Beste keukenzaak van Nederland? Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, is de eerste vraag natuurlijk: welke winkel is betrouwbaar, voordelig en ook nog klantvriendelijk?

Bovendien heeft u misschien nog andere wensen waar de beste keukenzaak aan moet voldoen. In dit artikel gaan we in op het vinden van de beste keukenzaak voor uw behoeften.

 

Wat maakt de beste keukenzaak?

Alle keukenzaken zullen zichzelf de beste noemen. Maar praatjes vullen geen gaatjes! U mag gerust eisen stellen aan de keukenbedrijven waar u overweegt klant te worden. Hoe weet u hoe keukenzaken scoren op de volgende aspecten?

 

Beste keukenzaak

 

Betrouwbaarheid

Iedereen wil een keukenzaak waarmee afspraken te maken zijn: u kunt niet weken in onzekerheid zitten over uw bestelling. U heeft uw keuken immers nodig. Het is belangrijk dat de keuken geleverd wordt op het afgesproken moment, en met de juiste maten en afwerking.

U kunt hiervoor bijvoorbeeld afgaan op de reviews van klanten op een onafhankelijke site zoals Trustpilot, Keukenbrochuresaanvragen.nl en beoordelingen op Google. Zeker als er veel reviews zijn, geven deze vaak goede indruk van de kwaliteit van een keukenzaak. Lees vooral opmerkingen van klanten over het nakomen van afspraken en hoe de communicatie loopt.

Anderen kunnen in de vorm van een review u precies vertellen hoe hun ervaring was. Gelukkig hebben wij duizenden tevreden klanten. Dit is te zien via bovenstaande links.

 

Klantvriendelijkheid

Keukenzaken kunnen nog zo voordelig zijn, als u zich onvriendelijk behandeld voelt, is het geen pretje om er zaken mee te doen. U wilt in de showroom te woord worden gestaan als een gewaardeerde klant: u staat op het punt een belangrijke koop te doen. De beste prijs kan geen onaardig gedrag afkopen.

 

Voordeel

Ook de prijzen van keukens bij de verschillende bedrijven zijn een belangrijke overweging. Elke keukenzaak stunt met aanbiedingen en (tijdelijke) korting, wat de zoektocht niet eenvoudiger maakt. Hoe vindt u in deze markt de keukenwinkel die voor u de gunstigste prijs maakt?

Als u al een offerte van een keukenleverancier heeft, neem die dan eens mee naar KüchenWelt in Heerhugowaard. De meeste prijzen voor keukens kunnen wij verslaan. Wij bieden een scherpere offerte voor dezelfde nieuwe keuken, met een service waaraan andere bedrijven niet kunnen tippen.

 

Uw behoeften

Als u handig bent en graag alles helemaal zelf regelt, dan heeft u weinig hulp nodig. Als u precies weet wat u wilt en nodig hebt, zelf het ontwerp kunt maken en het vervoer en de inbouw kunt regelen, dan is een keuken kopen bij een winkel zoals Ikea voor u een peulenschil. Maar dat geldt niet voor iedereen.

De beste keukenzaak voor u kan tegemoet komen aan uw persoonlijke behoeften. Heeft u nog wat inspiratie voor de keuken nodig? Een keukenwinkel met een goed keukenboek en een showroom kan u daarbij helpen.

 

Vakwerk

Zijn de medewerkers vakmensen? Een echte keukenspecialist ontwerpt en verkoopt dagelijks keukens. Dat wil zeggen dat hij of zij goed op de hoogte is van alles dat er bij zo’n aankoop komt kijken. De keukenspecialist kan u helpen te bepalen wat voor keuken het best bij u past, en daarbij rekening houden met uw smaak, gezinssamenstelling en levensstijl.

 

Vakwerk keukens

 

Wat maakt ons de beste keukenzaak van Nederland en Duitsland?

Wij zijn ervan overtuigd dat KüchenWelt de beste keukenzaak van Nederland is, en onze klanten zijn het daarmee eens. Van uw eerste bezoek aan de showroom tot na de plaatsing van uw nieuwe keuken hebben wij de missie om te zorgen dat u helemaal tevreden bent. Ook qua prijs hoeft u het niet te laten. De goedkoopste keukens en de hoogste Duitse kwaliteit.

 

Stylistenservice

Zo hebben wij een unieke stylisten service. Na aankoop van uw keuken kunt u een afspraak maken met één van onze stylisten, die u thuis komt bezoeken. Met een kritisch oog wordt er gekeken of er niets over het hoofd gezien wordt.

Past de kleur echt goed bij de ruimte? Is de indeling handig? De KüchenWelt stylist weet precies waar op gelet moet worden.

 

Levering

KüchenWelt levert uw nieuwe keuken gratis op uw adres, met de onderdelen al gemonteerd. U hoeft dus niet zelf alle kastjes in elkaar te zetten met een inbussleuteltje! Als u zelf de montage niet kunt of wilt doen, kunnen wij zorgen dat één van onze professionele partners u dit voor een schappelijke prijs uit handen neemt.

 

Garantie

Een nieuwe keuken kopen doe je enkele keren in je leven. Het is een flinke uitgave. Dit dient dan ook tot in de puntjes geregeld te worden. Van het gesprek met een adviseur tot aan 10 jaar na plaatsing. Wij zorgen altijd dat uw keuken een fijne plek is om in te leven.

 

Tevreden klanten

Mond-op-mond reclame is de sterkste manier om positief over iemand of een bedrijf te spreken. Het kan natuurlijk zo zijn dat iemand in uw kennissenkring al een KüchenWelt keuken thuis heeft staan. Maar iemand zo dicht bij is niet altijd het geval. Online reviews geven u een soort van mond-op-mond reclame. Tevreden mensen die online graag vertellen over hun ervaring met ons.

Leuk om te weten: steeds meer keukenzoekers komen bij ons langs op aanraden van familie of vrienden.

 

Een keuken kopen: makkelijk, voordelig en leuk!

KüchenWelt bewijst dat het kopen van een keuken makkelijk, voordelig en leuk kan zijn. We maken het u makkelijk door onze uitstekende service en vakbekwame medewerkers. We maken het voordelig door onze competitieve prijzen en de mogelijkheid de offertes van andere winkels te laten checken. We maken de zoektocht leuk door u te helpen met het vinden van inspiratie voor uw keuken en een uitgebreid advies voor indeling, apparatuur en uiterlijk.

 

Keuken kopen

 

Goede reviews

De goede reviews op onafhankelijke beoordelingssites bewijzen het: KüchenWelt is de beste keukenzaak van Nederland. We worden uitstekend beoordeeld bij de site van Trustpilot, Google èn die van Keukenbrochuresaanvragen.nl. U kunt onze cijfers vergelijken met die van anderen, en u zult zien dat de kwaliteit van onze service uitmuntend is. Aanbevelingen van anderen zijn er in overvloed.

 

Online reviews

 

 

Duitse keukens

Vroeger was de wijsheid vaak dat een keuken kopen in Duitsland voordeliger was. Wij leveren Duitse keukens voor Duitse prijzen, van Duitse kwaliteit, maar wel met een winkel en showroom in Nederland. Onze klanten besparen zich een reis, maar verzekeren zich van de (Nederlandse) korting!

 

Keukens van KüchenWelt

Bij ons een nieuwe en luxe keuken kopen is zorgeloos een nieuwe keuken kopen. U beslist zelf hoeveel u zich wil bemoeien met bijvoorbeeld het ontwerp en de montage. Wij zorgen dat uw budget gerespecteerd wordt. U hoeft alleen maar te kiezen.

Kom dus naar onze showroom in de beste keukenwinkel voor een vrijblijvend gesprek met een adviseur. Als u een afspraak maakt, kunnen we ruim de tijd nemen voor u. Het is verstandig als u daarbij de maten en misschien wat foto’s van de ruimte waar de keuken moet komen meebrengt.

Hopelijk zien we u snel!

 

Küchenwelt keukens

 

Waar moet men op letten bij het kopen van een keuken?

Wij hebben verschillende artikelen op onze site over het kopen van een keuken. Deze bevatten nuttige tips over inspiratie opdoen, kleuren en stijlen, waarmee u rekening moet houden bij een kleine of juist grote keuken, donkere en witte keukens, keukeneilanden en nog veel meer. Ook kunt u ons gratis keukenboek aanvragen.

De adviseurs van KüchenWelt helpen u om met alles rekening te houden. U krijgt een eerlijke offerte en het ontwerp voor uw keuken wordt op maat gemaakt. Wij zetten onze expertise graag in om de beste keukens te leveren, aan alle klanten.

 

Waarom is een keuken zo duur?

De prijs van een keuken wordt bepaald door een aantal factoren. Op verschillende daarvan heeft u invloed. Denk aan het materiaal voor de afwerking en de apparatuur: het beste van het beste is kostbaarder dan een goed maar minder luxe alternatief. Apparatuur van B-merken is soms erg goed, maar alleen niet zo bekend.

Verder zijn bijvoorbeeld bepaalde elementen, zoals apothekerskasten en lades, vaak duurder dan gewone kasten. Wij helpen u te vergelijken welke opties het beste bij u en uw budget passen, zodat u zoveel mogelijk keuken voor uw geld krijgt. Een keuken ontwerpen is maatwerk.

Aan sommige dingen valt weinig te veranderen, zoals bijvoorbeeld de grootte van uw keuken. Meer materiaal betekent nu eenmaal een forser prijskaartje. Ook een eiland maakt een keuken duurder.

Een factor die volledig afhangt van het bedrijf waar u uw keuken koopt is de marge die men rekent. KüchenWelt maakt ook hier de titel van beste keukenzaak waar. Wij werken met kleine marges en een vlotte afhandeling. Als onderdeel daarvan streven we ernaar dat de bestelling direct goed gedaan wordt en dat u zonder meer tevreden bent wanneer de keuken geleverd is.

Dit scheelt u niet alleen tijd en moeite, maar het betekent ook dat we nauwelijks kosten hebben aan het rechtzetten van fouten. Die voorkomen we immers zoveel mogelijk! Natuurlijk zijn ook wij maar mensen, als er iets onverhoopt niet goed loopt lossen we het op, maar meestal is dat niet nodig.

De goede reviews die door onze klanten worden geplaatst op bijvoorbeeld Google bewijzen het: de voordeligste èn beste keukenzaak is KüchenWelt.

 

 

Duitse keukens