Keukens Haarlem

Keukens voor elke wens en budget voor de beste prijs.

  • Immer billiger
  • 5.000+ tevreden klanten
  • Stylisten service

Keukens Haarlem: de winkel voor uw droomkeuken

Keukens zijn een grote investering. Wanneer u er een koopt, is het belangrijk dat u de juiste keuken voor uw wensen krijgt. Küchenwelt biedt keukens die zowel betaalbaar als van hoge kwaliteit zijn, zodat u altijd de perfecte keuken voor uw budget kunt vinden.

Ervaar ook een ongeëvenaarde klantenservice met onze stylistenservice na aankoop om ervoor te zorgen dat aan al uw wensen wordt voldaan. Als u op zoek bent naar keukens in Haarlem (of de rest van Noord-Holland), zoek dan niet verder.

Keuken kopen Haarlem

Bij KüchenWelt keukens Haarlem bieden wij keukens in diverse stijlen en kleuren, passend bij elk interieur. Wij werken één op één met u samen bij het ontwerpen van uw keuken, zodat deze perfect bij u en uw keukenruimte past. De keukens zijn zeer betaalbaar en passen binnen uw budget. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om de mooiste keuken voor de beste prijs samen te stellen.

Keukens Haarlem: de beste keuze voor keukens die Noord-Holland te bieden heeft.

Als u op zoek bent naar keukens met inbouwapparatuur in Noord-Holland (of waar dan ook), kijk dan niet verder dan KüchenWelt keukens Haarlem. We hebben veel keukens en ze zijn betaalbaar. Wij bieden ook diensten na de aankoop als u hulp nodig heeft met uw nieuwe keuken.

Kom vandaag nog langs bij Küchenwelt keukens Haarlem voor de beste deal.

Reviews van KüchenWelt klanten uit Haarlem

KüchenWelt Heerhugowaard
4.6
Gebaseerd op 1645 recensies
Zaterdag geweest voor een oriëntatie gesprek.Wij werden heel fijn ontvangen door Piet.Na onze wensen verteld te hebben aan hem heeft hij een mooie 3d tekening gemaakt.Dit was onze droomkeuken!!Na de laatste punten op de i te hebben gezet en een hele mooie prijs aangeboden gekregen hebben wij onze handtekening gezet.Wij zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat!!
Fleur Van Hoorn
Fleur Van Hoorn
1701870072
We had an amazing experience at KuchenWelt keukens. Their customer service is the best we have seen in the Netherlands. Right from the beginning the staff is super friendly and professional at the same time, We were amazed to see the variety of kitchens and they show you everything according to your budget and within a few hours you have your dream kitchen ready in front your eyes. We would definitely recommend KuchenWelt keukens to our friends and family.
Fijne winkel. Zijn erg goed geholpen.Ook was er koffie en een broodje voor ons.Mooie tekening van onze nieuwe keuken.
Truus Wessel
Truus Wessel
1701595695
Tot nu toe erg vriendelijk en professioneel geholpen
P Bilars
P Bilars
1701542404
Heerhugowaard langs geweest goede service met veel uitleg
Artie Ramgolam
Artie Ramgolam
1701459446
9-9-2023Vanmiddag zijn wij op afspraak bij kuchenwelt Heerhugowaard geweest. We werden goed ontvangen door Manuel, met een fris drankje en een taartje. Hij luisterde heel goed naar wat wij wilde en hebben zo een keuken ontworpen naar onze smaak. Hij gaf ook aan wanneer iets duurder zou worden en wat goedkoper misschien beter is. Hij heeft er een 3D print van gemaakt en we hebben een prijs besproken, het viel best boven ons budget, maar door wat te sparren met elkaar, is het tot ons budget gekomen.20-09-2023Vandaag is de styliste langs geweest. Zij was heel aardig en vriendelijk. Ze gaf duidelijk aan wat wel en niet kan, heeft alles opgemeten en alles tot in details met ons doorgenomen. Dit was heel prettig en verhelderend.27-11-2023Vannochtend is onze keuken geleverd. Wij hebben er voor gekozen om zelf de keuken te monteren, dus er was 1 chauffeur die de spullen kwam brengen. Dit ging allemaal prima, alleen was het iets te hoog opgestapeld, waardoor de meeste spullen buiten al afgestapeld moest worden. We hebben netjes gecheckt of we dingen miste, helaas miste we de stelpootjes voor onder de keuken. De bereikbaarheid via de email is snel, we kregen meteen een reactie dat deze meteen met spoed besteld zouden worden, en hopen dat we ze eind deze week binnen te krijgen.
Lisa Weber
Lisa Weber
1701339784
Een hele prettige ervaring. De ontvangst was hartelijk, het gesprek was fijn en eerlijk. En we zijn zeer blij met de keuken.
Onwijs fijn en leuk geholpen. Onze ideeën werden goed meegenomen. Wat we vooral heel fijn vonden is de eerlijkheid en behulpzaamheid om onze ideale keuken vorm te geven.
Mooie winkel ,en personeel die hun vak verstaan de informatie is top en na de aankoop komt er een stylist aan huis om alles nogmaals te bespreken en door te nemen.Als het gezamenlijk dan doorgenomen is dan is alles rond .Kortom echt een aanrader .
richard wals
richard wals
1701207012
Goed geholpen , en onze keuken gevonden .fijn dat voor de plaatsing nog een styliste komt om de laatste puntjes op de i te zetten .dat je zeker weet dat er in de maatvoering geen foutjes zijn geslopen .
Loes Rimini
Loes Rimini
1701198834
Goede service en er wordt goed meegedacht.
Mark Van Delft
Mark Van Delft
1701077492
Prettig geholpen, deskundig advies en vriendelijke medewerkers.
Kelly de Winter
Kelly de Winter
1701025155
Zeer goed ontvangen in de showroomOnder het genot van koffie met gebak de keuken samengesteld en later op de computer in 3D bekeken.Mooie winkel met vriendelijk personeel
Patricia Braem
Patricia Braem
1700760081
Fijne samenwerking
Hans van Braak
Hans van Braak
1700735764
Ik heb enorm goede ervaring met KüchenWelt. Alle tijd werd er voor mij genomen. De verkoper heeft mij geholpen met het ontwerpen van de, voor mij, perfecte keuken!
kim Boekelman
kim Boekelman
1700682768
Na diverse keukenoffertes te hebben ontvangen, kwam alles tijdens de afspraak bij Küchenwelt Heerhugowaard tezamen. Al onze wensen qua kleur, materiaal en indeling. Dit geheel digitaal gepresenteerd, gaf ons een duidelijk en reëel beeld van wat het geheel zou kunnen worden. Wij werden er blij van. Na alle uitleg, koffie, taart en wijn proosten wij op een verder goede samenwerking en hopen wij vandaag met de Stylist van Küchenwelt het geheel te kunnen voortzetten in een uiteindelijke plaatsing van onze ideale, op onze maten afgestemde, gele droomkeuken.
Fr. de Haan
Fr. de Haan
1700644712
Fantastisch geholpen bij Küchenwelt! Vriendelijk ontvangen, professioneel advies en een leuk gesprek. Wij zijn blij met onze droomkeuken.
Wij werden heel goed en fijn geholpen door de verkoper, onze keuken werd volledig naar onze wensen in 3D voorgelegd.De keuken is besteld, en wij kunnen niet wachten tot deze geleverd word!
Gerard Hak
Gerard Hak
1700515093
Professioneel geholpen door verkoper heeft ons goed op weg geholpen nu maar afwachten als de keuken geplaatst is
Paul Haagoort
Paul Haagoort
1700495626
Na een bezoek aan Kuchenwelt om informatie in te winnen, werden wij zeer vriendelijk ontvangen. Voor ons was het "goede gevoel" direct aanwezig. Er werd goed naar onze wensen geluisterd.Dat onze wensen niet echt praktisch en/of mooi waren werd al snel duidelijk dankzij het goede advies met voorbeelden.Nadat het ontwerp was getekend waren wij overtuigd dat dankzij de kennis van Kuchenwelt en de adviseur dit onze keuken moest worden. Nu wachten op de styliste voor de fine tuning(top service).
Peter Joosten
Peter Joosten
1700489615
Vriendelijk geholpen goede service
Cindy Beld
Cindy Beld
1700488944
js_loader
Keukens Haarlem

Keukens Haarlem

Goedkope keukens Haarlem kopen

In verschillende prijsklassen kunnen wij u bedienen. Zowel het lage als het hogere segment. Grofweg gezegd tussen de € 2.500 en € 80.000,-.

De juiste winkel, de juiste en lage prijs, een goed gevoel en een goede klantenservice. Dit zijn allemaal belangrijke factoren die uw ervaring kunnen maken of breken als het gaat om het kopen van een nieuwe keuken. Gelukkig voor u heeft Küchenwelt het perfect voor elkaar. Gezien de vele positieve reviews van klanten. Bekijk de onafhankelijke Google reviews.

Keuken Haarlem online ontwerpen

Ontwerp uw keuken online in 3D. Met het handige tekenprogramma kunt u thuis alvast zelf aan de slag. Voer uw maten in en geef uw wensen door. Het online keuken tekenprogramma zal ze omzetten in een perfecte lay-out voor uw keuken. Start met 3D ontwerpen.

U kunt keukens, apparatuur en andere accessoires toevoegen om echt het volledige plaatje te krijgen. De keuken komt dan helemaal tot leven. Tip: neem uw ontwerp mee naar de showroom.

Inspiratie keukens Haarlem

De adviseurs hebben inspirerende ideeën voor u. Ideeën waarmee u uw keukenontwerp een stuk eenvoudiger en tegelijkertijd leuker kunt maken. We hebben het dan niet alleen over kleine dingen, maar ook over grote veranderingen in indeling of kleurstellingen.

Profiteer vandaag nog van een van de geweldige keuken aanbiedingen!

Küchenwelt biedt een uitgebreide bibliotheek met vele inspirerende ideeën voor het ontwerpen van uw droomkeuken. U kunt allerlei verschillende stijlen bekijken: klassiek, modern, minimalistisch, industrieel, design - we hebben het allemaal in het assortiment!

Ontwerpers keukens Haarlem

Küchenwelt heeft experts beschikbaar die u kunnen helpen deze ideeën om te zetten in realiteit. Deze keuken ontwerpers weten ook hoe belangrijk kwaliteit is, want wij werken alleen met hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken.

En ze hebben altijd veel ervaring in de keuken ontwerp industrie. Zo helpen we elke klant om de perfecte keuken te maken. Alle keuken worden op maat ontworpen

Door de vele jaren ervaring, vertellen ze welke oplossingen het beste zijn voor uw keuken ruimte. De productlijnen zijn innovatief, duurzaam en toekomstbestendig.

Heerhugowaard ligt op iets meer dan 30 autominuten vanaf keukens Haarlem. Maak een vrijblijvende afspraak om uw prijs te laten berekenen. 

Plaatsen waar wij vaak keukens leveren: