer goed ontvangen in de showroomOnder het genot van koffie met gebak de keuken samengesteld en later op de computer in 3D bekeken.Mooie winkel met vriendelijk personeel
Patricia Braem
Patricia Braem
1700760081
Fijne samenwerking
Hans van Braak
Hans van Braak
1700735764
Ik heb enorm goede ervaring met KüchenWelt. Alle tijd werd er voor mij genomen. De verkoper heeft mij geholpen met het ontwerpen van de, voor mij, perfecte keuken!
kim Boekelman
kim Boekelman
1700682768
Na diverse keukenoffertes te hebben ontvangen, kwam alles tijdens de afspraak bij Küchenwelt Heerhugowaard tezamen. Al onze wensen qua kleur, materiaal en indeling. Dit geheel digitaal gepresenteerd, gaf ons een duidelijk en reëel beeld van wat het geheel zou kunnen worden. Wij werden er blij van. Na alle uitleg, koffie, taart en wijn proosten wij op een verder goede samenwerking en hopen wij vandaag met de Stylist van Küchenwelt het geheel te kunnen voortzetten in een uiteindelijke plaatsing van onze ideale, op onze maten afgestemde, gele droomkeuken.
Fr. de Haan
Fr. de Haan
1700644712
Fantastisch geholpen bij Küchenwelt! Vriendelijk ontvangen, professioneel advies en een leuk gesprek. Wij zijn blij met onze droomkeuken.
Wij werden heel goed en fijn geholpen door de verkoper, onze keuken werd volledig naar onze wensen in 3D voorgelegd.De keuken is besteld, en wij kunnen niet wachten tot deze geleverd word!
Gerard Hak
Gerard Hak
1700515093
Professioneel geholpen door verkoper heeft ons goed op weg geholpen nu maar afwachten als de keuken geplaatst is
Paul Haagoort
Paul Haagoort
1700495626
Na een bezoek aan Kuchenwelt om informatie in te winnen, werden wij zeer vriendelijk ontvangen. Voor ons was het "goede gevoel" direct aanwezig. Er werd goed naar onze wensen geluisterd.Dat onze wensen niet echt praktisch en/of mooi waren werd al snel duidelijk dankzij het goede advies met voorbeelden.Nadat het ontwerp was getekend waren wij overtuigd dat dankzij de kennis van Kuchenwelt en de adviseur dit onze keuken moest worden. Nu wachten op de styliste voor de fine tuning(top service).
Peter Joosten
Peter Joosten
1700489615
Vriendelijk geholpen goede service
Cindy Beld
Cindy Beld
1700488944
js_loader

Dè klantvriendelijke keukenwinkel in Alkmaar e.o.

Er zijn meerdere keukenzaken in Alkmaar. Toch loont het de moeite om naar Heerhugowaard te komen. Küchenwelt biedt namelijk ongeëvenaarde prijzen, klantenservice en keuze.

Neem onze unieke stylistenservice. Na uw aankoop komt een styliste van KüchenWelt bij u thuis kijken waar de keuken geplaatst gaat worden, en let daarbij op de kleinste details.

Zo weet u zeker dat de geplande keuken inderdaad goed zal uitpakken in uw interieur, en eventueel kunnen er nog aanpassingen gedaan worden om de keuken helemaal perfect te maken.

Keukens Alkmaar

Wilt u een keuken kopen in Alkmaar? Dan moet u zeker ook eens een uitstapje maken naar onze showroom in Heerhugowaard.

Wij verwelkomen u graag (en veilig) voor een goed gesprek over uw droomkeuken.

Wij bieden u vrijblijvend keukeninspiratie, informatie over de nieuwste technologie en een kopje koffie. Kiest u voor KüchenWelt, dan stellen wij een keuken op maat voor u samen, exact naar uw wensen.

Keukenzaak Alkmaar

Keukenwinkels kiezen vaak voor grote showrooms met onmogelijke modellen. Deze opstellingen zijn onmogelijk in 90% van de huizen, zo groot. Dit neemt ruimte in waardoor de showroom veel te groot is. En die ruimte dient wel betaald te worden. 


Keuken kopen Alkmaar

Keukenwinkels in Alkmaar beloven voordeel, maar wij bewijzen dat de prijs altijd scherper kan. Brengt u een offerte van een andere keukenwinkel mee, dan rekenen wij u voor wat u kunt besparen bij KüchenWelt. U bent altijd verzekerd van een goedkope keuken.

Een Duitse keuken voor een Duitse prijs, met Nederlandse service.

Onze keukenshowroom heeft minder keukenopstellingen dan andere keukenzaken in Alkmaar, dat klopt. De keuken die perfect bij u past kan daar namelijk toch nooit bij zijn: uw huis en inrichting zijn zo uniek als uw vingerafdruk.

Daarom hebben wij deskundige medewerkers die de tijd nemen om u maatwerk te bieden… en de besparing gaat naar u!

En we zijn trots om onze reviews. KüchenWelt is misschien wel de beste keuken van Nederland.

Vraag ons keukenboek aan, vol mooie ontwerpen en handige informatie. U kunt ook onze online ontwerptool gebruiken om alvast een design te maken. Wij hopen u snel te zien!

De keukenzaak bij Alkmaar waar u voor de deur parkeert

Als u met de auto of motorfiets naar onze showroom komt, kunt u uw voertuig eenvoudig voor de deur neerzetten. De vestiging is goed aan te rijden vanaf de A9. Wij verwelkomen u graag.

Maar ook met het openbaar vervoer is KüchenWelt Heerhugowaard bereikbaar. Op minder dan twintig minuten wandelen van onze deur bevindt zich het treinstation. De weg vinden is zeer eenvoudig.

Goedkope keukens vlakbij Alkmaar? KüchenWelt

Wij verslaan elke keukenprijs. Ook in Alkmaar. Om dit te bewijzen nodigen wij u graag u om een vrijblijvende afspraak te maken. 

Keukens Alkmaar en omgeving

Bekijk de scherp geprijsde keukencollectie voor meer inspiratie. Kies een keukenstijl of alle keukens. 


Openingstijden en adresgegevens

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00 - 18:00 uur (tot 21:00 op afspraak)
Donderdag10:00 - 18:00 uur (tot 21:00 op afspraak)
Vrijdag10:00 - 18:00 uur (tot 21:00 op afspraak)
Zaterdag10:00 - 17:00 uur
Zondag10:00 - 17:00 uur

KüchenWelt
H.P. Berlageweg 3
1703DG Heerhugowaard 
085 - 30 31 591