Bent u op zoek naar een keuken op maat? Dan komt u er al snel achter dat u veel verschillende kanten op kunt met deze keuken. Niet alleen op het gebied van stijl, maar ook op basis van afmetingen en andere factoren bij keukens op maat.

Het is daarom verstandig dat u goed bekijkt wat de mogelijkheden zijn en waar u op dient te letten tijdens de aankoop. En wat kost een keuken op maat laten maken? Onderstaande informatie zorgt ervoor dat u overal van op de hoogte bent en uw keuken snel in huis heeft.

 

Wat is een keuken op maat?

Een keuken op maat is een keuken die geheel aan uw persoonlijke wensen voldoet. Hiervoor wordt onder andere gekeken naar de beschikbare ruimte, waarna er een uniek ontwerp op tafel komt te liggen. Uw nieuwe keuken zal hierdoor alle accessoires en onderdelen hebben die u in gedachten had.

Keuken op maat

De keukenruimte is daarbij ook met een indeling die u in gedachten had. U kunt alle wensen bespreken met de professional, waardoor uw droomkeuken snel gerealiseerd wordt.

 

Belangrijke onderdelen van de keuken

Een keuken op maat laten maken begint door te kijken naar de wensen die u heeft op het gebied van de indeling. De kasten zijn een belangrijk onderdeel van de ruimte. U wilt namelijk altijd voldoende opbergruimte hebben voor uw keukengereedschap en het servies.

Hoe meer opbergruimte u heeft, hoe beter u alles in kunt richten en waardoor u niets te kort komt in uw woning. Mensen schrikken van de extra ruimte die u hierdoor krijgt.

Rechte keuken op maat

Het op maat maken van de keukens is ook gebaseerd op basis van bepaalde elementen in de keuken. Zo moet u bijvoorbeeld een koelkast hebben.

Deze kunt u in een kast laten plaatsen, maar ook losstaand hebben. De opstelling kan hierdoor geheel veranderen en aan ieder detail wordt gedacht.

Tevens kunt u kijken naar het werkblad. Het werkblad komt in meerdere materialen en het ligt eraan wat u mooi vindt. Vergeet dan ook niet de spoelbak mee te nemen. Ook hierbij zijn meerdere opties en materiaalsoorten te vinden.

 

Apparaten voor de keuken

De keukenapparatuur in uw keuken is belangrijk om zoveel mogelijk gemakken te verkrijgen. De kookplaat is hier een belangrijk voorbeeld van. U kunt deze plaat in het aanrechtblad laten plaatsen, maar ook in een kookeiland integreren.

Uw gebruiksgemak staat hierbij voorop en het indelen van de keukens zal hierdoor leiden tot een ideale keuken. Alle apparatuur kunt u in uw persoonlijke stijl krijgen, maar ook laten ontwerpen door keukenspecialisten.

Bij de apparatuur moet u ook denken aan de formaten van ieder apparaat. Het eindresultaat zal namelijk altijd anders zijn. Het maatwerk bij apparatuur geeft u de gelegenheid om maaltijden te bereiden die u wenst te hebben.

Er zijn vele merken keukenapparatuur te koop. Zo verkopen wij onder andere: AEG, Bosch, Siemens, ATAG, Zanussi, Etna, Gaggenau en ga zo maar door. In de showroom nemen we de keuzes samen door.

U-keuken op maat

Zorg daarom dat u keuken inspiratie opdoet, waarna u de extra mogelijkheden bespreekt en een keuze maakt voor uw maatwerk keuken en alles wat u hier nog bij kunt verwachten. Dankzij jarenlange ervaring van professionals ziet u niets meer over het hoofd.

 

Zo kunt u een droomkeuken realiseren

Het is belangrijk dat u alle factoren voor uzelf op een rij zet, voordat u een keuken op maat laat maken. Het op maat laten maken kan dan namelijk in een groot aantal stijlen. Een landelijke keuken is bijvoorbeeld een van de mogelijkheden.

Een landelijke keuken bestaat voornamelijk uit hout en u kunt meerdere kleuren terugvinden. De landelijke keukens geven u direct meer ruimtelijkheid.

Hoekkeuken op maat

U kunt echter ook nog voor andere stijlen gaan. De verschillende stijlen kunnen uw ruimte ook moderner maken. Moderne keukens bestaan vaak uit meer glans en u kunt ook modernere handgrepen op de kasten laten zetten.

De keukens op maat laten maken en daarbij de beschikbare ruimte zo goed mogelijk benutten geeft u te allen tijde voldoende mogelijkheden.

Kastenwand op maat

 

Afwerkingen keuken op maat

Bij de maat keukens kunt u ook kijken naar de wensen op het gebied van de afwerking. Hoewel u uw keuken een gunstige indeling wilt geven, moet de rest van de ruimte ook aan uw verwachtingen voldoen.

De muren kunnen in dezelfde kleur gemaakt worden, het plafond kan meegenomen worden en u kunt ook een combinatie maken met mooie tegels.

Door de keuken volledig in dezelfde stijl te maken en de elementen toe te voegen die uw keuken afmaken, weet u precies hoe u uw droomkeuken kunt realiseren en hoe uw maatwerk keuken bij u past.

Werkblad op maat

 

Kosten keuken op maat

Wat kost een keuken op maat? Dit is een vraag die (bijna) iedereen bezig houdt.

Het is belangrijk dat u een goede prijsindicatie krijgt voor uw keukens op maat. Hiervoor dient u eerst te bespreken wat u allemaal in de keuken wilt hebben. U kunt hiervoor kijken in de showroom om een goed beeld te krijgen van de opties en u laten inspireren door de grote hoeveelheid mogelijkheden.

Daarna stelt u zelf uw gehele keuken samen. Aan de hand van de afmetingen en alle benodigdheden komen de totale kosten overzichtelijk op papier te staan en kunt u uw keuken snel aanschaffen.

Deze elementen bepalen de prijs van uw maatkeuken:

  • Type keuken: recht, hoek, eiland, parallel, U-vorm
  • Afmetingen keuken
  • Type deuren: folie of gelakt
  • Type werkblad: steen, composiet, kunststof, keramiek etc
  • Apparatuur: welke merken en hoeveel apparaten
  • Wel of geen montage

 

Keukeneiland op maat

 

Neem direct contact op

Wilt u zelf een keuken op maat laten maken? Ontdek dan snel wat er mogelijk is voor de ruimte in uw woning.

U kunt hiervoor te allen tijde bij de meest gestelde vragen kijken, maar ook bellen naar 085 – 30 31 591 van de afspraken service of door uw gegevens achter te laten voor een afspraak maken.

Of kom langs in de keukenwinkel, zodat u zich kunt laten inspireren op het gebied van keukens en de medewerkers voor u klaarstaan om de vragen te beantwoorden.

Uw keuken op maat is dan binnen een korte tijd geheel ontwikkeld en is het nog even wachten totdat deze bij u in huis geplaatst kan worden.