Keukens Hilversum

Stop met zoeken naar goedkope keukens. Wij verslaan elke prijs.

  • Immer billiger
  • 5.000+ tevreden klanten
  • Stylisten service

Keukens Hilversum: Voordelig en beste kwaliteit

Vind bij ons een eindeloze keuze aan keukens, altijd de allerbeste prijs. Wij hebben het onze missie gemaakt om voor iedereen een goede keuken bereikbaar te maken. Door topkwaliteit producten van Duitse makelij aan te bieden voor betaalbare prijzen met een persoonlijke touch die nergens anders wordt geëvenaard!

Na uw aankoop ontvangt u unieke service van stylisten. Zij zijn uitgerust met suggesties die er speciaal op zijn gericht om ervoor te zorgen dat elk detail precies goed is. Dus of we nu te maken hebben met strikt klassieke of moderne stijlen (of iets heel anders), er zal nooit meer een keuken zoals die van u zijn.

Keuken kopen Hilversum

KüchenWelt keukens Hilversum is de beste en goedkoopste keukenzaak voor het kopen van een nieuwe keuken. Wij bieden keukens tegen betaalbare prijzen met een eindeloze keuze in stijl, kleur of inbouwapparatuur voor elke wens. Vind een grote collectie met voorbeelden van keukens. Elk voorbeeld kan naar uw wens worden aangepast. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te helpen bij het perfect samenstellen van uw budget - neem vandaag nog contact met ons op!

Reviews van KüchenWelt klanten, ook uit Hilversum

KüchenWelt Heerhugowaard
4.5
Gebaseerd op 1819 recensies
Hele positieve ervaring.De styliste is thuis geweest en heeft ons hele mooie adviezen gegeven.Kuchenwelt is in één zin: klantvriendelijk, klantgericht, meedenkend, vriendelijke medewerkers met een hart voor de zaak. Zie ons prachtige resultaat.
We hebben het hele proces als zeer prettig en professioneel ervaren. De medewerker kon direct visualiseren wat we bedacht hadden en het is nog mooier afgewerkt dan we ons konden voorstellen.( zelfs met alle ramen en uitzichten wat we in de keuken hebben ) .Goed professionele advies .Zelfs de styliste bij ons thuis geweest om samen mee te denken en noch extra checken of alles goed pastHele mooi prijs aangeboden.Er was alle tijd voor ons en heerlijke koffie met gebak aangeboden.We waaren zeer tevreden.Bedankt Kuchen Welt
Joanna Kampa
Joanna Kampa
1713121424
yasarr1
yasarr1
1713094147
Wij hebben vorige maand een keuken gekocht bij KuchenWelt. We zijn blij met het advies dat we gekregen hebben. Ook de styliste-service thuis is een mooie check of we de juiste keuzes hebben gemaakt of toch nog een aanpassing wensen.
Helene
Helene
1713087070
Onlangs hebben wij een afspraak gemaakt bij Kuchenwelt om een keuken te laten ontwerpen. Alexander heeft voor ons een keuken ontworpen waarbij rekening met al onze wensen rekening is gehouden. Daarnaast heeft hij meegedacht over bepaalde ideeën, waar we zelf niet aan hebben gedacht. Tijdens het maken van de tekening, kregen wij een heerlijk diner voorgeschoteld. Alexander kwam ons ophalen toen hij ons ontwerp voor de keuken had afgerond. Wij zijn positief verrast over het creatieve ontwerp, maar de uiteindelijke prijs lag boven ons budget. Het ontwerp is hier en daar aangepast om zo tot onze droomkeuken te komen die ook in het budget past.
Maikel Tolboom
Maikel Tolboom
1712910588
Vandaag hebben wij onze nieuwe keuken besteld bij Kuchenwelt. Na goed geholpen te zijn in Heerhugowaard door verkoper Piet, die ons veel opties liet zien qua frontjes, keukenblad en apparatuur etc. hebben wij onze keuze kunnen maken. Vanmorgen kwam keukenstyliste Rosalyn bij ons aan huis om de hele keuken op te meten en ons te adviseren qua kleur, indeling etc. Complimenten voor Piet en Rosalyn, hoe zij ons hebben geholpen, zodat wij uiteindelijk in de loop van dit jaar kunnen gaan genieten van een prachtige nieuwe keuken.
Theo van Rijn
Theo van Rijn
1712845780
A.ESHWAR
Eshwar Eshwar
Eshwar Eshwar
1712844325
Rosa Westerhuis
Rosa Westerhuis
1712774930
Vorige maand een nieuwe keuken gekocht bij Kuchenwelt. Tot nu toe erg tevreden. Er werd erg de tijd genomen en alle mogelijkheden werden goed uitgelegd. Vriendelijk personeel en ook word je voorzien van een hapje en drankje. Tijdens het tekenen van de keuken kregen wij omdat wij moesten wachten een bon om de auto te laten wassen ook erg netjes. Afspraak met styliste volgt nog. We kijken erg uit naar onze nieuwe keuken.
Sandra Stam
Sandra Stam
1712729887
Goed geholpen, duidelijk en betaalbaar. Ze hebben een heel duidelijk concept waardoor je precies weet waar je aan toe bent.
Amy X
Amy X
1712601988
Goed geholpen. En wederom geslaagd voor een mooie keuken. Nu voor mijn zoon en schoondochter.Wij worden altijd blij van deze keukenwinkel en slagen er altijd. Voor ons een echte aanrader. Wij zeggen zeggen tegen iedereen je moet naar Kuchenwelt gaan. Scheelt in prijs en goede service. En een styliste komt ook langs voor de exate inmeting, zelfs dan kan je nog aanpassingen aan de keuken maken.
Rita Kool
Rita Kool
1712470406
Zojuist mijn keuken door de styliste laten aanpassen en ontwerpen! Heel professioneel en meedenkend! Ik ben zo benieuwd naar de uiteindelijke resultaat van mijn keuken! Erg blij met haar input en komst!
MD Belal khan
MD Belal khan
1712270527
Wij waren op inspiratie jacht voor een nieuwe keuken en kwamen door alle goede recensies terecht bij küchenwelt in Heerhugowaard. We werd en hier hartelijk ontvangen en er werd ontzettend goed naar onze wensen geluisterd.(De recensies die we gelezen hadden klopte 🥳)Terwijl Dyon aan de teken tafel ging zitten konden wij op hun kosten de auto wassen. Helaas past onze werkbus niet door een wasstraat en konden we als we dat wilde boven plaats nemen en wat lekkers te eten en te drinken nemen. Toen Dyon klaar was met het tekenen van onze keuken kwam hij ons ophalen om het resultaat aan ons te laten zien. We waren helemaal tevreden en kwamen al snel tot het besluit om onze droom keuken te kopen. Over een paar weken komt de styliste langs. We kunnen niet wachten om de puntjes op de i te zetten.
Robin Nvt
Robin Nvt
1712254431
Hele goede service en een schone auto.Nemen ruim de tijd voor je.Zeer tevreden
Ernst Phielix
Ernst Phielix
1712229914
Zeer tevreden over de uitstekende service!!Mooie keuken uitgezocht. Medewerkers nemenRuim de tijd voor je wensen en denken met je meeMart Koning
Carrie Welting
Carrie Welting
1712177169
Onze ideale keuken samengesteld met behulp van een vriendelijke medewerker die goed naar onze ideeen luisterde en tips gaf. Zeker een aanrader !
Jenny Kennekens
Jenny Kennekens
1712159595
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en er is hele mooie keuken, die bij mij past, uitgekomen, zie foto’s. Fijn dat er ook een stylist bij betrokken is, zodat die kan helpen met de ideeën.De showroom bestaat uit twee verdiepingen en er is genoeg keuze, voor ieder wat wils. Hierdoor heb ik meerdere materialen naast elkaar kunnen leggend is er iets moois uitgekomen
xyyasmin
xyyasmin
1712155906
Maandje geleden naar heerhugowaard geweest om advies in te winnen voor een keuken. Leuk geholpen door verkoper Piet. Het was voorons een hele bijzonder ervaring. Einde van de ochtend hebben wij besloten om een keuken te kopen.Ook door de styliste Roselin goed geholpen . Zij heeft ons voorzien van goed advies en tips.Wij kunnen niet wachten tot de keuken geleverd zal worden.
Familie Loswijk
Familie Loswijk
1712138339
Heel blij met mijn nieuwe keuken! Hele fijne service, ze nemen ruim de tijd voor je. Ik raad ze zeker aan!
maaike hier
maaike hier
1712052233
Na de koffie met gebak werden we keurig geholpen met het samenstellen van onze keuken!
Wat een fantastische service. Heel professioneel en er word echt geluisterd naar je wensen. Wij voelden ons daar op ons gemak. Ze nemen de tijd om uiteindelijk de keuken te maken hoe de klant hem wil.Wij zijn dolblij met onze keuken...
Alexander voelt heel goed aan wat de klant wil en speelt daar goed op in en motiveert zijn mening. Hij geeft duidelijk aan wat praktisch is in dagelijks gebruik in de keuken.
René Stam
René Stam
1711805148
Leuke winkel, prima geholpen. Goede ontvangst met koffie, gebak en verse Jus d'Orange. We hadden verwacht dat we veel winkels af zouden moeten lopen maar vonden meteen onze droomkeuken.
Wietse de Vries
Wietse de Vries
1711658169
Mooie zaak. Wij waren in Duitsland en kwamen de naam KuchenWelt tegen. Vervolgens thuis gegoogled en bleek ook in Heerhugowaard. En yesss mijn keuken gevonden. D'r waren allemaal mooie keukens. De laatste foto mijn keuken geworden. Zo blij mee!
Erg vriendelijk personeel. Je wordt met open armen ontvangen en in de watten gelegd. Tevens zijn ze vakkundig en helpen je goed met de juiste materialen.
Prima geholpen. Gelijk vanaf begin duidelijk aangegeven wat mijn wensen zijn en hieruit is een mooie keuken ontstaan. 👌Nu nog even wachten op het leveren.. kan niet wachten 😅
Ferry Wiegman
Ferry Wiegman
1711473404
Via de goede ervaringen van een collega hebben wij een keuken gekocht bij KuchenWelt Heerhugowaard. Wij werden hartelijk ontvangen en hebben goed advies gekregen. Wij zijn zeer tevreden over hoe het allemaal verliep en gingen met een blij gevoel over onze aankoop naar huis. Zeker een aanrader!
In de winkel zijn we prima geholpen en in de keuken voldoet aan al onze wensen. Daarna zijn we prima te woord gestaan door de stylisten en heeft ze meegedacht aan bepaalde oplossingen.
Prachtige keuken gekocht hier! Zeer goede service gehad, werd een lunch en wat te drinken aangeboden, en uiteindelijk een goede deal gemaakt. Hierbij wat foto’s van onze top keuken !
Ivanka De Bie
Ivanka De Bie
1711397375
Afgelopen vrijdag was ik naar Kuchenwelt gegaan om mijn droomkeuken samen te stellen. Ik kwam in Heerhugowaard aan en werd gelijk bediend met een drankje en gebakje. Later kwam mijn enthousiaste verkoper aan die samen met mij stap voor stop de keuken ging samenstellen. Ze hebben reuze veel opties voor uiteindelijk een hele mooie prijs. Toen de verkoper de schets in het 3D-ontwerp had ontworpen, was ik meteen verliefd. Na een mooie onderhandeling was mijn droomkeuken eindelijk officieel. De verkoper was vergeleken met alle andere keukenboeren niet opdringerig en geïnteresseerd in jouw interesse.Kuchenwelt biedt naast een geweldige service in Heerhugowaard ook nog een persoonlijke styliste die jou helpt om de keuken nog beter te laten passen in jouw huis.Ik kan je met zekerheid zeggen dat ik mijn volgende keuken ook bij Kuchenwelt zal aanschaffen!
Yash Ramjankhan
Yash Ramjankhan
1711389510
Airbnd Singh
Airbnd Singh
1711266621
Tja, als je een vet mooie keuken wil en ook dat nog eens voor een zeer goede prijs... stop zoeken en maak een afspraak met Kuchenwelt!Vakkundig, snel, meedenkend, super service en over de prijs valt te praten!Ronald en Piet zijn toppers! Dat zie je niet meer zo vaak.Een oprecht gemeende recensie!!!
Harold Tjepkema
Harold Tjepkema
1711215934
Hele goeie ervaring met kuchenwelt tot dusverre, we kijken uit naar onze nieuwe keuken.
Thijs Holwerda
Thijs Holwerda
1711093340
js_loader
Keukens Hilversum

Keukens Hilversum

Goedkope keukens Hilversum

De zoektocht naar de perfecte keuken is voorbij! Hier bij KüchenWelt bieden wij een assortiment keukens die gegarandeerd zowel betaalbaar als oogstrelend zijn. Op al onze producten krijgt u een indrukwekkende garantie van 10 jaar. Dat betekent dat u van uw nieuwe droomkeuken kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over mankementen.

Bovendien heeft elke keuken niet alleen een solide constructie, maar ook een esthetische aantrekkingskracht. Ontworpen door een Duits bedrijf die al sinds jaar en dag meubelen van hoge kwaliteit maken, is er niets prestigieuzer dan een keuze te maken uit hun uitstekende ontwerpen wanneer u in de stad op zoek bent naar iets unieks en betaalbaars.

Küchenwelt is de beste plek om goedkope keukens in Hilversumte kopen. Immers, wij bieden een breed scala aan betaalbare en hoogwaardige producten met lage prijzen die nog steeds voldoen aan uitstekende vakmanschap normen!

Keukens worden niet alleen gemaakt voor diegenen die een exacte maat nodig hebben, of geen idee hebben welke maat ze willen. Als u op zoek bent naar iets eenvoudigs, maar stijlvols - zoals onze goedkope keukens, dat kan worden aangepast aan uw wensen. Onze adviseurs helpen u de perfecte keuken.

Keukens online ontwerpen

Droomt u al van een nieuwe keuken? KüchenWelt is er om u te helpen deze droom waar te maken. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om hun ideale ruimte online te ontwerpen en wij nemen al die vervelende details voor onze rekening, zodat zij zich kunnen concentreren op wat het belangrijkst is: heerlijk eten bereiden!

Een mooie keuken ontstaat niet zomaar. Er is hard werk en creativiteit voor nodig (en soms een paar twijfelachtige beslissingen). Als alles goed voor elkaar is, is er niets fijner dan met een tevreden gevoel in uw pas verbouwde keuken binnen te lopen. Hier kunt u zien hoeveel moeite het heeft gekost om het leven van alledag in deze ruimte beter te maken

Start met een keuken ontwerpen >>

Geen zorgen als het ontwerpen nog niet direct soepel verloopt.

Stelt u zich voor dat uw droomkeuken tot leven komt met KüchenWelt. Onze adviseurs brengen het allemaal samen tijdens een vrijblijvend gesprek in de showroom. U zult verrast zijn hoe slim we hoeken gebruiken voor ruimte of extra opbergoplossingen! Maar gelooft u ons niet op ons eigen woord: klanten beoordelen creativiteit hier vaak met 10/10. Dus zorgen we er niet alleen voor dat we de verwachtingen overtreffen, maar houden we het ook interessant door onszelf te verrassen.

Inspiratie keukens

Onze adviseurs hebben inspirerende ideeën voor een nieuwe keuken die uw ontwerp gemakkelijker, leuker en unieker zullen maken. We hebben het hier niet alleen over kleine veranderingen; onze grote uitdagingen omvatten ook de indeling of het kleurenschema.

Om alvast inspiratie op te doen hebben we veel keukens tentoongesteld

Jarenlange ervaring keukenadviseurs

Keuken ontwerp is een ongelooflijk complex proces. Het is belangrijk om te werken met een expert als u wilt dat uw keuken het beste past zowel uzelf als budget. Bij ons bedrijf hebben we het ontwerpen van keukens voor jaren, ongeacht de grootte van de ruimte of het type behoeften die er zou kunnen zijn, of casual eetkamer ruimtes met uitzicht op een hele kant van het huis, gewoon omdat ze zijn gemaakt door iemand die weet hoe klanten denken nu dag! Wij vinden altijd manieren om het meer dan uitnodigende plaats in uw huis te maken.

Keukenontwerpers Hilversum

De ontwerper werkt hand in hand met u tot hij de droomkeuken binnen uw budget heeft gecreëerd.

De one-stop-shop van KüchenWelt biedt prachtige keukens die gebouwd zijn om lang mee te gaan, van gerenommeerde ontwerpers in Noord-Holland die ervaring hebben met het creëren van oplossingen op maat voor de behoeften van elke klant.


Wees welkom in de showroom

KüchenWelt Heerhugowaard staat klaar om aan al uw culinaire wensen te voldoen. In onze showroom vindt u de perfecte keuken voor jarenlang kookplezier, met een uitstekende service en hoogwaardige keukens tegen scherpe prijzen.

We bevinden ons op ongeveer 60 autominuten van Hilversum via A9. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur zodat u altijd uw auto voor de deur kunt parkeren.

Maak snel een afspraak in misschien de beste keukenwinkel van Hilversum en omstreken zodat we tijd hebben om een onvergetelijke ervaring voor te bereiden.

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag van 10:00 uur - 21:00 uur. Elke zaterdag en zondag van 10:00 uur - 17:00 uur. Tot snel.

Eerst liever keukens online bekijken? Wij maken elke keuken naar uw wens.

Bekijk de scherp geprijsde keukencollectie voor meer inspiratie.

Kies een keukenstijl of alle keukens. 


Plaatsen waar wij vaak keukens leveren: