Keukens Hilversum

Stop met zoeken naar goedkope keukens. Wij verslaan elke prijs.

  • Immer billiger
  • 5.000+ tevreden klanten
  • Stylisten service

Keukens Hilversum: Voordelig en beste kwaliteit

Vind bij ons een eindeloze keuze aan keukens, altijd de allerbeste prijs. Wij hebben het onze missie gemaakt om voor iedereen een goede keuken bereikbaar te maken. Door topkwaliteit producten van Duitse makelij aan te bieden voor betaalbare prijzen met een persoonlijke touch die nergens anders wordt geëvenaard!

Na uw aankoop ontvangt u unieke service van stylisten. Zij zijn uitgerust met suggesties die er speciaal op zijn gericht om ervoor te zorgen dat elk detail precies goed is. Dus of we nu te maken hebben met strikt klassieke of moderne stijlen (of iets heel anders), er zal nooit meer een keuken zoals die van u zijn.

Keuken kopen Hilversum

KüchenWelt keukens Hilversum is de beste en goedkoopste keukenzaak voor het kopen van een nieuwe keuken. Wij bieden keukens tegen betaalbare prijzen met een eindeloze keuze in stijl, kleur of inbouwapparatuur voor elke wens. Vind een grote collectie met voorbeelden van keukens. Elk voorbeeld kan naar uw wens worden aangepast. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te helpen bij het perfect samenstellen van uw budget - neem vandaag nog contact met ons op!

Reviews van KüchenWelt klanten, ook uit Hilversum

KüchenWelt Heerhugowaard
4.5
Gebaseerd op 737 beoordelingen
Styliste nam echt de tijd, heeft ons goe geinformeerd en aanpassingen deuidelijk verwerkt en zo onze droomkeuken tot op de puntjes samengesteld
René H.R. Kronenburg
René H.R. Kronenburg
13:14 13 Oct 21
Fantastisch met de styliste de keuken verbeterd. In de winkel ook heel goed geholpen.
Joop en Lies van der Well
Joop en Lies van der Well
11:51 13 Oct 21
Ben erg blij met mijn keuken, goed service en de stylist zet nog de puntjes op de i. Vanwege corona langere levertyden maar op zich prima 👌
Cherelena
Cherelena
09:02 11 Oct 21
Piet Stroet
Piet Stroet
16:39 07 Oct 21
Een nieuwe keuken besteld bij Kuchenwelt en erg tevreden. Met een goed advies geholpen in de showroom door een hele vriendelijke verkoper. Nadat de styliste thuis alles nauwkeurig heeft opgemeten wachten we nu met smart op onze nieuwe keuken!
Mandy Brusik
Mandy Brusik
10:22 05 Oct 21
De manier van reclame maken kunnen wij niet waarderen! Deze reclame is niet overeenkomstig met de verkoop. Lijkt ons dat het product goed is voor de markt van keukens maar lang niet voor de prijs die wordt aangegeven op de website. Medewerkers komen er kundig en vriendelijk over. Het belet ons niet om hier iets te kopen.
beerd nijboer
beerd nijboer
05:06 04 Oct 21
Écht 'n aanrader. Vlot geholpen,meedenkende verkoper, héérlijke koffie en de keuze is reuze !
Coby van Boheemen
Coby van Boheemen
12:02 03 Oct 21
Gastvrij en vakkundig behandeld door AlexanderMeedenkend met passende oplossingen.Geen gezeur om tot een prijs te komen maar gewoon een goede prijs werd er neergelegd en vandaar gezamenlijk zijn we tot een mooie prijs gekomen waar we tevreden mee zijn
HUUB EVERSEN
HUUB EVERSEN
18:38 01 Oct 21
De styliste Nathalie was een topper!! Veel geduld en heeft goed mee gedacht voor een onvoorziene problemen! Dikke 10!
D De Ruiter
D De Ruiter
12:52 30 Sep 21
Vandaag styliste geweest.alles doorgenomen en keuken helemaal goed in gemeten. Moesten wel dingen aangepast maar er is oplossend en gericht gekeken. Ik kijk uit naar de komst van de keuken.
Ramon Jonker
Ramon Jonker
15:59 29 Sep 21
een keuken gekocht bij Kuchenwelt. uitvoerige offerte traject waarbij alles belicht werd, uitstekende informatie gehad. Nu net als extra service de styliste op bezoek gehad, alle puntjes zijn op de i gezet. een top service die jullie vast moeten houden...nu de levering afwachten maar ook daar alle vertrouwen in.
henri van dijk
henri van dijk
14:16 29 Sep 21
We zijn erg tevreden over de mooie keuken!
Inge van Eck
Inge van Eck
11:02 29 Sep 21
Vrijdag 24-09-21 een keuken gekocht en we zijn daar prima ontvangen. Tijdens het intekenen moesten we even wachten en om die tijd te doden kregen we bon om de auto te laten wassen top. Ook de info was top die we via de mail kregen. Nu wachten op de styliste wat wij ook een goede service vinden.
Jan Bos
Jan Bos
15:49 28 Sep 21
Bij aankomst bij kuchenwelt werden we heerlijk ontvangen met koffie en taart. Er werd alle tijd voor ons genomen. In de tijd dat de prijs werd berekend. Kregen we een bon voor de wasstraat. Weer terug met een blinkende auto en ontvangen met een kopje soep. Waarna onze vragen werden Beantwoord en Besloten tot koop over te gaan. Nog niet helemaal uit over de indeling van de keuken, maar dat is geen punt. Voordat de definitieve keuken wordt besteld komt de styliste nog langs en zal ons nog adviseren en met haar ideeën komen. We kijken hier erg naar uit en wat het uiteindelijke resultaat zal gaan worden.
Nicole Speeks
Nicole Speeks
15:36 28 Sep 21
Zeer tevreden over het meedenken in oplossingen. De styliste is zeker van toegevoegde waarde om samen de puntjes op de i te zetten. Nu nog wachten totdat de keuken geleverd kan worden. Wij raden KuchenWelt keukens zeker aan!
Elize vd Zeeuw
Elize vd Zeeuw
10:43 24 Sep 21
Trijntje Reijenga
Trijntje Reijenga
12:56 23 Sep 21
Er is veel tijd uitgetrokken om de keuken op maat en helemaal naar wens te maken. Overal wordt overnagedacht en geadviseerd/ geinformeerd. Wel even online meegezocht naar een inbouwmagnetron die een stuk goedkoper uitkwam. Ben tevreden.
Medina Mujkc
Medina Mujkc
11:46 22 Sep 21
Goede service
Marion Van Dijk
Marion Van Dijk
14:12 21 Sep 21
Gerard Beckmann
Gerard Beckmann
10:36 21 Sep 21
Paula Bunnik
Paula Bunnik
20:43 15 Sep 21
Goede service, netjes geholpen met uiteindelijke een mooie keuken als eindresultaat
Nicky B.
Nicky B.
11:45 15 Sep 21
Djelisa S
Djelisa S
13:34 14 Sep 21
Prettig ontvangst, denken goed mee en komen met creatieve ideeën rondom de keukeninrichting. Verder goede prijs en nette service. Zeker tevreden!
K. De Graaf
K. De Graaf
10:35 14 Sep 21
Marc Hiddes de Fries
Marc Hiddes de Fries
10:13 13 Sep 21
We hebben met styliste Nathalie de keuken die we hebben gekocht beoordeeld en besproken. Wat een goede ervaring. Nathalie gaf advies dacht mee in oplossingen voor onze wensen. Nam daar ruim. de tijd voor. Al met al heeft hebben we dit gesprek als zeer positief ervaren en heeft dit ons een goed gevoel gegeven over onze aankoop!!
Theo Vale
Theo Vale
09:16 12 Sep 21
Vanmiddag met styliste Sharona de nieuwe keuken ingemeten en besproken.Zij denkt met de klanten mee en neemt er echt de tijd voor. Beantwoord ook alle vragen. Wij hopen dat de levering en montage van dezelfde kwaliteit zijn.
Marcel Beers
Marcel Beers
16:26 08 Sep 21
Vandaag is de Styliste van KuchenWelt bij ons langs geweest. Ze had een bus vol staaltjes mee. in het gesprek hebben we verschillende opties en ideeën uitgewisseld.Tijdens het gesprek werd de keuken verder geoptimaliseerd. We zijn heel blij met het eind resultaat op papier. Dit gesprek heeft ons veel rust gegeven, nu wachten op het echie!
Albert L
Albert L
11:19 08 Sep 21
Ze nemen ruimschoots de tijd en luisteren goed naar de wensen van de klant. Tot nu toe fijne ervaring.
Wanda Hillebrand
Wanda Hillebrand
11:04 08 Sep 21
Anderhalve week geleden had ik een afspraak. Het ontvangst was prettig. Het goed luisteren en meedenken om mijn wensen te verwezenlijken krijgt van mij een hoge aanbeveling. Het ontwerp is helemaal naar mijn zin. Een fijn gevoel ook dat er in een later stadium nog een afspraak met de stylist zal plaatsvinden zodat je nog kleuren kunt wijzigen en evt. aanpassingen van de keuken kunt doen. Daarnaast kun je alle informatie over je keuken volgen via een website. Wat leuk is om daarin een 360° panorama van je keuken te zien wat een goed beeld geeft hoe de keuken gaat worden. Kortom, ik ben tevreden. 👍
Donanta Laan
Donanta Laan
18:53 07 Sep 21
Helemaal top geholpen.
Sebastiaan Jopp
Sebastiaan Jopp
18:03 07 Sep 21
super zaak .alles goed geregeld.Fijn dat er nog iemand langskomt om in te meten. Helemaal blij mee
rmu
rmu
14:22 07 Sep 21
Goede service, deskundig en prettig advies. De klant is echt koning!
Steef & Sonja van der Velde - van Heijningen
Steef & Sonja van der Velde - van Heijningen
09:37 07 Sep 21
De eerste indruk die we kregen bij Kuchenwelt was niet gelijk super, Het gesprek ging snel en soms voor mij persoonlijk te snel, maar er werd toen al gezegd als je een keuze hebt gemaakt kan je deze nog compleet aanpassen in gesprek met de styliste.We zijn in gesprek gegaan met de styliste en ik moet zeggen dat we nu een heel goed gevoel hebben over de keuken die we uitgekozen hebben.De styliste nam alle tijd en kon al onze vragen beantwoorden.Top!!!
Mariska Huijzers
Mariska Huijzers
15:46 06 Sep 21
We zijn heel fijn geholpen en hebben de mogelijkheid gehad om nog een aantal aanpassingen te doen samen met de styliste.
Vicky Hemelvaart
Vicky Hemelvaart
10:59 06 Sep 21
Heel fijn geholpen en we hebben onze droomkeuken. Nemen ook echt de tijd voor je. afzE.A. Blank
Linda Buisman
Linda Buisman
20:12 05 Sep 21
js_loader
Keukens Hilversum

Keukens Hilversum

Goedkope keukens Hilversum

De zoektocht naar de perfecte keuken is voorbij! Hier bij KüchenWelt bieden wij een assortiment keukens die gegarandeerd zowel betaalbaar als oogstrelend zijn. Op al onze producten krijgt u een indrukwekkende garantie van 10 jaar. Dat betekent dat u van uw nieuwe droomkeuken kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over mankementen.

Bovendien heeft elke keuken niet alleen een solide constructie, maar ook een esthetische aantrekkingskracht. Ontworpen door een Duits bedrijf die al sinds jaar en dag meubelen van hoge kwaliteit maken, is er niets prestigieuzer dan een keuze te maken uit hun uitstekende ontwerpen wanneer u in de stad op zoek bent naar iets unieks en betaalbaars.

Küchenwelt is de beste plek om goedkope keukens in Hilversumte kopen. Immers, wij bieden een breed scala aan betaalbare en hoogwaardige producten met lage prijzen die nog steeds voldoen aan uitstekende vakmanschap normen!

Keukens worden niet alleen gemaakt voor diegenen die een exacte maat nodig hebben, of geen idee hebben welke maat ze willen. Als u op zoek bent naar iets eenvoudigs, maar stijlvols - zoals onze goedkope keukens, dat kan worden aangepast aan uw wensen. Onze adviseurs helpen u de perfecte keuken.

Keukens online ontwerpen

Droomt u al van een nieuwe keuken? KüchenWelt is er om u te helpen deze droom waar te maken. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om hun ideale ruimte online te ontwerpen en wij nemen al die vervelende details voor onze rekening, zodat zij zich kunnen concentreren op wat het belangrijkst is: heerlijk eten bereiden!

Een mooie keuken ontstaat niet zomaar. Er is hard werk en creativiteit voor nodig (en soms een paar twijfelachtige beslissingen). Als alles goed voor elkaar is, is er niets fijner dan met een tevreden gevoel in uw pas verbouwde keuken binnen te lopen. Hier kunt u zien hoeveel moeite het heeft gekost om het leven van alledag in deze ruimte beter te maken

Start met een keuken ontwerpen >>

Geen zorgen als het ontwerpen nog niet direct soepel verloopt.

Stelt u zich voor dat uw droomkeuken tot leven komt met KüchenWelt. Onze adviseurs brengen het allemaal samen tijdens een vrijblijvend gesprek in de showroom. U zult verrast zijn hoe slim we hoeken gebruiken voor ruimte of extra opbergoplossingen! Maar gelooft u ons niet op ons eigen woord: klanten beoordelen creativiteit hier vaak met 10/10. Dus zorgen we er niet alleen voor dat we de verwachtingen overtreffen, maar houden we het ook interessant door onszelf te verrassen.

Inspiratie keukens

Onze adviseurs hebben inspirerende ideeën voor een nieuwe keuken die uw ontwerp gemakkelijker, leuker en unieker zullen maken. We hebben het hier niet alleen over kleine veranderingen; onze grote uitdagingen omvatten ook de indeling of het kleurenschema.

Om alvast inspiratie op te doen hebben we veel keukens tentoongesteld

Jarenlange ervaring keukenadviseurs

Keuken ontwerp is een ongelooflijk complex proces. Het is belangrijk om te werken met een expert als u wilt dat uw keuken het beste past zowel uzelf als budget. Bij ons bedrijf hebben we het ontwerpen van keukens voor jaren, ongeacht de grootte van de ruimte of het type behoeften die er zou kunnen zijn, of casual eetkamer ruimtes met uitzicht op een hele kant van het huis, gewoon omdat ze zijn gemaakt door iemand die weet hoe klanten denken nu dag! Wij vinden altijd manieren om het meer dan uitnodigende plaats in uw huis te maken.

Keukenontwerpers Hilversum

De ontwerper werkt hand in hand met u tot hij de droomkeuken binnen uw budget heeft gecreëerd.

De one-stop-shop van KüchenWelt biedt prachtige keukens die gebouwd zijn om lang mee te gaan, van gerenommeerde ontwerpers in Noord-Holland die ervaring hebben met het creëren van oplossingen op maat voor de behoeften van elke klant.


Wees welkom in de showroom

KüchenWelt Heerhugowaard staat klaar om aan al uw culinaire wensen te voldoen. In onze showroom vindt u de perfecte keuken voor jarenlang kookplezier, met een uitstekende service en hoogwaardige keukens tegen scherpe prijzen. Wij bevinden ons op ongeveer 60 autominuten van Hilversum via A9. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur zodat u altijd uw auto voor de deur kunt parkeren, Maak snel een afspraak zodat wij tijd hebben om een onvergetelijke ervaring voor te bereiden.

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag van 10:00 uur - 21:00 uur. Elke zaterdag en zondag van 10:00 uur - 17:00 uur. Tot snel.

Eerst liever keukens online bekijken? Wij maken elke keuken naar uw wens.

Bekijk de scherp geprijsde keukencollectie voor meer inspiratie.

Kies een keukenstijl of alle keukens. 


Plaatsen waar wij vaak keukens leveren: