Complete keuken kopen? Een likje verf kan een oude keuken soms nog nieuw leven geven, maar er komt een moment dat u weet: u wilt een nieuwe keuken, eentje die beter past bij wie u nu bent, met een frisse inrichting en stijl.

Als u kiest voor een complete keuken bent u weer helemaal up to date. Van uiterlijk tot apparatuur, van uw smaak tot uw ergonomische behoeften: een nieuwe complete keuken geeft uw woning in één klap een boost.

 

Wat houdt dat in, een complete keuken?

In een complete keuken is alles op elkaar afgestemd. Dat wil zeggen dat de basis klopt: stijl, kleur en materiaal vormen een harmonieus geheel. Maar ook apparatuur en inrichting passen precies bij elkaar.

Bij complete keukens hoeft u zelf nog maar weinig toe te voegen. Ook het plaatsen van de keuken kan voor u worden gedaan, klussen is dan niet nodig en alles wordt aangesloten en geïnstalleerd. U kunt direct genieten van uw nieuwe keuken.

Complete keuken grijs met eiland

Worden complete keukens door jullie geïnstalleerd?

Onze prijzen zijn inclusief levering aan uw adres, exclusief plaatsing. Het is mogelijk om KüchenWelt de installatie van de keuken te laten regelen door gebruik te maken van onze montageservice. De adviseur in de showroom kan u hierover meer vertellen.

 

Een complete keuken kopen: de voordelen

Complete keukens bieden vele voordelen. Zo bent u geen tijd kwijt met het contact houden met diverse leveranciers. U heeft één aanspreekpunt voor al uw vragen over uw bestelling.

Ook zijn de verschillende delen van de keuken perfect op elkaar afgestemd. Uw contactpersoon bij KüchenWelt weet immers wat er is afgesproken, hoe groot uw keuken is, en welke onderdelen er nodig zijn. Mocht er toch iets niet helemaal kloppen kan dat direct worden opgelost.

Complete grijze hoekkeuken

 

 

Zijn de prijzen van KüchenWelt inclusief keukenapparatuur?

Bij bijna alle keukens op de site van KüchenWelt zit apparatuur inbegrepen in de prijs. Hoeveel en welke keukenapparatuur precies staat vermeld in het informatieblokje op de pagina van de keuken. Het is natuurlijk altijd mogelijk om (voor een meerprijs) meer apparatuur bij te bestellen.

 

Inspiratie voor complete keukens

Een keuken kopen doet men niet elke dag, en de voorpret is een belangrijk deel van het plezier. Blader bijvoorbeeld door ons keukenboek voor ons aanbod aan complete, goedkope complete keukens.

We hebben ook verschillende artikelen op onze site die u kunnen helpen, lees bijvoorbeeld over: moderne keukens, landelijke keukens, tijdloze keukens, industriële keukens, houten keukens

Grijze keukens met hout

 

Krijg ik eerlijk advies als ik een KüchenWelt keuken wil?

KüchenWelt geeft alle klanten eerlijk advies, wat uw budget ook is. Onze adviseurs zijn experts in het balanceren van prijs, kwaliteit en de wensen van de klant. Daardoor krijgt u de optimale complete keuken, voor de optimale prijs, die precies naar uw wens is.

 

Een goedkope keuken compleet maken

In uw nieuwe keuken wilt u het gevoel van luxe hebben, ongeacht hoeveel u ervoor uitgegeven heeft. Het is eenvoudig om één van onze goedkope complete keukens als basis te nemen en die met een paar aanpassingen helemaal compleet te maken. Als u nog een beetje ruimte in uw budget heeft, kunt u met slimme keuzes en uw persoonlijke stijl uw droomkeuken samenstellen.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een luxe materiaal. Onze kunststof onderdelen zijn natuurlijk van hoogwaardige kwaliteit, maar een werkblad van natuursteen of hout past soms beter in het plaatje. Het is ook mogelijk om te investeren in techniek, zoals een oven met stoomfunctie of een luxere koelkast.

Betonlook hoekkeuken

Zijn jullie goedkope complete keukens wel goed?

Als u een budget heeft om rekening mee te houden, wilt u natuurlijk desondanks toch het beste voor uw geld. KüchenWelt levert voordelige, complete keukens van topkwaliteit. Hoe kan dat?

KüchenWelt werkt nauw samen met leveranciers in Duitsland. Duitse keukens zijn voordeliger en toch kwalitatief goed. Door deze samenwerking kunnen wij u een collectie complete keukens aanbieden voor een scherpe prijs, zonder dat u ervoor de grens over hoeft.

Daarnaast maken wij de keuze om te besparen op de grootte en inrichting van onze showroom. KüchenWelt heeft geen reusachtig aanbod aan voorbeeldopstellingen, waarvan er toch geen precies in uw woning past. Wij ontwerpen uw complete keuken op maat, met service die net even verder gaat.

U vraagt u waarschijnlijk af: wat kost een keuken? Daar is geen simpel antwoord op te geven. De prijs bepaald u zelf namelijk. Door keuzes voor andere materialen, apparatuur en werkblad, gaat de prijs vaak omhoog.

 

Hoe zit het met garantie op complete keukens?

Onze voordelige prijzen gaan nooit ten koste van de kwaliteit. Wij bieden standaard tien jaar garantie, waardoor u zeker bent dat u met een gerust hart uw handtekening kunt zetten. Als er onverhoopt een probleem voordoet dan lossen wij dit altijd voor u op. KüchenWelt keukens zijn daardoor dus echt compleet.

 

Onze unieke service: stylist aan huis

Als experts op het gebied van keukens weten onze stylisten precies waarmee men rekening moet houden om een keuken compleet te maken. Verder kennen ze ook de valkuilen, waardoor keukens die op papier prima zijn toch niet goed uitpakken. Zij komen daarom na aankoop naar uw adres, voor een professionele blik op het ontwerp.

De stylist ziet details die een ander niet zouden opvallen. Bestaat er bijvoorbeeld de kans dat door de lichtinval de keuken kil lijkt? Is het kookeiland wel praktisch van formaat en plaatsing?

Voorstellen worden ter plekke gesimuleerd op een tablet. U ziet direct wat het resultaat zou zijn in uw eigen keuken. Bent u het met de stylist eens, dan wordt de bestelling kosteloos aangepast.

 

Welke kleur past bij mijn keuken?

Hier zijn een paar tips die u op weg kunnen helpen. Heeft u een keuken die aan de kleine kant is, dan kunt u deze met een lichte kleur ruimer laten lijken. Een grote ruimte wordt juist knusser met een donkere kleur.

Alle kleuren, inclusief wit, zwart en grijs, hebben een ‘temperatuur’: doet de kleur warm of koel aan? Combineer voor het beste resultaat warme tinten met elkaar, en koele tinten met elkaar. Onze pagina’s over gekleurde keukens, witte keukens en zwarte keukens gaan dieper op dit onderwerp in.

 

Complete greeploze rode keuken