Nobilia keukens? Er zijn veel redenen te bedenken waarom een nieuwe keuken van Nobilia een uitstekende keuze is.

De juiste keuken geeft u het luxe gevoel dat u woont in een prachtige villa, zoals te zien is in mooie design tijdschriften.

Schone, blinkende apparatuur in een fraaie opstelling en het nieuwste aan technisch vernuft ligt ineens allemaal binnen uw handbereik.

 

Nobilia keukens?

Nobilia is de grootste keukenfabrikant ter wereld, dus bent u in ieder geval aan het juiste adres. Nergens ter wereld wordt zo efficiënt geproduceerd en zo scherp ingekocht. In de fabriek in Duitsland worden maar liefst 2600 keukens per dag gemaakt en verscheept naar 40 landen!

 

Nobilia keukens

 

Uw eigen sfeer

Er is zoveel keuze aan mogelijkheden, inrichting en sfeer dat het moeilijk kan zijn om te kiezen. Als u al een idee heeft over welke sfeer het beste bij u past, dan wordt het ietsje eenvoudiger om op zoek te gaan. Heeft u nog niet echt een beeld van hoe uw nieuwe keuken er uit moet zien, dan kunt u inspiratie op doen op veel manieren.

 

Grijze Nobilia keuken

 

Uw huis

Een mooie keuken is iets om jarenlang trots op te zijn. Mocht u uw huis onverhoopt ooit willen verkopen, dan zal een degelijke Duitse keuken de waarde van uw huis zeker vermeerderen. Door makelaars wordt beweerd dat een keuken vaak doorslaggevend is bij het kopen van een huis.

 

Greeploze Nobilia keuken

 

Afwerkingen te kust en te keur

Op deze website vindt u de mogelijkheid om verschillende stijlen te bekijken. Of u op zoek bent naar een betonlook keuken, een design keuken, een eiland keuken of juist een landelijke keuken, ze hebben de verschillende sferen voor u afgebeeld.

Op die manier kunt u stijlen vergelijken en vinden wat bij u past. Hoogglans keukens zijn mooi in een strak, hypermodern huis. Landelijke keukens doen juist heel gezellig en warm aan in een knusse omgeving.
Groene Nobilia keuken met eiland

Nobilia keukens prijzen

Nobilia heeft naast haar luxe keukens, ook een ruim aantal betaalbare keukens ontworpen. Er zit altijd iets bij dat bij uw specifieke smaak past en voor ieder budget vinden ze samen met u een oplossing. Bovendien koopt Nobilia op zo’n grote schaal haar materialen in, dat u nergens dezelfde kwaliteit zult vinden voor dezelfde prijs.

Deze Duitse kwaliteit is in verschillende prijssegmenten te vinden. Maar Nobilia keukens zijn al vanaf € 2.990,- te koop.

Ikea

Ze hebben zelfs keukens voor dezelfde prijs als Ikea keukens, maar dan wel van Duitse kwaliteit. Daar kan niets tegenop. Bovendien worden de keukens gemonteerd afgeleverd in plaats van in bouwpakketjes met sleutels.

 

Garantie

Nobilia keukens zijn Duitse keukens. Dit betekent dat ze standaard maar liefst 10 jaar garantie meekrijgen. Duitse kwaliteit is wereldberoemd en u kunt ervan op aan dat u een degelijk product geleverd krijgt waar Nobilia 100% achter staat.

 

Type keukens

Tegenwoordig worden er steeds meer eiland keukens verkocht. Een eiland keuken heeft als voordeel dat er ruimte ontstaat voor een vrije doorgang en de keuken een open sfeer meekrijgt. Heel fijn als u wilt koken en gezellig praten tegelijkertijd met familie die aanschuift aan het keukeneiland. Samen koken wordt ook een stuk plezieriger met een keukeneiland.

 

Nobilia levert aan 40 landen

Houdt u van strak? Nobilia maakt ook greeploze keukens. Niets ziet er zo strak uit als een greeploze keuken, bijvoorbeeld uitgevoerd in hoogglans lak. Maar Nobilia maakt ook hoekkeukens en landelijke keukens. Niet voor niets kiezen duizenden mensen in 40 landen iedere dag voor een Nobilia keuken.

 

Plan van aanpak

Denkt u erover om binnenkort een nieuwe keuken aan te schaffen en hebt u een plan nodig? Dan is het een goed idee om eerst een lijst te maken met uw wensen. Dat geeft u de kans om stijl, kleuren en uw eisen voor het ontwerp op papier te zetten.

Hoekkeuken met kastenwand

 

Maak een wenslijst

Denkt u aan een minimalistische witte hoogglans keuken zonder handgrepen van topkwaliteit of juist aan de warme sfeer van een landelijke keuken? Hoe meer details u kunt bedenken, hoe beter.
Zet ook meteen op een rij wat uw ideaal is op het gebied van inbouwapparatuur.

Misschien denkt u ook aan meer ruimte op werkbladen of meer slimme kastjes en mooie ladenblokken. De ladebaksystemen die worden gebruikt bieden extra opbergruimte, prachtige vormgeving en hebben uitstekend loopcomfort.

Topkwaliteit beslag

Het scharnieren systeem van Nobilia zorgt ervoor dat kastjes eenvoudig en geruisloos sluiten, zoals dat hoort in een luxe keuken. Dat mag niet ontbreken in een topkeuken van uitstekende kwaliteit.

 

Witte Nobilia hoekkeuken

 

Inbouwapparatuur

Ovens, afwasmachines, koelkasten, magnetrons, afzuigkappen, kokend waterkranen, een Nobilia keuken kan in alles voorzien.

 

Kwaliteit voor dagelijks gebruik

De lades van Nobilia keukens zijn overigens gemaakt van topkwaliteit materialen. De robuuste Duitse onderdelen van uw nieuwe keuken zorgen voor een ongekend luxe gevoel in uw keuken.
Als u gaat rondkijken voor uw nieuwe keuken, is met altijd een goed idee om uw keuken ontwerp op papier te zetten.

 

Wit met grijze Nobilia keuken

Onze website heeft een handige tool om dit online te doen. U hebt alle afmetingen nodig van uw keuken, de plaatsen van uw elektriciteitsaansluitingen, water, afvoer en dergelijke. Hoe meer detail u verwerkt in de bestaande situatie thuis, hoe sneller het proces gaat van het samenstellen van uw ideale Duitse Nobilia keuken.

De prijs-kwaliteitverhouding

Een echt opzienbarend gegeven bij Nobilia is de prijs-kwaliteitverhouding. Geen enkele fabrikant ter wereld kan dezelfde kwaliteit leveren voor zulke lage prijzen.

 

Zwarte Nobilia keukens

 

Geen opdringerige verkopers

Een goed product verkoopt zichzelf en dat geldt zeker voor Nobilia keukens. Bij Nobilia houden ze niet van opdringerige verkopers, die zult u dus niet tegenkomen in onze showroom. U kunt altijd zonder afspraak terecht voor een vrijblijvende oriëntatie en advies. Dan hebt u meteen de kans om rond te snuffelen en te zien hoe verschillende keukenstijlen uw huis kunnen verfraaien.

Klanten waarderen het bezoek aan de showroom van KüchenWelt als erg goed. We durven op basis van die ervaringen wel te spreken over de beste keukenzaak van Nederland.

 

Is Nobilia een goed merk?

Nobilia is een concurrerende Duitse fabrikant van kwaliteitskeukens. Geen enkele andere keukenfabrikant maakt zoveel keukens als zij. In de fabriek worden dagelijks met grote precisie meer dan tweeduizend keukens gemaakt.

 

Enorme aantallen keukens

Door de grote aantallen in productie, kan Nobilia de beste prijzen krijgen voor de materialen die ze inkopen. Zo worden er dagelijks 30 vrachtwagens met hout afgeleverd bij de fabriek en worden er 2600 keukens per dag verscheept naar de klanten.

 

Landelijke Nobilia keuken

 

Net als in een auto fabriek… robots!

In de fabriek worden de materialen door computer bestuurde machines door robots gesneden en worden de scharnieren, het beslag en de kastjes stevig in elkaar gezet. Er is een video beschikbaar waarin te zien is hoe de Nobilia fabriek werkt.

Het volautomatische proces is een aanrader om eens te bekijken. Daarin is duidelijk zichtbaar dat attentie voor detail, precisiewerk en vakmanschap samenkomen tot een Duits topproduct. Zie hiervoor ook de website van Nobilia keukens.

 

Waarom een Nobilia keuken?

Voordat een Nobilia keuken de fabriek verlaat, wordt hij door een teststraat gevoerd. Daarin wordt een grondige inspectie uitgevoerd waarin er geen enkele tolerantie is voor concessies aan de kwaliteit van deze keukens. Uitmuntende Duitse kwaliteit dus.

Nobilia keukens zijn betrouwbaar, mooi en ze zijn te koop tegen een zeer scherpe prijs. Er wordt standaard 10 jaar garantie gegeven op alle keukens. Bovendien is er een enorme keuze aan afwerkingen en stijlen te verkrijgen. Er is een Nobilia keuken voor iedereen!

 

Rechte zwarte Nobilia

 

Wat kost een Nobilia keuken?

Nobilia keukens zijn er al vanaf € 3.500,-. En bij Nobilia keukens krijgt u altijd de allerbeste kwaliteit. Afhankelijk uw wensen is er altijd een oplossing te vinden zodat ook u kunt gaan genieten van jarenlang plezier van uw Duitse kwaliteitskeuken.

Om de prijs van een Nobilia keuken te laten berekenen, kunt u de hulp van een adviseur van KüchenWelt vragen. Dit kan gemakkelijk door een vrijblijvende afspraak te maken.