Keukens Amsterdam

Maatwerk keukens altijd voor de allerbeste prijs.

  • Immer billiger
  • 5.000+ tevreden klanten
  • Stylisten service

Keukens Amsterdam: De beste en goedkoopste keukenzaak

Keukens in Amsterdam zijn vaak duur, maar KüchenWelt keukens Amsterdam heeft het hun missie gemaakt om dat te veranderen. Wij bieden goedkope keukens in Amsterdam met een eindeloze keuze aan beschikbare stijlen. Altijd de beste kwaliteit uit Duitsland. 

Als u geïnteresseerd bent in onze keukens, bieden wij een unieke stylist service na uw aankoop. Na aankoop komen we bij u thuis om alle keuzes nog samen na te kijken. Zo krijgt u altijd de droomkeuken voor vele jaren kookplezier.

Keuken kopen Amsterdam

KüchenWelt keukens Amsterdam is de beste en goedkoopste keukenzaak voor het kopen van een nieuwe keuken. Wij bieden keukens aan tegen betaalbare prijzen met een eindeloze keuze aan stijl, kleur en inbouwapparatuur beschikbaar om aan elke behoefte te voldoen. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te helpen de perfecte nieuwe keuken samen te stellen binnen uw budget - neem vandaag nog contact met ons op.

Reviews van KüchenWelt klanten

KüchenWelt Heerhugowaard
4.5
Gebaseerd op 717 beoordelingen
Paula Bunnik
Paula Bunnik
20:43 15 Sep 21
Goede service, netjes geholpen met uiteindelijke een mooie keuken als eindresultaat
Nicky B.
Nicky B.
11:45 15 Sep 21
Djelisa S
Djelisa S
13:34 14 Sep 21
Prettig ontvangst, denken goed mee en komen met creatieve ideeën rondom de keukeninrichting. Verder goede prijs en nette service. Zeker tevreden!
K. De Graaf
K. De Graaf
10:35 14 Sep 21
Marc Hiddes de Fries
Marc Hiddes de Fries
10:13 13 Sep 21
We hebben met styliste Nathalie de keuken die we hebben gekocht beoordeeld en besproken. Wat een goede ervaring. Nathalie gaf advies dacht mee in oplossingen voor onze wensen. Nam daar ruim. de tijd voor. Al met al heeft hebben we dit gesprek als zeer positief ervaren en heeft dit ons een goed gevoel gegeven over onze aankoop!!
Theo Vale
Theo Vale
09:16 12 Sep 21
Vanmiddag met styliste Sharona de nieuwe keuken ingemeten en besproken.Zij denkt met de klanten mee en neemt er echt de tijd voor. Beantwoord ook alle vragen. Wij hopen dat de levering en montage van dezelfde kwaliteit zijn.
Marcel Beers
Marcel Beers
16:26 08 Sep 21
Vandaag is de Styliste van KuchenWelt bij ons langs geweest. Ze had een bus vol staaltjes mee. in het gesprek hebben we verschillende opties en ideeën uitgewisseld.Tijdens het gesprek werd de keuken verder geoptimaliseerd. We zijn heel blij met het eind resultaat op papier. Dit gesprek heeft ons veel rust gegeven, nu wachten op het echie!
Albert L
Albert L
11:19 08 Sep 21
Ze nemen ruimschoots de tijd en luisteren goed naar de wensen van de klant. Tot nu toe fijne ervaring.
Wanda Hillebrand
Wanda Hillebrand
11:04 08 Sep 21
Anderhalve week geleden had ik een afspraak. Het ontvangst was prettig. Het goed luisteren en meedenken om mijn wensen te verwezenlijken krijgt van mij een hoge aanbeveling. Het ontwerp is helemaal naar mijn zin. Een fijn gevoel ook dat er in een later stadium nog een afspraak met de stylist zal plaatsvinden zodat je nog kleuren kunt wijzigen en evt. aanpassingen van de keuken kunt doen. Daarnaast kun je alle informatie over je keuken volgen via een website. Wat leuk is om daarin een 360° panorama van je keuken te zien wat een goed beeld geeft hoe de keuken gaat worden. Kortom, ik ben tevreden. 👍
Donanta Laan
Donanta Laan
18:53 07 Sep 21
Helemaal top geholpen.
Sebastiaan Jopp
Sebastiaan Jopp
18:03 07 Sep 21
super zaak .alles goed geregeld.Fijn dat er nog iemand langskomt om in te meten. Helemaal blij mee
rmu
rmu
14:22 07 Sep 21
Goede service, deskundig en prettig advies. De klant is echt koning!
Steef & Sonja van der Velde - van Heijningen
Steef & Sonja van der Velde - van Heijningen
09:37 07 Sep 21
De eerste indruk die we kregen bij Kuchenwelt was niet gelijk super, Het gesprek ging snel en soms voor mij persoonlijk te snel, maar er werd toen al gezegd als je een keuze hebt gemaakt kan je deze nog compleet aanpassen in gesprek met de styliste.We zijn in gesprek gegaan met de styliste en ik moet zeggen dat we nu een heel goed gevoel hebben over de keuken die we uitgekozen hebben.De styliste nam alle tijd en kon al onze vragen beantwoorden.Top!!!
Mariska Huijzers
Mariska Huijzers
15:46 06 Sep 21
We zijn heel fijn geholpen en hebben de mogelijkheid gehad om nog een aantal aanpassingen te doen samen met de styliste.
Vicky Hemelvaart
Vicky Hemelvaart
10:59 06 Sep 21
Heel fijn geholpen en we hebben onze droomkeuken. Nemen ook echt de tijd voor je. afzE.A. Blank
Linda Buisman
Linda Buisman
20:12 05 Sep 21
Charlotte
Charlotte
11:48 03 Sep 21
Vorige week op bezoek geweest in de showroom en werd daar uiterst vriendelijk ontvangen en geholpen door Valerie. Uiteindelijk met de aankoop van een keuken naar mijn zin naar buiten gelopen. Nu in afwachting van de levering en plaatsing van de keuken. Mooie showroom en goed geholpen.
Bjorn Zierts
Bjorn Zierts
08:03 02 Sep 21
Beste allemaal,In Heerhugowaard werd ik na gemakkelijk een afspraak te hebben gemaakt, heel vriendelijk ontvangen.Na kennismaking met de desbetreffende adviseur, kreeg ik koffie en een lekker stukje taart!!Er was veel mogelijk maar ze zijn ook eerlijk in wat niet kan ( budget of maatvoering) maar doen hun uiterste best om het wel voor elkaar te krijgen.Echt top !!!Ik heb er een eind voor moeten rijden maar het was het zeker waard en kan niet wachten tot mijn keuken af is...ECHT EEN AANRADER.
Bianca Lotte
Bianca Lotte
05:14 02 Sep 21
We een prettig gesprek gehad met de styliste. We hebben in volle tevredenheid onze keuken besteld👍👍
Hendriette vd Belt-Tijhuis
Hendriette vd Belt-Tijhuis
10:50 01 Sep 21
Ik ben heel erg tevreden over de afspraak met de styliste. Ze neemt de tijd voor je en beantwoordt al je vragen.
Simone Visser
Simone Visser
09:45 01 Sep 21
Nihed Ark
Nihed Ark
15:10 31 Aug 21
Vandaag hebben wij onze keuken laten inmeten en last minute een x aantal veranderingen doorgevoerd. Gelukkig was dit geen enkel probleem! We werden onwijs goed geholpen en er werd goed met ons meegedacht. Wij zijn erg tevreden over de service tot nu toe!
Dirk Stet
Dirk Stet
14:13 31 Aug 21
Marieke Koopman
Marieke Koopman
14:08 31 Aug 21
Prima service, zowel op de zaak als van de styliste.
Andre van Ommeren
Andre van Ommeren
11:27 30 Aug 21
Er wordt goed mee gekeken naar alle mogelijkheden er zijn voor de ruimte die er is.
Anne Bleumink
Anne Bleumink
10:33 30 Aug 21
Ziet er goed en netjes uit
Henk Venekamp
Henk Venekamp
17:43 28 Aug 21
Keuken aangekocht voordat de woning opgeleverd is. Fijn geholpen en de service met de keuken styliste Stephanie verliep superfijn. Haar uitleg en meedenken hebben wij als zeer prettig ervaren.
Esme Uittenbogaard
Esme Uittenbogaard
09:25 27 Aug 21
Best experience in the "kitchen world" that I've had. Not too pushy like I've experienced in a couple of other shops. They've been very involved in the kitchen design and helping with the best choices according to my wishes and specifications.
Jeroen de Bruijn
Jeroen de Bruijn
19:41 26 Aug 21
Prettig geholpen deskundig advies!
Sjoerd Kersten
Sjoerd Kersten
13:03 26 Aug 21
Wij zijn heel vriendelijk geholpen en heel tevreden! Wij hebben hele mooie keuken gekocht en kunnen niet wachten tot we hem hebben!
melvelour
melvelour
12:57 26 Aug 21
Goed oriënterend gesprek. Verkoper dacht goed mee en had leuke tips. Super tevreden. Nu in afwachting van plaatsen.
Sandra Meissen
Sandra Meissen
15:22 25 Aug 21
Goedemiddag wij hebben bij Kuchen Welt Heerhugowaard een nieuwe keuken gekocht en we zijn super geholpen door Valerie er wordt hier goed over na gedacht wat je wil een super bedrijf Fam Dekker Assendelft
Dick Dekker
Dick Dekker
13:07 25 Aug 21
Na enige aarzeling bij ons en de verkoper bleek dat het mogelijk is om een deal te sluiten met de ontbindende voorwaarde dat als de koop van het huis niet doorgaat er alsnog geannuleerd mag worden binnen 6 weken, na verzoek zelf uit te breiden naar 9 weken. Dat is zoals ze dit in Duitsland doen. Ga zo door en maak dat laatste ook vooral bekend.
Bas Terlouw
Bas Terlouw
09:22 25 Aug 21
Arnold Visschedijk
Arnold Visschedijk
08:17 25 Aug 21
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7
Keukens Amsterdam

Keukens Amsterdam

Goedkope keukens Amsterdam

In Amsterdam zijn vele keukenzaken te vinden. In verschillende prijssegmenten. KüchenWelt biedt goedkope keukens met veel mogelijkheden in Amsterdam. Ook voor u hebben wij de perfecte nieuwe keuken voor een betaalbare prijs en binnen uw budget.

Keukens uit Duitsland, altijd de beste kwaliteit.

Keukens Amsterdam worden altijd geleverd met een lange garantieperiode van 10 jaar. U kunt er zeker van zijn dat onze producten gemaakt zijn om lang mee te gaan. Wij importeren onze kasten van Duitse bedrijven. Zij maken meubelen van echt hoge kwaliteit die ze al tientallen jaren maken.

Daarom is Küchenwelt in staat goedkope keukens Amsterdams aan te bieden tegen redelijke prijzen en toch een uitstekende kwaliteit vakmanschap te garanderen. We durven wel te zeggen dat wij de goedkoopste keukens van Amsterdam leveren. 

Keukens online ontwerpen

Zelf kunt u thuis alvast aan de slag. U kunt uw keuken in een handomdraai online ontwerpen. Voer de maten en wensen van uw keuken in op onze website. Het ontwerp zal dan tot leven komen met een perfecte indeling voor u - ontwerp het nu.

Keukens thuis ontwerpen is eenvoudig, maar soms zijn er dingen waar we niet eens aan denken, totdat ze een probleem worden. Met de ontwerpservice van KüchenWelt zijn al deze problemen opgelost voordat u onderweg voor verrassingen of teleurstellingen komt te staan.

Geen zorgen indien u er online niet uit komt!

KüchenWelt biedt hulp bij het ontwerpen van keukens, van begin tot eind. Tijdens een vrijblijvend gesprek in de showroom brengen onze adviseurs uw ontwerp tot leven. Laat u verrassen met slimme en handige invalshoeken. Niet voor niets beoordelen klanten onze creativiteit met bijna een 10!


Inspiratie keukens

Onze adviseurs hebben inspirerende ideeën voor een nieuwe keuken voor u. Ideeën die uw keukenontwerp een stuk eenvoudiger en tegelijkertijd leuker maken. Dan hebben we het niet alleen over kleine dingen, maar ook over grote veranderingen in indeling of kleurstelling.


Ervaren keukenadviseurs

Om tot het beste resultaat te komen staan ervaren keukenadviseurs altijd voor u klaar. Ons ervaren en enthousiaste team van experts adviseert u over alle facetten van het ontwerpproces, het concept, tot uitvoering.

De beste manier om advies te krijgen is door te praten met een persoon die u kan helpen erachter te komen welk type keuken het beste is voor uw behoeften.

Keukenontwerpers Amsterdam

Maak kennis met een ervaren team van ervaren ontwerpers die prachtige keukens in Noord-Holland creëren volgens uw wensen. De ontwerper werkt nauw samen totdat hij de droomkeuken binnen het budget heeft gerealiseerd.


U bent van harte welkom

Voel u vrij om onze showroom te bezoeken. U vindt bij ons altijd de droomkeuken voor vele jaren kookplezier.

Neem vandaag nog contact op om aan de slag te gaan. Wij zien u graag binnenkort bij KüchenWelt Heerhugowaard, waar wij u een uitstekende service en een ruim assortiment keukens in elk prijssegment beloven.

KüchenWelt Heerhugowaard ligt op 45 autominuten rijden van Amsterdam via de A9 of via de N242. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de showroom.

De showroom is open om zomaar even langs te komen. Het advies is wel om een vrijblijvende afspraak te maken om altijd een adviseur tot uw beschikking te hebben.

Openingstijden

Op maandag en dinsdag is de showroom gesloten. Echter van woensdag t/m zondag kunt u bij ons terecht. Elke zondag zijn wij geopend. Tot snel.

Eerst liever keukens online bekijken? Wij maken elke keuken naar uw wens.

Bekijk de scherp geprijsde keukencollectie voor meer inspiratie.

Kies een keukenstijl of alle keukens.