Keukens Haarlem

Keukens voor elke wens en budget voor de beste prijs.

  • Immer billiger
  • 5.000+ tevreden klanten
  • Stylisten service

Keukens Haarlem: de winkel voor uw droomkeuken

Keukens zijn een grote investering. Wanneer u er een koopt, is het belangrijk dat u de juiste keuken voor uw wensen krijgt. Küchenwelt biedt keukens die zowel betaalbaar als van hoge kwaliteit zijn, zodat u altijd de perfecte keuken voor uw budget kunt vinden.

Ervaar ook een ongeëvenaarde klantenservice met onze stylistenservice na aankoop om ervoor te zorgen dat aan al uw wensen wordt voldaan. Als u op zoek bent naar keukens in Haarlem (of de rest van Noord-Holland), zoek dan niet verder.

Keuken kopen Haarlem

Bij KüchenWelt keukens Haarlem bieden wij keukens in diverse stijlen en kleuren, passend bij elk interieur. Wij werken één op één met u samen bij het ontwerpen van uw keuken, zodat deze perfect bij u en uw keukenruimte past. De keukens zijn zeer betaalbaar en passen binnen uw budget. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om de mooiste keuken voor de beste prijs samen te stellen.

Keukens Haarlem: de beste keuze voor keukens die Noord-Holland te bieden heeft.

Als u op zoek bent naar keukens met inbouwapparatuur in Noord-Holland (of waar dan ook), kijk dan niet verder dan KüchenWelt keukens Haarlem. We hebben veel keukens en ze zijn betaalbaar. Wij bieden ook diensten na de aankoop als u hulp nodig heeft met uw nieuwe keuken.

Kom vandaag nog langs bij Küchenwelt keukens Haarlem voor de beste deal.

Reviews van KüchenWelt klanten uit Haarlem

KüchenWelt Heerhugowaard
4.6
Gebaseerd op 863 beoordelingen
Wat een aardige mensen! Heerlijk gegeten en Jos was onze verkoper. Hij heeft een mooie indeling gemaakt. Thuis gekomen kregen we een inlog waar je alles kan bekijken, wat je gekocht hebt en hoe de indeling eruit ziet. Ik wil toch nog wat veranderen, en dat kan, want straks komt de styliste, zij past het aan en meet alles in. Daarna gaat de bestelling pas naar de fabriek.
Sabine Brink
Sabine Brink
11:55 28 Jan 22
Nav afspraak op 22-01-2022 een keuken gekocht bij KuchenWelt.Gesproken met verkoper Jos welke ruim 30 jaar in het vak zit, ontvangst etc. meer dan prettig.Inmiddels bevestiging ontvangen v.v. 3D en een link waarbij wij de voortgang kunnen volgen.Men heeft een voorkeur voor email maar doordat men reageert < 24 uur werkt dit zeer prettig.Zeker een aanrader!
Don Hagmeijer
Don Hagmeijer
11:26 28 Jan 22
Keurige showroom met vriendelijk personeel. Wij werden uitstekend geholpen door de verkoper, hij had zelf ook ideeën over de inrichting van de keuken maar drong deze niet op. Na een fijne ochtend in de showroom en het bezoek van de styliste nog 12 weken wachten op de keuken maar dan heb je ook wat.
Shanice
Shanice
05:47 28 Jan 22
We zijn zeer positief, werden snel en vlot geholpen met een drank en hapje erbij.Onze idee werden binnen een half uur werkelijk en we konden alles in goed overleg bespreken.
Zeer hartelijk ontvangen en deskundig geadviseerd. Wij zijn zeer geslaagd!
Jolanda de Haas
Jolanda de Haas
14:55 26 Jan 22
Er is uitgebreid de tijd voor ons genomen. De verkopen dacht goed met ons mee en we hebben onze droomkeuken samen kunnen stellen.
Esther van Kessel
Esther van Kessel
10:18 26 Jan 22
Monica Van T Hof
Monica Van T Hof
07:33 26 Jan 22
Keuken gekocht bij kuchenwelt. Goede en duidelijke service. Open communicatie en een medewerker die meedenkt. Belangrijk bij het kopen van een keuken is dat het gevoel goed is....dat is het bij kuchenwelt
Vincent Regterink
Vincent Regterink
17:08 25 Jan 22
Hartstikke goed geholpen bij Kuchenwelt. Goede service en goede adviezen gekregen. Zeker aan te bevelen!
Lea De Boer
Lea De Boer
16:43 24 Jan 22
We waren zelf iets later op de afspraak als gepland dit was absoluut geen probleem. De designer heeft ons heel fijn geholpen bij het maken van onze keuze. In het proces hebben we van alles geprobeert en gecombineerd. Het eind resultaat mag er dan ook wezen. Echt super bedankt.
Marvin Scholtes
Marvin Scholtes
20:26 23 Jan 22
Vriendelijk ontvangen met een drankje, koffie, thee of water naar keuze. Zelfs gebak als wij dat wilde.Samen met de keukenspecialist mijn wensen doorgenomen en vriendelijk geholpen. Zo wordt er goed geluisterd en meegekeken naar jouw en wensen en de mogelijkheden thuis en/of financieel.Toen alles bekend was, konden wij met gebruik van een voucher naar de wasstraat km onze auto te laten wassen en schoon te maken van buiten en stofzuigen van binnen.Bij terugkomst de concept keuken gezien en na wat anderhandelen en meedenken in vermogen zijn wij er uit gekomen en heb ik naar eigen zeggen een mooie prijs gekregen voor mijn nieuwe keuken!!Ook zijn wij door de winkel gelopen zodat wij de toekomstige apparatuur van dichtbij konden zien en voelen.Zeker een aanrader!!!
jeroen slagboom
jeroen slagboom
15:52 23 Jan 22
Wij zijn enthousiast geholpen door verkoper Jos. Hij heeft ons handige tips gegeven over de indeling van onze keuken . Daarna hebben we daar heerlijk gegeten. Toen we terug kwamen was de indeling in 3d klaar. En hebben we een goede prijs kunnen afspreken. Bedankt voor jullie gastvrijheid.
eugenie S-U
eugenie S-U
16:43 22 Jan 22
Ulrich Uiterloo
Ulrich Uiterloo
08:13 21 Jan 22
Lydia Van asten
Lydia Van asten
21:11 20 Jan 22
mariska foekema
mariska foekema
17:12 19 Jan 22
Hartelijk ontvangen in de showroom. Wij wisten al goed wat wij wilden wat betreft opstelling. De verkoper heeft onze ideeën nog mooier gemaakt. En ook belangrijk, binnen ons budget.
Yvonne Hollanders
Yvonne Hollanders
10:37 19 Jan 22
Een erg fijn en transparant gesprek gehad. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en wij kregen een eerlijk advies voor een goede prijs!
Jamie Bongers
Jamie Bongers
08:41 19 Jan 22
Een warm welkom, in de watten gelegd én een vakkundig advies. We hebben een prachtige keuken gekocht voor een mooie prijs. Dank:)
Daphne Trompe
Daphne Trompe
06:10 19 Jan 22
Goede service. Omdat we zelf een goed beeld hadden van wat we wilden en de verkoper redelijk inschatte wat we nodig hadden kwamen we snel tot een mooi design. De prijsbepaling verliep wat stroperig, maar uiteindelijk hebben we binnen ons budget een mooie keuken kunnen kopen hier.
Tjalling de Vries
Tjalling de Vries
18:09 18 Jan 22
Wij werden goed en vakkundig geholpen, er werd aan alle kanten meegedacht om onze droom keuken binnen ons budget te krijgen.
S Mulder
S Mulder
18:02 18 Jan 22
Vriendelijke ontvangst en tot nu toe nog goed geholpen. Afspraak met de stylist moet nog plaatsvinden en kon gelukkig op korte termijn ingepland worden. Helaas kan ik dan nog geen informatie verstrekken over de levering, plaatsing en afhandeling, maar heb zeker vertrouwen hierin.
ilse j.
ilse j.
12:07 18 Jan 22
Afgelopen Zaterdag was het dan zo ver. Een afspraak bij Kuchenwelt met Jos. Jos adviseerde ons wat in ons klein keukentje de juiste opties konden zijn. En waar we het niet zeker wisten,liep hij met ons mee door de winkel en liet ons zien wat hij bedoelde. We kregen antwoord op onze vragen en werden keurig behandeld. Met een goed gevoel hebben we onze keuken besteld. Heel fijne winkel.Met vriendelijke groeten Ruud en Ilse van Leeuwen
Ilse Stahlhoff
Ilse Stahlhoff
16:50 17 Jan 22
Goed meegedacht in de opstelling van de keukenSnelle reactie op vragen via emailTop!
Nicolina Lamsma
Nicolina Lamsma
16:11 17 Jan 22
Aanrader voor keuken
Theo Wijngaarden
Theo Wijngaarden
15:32 17 Jan 22
Heel aardig ontvangen. Goed geadviseerd en snel geholpen. Er komt binnenkort een styliste langs en kan eventueel nog wat wijzigingen aanbrengen.
Annemarie Burger
Annemarie Burger
19:30 16 Jan 22
Bij verschillende keukenboeren geweest, maar er hing nergens zo een goede sfeer als bij Kuchenwelt waardoor het daar meteen goed voelde. Ze versloegen ook alle voorgaande offertes met dezelfde en soms zelfs betere apparatuur. Hierdoor meteen ondertekend zonder daartoe druk van de verkopers te krijgen. Zeker een aanrader en voor mijn volgende keuken ga ik hier zeker terugkomen.
Dirk Cloos
Dirk Cloos
11:28 13 Jan 22
Deniz BootBootBoot
Deniz BootBootBoot
10:52 13 Jan 22
Warme ontvangst op een koude en regenachtige dag. Fijn geholpen door Valerie die voor ons alle tijd nam en zeer goed advies gaf. Voor ons was dit aanleiding om direct zaken te doen en de keuken te bestellen! Top zaak!Edwin en Charlotte Kathmann
kattie970
kattie970
08:54 13 Jan 22
Romy van der Vlist
Romy van der Vlist
17:19 12 Jan 22
zo fijn geholpen door Valerie, we hadden zelf al een idee en die is uitstekend vertaald. we zijn ook in de watten gelegd met koffie en appeltaart later nog een frisdrankje met hapjes dit zegt genoeg over de sfeer die er hangt in de showroom. Ongedwongen dus je voelt geen druk om een aankoop te doen we zijn er goed uitgekomen en kijken uit naar de nieuwe keuken
Christina Werkhoven
Christina Werkhoven
11:42 12 Jan 22
Zondag door Jos geholpen. Een prachtige keuken gekozen. De volgende dag belde hij of we tevreden waren met onze keuze....wij zijn dik tevreden! Genoten van een kop koffie met taart, een broodje en een top keuken!!
Ber Ele
Ber Ele
11:36 12 Jan 22
Frans Garnier
Frans Garnier
16:24 11 Jan 22
Wij zijn op een ontspannen manier geholpen door uw medewerker. Daarnaast begreep de medewerker wat wij graag wilde hebben. Niet op een dringende wijze!! Maar hij liet ons zien wanneer wij datgene niet zouden kopen wij achteraf spijt daar van hebben.Nu afwachten hoe de keuken geïnstalleerd zal worden!!Met vriendelijke groet,Familie Mulder J.J
Jerry Mulder
Jerry Mulder
12:05 10 Jan 22
Vorige week een afspraak gehad, en goed en vakkundig advies gekregen, hebben toen gelijk de keuken gekocht, en inmiddels een afspraak gepland met de stylist om alles af te ronden! Goede en snelle service
Joost Van Noppen
Joost Van Noppen
09:55 10 Jan 22
js_loader
Keukens Haarlem

Keukens Haarlem

Goedkope keukens Haarlem kopen

In verschillende prijsklassen kunnen wij u bedienen. Zowel het lage als het hogere segment. Grofweg gezegd tussen de € 2.500 en € 80.000,-.

De juiste winkel, de juiste en lage prijs, een goed gevoel en een goede klantenservice. Dit zijn allemaal belangrijke factoren die uw ervaring kunnen maken of breken als het gaat om het kopen van een nieuwe keuken. Gelukkig voor u heeft Küchenwelt het perfect voor elkaar. Gezien de vele positieve reviews van klanten. Bekijk de onafhankelijke Google reviews.

Keuken Haarlem online ontwerpen

Ontwerp uw keuken online in 3D. Met het handige tekenprogramma kunt u thuis alvast zelf aan de slag. Voer uw maten in en geef uw wensen door. Het online keuken tekenprogramma zal ze omzetten in een perfecte lay-out voor uw keuken. Start met 3D ontwerpen.

U kunt keukens, apparatuur en andere accessoires toevoegen om echt het volledige plaatje te krijgen. De keuken komt dan helemaal tot leven. Tip: neem uw ontwerp mee naar de showroom.

Inspiratie keukens Haarlem

De adviseurs hebben inspirerende ideeën voor u. Ideeën waarmee u uw keukenontwerp een stuk eenvoudiger en tegelijkertijd leuker kunt maken. We hebben het dan niet alleen over kleine dingen, maar ook over grote veranderingen in indeling of kleurstellingen.

Profiteer vandaag nog van een van de geweldige keuken aanbiedingen!

Küchenwelt biedt een uitgebreide bibliotheek met vele inspirerende ideeën voor het ontwerpen van uw droomkeuken. U kunt allerlei verschillende stijlen bekijken: klassiek, modern, minimalistisch, industrieel, design - we hebben het allemaal in het assortiment!

Ontwerpers keukens Haarlem

Küchenwelt heeft experts beschikbaar die u kunnen helpen deze ideeën om te zetten in realiteit. Deze keuken ontwerpers weten ook hoe belangrijk kwaliteit is, want wij werken alleen met hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken.

En ze hebben altijd veel ervaring in de keuken ontwerp industrie. Zo helpen we elke klant om de perfecte keuken te maken. Alle keuken worden op maat ontworpen

Door de vele jaren ervaring, vertellen ze welke oplossingen het beste zijn voor uw keuken ruimte. De productlijnen zijn innovatief, duurzaam en toekomstbestendig.

Heerhugowaard ligt op iets meer dan 30 autominuten vanaf keukens Haarlem. Maak een vrijblijvende afspraak om uw prijs te laten berekenen. 

Plaatsen waar wij vaak keukens leveren: