Keukens Hilversum

Stop met zoeken naar goedkope keukens. Wij verslaan elke prijs.

  • Immer billiger
  • 5.000+ tevreden klanten
  • Stylisten service

Keukens Hilversum: Voordelig en beste kwaliteit

Vind bij ons een eindeloze keuze aan keukens, altijd de allerbeste prijs. Wij hebben het onze missie gemaakt om voor iedereen een goede keuken bereikbaar te maken. Door topkwaliteit producten van Duitse makelij aan te bieden voor betaalbare prijzen met een persoonlijke touch die nergens anders wordt geëvenaard!

Na uw aankoop ontvangt u unieke service van stylisten. Zij zijn uitgerust met suggesties die er speciaal op zijn gericht om ervoor te zorgen dat elk detail precies goed is. Dus of we nu te maken hebben met strikt klassieke of moderne stijlen (of iets heel anders), er zal nooit meer een keuken zoals die van u zijn.

Keuken kopen Hilversum

KüchenWelt keukens Hilversum is de beste en goedkoopste keukenzaak voor het kopen van een nieuwe keuken. Wij bieden keukens tegen betaalbare prijzen met een eindeloze keuze in stijl, kleur of inbouwapparatuur voor elke wens. Vind een grote collectie met voorbeelden van keukens. Elk voorbeeld kan naar uw wens worden aangepast. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te helpen bij het perfect samenstellen van uw budget - neem vandaag nog contact met ons op!

Reviews van KüchenWelt klanten, ook uit Hilversum

KüchenWelt Heerhugowaard
4.6
Gebaseerd op 863 beoordelingen
Wat een aardige mensen! Heerlijk gegeten en Jos was onze verkoper. Hij heeft een mooie indeling gemaakt. Thuis gekomen kregen we een inlog waar je alles kan bekijken, wat je gekocht hebt en hoe de indeling eruit ziet. Ik wil toch nog wat veranderen, en dat kan, want straks komt de styliste, zij past het aan en meet alles in. Daarna gaat de bestelling pas naar de fabriek.
Sabine Brink
Sabine Brink
11:55 28 Jan 22
Nav afspraak op 22-01-2022 een keuken gekocht bij KuchenWelt.Gesproken met verkoper Jos welke ruim 30 jaar in het vak zit, ontvangst etc. meer dan prettig.Inmiddels bevestiging ontvangen v.v. 3D en een link waarbij wij de voortgang kunnen volgen.Men heeft een voorkeur voor email maar doordat men reageert < 24 uur werkt dit zeer prettig.Zeker een aanrader!
Don Hagmeijer
Don Hagmeijer
11:26 28 Jan 22
Keurige showroom met vriendelijk personeel. Wij werden uitstekend geholpen door de verkoper, hij had zelf ook ideeën over de inrichting van de keuken maar drong deze niet op. Na een fijne ochtend in de showroom en het bezoek van de styliste nog 12 weken wachten op de keuken maar dan heb je ook wat.
Shanice
Shanice
05:47 28 Jan 22
We zijn zeer positief, werden snel en vlot geholpen met een drank en hapje erbij.Onze idee werden binnen een half uur werkelijk en we konden alles in goed overleg bespreken.
Zeer hartelijk ontvangen en deskundig geadviseerd. Wij zijn zeer geslaagd!
Jolanda de Haas
Jolanda de Haas
14:55 26 Jan 22
Er is uitgebreid de tijd voor ons genomen. De verkopen dacht goed met ons mee en we hebben onze droomkeuken samen kunnen stellen.
Esther van Kessel
Esther van Kessel
10:18 26 Jan 22
Monica Van T Hof
Monica Van T Hof
07:33 26 Jan 22
Keuken gekocht bij kuchenwelt. Goede en duidelijke service. Open communicatie en een medewerker die meedenkt. Belangrijk bij het kopen van een keuken is dat het gevoel goed is....dat is het bij kuchenwelt
Vincent Regterink
Vincent Regterink
17:08 25 Jan 22
Hartstikke goed geholpen bij Kuchenwelt. Goede service en goede adviezen gekregen. Zeker aan te bevelen!
Lea De Boer
Lea De Boer
16:43 24 Jan 22
We waren zelf iets later op de afspraak als gepland dit was absoluut geen probleem. De designer heeft ons heel fijn geholpen bij het maken van onze keuze. In het proces hebben we van alles geprobeert en gecombineerd. Het eind resultaat mag er dan ook wezen. Echt super bedankt.
Marvin Scholtes
Marvin Scholtes
20:26 23 Jan 22
Vriendelijk ontvangen met een drankje, koffie, thee of water naar keuze. Zelfs gebak als wij dat wilde.Samen met de keukenspecialist mijn wensen doorgenomen en vriendelijk geholpen. Zo wordt er goed geluisterd en meegekeken naar jouw en wensen en de mogelijkheden thuis en/of financieel.Toen alles bekend was, konden wij met gebruik van een voucher naar de wasstraat km onze auto te laten wassen en schoon te maken van buiten en stofzuigen van binnen.Bij terugkomst de concept keuken gezien en na wat anderhandelen en meedenken in vermogen zijn wij er uit gekomen en heb ik naar eigen zeggen een mooie prijs gekregen voor mijn nieuwe keuken!!Ook zijn wij door de winkel gelopen zodat wij de toekomstige apparatuur van dichtbij konden zien en voelen.Zeker een aanrader!!!
jeroen slagboom
jeroen slagboom
15:52 23 Jan 22
Wij zijn enthousiast geholpen door verkoper Jos. Hij heeft ons handige tips gegeven over de indeling van onze keuken . Daarna hebben we daar heerlijk gegeten. Toen we terug kwamen was de indeling in 3d klaar. En hebben we een goede prijs kunnen afspreken. Bedankt voor jullie gastvrijheid.
eugenie S-U
eugenie S-U
16:43 22 Jan 22
Ulrich Uiterloo
Ulrich Uiterloo
08:13 21 Jan 22
Lydia Van asten
Lydia Van asten
21:11 20 Jan 22
mariska foekema
mariska foekema
17:12 19 Jan 22
Hartelijk ontvangen in de showroom. Wij wisten al goed wat wij wilden wat betreft opstelling. De verkoper heeft onze ideeën nog mooier gemaakt. En ook belangrijk, binnen ons budget.
Yvonne Hollanders
Yvonne Hollanders
10:37 19 Jan 22
Een erg fijn en transparant gesprek gehad. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en wij kregen een eerlijk advies voor een goede prijs!
Jamie Bongers
Jamie Bongers
08:41 19 Jan 22
Een warm welkom, in de watten gelegd én een vakkundig advies. We hebben een prachtige keuken gekocht voor een mooie prijs. Dank:)
Daphne Trompe
Daphne Trompe
06:10 19 Jan 22
Goede service. Omdat we zelf een goed beeld hadden van wat we wilden en de verkoper redelijk inschatte wat we nodig hadden kwamen we snel tot een mooi design. De prijsbepaling verliep wat stroperig, maar uiteindelijk hebben we binnen ons budget een mooie keuken kunnen kopen hier.
Tjalling de Vries
Tjalling de Vries
18:09 18 Jan 22
Wij werden goed en vakkundig geholpen, er werd aan alle kanten meegedacht om onze droom keuken binnen ons budget te krijgen.
S Mulder
S Mulder
18:02 18 Jan 22
Vriendelijke ontvangst en tot nu toe nog goed geholpen. Afspraak met de stylist moet nog plaatsvinden en kon gelukkig op korte termijn ingepland worden. Helaas kan ik dan nog geen informatie verstrekken over de levering, plaatsing en afhandeling, maar heb zeker vertrouwen hierin.
ilse j.
ilse j.
12:07 18 Jan 22
Afgelopen Zaterdag was het dan zo ver. Een afspraak bij Kuchenwelt met Jos. Jos adviseerde ons wat in ons klein keukentje de juiste opties konden zijn. En waar we het niet zeker wisten,liep hij met ons mee door de winkel en liet ons zien wat hij bedoelde. We kregen antwoord op onze vragen en werden keurig behandeld. Met een goed gevoel hebben we onze keuken besteld. Heel fijne winkel.Met vriendelijke groeten Ruud en Ilse van Leeuwen
Ilse Stahlhoff
Ilse Stahlhoff
16:50 17 Jan 22
Goed meegedacht in de opstelling van de keukenSnelle reactie op vragen via emailTop!
Nicolina Lamsma
Nicolina Lamsma
16:11 17 Jan 22
Aanrader voor keuken
Theo Wijngaarden
Theo Wijngaarden
15:32 17 Jan 22
Heel aardig ontvangen. Goed geadviseerd en snel geholpen. Er komt binnenkort een styliste langs en kan eventueel nog wat wijzigingen aanbrengen.
Annemarie Burger
Annemarie Burger
19:30 16 Jan 22
Bij verschillende keukenboeren geweest, maar er hing nergens zo een goede sfeer als bij Kuchenwelt waardoor het daar meteen goed voelde. Ze versloegen ook alle voorgaande offertes met dezelfde en soms zelfs betere apparatuur. Hierdoor meteen ondertekend zonder daartoe druk van de verkopers te krijgen. Zeker een aanrader en voor mijn volgende keuken ga ik hier zeker terugkomen.
Dirk Cloos
Dirk Cloos
11:28 13 Jan 22
Deniz BootBootBoot
Deniz BootBootBoot
10:52 13 Jan 22
Warme ontvangst op een koude en regenachtige dag. Fijn geholpen door Valerie die voor ons alle tijd nam en zeer goed advies gaf. Voor ons was dit aanleiding om direct zaken te doen en de keuken te bestellen! Top zaak!Edwin en Charlotte Kathmann
kattie970
kattie970
08:54 13 Jan 22
Romy van der Vlist
Romy van der Vlist
17:19 12 Jan 22
zo fijn geholpen door Valerie, we hadden zelf al een idee en die is uitstekend vertaald. we zijn ook in de watten gelegd met koffie en appeltaart later nog een frisdrankje met hapjes dit zegt genoeg over de sfeer die er hangt in de showroom. Ongedwongen dus je voelt geen druk om een aankoop te doen we zijn er goed uitgekomen en kijken uit naar de nieuwe keuken
Christina Werkhoven
Christina Werkhoven
11:42 12 Jan 22
Zondag door Jos geholpen. Een prachtige keuken gekozen. De volgende dag belde hij of we tevreden waren met onze keuze....wij zijn dik tevreden! Genoten van een kop koffie met taart, een broodje en een top keuken!!
Ber Ele
Ber Ele
11:36 12 Jan 22
Frans Garnier
Frans Garnier
16:24 11 Jan 22
Wij zijn op een ontspannen manier geholpen door uw medewerker. Daarnaast begreep de medewerker wat wij graag wilde hebben. Niet op een dringende wijze!! Maar hij liet ons zien wanneer wij datgene niet zouden kopen wij achteraf spijt daar van hebben.Nu afwachten hoe de keuken geïnstalleerd zal worden!!Met vriendelijke groet,Familie Mulder J.J
Jerry Mulder
Jerry Mulder
12:05 10 Jan 22
Vorige week een afspraak gehad, en goed en vakkundig advies gekregen, hebben toen gelijk de keuken gekocht, en inmiddels een afspraak gepland met de stylist om alles af te ronden! Goede en snelle service
Joost Van Noppen
Joost Van Noppen
09:55 10 Jan 22
js_loader
Keukens Hilversum

Keukens Hilversum

Goedkope keukens Hilversum

De zoektocht naar de perfecte keuken is voorbij! Hier bij KüchenWelt bieden wij een assortiment keukens die gegarandeerd zowel betaalbaar als oogstrelend zijn. Op al onze producten krijgt u een indrukwekkende garantie van 10 jaar. Dat betekent dat u van uw nieuwe droomkeuken kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over mankementen.

Bovendien heeft elke keuken niet alleen een solide constructie, maar ook een esthetische aantrekkingskracht. Ontworpen door een Duits bedrijf die al sinds jaar en dag meubelen van hoge kwaliteit maken, is er niets prestigieuzer dan een keuze te maken uit hun uitstekende ontwerpen wanneer u in de stad op zoek bent naar iets unieks en betaalbaars.

Küchenwelt is de beste plek om goedkope keukens in Hilversumte kopen. Immers, wij bieden een breed scala aan betaalbare en hoogwaardige producten met lage prijzen die nog steeds voldoen aan uitstekende vakmanschap normen!

Keukens worden niet alleen gemaakt voor diegenen die een exacte maat nodig hebben, of geen idee hebben welke maat ze willen. Als u op zoek bent naar iets eenvoudigs, maar stijlvols - zoals onze goedkope keukens, dat kan worden aangepast aan uw wensen. Onze adviseurs helpen u de perfecte keuken.

Keukens online ontwerpen

Droomt u al van een nieuwe keuken? KüchenWelt is er om u te helpen deze droom waar te maken. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om hun ideale ruimte online te ontwerpen en wij nemen al die vervelende details voor onze rekening, zodat zij zich kunnen concentreren op wat het belangrijkst is: heerlijk eten bereiden!

Een mooie keuken ontstaat niet zomaar. Er is hard werk en creativiteit voor nodig (en soms een paar twijfelachtige beslissingen). Als alles goed voor elkaar is, is er niets fijner dan met een tevreden gevoel in uw pas verbouwde keuken binnen te lopen. Hier kunt u zien hoeveel moeite het heeft gekost om het leven van alledag in deze ruimte beter te maken

Start met een keuken ontwerpen >>

Geen zorgen als het ontwerpen nog niet direct soepel verloopt.

Stelt u zich voor dat uw droomkeuken tot leven komt met KüchenWelt. Onze adviseurs brengen het allemaal samen tijdens een vrijblijvend gesprek in de showroom. U zult verrast zijn hoe slim we hoeken gebruiken voor ruimte of extra opbergoplossingen! Maar gelooft u ons niet op ons eigen woord: klanten beoordelen creativiteit hier vaak met 10/10. Dus zorgen we er niet alleen voor dat we de verwachtingen overtreffen, maar houden we het ook interessant door onszelf te verrassen.

Inspiratie keukens

Onze adviseurs hebben inspirerende ideeën voor een nieuwe keuken die uw ontwerp gemakkelijker, leuker en unieker zullen maken. We hebben het hier niet alleen over kleine veranderingen; onze grote uitdagingen omvatten ook de indeling of het kleurenschema.

Om alvast inspiratie op te doen hebben we veel keukens tentoongesteld

Jarenlange ervaring keukenadviseurs

Keuken ontwerp is een ongelooflijk complex proces. Het is belangrijk om te werken met een expert als u wilt dat uw keuken het beste past zowel uzelf als budget. Bij ons bedrijf hebben we het ontwerpen van keukens voor jaren, ongeacht de grootte van de ruimte of het type behoeften die er zou kunnen zijn, of casual eetkamer ruimtes met uitzicht op een hele kant van het huis, gewoon omdat ze zijn gemaakt door iemand die weet hoe klanten denken nu dag! Wij vinden altijd manieren om het meer dan uitnodigende plaats in uw huis te maken.

Keukenontwerpers Hilversum

De ontwerper werkt hand in hand met u tot hij de droomkeuken binnen uw budget heeft gecreëerd.

De one-stop-shop van KüchenWelt biedt prachtige keukens die gebouwd zijn om lang mee te gaan, van gerenommeerde ontwerpers in Noord-Holland die ervaring hebben met het creëren van oplossingen op maat voor de behoeften van elke klant.


Wees welkom in de showroom

KüchenWelt Heerhugowaard staat klaar om aan al uw culinaire wensen te voldoen. In onze showroom vindt u de perfecte keuken voor jarenlang kookplezier, met een uitstekende service en hoogwaardige keukens tegen scherpe prijzen. Wij bevinden ons op ongeveer 60 autominuten van Hilversum via A9. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur zodat u altijd uw auto voor de deur kunt parkeren, Maak snel een afspraak zodat wij tijd hebben om een onvergetelijke ervaring voor te bereiden.

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag van 10:00 uur - 21:00 uur. Elke zaterdag en zondag van 10:00 uur - 17:00 uur. Tot snel.

Eerst liever keukens online bekijken? Wij maken elke keuken naar uw wens.

Bekijk de scherp geprijsde keukencollectie voor meer inspiratie.

Kies een keukenstijl of alle keukens. 


Plaatsen waar wij vaak keukens leveren: