Keukens Hilversum

Stop met zoeken naar goedkope keukens. Wij verslaan elke prijs.

  • Immer billiger
  • 5.000+ tevreden klanten
  • Stylisten service

Keukens Hilversum: Voordelig en beste kwaliteit

Vind bij ons een eindeloze keuze aan keukens, altijd de allerbeste prijs. Wij hebben het onze missie gemaakt om voor iedereen een goede keuken bereikbaar te maken. Door topkwaliteit producten van Duitse makelij aan te bieden voor betaalbare prijzen met een persoonlijke touch die nergens anders wordt geëvenaard!

Na uw aankoop ontvangt u unieke service van stylisten. Zij zijn uitgerust met suggesties die er speciaal op zijn gericht om ervoor te zorgen dat elk detail precies goed is. Dus of we nu te maken hebben met strikt klassieke of moderne stijlen (of iets heel anders), er zal nooit meer een keuken zoals die van u zijn.

Keuken kopen Hilversum

KüchenWelt keukens Hilversum is de beste en goedkoopste keukenzaak voor het kopen van een nieuwe keuken. Wij bieden keukens tegen betaalbare prijzen met een eindeloze keuze in stijl, kleur of inbouwapparatuur voor elke wens. Vind een grote collectie met voorbeelden van keukens. Elk voorbeeld kan naar uw wens worden aangepast. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te helpen bij het perfect samenstellen van uw budget - neem vandaag nog contact met ons op!

Reviews van KüchenWelt klanten, ook uit Hilversum

KüchenWelt Heerhugowaard
4.6
Gebaseerd op 1029 beoordelingen
Echt een aanrader. Je wordt heel vakkundig geholpen. Mooie zaak.
Monica van Beek
Monica van Beek
16:11 28 Jun 22
Goed geadviseerd door Alex bij het uitzoeken van onze keuken. Handige tips gekregen, waar wij zelf niet bij op waren opgekomen. Benieuwd naar het eindresultaat als de keuken in oktober wordt bezorgd.
Lysanne Schagen
Lysanne Schagen
08:49 28 Jun 22
Bij ons bezoek aan de showroom van Kuchenwelt keukens Heerhugowaard zijn wij op een heel prettige manier geholpen.Eerste contact ws met de vraag of wij wilde rondkijken of informatie wilden hebben.We hadden al een kleurkeus gemaakt en een idee hoe de keuken er ongeveer uit moest zien. Dus zijn wij met de verkoper/adviseur aan de gang gegaan.Plezierig was dat er van opdringerige verkoop geen sprake was en goed ingespeeld werd op onze. Wensen.Waren het dus gauw eens over de aankoop van een keuken.Chapeau aan de verkoper Piet Kok.
Cor Schoon
Cor Schoon
17:43 27 Jun 22
Prima service, nemen de tijd voor je en je krijgt zelfs een styliste thuis die de puntjes op de i komt zetten.een mooie keuken voor een prima prijs
Hans Boot
Hans Boot
16:22 27 Jun 22
Afgelopen week afspraak gehad bij kuchenwelt. We werden erg goed geholpen door Jos. Hij had goede tips en uiteindelijk een hele goede deal kunnen sluiten wbt een prachtige keuken.Inmiddels ook al contact gehad met de styliste, deze komt begin volgende week bij ons langs.Ook al een mail verstuurd met een vraag en deze is netjes de volgende dag beantwoord.Ik hoop dat de rest van het proces ook zo soepel en professioneel zal blijven gaan.
Brigitte Papavoine
Brigitte Papavoine
09:20 27 Jun 22
Peter Schijffelen
Peter Schijffelen
14:27 26 Jun 22
Heel vriendelijk en deskundige personeel
Shams Shmoes
Shams Shmoes
21:32 25 Jun 22
Prima keukenzaak, met een verkoper die goed mee dacht, maar niet alles wilde bepalen. Hij gaf uitstekend de mogelijkheden aan met de voor-nadelen.
Eric Drijver
Eric Drijver
08:01 25 Jun 22
Na heel wat keukenzaken bezocht, zijn we bij Kuchenwelt geslaagd. Vriendelijke, meedenkende, en goed adviserende medewerker. Al onze wensen zijn in onze nieuwe keuken verwerkt. Financieel zijn we ook goed tot elkaar gekomen.Kuchenwelt zou ik zeker aanraden als u toe bent aan een nieuwe keuken.Binnenkort komt de styliste langs voor eventuele adviezen qua kleur en indeling en worden de puntjes op de i gezet. Helemaal top, we kijken uit naar de plaatsing van onze nieuwe keuken👍🏻
Truus Koorn
Truus Koorn
14:40 24 Jun 22
Paar jaar geleden nieuwe keuken gekocht en deze bevalt nog steeds goed. Onlangs weer langs geweest voor opening bovenverdieping, hier staan erg mooie keukens met een sjieke uitstraling.
Paul van Steen
Paul van Steen
14:30 23 Jun 22
Goede service bij het bestellen van de keuken.
Wouter Eitjes
Wouter Eitjes
07:37 23 Jun 22
Na een afspraak gemaakthebben we een mooie keuken uitgezocht, Ik durfde de knoop eerst niet door te hakken.maar omdat er standaard nog een styliste langs komt om het een en ander door te spreken en de devenitieve kleurkeuze te bepalen durfde ik het wel aan.Tot nu toe loopt het goed en hopelijk blijft dit zo
Sonja Gras
Sonja Gras
18:08 22 Jun 22
Wij zijn heel goed ontvangen bij Küchenwelt met koffie en gebak. Het voelde goed er was meteen een klik en hebben heel goed advies gekregen en meteen besloten een keuken te bestellen. Een styliste is inmiddels ook komen kijken thuis en heeft alles opnieuw even nagemeten. Hele goede service, ik kan niet anders zeggen.
Jolanda Pooters
Jolanda Pooters
15:07 21 Jun 22
Bijzonder vriendelijk. Goed luisteren. Goede uitleg. En gegeven onze 'wensen' een fijn aanbod. Wil je een nieuwe keuken en heb je tijd, probeer dit bedrijf. Je komt ergens. Een ze hebben alle tijd voor je.
Jan Engelen
Jan Engelen
11:05 21 Jun 22
Na veel keukenwinkels gezien te hebben kwamen wij bij KuchenWelt in Heerhugowaard. Daar aangekomen werden wij vrij snel netjes benaderd door een vriendelijke medewerker. Deze medewerker dacht gelijk mee en ook aan de kosten. Wij waren er vrij snel uit wat wij wilden en de medewerker maakte een 3d tekening onder het genot van een bakje koffie meteen naar wens. Binnenkort word onze keuken geleverd. Top service!
jessica oldendorp
jessica oldendorp
07:45 20 Jun 22
Hele goede service. Goed ontvangst en echt in de watten gelegd. Verder goed advies over de nieuwe keuken en uitgekomen op een realistische prijs. Kortom, zeer tevreden!
Jolein Vermeulen
Jolein Vermeulen
17:35 19 Jun 22
Marie José Drijver
Marie José Drijver
17:10 18 Jun 22
Donderdag een keuken gekocht. Warm ontvangst met lekkere koffie en gebak. Fijne uitleg en adviezen gekregen van de verkoper. Ook een heerlijk broodje gekregen.
Janet Hooimeijer
Janet Hooimeijer
16:58 18 Jun 22
Fijne service, goed geholpen. Genoeg keuzes en goed advies
Joyce Plomp-Otten
Joyce Plomp-Otten
17:22 17 Jun 22
Prima ontvangen, goede uitleg gehad en keuken samen gesteld en gekocht
Bert Roest
Bert Roest
10:20 17 Jun 22
wietske peebie
wietske peebie
14:09 16 Jun 22
Erg blij met Wiktoria die langs kwam om alles nog te bespreken en in tekening te laten zien hoe het worden gaat!We hebben nog wat mooie aanpassingen kunnen doen.
bianca pol
bianca pol
13:22 16 Jun 22
Ondanks een paar foutjes in de primaire opname in de winkel, heeft de styliste (Wiktoria) dit keurig opgelost en is de keuken zoals we hem willen.
Chris Beringer
Chris Beringer
10:22 16 Jun 22
Heel behulpzame medewerkers. Erg prettige sfeer en heel meedenkend. Al met al goed.
Aarthi Wijdenbosch
Aarthi Wijdenbosch
21:08 15 Jun 22
Tegen onze verwachtingen in zijn we afgelopen weekend bij KüchenWelt geslaagd voor een mooie keuken! We werden netjes ontvangen en na een bezoek aan de showroom heeft adviseur Piet al onze wensen doorgenomen en hebben we verschillende keukenopstellingen en ontwerpen besproken. Dit alles onder het genot van een kop koffie met gebak. Toen het ontwerp duidelijk was is deze in 3D uitgewerkt terwijl we onze auto gratis door de wasstraat mochten rijden. Voorafgaand van het gesprek hadden we al een indicatie van prijs en levertijd, maar op beide fronten zijn we positief verrast. Tot slot komt er óók nog eens een Styliste bij je thuis om de keuken in te meten en advies te geven op de gekozen kleurstelling en indeling van de keuken! Boven verwachting 👌🏻
Twan vd Berg
Twan vd Berg
21:16 13 Jun 22
De verkoper was top.Helaas zijn ze telefonisch wel minder goed bereikbaar.Nu afwachten hoe de levering wordt.
Onno Kamphuis
Onno Kamphuis
09:42 12 Jun 22
John Azier
John Azier
18:50 10 Jun 22
Veel informatie en tips gehad tijdens bezoek showroom. Vriendelijke verkoper die uitgebreid de tijd heeft genomen.Een aanrader, en de auto gratis door de wasstraat tijdens het ontwerpen van de keuken!
marjon tak
marjon tak
15:41 10 Jun 22
Wij hadden een afspraak om te kijken voor een nieuwe keuken. Nadat wij eea uitgelegd hadden ging de verkoopster een tekening maken waardoor wij een bon kregen om onze auto te laten wassen. Nadat wij hiervan terug kwamen was de tekening klaar en konden wij alles nalopen. Ook komt er een stylist langs om alle maten na te lopen en te kijken of de kleuren juist zijn. Prima service.
Auke en Yvonne
Auke en Yvonne
12:25 09 Jun 22
goed uitgebreid geholpen.
Karin
Karin
10:34 09 Jun 22
We hebben op 15 mei een keuken gekocht bij Küchenwelt in Heerhugowaard. Alexander heeft ons geholpen om onze droomkeuken te vinden! Dit is gelukt! Vandaag is styliste Victoria bij ons geweest en heeft de keuken ingemeten en op ons verzoek een paar kleine wijzigingen doorgebracht. Ze heeft ons ook nog goede styling tips gegeven! Wij zijn heel tevreden en kunnen niet wachten tot de nieuwe keuken komt!
Annemieke Gossler
Annemieke Gossler
10:15 09 Jun 22
We zijn enorm goed geholpen bij KuchenWelt. Alexander ontving ons erg goed, met koffie en gebak! Nadat we een aantal keukenzaken zijn afgeweest zijn we met behulp van Alexander die ons velen tips gaf en een mooi ontwerp maakte geslaagd!
Eddy van naarden
Eddy van naarden
16:33 08 Jun 22
Afgelopen vrijdag een ben ik wezen kijken voor een keuken. Er werd op een zeer prettige manier mee gedacht over de indeling en materialen. En over de prijs viel ook goed te onderhandelen. Al met al een positieve ervaring en een mooie keuken rijker.
Danny Schaap
Danny Schaap
07:42 07 Jun 22
Fijne ontvangst, duidelijke uitleg en alle tijd om alle mogelijkheden te bekijken.
Jolanda Marneef
Jolanda Marneef
18:58 05 Jun 22
Vandaag een hele fijne ervaring gehad bij Kuchenwelt tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken. Fijne ontvangst en veel aandacht voor onze wensen. Alexander heeft een heel mooi design gemaakt voor ons en de prijs was heel aantrekkelijk. We zijn (nog) niet tot aanschaf over gegaan, maar deze eerste ervaring met Kuchenwelt was zeker prima te noemen.
Wendy Schippers
Wendy Schippers
12:21 05 Jun 22
js_loader
Keukens Hilversum

Keukens Hilversum

Goedkope keukens Hilversum

De zoektocht naar de perfecte keuken is voorbij! Hier bij KüchenWelt bieden wij een assortiment keukens die gegarandeerd zowel betaalbaar als oogstrelend zijn. Op al onze producten krijgt u een indrukwekkende garantie van 10 jaar. Dat betekent dat u van uw nieuwe droomkeuken kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over mankementen.

Bovendien heeft elke keuken niet alleen een solide constructie, maar ook een esthetische aantrekkingskracht. Ontworpen door een Duits bedrijf die al sinds jaar en dag meubelen van hoge kwaliteit maken, is er niets prestigieuzer dan een keuze te maken uit hun uitstekende ontwerpen wanneer u in de stad op zoek bent naar iets unieks en betaalbaars.

Küchenwelt is de beste plek om goedkope keukens in Hilversumte kopen. Immers, wij bieden een breed scala aan betaalbare en hoogwaardige producten met lage prijzen die nog steeds voldoen aan uitstekende vakmanschap normen!

Keukens worden niet alleen gemaakt voor diegenen die een exacte maat nodig hebben, of geen idee hebben welke maat ze willen. Als u op zoek bent naar iets eenvoudigs, maar stijlvols - zoals onze goedkope keukens, dat kan worden aangepast aan uw wensen. Onze adviseurs helpen u de perfecte keuken.

Keukens online ontwerpen

Droomt u al van een nieuwe keuken? KüchenWelt is er om u te helpen deze droom waar te maken. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om hun ideale ruimte online te ontwerpen en wij nemen al die vervelende details voor onze rekening, zodat zij zich kunnen concentreren op wat het belangrijkst is: heerlijk eten bereiden!

Een mooie keuken ontstaat niet zomaar. Er is hard werk en creativiteit voor nodig (en soms een paar twijfelachtige beslissingen). Als alles goed voor elkaar is, is er niets fijner dan met een tevreden gevoel in uw pas verbouwde keuken binnen te lopen. Hier kunt u zien hoeveel moeite het heeft gekost om het leven van alledag in deze ruimte beter te maken

Start met een keuken ontwerpen >>

Geen zorgen als het ontwerpen nog niet direct soepel verloopt.

Stelt u zich voor dat uw droomkeuken tot leven komt met KüchenWelt. Onze adviseurs brengen het allemaal samen tijdens een vrijblijvend gesprek in de showroom. U zult verrast zijn hoe slim we hoeken gebruiken voor ruimte of extra opbergoplossingen! Maar gelooft u ons niet op ons eigen woord: klanten beoordelen creativiteit hier vaak met 10/10. Dus zorgen we er niet alleen voor dat we de verwachtingen overtreffen, maar houden we het ook interessant door onszelf te verrassen.

Inspiratie keukens

Onze adviseurs hebben inspirerende ideeën voor een nieuwe keuken die uw ontwerp gemakkelijker, leuker en unieker zullen maken. We hebben het hier niet alleen over kleine veranderingen; onze grote uitdagingen omvatten ook de indeling of het kleurenschema.

Om alvast inspiratie op te doen hebben we veel keukens tentoongesteld

Jarenlange ervaring keukenadviseurs

Keuken ontwerp is een ongelooflijk complex proces. Het is belangrijk om te werken met een expert als u wilt dat uw keuken het beste past zowel uzelf als budget. Bij ons bedrijf hebben we het ontwerpen van keukens voor jaren, ongeacht de grootte van de ruimte of het type behoeften die er zou kunnen zijn, of casual eetkamer ruimtes met uitzicht op een hele kant van het huis, gewoon omdat ze zijn gemaakt door iemand die weet hoe klanten denken nu dag! Wij vinden altijd manieren om het meer dan uitnodigende plaats in uw huis te maken.

Keukenontwerpers Hilversum

De ontwerper werkt hand in hand met u tot hij de droomkeuken binnen uw budget heeft gecreëerd.

De one-stop-shop van KüchenWelt biedt prachtige keukens die gebouwd zijn om lang mee te gaan, van gerenommeerde ontwerpers in Noord-Holland die ervaring hebben met het creëren van oplossingen op maat voor de behoeften van elke klant.


Wees welkom in de showroom

KüchenWelt Heerhugowaard staat klaar om aan al uw culinaire wensen te voldoen. In onze showroom vindt u de perfecte keuken voor jarenlang kookplezier, met een uitstekende service en hoogwaardige keukens tegen scherpe prijzen. Wij bevinden ons op ongeveer 60 autominuten van Hilversum via A9. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur zodat u altijd uw auto voor de deur kunt parkeren, Maak snel een afspraak zodat wij tijd hebben om een onvergetelijke ervaring voor te bereiden.

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag van 10:00 uur - 21:00 uur. Elke zaterdag en zondag van 10:00 uur - 17:00 uur. Tot snel.

Eerst liever keukens online bekijken? Wij maken elke keuken naar uw wens.

Bekijk de scherp geprijsde keukencollectie voor meer inspiratie.

Kies een keukenstijl of alle keukens. 


Plaatsen waar wij vaak keukens leveren: